Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πάνος Β

Πάνος Β

Recommended Posts

To forum είναι η Ελληνική Εταιρεία Ενημέρωσης Γονέων.... Οι ευχαριστίες κατά ένα τρόπο είναι πληροφορία προς του γονείς καθώς έτσι μαθαίνεις για καλούς επιστήμονες, κλινικές κλπ..

Προσωπικά, η απολογία ενός συγκεκριμένου μέλοθς, δε προσφέρει καμία ουσιαστική πληροφορία!;)

Απλά πιάνει άδικά χώρο μέσα στο forum, με αποτέλεσμα να κλείνονται ενδεχομένως άλλα θέματα περισσότερο ουσιαστικά ή να επιβαρύνεται άσκοπα ο διακομιστής....

iyuNp3.png4hNCp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 70
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για μενα προσωπικα κανενα ποστ που βγαινει μεσα απο την ψυχη του αλλου και την αναγκη του να αποκαταστησει το ονομα του δεν πιανει "χωρο".:?

Αυτο βεβαια συμφωνα με τα δικα μου δεδομενα.

Η καταληξη βεβαια αυτου του ποστ σιγουρα "πιανει" χωρο και σιγουρα το ολο θεμα θα επιανε λιγοτερο αν ολοι διαβαζαμε αυτο που ειχε πει και δεν αναλυαμε (αν ειναι ο χωρος το θεμα μας)

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Καλημέρα σε όλες,

Ζόπυρον και Ειρήνη Δ,

δέχομαι την γνώμη σας και την σέβομαι, γι' αυτό άλλωστε και σας ρώτησα τι προτιμάτε. Δεν περιμένω να είμαι αρεστός από όλους. Αν εκφράζατε ολόκληρη την κοινότητα εδώ στο φόρουμ, τότε θα σταματούσα να γράφω. Μιας και όμως διαβάζω και αντίθετες ή ουδέτερες απόψεις, αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να με διαβάζουν.

Όταν πηγαίνετε στο περίπτερο, αγοράζετε όλες τις εφημερίδες; Όχι. Γιατί; Γιατί δεν συμφωνείτε ιδεολογικά με όλους τους χώρους. Aλλιώς εμφανίζει ένα συγκεκριμένο άρθρο η δεξιά εφημερίδα, αλλιώς η κεντρώα και αλλιώς η αριστερή. Αν τις διαβάζατε όλες, θα γινόσασταν μπαρούτι από τις αηδίες που γράφουν. Αυτό λοιπον κι εγώ είμαι για σας. Αν υποθετικά σας έβαζα στον δεξιό χώρο, τότε για σας θα ήμουν μια κουμουνιστική εφημερίδα! :)

Μέχρι λοιπόν η άποψη σας να γίνει η άποψη ολόκληρου του φόρουμ, σας προτείνω να μην με διαβάζετε. Μην αγοράζετε "το ποντίκι"! :) Αφού δεν σας κάθετε καλά...

Τα παρακάτω ίσως σας αφορούν, ίσως όχι. Μιας και δεν σας ξέρω, εγώ θα τα γράψω κι εσείς μπορείτε να τα προσπεράσετε αν θέλετε.

Κάθε άνθρωπος στο Internet, και κατ' επέκταση στο υποσύνολο του, τα φόρουμς, θα πρέπει να δημιουργήσει ορισμένα φίλτρα. Διότι το internet και τα φόρουμς είναι όλες οι εφημερίδες. Είναι όλος ο κόσμος. Δεν ξέρω αν το έχετε κάνει ποτέ αλλά εγώ για χρόνια αγόραζα εφημερίδες από διάφορους χώρους, ώστε να βλέπω τα πολιτικά ζητήματα από διαφορετικές οπτικές (τώρα πια ενημερώνομαι από το internet). Στην αρχή, μου ήταν δύσκολο να διαβάζω τα διαφορετικά άρθρα για το ίδιο γεγονός, γιατί δεν ήξερα τι να πιστέψω. Με τον καιρό όμως έμαθα να φιλτράρω αυτά που διάβαζα. Κάποια άρθρα και κάποιοι αρθρογράφοι δεν ήταν για μένα. Σε άλλα πάλι, διάβαζα γρήγορα μέχρι να φτάσω σε ένα ενδιαφέρον σημείο. Μόλις πέρναγε το σημείο, έμπαινα πάλι σε fast forward! :)

Κάποια πράγματα στο Internet είναι σκουπίδια και άλλα είναι διαμάντια. Το ποια είναι διαμάντια και ποια είναι σκουπίδια είναι υποκειμενικό. Και έτσι πρέπει. Δεν ψάχνουμε για οικουμενικές αλήθειες εδώ πέρα. Υπάρχουν δόξα τω Θεώ φοβεροί και πανέξυπνοι επιστήμονες ερευνητές σε όλο τον κόσμο που κάνουν αυτή τη δουλειά. Εμείς εδώ πέρα ψάχνουμε να βρούμε την δική μας αλήθεια. Σαν ένα παζλ που του λείπουν ορισμένα κομμάτια, όταν βρούμε / ακούσουμε / διαβάσουμε ένα που μοιάζει να μας ταιριάζει, τότε το πέρνουμε και το δοκιμάζουμε να δούμε αν ταιριάζει. Αν ναι, το κρατάμε, αν όχι το πετάμε. Τελεία. Τίποτα άλλο. Όλα τα υπόλοιπα είναι γεννήματα του μυαλού μας που καμιά φορά περιπλέκει απλές καταστάσεις και δημιουργεί σενάρια εκεί που δεν υπάρχουν.

Αρκετά παραπάνω, η Θεοδώρα 3 παρουσίασε μια πολύ υγιή συμπεριφορά, ακριβώς όπως την περιγράφω.

Αν και υπάρχουν τα nick name , οι διάλογοι που γίνονται σε οποιοδήποτε φόρουμ είναι στην ουσία ανώνυμοι. Δεν υπάρχει οπτική επαφή, επομένως δεν είναι δυνατόν να ξέρουμε ποιος, πώς και πόσοι (λιγότεροι ή περισσότεροι) είναι αυτοί με τους οποίους συνομιλούμε, όσες διαβεβαιώσεις και αν μας δώσουν, ό,τι και αν αυτοί δηλώσουν.

Στην πραγματική ζωή πρέπει να ξέρουμε να ξεχωρίζουμε τι να κρατήσουμε από το μακρύ και το κοντό του καθενός. Κάπως έτσι και στην εικονική πραγματικότητα, έχοντας υπόψιν ότι είναι απλά εικονική.

Θέλει θάρρος για να μπορείς να κρατάς μια τέτοια στάση σε ένα φόρουμ, σε μια ζωή. Γιατί πόσοι και πόσοι κίνδυνοι δεν υπάρχουν σε κάθε γωνία της ζωής μας; Κερδοσκόποι που θέλουν να μας εκμεταλλευτούν, ανήθικοι που προσπαθούν να μας παρασύρουν, βρυκόλακες που ζουν από το δικό μας αίμα, το αίμα του απλού οικογενειάρχη. Όλα στην πλάτη μας γυρνάνε. Ακόμα κι η πολύχρονη ασυδοσία του δημοσίου και των πολιτικών που το συντηρούσαν, πάλι εμείς θα το πληρώσουμε.

Όμως δεν υπάρχει άλλη οδός. Ο μόνος τρόπος να αντισταθούμε στις παγίδες της ζωής και των ανθρώπων, είναι να κρατάμε μια στάση ενεργητική. Σε άκουσα, θα σε εξετάσω κι αν περάσεις τις εξετάσεις, θα σε κρατήσω για τον εαυτό μου.

Αν ο συγκεκριμένος χρήστης πέφτει σε αντιφάσεις δε σημαίνει ότι είναι ή δεν είναι ειλικρινής, αφού πολλοί άνθρωποι στην πραγματική ζωή είναι όντως έτσι....πολύπλευροι. Άρα δεν μπορούμε να ξέρουμε.

Να μια πολύ προσγειωμένη και πρακτική άποψη!

Έχει κάτι ο ....Πάνος Β στα γραπτά του που σου προσφέρει κάτι θετικό; Κράτησέ το. Αν όχι ξέχνα το.

Αυτό ακριβώς θέλω να πω. Μιλώ στην δική σου "ιδεολογία"; Διάβασε με. Σε εκνευρίζω; Τότε γιατί να υποβάλλεις τον εαυτό σου σε αυτό το μαρτύριο; Προφανώς, δεν έχω τίποτα να σου πω.

Ελένη Κ,[/b[

τις αιτιολογιες μιας συμπεριφορας που παρανοηθηκε τις παμε στο parentscafe?

Αφορα συγκεκριμενο θεμα , συγκεκριμενο μελος και την αναγκη του να εξηγησει καποια πραγματα σε μελη μια συγκεκριμενης ομαδας.

Εγω το βλεπω λαθος δλδ??

Χαίρομαι που έπιασες τον σφυγμό μου Ελένη. Δεν θα το φανταζόμουνα ότι θα ήταν τόσο δύσκολο.

Πάντως, κρίνοντας από τις απαντήσεις στο θέμα εδώ, η συμπεριφορά μου συνεχίζεται να παρανοείται...

Ευχαριστώ που το έγραψες.

Αγγελίνα,

Το θέμα κινείται συνήθως από την καρατομημένη θέση του άντρα στη σύγχρονη κοινωνία και την προσπάθεια υποβιβασμού του από την σύγχρονη γυναίκα σε ένα είδος απλήρωτης δούλας που τα κάνει όλα και συμφέρει

Δεν είναι αυτό το σύνηθες μοτίβο των γραπτών μου. Ειδικά αν πάρω κυριολεκτικά την απάντηση σου, αυτό το μοτίβο δεν υπάρχει σε κανένα γραπτό μου. Αλλά ακόμα κι αν θεωρήσω την γενικότερη, λιγότερο υπερβολική εκδοχή του, πάλι σε δύο τρία θέματα μπορώ, με προσπάθεια, να το χωρέσω. Μήπως αυτό το μοτίβο υπάρχει στο δικό σου μυαλό;

Σε παρακαλώ, γράψε μου με συγκεκριμένες αναφορές, σε ποια θέματα βρήκες το παραπάνω μοτίβο που αναφέρεις; Γράφει για καρατομημένο άντρα στην "έμπρακτη αγάπη"'; Στην "ωραιότερη ιστορία του κόσμου"; Στο "μάθημα από την φυσική"; Στις "σχέσεις";

Η υπερβολή δεν βοηθάει στην επικοινωνία. Αφενός μεν δυσκολεύει την κατανόηση των υπόλοιπων μελών αλλά και την ίδια την συζήτηση κι αφετέρου φορτίζει συναισθηματικά ένα χώρο που πρέπει να παραμείνει όσο πιο αφόρτιστος γίνεται, ειδικά μεταξύ αγνώστων. Τι θα γινόταν αν άρχιζα να υπερβάλω κι εγώ;

Όλες,

Αυτό που προσπαθείτε να πείτε, αυτό που έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας, τουλάχιστον όσες γράφετε στο θέμα μου, είναι ότι είμαι... άντρας :)

Σαν άντρας, πολλές φορές σκέφτομαι διαφορετικά από εσάς, τις γυναίκες και πράττω διαφορετικά. Εκεί που θα διαλέγατε εσείς δεξιά, εγώ διαλέγω αριστερά (νάτο πάλι το κουμουνιστικό που βγαίνει :) ).

Είναι μια αλήθεια ότι στα τελευταία θέματα μου επέλεξα να γράψω περισσότερο από την αντρική σκοπιά. Κι αυτό είναι που σας ενόχλησε. Η βαρβατίλα :). Η δυσοίωνη, για μερικές, αντρική μυρωδιά. Ίσως κάποιες από εσάς να έχετε περισσή στην ζωή σας, ίσως πάλι να έχετε αλλεργία. Μπορεί να μην σας αρέσει η δική μου μυρωδιά. Δεν αρέσει σε όλους. Αυτό το γνωρίζω κι από την προσωπική μου ζωή.

Έτσι εδώ θα κλείσω το προσωπικό αυτό θέμα. Ελπίζω όσοι συμφωνούμε να συνεχίσουμε να συμφωνούμε κι όσοι διαφωνούμε να συμφωνήσουμε πως διαφωνούμε και να φύγουμε ευτυχισμένοι και οι δύο.

Φιλικά,

Πάνος

Υπομονή δεν έχεις ποτέ αρκετή και Επιμονή δεν πρέπει να έχεις αρκετή

εμένα πάλι μου αρέσει η βαρβατίλα!

και φίλε πάνο μου αρέσει να σε διαβάζω....

ειλικρινά.. όπως την εσπρέσο την εφημερίδα που δεν έχει τίποτα να μου πει αλλά παρόλαυτά αν πέσει στα χερια μου τη διαβάζω αν δεν έχω να κάνω τίποτα καλύτερο για 5 λεπτά...και μετά την πετάω στα σκουπίδια...

φιλικά

Ειρήνη Δ

και αποθηλασε επιτελους!

Διαφημίσεις

Αυτό που προσπαθείτε να πείτε, αυτό που έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας, τουλάχιστον όσες γράφετε στο θέμα μου, είναι ότι είμαι... άντρας :)

Σαν άντρας, πολλές φορές σκέφτομαι διαφορετικά από εσάς, τις γυναίκες και πράττω διαφορετικά. Εκεί που θα διαλέγατε εσείς δεξιά, εγώ διαλέγω αριστερά (νάτο πάλι το κουμουνιστικό που βγαίνει :) ).

Είναι μια αλήθεια ότι στα τελευταία θέματα μου επέλεξα να γράψω περισσότερο από την αντρική σκοπιά. Κι αυτό είναι που σας ενόχλησε. Η βαρβατίλα :). Η δυσοίωνη, για μερικές, αντρική μυρωδιά. Ίσως κάποιες από εσάς να έχετε περισσή στην ζωή σας, ίσως πάλι να έχετε αλλεργία. Μπορεί να μην σας αρέσει η δική μου μυρωδιά. Δεν αρέσει σε όλους. Αυτό το γνωρίζω κι από την προσωπική μου ζωή.

Καποτε ειχα δει ενα εργο (τιτλο δεν θυμαμαι ) που ενας μαυρος νομιζε οτι ολοι τον βλεπουν σαν μαυρο και το ξεχωριζουν.

Τελικα κανεις δεν τον ξεχωριζε και ολο ηταν πλασμενο στην φαντασια του με αποτελεσμα να απομακρυνει τους παντες και να βλεπει τον εαυτο του μεσα απο τα ματια τον αλλων οπως εκεινος φοβοταν και οχι οπως τον εβλεπαν .

Καλο δεν ειναι σιγουρα αυτο.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Καλημερα Πανο,

δεν εχω διαβασει πολλα θεματα σου αλλα αποτι καταλαβα αυτο που λενε οι κοπελες δεν ειναι οτι δεν τους κανει η αποψη σου ή τα θεματα σου.

Ισα ισα εχουν ενδιαφερον, αυτο που ενοχλει (και εμενα) ειναι οτι ο τροπος που γραφεις δειχνει να εκφραζει μια αποψη, μετα σου απαντανε 150 ατομα και εσυ δεν κανεις διαλογο ουτε εξηγεις ποια ειναι η δικη σου γνωμη αλλα περιφρονεις ολες τις απαντησεις λεγοντας οτι δεν εγινε διαλογος στο επιπεδο που θες..

Δεν ειναι ωραιο να νιωθεις ''πειραματοζωο'', να ανοιγει ενα ωραιο θεμα πχ για την σχεση των δυο φιλων και να παρουσιαζεται μια γνωμη, μετα να απαντανε παρα πολυ ανθρωποι και στο τελος ο δημιουργος του θεματος να σου λεει οτι η αποψη που εξεφρασα στην εισαγωγη δεν ειναι η δικη μου, τη δικη μου δεν σας τη λεω..

Καταληγεις να γινεσαι παραπλανητικος ως προς τις αποψεις σου και περιφρονητικος προς τους συνομιλητες σου..

Αν δεν ειναι η γνωμη σου θα ηταν καλυτερα να το διευκρινιζεις και ακομη καλυτερα θα ηταν να λες και την γνωμη σου καποια στιγμη!

Όχι δεν αγνοεί όλες τις απαντήσεις. Αγνοεί μόνο όσες δεν συμφωνούν μαζί του. Αυτές που τον πατρονάρουν μια χαρά τις σχολιάζει. Στην αντίθετη άποψη δεν υπάρχει επιχείρημα άρα πως να υπάρξει διάλογος;

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Η βαρβατίλα :). Η δυσοίωνη, για μερικές, αντρική μυρωδιά.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:ΩΠΑ ρε συ Μπεν Χουρ!!!!(έχω λιώσει και είμαι και στο γραφείο.....θα με απολύσουνε ρε παιδιά).

Πάνο, έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο στη ζωή σου, ειτε να σκέφτεσαι είτε να γράφεις.

Αξιοποιήσέ τον λίγο διαφορετικά και θα σου λυθούν πολλά προβλήματα (δεν το λέω ειρωνικά)

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Διαφημίσεις

Ειχα υποσχεθει να μην γραψω εδω αλλα δεν μπορεσα. Το φορουμ συχνα πυκνα θυμιζει 'αρενα'. Προσπαθω να αποφευγω να ανακατευομαι στην αρενα αυτη. Συτστηματικα. Και το εχω πετυχει (αρκετα). Αυτο το ειδος αρένας που γιουχαρει. Ενας μιλαει, 50 γιουχαρουν με βαση αυτον τον ενα. Δεν μου αρεσε ποτε αυτη η λογικη. Το βλεπω και εδω σε αυτο το θεμα. Κριμα μονο για ενα πραγμα. Που εγραψε ο Πανος. Κανενα λογο δεν ειχε να δικαιολογησει καμια σταση του σε καμια απο εμας. Ετσι γραφει. Αν σας ενοχλει μην ασχολειστε μαζι του......μεγα λαθος.

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

το ποστ σου μου φανηκε σαν μια απολογια για τα κακος κειμενα που εχουν συσσωρευτει με τον καιρο και οχι μια γνωριμια οπως ειπες πανο.ολοι εχουμε περασει ασχημες οδυνηρες καταστασεις στην ζωη μας αλλοι πολυ αλλοι λιγο.αυτο δεν μου σκιαγραφει την προσωπικοτητα σου,και γτ να το κανει αλλωστε αφου δεν θελεις να γνωριστεις με τους συνομιλητες σου.απλα το θεμα ειναι οτι οι γυναικες ειναι ποιο εγκεφαλικα οντα απο τους αντρες με μια ταση για εξιδανικευση καταστασεων κυριος οταν τους αφορα και τους αγγιζει κατι.οποτε αν θελεις βαζε εσυ τα θεματα σου και περνε τις απαντησεις σου χωρις να νιωθεις οτι κανεις κατι ή ενοχλεις καποιον εδω.απο την στιγμη που κρατας-με τα προσχηματα και εχουμε σεβασμο ολα καλα.καλη χρονια με υγεια και οικογενειακη γαληνη

Ειχα υποσχεθει να μην γραψω εδω αλλα δεν μπορεσα. Το φορουμ συχνα πυκνα θυμιζει 'αρενα'. Προσπαθω να αποφευγω να ανακατευομαι στην αρενα αυτη. Συτστηματικα. Και το εχω πετυχει (αρκετα). Αυτο το ειδος αρένας που γιουχαρει. Ενας μιλαει, 50 γιουχαρουν με βαση αυτον τον ενα. Δεν μου αρεσε ποτε αυτη η λογικη. Το βλεπω και εδω σε αυτο το θεμα. Κριμα μονο για ενα πραγμα. Που εγραψε ο Πανος. Κανενα λογο δεν ειχε να δικαιολογησει καμια σταση του σε καμια απο εμας. Ετσι γραφει. Αν σας ενοχλει μην ασχολειστε μαζι του......μεγα λαθος.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΑΥΤΟ ΕΞ ΑΡΧΗΣ.ομως υποτιθετε οτι αλλο πραγμα ηρθε να γραψει εδω ο φιλτατος πανος........να τον γνωρισουμε καλυτερα ηθελε.και γνωρισαμε...........την βαρβατιλα του!!!!!

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Τι είναι η ... Βαρβατίλα;

:?:

"Δεν ξέρω κάτι άλλο, για το οποίο κάθε άνθρωπος θα έπρεπε να νοιάζεται τόσο πολύ, όσο για το πώς θα γίνουν τα παιδιά του καλύτερα απ' αυτόν και τους όμοιούς του"

Πλάτωνας

chmod 777 world

Στο πρόσωπο του Πάνου, φαίνεται ότι κάποιες βλέπουν άλλα πράγματα που χαρακτηρίζουν το αντρικό φύλο και βρίσκουν την ευκαιρία να τα πουν. Δεν είναι τυχαίο ότι όποιοι ελάχιστοι άντρες τόλμησαν να εκφραστούν, έφυγαν κυνηγημένοι. Και όμως, το φόρουμ είναι για γονείς και όχι για μητέρες.

Και υπάρχουν άντρες που ενδιαφέρονται για τα παιδιά τους. Φαίνεται κάθε μέρα στην παιδική χαρά, στον παιδίατρο, μέσα στα σπίτια μας, στις παρέες μας.

Αν έχει κάποια να πει πράγματα για τους άντρες να τα πει εκεί που πρέπει.

Η παρουσία του Πάνου δεν ήταν από τις πιο προκλητικές εδώ μέσα. Τόλμησε να κάνει το λάθος να δηλώσει το φύλο του... όμως...

Εντάξει, ας μην συμφωνούμε όλοι μεταξύ μας, ποιο το πρόβλημα;

Όλες,

Έτσι εδώ θα κλείσω το προσωπικό αυτό θέμα. Ελπίζω όσοι συμφωνούμε να συνεχίσουμε να συμφωνούμε κι όσοι διαφωνούμε να συμφωνήσουμε πως διαφωνούμε και να φύγουμε ευτυχισμένοι και οι δύο.

Φιλικά,

Πάνος

δεν νομιζω να μας λειπει τοση φαια ουσια.και επειδη ασχοληθηκα με κατι που δεν θα ελεγα οτι με απασχολει και τοσο ενα θα πω και αποχωρω.δεν τα παμε εμεις δεν διαχωρισαμε τον πανο ουτε του κρεμασαμε καποια ταμπελα που να γραφει πανω ΑΝΤΡΑΣ.μονος του τον εκανε τον διαχωρισμο.αλλα εδω υπαρχουν και ανθρωποι που δικαιολογουν τα αδικαιολογητα χωρις να διαβαζουν οποτε γτ οχι και αυτο.ευχαριστω χαιρετε και αντιο!!!!

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Διαφημίσεις

Τι είναι η ... Βαρβατίλα;

:?:

Κυριολεκτικά... είναι η ε..... κακοσμία.... που προέρχεται από .......

ε, χμ, τον ..... ανδρισμό του Πάνου. Πάνο, ξέρω ότι είσαι πολυάσχολος αλλά κάνε και κανένα ντουζάκι, να νιώσεις πιο φρέσκος βρε παιδί μου.:mrgreen:

Μεταφορικά πάλι η βαρβατίλα επεξηγείται πολύ ωραία σ' αυτό το εγκυκλοπαιδικού περιεχομένου site:

http://www.slang.gr/lemma/show/barbatila_7333:%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%B2%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%BB%CE%B1

Διαβάζετε στραβάδια, να μαθαίνετε.:wink:

.....δε νομίζω τάκη....

@maradnik: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ευτυχώς που δεν είμαι στσο γραφείο γιατί έχω πέσει από την καρέκλα μιλάμε:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

'Ολα καλά ρε Πάνο....αυτό με τη βαρβατίλα να μην έλεγες!!!!!!

Δηλαδή δεν το διανούμαι ότι ενήλικος άντρας μέσα σε σοβαρή κουβέντα θα έλεγε ότι τα λεγόμενά του παραπέμουν σε βαρβατίλα:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Αγγελίνα,

Δεν είναι αυτό το σύνηθες μοτίβο των γραπτών μου. Ειδικά αν πάρω κυριολεκτικά την απάντηση σου, αυτό το μοτίβο δεν υπάρχει σε κανένα γραπτό μου. Αλλά ακόμα κι αν θεωρήσω την γενικότερη, λιγότερο υπερβολική εκδοχή του, πάλι σε δύο τρία θέματα μπορώ, με προσπάθεια, να το χωρέσω. Μήπως αυτό το μοτίβο υπάρχει στο δικό σου μυαλό;

Σε παρακαλώ, γράψε μου με συγκεκριμένες αναφορές, σε ποια θέματα βρήκες το παραπάνω μοτίβο που αναφέρεις; Γράφει για καρατομημένο άντρα στην "έμπρακτη αγάπη"'; Στην "ωραιότερη ιστορία του κόσμου"; Στο "μάθημα από την φυσική"; Στις "σχέσεις";

Η υπερβολή δεν βοηθάει στην επικοινωνία. Αφενός μεν δυσκολεύει την κατανόηση των υπόλοιπων μελών αλλά και την ίδια την συζήτηση κι αφετέρου φορτίζει συναισθηματικά ένα χώρο που πρέπει να παραμείνει όσο πιο αφόρτιστος γίνεται, ειδικά μεταξύ αγνώστων. Τι θα γινόταν αν άρχιζα να υπερβάλω κι εγώ;

Πάνο,

δεν ξέρω αν πρόσεξες, αλλά 1) την δική μου παρατήρηση την έχουν κάνει κι άλλα μέλη και 2) γράφτηκα στο φόρουμ τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, οπότε δεν έχω παρακολουθήσει τα άπαντα των θεμάτων σου. Πάντως σε όσα πήρε το μάτι μου ("Ο εγωκεντρισμός ενός άντρα", "Ο άντρας πρέπει να είναι άντρας" και σε ένα άλλο που μου διαφεύγει ο τίτλος του) το μοτίβο ήταν το ίδιο κι απαράλλακτο. Αν αυτή άρχισε να συμβαίνει πρόσφατα, είναι κάτι που δεν μπορώ να γνωρίζω.

Την υπερβολή που αναφέρεις, εγώ δεν τη βλέπω. Έγραψα αυτό που εισέπραξα από τα θέματά σου, προσωπικά. Και όχι, δεν έχω κανένα τέτοιο μοτίβο ούτε στο μυαλό ούτε στη ζωή μου, σε διαβεβαιώ. Not even close. Καλά θα ήταν αν ανέφερες στο quote σου όλο το post μου.

Οπότε κι εγώ σε αφήνω κάπου εδώ, γιατί δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε. Να είσαι καλά.

Φιλικά,

Αγγελίνα

Φιλικά,

Πάνος

βρε ανθρωπε του θεου, ηταν αναγκη να κανεις 3 σελιδες προλογο για να μας πεις οτι η γυναικα σου εχει θεμα με τη μυρωδια σου, ελεος.. αποσμητικο, αφρολουτρο, σαπουνακι - κατι....

σοβαρα τωρα

ειναι προβλημα η μυρωδια..

μια φιλη μου τα ειχε με εναν ψαρα... ωραιο παιδι.. αλλα.......................

και ο αντρας μου ακομα θυμαται μια πρωην του, θεα -λεει- :roll: κορμαρα και τα σχετικα... αλλα.............. δουλευε στον παγκο των τυριων στον γαλαξια... 10 μερες το παλεψε το θεμα της μυρωδιας..... :mrgreen: δεν αντεξε παραπανω...

βρε ανθρωπε του θεου, ηταν αναγκη να κανεις 3 σελιδες προλογο για να μας πεις οτι η γυναικα σου εχει θεμα με τη μυρωδια σου, ελεος.. αποσμητικο, αφρολουτρο, σαπουνακι - κατι....

σοβαρα τωρα

ειναι προβλημα η μυρωδια..

μια φιλη μου τα ειχε με εναν ψαρα... ωραιο παιδι.. αλλα.......................

και ο αντρας μου ακομα θυμαται μια πρωην του, θεα -λεει- :roll: κορμαρα και τα σχετικα... αλλα.............. δουλευε στον παγκο των τυριων στον γαλαξια... 10 μερες το παλεψε το θεμα της μυρωδιας..... :mrgreen: δεν αντεξε παραπανω...

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα σε καλό σου πρωινιάτικα....

Το μόνο λογικό πόστ στο συγκεκριμένο θέμα είναι αυτό, γιατί άμα πάρουμε στα σοβαρά τα λεγόμενα του Πάνου μας βλέπω να κατακεραυνωνόμαστε....;)

iyuNp3.png4hNCp3.png

• Δημιουργία νέου...