Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πάνος Β

Πάνος Β

Recommended Posts

Πρώτον διότι η ανωνυμία μου σημαίνει ελευθερία πάνω στα γραπτά μου. Ό

Εμενα παλι με αγγιξε αυτο :lol::lol:

Ναι μ αρεσει η ανωνυμια του forum. Λες αυτα που σκεφτεσαι χωρις να σκας τι θα σκεφτει ο αλλος για σενα.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 70
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πανο Β. σε διαβασα οπως και διαβασα ολα σχεδον τα θεματα σου .Αυτο που ειδα εγω ειναι ομως τωρα ειναι ενας αντρας οπου στις 4 το ξημερωμα αντι να ειναι στο κρεββατι του διπλα στην αγαπημενη του , ειναι σε φορουμ και προσπαθει να εξηγησει σε μερικα αγνωστα ατομα και να αποδει3ει οτι δεν ειναι ελεφαντας . Γιατι Πανο σε νοιαζει τοσο , μα τοσο πολυ η γνωμη μας ? οπως ειπες εχεις επαφες μεσω μειλ με οσα ατομα θεωρεισες οτι μπορεις να μιλησεις καλυτερα , αυτα τα ατομα λοιπον 3ερουνε ποιος εισαι , πραγματικα αδιαφορω αμα εισαι ο τελειος αντρας και συντροφος που περιγραφεις στο τελευταιο σου ποστ ή αμα απλα εισαι ο αντρας σατραπης που περιγραφεις σε παλαιοτερα . Αυτο που σιγουρα δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι μα γιατι θελεις να απολογηθεις και αποδει3εις οτι δεν εισαι αυτος που λενε τα ποστ αλλα ενας αλλος , οποιος και να εισαι τοσο σε νοιαζει να μας πεισεις για αυτο ? ειναι τοσο μα τοσο σημαντικη η γνωμη μας για σενα τοσο ωστε να υπερπασπιζεις τον εαυτο σου μεσα στη νυχτα ?

Σαν νυχτοπουλι να απαντησω εγω? :lol::lol:

Η νυχτα βοηθαει στο να βαζεις σε ταξη τις σκεψεις σου.

Η νυχτα ειναι η μονη ωρα πραγματικα δικη μου χωρις να πρεπει να κανω κατι για καποιον αλλον.

ΥΓ. Το οτι περιμενω να τελειωσει το πλυντηριο και να βρασει το μοσχαρι ειναι επισης καλη αιτια :mrgreen::lol:

Ζώπυρον,

δεν έχω καταλάβει αν τελικά θες να σου απαντήσω στην ερώτηση σου ή όχι. Θα απαντήσω έτσι κι αλλιώς.

Με λίγα λόγια, δεν μπορείς ν' ανοίγεις ένα θέμα και να εξαφανίζεσαι, με την αιτιολογία ή δικαιολογία ότι στερείσαι χρόνου.

Για να το δούμε και πρακτικά το ζήτημα. Ποιες είναι οι εναλλακτικές; Είτε να γράφω στο θέμα τακτικά είτε να μην γράφω καθόλου θέμα. Ίσως δεν το συγκράτησες προηγουμένως αλλά μου είναι αδύνατο να γράφω ποιο συχνά από όσο γράφω τώρα. Επομένως, τι μας μένει; Να μην γράφω καθόλου.

Τι προτιμάς;

Φιλικά,

Πάνος

Υπομονή δεν έχεις ποτέ αρκετή και Επιμονή δεν πρέπει να έχεις αρκετή

Πραγματικα δεν καταλαβαινω πως γινεαι να ανοιγει ο οποιοσδηποτε ενα θεμα για το ατομο τoυ..οι υπολοιποι να συμμετεχετε(who knows why :confused::confused::confused:)...και το θεμα να παραμενει ενεργο και να μη μεταφερεται εστω στο parentscafe οπως τοσα και τοσα αλλα.

Προσφερει κατι ως γνωσεις στους γονεις το συγκεκριμενο θεμα??

Πραγματικα δεν καταλαβαινω πως γινεαι να ανοιγει ο οποιοσδηποτε ενα θεμα για το ατομο τoυ..οι υπολοιποι να συμμετεχετε(who knows why :confused::confused::confused:)...και το θεμα να παραμενει ενεργο και να μη μεταφερεται εστω στο parentscafe οπως τοσα και τοσα αλλα.

Κάτσε να δείς.....Μή μου αγχώνεσαι.....:mrgreen:

Να δεις με το που θα ''πεταχτεί'' και ο Rasputin, πως θα μεταφερθεί το θεματάκι αρχείο....:mrgreen::mrgreen:

iyuNp3.png4hNCp3.png

Διαφημίσεις

Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο

Με πρόλαβες....

Έχω βαρεθεί τα θέματα του Πάνου Β. και γι΄αυτό δεν απαντάω πλέον.

Αλλά αυτό πια...

Και πετάγονται όλοι οι "ευαίσθητοι" κάθε φορά να απαντάνε σελίδες ολόκληρες με ανούσια πράγματα, δίνοντας πάτημα στον Πάνο για νέα θέματα που αν τα δεις πιο καλά γύρω από το ίδιο πράγμα μιλάνε.

Βρε κορίτσια...το θέμα άνοιξε στην ενότητα "Ας γνωριστούμε" και ο Πάνος Β. έχει "φάει" τόση αμφισβήτηση, που θέλησε να δώσει κάποιες διευκρινήσεις για το άτομό του. Δεν βλέπω τίποτα παράλογο ούτε τίποτα που να έρχεται σε αντίθεση με τους κανονισμούς του φόρουμ, κι αυτός προφανώς είναι ο λόγος που το θέμα συνεχίζει να υπάρχει τόσες μέρες. Προσωπικά, πιστεύω ότι η κίνηση που έκανε τον τιμάει - άσχετα αν θεωρώ ότι δεν είπε κατι επί της ουσίας.

Φρόσω, συμφωνώ μαζί σου για το αντικείμενο των θεμάτων του και του έκανα και μια σχετική ερώτηση, η οποία προς το παρόν δεν έχει απαντηθεί ακόμα.

Πέραν τούτου όμως, δικαίωμα του καθενός είναι να ανοίγει ό,τι θέματα θέλει, στην κατάλληλη ενότητα, κι αν οι υπόλοιποι τα βρίσκουν βαρετά, ανούσια, ή οτιδήποτε, έχουν μια πολύ απλή λύση: να μην κάνουν κλικ.Δεν βλέπω όμως το γιατι πρέπει να απολογηθούν όσοι κάνουν. Έτσι θέλουν, έτσι κάνουν.

Για να το δούμε και πρακτικά το ζήτημα. Ποιες είναι οι εναλλακτικές; Είτε να γράφω στο θέμα τακτικά είτε να μην γράφω καθόλου θέμα. Ίσως δεν το συγκράτησες προηγουμένως αλλά μου είναι αδύνατο να γράφω ποιο συχνά από όσο γράφω τώρα. Επομένως, τι μας μένει; Να μην γράφω καθόλου.

Τι προτιμάς;

Φιλικά,

Πάνος

προτιμάω τον διάλογο...

οπότε μάλλον θα συμφωνήσω με τα λεγόμενά σου, ότι αν δεν έχεις χρόνο όταν ανοιγεις ένα θέμα για συζήτηση και διάλογο καλύτερα για μένα να μην το ξεκινάς/γράφεις εξαρχής....

και αποθηλασε επιτελους!

Βρε κορίτσια...το θέμα άνοιξε στην ενότητα "Ας γνωριστούμε" και ο Πάνος Β. έχει "φάει" τόση αμφισβήτηση, που θέλησε να δώσει κάποιες διευκρινήσεις για το άτομό του. Δεν βλέπω τίποτα παράλογο ούτε τίποτα που να έρχεται σε αντίθεση με τους κανονισμούς του φόρουμ, κι αυτός προφανώς είναι ο λόγος που το θέμα συνεχίζει να υπάρχει τόσες μέρες. Προσωπικά, πιστεύω ότι η κίνηση που έκανε τον τιμάει - άσχετα αν θεωρώ ότι δεν είπε κατι επί της ουσίας.

Φρόσω, συμφωνώ μαζί σου για το αντικείμενο των θεμάτων του και του έκανα και μια σχετική ερώτηση, η οποία προς το παρόν δεν έχει απαντηθεί ακόμα.

Πέραν τούτου όμως, δικαίωμα του καθενός είναι να ανοίγει ό,τι θέματα θέλει, στην κατάλληλη ενότητα, κι αν οι υπόλοιποι τα βρίσκουν βαρετά, ανούσια, ή οτιδήποτε, έχουν μια πολύ απλή λύση: να μην κάνουν κλικ.Δεν βλέπω όμως το γιατι πρέπει να απολογηθούν όσοι κάνουν. Έτσι θέλουν, έτσι κάνουν.

Τότε στην ενότητα αυτή, ας ανοίξει κάθε χρήστης ένα θέμα με την αυτοβιογραφία του....;)

iyuNp3.png4hNCp3.png

Διαφημίσεις

Αααα...κι αναρωτιόμουν πώς σε λένε, γιατί δυσκολεύομαι να γράφω το nick σου, culte!:lol:

Είδατε? Κατι βρήκε κι από αυτό!

Ας ανοίξει ο καθένας ρε παιδιά, γιατί να μην ανοίξει? Κι όποιος θέλει γράφει, όποιος δεν θέλει προσπερνάει! Απλώς μη μου λετε ότι είναι λογικό να λέμε ουσιαστικά στον άλλον "τι χάλια θέματα πας κι ανοίγεις κι εσείς οι υπόλοιποι γιατί καθεστε και γράφετε"! ;)

Αχ, αχ, αχ βρε Πάνοοοοοο!

Ρε τον συγχαίρω αυτό το τύπο... Πάλι ασχολούμαστε με τη πάρτη του κι εκείνος παρατηρητής. Ρίχνει το λαδάκι του στη φωτιά κι εμείς τρωγόμαστε σα τα ποντίκια...

Φιλικά πάντα!!!;)

iyuNp3.png4hNCp3.png

Έλα ρε Θαυματάκι, δεν τρωγόμαστε κιόλας (μεταξύ μας τουλάχιστον, ελπίζω), χαβαλέ κάνουμε! :wink: Σιγά μην μαλώσουμε κιόλας! Εντάξει, είχα τη συγκεκριμένη άποψη και ήθελα να την πω, δε θα κάτσω να σκάσω!

Η αρχική μου τοποθέτηση όμως προς τον Πάνο Β. ήταν απολύτως σοβαρή.

Διαφημίσεις

ναι καλέ σιγά μην τσακωθούμε..

απλά κάνουμε διάλογο εμείς οι υπόλοιποι εκείνος πάντα απουσιάζει για τα θέματά του...

γνώμη μου λοιπόν είναι να μην τα ξεκινάει...

και αποθηλασε επιτελους!

Ναι σε αυτό έχεις δίκιο Ειρήνη και του το επισήμανε κι η Ζοπιρον πιο πάνω. Απάντησε βέβαια, αλλά εμένα προσωπικά δεν με κάλυψε η απάντησή του. Επίσης, αναρωτιέμαι γιατί το δικό μου ερώτημα δεν απαντήθηκε.

Όχι βρε, δε το εννοούσα κυριολεκτικά.....

Απλά πως μας ανάβει φυτιλιές ο Πάνος και εξαφανίζεται, μετά πάλι θα εμφανιστεί κ.ο.κ..

Εγω πάλι διάβασα όλα αυτα μπας και βγάλω άκρη αλλά.............:?:

Δεν έχει τύχει να διαβάσω άλη φορά κάτι που έχει γράψει ο Πανος άρα δεν έχω κάτι να πω, σαν πρώτη γνώμη όμως δεν είδα κάτι περίεργο ή κάτι που θα το έκρινα αρνητικά.

Τώρα το να σε ενδιαφέρει η άποψη των άλλων ακόμα και αν δεν σε ξέρουν λογικό το βρίσκω.

Αν δεν μας ενδιέφερε άλλωστε ούτε θα γράφαμε εδώ ούτε και θα διαβάζαμε τίποτα περισσότερο πέρα απο απλές πληροφορίες.

Εδω όμως σχολιάζετε.......και σχολιάζετε............και σχολιάζετε, :wink: ε βρε παιδιά μαζί με εσας σχολίασα και εγω δεν άντεξα!!! :D

Κι εσύ δίκιο έχεις, κοπελιά! Μπες στο κλαμπ!:P

Βασικά, αν σε ενδιαφέρει να καταλάβεις, ψάξε τα θέματα που έχει ανοίξει κατά καιρούς ο Πάνος Β. και θα δεις.;)

Η άποψη που έχουν οι άγνωστοι για το άτομό μου, δε με αφορά και προσωπικά ποτέ δε θα έμπαινα σε διαδικασία απολογίας. Ο Πάνος το κάνει και καλώς κάνει, δεν αντιλέγω.... Απλά θα ήταν πιο επικοδομητικό να μετέχει μιας το θέμα που άνοιξε αφορά τον ίδιο...:D

Τώρα η άποψη άλλων ποικίλλου ενδιαφέροντος με αφορά, γι'αυτό άλλωστε και είμαι εδώ...;)

iyuNp3.png4hNCp3.png

Αγγελίνα, μέσα είμαι!!!

Για να είμαι ειληκρινής, ναι μεν δεν πολυκατάλαβα, αλλά δεν θα καθόμουνα να ψαξω και να ασχοληθώ.....

Thaumataki, Ξέρεις...............αυτό πού έγραψα πρίν δεν ήταν απάντηση προσωπικά για εσένα αλλά για όλα που διάβασα επι του θέματος απλα...............χι χι χι δεν έχω γράψει άλλη φορά και δεν ήξερα οτι έπρεπε να γράψω στο κάτω μερος της σελίδας όπως τώρα, άρα μην το πάρεις προσωπικά.

Χάρικα που ήρθα στην παρεούλα σας!

προτιμάω τον διάλογο...

οπότε μάλλον θα συμφωνήσω με τα λεγόμενά σου, ότι αν δεν έχεις χρόνο όταν ανοιγεις ένα θέμα για συζήτηση και διάλογο καλύτερα για μένα να μην το ξεκινάς/γράφεις εξαρχής....

Πάνο,

όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία... αλλά θα συμφωνήσω με την culte.

Κατά τ' άλλα... ότι είχα να πω - το είπα, νομίζω πως κατάλαβες την άποψή μου και γιατί συμμετείχα σε αυτό το θέμα...

Τώρα, για κάποια από τα σχόλια των φίλων εδώ... no comment...

Τότε στην ενότητα αυτή, ας ανοίξει κάθε χρήστης ένα θέμα με την αυτοβιογραφία του....;)

Δλδ ολα αυτα τα ευχαριστω τον ταδε, τον μπηξε τον δειξε γιατι συντηρουνται? Χωρις να θελω να πω κατι για εκεινα τα ποστ δλδ. εννοω.

Δλδ μονο ευχαριστιες δεχομαστε εδω? Τις συγνωμες ή αναλυσεις συναισθηματων ή τις αιτιολογιες μιας συμπεριφορας που παρανοηθηκε τις παμε στο parentscafe?

Αφορα συγκεκριμενο θεμα , συγκεκριμενο μελος και την αναγκη του να εξηγησει καποια πραγματα σε μελη μια συγκεκριμενης ομαδας.

Εγω το βλεπω λαθος δλδ??:confused::confused:

Η άποψη που έχουν οι άγνωστοι για το άτομό μου, δε με αφορά και προσωπικά ποτέ δε θα έμπαινα σε διαδικασία απολογίας. Ο Πάνος το κάνει και καλώς κάνει, δεν αντιλέγω....

Αυτο ακριβως.

Προσωπικα δεν υπερασπιζομαι και δεν μπορω να κρινω εγω το αν κανει καλα ή ασχημα ανοιγοντας αυτο το ποστ και το τι λεεκλπ , υπερασπιζομαι το δικαιωμα του να βγαλει τα σωψυχα του σε ενα ποστ οπως κανω και εγω αλλωστε στα περισσοτερα.

Και για να ειμαι ειλικρινης αυτο πρεπει να ειναι το 1ο ποστ του μελους αυτου που αφορα εκεινον και οχι διαφορες υποθεσεις, και προβληματισμους που αφορουν τους γυρω του.

Και το θεωρω σαν μια αρχη να μετεχει εκεινος και οχι να κανει γκαλοπ :D

• Δημιουργία νέου...