Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΙΣΟ ΠΟΝΤΑΚΙ ΠΙΟ ΨΗΛΟΣ...

ζώπυρον

Recommended Posts

Εμενα μου αρέσουν όλα τα ένστολα, πλην των λιμενικών-ναυτων-μουτσων (η ασπριλα με χαλάει).Μου αρεσουν οι γιατροι(εδω η ασπριλα δε με χαλάει) κ οι φωτογράφοι.:cool:

συμφωνω στους ενστολους...χακι λατρεια... στρατος της ελλαδος φρουρος... αλλα οι φωτογραφοι;:confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 325
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμενα μου αρέσουν όλα τα ένστολα, πλην των λιμενικών-ναυτων-μουτσων (η ασπριλα με χαλάει).Μου αρεσουν οι γιατροι(εδω η ασπριλα δε με χαλάει) κ οι φωτογράφοι.:cool:

:lol::lol::lol::lol::lol: εισαι θεα!

αλλα καλα σου λεει!!!οι φωτογραφοι???ασχετο!!!:lol:

ενα επαγγελμα ακρως αρσενικοτατο ειναι και νταλικερης... δεν ετυχε αλλα ανεκαθεν μου αρεζε.. οπως επισης και το ασμα με τα φωτα νυσταγμενα και βαρια... πολυ λαικουρα αλλα μου αρεσει;)

Μπλιαχ!

Να σου έρθει ο νταλικιέρης αξύριστος και άπλυτος τόσες μέρες μέσα στην νταλίκα και μετά να σε δω άμα σου κάνει κουκου!

433965qzur0la2nd.gif

Μπλιαχ!

Να σου έρθει ο νταλικιέρης αξύριστος και άπλυτος τόσες μέρες μέσα στην νταλίκα και μετά να σε δω άμα σου κάνει κουκου!

πωωωωωω συμφωνω!κ ειδικα να ειναι καλοκαιρι κ να μυριζει...π@@@τσιλα!!!

εμενα οι γιατροι λιγο με χαλανε... πολυ αρρωστια ρε παιδι μου! αλλα αν ειναι κανεις σαν τον κλαιβ οουεν στην ταινια περα απο τα συνορα... τοτε μαζι του και ας ειμαι στην ουγκαντα...!:oops::oops::oops:

Διαφημίσεις

Σκεφτειτε το λίγο σε διαφορετικο επιπεδο! Θεωρω πολυ αισθησιακο να σε βγάζουν φωτογραφιες (οχι όλες τις ώρες, μπορειτε να με καλεσετε στα παρτυ των παιδιων σας)! Αλλα μου αρεσει ρε παιδι μου, δεν ξερω! Να σου λεει ο άλλος, γυρνα, στριψε, χαμογελασε, αλλη μια (φωτο) κλπ! Μονο εγω το έχω αυτο? :lol::lol::lol:Μαλλον για ψωναρα με κόβω!

Μπλιαχ!

γιατι καλε να ερθει απλυτος και αξυριστος; θα εχουν απεργια τα φορτηγα; παντως το προτιμω απο να ανταλλασουμε κρεμες χεριων και προσωπου!:mrgreen::mrgreen:

Σκεφτειτε το λίγο σε διαφορετικο επιπεδο! Θεωρω πολυ αισθησιακο να σε βγάζουν φωτογραφιες (οχι όλες τις ώρες, μπορειτε να με καλεσετε στα παρτυ των παιδιων σας)! Αλλα μου αρεσει ρε παιδι μου, δεν ξερω! Να σου λεει ο άλλος, γυρνα, στριψε, χαμογελασε, αλλη μια (φωτο) κλπ! Μονο εγω το έχω αυτο? :lol::lol::lol:Μαλλον για ψωναρα με κόβω!

μαλλον μονο εσυ το εχεις:lol::lol: μου τη σπαει να μου λενε πως να κατσω για να βγω φωτο!κ στο γαμο μου ειπα ουτε στουντιο θελω ουτε τιποτα!εξω απο την εκκλησια βγηκαμε κατι φωτο κ εκει ελεγα αντε φτανει!δεν εχω υπομονη ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Διαφημίσεις

Παπουτσιλα ήθελες να πεις? :lol::lol::lol::lol:

ναι καλε το πετυχες χαχαχα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

γιατι καλε να ερθει απλυτος και αξυριστος; θα εχουν απεργια τα φορτηγα; παντως το προτιμω απο να ανταλλασουμε κρεμες χεριων και προσωπου!:mrgreen::mrgreen:

σορρυ φιλεναδα αλλα....την π@@@τσιλα τη σιχαινομαι!!!:roll::mrgreen:

εμενα οι γιατροι λιγο με χαλανε... πολυ αρρωστια ρε παιδι μου! αλλα αν ειναι κανεις σαν τον κλαιβ οουεν στην ταινια περα απο τα συνορα... τοτε μαζι του και ας ειμαι στην ουγκαντα...!:oops::oops::oops:

Μιλάμε για γιατρούς τυπου Grey's anatomy! Με το ζελεδάκι στο μαλλι, με το δόντι πιο άσπρο κ απο ταφοπλακα κ με το στιλ "ειμαι κουρασμένος αλλα για σενα χαλάλι"!

Μιλάμε για γιατρούς τυπου Grey's anatomy! Με το ζελεδάκι στο μαλλι, με το δόντι πιο άσπρο κ απο ταφοπλακα κ με το στιλ "ειμαι κουρασμένος αλλα για σενα χαλάλι"!

χαχαχαχα καλα σημερα εχεις πολυ ρεντα χαχαχα

πολυ θα ηθελα να εβλεπα τι θα εγραφαν οι αντρες για τις γυναικες σε ενα αντιστοιχο θεμα! :twisted:

θα σου πω εγω τι θα εγραφαν οι αντρες....οτι να ναι μονο π@@ες να κανει:rolleyes:

Διαφημίσεις

Eιναι να σου τυχει κελεπουρι και την ξεχνας την αρρωστια με την μια. Εχω γνωρισει γαστρεντερολογο στο Λαικο ενω νοσηλευομουνα που κοντεψα να πεσω απο το κρεβατι οταν τον ειδα. Μπλε ματι, απιστευτες γωνιες και ενα βλεμμα απιστευτης αρρενοποτητας. Εχε χαρη που μολις ειχα παντρευτει αλλιως θα ξεχναγα και οτι ημουν κρεβαττομενη και ολα και θα εκανα βουρ μα τους ορους. Απιστευτος τυπος και μου κολλαγε παρουσια του αντρα μου ο ατιμος!!!!!!!!!!!!!!

Μεχρι και η μανα μου οταν τον ειδε μου λεει παιδακι μου τι προστυχο μπλε ματι εχει αυτος????

ενταξει ρε κοριτσια δεν θα ερθει και μες την ψειρα ο ανθρωπος... δηλαδη οταν πηγαιναν οι αντρες στον πολεμο πριν πανε σπιτι τους εφτιαχναν και κανενα μπανιο με αιθερια ελαια; ειπαμε... νταλικερης δεν ειπαμε γυφτος!:mrgreen:

θα σου πω εγω τι θα εγραφαν οι αντρες....οτι να ναι μονο π@@ες να κανει:rolleyes:

χαχαχαχα, ε ρε καρτες που μαζευω.....

(τις προαλλες εφαγα καρτα επειδη εγραψα "χαχαχα")

Α εγω την εχω μονο την παθηση με τους φωτογράφους! Νομιζα ήταν συχνη πάθηση! :lol::lol::lol:

Κ εγω την παπουτσιλα την σιχαίνομαι! Αλλα ειναι κ στον άνθρωπο βρε παιδι μου! Κ συ βρε Δημητρα δε θα κάνει δρομολογια στο Εξπρες του Μεσονυχτιου!:lol::lol::lol::lol: Καπου θα βρει μια ντουζιερα να φρεσκαριστει!(ελπιζω δηλ):lol::lol::lol::lol:

Τι νομίζεις πως οι νταλικιέριδες που κάνουν μεγάλα ταξίδια είναι φουλ στα αρώματα?Εκτός αν έχεις φαντασίωση με τον νταλικιέρη που μοιράζει το πετρέλαιο!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

433965qzur0la2nd.gif

Μπα εμενα οι νταλικερηδες με τραβαγαν πιτσιρικα μεγαλωνοντας ειχα ροπη μονιμη προς τους γιατρους και ο πρωτος μεγαλος μου ερωτας φοιτητης Ιατρικης ηταν.

τι ζηταει μια γυναικα απο εναν αντρα!!!

ΝΑ ΕΙΝΑΙ

1. φίλος

2. σύντροφος

3. ερωμένος

4. αδερφός

5. πατέρας

6. δάσκαλος

7. εκπαιδευτής

8. μάγειρας

9. ξυλουργός

10. υδραυλικός

11. μηχανικός

12. διακοσμητής

13. σεξολόγος

14. γυναικολόγος / μαιευτήρας

15. ψυχολόγος

16. ψυχίατρος

17. θεραπευτής

18. ριψοκίνδυνος

19. οργανωτικός

20. καλός πατέρας

21. πολύ καθαρός

22. συμπαθητικός

23. αθλητικός

24. στοργικός

25. προσεκτικός

26. ιπποτικός

27. έξυπνος

28. ζωηρός

29. δημιουργικός

30. γλυκός

31. δυνατός

32. συγκαταβατικός

33. ανεκτικός

34. προσεκτικός

35. φιλόδοξος

36. ικανός

37. τολμηρός

38. αποφασιστικός

39. εμπιστευτικός

40. παθιασμένος

41. περιποιητικός

42. κάποιος που να λατρεύει το shopping

43. κάποιος που δε δημιουργεί και πολλά πολλά προβλήματα

44. πολύ πλούσιος

45. να μην είναι βάρος

46. κάποιος που δε θα κοιτάει τις άλλες

47. να μην είναι ζηλιάρης αλλά ούτε και αδιάφορος

48. να τα πηγαίνει καλά με την οικογένειά της αλλά να μην αφιερώνει

περισσότερο χρόνο στους συγγενείς από ότι σε εκείνη

49. να της δίνει "χώρο" αλλά να δείχνει και ανήσυχος για το που

ήταν και που πάει

Επίσης είναι πολύ σημαντικό :

50. να μην ξεχνά ΠΟΤΕ τις ημερομηνίες :

-των επετείων (γάμου, γνωριμίας, κλπ)

-της γιορτής

-των γενεθλίων (τα δικά της και της μητέρας της)

-τις περιόδους της

τι ζηταει ο αντρας απο μια γυναικα

1. να του κάθεσαι

2. να μην του τα πριζεις!

Τι νομίζεις πως οι νταλικιέριδες που κάνουν μεγάλα ταξίδια είναι φουλ στα αρώματα?Εκτός αν έχεις φαντασίωση με τον νταλικιέρη που μοιράζει το πετρέλαιο!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

να σου πω..ο μπαμπακας μου μοιραζει τοσα χρονια πετρελαιο και μου ειναι πολυ οικεια η μυρωδια... βεβαια οχι στο ερωτικο...αλλα ευχαριστα την θυμαμαι...! τελοςπαντων ρε παιδι μου θα του κανω και μια πλυση πρωτα...:mrgreen:

Μεχρι και η μανα μου οταν τον ειδε μου λεει παιδακι μου τι προστυχο μπλε ματι εχει αυτος????

Αφου το ειπε κ η μανα...ΤΕΛΟΣ! Ποσες θα παρακαλάγανε για μια γαστρεντεριτιδα...δεν λεγεται!

Παντως οι αντρες συνηθως προτιμουν καθηγητριες (:-D), νοσοκομες, μπατσινες!Δεν μου ερχεται κάτι άλλο. Αλλα μου ηρθε ένα ανεκδοτο (βαριεμαι να το γράψω 'ολο) σε σπιτι με πολλους οροφους εκδιδώμενες (γλειφω για την καρτα) με διαφορετικο επαγγελμα...σουξε η καθηγητριες γιατι παντα ρωτουσαν "το κατάλαβες ή να το ξανακάνουμε?":lol::lol::lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...