Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΙΣΟ ΠΟΝΤΑΚΙ ΠΙΟ ΨΗΛΟΣ...

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 325
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχα! (Για χαρη σου θα φαω καρτα! Αλλα γελασα πολυ!)

Για πειτε ρε κοριτσια κανενα επαγγελμα που δεν ειναι πολυ "αρρενωπο" :rolleyes:

Μα κ η πιτσα είχε σημειολογικό χαρακτήρα! Αλήθεια έχετε φάει πιτσα με το μέτρο?Τι να σου κάνει το μισο ποντάκι πανω, μισο κάτω.Τζαμπα το μέτρημα!

Εσυ Ράννια με τα δυο νν, που λέει κάποιος εδω μέσα, για πες μας???:lol::lol::lol:

Μα κ η πιτσα είχε σημειολογικό χαρακτήρα! Αλήθεια έχετε φάει πιτσα με το μέτρο?Τι να σου κάνει το μισο ποντάκι πανω, μισο κάτω.Τζαμπα το μέτρημα!

Εσυ Ράννια με τα δυο νν, που λέει κάποιος εδω μέσα, για πες μας???:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

τι να πω? :rolleyes:

Οταν λέω για επαγγελμα δεν εννοω να είναι μη αρρενωπο αλλά να ειναι αντιβαφλε!Ας πουμε εγω δεν μπορω τα γκαρσον..δεν ρε παιδ μου δεν....! Εγω προσωπικά, μην παρεξηγηθει καμια!:cool:

Διαφημίσεις

δε φανταζομουν οτι θα εκανε τετοια δουλεια επειδη ειπες οτι ειναι δυναμικο φανταστηκα κατι σε ενστολος:P

Οταν λεω σημειολογικό χαρακτηρα....αλλο εννοω!

Ο δικος μου είναι ενστολος κ σε δικυκλο! Ολα τα λεφτα....να ηταν κ ορφανος η καλυτερη μου!:lol::lol::lol:

αν και ειναι σκληρο επαγγελμα τρελαινομαι για οικοδομο... με τα μπρατσα απο εξω...αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!

χαχαχαχα...ελα μαζι μου τη δευτερα! :P

μου αρεσουν οι ενστολοι φοβερα αρκει να μην διαταζουν και στο σπιτι!:twisted:

με χαλαει για λογους αντιληψης...αλλα να την πω την αληθεια μου, οταν ο δικος μου παει για κηνυγι και φοραει στρατιωτικα....δε με χαλαει καθολου!;)

μου αρεσουν οι ενστολοι φοβερα αρκει να μην διαταζουν και στο σπιτι!:twisted:

Ο δικος μου σπιτι δεν διατάζει...αλλα οταν τον ακουω στο τηλ. να δινει οδηγιες, γιατι ειναι κ προιστάμενος....μια τρακατρούκα την παθαινω ομολογουμένως!

Τωρα που φτιάχνω το σπιτι κ έχω τα "οικοδομα" (κατα το "μονδέλα"),καλή φάση!

Διαφημίσεις

με χαλαει για λογους αντιληψης...αλλα να την πω την αληθεια μου, οταν ο δικος μου παει για κηνυγι και φοραει στρατιωτικα....δε με χαλαει καθολου!;)

Μου εχει τυχει να είμαι σε πορεια κ να πεταμε μετα αυγα στο προξενειο κ μέσα να ειναι ο αντρας μου...αλλα μετά την χτυπησαμε την ομελετα!

Καλά ε στανταράκι καρτούλα....!

παντως τα οικοδομα στις σερρες ειναι ειδος προς εξαφανιση... η οικοδομη περναει κριση και εμεις που δεν βλεπουμε οικοδομο μαζι της...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

χμ, ποιος φοραει 12ποντα για να παει στη δουλεια?:rolleyes:

12ποντα σε "δουλειά" την ημερα ή την νυχτα???Εχει διαφορα!:lol::lol::lol:

Πιστευω πλέον πρέπει να σας χαιρετισω....γιατι θα με χαιρετισουν!

παντως τα οικοδομα στις σερρες ειναι ειδος προς εξαφανιση... η οικοδομη περναει κριση και εμεις που δεν βλεπουμε οικοδομο μαζι της...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κ μετά σου λέει ο κοσμος μεταναστευει! Τι να κανουν κ οι φτωχες πλην τιμιες κοπέλες....!:mrgreen:

Τωρα που φτιάχνω το σπιτι κ έχω τα "οικοδομα" (κατα το "μονδέλα"),καλή φάση!

εχεις ακουσει το ασμα που λεει...

α ρε μπεταντζη, α ρε μπετανζτη

εσυ μονο βρισκεις το σημειο G?

χαχαχα

εχεις ακουσει το ασμα που λεει...

α ρε μπεταντζη, α ρε μπετανζτη

εσυ μονο βρισκεις το σημειο G?

χαχαχα

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πως μου ξέφυγε?

Εχω μείνει στο σουξεδάκι "Πετα τα σαμπο κ ανέβα στο σκαμπο":lol::lol::lol:

ενα επαγγελμα ακρως αρσενικοτατο ειναι και νταλικερης... δεν ετυχε αλλα ανεκαθεν μου αρεζε.. οπως επισης και το ασμα με τα φωτα νυσταγμενα και βαρια... πολυ λαικουρα αλλα μου αρεσει;)

ενα επαγγελμα ακρως αρσενικοτατο ειναι και νταλικερης... δεν ετυχε αλλα ανεκαθεν μου αρεζε.. οπως επισης και το ασμα με τα φωτα νυσταγμενα και βαρια... πολυ λαικουρα αλλα μου αρεσει;)

Εμενα μου αρέσουν όλα τα ένστολα, πλην των λιμενικών-ναυτων-μουτσων (η ασπριλα με χαλάει).Μου αρεσουν οι γιατροι(εδω η ασπριλα δε με χαλάει) κ οι φωτογράφοι.:cool:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...