Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ποιοι ειναι πιο απιστοι???

rena95

Recommended Posts

Ο ανθρώπινος θύμος έχει (αυτο)καταστροφικά αποτελέσματα...

Σου είχα ξαναπαντήσει πάνω σε αυτό σε προηγούμενο post μου

Ξανα δες το

Τhaumataki, επιμένω οτι ΚΑΠΟΙΑ όρια ΜΠΟΡΕΙΣ να τα θέσεις στον εαυτό σου

Να σου δώσω ενα παράδειγμα:

Eαν κάποια απο εμάς μάθαινε οτι ο άντρας της την απατάει

δεν πρόκειται καμιά να έφτανε στο σημείο να έκανε κακό στον εαυτό της

πχ. να έκοβε τις φλέβες της ή να πήδαγε απο το μπαλκόνι...

....όσο και να το ένιωθε εκείνη τη στιγμή!

Σε αυτή τη περίπτωση,

ΜΠΟΡΕΙ κάποιος να ΘΕΣΕΙ όρια στην συμπεριφορά του!! Εεε??

Aρα ΚΑΠΟΙΕΣ επιλογές μας είναι θέμα ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!!΄

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 86
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Από την αρχή λέω πως όλοι τώρα μιλάμε εκ του ασφαλούς. Όταν όμως μας τύχει (φτουουουουουουου μακριά από μας), θα λειτουργήσουμε ενστικτοδώς κι όχι λογικά. Ο ανθρώπινος θύμος έχει (αυτο)καταστροφικά αποτελέσματα...

Δεν διαφωνω κουκλα. Σου λεω οτι μου εχει τυχει. Θα σου πω οτι μου περασε απο το μυαλο να τον σκοτωσω......αλλα οχι να τον κερατωσω. Απλα γιατι το ενα πληγωνε αυτον απευθειας. Στο αλλο επρεπε να δωσω εγω το σωμα μου εκει που δεν το αισθανομουν, δεν μπορω να το κανω αυτο. Ειμαι θυμωμενη με ΕΚΕΙΝΟΝ οχι με εμενα. Απλα θα σου πω οτι ο θυμος σου υποβαθμιζει εσενα την ιδια. Δεν σου αξιζει να συμπεριφερθεις ΣΕ ΣΕΝΑ ετσι. Οχι στον αλλον. Αυτος να παει να πνιγει........οποτε ελπιζω καταρχας ποτε να μην σου συμβει/μου συμβει/της συμβει κατι τετοιο, και αν (ο διαολος μακρια μας) γινει τπτ τετοιο ο θυμος σου να ΜΗΝ σε κανει να κανεις κατι τοσο ασχημο σε σενα......

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Ως Χριστίνα κι από τι στιγμή που τού 'χω προσφέρει τα πάααααντα, τα πάαααντα όμως το μόνο σίγουρο είναι πως δε μου αξίζει να με απατήσει. Προτιμώ να το συζητήσουμε και να το λύσουμε απο κοινού.

Από τι στιγμή όμως που δε με έχει σεβαστεί εμένα ως προσωπικότητα, ως άνθρωπο, σύντροφο, ως τα 1002 κι από τη στιγμή που δε μπήκε καν στο κόπο να ''το σώσουμε'', λυπάμαι αλλά θα τον ανταμείψω όπως του αξίζει....

Ο άπιστος δε σέβεται πανω από όλα κι όλους τον εαυτό του.......αν σέβεσαι έστω και λίγο τον εαυτό σου φεύγεις από άρρωστες καταστάσεις........δεν εκδικείσαι....δεν έχει νόημα...

Αφήνετε πόρτες ανοιχτές κορίτσια....και σαν σκέψη σας έχει ήδη περάσει από το μυαλό, αλλιώς το θέμα θα είχε λήξει....ίσως πρέπει να ξανασκεφτείτε τα όσα λέτε και ίσως να οχυρώνατε λίγο καλύτερα τον εαυτό σας......για τους άλλους δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά...κάνουμε όσα περνάνε από το χέρι μας....στον εαυτό μας όμως μπορούμε να θέτουμε και να τηρούμε κάποια όρια.....είναι απαραίτητα....

Διαβάστε όσα γράφουν η Ellemphriem και η soevan07.....διαβάστε τα όμως μέχρι να τα καταλάβετε...

Δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά για κανέναν, ακόμη και για μένα. Για το μόνο που θα μπορούσα να ήμουν 10000% σίγουρη είναι πως θα αγαπάω το παιδί μου για πάντα και ακόμη κι από το γκρεμό θα έπεφτα για αυτό, για πάντα για τα πάντα, ακόμη και κακό να μου κάνει.

Όλα τ'άλλα για μένα παίζουν στο παιχνίδι των πιθανοτήτων. Πάντα κρατάω πισινές, γιατί ακόμη και μισή πιθανότητα να υπάρχει επί τοις χιλίοις, δε παύει να υφίσταται. Ποτέ δε λέω ποτέ, πρώτα για να μην απογοητεύσω εμένα και μετά τους γύρω μου.

Παραμύθια στο δικό μου κόσμο δεν υπάρχουν και για μένα τίποτα δεν είναι στατικό....

iyuNp3.png4hNCp3.png

Γεια στο στόμα σου!!!!!!!!!

Σε μια τέτοια φάση

θα κοιτάζα μόνο να μάζευα τα κομμάτια μου...

Δεν θα ήθελα να πάω με άλλον,

δεν θα μπορούσα,

δεν θα είχα καθόλου μα καθόλου την όρεξη!!

Θα μου ερχόταν εμετός βρε αδερφέ....πως να το πω!!!!

Επειδή ΞΕΡΩ τι ευαίσθητος άνθρωπος είμαι

(πράγμα πολύ κακό για την σήμερον ημέρα...

γιατί μόνο οι αναίσθητοι επιβιώνουν!!!!)

και μόνο με την ιδέα.........

θα σιχαινόμουν όλο τον αντρικό πληθυσμό! (χε-χε!) :lol::lol:

Μετά που θα συνερχόμουν ίσως να αναζητούσα ένα αποκούμπι...

...απο το οποίο θα ζήταγα

κυρίως ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ κάλυψη...

...κι έπειτα ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ !!!!! :mrgreen:

Έγινα αντιληπτή??

Κάπως έτσι το γυρνάνε οι γυναίκες στην ομοφυλοφιλία :lol:

(πλάκα κάνω μην αρχίσεις να χώνεις!)

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Διαφημίσεις

ξερετε την θεωρια της διαπλανητικης σφαλιαρας?

λες και καθε φορα που ξεστομισεις το 'εγω?? ποτέ!!!' το συμπαν συνομοτει για να σου αποδειξει οτι εισαι μ@λ@κας... και φαααααααααααπ τα απανωτα σφαλιαριδια...

εγω πλεον, επειδη απο τις πολλες σφαλιαρες εχω χαζεψει (προφανες! :mrgreen: ) αποφευγω να πω 'ποτέ' οπως ο διαολος το λιβανι..

λεω ας πουμε "μπα... χλωμο προς το παρον" (και παλι με επιφυλαξη.. κοιτοντας δεξια αριστερα, να δω απο που θα μου ρθει η μπουφλα!!!!)

Δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά για κανέναν, ακόμη και για μένα. Για το μόνο που θα μπορούσα να ήμουν 10000% σίγουρη είναι πως θα αγαπάω το παιδί μου για πάντα και ακόμη κι από το γκρεμό θα έπεφτα για αυτό, για πάντα για τα πάντα, ακόμη και κακό να μου κάνει.

Όλα τ'άλλα για μένα παίζουν στο παιχνίδι των πιθανοτήτων. Πάντα κρατάω πισινές, γιατί ακόμη και μισή πιθανότητα να υπάρχει επί τοις χιλίοις, δε παύει να υφίσταται. Ποτέ δε λέω ποτέ, πρώτα για να μην απογοητεύσω εμένα και μετά τους γύρω μου.

Παραμύθια στο δικό μου κόσμο δεν υπάρχουν και για μένα τίποτα δεν είναι στατικό....

συμφωνω με τα χιλια

(Το προηγούμενο μήνυμά μου κάπως μπλοκαρίστηκε, χάθηκε, τέλος πάντων θα τα ξαναγράψω :mrgreen:)

(Εντωμεταξύ, αυτό το θέμα και το διπλανό ΑΠΙΣΤΙΑ πρέπει να γίνουν ένα γιατί έχουμε γίνει γραφικές να γράφουμε πάνω κάτω τα ίδια πράγματα κι εδώ και κει :confused:)

Στο δια ταύτα τώρα...

Αφήστε το θυμό και την εκδίκηση. Είναι θέματα από μόνα τους. Δεν έχουν να κάνουν (τόσο) με την απιστία.

Νομίζω πως το βασικό θέμα που συζητάμε είναι τι γίνεται στη περίπτωση που

είσαι ώριμη ηλικιακά, παντρεμένη, αγαπάς - εκτιμάς το σύζυγό σου, έχετε γλυκά παιδάκια, έχετε κατοικίδιο, εξοχικό, κοινή ιστορία και κυρίως επιθυμία για κοινό μέλλον ΑΛΛΑ σου προκύπτει να περάσει η φωτιά από δίπλα σου...

Δεν μου έχει συμβεί, δεν ξέρω, φαντάζομαι τις αντιδράσεις μου αλλά δεν μπορώ να προδικάσω.

Όσο για τις αφοριστικές - και πολλές φορές - προσβλητικές απόψεις που έχουν γραφτεί, ένα έχω να πω :

Απόλυτος μπορείς να είσαι τώρα για το μέλλον, μόνο αν τώρα είσαι πολύ καψούρης με τον άνθρωπό σου. Κι αυτό το έχω διακρίνει εδώ, σε μία-δύο κοπέλλες μόνο... Και πραγματικά τους βγάζω το καπέλο!

Όλα τα υπόλοιπα, κρίνονται από το ύφος και ήθος των ίδιων των μηνυμάτων...

Κάπως έτσι το γυρνάνε οι γυναίκες στην ομοφυλοφιλία :lol:

(πλάκα κάνω μην αρχίσεις να χώνεις!)

Xα-χα-χα!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Θα προτιμούσα να πάω σε μοναστήρι....

....σαν την αδερφή Γκαμήλα ένα πράγμα! :lol: :lol:

(όπως έλεγε κι η Βασιλειάδου στους "γαμπρούς της Ευτυχίας")

Απόλυτος μπορείς να είσαι τώρα για το μέλλον, μόνο αν τώρα είσαι πολύ καψούρης με τον άνθρωπό σου.

Δεν θα το καταλαβεις ποτε οποτε παιρνω αποφαση να κλεισω και να παω για νανι.....(εαν προλαβω κανα 2ωρο πριν σηκωθουμε ολοι). ΔΕΝ εχει να κανει με το αν ειμαι καψουρα με τον ανθρωπο μου η απιστια (για μενα). Εχει να κανει με το αν μπορω να ζησω μεσα στο πετσι μου κανοντας το. Και ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.....απλα δεν μπορω. Δεν μου παει το διπλο.....και δεν εχει να κανει με τπτ απο οσα αναλυουμε και αναφερουμε σελιδες ολοκληρες. Εχει να κανει μονο με ΕΜΕΝΑ.....με κανεναν αλλο....ητε αυτος ειναι ο αντρας μου ητε η φωτια διπλα μου........ουφ......δεν θα το καταλαβεις παλι....οποτε μαπα το καρπουζιιιιιιι.........:mrgreen: παω να διαφωνησω αλλου......φιλακια

Διαφημίσεις

Elle,

μου λείπει ύπνος τρελλά λέμε :(

κι επίσης αποφεύγω (όχι πάντα) ν' απαντώ προσωπικά σε κάποιον όταν διαφωνώ για να μην γίνει της μουρλής εδώ μέσα. Με σένα όμως θα το κάνω γιατί πιστεύω ότι δεν θα μαλλιοτραβηχτούμε :mrgreen: .

Βρε καλό μου κορίτσι, καταλαβαίνω τι λες για ΣΕΝΑ και σε πιστεύω. Κι αν θες να μιλήσουμε προσωπικά, ούτε και μένα μου άρεσαν ποτέ τα διπλά παιχνίδια ούτε τα έπαιξα ούτε σκοπεύω να τα παίξω. Γιατί έτσι είμαι. Γιατί έτσι περπατάω σε όλα μου τα θέματα. Με την αλήθεια ΜΟΥ, όσο κι αν πονάει.

Επιπροσθέτως και ειδικά, ο άντρας μου χωρίς να το επιδιώκει έχει βάλει ψηλά τον πήχυ... Και νομίζω πως εσύ καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Όσο για το παιδί μου (σε σχέση με την απιστία), θα σου πω μόνο αυτό που λέω χαριτολογώντας στους φίλους μου "ο γιός μου είναι η τελευταία μου καψούρα" "έκλεισα σαν γυναίκα παίδες μου"... Και θέλω να πιστεύω ότι είναι φανερό και κατανοητό τι θέλω να πω πίσω από αυτό που λέω.

Όμως Ελλ μου, εδώ ήρθαμε να μιλήσουμε για την φίλη που απίστησε κι όχι για μας. Εντάξει, μοιραία μιλήσαμε και για μας. Το θέμα όμως ήταν αν συμπαραστεκόμαστε και καταννοούμε τη φίλη. Και είπα ναι, δεν εγκρίνω μεν αλλά δεν της κόβω και το λαιμό. Άνθρωποι είμαστε... Τόπα κι εγώ και κάποιες άλλες φίλες. Και τότε άρχισε ο ποταμός των προσβλητικών μηνυμάτων (έμμεσων ή άμεσων) του στυλ - τι μάνες είστε σεις - ψάχτε το γιατί δεν μας τα λέτε καλά - μήπως να δείτε κανά ειδικό, κ.λ.π. κ.λ.π.

Επειδή λοιπόν είμαστε σ' ένα δημόσιο φόρουμ και πρέπει να κρατήσουμε ένα κάποιο επίπεδο (γιατί πίστεψέ με μπορούσα ν' απαντήσω κι αλλοιώς...), είπα πως όσοι λένε τα παραπάνω μπορώ να τους καταλάβω μόνο αν είναι πολύ καψούρηδες άρα και πολύ "υποκειμενικοί" και παρορμητικοί κι όλα τα σφάζω κι όλα τα μαχαιρώνω. Έδωσα αυτή την εξήγηση για τους προσβλητικούς και μόνο, για να μην σκεφθώ ή πω τίποτα άλλο πολύ βαρύ...

Για μένα το θέμα της απιστίας είναι πλέον φαινόμενο, μεγάλης έκτασης και πρέπει να το δούμε πιο γενικά πιο σφαιρικά. Τα είπα χθες στο διπλανό θέμα. Πόσο πια να επαναληφθώ η γυναίκα? Έχει να κάνει ΚΑΙ με το ρόλλο των φύλων και με το θεσμό του γάμου και με κοινωνικο-οικονομικά κριτήρια και με άλλα πολλά. ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ και για μένα ΑΛΛΑ για τους χιλιάδες που απιστούν κι αυτό από μόνο του το γεγονός (από την πληθώρα και μόνο των ανθρώπων που απιστούν) θέλει μια πιο ψύχραιμη και λιγότερο εγωκεντρική και μικρόψυχη αντιμετώπιση.

Καλημέρα μας τώρα. Πάω να τσακωθώ στους δρόμους :mrgreen: . Μιλάμε έχει πολλά προβλήματα ο κόσμος...

Elle,

μου λείπει ύπνος τρελλά λέμε :(

κι επίσης αποφεύγω (όχι πάντα) ν' απαντώ προσωπικά σε κάποιον όταν διαφωνώ για να μην γίνει της μουρλής εδώ μέσα. Με σένα όμως θα το κάνω γιατί πιστεύω ότι δεν θα μαλλιοτραβηχτούμε :mrgreen: .

Μπαααα δεν θα μαλλιοτραβηχτουμε.....μου αρεσεις τι να κανουμε. Τες πα καταλαβαινω τι λες και ετσι δεν λεω οχι. Ουτε εγω κοβω τον λαιμο κανενος. Καποια μυρια ποστ πιο πισω (αντε βρες τα) ειπα.....'αυτο το κανω εγω....αλλα δεν σημαινει οτι το κανουν και οι αλλοι'. Καθης πορευεται οπως καταλαβαινει. Οποτε αυτη την φορα συμφωνουμε οτι......συμφωνουμε.......παω να κοιμηθω για μεσημερι γιατι δεν την βγαζω καθαρη .......

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...