Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Συναυλία στο Ι.Ν. Αγ. Παντελεήμονα

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 99
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και που ειναι το παραξενο???δεν ειναι η πρωτη φορα...και ο γαιτανος το ειχε κανει λιγο πριν απο ενα πασχα......το κακο που ειναι???οτι και καλα ειναι μεσα στην εκκλησια?

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

κοιτα προσωπικα εμενα δε με ενοχλει...δε ξερω τι ακριβως σε ενοχλει...το οτι ητανε ο νταλαρας που τραγουδησε και οχι η χορωδια απο το ταδε μοναστηρι πχ???

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Οι χορωδίες μέσα στο ναό είναι συνήθως βυζαντινές χορωδίες... δεν τραγουδάνε, ψέλνουν

Επεξεργάστηκαν by maria_sp
διορθωση
IZ8sp3.png?O4d4J7YUZjc7p3.png?EeRq5XkN

Διαφημίσεις

Ο Νταλάρας με συνοδεία χορωδίας ήταν και τραγουδούσαν.

Δηλαδή συγγνώμη τους παπάδες τους ενοχλέι να πας με μίνι στην εκκλησία. Τους ενοχλεί να φοράει η νύφη ή κουμπάρα προκλητικό φόρεμα. Τους ενοχλεί να ρίχνεις ρύζι μέσα στην εκκλησία. Δε σου βαπτίζουν το παιδί άμα ο νονός/ά είναι παντρεμένος/ή με πολιτικό γάμο, αλλά η εκκλησία πίστα να γίνει!!!!

Έλεος απλά!!!!!!

iyuNp3.png4hNCp3.png

ελα ρε Thaumataki, δεν ανοιγαν και σαμπανιες....

Αλλωστε, ο σκοπος της συναυλιας ηταν κατι το οποιο πρεσβευει και η εκκλησια (υποτιθεται)...το ειρηνη ημιν

Ωραία... Εγώ ψήνομαι να δω τη Ζήνα σε κάποια εκκλησία να τραγουδάει με σκοπό τα παιδιά της Αιθιοποίας; Όλα τα έσοδα να διατεθούν εκεί. Γιατί που θα είναι το κακό;

iyuNp3.png4hNCp3.png

Ωραία... Εγώ ψήνομαι να δω τη Ζήνα σε κάποια εκκλησία να τραγουδάει με σκοπό τα παιδιά της Αιθιοποίας; Όλα τα έσοδα να διατεθούν εκεί. Γιατί που θα είναι το κακό;

το κακο ειναι οτι η ζηνα ειναι ενα ξεκ_λακι φανταζομαι....δε ξερω ...

και επισης. ο αγ. παντελεημωνας εχει σηματοδοτηθει αλλιως....οποτε δεν ειναι τελειως ακυρη η συναυλια στο ναο

Να πάει ντυμμένη με ράσσο...ας μη βάλει ρούχο πίστας.

Δηλαδή η συναυλία επικαλύπτεται, με το σκοπό κι οχι με το γεγονός αυτο καθ'εαυτό κι επειδή ο Νταλάρας είναι πιο κουλτούρα.

Θρησκόληπτη δεν είμαι κάθε άλλο... Απλά θα μπορούσε να γίνει έξω κι όχι μέσα. Η είκονα και μόνο που είδα στις ειδήσεις μόνο γέλιο μπορούσε να μου προκαλέσει... Οι εικόνες πίσω και ο Νταλάρας με το μικρόφωνο ανά χείρας.

iyuNp3.png4hNCp3.png

Διαφημίσεις

Δε κανουν τα ρασα τον παπα.

Το δεχομαι οτι μπορει να βγαλει γελιο η εικονα....αλλα το γελιο που βγαζει ο Ανθιμος...πρεπει να το παραδχτουμε....δε το βγαζει κανεις! Κι αυτος μεσα τα λεει...δε βγαινει στο προαυλιο....

Ναι, μωρέ δίκιο έχεις δεν αντιλέγω.

Απλά σα να τα 'χουμε ισοπεδώσει όλα μου φαίνεται... Και για να μη παρεξηγηθώ με το σκοπό δεν έχω κανένα πρόβλημα, με το τόπο έχω....

iyuNp3.png4hNCp3.png

Ωραία, είχαν και πανέρια στο πρώτο τραπέζι πίστα; Καλώς καμωμένες οι ψαλμωδίες αλλά τα πιο αλέγκρα τι εξυπηρετούσαν. Το θέμα είναι να γίνονται συναυλίες σε αυτή τη περιοχή; Μέσα στο ναό; Ελυσαν κάποιο πρόβλημα. η έγινε η συναυλία για να υπενθυμίσουν σε κατοίκους γηγενείς ή μη οτι κοιτάξτε να μάθετε να ζείτε με το πρόβλημα; και λόγω των προσωπικών μου πιστεύω το θέαμα μόνο το αίσθημα της ιεροσυλίας μου έβγαζε, τραγούδια νταούλια και χειροκροτήματα.

Διαφημίσεις

Όταν στα μυστήρια ψελνουν κατι ασχετοι με τη ψαλτικη, που δε καταλαβαινεις καν τι λενε ....δεν μας ενοχλει κ πολυ μαλλον. Όταν μπαίνουν στην εκκλησία τουρίστες με σορτσακια για να βγαλουν φωτογραφιες επισης δεν μας ενοχλει... οταν πηγαινουμε νυφες με ξωβυζα και στρινγκ επισης το θεωρούμε φυσιολογικό , ας μη σχολιάσω το κουτσομπολιό που πέφτει στη λειτουργία της Κυριακής από τις "θεούσες" της ενοριας κ την ίδια στιγμή μας ενοχλεί μια συναυλια που εγινε με συμμετοχή αξιόλογης ψαλτικής χορωδίας και για σημαντικό σκοπό (όχι ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα πάντα, αλλα εν προκειμένω δεν είδα τίποτα προκλητικό, ανήθικο ή προσβλητικό για τα Θεία).

pszKp2.png

JHmvp2.png

Και τι δηλαδή επειδή κάποιες νύφες πάνε με ξώβιζα, τι δηλαδή που κάποιοι κουτσομπολεύουν κατα τη λειτουργία, τι οτι μπαίνουν οι τουρίστες με σορτσάκια για να βγάλουν φωτογραφίες; Το οτι κάποιοι δεν αισθάνονται τον χώρο που βρίσκονται δίνει το ελεύθερο να βάζουμε κλαμπατσίμπανα στην εκκλησία; Οκ για τις ψαλμωδίες όλα καλά. Τα άλλα άσματα τι δουλειά είχαν σε αυτόν το χώρο;Τα χειροκροτήματα; Για κάποιους η εκκλησία είναι τόπος προσευχής, περισυλλογής, και τέλεσης των μυστηρίων της και εγω το βρίσκω άκρως προκλητικό για τη πίστη μου αυτά τα καρναβάλια και τους κανιβαλισμούς. Συν του γεγονότος οτι ούτε με συμβολισμους ούτε με τραγούδια λύνουν το πρόβλημα της περιοχής. Μόνο κοροιδία στους κατοίκους της περιοχής είναι όλο αυτο. Η εκκλησία για μένα είναι ο τόπος επικοινωνίας μου με τον Θεο και όχι να ακούσω την καμεράτα, την χορωδία της ΔΕΗ, τον Νταλάρα και την ευτραφή κυριούλα που τραγουδούσε μαζί του σε γλώσσα που δεν γνωρίζω. Δηλαδή αν εγώ είχα την ανάγκη να πάω στην εκκλησία αυτή που τυγχάνει να είναι στη γειτονιά μου για να προσευχηθώ γιατί θα έπρεπε να μου το απαγορεύσουν; Είναι τόπος λατρείας και απαιτεί σεβασμό. Είναι απαράδεκτο που πρωτοστατούσε η Αρχιεπισκοπή.

Η συναυλία, που έγινε μέσα στον Ιερό Ναό, είχε ως σκοπό να μεταδώσει το μήνυμα της ειρηνικής συνύπαρξης, της αρμονίας και της ενότητας μεταξύ των ανθρώπων από διαφορετικά έθνη που ζουν στον Αγιο Παντελεήμονα και να βάλει ένα τέλος στα θλιβερά γεγονότα που έχουν αμαυρώσει την εικόνα μιας από τις πιο ιστορικές συνοικίες της πρωτεύουσας.Εκατοντάδες κάτοικοι της περιοχής ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και Πάσης Ελλάδος και του Μεγάρου Μουσικής, που συνδιοργάνωσαν τη συναυλία, και κατέκλυσαν την εκκλησία για να ακούσουν τις χριστουγεννιάτικες ψαλμωδίες, τις συνθέσεις του Μ. Θεοδωράκη και τους βυζαντινούς ύμνους που απέδωσαν εξαιρετικά η Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής Καμεράτα, ο Γ. Νταλάρας, οι Μαΐστορες της Ψαλτικής Τέχνης και η Χορωδία της ΔΕΗ.

Το μήνυμα πάντως δεν το πήραν όλοι, καθώς δεν ήταν λίγοι αυτοί που μαζεύτηκαν στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας για να διαμαρτυρηθούν και να καταγγείλουν, αν και οι φωνές και τα γιουχαΐσματά τους καλύφθηκαν από τις μελωδίες που ακούγονταν καθαρά σε όλη την περιοχή από τα τεράστια ηχεία. Ο ναός είχε γεμίσει ασφυκτικά, με συνέπεια δεκάδες άνθρωποι που ήθελαν να παρακολουθήσουν τη συναυλία να μείνουν τελικά απέξω. Για το γεγονός αυτό δεν έλειψαν οι διαμαρτυρίες, αφού δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έλεγαν ότι η διοργάνωση της συναυλίας θα μπορούσε να είναι καλύτερη και η εξέδρα να στηθεί στην πλατεία και όχι στο εσωτερικό του ναού. «Είναι πολύ άσχημο αυτό που συμβαίνει. Ηθελα να δω τη συναυλία, τελικά δεν κατάφερα να μπω μέσα», έλεγε μια κυρία, η οποία κρατούσε το καρεκλάκι της.

Στη συναυλία παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας κ. Αναστάσιος, η υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου, ο πρόεδρος του Μεγάρου Μουσικής κ. Μάνος, η υφυπουργός Εργασίας υπεύθυνη για τα μεταναστευτικά θέματα Αννα Νταλάρα και ο υφυπουργός Αμυνας, Π. Μπεγλίτης.

«Φρούριο»

Η παρουσία των δυνάμεων της Αστυνομίας ήταν πολύ ισχυρή υπό τον φόβο επεισοδίων. Οι άντρες των ΜΑΤ έκλεισαν την πλάγια είσοδο του Αγίου Παντελεήμονα, όταν πολίτες που ήταν αντίθετοι με τη διοργάνωση της συναυλίας γιούχαραν άγρια τους επισήμους και προσπάθησαν να μπουν στο εσωτερικό του ναού. Νωρίτερα η Αστυνομία είχε αποκλείσει τα γύρω στενά για να μη βρεθεί ο Κάρολος Παπούλιας κατά την άφιξή του αντιμέτωπος με τους οργισμένους πολίτες.

Ενταση και αποδοκιμασίες

Ενταση πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος της συναυλίας επικράτησε χθες το βράδυ στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα, με στόχο κυρίως τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια. Δεκάδες πολίτες είχαν μαζευτεί από νωρίς στο προαύλιο και φώναζαν συνθήματα εναντίον του Προέδρου, ενώ ταυτόχρονα μοίραζαν φυλλάδια και ζητούσαν την άμεση απομάκρυνση των μεταναστών από την περιοχή.

Τόσο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας όσο και οι άλλοι επίσημοι γιουχαΐστηκαν κατά τη διάρκεια της άφιξής τους, ενώ οι αποδοκιμασίες συνεχίζονταν με αμείωτη ένταση και κατά τη διάρκεια της συναυλίας.

Φραστική επίθεση

Κάποιοι μάλιστα επιτέθηκαν φραστικά σε όσους ιερείς έμπαιναν στον ναό, διότι «μετέτρεψαν την εκκλησία σε μπουζούκια» και ανέχονταν την παρουσία των αλλοδαπών στον Αγιο Παντελεήμονα.

Οι αποδοκιμασίες δεν σταμάτησαν ούτε κατά την αποχώρηση του κ. Παπούλια, παρά το γεγονός ότι δεκάδες αστυνομικοί είχαν απομακρύνει τον κόσμο σε απόσταση ασφαλείας από το προεδρικό αυτοκίνητο.

πηγή έθνος

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Έχω πάει 3 φορές σε συναυλίες στο εξωτερικό μέσα σε εκκλησίες. Φυσικά ποτέ δεν ήταν του στυλ Ζήνα αλλά κλασσική ή εκκλησιαστική μουσική. Μάλιστα είναι στο στάνταρτ πρόγραμμα όλων των μεγάλων εκκλησιών να έχουν συναυλίες τουλάχιστον 1 φορά το μήνα.

Μάλλον θα πρέπει να ανοίξουμε λίγο την ψυχή μας, τα μάτια μας και πάνω απ' ολα το μυαλό μας.

Έχω πάει 3 φορές σε συναυλίες στο εξωτερικό μέσα σε εκκλησίες. Φυσικά ποτέ δεν ήταν του στυλ Ζήνα αλλά κλασσική ή εκκλησιαστική μουσική. Μάλιστα είναι στο στάνταρτ πρόγραμμα όλων των μεγάλων εκκλησιών να έχουν συναυλίες τουλάχιστον 1 φορά το μήνα.

Μάλλον θα πρέπει να ανοίξουμε λίγο την ψυχή μας, τα μάτια μας και πάνω απ' ολα το μυαλό μας.

ακριβως!!!!!!

Σε ορθόδοξες εκκλησίες έγινε αυτό; Και γιατί ένα κλασσικό κομμάτι θια πρέπει να έχει μεγαλύτερη αξία και να είναι αποδεχτό απο την εκκλησία σε σχέση με ένα παραδοσιακό τραγούδι; Δηλαδή όσοι θέλουν τον τόπο λατρείας τους για να προσεύχονται μόνο έχουν κλειστές ψυχές, κλειστά μάτια και κλειστά μυαλά. Τι σημαίνει συναυλία για την ειρηνική συνύπαρξη αρμονία και ενότητα; Αυτό είναι το πρόβλημα της περιοχής; Συναυλία με μήνυμα είστε υποχρεωμένοι να ζήσετε όλοι οι κάτοικοι έλληνες ή μη με το πρόβλημά σας, χωρίς να δώσουμε χείρα βοηθείας να λυθεί.

Και τι δηλαδή επειδή κάποιες νύφες πάνε με ξώβιζα, τι δηλαδή που κάποιοι κουτσομπολεύουν κατα τη λειτουργία, τι οτι μπαίνουν οι τουρίστες με σορτσάκια για να βγάλουν φωτογραφίες; Το οτι κάποιοι δεν αισθάνονται τον χώρο που βρίσκονται δίνει το ελεύθερο να βάζουμε κλαμπατσίμπανα στην εκκλησία; Οκ για τις ψαλμωδίες όλα καλά. Τα άλλα άσματα τι δουλειά είχαν σε αυτόν το χώρο;Τα χειροκροτήματα; Για κάποιους η εκκλησία είναι τόπος προσευχής, περισυλλογής, και τέλεσης των μυστηρίων της και εγω το βρίσκω άκρως προκλητικό για τη πίστη μου αυτά τα καρναβάλια και τους κανιβαλισμούς. Συν του γεγονότος οτι ούτε με συμβολισμους ούτε με τραγούδια λύνουν το πρόβλημα της περιοχής. Μόνο κοροιδία στους κατοίκους της περιοχής είναι όλο αυτο. Η εκκλησία για μένα είναι ο τόπος επικοινωνίας μου με τον Θεο και όχι να ακούσω την καμεράτα, την χορωδία της ΔΕΗ, τον Νταλάρα και την ευτραφή κυριούλα που τραγουδούσε μαζί του σε γλώσσα που δεν γνωρίζω. Δηλαδή αν εγώ είχα την ανάγκη να πάω στην εκκλησια αυτή που τυγχάνει να είναι στη γειτονιά μου για να προσευχηθώ γιατί θα έπρεπε να μου το απαγορεύσουν; Είναι τόπος λατρείας και απαιτεί σεβασμό. Είναι απαράδεκτο που πρωτοστατούσε η Αρχιεπισκοπή.

Με εκφραζεις πληρως! Η εκκλησια ειναι τοπος λατρειας και προσευχης,εκει θυσιαζεται ο ιδιος ο Χριστος, υμνους βυζαντινους βεβαιως να φιλοξενουσε, απο την αναλογη χορωδια. Ποιον κοροιδευουν; Απλα υποβαθμιζουν τον Οικο του Θεου.

Πραγματικα, σε εναν τοπο οπου τιμαται το προτυπο της σεμνοτητας με τις Αγιες και την Παναγια πρωτα απο ολα, εχει καταντησει θεατρικη παρασταση με νυφες και κοσμο με προκλητικα ρουχα, ακριβως οπως τα περιγραφεις. Και αυτο λειτουργησε γενικα υπερ της εννοιας της υποβαθμισης και μαλιστα με τη βουλα των υψηλων στην ιερωσυνη ιεραρχων. Χανει την εννοια της η εκκλησια, δεν ειναι ιδρυμα, ουτε κτιριο.Και γι' αυτο πλεον ο κοσμος δεν παντρευεται ή δεν παει εκκλησια, μια παρασταση βλεπει, χανεται το νοημα των μυστηριων. Ας παει στο Ωδειο ...να παντρευτει!

RIA ολα μετρανε. Και αυτα που λες με βρισκουν συμφωνη αλλα δειχνουν οτι δεν εχουμε συναισθηση τι κανουμε και που παμε. Ενα και το αυτο πια. Φυσικα θα πεσετε να με φατε γιατι πειτε μου αν εμεις παμε με αλλο πνευμα στην εκκλησια.

Βεβαιως στην αιθουσα δεξιωσεων της Εκκλησιας ή στην αυλη της, να φιλοξενουσε αυτη την εκδηλωση.

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

Ο Μακαριώτατος επέδωσε σήμερα (06.12.2010) στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια την επίσημη πρόσκληση για τη συναυλία που διοργανώνει την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, στον Ι. Ναό Αγίου Παντελεήμονος οδού Αχαρνών, η Ι. Αρχιεπισκοπή Αθηνών και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Τον κ. Παπούλια επισκέφθηκε σήμερα στις 12.30 το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο ο Μακαριώτατος, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Μεγάρου Μουσικής κ. Ι. Μάνο και τον προϊστάμενο του Ι. Ν. Αγίου Παντελεήμονος οδού Αχαρνών π. Μάξιμο Παπαγιάννη.

"Η εκδήλωση έχει ένα σκοπό: να δείξει για άλλη μια φορά ότι ο πολιτισμός είναι εκείνος που ενώνει όλους τους ανθρώπους, τους καλλιεργεί και τους δίνει άλλη διάσταση και άλλο μέτρο για τη ζωή του" είπε, μεταξύ άλλων, ο Μακαριώτατος κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον κ. Παπούλια.

"Είναι σπουδαία πράξη προς την κατεύθυνση ακριβώς αυτής της ιδέας, την οποία αναφέρατε, Μακαριώτατε: ότι ο πολιτισμός ενώνει, διαφορές δεν υπάρχουν και δεν μπορεί να λείψω και εγώ από μια τέτοια εκδήλωση", επισήμανε ο κ. Παπούλιας.

Από την πλευρά του ο κ. Μάνος υπογράμμισε πως "πρόκειται για μία εκδήλωση αλληλεγγύης, σεβασμού, ανεκτικότητας, ειρήνης και κοινωνικής σύγκλισης".

Η Αρχιεπισκοπή Αθηνών επιδιώκει τη συνεργασία με πολιτιστικούς φορείς και ανθρώπους της τέχνης με σκοπό την ανάδειξη των πνευματικών και πολιτισμικών αγαθών και την κοινωνική αλληλεγγύη. Στο πλαίσιο αυτό στηρίζει αυτή την εκδήλωση σε συνεργασία με έναν κορυφαίο πολιτισμικό θεσμό, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών που έχει ως βασική αποστολή να συμβάλει στην πολιτιστική μας ανέλιξη, ειδικότερα δε σε περιόδους κρίσεων, όπου ο πολιτισμός πρέπει να αποτελεί ένα στοιχείο κοινωνικής σύγκλισης.

Η συναυλία στον Ι. Ναό Αγίου Παντελεήμονος οδού Αχαρνών, διοργανώνεται την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης στον Ι.Ν. του Αγίου Παντελεήμονος

Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει:

Α. Τετράφωνη χορωδία του Ιερού Ναού του Αγίου Παντελεήμονος

Β. Καμεράτα. Μιχάλη Αδάμη «Εν χορδαίς». Μουσική διεύθυνση: Αλέξανδρος Μυράτ.

Γ. Καμεράτα. Arcangelo Corelli: Concerto grosso των Χριστουγέννων. Μουσική διεύθυνση: Αλέξανδρος Μυράτ.

Δ. Οι Μαΐστορες της Ψαλτικής Τέχνης: «Χριστός ἐν πόλει Βηθλεέμ βρεφουργεῖται». Ύμνοι της Εορτής των Χριστουγέννων.

· Μεθʼ μν Θεός, ἦχος πλ. β΄, μέλος Πέτρου Πελοποννήσιου

· Δοξαστικόν τῶν Χριστουγέννων, Σήμερον γεννται κ παρθένου, ἦχος πλ. β΄, μέλος Πέτρου Πελοποννησίου

· Στίχος ( Ελογήσατε τόν Κύριον - μμανουήλ παιδίον) ἀπό τόν Λατρινό πολυέλεο, μέλος Ἰωάννου μαΐστορος τοῦ Κουκουζέλη - ἦχος α΄

· Καταβασίες προεόρτιες τῶν Χριστουγέννων, Χριστός ν πόλει, ἦχος α΄, μέλος Πέτρου Μπερεκέτη

· Ὁ τελευταῖος (ΚΔ΄) οἶκος τοῦ «Κοντακίου τῆς Χριστοῦ Γεννήσεως» Ρωμανοῦ τοῦ μελωδοῦ καί τό ἐφύμνιο σέ ἦχο πλ. α΄ πεντάφωνο, μέλος Γρηγορίου Στάθη

· Κράτημα, Παναγιώτη πρωτοψάλτη τοῦ Χαλάτζογλου - ἦχος πλ. α΄ πεντάφωνος

Χοράρχης: Αχιλλεύς Χαλδαιάκης

Ε. Γιώργος Νταλάρας: Βυζαντινός ύμνος. Συνοδεύουν οι Μαΐστορες της Ψαλτικής Τέχνης.

ΣΤ. Γιώργος Νταλάρας: Δοξαστικό από τη λειτουργία «Misa Criolla». Συμμετέχει η χορωδία της ΔΕΗ: Μουσική διδασκαλία Κωστής Κωνσταντάρας.

Ζ. Γιώργος Νταλάρας: Μίκη Θεοδωράκη: «Της αγάπης αίματα» (από το Άξιον Εστί). Συμμετέχει η Καμεράτα και η χορωδία της ΔΕΗ. Μουσική διδασκαλία: Κωστής Κωνσταντάρας. Μουσική διεύθυνση: Αλέξανδρος Μυράτ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Source:

http://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=Splatt_Forums&file=viewtopic&topic=23375&gotolast=1

δεν ειδα καμια ομως να διαμαρτυρεται στο δρομο γιΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ...Για τα στριγκ που κρεμουσαν οι καλογεροι στο πισω μερος της κουζινας..ουτε για τις αμυθητες περιουσιες που καρπωνονταν οι παπαδες απο τα μοναχικα ατομα..(ρεπορταζ αληθες τριανταφυλοπουλου)

εκει δεν πειραχτηκε κανεις που βεβηλωθηκε πολλαπλα η εκκλησια μας?

μαλλον εχουμε πιο σοβαρα θεματα να επιλυσουμε με την ορθοδοξια ..

Πραγματικά δε με ενδιαφέρει η κολασμένη ζωη των παπάδων αλλά ο λόγος τους. Οι παπάδες την ώρα της λειτουργίας μεταφέρουν το λόγο του Κυρίου. Δεν είναι άλλωστε περίεργο. Η ίδια η αποκάλυψη λέει οτι θα ψάχνουμε για τον σωστό ιερέα με το φανάρι. Εμένα με ενοχλεί ο εξευτελισμός του οίκου του Κυρίου. Ακου εκεί κρεολή λειτουργία.Είναι προσβολή στο θρησκευτικό συναίσθημα κάποιων απο εμάς όλα αυτά τα καρναβάλια.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...