Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ενας λογος για να ΜΗΝ παει παιδικο?

Recommended Posts

emmaki

Μη τη ψαχνεις...εγω απο χθες τους τα λεω αλλα...μαλλον τα ειπα πολυ εξω απ τα δοντια κ δεν αρεσε...Ολα ευκολα τα θεωρουν,ολα...κ να εχεις πολλα παιδια κ να ξεσκατισεις...κ να παρεις κ την ευθυνη αν παθει κατι το παιδι κατα το αλλαγμα...ολα..Αν δε τα κανεις ολα,που εισαι υποχρεωμενη...εισαι αχρειστη κ κακως εισαι σε σχολειο γιατι δεν αγαπας τα παιδια......

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 560
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η κουμπαρα μου γιατι ειχε συνοδο στο παιδι της?

και τωρα στο Δημοτικο εχει!!!!!

δεν ειμαι γνωστης σε αυτα, αλλα αυτα ξερω, αυτα λεω!

και οντως αν ειναι πανω 2 τμηματα ΟΛΑ γινονται αν θελουμε!

στο νηπιαγωγειο διπλα μου να το σεβαστω, γιατι ειναι ενα και μοναδικο τμημα!

kKZUp2.png

zopiron είπε:
emmaki,

να σε ρωτήσω κάτι?

όταν γίνεται σύμπτυξη τμημάτων για διάφορους λόγους (γιατί γίνεται!)

μία στο τόσο

δεν θα μπορούσε να βρεθεί μια άμεση λύση για ένα χεσμένο παιδί (και επιμένω στο χεσμένο για να θυμόμαστε για τι μιλάμε), έτσι ώστε να μην νοιώθει άσχημα (σωματικά-ψυχολογικά)?

Δηλαδή,

αν ένα παιδί πέσει και σπάσει το κεφάλι του και πρέπει η νηπιαγωγός να του σταματήσει την αιμορραγία, θα περιμένετε τους γονείς να έρθουν?

Και σε αυτή την περίπτωση, πως η άλλη συνάδελφος θα καταφέρει να τιθασεύσει τα υπόλοιπα 99 παιδιά?

υ.γ. Κανένας κατουρημένος / χεσμένος δεν νοιώθει ωραία, ότι κι αν του εξηγήσουν. Όχι 5 να είναι αλλά 105...

Σύμπτηξη τμημάτων δεν πρέπει να γίνεται για ΚΑΝΕΝΑ λόγο. Δεν μπορεί κανείς να σικαιολογηθεί για οτιδήποτε συμβεί σε παιδί που ήταν σε άλλο τμήμα από το δικό του!

Γνωρίζω ότι συμβαίνει και κατά τη γνώμη πολύ κακώς συμβαίνει! Σου λέω το ίδιο περιστατικό. Συπτύσσεται το τμήμα, και τα 25 παιδιά γίνονται 50. Ένα παιδί ξεφέυγει από τη νηπιαγωγό (απίστευτα ε'υκολο με 50 παιδιά στις αίθουσες τις μικρές των δημόσιων νηπιαγωγείων) ανεβαίνει στο τραπέζι, πηδάει και σπάζει το χέρι του! Ποιός έχει ευθύνη; Να σου πω εγώ; Η νηπιαγωγός που ανέλαβε τα έξτρα παιδιά! Το τι τρέξιμο μπορο΄πυν να την κάνουν είναι απερίγραπτο!!!

Όσο για την αιμορραγία.....πολύ απλά καλώ ασθενοφόρο! Ούτε γονείς ούτε τίποτα σαν πρώτη κίνηση. Μετά γίνεται η κλήση στους γονείς! Σε τέτοια περίπτωση (είχα κάτι παρόμοιο, ευτυχώς όχι σπάσιμο κεφαλιού, αλλά δοντιών) τα υπόλοιπα παιδιά κάθονται τόσο ήσυχα, όσο δεν φαντάζεσαι (και γω δεν το πίστευα με΄χρι που το είδα)!!!!

και βρε Λενα εσυ γιατι κοπτεσαι τοσο πολυ για τα καθηκοντα των νηπιαγωγων????

Εσυ δεν εισαι ...Οποτε γιατι τα παιρνεις????

Το ξε@@##@ δυστυχως η ευτυχως ειναι στα καθηκοντα σου και οπως μας εκμυστηρευθηκες σου αρεσει!

Απλα να μη σου στελνουν οι αλλες και τα υπολοιπα!

Εδω βασικα εχω μια απορια απο εχτες

Οταν λες οι αλλες, εννοεις απο μεγαλυτερες ταξεις να υποθεσω ε?

Αρα αυτο που ΔΕΝ επιτρεπεται , γινεται και στο δικο σας σταθμο?????

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

Αγγελίνα#2 είπε:
Μη χτυπιέσαι κορίτσι μου. Θα πάθεις τίποτα. Και ειρωνικά να μην το είπες, τόσο το χειρότερο. Τρία ήταν τα ποστ μου όλα κι όλα σε τόσες σελίδες. Οπότε, εγώ πετάω μαργαριτάρια, που σκεφτόμουν τόσες μέρες κι έγραφα μια ώρα, χωρίς να βρεθεί κανείς να μου αντιπαρατάξει έστω ένα επιχείρημα ή εσύ που έχασες την ψυχραιμία σου, δεν θυμάσαι τι έχεις πει και βρίζεις προς πάσα κατεύθυνση?

Λοιπόν, ένα πράγμα είναι πλέον ολοφάνερο. Εσύ έχεις όρεξη για ξεκατίνιασμα. Εγώ πάλι, όχι. Και γι' αυτό, αυτή είναι η τελευταία φορά που σου απευθύνω το λόγο. Συνέχισε μόνη σου όσο σου κάνει όρεξη, ώσπου να ξεθυμάνεις.

Αγγελίνα, υπάρχουν συνομιλητές και συνομιλητές...

Συνέχισε με τις ωραίες σου απόψεις γιατί δεν θα σταματήσω να το πιστεύω

τα λόγια έχουν την δύναμη

όλα τ' άλλα είναι για όσους έχουν λερωμένη τη φωλιά τους...

Νομιζω οτι μεχρι τωρα το εμμακι καλα τα λεει μιας και αναφερεται σε Νηπιαγωγειο οπως σημειωνουν συνεχεια οι υπολοιπες μανουλες!!

Και...εμμακι...απο νηπιαγωγεια ξερω κι εγω κοριτσι μου τι επικρατει....γιατι καποτε το δημοτικο στο οποιο δουλευα συστεγαζοταν με νηπιαγωγειο.

Επισης ξερω την γλυκα να εχεις 20 παιδακια στην ταξη και στο προαυλιο...ναι,πρεπει να εισαι Κερβερος με 33 κεφαλια.

Κι επισης...ναι,ουτε τουαλετα δεν μπορεις να πας....

Που να δεις να εχεις και 25-30 18χρονα αγορια σε ταξη:rolleyes:να δεις εκει τι ευθυνες ζητανε οι γονεις!!

ΑΛΛΑ...νομιζω το κλειδι σε ολα αυτα ειναι η λεξη ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ!!!Αυτο δεν μας το μαθαινουν σε κανενα πανεπιστημιο...αυτο το καλλιεργει μονος του ο ανθρωπος!!!

Τελοσπαντων....

ΛΕΝΑ148,εντελως φιλικα και χωρις καμια ειρωνια...επειδη βλεπω τι εισαι γλωσσομαθης και ξερεις την σημασιολογια-πραγματολογια των λεξεων(ιταλικα-τουρκικα κλπ) σου λεω απο διαστροφη του επαγγελματος και μονο(ειμαι Αγγλικου:rolleyes:) οτι η λεξη φορουμ εχει πληθυντικο φορα!!!!

Παραπέμπω σε αυτό http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=74473

Ο πατέρας αυτός έκανε ΄πολύ μεγάλη φασαρία, και μήνυση κατά παντός υπευθύνου γιατί το παιδί του τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του διαλείμματος του νηπιαγωγείου. Η νηπιαγωγός ήταν στην αυλή, όπως ορίζεται από τα καθήκοντα της (δεν είχε παρατήσει τα παιδιά μόνα τους), ήταν η κακιά η ώρα, δεν πρόσεξε (όπως υποστηρίζει ο πατερας)....ό,τι και να έγινε, το κακό συνέβη και η νηπιαγωγός ΄τωρα τρέχει στα δικαστήρια.

Αν δεν βρισκόταν έξω στην αυλή, αλλά ήταν μέσα και άλλζε ένα παιδάκι, τι θα γινόταν; Αν δεν ηταν στη θέση της, όπως ορίζει ο νόμος......

Να σας πω με 2 λόγια; Θα παρακαλούσε να άνοιγε η γη να την καταπιεί, γιατί αν τώρα το τρέξιμο που κάνει είναι τεράστιο (φαντάζομαι), τότε θα ήταν 100 φορές πο μεγάλο, μιας και ο πατέρας θα είχα και νομικό πάτημα την πλημμελή εκτάλεση καθοκόντων!

Διαφημίσεις

Γατουλα είπε:
και βρε Λενα εσυ γιατι κοπτεσαι τοσο πολυ για τα καθηκοντα των νηπιαγωγων????

Εσυ δεν εισαι ...Οποτε γιατι τα παιρνεις????

Το ξε@@##@ δυστυχως η ευτυχως ειναι στα καθηκοντα σου και οπως μας εκμυστηρευθηκες σου αρεσει!

Απλα να μη σου στελνουν οι αλλες και τα υπολοιπα!

Εδω βασικα εχω μια απορια απο εχτες

Οταν λες οι αλλες, εννοεις απο μεγαλυτερες ταξεις να υποθεσω ε?

Αρα αυτο που ΔΕΝ επιτρεπεται , γινεται και στο δικο σας σταθμο?????

γινονται οπουδηποτε υπαρχουν ατομα που δεν εχουν μονιμοτητα γιατι οπως καταλαβαινεις δε μπορουν να μιλησουν.....κ αλλα πολλα γινονται,αλλα αυτο ισχυει σε ολα τα επαγγελματα κακα τα ψεμματα...ο μεγαλυτερος τρεχει τον μικροτερο...

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...