Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΡΡΩΣΤΟ!

Recommended Posts

Ρε κορίτσια για πείτε μου εσείς ως πιο έμπειρες... πως την παλεύετε τη νύχτα με τον υψηλό πυρετό; Τώρα την μέτρησα και έχει πάλι 39. Ήπιαμε Algofren... αλλά πως να πείσω τον εαυτό μου να κοιμηθεί που τρέμει το φυλλοκάρδι μου;

Γεια σε όλες τις μαμαδες

Αερικό, να μην ανησυχείς: άμα το παιδάκι σου δεν είναι καλά θα κλάψει και θα σε ξυπνήσει. Μπορεί να διψάσει ή να κρυώνει... θα κλάψει οπότε κοιμήσου και θα σε ξυπνήσει αυτό!

Μια συμβουλή για τα αντιπυρετικά, όταν τα παιδιά έχουν πολύ πυρετό καλό είναι να τους δίνουμε δύο διαφορετικά φάρμακα (ουσίες) εναλλάξ, δηλ. την πρώτη φορά δίνουμε το ένα (πχ ντεπόν) και πέφτει ο πυρετός, μετά από λίγες ώρες (συνήθως 4 με 5) όταν ξανανέβει, δίνουμε το άλλο (αλγκοφέν - αν η ουσία είναι διαφορετική, δεν τα ξέρω τα Ελληνικά καλά γιατί μένω έξω).

Μια καλή λύση για ν'αποφεύγουμε το σιρόπι και να είμαστε σίγουρες για την δόση είναι τα υπόθετα.

Επίσης δεν δίνουμε ποτέ φάρμακο άμα ο πυρετός δεν είναι πάνω από 38.0..! Και σε γενικές γραμμές δεν ανησυχούμε όταν ο πυρετός πέφτει με το αντιπυρετικό, ανησυχούμε όταν δεν πέφτει.

Έχω δύο αγόρια 5 και 3 και φέτος τις γιορτές τις περάσαμε με διαφόρων ειδών ασθένειες, οικογενειακά! Ο μικρός είχε πυρετό δέκα μέρες αλλά η παιδίατρος δεν έδωσε αντιβίωση, τον άφησε έτσι, τελικά το ξεπέρασε μάλλον...

και γω τώρα που σας γράφω άρωστη είμαι, με κολλήσανε!

:mrgreen: υπομονή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 778
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω οταν εχουν πυρετο βαζω ξυπνητηρι καθε 1 ωρα για να τσεκαρω τι γινεται μονο και μονο για να ειμαι ησυχη και να κοιμαμαι λιγο καλυτερα.ευτυχως εχω και υπερυθρο θερμομετρο για το αυτι και σε 1'' ξεμπερδευω χωρις να τα ξυπναω.

l86Tp3.png d6AUp3.png

Αγγελίνα#2 ευχαριστώ για τη συμβουλή! Μπορεί και να τον αλλάξουμε, απλά επειδή μας έχει βοηθήσει σε μιά σοβαρότερη κατάσταση που όλοι οι άλλοι είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά και πραγματικά μας αγκάλιασε, μας είναι λίγο δύσκολο να πάρουμε την απόφαση. Αυτό που λες με τις ωτίτιδες πολύ φοβάμαι ότι σε εμάς είναι όπως όλα από την ίδια αιτία, μύξες που δεν τις βγάζουν και μετά προκαλούν τα πάντα.

fistikaki ασ΄τα με την έλλειψη ύπνου, εγώ όταν έχουν πυρετό, ακόμα και λίγο - γιατί η μία μας έχει κάνει και 2 φορές σπασμούς - είμαι με το θερμόμετρο και τα μετράω ανά 5λεπτο, παλιά το έκανα μόνο όταν είχαν πολύ πυρετό τώρα από το 37,4. Ύπνος τίποτα και επειδή όλοι βέβαια το θεωρούν υπερβολή, δεν παραπονιέμαι κιόλας. Απλά δεν ξέρω πόσο θα αντέξω.

aeriko θα ρωτήσω για το prospan αν είναι να αντιμετωπίσουμε τα φλέματα από τις μύξες που νομίζω ότι μας δημιούργησαν όλο το πρόβλημα;

mmdad εμάς πάντως που τώρα δείχνουν να ξανακυλάνε και δεν έχουν βγει καθόλου έξω από τότε που έγιναν καλά, πολύ φοβάμαι ότι απλά δεν ξεπέρασαν την παλιά ίωση. Μπορεί βέβαια και να τους μεταφέρουμε ιώσεις και εμείς που βγαίνουμε έξω.

MarcoPolo είναι όπως τα λες. Το έχω γράψει και παραπάνω, εμείς την πήγαμε στο γιατρό με το ζόρι γιατί δεν του φαινόταν σοβαρό, την άκουσε, της έδωσε αντιβίωση αλλά είπε ότι δεν έχει τίποτα! Το επόμενο πρωί χαράματα στο νοσοκομείο της βγάζουμε ακτινογραφία και βλέπουμε πνευμονία!

Να μου έλεγε κάποιος ξεκάθαρα, γιατί έπαθε το παιδί μου πνευμονία και όχι τα μισόλογα που άκουσα!!!!! Να ξέρω! Υποψιάζομαι ότι είναι όλα από τις μύξες που δεν κατάφεραν να βγάζουν... ισχύει; ή μπούρδες λέω και έχουν δίκιο οι γιατροί που μου λένε ότι δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα και ότι έτσι γίνεται από τη μία στιγμή στην άλλη.

maria, zopiron δυστυχώς και εμείς έτσι χρειάζεται να γίνουμε γιατροί και να παίρνουμε εμείς αποφάσεις. Αν πρέπει να ακούσουμε κάποιον γιατρό ή όχι.

Να είναι καλά τα παιδάκια μας και θα τη βρούμε τη δύναμη! Από την καρδιά μου, υγεία και χαρά σε όλα τα παιδάκια! Και σε εμάς για να αντέχουμε και για να χαιρόμαστε τα απίστευτα αγγελούδια μας!

siv καλά τα λες, αλλά μου είναι αδύνατο να κοιμηθώ.

eNortjKzUjI0NDQ2slCyBlwwFVcCzQ,,48.pngeNortjKzUjI0NDQ2slSyBlwwFVoCzg,,98.png

Καλημέρα σε όλους!

marlia, αυτό με τη μύτη που μπουκώνει - μύξες που δεν βγαίνουν, πάνε πίσω πίσω, κατεβαίνουν και γίνονται βρογχίτιδα, κ.λ.π. είναι και η επικρατέστερη άποψη για τις συχνές αρρώστιες του γιού μου. Εγώ επίσης, πιστεύω πως κάποια στιγμή (από αδιαφορία του παιδιάτρου που υποτίμησε την κατάσταση) έμεινε στον μικρό κάποια ευαισθησία.

Δεν είμαι γιατρός αλλά δυστυχώς έχω αναγκαστεί να βγάλω εγώ κάποια συμπεράσματα (σωστά ή όχι δεν το ξέρω). Τέλος πάντων, το θέμα τώρα δεν είναι τόσο να βρούμε τις αιτίες δημιουργίας του αλλά το πως θα το λύσουμε.

Περαστικά σε όλα τα παιδάκια!

Aeriko, πως περάσατε το βράδυ? Πως είναι η μικρούλα?

zopiron όπως τα λες ακριβώς... και για εμάς τα ίδια σκέφτομαι και για τον παιδίατρο και για όλα... τώρα τί κάνουμε; πως να το αντιμετωπίσω μην έχω πάλι τα ίδια; εχω πάρει απόφαση σήμερα να την πάω στο γιατρό έστω και μόνο με μυξούλες και να τον ρωτήσω τί πρέπει να κάνουμε, αν μου το παίξει δύσκολος θα τον ρωτήσω τί θα κάνουμε αν γίνει πάλι πνευμονία; πόσο θα αντέξει το μωρό μας; (μην με παρεξηγήσετε μπορεί να έχω πάθει το όποιος καεί από χυλό... αλλά αναγνωρίζω επίσης τα συμπτώματα που είχαν τα παιδιά την προηγούμενη φορά).

Διαφημίσεις

Έτσι! zopiron μου! :wink: που να δεις αν με θεωρήσει υπερβολική για το ότι φοβάμαι μην ξαναγίνει πνευμονία τί επιχειρήματα θα ακούσει! thanks! Κουράγιο μαμάδες και μπαμπάδες!!!!!

χαλι μαυρο... επρεπε να μας δωσει αντιβιωση εξ αρχης ρε γμτ... σημερα θα την ξαναδει, αλλα χασαμε 2 μερες που υποφεραμε ολοι.... αναθεμα κι αν κλεισαμε ματι 2ωρες τη νυχτα, κι αυτο οχι συνεχομενα!!

εχω και τον αντρα μου, που εχει συναχακι και κλαει και οδυρεται, ελεος..

και γω τη μικρη την εχω στο κρεβατι μαζι μου 3 βραδυα τωρα... καθε 5 λεπτα, την πιανω να δω αν εχει πυρετο... συνηθως 3 ωρες μενει απυρετη, μετα 38μιση με τη μια

fistikaki αυτά κάνω και εγώ, όποιο έχει πυρετό το παίρνω στο κρεβάτι μαζί και κάθε 5 λεπτά το μετράω. Μακάρι να το ξεπεράσει τώρα με την αντιβίωση αμέσως και να γλιτώσατε. Περαστικά ολόψυχα, για να ξεκουραστείτε και εσείς.

Καλημέρα σε όλες τις ταλαίπωρες συναγωνίστριες. Πώς ξημερώσατε?

Φυστικάκι, ήθελα να σου το πω κι από χθες...εμεις τις ελάχιστες φορές που περιμέναμε παλιότερα με σημάδια ωτίτιδας, μήπως και γλυτώσουμε την αντιβίωση, τσάμπα ταλαιπωρηθήκαμε όλοι μας. Δεν είναι μόνο ο πυρετός, αφού πονάνε τα δόλια...να τα αφήσεις να ουρλιάζουν μερόνυχτα, για ποιο λόγο? Αφού στο τέλος θα την πάρουν τη ρημάδα! Τώρα πλέον ξέρω. "Με πονάει το αυτάκι μου" - κατευθείαν αντιβίωση. Μη μαζέψει και υγρό και τρυπήσει κανένα τύμπανο και έχουμε άλλα...

Όσο για τον πυρετό, έχουμε ζήσει κι εμείς κάτι φρίκες, να ανεβάζει κάθε 2,5-3 ώρες 40άρια και να κάνει και μια ώρα να πέσει...μην τα θυμάμαι καλύτερα. Το ντεπόν δεν τον ρίχνει τελείως συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, το αλγκοφρέν (που είναι κάτι σαν το πονστάν, πιο δυνατό δηλαδή και το δίνουνε συνήθως σε παιδιά πάνω από 6 μηνών τουλάχιστον) δρα πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά. Προσωπικά, σε αυτές τις περιπτώσεις, προτιμώ τα υπόθετα για τον πυρετό, για να μην παίρνουν και αντιβίωση και αντιισταμινικό και αντιπυρετικό πόσιμα, τη στιγμή που δεν μπορούν καλά καλά να φάνε - πόσο να αντέξει αυτό το στομάχι πια? Άσε που έχω παρατηρήσει ότι το με υπόθετο κάνει περισσότερη ώρα να ανέβει ο πυρετός.

Όσο για τον ύπνο με τόσο πυρετό, δεν πολυπαίζει. Άντε μια ωρίτσα, μόλις του πέσει και τον αλλάξω, και μετά πάλι από πάνω του με το θερμόμετρο του μετώπου. Αν και το έχω συνηθίσει πια, πάλι φοβάμαι...

Διαφημίσεις

Καλο κουραγιο σε ολες τις αυπνες μανουλες. Σας καταλαβαινω απολυτα, οταν το παιδι ειναι αρρωστο δεν καταφερνω να κοιμηθω καθολου, φυστικι μου καλυτερα να παρει αντιβιωση αφου δεν υποχωρει η κατασταση. Δειχνει να ποναει το αυτακι της????

ξεκιναμε αμοξιλ τελικα, για 10 μερες, παραλληλα με τα ζιρτεκ και αεριους και βλεπουμε....

το αυτι δεν δειχνει να ποναει, αλλα ο βηχας, τα φλεμματα και η αδιαθεσια της γενικα, δεν δειχνουν να υποχωρουν χωρις αντιβιωση..... εχει μαζεψει πολυ φλεμμα ρε παιδι μου στο λαιμο, που να καθαρισει αυτο το πραγμα!

ποσο πολυ σας νιώθω. ειμασταν 1μιση μήνα ετσι. μια συνάχι λίγο καλα μετα βήχα επειτα ξανα συνάχι που στο τέλος εγινε βροχίτιδα. περιμεναμε και μεις αυτες τις καταραμενες 3 μέρες οπου τελικά την αντιβίωση κανενα παιδί απ όσο ξέρω δεν την αποφεύγει ισα ισα που επιδυνώνεται η κατάσταση. πήραμε μόνο αντιβίωση χωρις εισπνεόμενα γιατι οπως είπε ηταν ήπιο κ δεν ηταν απαραίτητο. αν επέμενε θα του εδινε και απο αυτα. εγω πάντως επειδη τωρα ηταν και η πρώτη φορά που εκανε πυρετο. εως 38.6 το καταλαβα απο την ανάσα του η οποία αρχιζει και γίνεται πιο γρήγορη και με ενα ανεπάισθητο βογγητό και φυσικά την ανυσηχία του. ευτυχώς τον επιασε η αντιβίωση και σιγά σιγά καθάρισε. βέβαια το σιγά σιγά σημαίνει περίπου 2 βδομάδες και ο βήχας μη σας πω και 3. συνα αλλες 3 εβδομάδες που ηταν με συνάχι και ανόρεκτος στην αρχή σύνολο 1μιση μήνα! δεν εκανε ωτίτιδα αν και το αυτακι του ηταν ερεθισμένο. υπομονή κορίτσια και οχι πολλές συναναστροφές αυτο το διάστημα γιατι αρπάζουν ευκολα κ αλλες ιώσεις οταν ειναι ευάλωτος ο οργανισμός τους. και βέβαια μακρυα απο κελιστούς χώρους οπως εμπορικά και σουπερ μάρκετ. της κουμπάρας μου ειναι ετσι 3 μήνες το καήμενούλι το μικράκι. κυκλοφορούν ομως αρκετα εχει και αδερφάκι που πάει σχολείο οποτε πιο δύσκολα το παλευουν. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!

M6bap3.png

cik1p3.png

ξεκιναμε αμοξιλ τελικα, για 10 μερες, παραλληλα με τα ζιρτεκ και αεριους και βλεπουμε....

το αυτι δεν δειχνει να ποναει, αλλα ο βηχας, τα φλεμματα και η αδιαθεσια της γενικα, δεν δειχνουν να υποχωρουν χωρις αντιβιωση..... εχει μαζεψει πολυ φλεμμα ρε παιδι μου στο λαιμο, που να καθαρισει αυτο το πραγμα!

θα καθαρίσει σιγα σιγα μην ανησυχείς. αφου περνετε κ αντιβιωση θα καλυτερευσει. πιστευα πως απο το πολυ φλεμα πνιγόταν. ουτε να φαει ηθελε ουτε να πιει. θελει ποοοολυ υπομονη αυτο. να φανταστεις ακομη και στα κακα του μεχρι πρόσφατα εβγαζε βλενες απο τα φλεματα και φυσικα 2-3 φορες εμετο στο κρεβατι οπου και στην κυριολεξια χεστηκ@ πάνω μου αλλα βγηκαν απίστευτα φλεματα ετσι! ειναι κ αυτος ενας τροπος να φύγουν.

M6bap3.png

cik1p3.png

Καλημέρα. Τελικά κοιμηθήκαμε αγκαλιά και σήμερα. Ξυπνήσαμε με 37.5 και πριν λίγο ανέβηκε πάνω από 38. Ήπιαμε Depon αυτή τη φορά και κοιμάται. Αυτό που έγραψε η κοπελιά πιο πάνω είναι το σωστό. Εναλλαγή αντιπυρετικών στον υψηλό πυρετό. Εμείς δίνουμε Depon και στο 3ωρο αν επιμένει ο πυρετός Algofren. Έδωσα και Ponstan χθες γιατί δεν είχα Algofren αλλά θα το πετάξω... δεν της έκανε τίποτα!

Για την πνευμονία επειδή σε μια από τις προηγούμενες ιώσεις της μικρής κολλήσαμε όλοι και το γύρισε στον άντρα μου σε πνευμονία και σε μένα σε ιγμορίτιδα ο πνευμονολόγος που μας είδε μας είπε αυτό ακριβώς. Ότι οι βλέννες που δεν αποβάλλονται συσσωρεύονται στα πνευμόνια και έτσι γίνεται η πνευμονία. Η μικρή με το Prospan ευτυχώς έχει μόνο λευκές μυξούλες. Το πίνουμε 3 φορές την ημέρα από 2.5 ml και στη διάρκεια της μέρας πλένουμε μύτη (όρθιες γιατί είναι σημαντικό αυτό) με ορό. 2 φορές την ημέρα (κυρίως προ ύπνου) ρουφάμε με το Otrisalin. Οπότε το θέμα βλέννες - βήχας το κουμαντάρουμε. Ο πυρετός που δεν λέει να σταματήσει με αγχώνει αλλά αφού ξύπνησε το πρωί απύρετη και αφού δεν έφτασε πάλι 39 νομίζω ότι πάμε σε ύφεση. Πάντως έχουν τρόπο να σου πουν πως αισθάνονται. Χθες το βράδυ που είχε 39 και την είχα αγκαλιά για να κοιμηθούμε την πόναγαν τα κόκκαλά της και μου το έδειχνε κουνώντας πάνω στο χέρι μου τη μεσούλα της και την πλάτη της. Δεν το είχε κάνει ποτέ αυτό. Ήθελε χαδάκια για να την ηρεμήσει ο πόνος και να κοιμηθεί.

Ελπίζω να γλιτώσουμε την αντιβίωση. Φτάνει να παίρνω εγώ μόνο... δεν χρειάζεται να πάρει κι εκείνη :lol: Μπορεί να την γλιτώσω λόγω ουρολοίμωξης από την ίωση της μικρής! Ο μπαμπάς να δούμε πως θα την σκαπουλάρει! Μας βλέπω πρωτοχρονιά με τσάγια και χαμομήλια!

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Διαφημίσεις

Αερικο αν τα διαστήματα του πυρετού μεγαλώνουν αυτό είναι καλό σημάδι!

Περαστικά...και αυτά να είναι μόνο...ιωσούλες, μυξούλες και συναχάκια!!! Ο Θεός να μας φυλάει από άλλα πολύ χειρότερα! Καλή χρονιά και ο καινούργιος χρόνος να μας βρει όλους απύρετους:)

Βρε συνονόματη ξέρεις τι με χαλάει; Έχει περάσει από το Σεπτέμβρη ένα κάρο ιώσεις. Δεν έχουμε αφήσει ίωση που να κυκλοφορεί και να μην την βουτήξαμε με αποκορύφωμα εκείνη την ίωση με την γαστρεντερίτιδα που δεν θέλω να την θυμάμαι γιατί χάσαμε ένα κιλό! Σε καμμία δεν έκανε υψηλό πυρετό! Έφτασε μέχρι 38,5 το πολύ! Αυτό το 39.5 που σήκωσε αυτές τις μέρες με έχει φρικάρει! Όλες τις άλλες τις πέρασε στο πόδι. Δεν μπορώ να την βλέπω να ψήνεται και να με κοιτάει με εκείνα τα μάτια που γυαλίζουν σα να μου λέει "κάνε κάτι" και να μην μπορώ να κάνω τίποτα.

Βέβαια από την άλλη έχω ένα μωρό που επιτέλους κάθεται αγκαλίτσα και θέλει χαδάκια! Η αναρχοαυτόνομη έγινε γατούλα αλλά αν είναι να υποφέρει να #έσω και τα χαδάκια και τις αγκαλίτσες :lol:

(Λορέτα Ποντικίνα)

Χριστίνα και εσύ?? Χρόνια μας πολλά :)

Κοίτα και εμείς από την άνοιξη και μετά έχουμε περάσει όλες τις ιώσεις που κυκλοφορούν. Τουλάχιστον 1 φορά κάθε μήνα είναι άρρωστη...και τελευταία συχνότερα. Απλά η δικιά μου το 39,5 το έχει σε κάθε ίωση. Είναι θέμα εξοικίωσης με τον πυρετό μάλλον. Εμένα προσωπικά δε με αγχώνει τόσο ο πυρετός. Στα 39αρια βάζω υπόθετο και πέφτει πιο γρήγορα. Εκεί που τρελάθηκα ήταν πριν 15 μέρες που είχε απίστευτο βήχα και κοιμόταν 2 βράδια στο καρότσι καθιστή...όσο αυτό λέγεται ύπνος....δεν ήξερα τι άλλο να κάνω, πραγματικά. Ο πυρετός είναι και αυτός άμυνα του οργανισμού. Αν δεν ξεπερνάει τους 40 και πάνω μη σε ανησυχεί τόσο.

Εχεις απολυτο δικιο πως ειναι αμυνα αλλα κ μενα με αγχωνει. περισσοτερο γιατι οταν εχεις πυρετο ειναι προμηνυμα για το οτι κατι δεν παει καλα. οποτε καθομαι σε αναμενα καρβουνα!ειναι κ αυτη η εξαντληση που νιωθουν τα κακομοιρα αστα να πανε!

M6bap3.png

cik1p3.png

Χρόνια μας πολλά :D

Ναι το ξέρω ότι ο πυρετός είναι άμυνα του οργανισμού απλώς φοβάμαι πολύ τον υψηλό πυρετό λόγω των σπάνιων προβλημάτων που μπορεί να δημιουργήσει (τι νομίζατε ότι δεν έχω φοβίες; :lol: )

(Λορέτα Ποντικίνα)

Κορίτσια για να μην το παίζω και έξυπνη εγώ όταν το μωρό αρρωσταίνει είμαι χειρότερα, πονάει το στομάχι μου, κάνω εμετούς κτλ...

Απλά για το θέμα του πυρετού ηρέμησα λίγο όταν διάβασα ένα άρθρο που έλεγε ότι στις υψηλές θερμοκρασίες οι ιοί δεν εξαπλώνονται τόσο γρήγορα. (αυτός είναι ο τρόπος που καταπολεμάει ο οργανισμός τους ιούς) και γι΄αυτο δεν είναι καλό να ρίχνουμε τον πυρετό παρα μόνο όταν ανεβαίνει πάνω από 38,5. Άλλωστε πολλές φορές μετά από 3 ημέρες πυρετού (διάστημα που προτείνουν και οι γιατροί για να δούμε πως θα εξελιχθεί η ίωση) αυτή κάνει τον κύκλο της με τη βοήθεια του πυρετού!

Μπορεί να κάνω και λάθος σε αυτά, γιατρός δεν είμαι, μου φάνηκαν όμως λογικά και ηρέμησα λίγο με το θέμα του πυρετού.

Εγώ με τον πυρετό φοβόμουν πάντα και αφότου μου έκανε η μία μικρή σπασμούς έγινα χειρότερα και δεν μπορώ παρά να βάζω συνέχεια θερμόμετρο να την κρατάω ζεστή αν έχει ρίγος, να αγχώνομαι μην πάθει και καμιά θερμοπληξία και ίσως μπανάκι, αλλά μάλλον το φοβάμαι πια το μπάνιο γιατί στο μπάνιο μου έπαθε την κρίση τη δεύτερη φορά.

Salomi είχαμε ακριβώς τα ίδια συμπτώματα -όλα και το βογγητούλι όταν ανέβαινε ο πυρετός - συν ότι κάποια στιγμή έδειχναν ότι πνίγονταν από το φλέμα. Πόσο ένιωθα ότι δεν μπορώ να τα βοηθήσω και τα είχα συνέχεια αγκαλιά.

Ανακεφαλαιώνω για τα δικά μας: εμείς είμαστε στη φάση με τις μύξες, χωρίς άλλα συμπτώματα, αλλά μετά από πνευμονία, οπότε νομίζω ότι ξανααρχίζει το κακό!

Μιλήσαμε με το γιατρό, δεν μας είπε υπερβολικούς, αλλά φάρμακα δε δίνει, ούτε αυτό το prospan που λέτε ούτε τίποτα. Μένω λοιπόν με τον φυσιολογικό ορό και τα ζεστά μπανάκια για να καθαρίζουν οι μυτούλες. με το otrisalin, αερικό, δεν καταφέρνω τίποτα, ίσως γιατί οι μυξούλες είναι πολύ πίσω. Ότι γιατροσόφια έχετε για τις μύξες και τα φλέματα, και το αερικό ενίσχυσε την άποψη που είχα ότι από εκεί ξεκίνησαν όλα, καλοδεχούμενα!

αχ αυτη η μυξα,αχ.... εχει κολλησει στο λαιμο της και δεν βγαινει με τιποτα...

ουτε αναπνοη δεν μπορει να παρει ανασα απο την βλεννα... ο ορος μας ανακουφιζει για κανα δυο λεπτα.. οποιοδηποτε γιατροσοφι δεκτο!

Μωρέ φυστικάκι γιατροσόφι δεν ξέρω...

Εμείς βάζαμε ορό στο καπάκι otrisalin για να τις τραβήξω και μετά otrivin με sinaral otic μαζί (αυτά βέβαια κατόπιν εντολής παιδιάτρου).

Α επίσης έβαζα ένα μπωλάκι με νερό πάνω στο καλοριφέρ για να έχει υγρασία στο δωματιο της...ανακούφιζε και από το βήχα. Και όχι πολύ ζέστη, έτσι καταφέραμε να κοιμηθούμε. Τώρα αυτά βοήθησαν, τα φάρμακα βοήθησαν θα σε γελάσω...

Περαστικά και σε εσας....περαστικά και αγύριστα σε όλους!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...