Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

εξωμήτριος κύηση

HAPPYELEN

Recommended Posts

Υπατία μου, έχεις ελεγχθεί για χλαμύδια (με pcr ιστού περιόδου dna εξέταση δηλαδή όχι απλή καλλιέργεια). Ξέρεις τα χλαμύδια δημιουργούν τοξικό ενδομήτριο και δεν επιτρέπουν την εμφύτευση του εμβρύου. Ψάξτο... Γιατί είμαι σχεδόν βέβαιη ότι κάτι μικροβιακό σου συμβαίνει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 507
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα!

Μυρτώ κ Κάτια , και εγώ στην φάση σας είμαι...

Το καλοκαίρι μου αφαίρεσαν την 1 σάλπιγγα λόγω εξωμήτριας κύησης...Την ρηξη όμως δεν την γλύτωσα και ήταν αρκετά επώδυνο...

Πέρασε όμως...

Και τώρα πάμε γι 'άλλα...

Προσπαθούμε κ εμείς για μωράκι εδώ κ 4-5 μήνες και θελω να είμαι αισιόδοξη...

Αν κάνετε μια αναζητηση το φόρουμ, σίγουρα θα βρείτε ιστορίες που θα σας γεμίσουν με χαρά κ άλλες που θα σας στεναχωρέσουν..

όλα είναι μέσα στην ζωή όμως...

Ο κάθες οργανισμός είναι διαφορετικός...

ΌΣΟ μπορούμε αποβάλλουμε το άγχος κ το φόβο...

Και εδώ θα είμαστε να δίνει κουράγιο η μία στην άλλη...Ναι..?

Υπατία μου , σου εύχομαι να πραγματοποιησεις το όνειρο της μητρότητας σύντομα..

Γεια σας κορίτσια !Πρώτη φορα γράφω στο site και γενικά πρώτη φορά μιλάω για αυτο που θα σας πω.Πριν 2 χρόνια είχα εξωμήτριο και υποβλήθηκα σε λαμπαροσκόπηση.Τραυματική εμπειρια για μενα γιατι με το τοτε αγορι μου και τωρα αντρα μου δεν το επιδιώξαμε απλώς ήρθε!Εδω και 3 μήνες προσπαθουμε να κάνουμε μωράκι αλλα εχω πολυ άγχος.Το κατάλαβε ο γιατρός μου και μου είπε να παρω τα serpafar αλλά σε συνδύασμο με το αγχος μου φοβάμαι οτι δεν θα κάνουνε δουλεια!Ξέρω οτι πρεπει να το αποβάλλω αλλά δεν μπορω.Αυτος ειναι λοιπον και ο λόγος που σας στελνω θα με βοηθούσαν πολυ οι εμπειρίες οι δικές σας.Ευχαριστώ πολυ!!!!Οχρόνος ειναι ο καλυτερος γιατρος γλυκιά μου!

Το Μάρτιο του 2010 έχασα την αριστερή σάλπιγγα λόγω εξωμήτριας κύησης.

Αρχικά φοβόμουν πολύ για δεύτερο εξωμήτριο. Μετά πείσμωσα και είπα "εγώ παιδί θα κάνω!".

Για να αποφύγω το άγχος φρόντισα να κρατήσω το μυαλό μου απασχολημένο αλλιώς .Έκλεισα εισιτήρια για Ισλανδία για τον Απρίλιο του 2011 και αποφάσισα να οργανώσω την παραμονή μας εκεί μόνη μου,δλδ ξενοδοχείο, εκδρομές κτλ. Επίσης, αποφάσισα να μάθω και κάποια ισλανδικα μέσω ιντερνετ.

Δεν πήγαμε ποτέ, γιατί Μάιο του '11 γέννησα την μπαμπιτσέλα μου!

Νομίζω ότι ένας καλός τρόπος είναι να βάλετε έναν μακρυνό κάπως στόχο και να αφιερώσετε την ενέργειά σας εκεί. Εμένα με βοήθησε πολύ.

Ελπίζω να βοήθησα λίγο.

Καλημέρα!

NnQYp3.png

Το Μάρτιο του 2010 έχασα την αριστερή σάλπιγγα λόγω εξωμήτριας κύησης.

Αρχικά φοβόμουν πολύ για δεύτερο εξωμήτριο. Μετά πείσμωσα και είπα "εγώ παιδί θα κάνω!".

Για να αποφύγω το άγχος φρόντισα να κρατήσω το μυαλό μου απασχολημένο αλλιώς .Έκλεισα εισιτήρια για Ισλανδία για τον Απρίλιο του 2011 και αποφάσισα να οργανώσω την παραμονή μας εκεί μόνη μου,δλδ ξενοδοχείο, εκδρομές κτλ. Επίσης, αποφάσισα να μάθω και κάποια ισλανδικα μέσω ιντερνετ.

Δεν πήγαμε ποτέ, γιατί Μάιο του '11 γέννησα την μπαμπιτσέλα μου!

Νομίζω ότι ένας καλός τρόπος είναι να βάλετε έναν μακρυνό κάπως στόχο και να αφιερώσετε την ενέργειά σας εκεί. Εμένα με βοήθησε πολύ.

Ελπίζω να βοήθησα λίγο.

Καλημέρα!

Χριστινάκι χάρηκα πολυ για σένα! Ειλικρινά με συγκίνησες πολυ.Θα ακολουθήσω την συμβουλή σου , άλλωστε τα ταξίδια μου αρέσουν πολυ και θα μου είναι πολυ ευχάριστω να απασχοληθώ για κατι τέτοιο!Να σου ζήσει το αστεράκι σου .Να σε ρωτήσω και κατι ακόμη,έκανες σαλπιγγογραφία?Εγω το ειπα στον γιατρό μου και με είπε να μην κανω!

Διαφημίσεις

Λοιπόν κορίτσια εγώ έχω κάνει 2 εξωμήτριες κυήσεις και μου αφαίρεσαν και τις 2 σάλπιγγες. Πέρασαν γύρω στα 15 χρόνια από τότε με πάρα πολλές προσπάθειες και δυστυχώς μέχρι τώρα δεν κατάφερα να κάνω παιδί. Συγνώμη αν σας έριξα, ελπίζω να ακολουθήσουν άλλες κοπέλες με καλύτερες εμπειρίες από τη δικιά μου, για να πάρω κι εγώ κουράγιο.

Λυπάμαι πολυ κουκλίτσα μου για οτι σου σύνεβη ,μπορω εν μερη να σε καταλάβω!Σου εύχομαι ολοψυχα να αποκτήσεις το μωράκι που επιθυμείς! Να σε ρωτήσω κατι?Εξωσωματική έκανες?Στο λεω γιατι η επιστήμη εχει εξελιχθει τοσο πολυ που ολα ειναι πιθανά!Η ελπίδα και η πίστη δεν πρεπει να σβήνουν ποτε!

υπατία μου καλημέρα λυπάμαι παρα πολύ αλλα ακούω ολα αυτά για τις εξωμήτριες και μου φαίνεται παράλογο.κατευθείαν χειρουργείο και αφαίρεση σάλπιγγας τι κάνουν αυτοί οι γιατροί;εμένα η νύφη μου έμεινε έγκυος και ήταν εξωμήτριος αλλά την πήγε συντηρητικά με μεθοτρεξάτη. την παρακολούθούσε συνεχως την β χοριακή γιατί έπρεπε να πέσει και να μηδενιστεί και ευτυχως εχει και τις δυο σάλπιγγες ενώ έγινε αριστερά.τώρα έχει ένα μωρακι και είναι μια χαρά.για αυτό λέω πρέπει να έχουμε τον σωστό γιατρό που να καταλαβαίνει και να συμμερίζεται τι περνάς όχι κατευθείαν χειρουργείο για να πάρει τα λεφτά και δεν σκεφτεται μετά τις συνέπειες για την γυναίκα.μην απελπίζεσαι ο θεος είναι μεγάλος

Χριστινάκι χάρηκα πολυ για σένα! Ειλικρινά με συγκίνησες πολυ.Θα ακολουθήσω την συμβουλή σου , άλλωστε τα ταξίδια μου αρέσουν πολυ και θα μου είναι πολυ ευχάριστω να απασχοληθώ για κατι τέτοιο!Να σου ζήσει το αστεράκι σου .Να σε ρωτήσω και κατι ακόμη,έκανες σαλπιγγογραφία?Εγω το ειπα στον γιατρό μου και με είπε να μην κανω!

Κάτια, και εμένα με απέτρεψε ο γιατρός. Νομίζω ότι απλά άγχος θα μου είχε προσθέσει, αν με έστελνε για σαλπιγγογραφία. Εγώ βέβαια τον είχα ρωτήσει αν χρειάζεται και μου είχε απαντήσει ότι δεν έχει νόημα αλλά δεν θυμάμαι τον λόγο. Πάντως τότε με είχε πείσει ότι δεν χρειάζεται.

Άντε , με το καλό να μας πείς γρήγορα ευχάριστα. Εγώ από Απρίλιο ξεκινάω προσπάθειες για δεύτερο;)

NnQYp3.png

Χριστίνα, να σου ζήσει το μωρό! Μπράβο που τα κατάφερες, αλλά εγώ δεν είμαι τόσο αισιόδοξη, τουλάχιστον όσον αφορά εμένα. Είναι τυχερά όλα στην ζωή. Ηταν να μείνεις έγκυος, κοπέλα μου, γιαυτό και έμεινες. Δεν ήταν το ταξίδι στην Ισλανδία, δεν ήταν το ότι δεν είχες άγχος.....ήταν το ότι όλα μέσα σου λειτουργούσαν φυσιολογικά και ο σύζυγος δεν είχε κανένα πρόβλημα με το σπέρμα του. Αν δεν είχες μείνει έγκυος ακόμη, δεν θα έκανες σαλπιγγογραφία; Απλά δεν "πρόλαβες" να την κάνεις, γιατί σε "πρόλαβε" η εγκυμοσύνη. Τι να λέμε τώρα; Εγώ ας οργανώσω όλα τα ταξίδια του κόσμου.....δεν υπάρχει περίπτωση να μείνω. Δυομισι χρόνια μετά το εξωμήτριο και ανακάλυψα πρόβλημα στο σπέρμα, πολύποδες και χιλια δυο άλλα. Εκανα δύο χειρουργεία έκτοτε και τώρα οδεύω προς εξωσωματική. Το εξωμήτριο δεν σε αφήνει χωρίς παιδί αυτό καθαυτό ακόμη κι αν σου αφαιρέσουν την σάλπιγγα. Αν όμως υπάρχουν κι αλλα προβλήματα, τότε.....άστα. Εγώ δεν πιστεύω πως δεν μένει μια γυναίκα έγκυος λόγω άγχους. Πόσες και πόσες έχουν άγχος και μένουν; Απειρες!

Συμβουλή λοιπόν δική μου που πέρασα πολλά και πλέον δεν παίρνω θάρρος από καμία ιστορία ( γιατί κάθε γυναίκα είναι διαφορετική): το εξωμήτριο είναι πολύ άσχημη εμπειρία για μια γυναίκα. Δεν την αφήνει χωρίς παιδί όμως. Αν έχετε κάνει εξωμήτριο και δεν μείνετε έγκυος σε 6 μήνες, να κάνετε σαλπιγγογραφία στην εναπομείνασα σάλπιγγα για να είστε σίγουρες ότι τουλάχιστον αυτή λειτουργεί σωστά. Να κάνει και ο άντρας σας σπερμοδιάγραμμα κι εσείς υστεροσκόπηση. Μην τα φοβάστε.....Θα κερδίσετε πολύτιμο χρόνο. Μην την πατήσετε όπως εμείς που χάσαμε πάνω από δύο χρόνια με λάθος συμβουλές γιατρών κι επειδή πέρναμε παραδείγματα από αλλού. Ο καθένας μας είναι διαφορετικός!

Αστεράκι μου, ήρθες και μας φωτισες :P Σε λατρεύω!

ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΚΤΟΠΗ ΚΥΗΣΗ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΟΥ ΣΑΛΠΙΓΓΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ!!!ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ!!!!ΔΕΝ ΧΑΝΩ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΑ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ?

ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΩ ΕΓΩ....:P

Διαφημίσεις

Ετσι κοριτσάκι μου! Τι να κάνουμε; Φτανει μας έτυχε το εξωμήτριο, φτάνει κοντέψαμε να πεθάνουμε, δεν μας ήθελε η τύχη να μας στείλει γρήγορα ένα μωρό, αλλά ήθελε να μας παιδέψει κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο.....Σαν να μην έχουνε τελειωμό τα βάσανά μας.....Περιμένω για μια ακόμη φορά αυτά τα δύο χρόνια την περίοδό μου....Θα έρθει, τώρα πια το ξέρω. Μακάρι όμως να είναι η τελευταία της φορά. Θα προσπαθήσω με εξωσωματική και μακάρι να τελειώσουν τα βάσανά μου. Ποτέ όμως δεν θα ξεχάσω αυτά τα δύομισι χρόνια, ο,τι και να γίνει. Θα τα θυμάμαι μια ζωή....την πίκρα μου, τα δάκρυά μου, την απόγνωσή μου, όλα.....Κάποια πράγματα δεν ξεχνιούνται ποτέ.....

Σου ευχομαι να τον βρεις γρήγορα τον πελαργό σου!

Αστεράκι μου, ήρθες και μας φωτισες :P Σε λατρεύω!

guliettampak πριν 15 χρόνια τις έβγαζαν κατευθείαν και όχι δεν απελπίζομαι με τίποτα. katia 30, συνονόματη έχω κάνει πάρα πολλές εξεωσωματικές, εκ των πραγμάτων δεν μπορούσα να κάνω και τίποτε άλλο. Χριστίνα να σου ζήσει το μωρό αλλά συμφωνώ με τη margi. Ξέρεις πόσο ταξίδια κάναμε με τον άνδρα μου αλλά παρόλα αυτά το κωλοπούλι ακόμη να έρθει. mammy 30 επηρεάστηκα από αυτά που είπες για τα μικρόβια και ζήτησα από τον ομοιοπαθητικό μου να μου δώσει προληπτικά αγωγή, εννοείται πήρα και για τον άνδρα μου. Poeta μακάρι όλες να τα καταφέρουμε. Μπράβο mary και margi για την υπομονή και την αισιοδοξία σας. margi κάνε ομοιοποαθητική για να σου ξαναέρθει η περίοδος και εμένα μετά από χρόνια έτσι μου ήρθε. Διαφορετικά πρέπει να πάρεις όπως έμαθα πρόσφατα τουλάχιστον για 5 μήνες σικλακούρ και τα άσπρα και τα καφέ. Φυσικά πρώτα το συζητάτε με το γιατρό σας.

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ...ΤΥΧΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.ΞΕΡΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΟΜΩΣ.ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΣΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ Τ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ!!!(ΑΠΟ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΧΑΡΑ ΦΥΣΙΚΑ)ΞΑΝΑΓΕΝΝΙΕΣΑΙ!ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΟΥ DELETE!ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!!!ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΨΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙΣ....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΜΑΣ....ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ...ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ.

• 1 month later...

καλησπερα σας! σας διαβαζω συχνα κ αποφασισα να γραψω κι εγω γιατι μου συμβαινουν απιστευτα πραγματα... θα σας πω συντομα το ιστορικο μου.τον σεπτεμβριο του 2008 μενω εγκυος μετα απο 4 μηνες χωρις περιοδο,με αποτελεσμα να κανω αποβολη αυτοματη ,χωρις χαπια η αποξεση..ηταν παλινδρομη κυηση.μετα απο ενα μηνα μαθαινω πως ειμαι παλι εγκυος κ οταν 2 μηνων παμε να ακουσουμε καρδια ειδαμε μονο σακο! μπηκα εισαγωγη σε νοσοκομειο κ επαιρνα χαπια.δεν μου κανανε αποξεση.μετα απο 6 μηνες αρχισαμε προσπαθειες κι εμεινα αμεσως εγκυος! ειχα χασει 10 κιλα λογω υπερεμεσης κ νοσηλευτηκα τριων μηνων για μια βδομαδα με ορο.τελικα γεννησα ακριβωσ στις 40 εβδομαδες [17-02-2010] με προκληση φυσιολογικα [αλλη ιστορια].λογω θηλασμου δεν ειχα περιοδο μεχρι τον δεκεμβριο του 2011!! [κι ακομα θηλαζω..ειναι 25 μηνων]πριν μια βδομαδα επειδη ειχα καθυστερηση κανω β χοριακη κ βγηκε 7.801. μετα απο 2 μερες βγηκε 10.223.μετα απο 2 μερες παλι..12.714.κ τελος 13.986. τελευταια περιοδος 7-2-2012.με κυκλο 37 ημερων! βλεπουν μονο αδειο σακο αλλα κ κατι στην δεξια ωοθηκη αλλα δεν ξερουν τι.ισως ειναι εξωμητριο,ισως οχι.πηγα κ σε εξωτερικο γιατρο κ κανενας δεν βγαζει πορισμα.ολοι λενε να περιμενω κ να ξαναπαω σε 2 μερες! αν ειναι εξωμητριο δεν πρεπει να περιμενω γιατι θα σπασει κ θα τρεχω...ειμαι απο το ηρακλειο κρητης.δεν ξερω που αλλου να παω κι αν πρεπει να περιμενω αλλο!!! βοηθηστε με σας παρακαλω!! σας ευχαριστω εκ τον προτερων κ συγνωμη για το μακροσκελες γραμμα.....

geia sas!eimai kainourgia k apla ithela na ekfraso ta erotimatika p exo mpas k mporesei kammia na me voithisei...eimai 21 xronon k prin 3 xronia eixa kanei ektrosi(imouna m enan malaka p dn itane axios gia tetoia euthini k dn ithela na desmeuto gia mia zoi m ena moro).edo k 2 mines eimai m ena paidi p to pigainoume sovara(oxi apo tora apla sigoura otan tha nai i katallili stigmi tha desmeutoume)k arxisame n anisixoume gt eixa kathisterisi...xthes loipon arxisa na exo ponous opos stn periodo k otan telospanton pigame na to kanoume k evgala to esorouxo m(dn eixa ugra gt dn eixa anapsei,to tonizo auto gt einai simantiko)arxisa na stazo ugra les k itane nera...meta tn praxi arxisa na exo aima,pio friktous ponous k smr to proi eixa kanonika periodo...piga stn giatro k m kane stn arxi uperixografima alla epeidi dn evlepe kati k itane mperdemenos m pe oti tha m kanei k kolpiki exetasi(dn thimamai pos legetai auto to marafeti p vazoune)k pali dn ta vlepe kathara k m pe gia sigouria na kano eite test ouron eite xoriaki...tha pao smr na tn kano k tha t pao kateutheian t apotelesmata gia na matho alla os tote exo agonia gt eixa diavasei sto sugkekrimeno foroum oti mia kopelia p xe exomitrio tis afairesane tn salpigga...fovamai mipos exo pathei kati k dn mporeso na kano paidia sto mellon...

Διαφημίσεις

οτι να ναι.με περιοδο πηγες στον γιατρο σου να σε εξετασει??

telika dn itane periodos alla aimorragia...t piga tis exetaseis k t apotelesme itane 175,90 i xoriaki.o giatros m pe na kano alli mia aurio gia na doume ean tha uparxei diafora...auto p epithimoume einai na mn xreistei oute epemvasi oute apoxesi...ti na po...toulaxiston dn einai kanoniki egkumosini!

telika dn itane periodos alla aimorragia...t piga tis exetaseis k t apotelesme itane 175,90 i xoriaki.o giatros m pe na kano alli mia aurio gia na doume ean tha uparxei diafora...auto p epithimoume einai na mn xreistei oute epemvasi oute apoxesi...ti na po...toulaxiston dn einai kanoniki egkumosini!

Χαίρεσαι που δεν είναι κανονική εγκυμοσύνη?? Πώς ξέρεις σίγουρα ότι δεν είναι κανονική εγκυμοσύνη??

ναι, το καταλαβαίνω και εγώ ότι δεν είναι μέσα στην μήτρα! αλλά, σου έχει σταματήσει η περίοδος κανονικά; και το παίρνεις είδηση ή δεν καταλαβαίνεις;

ναι, το καταλαβαίνω και εγώ ότι δεν είναι μέσα στην μήτρα! αλλά, σου έχει σταματήσει η περίοδος κανονικά; και το παίρνεις είδηση ή δεν καταλαβαίνεις;

m rthe i periodos prin 3 meres k stamatise smr.stn arxi eixa poli aima k entones soyvlies stn koilia.o giatros m pe oti dn einai periodos alla aimoraggia.ekana 3 sunexomenes meres xoriaki k tn 1h vgike 175,90,tn 2h 98 k tn 3h 33 dld telos

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...