Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ  

1.089

1. 1. ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ

• Α+
      518
    • Α-
      158
    • Β+
      248
    • Β-
      92
    • Ο+
      723
    • Ο-
      291
    • ΑΒ+
      215
    • ΑΒ-
      57

Recommended Posts

• 1 month later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 328
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

io? 0+ αααχ μονο να μην χρειαστω αιμα να παρακαλαω.

γιατι καλε το πιο κοινο αιμα ειμαι μην φοβασαι καθολου!!!!!:):):)

Ο ΣΟΦΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!

Ειμαι μια εργαζομενη,συζηγος και μητερα που κανει ταντεμ σαν τρελη!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Εγώ Α- και ο άντρας μου Ο+. Από την 8η εβδομάδα μου έδωσαν να διαβάσω για την anti-d ενεση, δεν μου φαίνεται κάτι τραγικο. Υπάρχει κάποια εδώ που την έχει κάνει? Layza????

foxfoxard20110920_-6_My+child+is.png

• 4 εβδομάδες μετά...
  • 4 εβδομάδες μετά...
Εγώ Α- και ο άντρας μου Ο+. Από την 8η εβδομάδα μου έδωσαν να διαβάσω για την anti-d ενεση, δεν μου φαίνεται κάτι τραγικο. Υπάρχει κάποια εδώ που την έχει κάνει? Layza????

ναι την εχω κανει εγω!!!!δεν ειναι τιποτα εμενα μου την εκαναν με το που γεννησα την πρωτη μου κορη γιατι εγω εχω - και η μικρη +

Ο ΣΟΦΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!

Ειμαι μια εργαζομενη,συζηγος και μητερα που κανει ταντεμ σαν τρελη!

io? 0+ αααχ μονο να μην χρειαστω αιμα να παρακαλαω.

Καλε μη φοβασαι το 0+ δεν ειναι σπανιο ειναι μαλιστα η πιο συχνη ομαδα αιματος!Το 85% το λευκων ανθρωπων που εχουν 0 εχουν ρεζους + και μονο το 15% 0-!

Εγω εχω 0- και ο αντρας μου Α+

The best is yet to come!!!

ναι την εχω κανει εγω!!!!δεν ειναι τιποτα εμενα μου την εκαναν με το που γεννησα την πρωτη μου κορη γιατι εγω εχω - και η μικρη +

Εχω κανει και εγω αυτη την ενεση!Η πρωτη εγκυμοσυνη δεν εχει προβλημα αλλα μετα απο καθε εγκυμοσυνη η αποβολη πρεπει να γινετε για να μην εχει προβλημα η επομενη.Εγω την εχω κανει λογο αποβολης!:-(

• 3 εβδομάδες μετά...

Να ρωτήσω κάτι, το παιδί παίρνει την ομάδα αίματος του πατέρα ή της μητέρας ή συνδιασμό και των δύο, σωστά; Αν ο πατέρας έχει ας πούμε Β κάτι και η μητέρα Α κάτι ή ΑΒ κάτι και το παιδί Ο+, τι σημαίνει αυτό;;;

Να ρωτήσω κάτι, το παιδί παίρνει την ομάδα αίματος του πατέρα ή της μητέρας ή συνδιασμό και των δύο, σωστά; Αν ο πατέρας έχει ας πούμε Β κάτι και η μητέρα Α κάτι ή ΑΒ κάτι και το παιδί Ο+, τι σημαίνει αυτό;;;

Χωρις να ειμαι σιγουρη νομιζω πως αν ο μπαμπας εχει Α και η μαμα Β το παιδι μπορει να εχει Α η Β η ΑΒ.

Η ομαδα αιματος 0 υπολυπεται παντα των αλλων δηλ αν ο ενας γονιος εχει 0 και αλλος οποιαδηποτε απο τις αλλες το παιδι δεν θα εχει ομαδα 0 θα παρει την αλλη.Για να εχει 0 θα πρεπει και οι δυο γονεις να εχουν 0!

• 3 εβδομάδες μετά...
Χωρις να ειμαι σιγουρη νομιζω πως αν ο μπαμπας εχει Α και η μαμα Β το παιδι μπορει να εχει Α η Β η ΑΒ.

Η ομαδα αιματος 0 υπολυπεται παντα των αλλων δηλ αν ο ενας γονιος εχει 0 και αλλος οποιαδηποτε απο τις αλλες το παιδι δεν θα εχει ομαδα 0 θα παρει την αλλη.Για να εχει 0 θα πρεπει και οι δυο γονεις να εχουν 0!

Δεν ισχυει αυτο που λες... εγω εχω Ο και ο αντρας μου Α και η πρωτη μας κορη εχει Ο.

Νομιζω καποια στιμγη μια κοπελα τα ειχε εξηγησει ωραια... το παιδι δεν ειναι αναγκη να εχει την ομαδα της μαμας η του μπαμπα...υπαρχει καπου ενα πινακακι που διεχνει αν η μαμα εχει την μια ομαδα κι ο μπαμπας την αλλη.... ποιες ειναι οι πιθανες ομαδες του παιδιου...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...