Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ  

1.089

1. 1. ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ

• Α+
      518
    • Α-
      158
    • Β+
      248
    • Β-
      92
    • Ο+
      723
    • Ο-
      291
    • ΑΒ+
      215
    • ΑΒ-
      57

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 328
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συγνώμη, μάλλον εγώ φταίω... δεν έχω διαβάσει όλο το θέμα και ισως κάτι δεν καταλαβαίνω καλά.

Λέμε με τον αντρούλη μου σιγά σιγά να κάνουμε προσπάθειες για παιδάκι. Δεν ξέρω τι ομαδα αιματος εχουμε. Πρέπει να το κοιτάξω, παίζει κάποιο ρόλο???

Συγνώμη, μάλλον εγώ φταίω... δεν έχω διαβάσει όλο το θέμα και ισως κάτι δεν καταλαβαίνω καλά.

Λέμε με τον αντρούλη μου σιγά σιγά να κάνουμε προσπάθειες για παιδάκι. Δεν ξέρω τι ομαδα αιματος εχουμε. Πρέπει να το κοιτάξω, παίζει κάποιο ρόλο???

Οχι δεν παιζει κανενα ρολο... θα μεινεις εγκυος και στην μονη περιπτωση που θα το κοιταξει ο γιατρος ειναι αν εσυ εχεις ρεζους - και ο αντρας σου + (τοτε απλα την ωρα του τοκετου θα σου κανει μια ενεση ...αν διαβασεις ολο το θεμα θα βρεις πολλες πληροφοριες γι αυτο)

Σε περιπτωση που εισαι + τοτε δεν ασχολεισαι με τιποτα (δεν εχει σημασια το ομαδες εχετε ουτε αν ειναι ιδιες ή διαφορετικες)

Με το καλο να μας πεις τα ευχαριστα συντομα :)

Αυτό που σου είπε η Αφροδίτη. Θα σου πει ο γιατρός σου τι να κάνεις, αν χρειάζεται να κάνεις, δεν χρειάζεται να κοιτάξεις τίποτα εσύ (εκτός αν ο γιατρός σου είναι τελείως άσχετος).

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια thanks,

Θέλω να πιστεύω οτι ο γιατρος μου δεν είναι ασχετος, αλλά διαπιστώνω οτι εγώ ειμαι ... :)

Ετσι ημασταν ολες μας ;) λιγο πολυ...

Και να σου πω και την γνωμη μου τωρα....καλυτερα τοτε με τη αγνοια που ειχα και στις 2 εγκυμοσυνες μου (η δευτερη εγκ. διδυμα)

Συμφωνώ. Καμιά φορά όσο περισσότερα ξέρεις, τόσο χειρότερα είναι. Αφού γέννησα εκτίμησα τον γιατρό μου που μου εξηγούσε μόνο τα απαραίτητα και μου είχε πει να μην διαβάζω βιβλία εγκυμοσύνης και να μην "ενημερώνομαι" από άλλες πηγές. Σοφές συμβουλές, πραγματικά.

• 1 month later...

Βρε κορίτσια θέλω να ρωτήσω κάτι. Το παιδί παίρνει πάντα την ομάδα αίματος ενός από τους γονιούς, έτσι δεν είναι; Ή της μητέρας ή του πατέρα. Τι γίνεται όμως όταν έχει διαφορετική ομάδα από τους γονείς του; Ή παίζει να ισχύει και αυτό;

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια θέλω να ρωτήσω κάτι. Το παιδί παίρνει πάντα την ομάδα αίματος ενός από τους γονιούς, έτσι δεν είναι; Ή της μητέρας ή του πατέρα. Τι γίνεται όμως όταν έχει διαφορετική ομάδα από τους γονείς του; Ή παίζει να ισχύει και αυτό;

Ster, όχι, δεν ισχύει ότι το παιδί κληρονομεί την ομάδα αίματος ενός από τους δύο γονείς ως έχει.

Δες σ' αυτό το link που είχε δώσει η ΑΦΡΟΔΙΤΗ παραπάνω για τις πιθανές ομάδες που μπορούν να προκύψουν ανάλογα με τις ομάδες αίματος των γονέων: http://www.biology.arizona.edu/human...inherited.html (κάτω κάτω στη σελίδα)

μάλλον είναι του κουμπάρου :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...

Εχετε ακουσει εσεις ποτε στο βιβλιαριο του παιδιου να γραφουνε την ομαδα αιματος με ερωτηματικο????? Την γεννησα σε ιδιωτικο νοσοκομειο και οχι οτι αυτο εχει πολυ σημασια , οταν μας δωσανε το βιβλιαριο της στο σπιτι ειδα πια οτι ομαδα αιματος εγραφε Α+ ? επανεξεταση

• 1 month later...
ΕΓΩ 0+

Οι κορες 0+

ο μπαμπας τους ΑΒ+ ( ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩς ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΟΙΑΣΑΝΕ!!!!)

Ειναι σιγουρος ο μπαμπας για την ομαδα του?...γιατι συμφωνα με το πινακα

http://parents.org.gr/forum/search.php?searchid=4913513 τα παιδια σας θα επρεπε να ειναι ειτε Α ειτε Β.. πες του να την ξανακανει

Ειναι σιγουρος ο μπαμπας για την ομαδα του?...γιατι συμφωνα με το πινακα

http://parents.org.gr/forum/search.php?searchid=4913513 τα παιδια σας θα επρεπε να ειναι ειτε Α ειτε Β.. πες του να την ξανακανει

για το καλό του μπαμπά, καλύτερα να έχει κάνει λάθος!!!! ;)

• 3 εβδομάδες μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...