Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εκλογεs: Ψηφος η αποχη?

vera

Recommended Posts

Τελικα πηγα μεσημερι να ψηφισω να μην εχει πολυ κοσμο, κι ειχε ουρες!

να σου ο ενας υποψηφιος για δημαρχος απ τα δυο μεγαλα κομματα για χειραψιες κτλ.

του λεει μια κυρια πριν απο μενα:αν βγειτε, να κανετε πολλα πραγματα για την Θεσσαλονικη,και συμπληρωνω κι εγω οπως σχολεια,παιδικες χαρες,παιδικους σταθμους...

κουνησε καταφατικα το κεφαλι χαμογελωντας ο υποψηφιος.

Για να δουμε¨ τι κουκουλια θα βγαλουμε¨που ελεγε κι η γιαγια μου η Σουφλιωτισσα!απο τον οποιοδηποτε δημαρχο που θα βγει..

αχ, τι να πεις?μονο αν αλλαξει οψη η πολη μας,απο εργα¨καλα¨που να ειναι για τους πολλους καλα κι οχι για τους λιγους τοτε θ αρχισω να νιωθω αισιοδοξα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 793
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ψηφισα...

ο μονος λογος ειναι οτι εχει χυθει αιμα για το δικο μου ρημαδοδικαιωμα να ρημαδοεκλεγω καραγκιοζηδες που δηθεν με αντιπροσωπευουν..

το τι μπινελικια εριξα στο φακελο που εκλεισα, δε λεγεται............

αλλα ΔΙΑΤΗΡΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ να ψηφιζω..

αυτο το δικαιωμα ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΡΩ...

αλλα ρε παιδια, ειλικρινα....... επειδη ξερω πολλους απο τους υποψηφιους εδω στο δημο μας.... ο ενας χειροτερος απο τον αλλο......... φτου σας και ξαναφτου σας!!!!!!!!

φτασαμε να ψηφιζουμε τον μη χειριστο βελτιστο, ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΧΑΡΑΜΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΙΝΕΙ Η ΨΗΦΟΣ ΜΟΥ ΡΕ :evil::evil::evil::evil::evil:

ψηφισα...

ο μονος λογος ειναι οτι εχει χυθει αιμα για το δικο μου ρημαδοδικαιωμα να ρημαδοεκλεγω καραγκιοζηδες που δηθεν με αντιπροσωπευουν..

Καποτε με ενοιαζε....το ρημαδοδικαιωμα μου και για αυτο ψηφιζα...............

Τωρα πια με αφηνει παγερα αδιάφορη....

παγερα ομως.....

Εμενα με ρωταει κανεις από οοοοολους αυτους πως τα βγαζω περα?

Οχι φυσικα...το μονο που σκεφτονται ειναι η Δευτερα....να ανοιξουν οι πορτες...

για να μπουνε και να φανε..............

ουτε το σαλιο μου αξιζουν ουτε την ψηφο μου φυσικα!

Το εχω πει στον περιγυρο μου οτι δεν ξαναψηφιζω αν δεν δω καποιον αξιολογο...και γελουσαν και μου ελεγαν μαλλον δεν θα ξαναψηφισεις.....

Ε ναι μαλλον....

συμφωνω ρε καλ..

αλλα για σκεψου.......

ποσο πολυ γουσταρουν ολοι αυτοι οι καραγκιοζηδες την απαθεια..... το 'δε σηκωνομαι να παω να ψηφισω!!!'

δεν τους κανω το χατηρι...

σκεφτομαι και ολες εκεινες τις γυναικες που για εκατονταδες χρονια τους στερουσαν το διακαιωμα να ψηφιζουν και να εκλεγονται...

οτι θα με εφτυνε η προγιαγια μου, ας πουμε...

ΝΤΑΞ ΓΙΑΓΙΑ???????????????? πηγα, ψηφισα!!! ηρεμησες τωρα?!

συμφωνω ρε καλ..

αλλα για σκεψου.......

ποσο πολυ γουσταρουν ολοι αυτοι οι καραγκιοζηδες την απαθεια..... το 'δε σηκωνομαι να παω να ψηφισω!!!'

δεν τους κανω το χατηρι...

Φυσ....δεν ειναι απάθεια....

Ειναι ΕΙΜΑΙ ΠΙΑ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!:evil::evil:

και για αυτο αρνουμαι να λαβω μερος σε αυτο το θεατρο του παραλόγου!!

Εδω βρε στον δημο καλαμαριας , ειχαμε ενα κοπριτη δημαρχο που εφαγε λεφτα, πιαστηκε βγηκε στη φορα το σκανδαλο του λιγο πριν το κλεισιμο της

4ετιας του,,,,βγηκε σε δημοσια απολογια στις επομενες δημοτικες εκλογες και .................αν εχουν το θεο τους οι καλαμαριωτες

ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΑΝ!!!! Ω ναι....

Και αυτην την τετραετια δεν την τελειωσε.....

Παραιτηθηκε το χρυσο μου.....γιατι νομιζεις???

Γιατι παλι πιαστηκε για μιζες και αισχη....

Μεγάλος παιχτης....τι να σου πω εφαγε με χρυσα κουταλια και τιποτα δεν εκανε παρα μονο ενα παρκινγκ σε 6 χρονια.

για αυτο λεω οταν τα βλεπεις τα ακους τα ζεις καθημερινα ε και πας παλι και τους ψηφιζεις...τι να πω τοτε μιλαμε πως ειμαστε μαζοχες αφου αυτους θελουμε να μας αντιπροσωπευουν

....ειμαστε ολοι αξιοι της μοιρας μας........

και σορυ για τα κεφαλαια...

Διαφημίσεις

zz.jpg

Σήμερα ΔΕΝ εκλέγουμε Κυβέρνηση. ΔΕΝ ψηφίζουμε αν

συμφωνούμε με το ΔΝΤ ή όχι. ΔΕΝ ψηφίζουμε για να

τιμωρήσουμε, ΟΥΤΕ για να επιβραβεύσουμε κάποιους,

ΟΥΤΕ για να στείλουμε κάποιο "μήνυμα".

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ τους ανθρώπους που για τέσσερα χρόνια θα

καθορίσουν την καθημερινότητά μας και θα επηρεάσουν

με πολύπλευρους τρόπους την ζωή στις πόλεις και τα

χωριά μας, τη ΖΩΗ μας.

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΑΠΕΧΟΥΜΕ!!!!! ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ!!! ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, Η ΕΣΤΩ ΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!!!!

πηγή Mαύρος Γάτος

Δεν θα μπορούσα παρά να συνυπογράψω το κείμενο

του Μαύρου Γάτου δεν με ενδιαφέρει πως θα αναλύσουν

την ψήφο μου & δεν θεωρώ ότι οι εκλογές είναι πανάκεια

για κανένα πρόβλημα μας ούτε δέχομαι να με εκβιάζουν.

Ισως είμαι "ρομαντική"ίσως όχι αλλά από την ζωή μου δεν απέχω ζω σ' αυτήν την πόλη και προσπαθώ για αυτήν.

Ψήφισα με γνώμονα ποιές φωνές θα ήθελα μέσα

στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν ξέρω αν θα βγουν(χλωμό)

αλλά αν βγούνε κι αποδειχτούνε κι αυτοί

άχρηστοι/κλέφτες βλέπουμε και διαλέγουμε άλλους.

Η ουσία ειναι μια οτί και 10% να ψηφίσει αποτέλεσμα θα βγει,και κάποιοι θα ειναι στην εξουσία... τώρα αν με την αποχη νομίζουμε οτι στελνουμε μηνυμα τότε είναι καλύτερα να το στείλουμε με mms (τότε μόνο θα το πάρουν:rolleyes:). ό

ψηφισα...

αλλα ΔΙΑΤΗΡΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ να ψηφιζω..

αυτο το δικαιωμα ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΡΩ...

Αγκρίνο και επαυξάνω και προσυπογράφω με πόδια και χέρια και με ευχαρίστηση περίσσια από αυτήν του σταυρώματος (μπλιαχ)

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Αξιόλογα άτομα υπάρχουν παντού και το δικό μας λάθος είναι οτι δεν ασχολούμαστε -κατα συνέπεια δεν τους ξερουμε-.

Θεωρώ πως για όλη αυτή τη διαφθορά όλοι μας έχουμε βαλει το λιθαράκι μας. Ψηφίζοντας αξιόλογα ατομα τους δινουμε δυναμη (σημερα ειναι δημοτικοί συμβουλοι αυριο όμως θα ειναι ίσως οι μελλονικοί δημαρχοι -νομάρχες κτλ.) Η δυναμη τους ειναι η ψηφος μας. Ένα αξιόλογο πρόσωπο που το γνώρισα στο σχολείο, στη γειτονια, απο ένα φίλο ή εστω τον ακουσα να μιλά στην tv και συμφώνησα με τα λεγομενά του γιατί να μην το ψηφίσω? Πως περιμένω να αλλαξει η κατάσταση? Από τον καναπέ του σπιτιού μου?

Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνω.......

είναι σαφές οτι έχετε εσείς και όλοι τους μπερδέψει την αποχή με την απάθεια

η αποχή ειναι μια ισχυρή πολιτική θέση

και στην τελική επειδή ψιλο- χοντρό -εκνευρίζομαι

το ιδιο κουλό είναι να πεις σε ενα πασοκο ρε γιατι εσεις που θα σου.. να του ...που εγω εσυ εμενα ρε

το ιδιο κουλό είναι να πεις σε ενα νεοδημαοκράτη ρε γιατι εσεις που θα σου... να του ...που εγω εσυ εμενα ρε

το ιδιο κουλό είναι να πεις σε εναν κουκου ε ρε γιατι εσεις που θα σου.... να του ...που εγω εσυ εμενα ρε

το ιδιο κουλό ειναι να πεις στον συριζοτο ρε γιατι εσεις που θα σου να του ...που εγω εσυ εμενα ρε

το ιδιο κουλο ειναι να πεις σε ενα αντάρτη ρε γιατι εσεις που θα σου... να του ...που εγω εσυ εμενα ρε

και το ιδιο κουλο ειναι να πεις σε ενα που δεν ψυφίζει ρε γιατι εσεις που θα σου.... να του ...που εγω εσυ εμενα ρε

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ

εχουμε περασει σε αλλη διασταση, παλια επεφτε ξυλο για το τι ψηφισε ο καθενας, τωρα σηκωνουμε μανικια για το ΑΝ ψηφισε ο καθενας:lol::lol::lol:

γιατι ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΣ εεεεεεεεεεεεεεεεεεε???:mrgreen:

και στην τελική επειδή ψιλο- χοντρό -εκνευρίζομαι

το ιδιο κουλό είναι να πεις σε ενα πασοκο ρε γιατι εσεις που θα σου.. να του ...που εγω εσυ εμενα ρε

το ιδιο κουλό είναι να πεις σε ενα νεοδημαοκράτη ρε γιατι εσεις που θα σου... να του ...που εγω εσυ εμενα ρε

το ιδιο κουλό είναι να πεις σε εναν κουκου ε ρε γιατι εσεις που θα σου.... να του ...που εγω εσυ εμενα ρε

το ιδιο κουλό ειναι να πεις στον συριζοτο ρε γιατι εσεις που θα σου να του ...που εγω εσυ εμενα ρε

το ιδιο κουλο ειναι να πεις σε ενα αντάρτη ρε γιατι εσεις που θα σου... να του ...που εγω εσυ εμενα ρε

και το ιδιο κουλο ειναι να πεις σε ενα που δεν ψυφίζει ρε γιατι εσεις που θα σου.... να του ...που εγω εσυ εμενα ρε

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ

Ακριβως...........ΑΠΕΧΩ γιατι εχω αποψη....

οχι γιατι ειμαι απαθης!! Επουδενι!

Ουτε θα ακουσω την μαμα μου/θεια μου/μπατζανάκη μου ψηφισε εκεινον και τον αλλο μονο και μονο για να πω οτι ψηφισα!

Οταν και αν υπάρξει αξιολογος υποψηφιος δημαρχος/δημοτικος συμβουλος/κομμα/βουλευτης

τοτε και μονο τοτε θα ξαναψηφισω σε εκλογες .....

Ειναι ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ η επιλογη μου και αποφασισμένη μετά απο πολύ ωριμη σκέψη

Διαφημίσεις

όχι μόνο ισχυρή πολιτική θέση αλλά σοβαρότατη πολιτική στάση ....

αρκεί να φτάνεις στη στάση αυτή μετά από σκέψη.... κι όχι έτσι απλά.....

άλλο αράζω στο καναπέ μου με τη φραπεδιά μου κι αδιαφορώ.... κι άλλο ακούω, διαβάζω, μαθαίνω, παρατηρώ, σκέφτομαι και αποφασίζω να απέχω..........

Ουτε θα ακουσω την μαμα μου/θεια μου/μπατζανάκη μου ψηφισε εκεινον και τον αλλο μονο και μονο για να πω οτι ψηφισα!

Οταν και αν υπάρξει αξιολογος υποψηφιος δημαρχος/δημοτικος συμβουλος/κομμα/βουλευτης

+ 1. ΔΕΝ ψήφισα στις συγκεκριμένες εκλογές γιατί θεώρησα την κατάσταση ύψιστη κοροϊδία, που ξεπερνάει κάθε άλλη περίοδο εκλογών μέχρι σήμερα. Συμφωνώ με καλαμαράκι αυτολεξεί.

it's never too late to start all over again

....ειμαστε ολοι αξιοι της μοιρας μας........

με πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τη κατάντια αυτή.....

όταν τους ακούω και γκρινιάζουν (με το δίκιο τους φυσικά) για τα άθλια οικονομικά μέτρα τους ρωτάω τι ψηφίζουν.... κι όταν μου απαντάνε πασοκ ή νδ τους λέω "καλά να πάθετε".... για τη χρόνια εμμονή μας να ψηφίζουμε τα ίδια σκάτα....

κι όταν καλούμαστε να ξελασπώσουμε αυτά που φάγανε αυτοί τότε μας τσούζει αλλά παλι δεν κάνουμε απολύτως τίποτα να αλλάξουν τα πράγματα ακόμα και με το δικαίωμα της ψήφου..........

που στήριχω ακράδαντα ότι αν οι εκλογές μπορούσαν ν αλλάξουν το παραμικρό θα είχαν κριθεί παράνομες και δε θα υπήρχαν και τότε δε θα μιλάγαμε για το αίμαι που έχει χυθεί για αυτό μας το δικαίωμα...............

+ 1. ΔΕΝ ψήφισα στις συγκεκριμένες εκλογές γιατί θεώρησα την κατάσταση ύψιστη κοροϊδία, που ξεπερνάει κάθε άλλη περίοδο εκλογών μέχρι σήμερα. Συμφωνώ με καλαμαράκι αυτολεξεί.

και που 'σαι ακόμα να δεις τι έχουνε να δούνε τα μάτια μας................

με πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τη κατάντια αυτή.....

όταν τους ακούω και γκρινιάζουν (με το δίκιο τους φυσικά) για τα άθλια οικονομικά μέτρα τους ρωτάω τι ψηφίζουν.... κι όταν μου απαντάνε πασοκ ή νδ τους λέω "καλά να πάθετε".... για τη χρόνια εμμονή μας να ψηφίζουμε τα ίδια σκάτα....

κι όταν καλούμαστε να ξελασπώσουμε αυτά που φάγανε αυτοί τότε μας τσούζει αλλά παλι δεν κάνουμε απολύτως τίποτα να αλλάξουν τα πράγματα ακόμα και με το δικαίωμα της ψήφου..........

που στήριχω ακράδαντα ότι αν οι εκλογές μπορούσαν ν αλλάξουν το παραμικρό θα είχαν κριθεί παράνομες και δε θα υπήρχαν και τότε δε θα μιλάγαμε για το αίμαι που έχει χυθεί για αυτό μας το δικαίωμα...............

Ο πατέρας μου ειναι πασοκος το εχω ξαναπει.....

Ε οταν μιλαει και γκρινιαζει...ελαφρα , δεν τολμαει να πει πολλα μπροστά μου γιατι ξεκινω αντιπαράθεση μαζι του γιατι με ενοχλει η εμμονη του στο κομμα αυτο και που δεν κοιταει την συνολική εικονα ασχετα απο τα χρωματα.

Του λεω τι μιλας...? εσυ δεν τους ψηφισες? Εσυ δεν τα εχωνες στη ΝΔ που ειχει μιλησει για παγωμα μισθων στο δημοσιο και κοντεψε να γινει λαικη επανάσταση? Τωρα που τα εκοψαν ολα το πασοκ τι λες???

Τωρα που σου ηρθε η περαίωση τι λες για τον Γιωργακη σου??

Αλλα βεβαια του λεω...Ας ειναι πρασινο και τζουζει λιγοτερο...

και που 'σαι ακόμα να δεις τι έχουνε να δούνε τα μάτια μας................

Εννοειτε...!

Διαφημίσεις

000204AE.gif Ακριβώς ΑΥΤΟ!!!

sig.asp?img=ad1

an1cA57oSf-0010MjA2ZG98ODM3MTcxNzFqYXx0byB6b3V6b3VuaSBtb3UgbyBraXJpYWtvcyBlaW5h.gif

Και ξαναρωτάω εγώ τώρα όπως και σε προηγούμενο post.

Οι χιλιάδες ετεροδημοτών που έτρεξαν να πάνε στα χωριά, στα νησιά για να ψηφίσουν. Που φάγανε στη μάπα την κίνηση των εθνικών οδών (ο θεός να τις κάνει τέτοιες). Που πλήρωσαν ένα τσουβάλι διόδια για να φτάσουν επιτέλους στον προορισμό τους και ΠΟΥ ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ, Ψήφισαν για το καλό του τόπου τους? Για να εκλέξουν δήμαρχο που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες ποιου? Των άλλων κατοίκων. Των μόνιμων. Και που μπορεί με αυτή τους την ψήφο να άλλαξαν το αποτέλεσμα και τελικά να μη βγήκε ο δήμαρχος που οι μόνιμοι ήθελαν.

Πήγαν όμως γιατί "άδεια θα πάρω να μην πάω?" ή γιατί "Ε, θα πάω να δω και τους δικούς μου" ή "εντάξει δεν είναι και μακριά". Όλοι αυτοί λοιπόν πήγαν να ψηφίσουν την τοπική αυτοδιοίκηση που θα προσφέρει στον τόπο τους, στο δήμο τους, στην κοινότητά τους. (Κι ας μη με μένουν εκεί. Λεπτομέρειες). ΟΚ

:roll::roll::shock::shock::shock:

an1cA57oSf-0010MjA2ZG98ODM3MTcxNzFqYXx0byB6b3V6b3VuaSBtb3UgbyBraXJpYWtvcyBlaW5h.gif

Μα, το ίδιο το σύστημα είναι το πρόβλημα...

Η δημοκρατία, με την αντιπροσώπευση των πολιτών δια μέσου των πολιτικών, είναι η μήτρα του εξουσιασμού, της διαφθοράς και της εκμετάλλευσής μας. Και, φυσικά, μέρος του προβλήματος είναι η ύπαρξη των κομμάτων..

Επομένως, με το να στοχεύεις στη δημιουργία νέου πολιτικού κόμματος, μέσα στο υπάρχον σύστημα της αντιπροσώπευσης, ουσιαστικά δεν ζητάς ανατροπή της εξουσίας αλλά επιδιώκεις να περάσεις εσύ στο ρόλο του εξουσιαστή…

Ο στόχος μας πρέπει να είναι μια κοινωνική προοπτική προς ένα σύστημα άμεσης δημοκρατίας, όπου ο καθένας μας να συμμετέχει στις αποφάσεις που αφορούν την ζωή του..

και αποθηλασε επιτελους!

Πρέπει να αντιληφθούμε πως όλα μας τα δεινά προέρχονται από το φαύλο σημερινό κοινωνικό σύστημα (της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας) και όχι από τους φαύλους πολιτικούς… Οι πολιτικοί - εφόσον θα τους αναπαράγουμε – πάντα θα αναπαράγουν φαυλότητα.

και αποθηλασε επιτελους!

Μα, το ίδιο το σύστημα είναι το πρόβλημα...

Η δημοκρατία, με την αντιπροσώπευση των πολιτών δια μέσου των πολιτικών, είναι η μήτρα του εξουσιασμού, της διαφθοράς και της εκμετάλλευσής μας. Και, φυσικά, μέρος του προβλήματος είναι η ύπαρξη των κομμάτων..

Επομένως, με το να στοχεύεις στη δημιουργία νέου πολιτικού κόμματος, μέσα στο υπάρχον σύστημα της αντιπροσώπευσης, ουσιαστικά δεν ζητάς ανατροπή της εξουσίας αλλά επιδιώκεις να περάσεις εσύ στο ρόλο του εξουσιαστή…

Ο στόχος μας πρέπει να είναι μια κοινωνική προοπτική προς ένα σύστημα άμεσης δημοκρατίας, όπου ο καθένας μας να συμμετέχει στις αποφάσεις που αφορούν την ζωή του..

Πρέπει να αντιληφθούμε πως όλα μας τα δεινά προέρχονται από το φαύλο σημερινό κοινωνικό σύστημα (της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας) και όχι από τους φαύλους πολιτικούς… Οι πολιτικοί - εφόσον θα τους αναπαράγουμε – πάντα θα αναπαράγουν φαυλότητα.

Έτσι ακριβως........

υγ πολύ μου αρέσεις :mrgreen::mrgreen:

εγω παλι θα το πω και ας με μουτζωσετε.....................

Α-ΠΟ-ΧΗ...............ΑΠΟΧΗ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟΧΗ.

Τους εχω σιχαθει ολους μικρους μεγαλους δημοτικους περιφεριαρχες βουλευτες

ειναι ολοι σαπιοι...............

ολοι ομως..........

Κ εγώ μαζί σου. Δεν πήγα να ψηφίσω.

Βαρέθηκα ν' ανεβάζουμε στην εξουσία άτομα σάπια, λέρες, βούρκοι.

Αμαν πια....

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν μπορω αλλο, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ!!!!που να το γραψω, ας το γραψω εδω...

στη Θεσσ/νικη ψωμιαδης, στην αθηνα μαλλον κακλαμανης

τοσον καιρο- θελω να ακουσω απο αυτους που τους ψηφισαν- τοσον καιρο υπαρχει ΕΝΑ καλο που εκαναν για το συνολο των δημοτων (ρουσφετια δεν μετρανε, δεν τα θεωρω και 'καλο' με την ηθικη εννοια της λεξης) ΕΝΑ καλο μπορω να ακουσω;;;;;;;;;;;;;;

(σημειωση: το σχολιο παει για το 'πααααααλι εσεις εδω;;;;;;;;;'του πραγματος......... )

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...