Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr

• Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εκλογεs: Ψηφος η αποχη?

vera
 Share

Recommended Posts

Εχετε σκοπο να ψηφισετε στις εκλογες?

Κανονικα ειμαι κατα του λευκου κι ακομα περισσοτερο της αποχης, αλλα μου την εχει δωσει τοσο η κατασταση τον τελευταιο καιρο, οι ληστρικες επιδρομες της κυβερνησης, η πολιτικη διαφθορα και η αλητεια τους που σκεφτομαι πως ο καλυτερος τροπος αντιδρασης ειναι η εκτεταμενη αποχη η το λευκο. Να δοθει ενα μηνυμα ετσι! Για να πετυχει ομως πρεπει να ειναι μαζικη η αντιδραση μας.

Ποιον να ψηφισεις? Τη δεξια που τα καναν σκατα? Το πασοκ που τα κανε ακομα χειροτερα?

Κατι δεξια κομματακια που στηριξαν τον παπανδρεου στην ψηφιση του μνημονιου η την αριστερα που ακομα και σε τοσο δυσκολους καιρους γηρασκει αει διασπωμενη και δεν ειναι ικανοι εστω και για λιγο να τα βρουν μεταξυ τους? Ο ενας χειροτερος απο τους αλλους....

Μπορει να ειναι δημοτικες οι εκλογες αλλα εχει καταντησει αηδιαστικη η συμπεριφορα και των τοπικων αρχοντων μας, ποσο μαλλον που φετος μονο οι πετρες δεν εχουν δηλωσει υποψηφιοτητα για δημοτικοι συμβουλοι, πλεον ειναι ανεκδοτο, ειδικα στο δημο μου που κατεβαινουν 7 υποψηφιοι δημαρχοι. Μου γυριζουν τα αντερα οποτε βλεπω τα μπουλουκια τους να τριγυριζουν και να μας μοιραζουν φυλλαδια παριστανοντας οτι κοπτονται για το κοινο καλο.

Απο λιγο που το κουβεντιαζω με τον κοσμο βλεπω οτι σκεφτονται αρκετοι με τον ιδιο τροπο......εσεις τι λετε? Πειτε τι σκεφτεστε, για να κανουμε μια δημοσκοπηση.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

• Replies 793
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Αυτο δεν μπορω κι εγω να αποφασισω καλαμαρακι.........αποχη η λευκο!

Βασικα εχω αποφασισει απο καιρο να μη ψηφισω, παρολο που αντεδρασα πολυ αρνητικα οταν μου το προτειναν, ειμαι ιδεολογικα κατα της αποχης και τους λευκου, αλλα μου ρχεται πλεον να ξερασω οποτε ακουω ειδησεις.......εχω ριξει κατι μπινελικια σε τηλεφωνικες δημοσκοπισεις που μου εκαναν....

Και το προβλημα μου ειναι ο πατερας μου τωρα που μας πιεζει να ψηφισουμε το συνδυασμο που θα ψηφιζα κανονικα επειδη εβαλε υποψηφιοτητα (τι πρωτοτυπο!) η γυναικα του ξαδερφου μου..........Τι της ηρθε κι αυτης? Σε αλλο πλανητη ζει?

Και κατεβαινει ενας φιλος μου με συνδυασμο του πασοκ (φτου κακα) αλλα δεν τολμησε καν να μου ζητησει να τον φηφισω.........και μιλαμε για τον νυν δημαρχο, ενα εξαιρετικα διεφθαρμενο ανθρωπο που εχει διαλυσει το δημο.

Μας ερχονται και οι περαιωσεις αυτες τις μερες....ποσο καθυστερημενος μπορει να ειναι καποιος που στελνει περαιωσεις μια βδομαδα πριν τις εκλογες?

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Ραννια αυτο σκεφτομουν κι εγω αρχικα, αλλα πρωτον παλι αυτοι θα βγουν πρωτοι δευτεροι, δευτερον αν ειναι μαζικη η αποχη οσο να ναι θα περασει το μηνυμα της αηδιας που αισθανεται ο κοσμος και τριτον δεν αξιζουν ψηφο ουτε τα υπολοιπα κομματα που εχουν αποδειχθει ανικανα να υποστηριξουν το κοσμο.

Ειναι δυνατον να διασπωνται τετοιους καιρους παλι οι αριστεροι? Να πανε σπιτακι τους αν ειναι ανικανοι να δουν περα απο την τυφλα τους!

Διαφημίσεις

Αυτο δεν μπορω κι εγω να αποφασισω καλαμαρακι.........αποχη η λευκο!

Βασικα εχω αποφασισει απο καιρο να μη ψηφισω, παρολο που αντεδρασα πολυ αρνητικα οταν μου το προτειναν, ειμαι ιδεολογικα κατα της αποχης και τους λευκου, αλλα μου ρχεται πλεον να ξερασω οποτε ακουω ειδησεις.......εχω ριξει κατι μπινελικια σε τηλεφωνικες δημοσκοπισεις που μου εκαναν....

Και το προβλημα μου ειναι ο πατερας μου τωρα που μας πιεζει να ψηφισουμε το συνδυασμο που θα ψηφιζα κανονικα επειδη εβαλε υποψηφιοτητα (τι πρωτοτυπο!) η γυναικα του ξαδερφου μου..........Τι της ηρθε κι αυτης? Σε αλλο πλανητη ζει?

Και κατεβαινει ενας φιλος μου με συνδυασμο του πασοκ (φτου κακα) αλλα δεν τολμησε καν να μου ζητησει να τον φηφισω.........και μιλαμε για τον νυν δημαρχο, ενα εξαιρετικα διεφθαρμενο ανθρωπο που εχει διαλυσει το δημο.

Μας ερχονται και οι περαιωσεις αυτες τις μερες....ποσο καθυστερημενος μπορει να ειναι καποιος που στελνει περαιωσεις μια βδομαδα πριν τις εκλογες?

πια δεν ασχολουμαι...συνειδητα....

το μονο που μου προκαλουν ειναι αηδια...εμετο....για να μη πω χειροτερα και φαω καρτουλα....

αποχη αποχη αποχη..........λευκο θα παει η νδ ή πασοκ.........με τιποτα δεν τους ξαναψηφιζω....αριστερα δεν ψηφιζω...τα ιδια και χειροτερα χαλια ειναι κατ' εμε....αρα

ΑΠΟΧΗ!

ΥΓ. Του πατερα μου του ηρθε περαιωση.....2500ευρώ......!

Ειναι δυνατον βρε παιδια να χουν σηκωσει τα πλακακια στη Γαλλια κι εμεις εδω στην Ελλαδα να χουμε σηκωσει αντιδραση μονο για την απαγορευση του καπνισματος? Μονο εδω σηκωνει μπαιρακι ο Ελληνας?

Και κανουμε μια απεργια οποτε θυμομαστε........ετσι για να παρουμε λιγο αερα.

Η αποχή τους βολεύει πάααααααααααααρα πολύ.

Ενισχύει το πρώτο κόμμα.

Ψήφος (όποια και να είναι αυτή), μην τους κάνετε το χατήρι να απέχετε

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Ναι γιατι η ΄πλειονότητα των ελληνων εκει εχει καταντήσει...ειναι ικανοι να κανουν απεργια συλλαλητηριο για την απαγορευση του παλιοκαπνισματος (και εγω καπνιστρια ειμαι αλλα οκ το μετρο ειναι πολυ καλο εννοειτε) και οταν τους αναγγέλει ο πρωθυπουργος τους οτι τους κοβει τους μισθους 15% και τα επιδοματα και τα δωρα 30% καθονται μουδιασμενοι.....και δεν κανουν τιποτα......!

Να μας χαιρομαστε τους Νεοέλληνες μου μεσα....

Διαφημίσεις

Εγω ανηκω στην Α Θεσσαλονικης κι εχω βαρεθει ν ακουω τα πλουσια τα λογια, και να γινονται ελαχιστα η ακομη και τιποτα!

και τι εννοω:για τα παιδια του κεντρου της Θεσσαλονικης δεν υπαρχει ουτε μια παιδικη χαρα ,η μαλλον υπαρχει μια στην Αριστοτελους χωρις κουνιες,δεν υπαρχουν σχολεια της προκοπης ,διατηρητεα κτιρια υπαρχουν,και σχολεια που εχει πεσει η οροφη:mad:

και γενικως υποδομη για την εκπαιδευση και την ψυχαγωγια των παιδιων μας μηδεν.

ολοκληρο δημαρχειακο μεγαρο χτιστηκε γιατι???δεν μας εκανε αυτο στην Βενιζελου?δεν καναμε τις δουλειες μας?τι ποσο δαπανηθηκε εκει για να γινει αυτο το μεγαρο?και για τα παιδια μας ΤΙΠΟΤΑ

Ποιον να ψηφισω,και τι θα κανουν???

Ημουν κι εγω της αποψης να μην παω αρχικα,ο αντρας μου δεν θα παει,αλλα θα παω τελικα.

Ραννια αυτο σκεφτομουν κι εγω αρχικα, αλλα πρωτον παλι αυτοι θα βγουν πρωτοι δευτεροι, δευτερον αν ειναι μαζικη η αποχη οσο να ναι θα περασει το μηνυμα της αηδιας που αισθανεται ο κοσμος και τριτον δεν αξιζουν ψηφο ουτε τα υπολοιπα κομματα που εχουν αποδειχθει ανικανα να υποστηριξουν το κοσμο.

Ειναι δυνατον να διασπωνται τετοιους καιρους παλι οι αριστεροι? Να πανε σπιτακι τους αν ειναι ανικανοι να δουν περα απο την τυφλα τους!

Ποιος πιστευεις οτι θα περασει το μηνυμα της αποχης? Ο Πρετεντερης? Ή ο Alex Παπαχελας? Αστειο πραγμα...

Οσο για την Αριστερα...επειδη φανταζομαι οτι γραφεις σχολιο ορμωμενη απο την διασπαση του ΣΥΡΙΖΑ...

Ε! Δεν ειναι μονο αυτη η Αριστερα (ασε που για μενα και αριστερους δε τους λες, αλλα αλλο θεμα αυτο). Ανεξαρτητα, αν κι αυτοι -σα μερος του συστηματος- παιζοντε απο τα καναλια ως εκπροσωποι της επαναστασης. Ημαρτον!

Σε λιγες μερες...ειναι οι μερες του Αλεξη....ελπιζω να μη θυμηθουν παλι οι "τραπεζες" το πολυδαπανο εξοδο (...) της τζαμαριας....

Εγω ανηκω στην Α Θεσσαλονικης κι εχω βαρεθει ν ακουω τα πλουσια τα λογια, και να γινονται ελαχιστα η ακομη και τιποτα!

και τι εννοω:για τα παιδια του κεντρου της Θεσσαλονικης δεν υπαρχει ουτε μια παιδικη χαρα ,η μαλλον υπαρχει μια στην Αριστοτελους χωρις κουνιες,δεν υπαρχουν σχολεια της προκοπης ,διατηρητεα κτιρια, σχολειο που εχει πεσει η οροφη:mad: και γενικως υποδομη για την εκπαιδευση και την ψυχαγωγια των παιδιων μας μηδεν.

ολοκληρο δημαρχειακο μεγαλο χτιστηκε γιατι???δεν μας εκανε αυτο στην Βενιζελου?δεν καναμε τις δουλειες μας?τι ποσο δαπανηθηκε εκει για να γινει αυτο το μεγαρο?και για τα παιδια μας ΤΙΠΟΤΑ

Ποιον να ψηφισω,και τι θα κανουν???

Ημουν κι εγω της αποψης να μην παω αρχικα,ο αντρας μου δεν θα παει,αλλα θα παω τελικα.

Υποψιν...το οποιο δημαρχειακο μας κτιριο ειναι απληρωτο και για αυτο ακομη δεν χρησιμοποιήτε...γιατι ο εργολαβος απαιτησε να πληρωθει το υπολοιπο ποσο των 2εκατ. ευρω για να παραδώσει το τελειωμενο κτιριο...και η δημαρχεια φυσικα..δεν ειχε τα λεφτα...ωωωω τι εκπληξη!! Τους εχει κανει εξώδικο....και ακομα αναμενει τα λεφτα του....και εμεις απλα το χαζευουμε!

σκεφτόμουν την αποχή.....

αλλά κάθομαι που κάθομαι ολή μερα κλεισμένη σπίτι, δουλειά

κ ειμαι κ γω από αυτούς που αγωνίζονται κ ενημερώνονται μέσω pc:neutral:

θα ψηφίσω κάνα τελειωμένο κόμμα που ο υποψηφιος να μη τον ξέρει ούτε η μάνα του , που να έχει τίτλο το ψηφοδέλτιο(που καποτε είδα κ γελούσα αλλα τελικά αυτός έβλεπε πολύ μακρυα) ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ

η ψήφος ειναι από τα ελάχιστα αξιοπρεπή διακαιώματα που μου έχουν μείνει σε αυτή τη χώρα, θέλω να το υποστηρίξω!!!!

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

Διαφημίσεις

Υποψιν...το οποιο δημαρχειακο μας κτιριο ειναι απληρωτο και για αυτο ακομη δεν χρησιμοποιήτε...γιατι ο εργολαβος απαιτησε να πληρωθει το υπολοιπο ποσο των 2εκατ. ευρω για να παραδώσει το τελειωμενο κτιριο...και η δημαρχεια φυσικα..δεν ειχε τα λεφτα...ωωωω τι εκπληξη!! Τους εχει κανει εξώδικο....και ακομα αναμενει τα λεφτα του....και εμεις απλα το χαζευουμε!

Ν' αγιασει το χερι του! Κι εγω ομοιοπαθουσα ειμαι με Δημο, αλλα η μαλακια η δικια μου ειναι οτι στο νηπειαγωγειο κανουν ηδη μαθημα τα πιτσιρικια και εχουν γινει ηδη εγκαινια με ολο το περιοδευοντα θιασο και τα αντιστοιχα ρεπορταζ! Πουθενα δε γραφτηκε οτι το εργο το χρωστανε ομως!

Ρε συ καλαμαρακι δεν ειπε ο δημαρχος του Αγ. Δημητριου πως ανοιξε τις πυλες του και καλεσε τους πολιτες?

Για το δημαρχειο της θεσσαλονικης? Διπλα απο το αρχαιολογικο μουσειο???

Τον σεπτεμβρη που μιλουσα με φιλους ηξερα οτι ακομα ειναι απλήρωτο.....και απλα συντηρουνται τα φυτα, τα γραφεια καθαριζονται κτλπ

πια δεν ασχολουμαι...συνειδητα....

ΥΓ. Του πατερα μου του ηρθε περαιωση.....2500ευρώ......!

Και του δικου μου σημερα......οσονουπω περιμενω τη δικη μου.

Απορησα γιατι την προηγουμενη φορα του ζητουσαν 500 ευρω για ενα εξαμηνο που ειχε μεινει ακαλυπτο απο την αλλη περαιωση (που τον εξαναγκασαν με εκβιασμους να κανει) και τωρα του ζητανε 700 ευρω....κατι ελεγαν στις ειδησεις για προστιμα.

2500 μου ζητησαν την προηγουμενη φορα και δεν τα δωσα.........περιμενω οτι θα ζητανε περισσοτερα τωρα.

Θελουν να μας αρμεξουν οπως οπως για να μας πτωχευσουν στη συνεχεια.

Θα πληρωσετε? Εμεις οχι. Και εκει θα πρεπε να δρασουμε ομαδικα....να μη πληρωσει κανεις! Δε φτανει που μας εβαλαν να πληρωσουμε ημιυπαιθριους και θα μας πιουν το αιμα με την θερμανση φετος.....

Και του δικου μου σημερα......οσονουπω περιμενω τη δικη μου.

Απορησα γιατι την προηγουμενη φορα του ζητουσαν 500 ευρω για ενα εξαμηνο που ειχε μεινει ακαλυπτο απο την αλλη περαιωση (που τον εξαναγκασαν με εκβιασμους να κανει) και τωρα του ζητανε 700 ευρω....κατι ελεγαν στις ειδησεις για προστιμα.

2500 μου ζητησαν την προηγουμενη φορα και δεν τα δωσα.........περιμενω οτι θα ζητανε περισσοτερα τωρα.

Θελουν να μας αρμεξουν οπως οπως για να μας πτωχευσουν στη συνεχεια.

Θα πληρωσετε? Εμεις οχι. Και εκει θα πρεπε να δρασουμε ομαδικα....να μη πληρωσεις κανεις! Δε φτανει που μας εβαλαν να πληρωσουμε ημιυπαιθριους.

(Χωρις να θελω να θιξω κανεναν παρα μονο τον πατέρα μου)

Ο πατέρας μου ως αρχαιος πασοκος(παπανδρεικος για την ακριβεια..) ...θα πληρώσει λεει....!!!!

Τωρα εγω περιμενω μην ερθει και σε εμας...του αντρα μου!

Για το δημαρχειο της θεσσαλονικης? Διπλα απο το αρχαιολογικο μουσειο???

Τον σεπτεμβρη που μιλουσα με φιλους ηξερα οτι ακομα ειναι απλήρωτο.....και απλα συντηρουνται τα φυτα, τα γραφεια καθαριζονται κτλπ

ναι βρε αυτο

τον ακουσα και στην tv100 να κανει ξεναγηση του κτιριου,εδω θα ειναι αυτη η υπηρεσια εκει η αλλη κοκ.

αχ τι να πεις?

ναι βρε αυτο

τον ακουσα και στην tv100 να κανει ξεναγηση του κτιριου,εδω θα ειναι αυτη η υπηρεσια εκει αυτη κοκ.

αχ τι να πεις?

Ναι τον ξεφτιλα....τι να πω καθε ενας τους μονιμως με απογοητευουν....

Και οσον αφορα το δικαιωμα της ψηφου...εννοειτε οτι επιλέγω να μη το εκτελέσω....προς γνωση μου οτι ολοι τους ειναι για τα ταρταρα! Μηδενος εξαιρουμένου!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...