Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εκλογεs: Ψηφος η αποχη?

vera

Recommended Posts

Για πρώτη φορά στη ζωή μου δεν θέλω να παω να ψηφίσω παρότι ιδεολογικά είμαι εντελώς αντίθετη με αυτό. Δεν υπάρχουν κυρώσεις αν δεν πάμε;;

ημουν της αποχης,αλλα με αυτα που λετε,μαλλον θα παω να ψηφισω για να μη τους κανω τη χαρη,αλλα και παλι θελω τοσο πολυ να απεχω για πρωτη φορα ειμαι αηδιασμενη απο ολα μα ολα τα κομματα και τους πολιτικους.

αυτο το μηνα,μετα απο περικοπες περικοπων, ειμαστε υποχρεωμενοι να τα βγαλουμε περα με 760 ευρω

οικογενεια μαμα,μπαμπας,παιδι.

να παω να ψηφισω κι απο πανω;;;

ειλικρινα ειμαι τοσο νευριασμενη και δε ξερω τι να κανω.

θα ηθελα να απεχουν οσο περισσοτεροι γινετε,να τους γινει μαθημα-αν και φιλοτιμο απ αυτους δεν πρεπει να γυρευουμε,αλλα λεμε τωρα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 793
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να πας. Μου εξηγείς όμως σε παρακαλώ τι θα δηλώσεις ψηφίζοντας ένα μικρό κόμμα? (Ασε που δεν ξέρω στις δημοτικές πόσα είναι πια αυτά τα μικρά κόμματα?). Και μια δεύτερη ερώτηση. Βγαίνοντας απο το παραβαν και το εκλογικό τμήμα θα νοιώθεις ικανοποιημένη? Θα νοιώθεις πως κάτι έκανες γι αυτό τον τόπο? Θα έχει νόημα αυτή σου η ψήφος?

καλα εννοειται οχι. οχι μονο σηκωνομαι απο τον καναπε μου παω ψηφιζω και μετα παλι κοντρολ και τηλεοραση.....

γιατι ή το ενα ή το αλλο???

ειμαι ενεργος πολιτης, ενημερωνομαι και μεσα σε οοοολο το πακετο δηλωνω με την ψηφο μου οτι "ειμαι εδω! οσο περναει απο το χερι μου"

Οι παππουδες μας προσφυγες, οι γονεις μας μεταναστες και εμεις......ρατσιστες!!!

ημουν της αποχης,αλλα με αυτα που λετε,μαλλον θα παω να ψηφισω για να μη τους κανω τη χαρη,αλλα και παλι θελω τοσο πολυ να απεχω για πρωτη φορα ειμαι αηδιασμενη απο ολα μα ολα τα κομματα και τους πολιτικους.

αυτο το μηνα,μετα απο περικοπες περικοπων, ειμαστε υποχρεωμενοι να τα βγαλουμε περα με 760 ευρω

οικογενεια μαμα,μπαμπας,παιδι.

να παω να ψηφισω κι απο πανω;;;

ειλικρινα ειμαι τοσο νευριασμενη και δε ξερω τι να κανω.

θα ηθελα να απεχουν οσο περισσοτεροι γινετε,να τους γινει μαθημα-αν και φιλοτιμο απ αυτους δεν πρεπει να γυρευουμε,αλλα λεμε τωρα

????????? Και γιατί δεν το κάνεις? Ίσως και να τους γίνει....

an1cA57oSf-0010MjA2ZG98ODM3MTcxNzFqYXx0byB6b3V6b3VuaSBtb3UgbyBraXJpYWtvcyBlaW5h.gif

και απ την αλλη ποταμακι μου υπαρχει και ο δημος νικαιας !

ρε μαναρι μαζι σου!!

φυσικα !

και να ηταν μονο αυτος....υπαρχει και ο βυρωνας και αν κατσω να ψαξω...θα σου βρω πολλους!!!

Εξαιρεση ειναι ο ανθρωπος!

τρελη εξαιρεση ....ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ !!! αυτο θελω να πω!

Οι παππουδες μας προσφυγες, οι γονεις μας μεταναστες και εμεις......ρατσιστες!!!

Διαφημίσεις

Ρε βουραικε....ο κορτζιδης με τι ψηφοδελτιο κατεβαινει? Ειδα μια εκδηλωση που ειχε κανει με τον Μπιτσακη

[spam]Επισης....απο που εισαι και εχεις τετοιο Nickname?[/spam]

καλα εννοειται οχι. οχι μονο σηκωνομαι απο τον καναπε μου παω ψηφιζω και μετα παλι κοντρολ και τηλεοραση.....

γιατι ή το ενα ή το αλλο???

ειμαι ενεργος πολιτης, ενημερωνομαι και μεσα σε οοοολο το πακετο δηλωνω με την ψηφο μου οτι "ειμαι εδω! οσο περναει απο το χερι μου"

Είσαι εδώ με μια ψήφο που δεν έχει κανένα απολύτως νόημα? Που δεν σ εκφράζει σε τίποτα? Απλά επειδή κάποιοι σου χάρισαν το δικαίωμα κάθε 4 χρόνια να δηλώνεις την παρουσία σου (υποτίθεται. Έτσι κι αλλιώς κανείς δεν μας πέρνει στα σοβαρά) με την ψήφο σου? Οκ!

an1cA57oSf-0010MjA2ZG98ODM3MTcxNzFqYXx0byB6b3V6b3VuaSBtb3UgbyBraXJpYWtvcyBlaW5h.gif

Διαφημίσεις

Ραννια ο Κορτζιδης κατεβαινει Ελληνικο - αργυρουπολη με ανεξαρτητο ψηφοδελτιο και λεγεται δημοτικη συνεργασια. Το Βουραϊκος ειναι λογο παλιας μονιμης κατοικιας. τωρα πια εξωχικης μιας και μας εφαγε και μας η αθηνα!

xazomanoula, καταρχην δεν μου την χαρισαν την ψηφο. Την διεκδικισαν και την κερδισαν. εχει μεγαλη διαφορα για μενα. ειδικα εποχες , που δικαιωματα που κερδιθηκαν με αιμα χανονται το ενα μετα το αλλο.

αυτο και μονο με εκφραζει παρα πολυ. ακομα και αν δεν βρω καποιον συνδιασμο που να με εκφραζει τρελα. Με εκφραζει το δικαιωμα της αποψης μου!

Οσο για το αν δεν με παιρνουν στα σοβαρα , να μου επιτρεψεις να σου πω , πως αυτο ειναι κατι που τους το εχω επιτρεψει εγω- εμεις!

Αν δεν κανω τιποτα αλλο. αν στον δρομο κατεβαινω μονο επειδη κερδισε ο ολυμπιακος το κυπελλο ή η παπαριζου την γουροβιζιον. αν δεν ασχολουμαι με τα κοινα , αν ειμαι ιδιωτης ετσι οπως τον εννουσαν οι αρχαιοι. Τοτε ναι , δεν με παιρνουν στα σοβαρα. και τους το δινω εγω το δικαιωμα!

έχω κόψει αυτή τη κακιά συνήθεια (να ψηφίζω) πολύ καιρό.......

έχω ψηφίσει μόνο μια φορά βουλευτικές κι άλλη μια φορα δημοτικές.....

Μαζί σου!!!! Συνάδελφος και εγώ, ακριβώς τόσες φορές έχω ψηφίσει και καβατζώνω αισίως τα 38!

ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!! ΤΕΛΟΣ!

Αποψη μου....

Η ακυρη και η λευκη ψηφος,καθως και η αποχη...ειναι μεγαλο τσουβαλιασμα....

Ακυρο και λευκο μπορει να ψηφιζουν πολλοι! Αλλως γιατι εχει αγανακτησει, αλλος γιατι δε συμφωνει με καποιον απο τους υπαρχοντες, αλλος γιατι δεν εχει αποφασισει, αλλος γιατι δε ξερει τι του γινεται, αλλος γιατι εκανε λαθος στους σταυρους, κ.ο.κ.

Οπως και αποχη μπορει να υπαρχει για τους παραπανω λογους, για το οτι ημουν αρρωστος και δε μπορουσα να παω, γιατι με πηρε ο υπνος, γιατι ημουν μακρια κλπ κλπ

Δε φερει ενα συγκεκριμενο πολιτικο στιγμα. Δε μπορεις να βγαλεις συμπερασματα....

αν οι εκλογές ήταν ικανές ν' αλλάξουν κάτι.... τότε θα είχαν κριθεί παράνομες......

οποιος κλεβει υπογραφη θα φυλακιστεί με δεκα χρόνια εφαρμογή της υπογραφης :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Αποψη μου....

Η ακυρη και η λευκη ψηφος,καθως και η αποχη...ειναι μεγαλο τσουβαλιασμα....

Ακυρο και λευκο μπορει να ψηφιζουν πολλοι! Αλλως γιατι εχει αγανακτησει, αλλος γιατι δε συμφωνει με καποιον απο τους υπαρχοντες, αλλος γιατι δεν εχει αποφασισει, αλλος γιατι δε ξερει τι του γινεται, αλλος γιατι εκανε λαθος στους σταυρους, κ.ο.κ.

Οπως και αποχη μπορει να υπαρχει για τους παραπανω λογους, για το οτι ημουν αρρωστος και δε μπορουσα να παω, γιατι με πηρε ο υπνος, γιατι ημουν μακρια κλπ κλπ

Δε φερει ενα συγκεκριμενο πολιτικο στιγμα. Δε μπορεις να βγαλεις συμπερασματα....

αν ψήφιζα θα ψήφιζα ανταρσία για το ...ετσι του

ή πρόσωπα οπως πχ Ψαριανό ...για το αυτο του ...

αλλα δε ψηφίζω γιατι θελω ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θελω τον εξοστρακισμό , θελω την αυτοδιοίκηση θελω την δημοκρατία ΠΙΣΩ σε μενα

!

την ειρωνία για τα θελω μου (το δίκαιο και την αλληλεγγύη ) και τον ρομαντισμό μου παντως την τρώω καθημερινά

και δεν ειμαι η γνωστη άγνωστη του φόρουμ :-D:-D:-D

ειμαι η αρια και είμαι καλα :-D:-D:-D:-D:-D

Ρε συ...κοιτα που εχει περαση το ΑΝΤΑΡΣΥΑ και νομιζα οτι ειμαι μονη μου...

Αρια! Η μονη αμεση δημοκρατια ειναι στους δρομους....δε χρειαζεται να σου πω πολλα...την ιδια γλωσσα μιλαμε....

Διαφημίσεις

Αρια! Η μονη αμεση δημοκρατια ειναι στους δρομους....δε χρειαζεται να σου πω πολλα...την ιδια γλωσσα μιλαμε....

Μαζι σας και εγω αλλα μιλαω και ποντιακα ε!

ναι στους δρόμους!!!

κι όπου πετυχαίνεις κανένα λαμόγιο, απ' αυτούς που μας ταλαιπωρούν και μας τα τρώνε, να τους πλακώνεις στις σφαλιάρες!!!!!!

ναι στους δρόμους!!!

κι όπου πετυχαίνεις κανένα λαμόγιο, απ' αυτούς που μας ταλαιπωρούν και μας τα τρώνε, να τους πλακώνεις στις σφαλιάρες!!!!!!

Αμεεεεεεε, γιατι οχι?! :mrgreen:

εγω προσωπικά ειμαι κατα της βίας :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αν βρω όμως ποιος του ψήφισε ευχαρίστως να τους εξυγήσω το πόνο μου :-)

δεν φταινε αυτοί

εγω (που λεει ο λόγος) εσυ ο αλλος φταιει...

αξίζουμε τα αφνετικά μας !

εγω προσωπικά ειμαι κατα της βίας :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αν βρω όμως ποιος του ψήφισε ευχαρίστως να τους εξυγήσω το πόνο μου :-)

δεν φταινε αυτοί

εγω (που λεει ο λόγος) εσυ ο αλλος φταιει...

αξίζουμε τα αφνετικά μας !

αφεντικά έχουν οι σκύλοι.... όχι οι άνθρωποι....

ή μήπως καταντήσαμε να έχουμε κι εμείς αφεντικά.... και αφεντικά με τη βούλα κιόλας;;;;;;;;;

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...