Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΛΕΙΨΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

mata

Recommended Posts

Αφού εχεις 2 μπάνια, εάν υπάρχει η δυνατότητα βάλε ένα ντουλαπάκι σε κάποιο κενό τοίχο ψηλά, εάν βέβαια υπάρχει χώρος, για να μην μπουκώσει το μπάνιο. :wink:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 971
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΣΥΜΜΑΖΕΨΑ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

482595bp20ksiiv6.gif

1317309lsk5aj07xu.gif

΄Βρήκα επιτέλους τον χρόνο και τακτοποίησα την αποθήκη μου!!!!!!!!Πήρα 2 μεγάλες κούτες και έβαλα μικρότερες σακούλες και έτσι απελευθερώθηκαν και πολλά ράφια και έμεινε και χώρος ελεύθερος!Και γενικά πέταξα και πολύ σαβούρα.

Αυτές τις μέρες που έμεινα σπίτι, έφτιαξα και τα κουτιά από το ΙΚΕΑ και συμμάζεψα κάποια dvd του μικρού.

Τώρα έχουν μείνει κι άλλα και θα συνεχίσω να τακτοποιώ πράγματα!!!!

:D:D:D:D:D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Απλά έλεγα μήπως υπάρχει κατι άλλο που δεν το έχω σκεφτει ...

Εγώ για το πλυντήριο θα σου πω, (για την παρέλαση τα είπα ήδη :lol: )

Έχω πάρει από το ΙΚΕΑ ένα φουσκωτό στρωματάκι- αλλαξιέρα, μπορείς να το δεις στη σελίδα 211 πάνω στην ξύλινη αλλαξιέρα της φώτο, το έχω βάλει πάνω στο πλυντήριο και εκεί αλλάζω το μωρό. Όταν δε, το κάνω μπάνιο είναι πολύ καλά γιατί δεν κρυώνει αλλά και εγώ δεν σκύβω καθόλου. Το πλυντήριο είναι ιδανικό για αλλαξιέρα :lol: Ακριβώς από πάνω, έχω μια ραφιέρα που βάζω τις πάνες την soudocream k.λ.π. επίσης έχω κρεμάσει διάφορα παιχνιδάκια από την ραφιέρα για να χαζεύει ο μικρός την ώρα της αλλαγής.

Τώρα για τα απορρυπαντικά του πλυντηρίου έχω ένα ντουλάπι κάτω από τον νιπτήρα το οποίο το "κλείνω" με λαστιχάκι. Δεν μπορώ να τρέχω στην βεράντα κάθε φορά που θέλω να βάλω πλυντήριο (και βάζω πολλά :( )

Για τα υπόλοιπα απορρυπαντικά όπως είπα και πιο πάνω τα χω στην ντουλάπα της βεράντας, και έχω βάλει μέσα σε ένα κουβά ότι χρειάζεται για την καθαριότητα κάθε δωματίου συμπεριλαμβανομένου π.χ. ξεσκονοπανο, χαρτί κουζίνας άζαχ για τζάμια κ.λ.π. Όταν κάνω καθαριότητα πέρνω τον κουβά μαζί μου από δωμάτιο σε δωμάτιο και έχω ότι χρειάζομαι μαζί μου χωρίς να τρέχω συνέχεια στην βεράντα.

Καλορίζικο το καινούργιο σπίτι και Καλό Χειμώνα!

ΜΑΤΑ ΓΕΡΑ! ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ!!

Οι συναγωνίστριες σε χαιρετούν!!! :lol:

496527tpx6kfr25h.gif 1102778n7o57p7gj0.jpg

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Βίκυ μου και εγω ετσι το έχω σκεφτεί για αυτο θέλω να βάλω την αλλαξιέρα πάνω στο πλυντήριο ... και ήδη έχω απο το Κατερινάκι αλλαξιέρα μαξιλάρι για να προσαρμόσω πανω ...

Τώρα για να παρω έξτρα ντουλαπάκι για κατω απο το νιπτήρα δεν παιζει, αφού και οι δυο εχουν "πόδι" ... έχω δει κατι ραφιερίτσες που προσαρμόζονται σε αυτα αλλα δεν με βολεύουν ...

Ετσι οπως το βλεπω μόνο η ντουλαπιτσα στο πισω μπαλκονι θα με βολέψει ... το μπες βγες ειναι ένα θεμα αλλα τι να κάνω ... αφου προκειται για την ασφάλεια των μωρών παω πασο ...

Το να βάλω κρεμαστο ντουλαπάκι που λέει η Μάτα δεν με ενθουσιάζει ... γενικώς δεν μπορώ τους μπουκωμένους χωρρους ....

Αααα σουπερ η φωτο με την Μαιρη Παναγιωταρά :lol: ...

Μάταααααααααα εσυ παιδί μου ήταν να μην παρεις φορα ... δεν μαζεύεσαι με τιποτα ομως!!!

Σε καταλαβαινω παντως ... η ευχαριστηση που νιώθεις οταν πετάς παλια και αχρηστα πραγματα ειναι μεγάλη .... και εγω του εδωσα και κατάλαβε τωρα με τη μετακομιση :lol::lol::lol: !!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Βίκυυυυυυυυυυυυυυυυυυ και Ολγα σας ευχαριστώωωωωωωωωωωωω!!!!! :D:D:D:D:D

Καλά Βίκυ..........πολύ γέλασα με τις εικονες!!!!!!!Χμμμ τί μου θυμίζει!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Τα νεότερα από το μέτωπο είναι ότι τακτοποιησα και τα παιχνίδια του μικρού τώρα το απόγευμα!!!!!!Ήρθε και η αδερφή μου για παρέα και βρήκε το μπελά της,αφού πρώτη μου το πρότεινε να τα συμμαζέψουμε!!!!!!!!!! :lol::lol: Παίξανε τα νεύρα μας με τα μικρά-μικρούτσικα (ειδικά εκείνα από τα playmobil), αλλά έγινε ΤΕΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!Τα βάλαμε σε κουτάκια, αλλά χωρισμένα όχι όλα μαζί, όπως τα είχαμε πρίν.

Γράψαμε για παράδειγμα ΙΠΠΟΤΕΣ, ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ pLAYMOBIL, ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ PLAYMOBIL, ΣΠΙΤΙ ΣΕΡΙΦΗ, κλπ.Τώρα που ξέρει ο μικρός να διαβάζει, του είπαμε ότι θα βλέπει τις ετικέτες και θα βάζει το κάθε πράγμα στη θέση του. Πρίν έψαχνε ένα σπαθί για κάποιο μπαρμπαδάκι, και ανακάτευε ανάμεσα σε καρεκλάκια, καπελάκια, ανθρωπάκια και 1002 άλλα πράγματα. Τώρα ξεκαθαριστηκαν και θα έχουμε όλοι ήσυχο το κεφάλι μας!!!!

Επίσης, συμμάζεψα τη συρταριέρα του με τα υπόλοιπα παιχνίδια, τα αυτοκινητάκια τα αραδιασα στα συρτάρια για να φαίνονται και να μπορεί να τα βλέπει όταν τα θέλει και όλα έγιναν όμορφα και περιποιημένα!!!!

Αξιζε τον κόπο γιατί ανοίγαμε ένα κουτί ή ένα συρτάρι και είχε μέσα την Αρτα και τα Γιάννενα!!!! :lol::lol::lol::lol:

ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΗΚΑ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1610813gpdl8fuylr.gif

Όλγα, κι εμείς όταν πήραμε το σπίτι είχε τον νιπτήρα με τη βάση και ευτυχώς μου τον έπαιρναν πίσω και έτσι ζήτησα να μου τον αλλάξουν. Μα...τί πράγμα κι αυτό να βάζουν αυτούς τους νιπτήρες με τη βάση!!!!!Όπως το βλέπω, οι λύσεις για σένα είναι δύο. Ή βάζεις εκείνα από τα jumbo τα κουμπώματα, ή κάτι άλλο που εσένα σε βολεύει, ή τα βάζεις στη ντουλάπα έξω, που βέβαια όπως λέει και η Βίκυ είναι λίγο μπελάς.

Το κρεμαστό ντουλάπι, είναι αν υπάρχει πολύς χώρος στο μπάνιο. Κι εγώ σου το πρότεινα με ενδοοιασμό, γιατί όπως λές είναι μπούκωμα!

Όσο για την αλαξιέρα...καλή η ιδέα!!!Μόνο μην ξεχαστείς και βάλεις το μωρό, όσο δουλεύει το πλυντήριο και πάθει σοκ το δόλιο!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Εγώ δεν το είχα σκεφτεί, όσο είχα τον γιο μου μωρό, και τελικα είναι καλή ιδέα.

Πάντως ναι Όλγα όσο συμμαζεύω και κάνω εκκαθαρίσεις και τακτοποιώ, νοιώθω μεγάλη ηρεμία τις ώρες που βρίσκομαι σπίτι και έχω άλλη όρεξη να κάνω τις δουλειές μου!!!!!!!!!!!!!

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

ΜΑΤΑ είπαμε να πάρεις φόρα αλλά όχι και έτσι βρε κορίτσι μου!

Μακάρι ο δικός σου να διατηρήσει την τάξη τώρα που ξέρει να διαβάζει, γιατί το ίδιο είχα κάνει και εγώ (εμένα δεν ξέρει ακόμα να διαβάζει) όλα αυτά τα playmobilakia τα είχα βάλει σε μικρά διάφανα κουτάκια από το ΙΚΕΑ και καμάρωνα τι ωραία που τα είχα φτιάξει!Και ο γιός μου το ίδιο, πολύ του άρεσαν τόσο που ήθελε να τα βγάλει όλα και να τα παίξει όλα μαζί Κράτησε για πολύ λίγο! :cry:

Για την κολώνα του νιπτήρα να ξέρεται οτι είναι απλώς διακοσμητική για να κρύβει στην εσοχή που έχει στο πίσω μέρος της το σιφόνι δεν στηρίζει τίποτα. Ο νιπτήρας είναι βιδωμένος στον τοίχο άρα αν σας εμποδίζει βγάλτε την και δώστε την στον ιδιοκτήτη.

Επίσης αν βάλεις μια ραφιέρα ή αν έχεις ήδη μια στο μπάνιο μπορείς να βάλεις λίγο απορυπαντικό πλυντηρίου σε ένα πλαστικό βιδωτό τάπερ, χωράει περίπου 1λίτρο, και να μην έχεις όλο εκείνο το μεγάλο χάρτινο κουτί. Να πάρεις και ένα μικρό μπουκάλι μαλακτικό που θα το σφίγγεις καλά και θα το έχεις ψηλά, όποτε αδειάζει θα το ξαναγεμίζεις από το 5λιτρο που θα χεις στην βεράντα.

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

:lol::lol::lol::lol::lol: Ήταν να μην πάρωωωωωωωωωωω!!!!!! :lol::lol::lol:

Ελπίζω να τα διατηρήσει Βίκυ!Γενικά τα συμμαζεύει τα παιχνίδια του, οπότε αισιοδοξώ ότι θα τα βάζει στη θέση τους!!!!!!!! :D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Χρυσοχέρες και προκομένες κοπελιές δώστε καμιά ιδέα για το που μπορεί να αποθηκεύσει κανεις τα απορρυπαντικά και κάθε είδους καθαριστικά ώστε να μην αποτελούν κίνδυνο για το μικρά μας...

Μετακομίσαμε προσφατα σε καινούργιο σπίτι και αν και έχει δυο μπάνια δεν έχει κανένα ντουλαπάκι κάτω απο το νιπτήρα για να κρύψω εκει κάποια απορρυπαντικά ... αν και θα μου πειτε ούτε και εκεί είναι ασφαλή εφόσον δεν κλειδώνουν. Στο μεγάλο το μπάνιο έχω ραφιέρα μεγάλη επιδαπέδια αλλα ειναι ανοιχτή ... οπότε δεν παίζει να βάλω απορρυπαντικά πανω....

Εσείς τι κάνετε ... που τα αποθηκεύεται ολα;;; Δεν ειναι και λιγα που να παρει ... απο απορρυπαντικά πλυντηριου μέχρι καθαριστικά μπάνιου είναι τεράστια η γκαμα ....

Καλημέρα σε όλες μας!!!

Ολγάκι, κάποιες δικές μου σκέψεις:

Εγώ θα σου πρότεινα να τα τοποθετήσεις κάπου μέσα στο σπίτι. Να χρησιμοποιήσεις ένα ντουλάπι (όπως αυτό κάτω από τον νεροχύτη της κουζίνας που συνήθως είναι μεγάλο και το χρησιμοποιούμε για τέτοιες δουλειές) ώστε να μπορείς να τα τοποθετήσεις όλα! Αν σου αρέσει η ιδέα, θα σου έλεγα να προτιμήσεις αυτή την λύση γιατί συνήθως σε αυτό το ντουλάπι όλο και κάποιο καθαριστικό βάζουμε. Γιατί να βάζουμε 2-3 και όχι όλα τα καθαριστικά? Ένα ντουλάπι μόνο για τα απορρυπαντικά, καθαριστικά κλπ., το οποίο να το κλείνει με 2πλή κλειδαριά (θα τα βρεις στο jumbo, προσοχή όχι αυτά που κολλάνε αλλά αυτά που ουσιαστικά κλειδώνουν το ντουλάπι) για να είσαι ήσυχη.

Έτσι, κερδίζεις και χρόνο και θα τα έχεις πάντα τακτοποιημένα και όλα μαζί.

Η ντουλάπα είναι καλή λύση αλλά ξέρεις τι έχω διαπιστώσει? Πως όσο περισσότερο αποθηκευτικό χώρο έχουμε τόσο ΑΠΛΩΝΟΜΑΣΤΕ! Το έχω περάσει, γιʼ αυτό στο λέω. Αν δεν έχεις ντουλάπι να βάλεις τα πράγματα μόνο και μόνο τότε να πάρεις ντουλάπα. :cool:

ΣΥΜΜΑΖΕΨΑ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Βρήκα επιτέλους τον χρόνο και τακτοποίησα την αποθήκη μου!!!!!!!!Πήρα 2 μεγάλες κούτες και έβαλα μικρότερες σακούλες και έτσι απελευθερώθηκαν και πολλά ράφια και έμεινε και χώρος ελεύθερος!Και γενικά πέταξα και πολύ σαβούρα.

Αυτές τις μέρες που έμεινα σπίτι, έφτιαξα και τα κουτιά από το ΙΚΕΑ και συμμάζεψα κάποια dvd του μικρού.

Τώρα έχουν μείνει κι άλλα και θα συνεχίσω να τακτοποιώ πράγματα!!!!

:D:D:D:D:D:D

Μπράβο Ματούλα, είμαστε όλες πολύ υπερήφανες για σένα!

Και 'γω μαζί σου. Κάνω αναδιοργάνωση της αποθήκης μου και ήδη αισθάνομαι καταπληκτικά! :wink:

Ματούλα μπράβο.

Και τι καλά που το μικρό σου διαβάζει πια και έτσι δεν θα τα κάνει όλα μούτι! :lol:

Πάντως αξίζει τον κόπο χίλιες φορές. Και 'γω τα μικροπαίχνιδα (που μου δίνουν στα νεύρα) τα έχω σε μικρότερα τσαντάκια στα παιχνίδια του Ανδρεούλη. Και παρότι ο Ανδρεούλης δεν διαβάζει ακόμα (είναι σχεδόν 3) και συνήθως τα βγάζει όλα έξω εγώ προτιμώ να τα ξαναβάζω μέσα παρά να γίνεται Ο ΧΑΜΟΣ πάντα στο δωμάτιό του!

Διαφημίσεις

Επανέρχομαι ...

Το πόδι απο το νιπτήρα δεν "παίζει" να το βγαλω διοτι νοικιαζουμε και δεν θελω να ανοιξω τετοιες ιστοριες ... αν ηταν δικο μας θα αλλαζε το θεμα ...

Το ντουλαπι του πισω μπαλκονιού θα ειναι πιο κοντα στα μπανια απο το ντουλάπι της κουζινας :lol: ...

Ασε που ουτως η άλλως δηλαδή δεν περίσσευε ... ειναι περιορισμένα τα ντουλάπια, αφαιρεσα και ένα για να βαλω πλυντήριο πιάτων οπότε δεν λέει ..

Αυτα ... οπως και να εχει κοριτσια σας ευχαριστώ για τις ιδεες :wink: ..

1aLup3.png

BtUIp3.png

Ειρήνη κι εσύ αποθήκη ε;;;;;;;Κατάλαβααααααααααααααα!!!!!!!Εγώ με την βοήθεια του μπαμπά μου, γιατί μερικά κουτιά ήταν βαριά, την κάναμε μέσα σε 3 ώρες!!!!!!σχετικά γρήγορα με τόση σαβούρα που είχε μαζευτεί!

Όσο για τα παιχνίδια, κράτα την ιδέα με τα κουτάκια και τις ετικέτες να την εφαρμοσεις μόλις αρχίζει να διαβάζει!Αλλά τί λέωωωωωωωω, εσύ παιδί μου, μέχρι τότε θα παραδίδεις μαθήματα οργάνωσης!!!!!!!! :lol::lol::lol:

Φιλιά πολλάααααααααααααα!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

Όλγα καλό είναι αυτό που σκέφτηκες αφού η ντουλάπα είναι κοντά.

Καλή ευκολία εύχομαι!!!! :wink:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Μπορειτε να βοηθησετε και εμενα;;;;

Το ντουλαπι που βρισκεται απο κατω απο τον νεροχυτη ειναι αρκετα μεγαλο και σκεφτομουν να βαλω απορρυπαντικα...

Που ομως να βαλω τροφιμα οπως πατατες και κρεμμυδια;;;

Εξω,συνηθως χαλανε ευκολοτερα, μεσα που ;;;;;

pEmXp3.png

Χριστίνα, αν έχεις έξω κάποια ντουλάπα στο μπαλκόνι, δεν χαλάνε. Νομίζω ότι διατηρούνται καλύτερα ειδικά το χειμώνα.

Υπάρχει κι ένα κόλπο για παράδειγμα αν μέσα στη σακούλα με τις πατάτες βάλεις κάτι άλλο(δεν θυμάμαι τί), δεν φυτρώνουν.

Αν θυμάται κάποια κοπέλα ας μας στείλει τα φώτα της!!

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

Επανέρχομαι ...

Το πόδι απο το νιπτήρα δεν "παίζει" να το βγαλω διοτι νοικιαζουμε και δεν θελω να ανοιξω τετοιες ιστοριες ... αν ηταν δικο μας θα αλλαζε το θεμα ...

Το ντουλαπι του πισω μπαλκονιού θα ειναι πιο κοντα στα μπανια απο το ντουλάπι της κουζινας :lol: ...

Ασε που ουτως η άλλως δηλαδή δεν περίσσευε ... ειναι περιορισμένα τα ντουλάπια, αφαιρεσα και ένα για να βαλω πλυντήριο πιάτων οπότε δεν λέει ..

Αυτα ... οπως και να εχει κοριτσια σας ευχαριστώ για τις ιδεες :wink: ..

Ολγάκι ότι σε βολεύει, εννοείται.

Μια φιλική συμβουλή αν μου επιτρέπεις. Σκέψου να πάρεις πλαστική (εμαγιέ ή όπως αλλιώς την λένε) ντουλάπα μπαλκονιού γιατί έχω δοκιμάσει και πλαστική & μεταλλική. Τελικά, τις έδωσα στην γιαγιά μου (για να «μαζευτώ» και να μην απλώνομαι πολύ όπως είπα πιο πάνω) και η μεταλλική της έχει σκουριάσει σε αρκετά σημεία ενώ η πλαστική είναι μια χαρά. Της ρίχνει νερό με το λάστιχο και την πλένει και φαίνεται καινούργια.

Φιλικά :)

Ναι Μάτα μου, αποθήκη και ʽγω!

Θα μου πάρει καιρό όμως γιατί δεν κάνω μόνο τακτοποίηση αλλά και αναδιοργάνωση οπότε θέλει και σκέψη και χρήση (για να δω αν με βολεύουν ουσιαστικά τα όσα κάνω).

Εγώ έχω το καταπληκτικό αβαντάζ πως η δική μου αποθήκη είναι έξω από το σπίτι μου. Στον όροφο δηλαδή έχω το σπίτι μου (οροφοδιαμέρισμα) και μία αποθήκη. Όπως καταλαβαίνεις εκεί έχω τα ασύλληπτα πράγματα όπως τα άπλυτα, τα καθαριστικά, τα παπούτσια μας (πράγμα που μου λύνει εντελώς τα χέρια) αλλά και χαλιά και άλλα βαριά αντικείμενα. Οπότε προσέχω πάντα να είναι εντελώς τακτοποιημένη και οργανωμένη ώστε να μην ταλαιπωρούμαι!

Τέλεια η ιδέα σου με τις ετικετούλες!!! :wink:

ΘΕ΄ΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:(:(:(:(:(:(

Εγώ την έχω κάτω στην πυλωτή. Ευτυχώς βέβαια που υπάρχει κι αυτή, γιατί έχει χωρέσει μπόλικο πράγμα.

Καλή ευκολία στο συμμάζεμα Αρχηγέ!!!!!!!!!! :wink::D:D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Μάτα, με έχει σώσει! Ότι και να πω είναι λίγο. Έφερα και έναν μαραγκό και μου έβαλε από το ταβάνι μέχρι ένα σημείο, αρκετά χαμηλό, ράφια από την μία πλευρά ως την άλλη και σώθηκα η γυναίκα! :lol:

Τώρα τα έχω "γειώσει" όλα γιατί έχω τρελό καθάρισμα για τα γεννέθλια του μικρού! :lol:

Πάλι καλά που έχεις αποθήκη Μάτα μου. Οργάνωσέ την για να έχεις μέσα... παπάδες! :lol:

Μπορειτε να βοηθησετε και εμενα;;;;

Το ντουλαπι που βρισκεται απο κατω απο τον νεροχυτη ειναι αρκετα μεγαλο και σκεφτομουν να βαλω απορρυπαντικα...

Που ομως να βαλω τροφιμα οπως πατατες και κρεμμυδια;;;

Εξω,συνηθως χαλανε ευκολοτερα, μεσα που ;;;;;

Χριστινάκι,

Έχεις σκεφτεί να τα βάλεις σε ένα ντουλάπι της κουζίνας? Αν έχεις ντουλάπια στην κουζίνα σου ή μπορείς να τα αναδιοργανώσεις έτσι ώστε να σου μείνει ένα κενό, είναι το ιδανικό.

Εγώ έχω πάρει 4 πλαστικά, κόκκινα, δισκάκια (είναι σαν δισκάκι – τελάρο φαντάσου) σε 2 μεγέθη. Τα έχω τοποθετημένα μέσα στο ντουλάπι και εκεί βάζω πατάτες, κρεμμύδια κλπ. Και τακτοποιημένα είναι και κοντά μου και δεν πρασινίζουν τα προϊόντα (οι πατάτες έξω πρασινίζουν!).

Φιλάκια

Έιρήνη ξέχασα να σου πώ ιδέα για την αποθήκη μήπως και σε βολέψει να την εφαρμόσεις. Εχω βάλει ΄μια κρεμάστρα πέρα για πέρα στον τοίχο(όταν λέω κρεμάστρα, εννοώ ξύλο γεμάτο με διπλά πιαστράκια, κατάλαβες τί εννοώ)και κρεμάω πράγματα, για να μην μου πιάνουν χώρο στα ράφια. Κάποια δηλαδή που είναι σε σακούλες!!!Πολύ καλή ιδέα!!!!Και ομολογώ ότι ο εμπνευστής είναι ο μπαμπάς μου!!!! :lol::lol::wink:

Φιλιά πολλά!!!

n3kPp3.png

zewgp3.png

.

Υπάρχει κι ένα κόλπο για παράδειγμα αν μέσα στη σακούλα με τις πατάτες βάλεις κάτι άλλο(δεν θυμάμαι τί), δεν φυτρώνουν.

Αν θυμάται κάποια κοπέλα ας μας στείλει τα φώτα της!!

Ένα μήλο στη σακούλα με τις πατάτες βοηθάει στο να μην ωριμάσουν γρήγορα και φυτρώσουν :wink: όντως πιάνει...

Εγώ για πατάτες, κρεμμύδια/ σκόρδα και λοιπά ... έχω ένα inox τροχήλατο με τέσσερα καλάθια πάνω ... σίγουρα θα έχετε δει τέτοιο στα καταστήματα με ειδή σπιτιού ... το έχω σε μια γωνια της κουζίνας και με βόλεψε πολύ ....

Ειρήνη την πλαστική ντουλάπα δεν τη θέλω με τιποτα ... ιδοτροπία δικιά μου :lol: Είχα και παλιότερα μεταλλική ντουλάπα στο μπαλκόνι και δεν επαθε τίποτα, εντάξει δεν την έβρεχα και με το λάστιχο, με vettex την σκούπιζα καθε φορά που έπλενα το μπαλκόνι ... απλά την έχω στο υπόγειο σαν παπουτσοθήκη για αυτό θα πάρω και δεύτερη ...

1aLup3.png

BtUIp3.png

Α....μπράβο βρε Ολγα που μας έγραψες το μυστικό!!!!!!!!!!!!!Θα βάλω στις πατάτες μου μήλο!!!Μα κάτι θυμόμουν πως έβαζες.....αλλά δεν θυμόμουν το τί.............. :roll::roll::lol::lol::lol:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Έιρήνη ξέχασα να σου πώ ιδέα για την αποθήκη μήπως και σε βολέψει να την εφαρμόσεις. Εχω βάλει μια κρεμάστρα πέρα για πέρα στον τοίχο(όταν λέω κρεμάστρα, εννοώ ξύλο γεμάτο με διπλά πιαστράκια, κατάλαβες τί εννοώ)και κρεμάω πράγματα, για να μην μου πιάνουν χώρο στα ράφια. Κάποια δηλαδή που είναι σε σακούλες!!!Πολύ καλή ιδέα!!!!Και ομολογώ ότι ο εμπνευστής είναι ο μπαμπάς μου!!!! :lol::lol::wink:

Φιλιά πολλά!!!

Α, ρε Ματούλα! Μυαλό ο μπαμπάς!

Είχα και ʽγω παρόμοια έμπνευση όταν έφτιαχνα την αποθήκη και ζήτησα από ένα γνωστό μας να μου βάλει μία βέργα (από αυτές τις μεταλλικές που κρεμάμε τα ρούχα μας στις ντουλάπες) από άκρη σε άκρη στο πιο ψηλό σημείο της αποθήκης.

Σκεφτόμουν να κρεμάω εκεί τα παλτά μας και τα βαριά πανωφόρια αλλά δυστυχώς δεν με βόλεψε γιατί τα έχω όλα αυτά τακτοποιημένα σε ένα κομμάτι της ντουλάπας μου…. :? (ωραία ιδέα αλλά στην πράξη... μου βγήκε άχρηστη! :lol::lol: )

Εγώ που δεν έχω αποθήκη τι να πω; Βέβαια εχω στο μπαλκόνι δυο διπλες μεταλλικές ντουλάπες. Οντως σκουριάζουν αλλά επειδή εγώ νοικιάζω και δεν μπορώ να κουβαλάω και ντουλάπες μπαλκονιού στη μετακόμιση, και αν το εκανα τωρα δεν θα καθομουν στο μπαλκονι απο τις πολλές ντουλάπες.

Στη μία ντουλάπα εχω καθαριστικά, διαφορα κουτιά με ηλεκτρολογικό υλικό, με λαμπες, καλώδια, σπάγγους-ταινιες κολλητικές, κατσαβίδια και οτι αλλο μπορει να φανει χρησιμο απο εργαλεία, τη στιρελλα και το απλο σίδερο, την ηλεκτρική σκούπα και τη σιδερώστρα.

Στην αλλη οταν μετακομισαμε ο συζυγος τη γέμισε με τα κουτια των Χριστουγεννιάτικων και δεν μπορώ να βάλω τίποτα. Τώρα ομως που θα στολισω και θα βγουν θα αναδιοργανωθω, θα βάλω δηλαδη μικροτερες σε μεγεθος κουτες ωστε να χωρανε στο παταρι και θα εκμεταλλευτώ και εκείνη τη ντουλάπα γιατι χρειαζεται, ασε που αποφασίσαμε να ψωνιζουμε πλεον χονδρικη απο το μακρο οποτε οι ποσοτητες θα πολλαπλασιαστούν.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...