Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΛΕΙΨΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

mata

Recommended Posts

Μαιρούλααααααααααααααααααααααααααα εμφανίστηκες τέκνο μου κι εσύ στην παρέα των "υπό προσπάθεια" οργανωμένων κοριτσόπουλων μανάδων;;;;;;Μη φοβού παιδί μου!!!!!Η οργανώτρια Ειρήνη μας,με τα φώτα της πιστεύω ότι σε έχει βοηθήσει και στην πορεία θα βοηθηθείς κι΄αλλο!!!!

Ειρήνη...............έχει απίστευτο γέλιο η υπόθεση!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Εχεις ξεαγχωθεί από το πρόγραμμα που έχεις βγαλει για το σπίτι σου και φορτώθηκες όλαααααααααααααααααααααααα τα σπίτια μας τώρααααααααααα!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Κατακαημένη Ρούμελη τί σου μελε να πάθεις!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Κοίταξε...... δεν είναι τυχαίο ότι σε ξαναπήραν στην δουλειά μετά από το διάστημα απουσίας σου!!!!!! Και σιγά μην έβρισκαν καμιά καλύτερη!!!!!!!!!!Η σύγκριση είναι οδηγός σε τέτοιες περιπτωσεις!!!!!Αφού ε'ισαι η καλύτερη στο ε'ιδος σου και από ότι είχες πεί και παλιότερα η δουλειά σου, απαιτούσε πολύ οργάνωση!!!Ε.......ποιά θα ήταν πιο οργανωτική από σένα βρε παιδί μου;;;;;;;χμμμμμμμ....εγώ δε ξέρω και πολλές!!!!!!:wink::D:D:D

Λοιπόν...εγώ αποφάσισα να βγάλω και εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαγειρέματος, για να ξέρω τί θα ψωνίζω το Σάββατο από τη λαική. Τα ψώνια, βέβαια είμαι στην προνομιακή θέση να μου τα φέρνει ο μπαμπάς μου, μια που ψωνίζει για το σπίτι τους. Αλλά δεν βγάζω πρόγραμμα, με αποτελεσμα να τρέχω τελευταία στιγμή, όταν κάτι αποφασίζω να μαγειρεύω. Ετσι, αν ξέρω τι θα κάνω μέσα στην εβδομάδα, θα έχω και τα ψώνια μου στο ψυγείο και θα είμαι ήσυχη. Ούτως ή άλλως υπάρχουν μέρες που μας ΄δινει και η μαμά μου κάποια φαγητά. Ετσι όμως, θα ξέρω ότι τις μέρες που θα μαγειρέψω ποιές θα είναι, και τί θα φάμε. Όχι να προβληματίζομαι τελευταια στιγμή και να τρέχω για τα ψώνια. Απαραδεκτο!!!!!

Ειρήνη πάντως, νοιώθουμε όλες μεγάλη ανακούφιση που μας καθοδηγείς!!!!!Ε.....τί να κάνουμε ΄σ'εχουμε βάλει στο θρόνο την οργάνωσης!!!!!Αφού έχεις το μάστερ της οργάνωσης βρε παιδί μου!!!!!!!! :wink::D:D:D

996955irm36hiii5.jpg

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 971
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συγνώμη ξέχασα ότι στο γιατρο πρεπει να τα λεμε ολα και με λεπτομερειες αλλιως πως θα κανει σωστη διαγνωση :D:D

Λοιπόν ο Γιάννης φεύγει απ'το σπιτι στις 7.Εμεις ξυπναμε 7-7.30 γαλατα,πλυσιμο,ντυσιμο κτλ και μετα αρχιζω τη διανομη!Η μεγαλη παιδικο,η μικρη στην πεθερα μου και εγω 8.30 πρεπει να ειμαι στο γραφειο.(Τωρα που το σκεφτομαι εχω να παω 8.30 στο γραφειο απο τοτε που γεννησα :oops: ) Ευτυχως οι αποστασεις δεν ειναι μεγαλες σε 5' με το αυτοκινητο. Το μεσημερι σχολαω στις 4. παιρνω τη μεγαλη απ'τον παιδικο(η μικρη κοιμαται εκεινη την ωρα)παμε σπιτι αν εχω ευκολο φαγητο (πχ μακαρονια)το κανω εκεινη την ωρα αλλιως ζεσταινω της προηγουμενης μερας,ερχεται ο Γιαννης, τρωμε, πλυσιμο πιατων κλπ εφτασε η ωρα να παρουμε και την Μαρια που ξυπνησε!Και μετα αρχισει ο Γολγοθας μεχρι τις 10-10.30 το βραδυ που θα κοιμηθουνε.Τα φωτα σας γιατρε μου :D:D:D

z1QBp3.png UKB8p3.png

Margio, τί είναι αυτό που σε προβληματίζει περισσότερο; Το μαγείρεμα, το καθάρισμα, το συμμάζεμα του σπιτιού; Ή δώσε νούμερο προτεραιότητας στο καθένα, για να βοηθήσουμε τον γιατρό στην διάγνωση και την λύση!!!! :wink::lol::lol:

Κουράγιο και όπως το βλέπω σε λίγους μήνες θα γίνουμε αστέρια και θα έιμαστε και πιο ξεκούραστες!!!!!!!!!!!!!!

Μαμά όταν θα μεγαλώσω θέλω να γίνω σαν την Ειρήνη!!!!Οργανωτική και ήρεμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink::D:D:D:D:D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Ειρήνη πάντως, νοιώθουμε όλες μεγάλη ανακούφιση που μας καθοδηγείς!!!!!Ε.....τί να κάνουμε ΄σ'εχουμε βάλει στο θρόνο την οργάνωσης!!!!!Αφού έχεις το μάστερ της οργάνωσης βρε παιδί μου!!!!!!!! :wink::D:D:D

996955irm36hiii5.jpg

Ετσι, ειναι :D ... Οσες ιδεες εχετε κοριτσια δεκτες να οργανωθουμε κι εμεις οι ανεπροκοπες λιγακι :wink:

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Margio, τί είναι αυτό που σε προβληματίζει περισσότερο; Το μαγείρεμα, το καθάρισμα, το συμμάζεμα του σπιτιού; Ή δώσε νούμερο προτεραιότητας στο καθένα, για να βοηθήσουμε τον γιατρό στην διάγνωση και την λύση!!!! :wink::lol::lol:

Κουράγιο και όπως το βλέπω σε λίγους μήνες θα γίνουμε αστέρια και θα έιμαστε και πιο ξεκούραστες!!!!!!!!!!!!!!

Μαμά όταν θα μεγαλώσω θέλω να γίνω σαν την Ειρήνη!!!!Οργανωτική και ήρεμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink::D:D:D:D:D:D

ΟΛΑ με προβληματιζουν!!!!"Να μαγειρεψεις το πρωι,ν'απλωσεις οτι εχει πλυθει,να σιδερωσεις να σκουπισεις ..........ΠΑΜΕ ΧΑΒΑΗ με μια ροδα" :lol:

Αλλα αφου θελεις με σειρα προτεραιοτητας θα βαλω την εξης:

1)Συμμαζεμα σπιτιου για να μη τα βλεπω και γινονται τα νευρα μου τσαταλια :mad:

2)Μαγειρεμα(αναγκαιο κακο)

3)Καθαριοτητα (να μη μας φανε και οι αραχνες)

4)Πλυσιμο,σιδερωμα (να'χουμε ρουχα να βαλουμε)

Ολες οι προτασεις δεκτες!!

z1QBp3.png UKB8p3.png

Διαφημίσεις

Έτσι, έτσι! Μόνο βρες καμιά εικόνα με γκουρού που να κρατάει μια κρεμάστρα, μια σφουγγαρίστρα, έστω ένα organiser, βρε παιδί μου :lol::lol::lol::lol:

Είμαι η γκουρού της πατσαβούρας! Παρακαλώ να μιλάτε με ανάλογο τρόπο όταν απευθείνεστε στην ... οντότητά μου!!! :lol::lol:

Γιατρέ μου... δεν είμαι ΚΑΙ ΠΟΛΥ καλά! :lol::lol:

Ειρήνη...............έχει απίστευτο γέλιο η υπόθεση!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Εχεις ξεαγχωθεί από το πρόγραμμα που έχεις βγαλει για το σπίτι σου και φορτώθηκες όλαααααααααααααααααααααααα τα σπίτια μας τώρααααααααααα!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Κατακαημένη Ρούμελη τί σου μελε να πάθεις!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Κοίταξε...... δεν είναι τυχαίο ότι σε ξαναπήραν στην δουλειά μετά από το διάστημα απουσίας σου!!!!!! Και σιγά μην έβρισκαν καμιά καλύτερη!!!!!!!!!!Η σύγκριση είναι οδηγός σε τέτοιες περιπτωσεις!!!!!Αφού ε'ισαι η καλύτερη στο ε'ιδος σου και από ότι είχες πεί και παλιότερα η δουλειά σου, απαιτούσε πολύ οργάνωση!!!Ε.......ποιά θα ήταν πιο οργανωτική από σένα βρε παιδί μου;;;;;;;χμμμμμμμ....εγώ δε ξέρω και πολλές!!!!!!:wink::D:D:D

Λοιπόν...εγώ αποφάσισα να βγάλω και εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαγειρέματος, για να ξέρω τί θα ψωνίζω το Σάββατο από τη λαική. Τα ψώνια, βέβαια είμαι στην προνομιακή θέση να μου τα φέρνει ο μπαμπάς μου, μια που ψωνίζει για το σπίτι τους. Αλλά δεν βγάζω πρόγραμμα, με αποτελεσμα να τρέχω τελευταία στιγμή, όταν κάτι αποφασίζω να μαγειρεύω. Ετσι, αν ξέρω τι θα κάνω μέσα στην εβδομάδα, θα έχω και τα ψώνια μου στο ψυγείο και θα είμαι ήσυχη. Ούτως ή άλλως υπάρχουν μέρες που μας ΄δινει και η μαμά μου κάποια φαγητά. Ετσι όμως, θα ξέρω ότι τις μέρες που θα μαγειρέψω ποιές θα είναι, και τί θα φάμε. Όχι να προβληματίζομαι τελευταια στιγμή και να τρέχω για τα ψώνια. Απαραδεκτο!!!!!

996955irm36hiii5.jpg

Βρε Μάτα μου,

Στείλε μου την δ/νση σου πουλάκι μου να σου στείλω λουλούδια! :lol::lol: Τι με ανέβασες πρωϊ-πρωϊ δεν μπορώ να σου περιγράψω λέμε! :cool:

Ευχαριστώ για όλα, θα επανέλθω!

Υ.Γ. Το βυζί στην κυρία του θρόνου δεν είναι δικό μου ε? Εμένα μετά την γέννα δεν μοιάζει καθόλου με αυτό!!! :lol::lol::lol:

Ματούλα πήρες την καλύτερη απόφαση. Και θα την εφαρμόσουμε μαζί γιατί και γω ξεκίνησα το πρόγραμμα του φαγητού. Είναι ένας εκνευρισμός το τι να μαγειρέψω, τι έχω στο ψυγείο, αχ ξέχασα να πάρω αυτό οπότε δεν μπορώ να μαγειρέψω εκείνο…. και πάει λέγοντας…

Το να έχεις εβδομαδιαίο πρόγραμμα (εγώ θα το βγάζω 15νθήμερο, γιατί με βολεύει καλύτερα αλλά θα ψωνίζω για 1 εβδομάδα και μόνο) έχει πολλά αβαντάζ γιατί:

1) Δεν πονοκεφαλιάζεις με το τι να μαγειρέψεις καθημερινά

2) Έχεις ψωνίσει συγκεκριμένα πράγματα και δεν τρέχεις απογευματιάτικα στο σούπερ

3) Και αφού έχεις ψωνίσει συγκεκριμένα δεν πετάς τίποτα άρα κάνεις και

4) Οικονομία

5) Έχεις το πρόγραμμά σου έτοιμο οπότε είσαι ΉΡΕΜΗ και έχεις κάνει την όποια προ-εργασία! :wink:

Θα μας βοηθήσει πολύ αυτό, είμαι σίγουρη!

Διαφημίσεις

Margio μου, έχεις και καλά και κατά. Σου γράφω τις σκέψεις μου:

Αρχικά, να σου πω, πως τα κάνεις όλα εσύ. Δηλαδή εσύ πας τις μικρές, εσύ τις φέρνεις, εσύ μαγειρεύεις, εσύ καθαρίζεις, εσύ σιδερώνεις, εσύ τα πάντα! Ο άντρας σου βολεύει έστω να φέρνει την μικρή στο σπίτι? Ανεξάρτητα πάντως σε βοηθάει γενικά καθόλου, έστω να μαζέψει το τραπέζι? Γιατί αν μπορούσε να σε αποφορτίσει με 1-2 μικροδουλειές (για κείνον) θα ήταν μεγάλη βοήθεια (για σένα) που τα κάνεις όλα.

Το πολύ θετικό είναι πως επιστρέφεις σχετικά νωρίς στο σπίτι (σκέψου ότι εγώ γυρίζω στις 7) οπότε εκεί θα πρέπει να «δουλέψουμε» και το πως οι αποστάσεις σου είναι μικρές (σκέψου εμένα ο μικρός μου πάει Καλλιθέα σχολείο γιατί εκεί μένει η πεθερά μου που τον παραλαμβάνει το μεσημέρι!!) και εμείς μένουμε Νίκαια!

Οι προτεραιότητες που έχεις βάλει είναι και οι δικές μου, με βρίσκεις απολύτως σύμφωνη.

Πρέπει απαραίτητα να μαγειρεύεις για την προηγούμενη (εκτός αν είναι «εύκολο» φαγητό) ώστε γυρίζοντας σπίτι σου με την μεγάλη, να τρώτε και αμέσως εσύ να «πλακώνεις» το μάζεμα του σπιτιού. Αυτό καταρχήν, θα σου δώσει μεγάλη ψυχολογική ηρεμία γιατί θα βλέπεις ένα σπίτι μαζεμένο. Μέσα σε ένα σπίτι μαζεμένο η καθαριότητα θα έρχεται σε δεύτερη φάση. Αφού έχεις μαζεμένο σπίτι κοίτα να κατανέμεις τις δουλειές σου έτσι ώστε να σου πάρουν μία άντε μιάμιση ώρα το πολύ. Σε διαβεβαιώ πως αν κάνουμε 1 ώρα δουλειές καθημερινά το σπίτι θα είναι πάντα τακτοποιημένο και καθαρό. Μην μου πεις πως χρειάζεται παραπάνω θα τσιρίξω. Δεν θα κάνεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ, θα καταρρεύσεις! Κάποια στιγμή, μετά από τις δουλειές (που είπαμε θα διαρκέσουν το πολύ μιάμιση ώρα) θα κατεβάζεις τις παροχές και θα κάθεσαι. Μα με τα παιδιά, μα με τον άντρα σου, μα μόνη σου στον καναπέ, θα κάθεσαι ώστε μετά να κάνεις τα μπάνια (δικά σου και των παιδιών) και τέλος. Μήπως να ξεκινήσεις και ένα πιο «σφιχτό» πρόγραμμα και με τις μικρές να πηγαίνουν για ύπνο νωρίτερα? Να ηρεμείτε και εσείς λιγάκι? Το αξίζετε!

Το σίδερο θα πρέπει υποχρεωτικά να το αφήνεις για Σαβ/κο γιατί χρειάζεται αποθέματα ξεκούρασης και που να τα βρούμε? :wink:

Πως τα βλέπεις? :lol:

Kαταρχην μην τσιριζεις με ξεκουφανες :D

Καλα μου φαινονται το μονο που με χαλασε ειναι το σιδερο ΣΚ αλλα καταλαβαινω οτι δεν γινεται αλλιως :cry:

Ο αντρουλης μου κανει τις εξης δουλειες:

1)φερνει αυτος την μικρη το απογευμα

2)κανει μπανιο τα παιδια

3)ταιζει και κοιμιζει ενα απο τα δυο παιδια

Πτωμα γινεται το πουλακι μου :D:D:D

Και για να μην ειμαι τελειως αδικη μαζι του αυτο που κανει και το θεωρω αρκετα σημαντικο ειναι οτι δεν σκορπαει δεξια και αριστερα δικα του πραγματα και τουλαχιστον με γλιτωνει απ'το να μαζευω και τα δικα του και εχω μονο των παιδιων.

Λοιπον απο Δευτερα ξεκιναω το προγραμμα της γκουρου Ειρηνης και θα σας πω πως τα πηγα.Καλη μου επιτυχια!Ευχαριστω πολυ Ειρηνη που ασχοληθηκες με το προγραμμα μου και ελπιζω να σε βγαλω ασπροπροσωπη :wink:

z1QBp3.png UKB8p3.png

Α, τέλεια σε βοηθάει πολύ ο αντρούλης σου, καλά να είναι το παλικάρι! :lol:

Οπότε καθημερινά μαγείρεμα για την επόμενη και ταυτόχρονα (άμα είναι φαγητό που δεν θέλει και τρελή προσοχή) 1 με μιάμιση ώρα δουλειές-σπιτιού συνολικά. Μπορείς ανετότατα και θα είσαι λουκούμι!

Και να σου γίνει "βίωμα" ας πούμε ώστε να μην βγαίνεις εκτός προγράμματος όταν αισθάνεσαι ξεκούραστη γιατί την επόμενη μπορεί να είναι «στραβή» μέρα και να πάνε στράφι όλα.

Είμαι σίγουρη πως έτσι θα ηρεμίσεις ψυχολογικά πρώτα από όλα! :wink:

Υ.Γ. Α, και αν μια μέρα είσαι ψώφια από την δουλειά delivery ΚΑΙ καμιά δουλειά!!! :lol::lol: Χωρίς άγχος!

- Κάθε δεύτερο Σάββατο έχω γυναίκα που με βοηθάει.

- Το πρωί έχω ένα κενό 1 ώρας μέχρι να πάω στην δουλειά μου. Στο διάστημα αυτό μαζεύω πάντα κρεβάτια και οτιδήποτε είναι εκτός τόπου (π.χ. παιχνίδια που πάντα υπάρχουν, ποτήρια της προηγούμενης βραδιάς, μπιμπερό, πιζάμες κλπ.) και μαζεύω τα απλωμένα ρούχα αν υπάρχουν. Φροντίζω δηλαδή να έχω τακτοποιήσει πλήρως το σπίτι ώστε και ήρεμη να φύγω αλλά και όταν γυρίσω το απόγευμα να μην εκνευριστώ με την θέα του σπιτιού μόλις ανοίξω την πόρτα. Δεν κάνω τίποτα άλλο, μόνο τακτοποιώ.

Γυρίζοντας και μπαίνοντας σε ένα «μαζεμένο» σπίτι είμαι αμέσως-αμέσως ήρεμη. Άρα, να ένα κατόρθωμα μέχρι τώρα! Αλλάζω και τακτοποιώ τα ρούχα μου (έχει σημασία να μην είναι πεταμένα άσχετα πράγματα από δω και από ʽκει).

- Βάζω να γίνεται το φαγητό της επόμενης μέρας και αν δω πως χρειάζεται βάζω μια σκούπα ηλεκτρική & σφουγγαρίζω. Όχι καθημερινά όμως αυτά! Είπαμε, προσέχουμε λίγο και τον εαυτό μας!

- Τρώμε, μαζεύω το τραπέζι και πλένω όλα τα πιάτα. Δεν αφήνω τίποτα για την άλλη μέρα. Ότι ξεμείνει (συνήθως μένουν τα ποτήρια μας ή κάποιο πιατάκι του μικρού γιατί όλο και κάτι ξανατρώει) το βάζω το επόμενο πρωί στο πλυντήριο πιάτων (το οποίο γεμίζει και μετά το βάζω να δουλέψει).

- Αν χρειαστεί ετοιμάζω ένα πλυντήριο για την νύχτα (έχω νυχτερινό) και τέρμα!!! Αυτό ήταν όλο! Κάνω το μπάνιο μου και την αράζω με τον μικρούλι και τον άντρα μου στους καναπέδες. Παίζουμε, πλακωνόμαστε, λέμε τα δικά μας. Κάνω μπάνιο τον Ανδρεούλη και στις 9 με 9.15 είμαστε στο κρεβάτι! Και έτσι και ηρεμώ με την τηλεόραση μέχρι να κοιμηθώ και έχω δίπλα μου το παιδάκι μου (τον παίρνει ο ύπνος στο κρεβάτι μας και μετά τον πηγαίνω στο δικό του) και ξεκουράζομαι αρκετά.

- Κυριακή απόγευμα είναι αφιερωμένο στο σίδερο, οπότε βγαίνουν οι δουλειές «άνετα» και όλα καλά.

Θέλει τρόπο για να τα κάνουμε όλα με λιγότερο κόπο!

Χαίρομαι που ακούω ενα προγραμμα παρομοιο με το δικο μου.

Εγώ το πρωί ξυπνάω στις 7παρα τεταρτο, μεχρι τις 7 που θα ξυπνήσει ο μικρός μαζευω οτιδηποτε υπάρχει στο σαλόνι απο ποτήρια κλπ. γιατί συνηθως ο αντρας μου καθεται μεχρι αργα και μετα ξεχναει να τα μαζεψει! :twisted: Μετά μεχρι τις 8 παρα τεταρτο που θα φυγει ο μικρος ασχολουμαι μαζι του. Μεχρι τις 8 θα πιω καφε να κανω και το πρωινο τσιγαρακι και μεχρι τις 8.25 θα στρωσω και τα κρεββατια, θα βγαλω τα σκουπιδια και θα μαζεψω και ρουχα απλωμενα.

Το μεσημερι επιστρεφοντας θα φαμε, θα μαζεψω και μετα με πιανει μια νυστα να το πω μια κοπωση δεν ξέρω με τα χιλια ζορια θα μαγειρεψω(ευτυχως λειτουργει το προγραμμα φαγητου), να βαλω πλυντηριο, να συμμαζεψω τα παιχνιδια του μικρου,να κανω μπανιο το μπανιο του και να παιξω και μαζι του, να ασχοληθω με τον συζυγο... :wink: και επειτα να ασχοληθω και με τα σχετικα με το μαγαζι του συζυγου καταληγω να ξαπλωνω στις μια και οπως προειπα 7 παρα τεταρτο ξυπναω... Που κουριαγιονα γινουν ολα οπως πρεπει...

Α, τέλεια σε βοηθάει πολύ ο αντρούλης σου, καλά να είναι το παλικάρι!

Nαι το καμαρι μου και το καυχιεται κιολας!Επρεπε να ειχες λεει κανεναν που δεν κανει τιποτα να δεις :twisted::twisted: Συγνωμη υπαρχει δηλαδη και πιο τιποτα απ'αυτο? :shock:

Υ.Γ. Α, και αν μια μέρα είσαι ψώφια από την δουλειά delivery ΚΑΙ καμιά δουλειά!!! Χωρίς άγχος!

Αυτο εννοειται οτι παιζει δεν χρειαζοταν να μου το πεις :D:D:D Τωρα θα δουλεψω και το χωρις αγχος γιατρε μου :D

z1QBp3.png UKB8p3.png

Διαφημίσεις

Ένας ακόμα βραχνάς στην πλάτη μας.

Το ντουλάπι με τα πλαστικά, κοινώς τάπερ… Αυτό το ντουλάπι είχε βρυκολακιάσει. Πρωί το τακτοποιούσα το βράδυ ήταν μπάχαλο… άσε που του έχει «αδυναμία» και ο Ανδρεούλης μου….

Ώσπου το πήρα απόφαση και τα πέταξα! Το τίναξα στον αέρα το παλιο-ντούλαπο! Κράτησα μόνο λίγα (όταν λέω λίγα, εννοώ λίγα!) τάπερ σε διαφορετικά μεγέθη για να κάνω την δουλειά μου και τα άλλα τα έδωσα στην γιαγιά μου που… λες και κάνει συλλογή!

Από τότε που έκανα την τακτοποίηση του ντουλαπιού αυτού:

- και είναι πάντα τακτοποιημένο

- και ποτέ δεν ξέμεινα από τάπερ (όπως με απειλούσε η γιαγιά μου!)

- και δημιουργήθηκε επιπλέον χώρος ώστε να βάλω και άλλα πράγματα στο ντουλάπι αυτό.

- και δεν χρειάζομαι ώρα να τα ξαναβάλω μέσα όταν παίζει ο μικρός!

Να καούν τα τάπερ!!! :lol:

a100613_gt04_airtightstorag_l.jpg

Σ@@@@ τα κανα με τις παραθεσεις αλλα τελος παντων εσυ καταλαβες τι ηθελα να πω :wink:

Ναι γιατρέ μου... σκα** το άγχος, σκα** και οι παραθέσεις! :lol::lol:

Σημασία έχει να μπορείς να λες

Και τι έγινε που έχει χνούδι κάτω? Οκ, θα το κάνω άλλη ώρα, τώρα είναι 9 το βράδυ και θα την αράξω!

Και στο λέει ένας άνθρωπος που πριν γεννήσει καθάριζε όλα τα πλακάκια με ξυστράκι.... (τώρα όμως... ίσιωσα!!) :lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Εχω πέσει κάτω από τα γέλια, ειδικά με το ντουλάπι με τα τάπερ!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Λοιπόν............. το βυζί της εικονιζόμενης Ειρήνη μου, πές ότι είναι δικό σου!!!!!!!!Ε.....τί στο καλό...τόσες ωραίες ιδέες μας δίνεις, να μην σου προσθέσουμε κανένα προσόν;;;;;;;;;;; :lol::lol::lol: Όσο για τις συνέπειες που βλέπεις στον καθρέφτη.........μη νομίζεις......όλες το ίδιο άδειασμα έχουμε στο σουτιένννννννννννννν!!!!!!!!!!!!(άσχετο με το θέμα, αλλά θυμήθηκα τον "μετά γέννας" πόνο μου) :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Όπως είπες για το πρόγραμμα του μαγειρέματος, έτσι είναι!!!!Με τον τρόπο αυτό θα υπάρχει καλύτερη οργάνωση και μεγαλύτερη χαλαρότητα!!!! :wink:

Και έχω βρεί ποιό είναι αυτο το μαγικό προσόν που διαθέτεις!!!!

Μας οργανώνεις με τις συμβουλές σου, χωρίς όμως να μας προκαλείς άγχος. Μας περνάς μέσα από τα γραπτά σου μια επιθυμία να διορθώσουμε πράγματα, χωρίς να τρελαινόμαστε και να νοιώθουμε ενοχές!!!!!!!!Εχεις τον καλύτερο τρόπο γιατρέ μουυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:wink::D:D:D:D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Και έχω βρεί ποιό είναι αυτο το μαγικό προσόν που διαθέτεις!!!!

Μας οργανώνεις με τις συμβουλές σου, χωρίς όμως να μας προκαλείς άγχος. Μας περνάς μέσα από τα γραπτά σου μια επιθυμία να διορθώσουμε πράγματα, χωρίς να τρελαινόμαστε και να νοιώθουμε ενοχές!!!!!!!!Εχεις τον καλύτερο τρόπο γιατρέ μουυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:wink::D:D:D:D:D

Έτσι είναι Μάτα μου! Εδώ είπαμε να οργανωθούμε και να ξε-αγχωθούμε. Άμα σας αγχώνω και γω, γιατρε μου.... είμαι για να καταδικαστώ σε ταπεροβολισμό & συρταροβολισμό! :lol::lol::lol:

Χρυσοχέρες και προκομένες κοπελιές δώστε καμιά ιδέα για το που μπορεί να αποθηκεύσει κανεις τα απορρυπαντικά και κάθε είδους καθαριστικά ώστε να μην αποτελούν κίνδυνο για το μικρά μας...

Μετακομίσαμε προσφατα σε καινούργιο σπίτι και αν και έχει δυο μπάνια δεν έχει κανένα ντουλαπάκι κάτω απο το νιπτήρα για να κρύψω εκει κάποια απορρυπαντικά ... αν και θα μου πειτε ούτε και εκεί είναι ασφαλή εφόσον δεν κλειδώνουν. Στο μεγάλο το μπάνιο έχω ραφιέρα μεγάλη επιδαπέδια αλλα ειναι ανοιχτή ... οπότε δεν παίζει να βάλω απορρυπαντικά πανω....

Εσείς τι κάνετε ... που τα αποθηκεύεται ολα;;; Δεν ειναι και λιγα που να παρει ... απο απορρυπαντικά πλυντηριου μέχρι καθαριστικά μπάνιου είναι τεράστια η γκαμα ....

Προς το παρόν τα εχω σε μια κουτα πανω στο πλυντήριο ... αλλα αυτό ειναι λύση ανάγκης ...

Σκέφτομαι μάλιστα να βάλω μια αλλαξιέρα εκεί ώστε να αλλαζω το μωρο μέσα στο μπάνιο κάποιες φορές ...

1aLup3.png

BtUIp3.png

Ολγάκι μπορείς να πάρεις εκείνα τα κουμπώματα από το Jumbo που μπορείς να κλειδώσεις τα ντουλάπια. Είναι αδύνατον να τα ανοίξει αυτά ένα παιδί.

Αλλη πάλι ιδέα είναι να τα βγάλεις στην ντουλάπα του μπαλκονιού.

Αν δεν έχετε, μπορείς να πάρεις ένα μικρό ντουλάπι που να είναι όμορφο και να αποθηκευτούν στο μπαλκόνι.

Καλορίζικο το σπίτι σας!!!! :wink:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Και εγώ Μάτα μου για ντουλάπα στο πίσω μπαλκόνι μας βλέπω ... απλά θα πάρω μια χαμηλή και θα την προτιμησω σε μεταλλική ...

Απλά έλεγα μήπως υπάρχει κατι άλλο που δεν το έχω σκεφτει ...

1aLup3.png

BtUIp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...