Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΛΕΙΨΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

mata

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 971
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο Βικούλα.

Έκανες γερές δουλειές και γερό ξεσκαρτάρισμα!

Τώρα δεν νιώθεις περίφημα? Και πιο ανάλαφρη? :wink:

Υ.Γ. Τα παπούτσια μου έτσι τα έχω και 'γω. Στην αποθήκη μας μέσα στα κουτιά τους με φωτογραφία απ' έξω και με βόλεψε σούπερ!

Μάτα μου,

Μην μου πεις πως πήρες εκείνο το λευκό, με την πλέξη (που είναι κάτι ανάμεσα σε πλεκτό και ψάθινο), με τις πολλές θήκες?! Το θέλω και ʽγωωωω! Το έχω δει στον κατάλογο τους και όποτε πάω ξεχνάω να το πάρω!!!

Έκανες πολύ καλά και πήρες διάφορα κουτιά αποθήκευσης! Θα δεις μεγάλη διαφορά και στις ντουλάπες σου και στην ψυχολογία σου! Μπράβο! :wink:

Την Κυριακή την εκμεταλλέυτηκα και εκανα προετοιμασία για το φαγητό όλης της εβδομάδας. Δηλαδή, ετοιμασα κεφτεδάκια και μπιφτέκια και τα έβαλα στην καταψυξη όπως επίσης και ένα ταψι παστίτσιο. Ε, στο ενδιαμεσο θα κάνω και κανένα λαδερο, καμια ψαροσουπα οποτε τουλαχιστον η προετοιμασια και τα απλυτα λιγόστεψαν.

Τέλεια ιδέα, ευχαριστούμε!!! :wink:

Ένα άλλο θέμα που με προβλημάτιζε είναι το εξής:

Πολλές φορές ο μικρός μου άνοιγε ένα γιαουρτάκι και δεν το έτρωγε αλλά γινόταν χαμός αν το πετάγαμε και ήθελε να το βάλει οπωσδήποτε στο ψυγείο και πάλι! Άλλες φορές άνοιγα έναν χυμό φρούτων και μετά δεν θυμόμουν πότε το είχαμε ανοίξει και αν έπρεπε να πεταχτεί ή να καταναλωθεί. Άλλες φορές άνοιγα έναν χυμό ντομάτας και είχα το ίδιο πρόβλημα. Ξεχνάω, πόσα να θυμάμαι?

Αν και άλλες έχετε αυτό το θέμα, μια έξυπνη ιδέα οργάνωσης είναι η εξής:

Στο pc σας, σε κάποια φάση που έχετε χρόνο, κάντε μηνιαίες ετικετούλες. Δηλαδή κάντε μικρές ετικετούλες που θα αναγράφουν όλες τις ημερομηνίες του μήνα. Έτσι εσείς, κάθε φορά που θα βάζετε κάτι στο ψυγείο, θα κολλάτε μία τέτοια ετικετούλα, κυκλώνοντας με το στυλό σας το πότε το βάλατε. Έτσι θα ξέρετε ανά πάσα στιγμή ποιο προϊόν είναι για πέταμα!

msl_sept04_freezerlabels_xl.jpg

Φιλικά

Διαφημίσεις

Τα διάβασα ΟΛΑ!!!

Μου άρεσαν πολύ οι ιδέες σας!! Συνεχίστε να γράφετε...

Μου αρέσει πολύ να είναι όλα τα πράγματα σε τάξη και πραγματικά με βοηθάνε όσα γράφετε... :D

Αυτό που τρελαίνομαι να τακτοποιώ είναι η ντουλάπα και τα συρτάρια στο δωμάτιό μου... Με την κουζίνα τα βρίσκω λίγο σκούρα... :lol: Να μην πω για την αποθήκη... !!

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

καλημέρα κορίτσια.

Βασικά ετοίμασα ενα πλάνο για τις χειμωνιάτικες δουλειές το οποίο ξεκινά από την Δευτερα (οχι σαν τις δίαιτες που ποτε δεν τελειωνουν) ετσι ωστε αυτή την εβδομάδα να τελειωσω με τα χαλιά και κατι αλλες δουλίτσες.

Για να μην σκοτώνομαι στη δουλειά και στο καθάρισμα, αποφάσισα πως καθε δωμάτιο απαιτεί 4-5 μέρες για να γίνει τελειο, ελευθερονοντας τα ΣΚ και βεβαίως επιτρέποντας μου τη συντήρηση για το υπόλοιπο σπίτι.

για παραδειγμα : ΚΟΥΖΙΝΑ 1η ντουλάπια πάνω, 2η ντουλάπια κάτω, 3η ψυγειο-καταψύκτης(ειναι 2 μπαούλα), 4η φουρνος, 5η μπαλκονοπορτα-παράθυρο & κουρτίνες. Δηλαδή ξεκινάω Δευτέρα και Παρασκευή το δωματιο οχι μονο ειναι καθαρό αλλά και ακρως οργανομένο. Ξέρω οτι ειναι χρονοβόρο αλλά αν προσθέσεις καθημερινά μία σκούπα, το μπάνιο και τα παιχνίδια του μικρου + τη λάτρα του μικρού δεν μπορώ να κάνω περισσότερα. Υπολογίζω οτι σε 1,5-2 μήνες το σπίτι θα εχει οργανωθει περισσότερο και θα μπορώ να διατηρήσω καθαρά και τα δωμάτια που ήδη θα έχουν καθαριστεί.

Οσον αφορά το μαγείρεμα, αυτή την εβδομάδα το εφάρμοσα πρωτη φορά αλλά μάλλον θα το καθιερώσω. Την Κυριακή έκανα γιουβέτσι και για εχτές. Ετοίμασα και ένα παστίτσιο, που έψησα εχτές για σήμερα. επίσης ετοίμασα μπιφτεκάκια για το φούρνο, κεφτεδάκια για να τα κάνω με σάλτσα και ρυζάκι. Μη φανταστείτε ομως οτι ολο αυτο το κρέας θα το καταναλώσουμε μέσα στην εβδομάδα. Πάντως και αν ακόμη μια μερα θέλω λαδερο αλλα βαριεμαι εχω φροντίσει και εχω 3 μεριδες φασολάκια μαγειρεμένα, 2 σπανακορυζο και 1 φακη. Και κάθε φορά που μαγειρεύω ολο και κατι αλλο προσθέτω στην κατάψυξη.

1)Στην ντουλάπα της βεράντας όπου έχω όλα τα απορρυπαντικά την ηλεκτρική σκούπα την πρέσα (μεγάλη εφεύρεση :P ) πήρα ένα κουβά με σιδερένιο χερούλι, έβαλα μέσα ένα ζευγάρι γάντια, vittex, σφουγγάρια, βούρτσες, απορρυπαντικά. Ξεκινώντας την καθαριότητα τον πέρνω μαζί μου (τον κουβά) από δωμάτιο σε δωμάτιο και έτσι έχω οτι χρειάζομαι δίπλα μου. Μόλις τελειώνω το δωμάτιο τα ξαναβάζω όλα μέσα και πάω στο επόμενο.

2)Πήρα ένα καλάθι και το έβαλα κάτω από τον νεροχύτη της κουζίνας. Έβαλα μέσα τις ταμπλέτες, το γυαλιστικό του πλυντηρίου, γάντια, σφουγγάρια, συρματάκια κ.λ.π. Τώρα όταν χρειάζομαι κάτι απλά τραβάω έξω το καλάθι πέρνω αυτό που θέλω και το ξανασπρώνχω μέσα. Άσε που καθαρίζετε και το ντουλάπι εύκολα τώρα.

3) Κάτι ανάλογο έκανα και για το μπάνιο. Με περισσότερα μικρότερα καλαθάκια και κουτάκια. Αποθήκευσα μέσα λακ, αφρούς, έξτρα σαμπουάν οδοντόκρεμες χαρτιά υγείας βερνίκια παπουτσιών όλα σε κατηγορίες στο καλαθάκι τους.

4) δίπλωσα τις πετσέτες σε ρολά και τις έβαλα την μία πάνω στην άλλη ανά χρώμα και φαίνονται τέλειες! Τις πάνω πάνω τις έδεσα με κορδέλες και είναι πολύ ωραίες. Έβαλα και πάνω στον πάγκο μια παλιά κρυστάλλινη μπολιέρα, την γέμισα με χρωματιστή άμμο από το τζάμπο και έβαλα μέσα σαπουνάκια και μικρά μπουκαλάκια.

5)Ντουλάπες. Έβγαλα τα πάντα έξω, καθάρισμα, ξεχώρισμα τι κρατάω τι φοράω τι μου κάνει τι πετάω. Τα χώρισα ανά είδος και άνα χρώμα π.χ. τα τζίν μαζί, οι φούστες μαζί τα φορέματα μαζί, όλα τα μαύρα στην σειρά, όλα τα καφέ-μπέζ, όλα τα λευκά. Κρεμάστρα για ζώνες. Κουτιά για φουλάρια,για στέκες, εσώρουχα ανά χρώμα και είδος, π.χ στρίνγκ all together, strapless σουτιέν μαζί κ.λ.π.

6)Στο επάνω συρτάρι της τουαλέτας μου έβαλα καπάκια από κουτιά παιδικών παπουτσιών και έβαλα σκουλαρίκια μαζί, βραχιόλια χωριστά, ρολόγια χωριστά, δαχτυλίδια χωριστά.

7)Παπούτσια μέσα σε κουτιά, φωτογραφία με την ψηφιακή εκτύπωση στον εκτυπωτή κόλλημα από έξω στο κουτί το ένα κουτί πάνω στο άλλο, 25 ζευγάρια στο δ΄παεδδο της ντουλάπας μια χαρά!

Ελπίζω να τ α βρείτε χρήσιμα :wink:

Πολύ εξυπνα ολα :D:D ...

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Ειρήνη μου, πήρα εκείνο το μεγαλο το επίπεδο υφασμάτινο, χρώματος πράσινου με λευκό.

Στις μικρές θήκες έβαλα διπλωμένα τα φουλάρια σε όρθια θέση, για να φαίνονται και στις μεγαλύτερες έβαλα κουλουριασμένες κάποιες ζώνες που μου έπιαναν χώρο κρεμασμένες και δενν τις πολυφορούσα, καθώς και κάποια γάντια.

Ετσι, απελευθερώθηκε το συρτάρι που είχε ένα σωρό πράγματα και δεν φαινόταν καλά όλα, και έμειναν μόνο τα κασκόλ που τα στοιβιασα άνετα στο συρτάρι με βάση το χρώμα τους.

Τωρα, κάτω από τα πανωφόρια μας, υπάρχει αυτό το κουτί και δίπλα κάποιες τσάντες. Στο άλλο συρτάρι, έχω βαλει τσάντες και έτσι όλα τακτοποιηθηκαν όμορφα και με τρόπο τέτοιο που φαίνονται.

Ξεκαθάρισα επίσης τα καλσόν και τα καλτσάκια τα λεπτά, τα οποία, ήταν ήδη σε κουτιά από το ΙΚΕΑ, που είχα πάρει άλλη φορά. Με ταμπελίτσες από έξω.

Υπήρχαν πολλά πράγματα που είχα καιρό να τα δώ!Ενώ τώρα, με το ξεκαθάρισμα τα είδα όλα!!!!

Ειρήνη, αυτό με τα φαγητά και τα υπολοιπα από σ΄λτσες και διάφορα άλλα, καταπληκτική ιδεα!!!!!!!Πολλές φορες το έχω πάθει και θυμώνω ότα τα πετάω, γιατί απλά δεν είμαι σίγουρη!!!!

Νικάκι, παίρνε ιδέες!!!!! :wink::D:D:D

Irene καλό μου φαίνεται το πρόγραμμα καθαριότητας!!!!!Καλή επιτυχία!!!!Πιστετω ότι θα σε βολέψει και θα επικρατεί τάξη!!!! :wink:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Μπράβο βρε Μάτα μου. Έκανες πολλές δουλειές και βλέπω πως η οργάνωσή σου πάει μια χαρά!

Πραγματικά είναι καλή ιδέα αυτό με τις ετικέτες. Μπορείς να έχεις εκτυπωμένο στην κουζίνα, ένα φύλο με ετικέτες και όποτε χρειάζεσαι να κολλάς μία στο προϊόν που θέλεις. Και ʽγω έχω πετάξει πολλές φορές πράγματα μόνο και μόνο επειδή δεν είμαι σίγουρη πόσες μέρες τα είχα ανοιχτά! :?

Υ.Γ. Υπομονή σε όλες. Άλλο η καθαριότητα και η τακτοποίηση του σπιτιού μας και άλλο η οργάνωση. Η οργάνωση θα πάρει καιρό, οπότε μην άγχεστε! :wink:

Διαφημίσεις

οκ να γράψω εδώ τον καημό μου

Λείπω όλη μέρα από το σπίτι. Από τις 8 που πάνε τα παιδιά σχολείο, γυρίζουμε το μεσημέρι. Να ταίσω τα παιδιά και μετά αρχιζουμε: κολυμβητήρια, ταεκβοντό κλπ δραστηριότητες.

Το σίδερο το κάνω ΠΣΚ συνήθως. Ενα μαγείρεμα το κάνω ή το βράδυ, ή το μεσημέρι. Μέχρι να τους ταίσω, να μαζέψω λίγο το πρωινό "κοσσυφοπέδιο" να πάρω μια ανάσα, έρχεται η ώρα να ξαναφύγουμε. Οταν θα γυρίσουμε έχει πάλι μαζέματα (παιχνιδιών, ρούχων κλπ) ταίσματα (αν τους αφήσω μόνους τους θα φάνε 4 κουταλιές και τέρμα), μπάνια και ύπνο. Ισα ίσα που μου μένει λίγο κουράγιο (κι αυτό όχι πάντα :oops: ) να σύρω το πτώμα μου ως την μπανιέρα και να πλυθώ κι εγώ και μετά νάνι γιατί το πρωί έχει εγερτήριο... νυχτα μαύρη νύχτα!

Τι δεν κάνω καλά??? Και πτώμα γίνομαι και το σπίτι είναι μονίμως μπάχαλο!

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Φίλη mary

Κάνεις τα πάντα πολύ καλά, είμαι σίγουρη!

Βράσε το σπίτι και προσπάθησε να ξεκλέβεις χρόνο μόνο για ξεκούραση και για να δεις την οικογένειά σου! :wink:

Εχτές ο μικρος ήταν λιγο αρρωστουλης και ειπαμε να μεινουμε σπιτι.

Δηθεν θα επωφελουμουν της καταστασης για να συμμαζεψω, ολη μερα συμμαζευα παιχνιδια, ρουχα, ταπερ, ποτηρια και οτι αλλο μπορειτε να φανταστειτε και τελικά τι εκανα; Τιποτα. Καλυτερα να ημουν στη δουλεια, περισσοτερο κουραστηκα...

Βράσε το σπίτι και προσπάθησε να ξεκλέβεις χρόνο μόνο για ξεκούραση και για να δεις την οικογένειά σου! :wink:

Αμα βράσω το σπίτι Ειρήνη μου.... θα με φάνε ζωντανή μετά! :lol::lol::lol: Βρε μήπως να πετάω τα ρούχα και να αγοράζω άλλα, να γλυτώσω τουλάχιστον από το πλυντήριο και το σιδέρωμα??? :lol:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Irene μου αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Εγώ στο γραφείο, αισθάνομαι άνθρωπος! Με το μακιγιάζ μου, με τα ρουχαλάκια μου… κάνω την δουλειά μου και αισθάνομαι άνθρωπος…. Στο σπίτι αισθάνομαι σαν… άντε να μην πω καμιά βαριά… Κούραση, δούλα, μου βγαίνει η πίστη και είμαι και σαν την βρωμιάρα όλη μέρα! :?

Διαφημίσεις

Mary, κάνε ότι μπορείς και όχι ότι προλαβαίνεις. Γιατί έτσι, αν κάνεις δηλαδή ότι προλαβαίνεις, θα καταντήσεις να κάνεις δουλειές μέχρι τις 11.00 το βράδυ οπότε:

- και θα είσαι και ψόφια από κούραση

- και τα παιδιά σου δεν θα βλέπεις

- και τον άντρα σου επίσης

- και τα νεύρα σου κουρέλια

- και θα είναι και το σπίτι τα ίδια την επομένη. Οπότε ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ.

- Κάτσε κάνε ένα καλό εβδομαδιαίο πρόγραμμα φαγητού ώστε και να ξέρεις τι θα φάτε (γιατί είναι και αυτό πονοκέφαλος) και να κερδίζεις απίστευτο χρόνο (και χρήμα).

- Αν έχεις δυνατότητα πάρε γυναίκα να σου κάνει τα βαριά 2 φορές το μήνα και εσύ κάνει ότι μπορείς. Δεν είσαι ο σούπερ-γκούφη! Είσαι μάνα και μάλιστα εργαζόμενη!

- Βάλε ένα όριο που για κανένα λόγο (παρά μόνο για ασθένεια) δεν θα ξεπερνάς, για να είσαι στο κρεβάτι σου. Εγώ έχω όριο και το τηρώ ευλαβικά! Έτσι και ξεκούραστη είμαι και κοιμάμαι αρκετές ώρες και το παιδάκι μου κοιμάται νωρίς και με τον άντρα μου ανταλλάσω 2 κουβέντες και το σπίτι μου είναι τακτοποιημένο (θα βρω χρόνο να σας γράψω λεπτομέρειες).

Λοιπόν, σας γράφω το γενικό πρόγραμμα που έχω, ώστε να μπορώ και καθαρό / τακτοποιημένο σπίτι να έχω αλλά και χρόνο για την οικογένειά μου. Και κυρίως να μην είναι τα νεύρα μου κρόσσια!

- Κάθε δεύτερο Σάββατο έχω γυναίκα που με βοηθάει.

- Το πρωί έχω ένα κενό 1 ώρας μέχρι να πάω στην δουλειά μου. Στο διάστημα αυτό μαζεύω πάντα κρεβάτια και οτιδήποτε είναι εκτός τόπου (π.χ. παιχνίδια που πάντα υπάρχουν, ποτήρια της προηγούμενης βραδιάς, μπιμπερό, πιζάμες κλπ.) και μαζεύω τα απλωμένα ρούχα αν υπάρχουν. Φροντίζω δηλαδή να έχω τακτοποιήσει πλήρως το σπίτι ώστε και ήρεμη να φύγω αλλά και όταν γυρίσω το απόγευμα να μην εκνευριστώ με την θέα του σπιτιού μόλις ανοίξω την πόρτα. Δεν κάνω τίποτα άλλο, μόνο τακτοποιώ.

Γυρίζοντας και μπαίνοντας σε ένα «μαζεμένο» σπίτι είμαι αμέσως-αμέσως ήρεμη. Άρα, να ένα κατόρθωμα μέχρι τώρα! Αλλάζω και τακτοποιώ τα ρούχα μου (έχει σημασία να μην είναι πεταμένα άσχετα πράγματα από δω και από ʽκει).

- Βάζω να γίνεται το φαγητό της επόμενης μέρας και αν δω πως χρειάζεται βάζω μια σκούπα ηλεκτρική & σφουγγαρίζω. Όχι καθημερινά όμως αυτά! Είπαμε, προσέχουμε λίγο και τον εαυτό μας!

- Τρώμε, μαζεύω το τραπέζι και πλένω όλα τα πιάτα. Δεν αφήνω τίποτα για την άλλη μέρα. Ότι ξεμείνει (συνήθως μένουν τα ποτήρια μας ή κάποιο πιατάκι του μικρού γιατί όλο και κάτι ξανατρώει) το βάζω το επόμενο πρωί στο πλυντήριο πιάτων (το οποίο γεμίζει και μετά το βάζω να δουλέψει).

- Αν χρειαστεί ετοιμάζω ένα πλυντήριο για την νύχτα (έχω νυχτερινό) και τέρμα!!! Αυτό ήταν όλο! Κάνω το μπάνιο μου και την αράζω με τον μικρούλι και τον άντρα μου στους καναπέδες. Παίζουμε, πλακωνόμαστε, λέμε τα δικά μας. Κάνω μπάνιο τον Ανδρεούλη και στις 9 με 9.15 είμαστε στο κρεβάτι! Και έτσι και ηρεμώ με την τηλεόραση μέχρι να κοιμηθώ και έχω δίπλα μου το παιδάκι μου (τον παίρνει ο ύπνος στο κρεβάτι μας και μετά τον πηγαίνω στο δικό του) και ξεκουράζομαι αρκετά.

- Σάββατο πρωί πηγαίνω τον Ανδρεούλη στον παιδότοπο κατά τις 11.30. Ξυπνάμε γύρω στις 8 και μέχρι τις 11.00 που ο μικρός μου βλέπει τηλεόραση τα παιδικά που λατρεύει εγώ ξεπετάω το σπίτι. Λουτρό, ξεσκονίσματα… κάνω τα πάντα λαμπίκο μέσα σε 3 ώρες που έχω, λιώνω στις δουλειές. Όμως στις 11.30 που θα πάω τον μικρό παιδότοπο εγώ θα ξεκουραστώ από τις τρελές δουλειές που έχω κάνει αφού θα καθίσω όσο εκείνος θα παίζει.

- Κυριακή απόγευμα είναι αφιερωμένο στο σίδερο, οπότε βγαίνουν οι δουλειές «άνετα» και όλα καλά.

Θέλει τρόπο για να τα κάνουμε όλα με λιγότερο κόπο!

Υ.Γ. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως διάφορες κουφές συγκυρίες δεν με αναγκάζουν να αλλάξω το πρόγραμμα αυτό. Σε γενικές γραμμές όμως φροντίζω να το τηρώ ώστε να είμαι ήρεμη πάνω από όλα! :wink:

Αχ Ειρήνη μου,μου λείπει αυτη η 1 ώρα το πρωί που θα ηταν ευεργετικη για τα νευρα μου,γιατι όντως μπαινω στο σπιτι και βλεπω αυτο το χαος και δεν ξερω απο που ν'αρχισω :evil::evil:

Στα υπόλοιπα που'λες προσπαθω κι εγω να τηρω περιπου αυτο το προγραμμα με το φαγητο και τα πιατα αλλά το Σάββατο δεν μπορω να τα κανω ολα αυτα που'λες γιατι εχω 2 παιδια και μπορει η μεγαλη να βλεπει παιδικα αλλα η μικρη ειναι συνεχεια μες στα ποδια μου και γκρινιαζει αν εγω κανω δουλειες ασε που που να κανεις το μπανιο με τις χλωρινες και τα φαρμακα (Σημειωτεον ο αντρας μου δουλευει το Σαββατο και δεν μπορει να την κρατησει)

Αντε λοχια μου :D:D προσαρμοσε εσυ ενα προγραμμα στα μετρα μου γιατι εγω δεν τα'χω καταφερει!!Μη μου βαλεις τιποτα για την Κυριακη pleeease!

z1QBp3.png UKB8p3.png

Τι ώρα ξυπνάτε το πρωί? Τι ώρα πρέπει να φύγεις από το σπίτι? Τι ώρα φεύγουν οι υπόλοιποι από το σπίτι? Δώσε μου μερικά στοιχεία, γιατρέ μου! :lol::lol:

Υ.Γ. Για το μικρό σου έχεις δίκιο. Ο Ανδρέας μου εδώ και 4 περίπου μήνες βλέπει τα παιδικά. Πριν έκανε ότι και το δικό σου... μέσα στα πόδια μου να με τρελαίνει! :?

Για τις φίλες που ψάχνουν ιδέες για την οργάνωση της ντουλάπας τους και την εξοικονόμιση χώρου.

Αν δεν έχετε πολλά συρτάρια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την συγκεκριμένη κρεμάστρα για τα φουλάρια σας. Θα σας γλυτώσει τουλάχιστον 1 συρτάρι:

tips_105_350x263.jpg:D

Ειρήνη, θέλω να σου πω ότι είσαι θεά και η γκουρού μου σε θέματα τάξης (σου μιλάει η πλέον ακατάστατη και ακαμάτρα μάνα του φόρουμ). Ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Α, και τέτοιες κρεμάστρες, αλλά με πιο πολλές "σειρές" έχει το ΙΚΕΑ. Εγώ, ο άνθρωπος με τα χίλια φουλάρια, εσάρπες, κασκόλ, την έχω καταβολευτεί!

Η γκουρού Ειρήνη σε ευχαριστεί... τέκνο μου!!!

guru_harkrishan.jpg

Υ.Γ. Δεν βρήκα gamoto εικόνα γκουρού γυναίκας... μήπως να είμαι η πρώτη?!

:lol::lol::lol::lol:

Έχω πέσει κάτω από το γραφείο απ' τα γέλια, λέμε! :lol::lol:

Για τις φίλες που ψάχνουν ιδέες για την οργάνωση της ντουλάπας τους και την εξοικονόμιση χώρου.

Αν δεν έχετε πολλά συρτάρια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την συγκεκριμένη κρεμάστρα για τα φουλάρια σας. Θα σας γλυτώσει τουλάχιστον 1 συρτάρι:

tips_105_350x263.jpg:D

Εκτος απο ΙΚΕΑ υπαρχει πουθενα αλλου;;;

pEmXp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...