Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΛΕΙΨΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

mata

Recommended Posts

επισης με εχουν βολεψει πολυ οι σακουλες που ''ρουφας''τον αερα....μαζευονται και δεν πιανουν καθολου χωρο...εγω βαζω μεσα παπλωματα κουβερτες κουρτινες και γενικα οτι ειναι ογκωδες,ρουφαω τον αερα και ετσι η ντουλαπα μου χωραει τα διπλασια!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 971
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επισης με εχουν βολεψει πολυ οι σακουλες που ''ρουφας''τον αερα....μαζευονται και δεν πιανουν καθολου χωρο...εγω βαζω μεσα παπλωματα κουβερτες κουρτινες και γενικα οτι ειναι ογκωδες,ρουφαω τον αερα και ετσι η ντουλαπα μου χωραει τα διπλασια!!!!!

Πολύ καλές πρέπει να είναι, αυτή τη στιγμή έχω πρόβλημα αποθήκευσης και μάλλον θα πάρω κι εγώ. Πού τις βρίσκεις;

GJMap2.png

κοριτσια καταφερατε να βαλετε ταξη στις ντουλαπες και στο σπιτι σας γιατι εγω εχω απογοητευτει.ολο κατι κανω και παντα ολα ειναι μεσα στη μεση.για να ξεκινησω απλο σκουπισμα πρεπει να μετακομισω χιλιαδες πραγματα συν τα παιχνιδια των 4 ετων διδυμων.ειναι και οι ντουλαπες μικρες.τι να κανω .λετε να μεινω αιωνιως ακαταστατη.περιμενω απαντησεις

κοριτσια καταφερατε να βαλετε ταξη στις ντουλαπες και στο σπιτι σας γιατι εγω εχω απογοητευτει.ολο κατι κανω και παντα ολα ειναι μεσα στη μεση.για να ξεκινησω απλο σκουπισμα πρεπει να μετακομισω χιλιαδες πραγματα συν τα παιχνιδια των 4 ετων διδυμων.ειναι και οι ντουλαπες μικρες.τι να κανω .λετε να μεινω αιωνιως ακαταστατη.περιμενω απαντησεις

μπες στο σπιτι και easy living το θεμα εχει κλειδωθει αλλα εκει τα κοριτσια εχουν πει πολλα tips που κανουν στο θεμα αποθηκευση και οργανωση και για τα παιχνιδια των παιδιων εμενα παντως με βοηθησε πολυ.

ky1Ap2.png?YVrPElRM

Διαφημίσεις

μπες στο σπιτι και easy living το θεμα εχει κλειδωθει αλλα εκει τα κοριτσια εχουν πει πολλα tips που κανουν στο θεμα αποθηκευση και οργανωση και για τα παιχνιδια των παιδιων εμενα παντως με βοηθησε πολυ.

Επειδη ειμαι καινουργια και λιγο ασχετη που ακριβως θα το βρω.:?:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=71435

μπες εδω αν εχεις χρονο να το διαβασεις απο την αρχη νομιζω οτι θα βρεις λυσεις για το σπιτακι σου.Ελπιζω να σε βοηθησα.

σε ευχαριστω πολυ .αληθεια μηπως ξερεις αν οι κοπελες που εγραφαν εκει οπως η ειρηνη γραφουν καπου αλλου τωρα:?:παντως το σαιτ που μου εγραψες θα το μελετησω το μεσημερι μολις βαλω τα διδυμακια μου για υπνο

• 1 month later...
Τι έχω πάθει τον τελευταίο καιρό δεν ξέρω.:roll:

Η λέξη οργάνωση μου είναι πλέον άγνωστη, στο σπίτι μου επικρατεί ένα χάος και εγώ απλά κάθομαι και τα βλέπω.:oops:

Ούτε τα χαλιά δεν έχω στρώσει ακόμα φανταστείτε.

Ενώ είμαι γενικά πολύ τακτική και μου αρέσει η οργάνωση και με ηρεμεί αυτόν τον καιρό δεν θυμιζω με τίποτα στον εαυτό μου.

Σας έχει τύχει και σε σας κάτι ανάλογο? Έχετε καμιά ιδέα για το πως θα βγώ από αυτήν την αδράνεια?

Όποια συμβουλή θα είναι εκτιμητέα.:)

Ειλικρινα ετσι ακριβως νιωθω κι εγω.Ολα ενα μπαχαλο και εγω στη μεση χωρις κουραγιο για τιποτα.Και σε 10 μερες κλεινουν οι παιδικοι οποτε τα διδυμακια μου θα ειναι ολη μερα σπιτι.Τι να κανω:?:Αν καμμια ειναι στην ιδια φαση ας μου γραψει γιατι εχω πελαγωσει.

Ειλικρινα ετσι ακριβως νιωθω κι εγω.Ολα ενα μπαχαλο και εγω στη μεση χωρις κουραγιο για τιποτα.Και σε 10 μερες κλεινουν οι παιδικοι οποτε τα διδυμακια μου θα ειναι ολη μερα σπιτι.Τι να κανω:?:Αν καμμια ειναι στην ιδια φαση ας μου γραψει γιατι εχω πελαγωσει.

Εαν εργαζεσαι ειναι απολυτα φυσιολογικο να περνας τετοια φαση.Καποια στιγμη, κατω απο το βαρος των υποχρεωσεων και της ελλειψης χρονου και η πιο μικρη δουλεια φανταζει βουνο.Θα επανελθεις.Εαν σου αρεσει η ταξη, μια μερα θα ξυπνησεις και θα τα βαλεις ολα στη θεση τους.

9Gm6p2.png?qzCQ8hue

Διαφημίσεις

ελπίζω να βοηθήσω κι εγώ με μερικές ιδέες;

1) Για να είναι οργανωμένα και όλα μαζί τα χαρτικά των παιδιών μας ή τα δικά μας

dsc0074lu.jpg

2) Για αποθήκευση ζυμαρικών και όχι μόνο. Εμένα με έχει σώσει και είναι και αισθητικά ωραία. Αφού, τον τραχανά και τις χυλοπίτες απ' το χωριό τις έχω επίτηδες σε ένα σημείο του πάγκο μαζί με κάτι πολύχρωμα βαζάκια με μπαχαρικά για ντεκόρ

img60532.jpg

img6057j.jpg

3)Εδώ μια ιδέα που μπορεί να γίνει εύκολα για το διατροφικό προγραμματισμό τις εβδομάδας. Τέλειο? έχει τσεπούλα και για συνταγές. Αυτό θα το φτιάξω σίγουρα:-D

img3527e.jpg

4)Ποιος είπε οτι η οργάνωση των λογαριασμών και των λοιπών εγγράφων δε μπορεί να γίνει και διακοσμητικό στοιχείο π.χ. στο γραφείο μας ή ακόμα και στην κουζίνα? Πρόκειται για κατασκευή με ξύλο και επενδυμένο ύφασμα. Εγώ για πιο εύκολα θα το έφτιαχνα χρησιμοποιώντας το επάνω μέρος από τα κουτιά με τα παπούτσια, τα οποία θα τα έντυνα με ύφασμα ή με ένα όμορφο χαρτονάκι.

dsc00031lt.jpg

5)Και τέλος για τα κοσμήματα . Ιδού πώς μπορεί ένα κουτί για τα κλειδιά ή μία κορνίζα βαμμένη σε ένα εντυπωσιακό χρώμα να λειτουργήσουν με άλλο τρόπο. Εξαιρετική ιδέα και η κούκλα γεμάτη κοσμήματα κάτω δεξιά στη φοτο

072211jewelry5rect540.jpg

072211jewelry02rect540.jpg

cN3ep3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα κορίτσια! Διαβάζω τη συζήτηση σχετικά με την οργάνωση, προσπαθώντας να πάρω ιδέες. Αν και για μένα το πρόβλημα δεν είναι η οργάνωση, αλλά... η διατήρηση οργανωμένων και τακτοποιημένων των πραγμάτων που μόλις οργάνωσα και τακτοποίησα..:?

Έχω την κακή, κάκιστη συνήθεια, όταν κάτι παίρνω μετά να μην το αφήνω στη θέση από την οποία το πήρα, αλλά να το αφήνω όπου βρω, πάνω στο τραπέζι, στην καρέκλα, στον καναπέ κλπ., (με αποτέλεσμα μετά να μαζεύονται και είναι μια άσχημη εικόνα) πρόχειρα στο ράφι ή στο συρτάρι της κουζίνας, και όχι ακριβώς εκεί που το είχα τακτοποιήσει, με αποτελεσμα τα ράφια και τα συρτάρια μετά από ένα διάστημα να γίνονται ξανά μπάχαλο. Και μετά πάλι πρέπει να τα ξαναμαζέψω, και να τα ξανατακτοποιήσω και να τα ξαναοργανώσω, αλλά μετά μια θα γκρινιάζει το μωρό και θα πρέπει να πάω εκεί, μια θα πρέπει να μαγειρέψω να πλύνω, να σιδερώσω, μια θα είμαι κουρασμένη και θα πω ας ξεκουραστώ, μια θα βαριέμαι και θα πω ασ' τα για μετά, και το μετά γίνεται πολύ μετά, και το πολύ μετά γίνεται μέρες κτλ. Καλά που έχω και την πεθερά μου και βάζει ένα χεράκι, γιατί διαφορετικά τώρα με το μωρό θα είχαμε γίνει ας μην πω τι.

Και στενοχωριέμαι για αυτό και θέλω να το αλλάξω, γιατί και εγώ δε νιώθω καλά όταν το σπίτι είναι ακατάστατο και ο άντρας μου στενοχωριέται, (δε μου φωνάζει γενικα για αυτά, αλλά η τάξη του αρέσει και η ακαταστασία τον ενοχλεί, εκείνος είναι πολύ τακτικός,) και μετα πρέπει να αφιερώνω ώρες για την τακτοποίηση και την καθαριότητα και μέρες για την οργάνωση, αλλά και όσο διάστημα το αναβάλλω και δεν το κάνω, ακόμα και τις στιγμές χαλάρωσης δεν μπορώ να τις χαρώ γιατί σκέφτομαι τι δουλειές έχω να κάνω και εκνευρίζομαι βλέποντας την ακαταστασία γύρω.

Έτσι αποφάσισα να διαβάσω τη συζήτηση περί οργάνωσης και νοικοκυριού.

Μπήκα και στο site της Martha Stuart που κατάλαβα ότι κάποιες από εσας διαβάζετε και παίρνετε ιδέες.

Αλλά δεν μπορώ να βρω τα αρχεία pdf, που έχει λίστες κτλ. Πώς τα βρίσκουμε αυτά;

h3amp2.png

qHAsp2.png

• 1 month later...

Εγώ από τότε που διάβασα το θεματάκι της Ειρήνης easy living κάτι μέσα μου έκανε "κλικ". Και εγώ δεν είμαι φανατική της οργάνωσης και των δουλειών του σπιτιού. Όμως έχω γίνει λίγο πιο τακτική. Είναι λίγο πιο μαζεμένος ο πάγκος της κουζίνας μου και όταν κάνω εκκαθάριση και τακτοποίηση στο σπίτι προσπαθώ να κρατήσω την όμορφη εικόνα του όσο περισσότερο γίνεται έτσι. Η αλήθεια είναι ότι η πιο καλή στιγμή να διατηρήσουμε το σπίτι τακτοποιημένο είναι αμέσως μόλις το φτιάξουμε και βάλουμε όλα τα τζάτζαλα-μάτζαλα στη θέση τους. Για να γίνει βέβαια αυτό πρέπει να το πάρουμε απόφαση και να διαθέσουμε λίγο χρόνο. Εγώ όμως προσωπικά διαβάζοντας το easy living της αγαπημένης Ειρηνούλας εμπνεύστηκα και έτσι ξεκίνησα. Δεν λέω ότι το σπίτι μου είναι πάντα στην τρίχα γιατί αυτό θα είναι από τα μεγαλύτερα ψέματα. Όμως κάνω γενικές τακτοποιήσεις συχνότερα και το διατηρώ έτσι περισσότερο γιατί μου αρέσει όταν είναι τακτοποιημένο. Πάρτε το λοιπόν απόφαση και ξεκινήστε.

Σίγουρα και η διάταξη του σπιτιού και το αν έχει ή όχι ντουλάπες, παίζει το μεγαλύτερο ρόλο. Γι' αυτό για αυτούς που δεν διαθέτουν πολλές ντουλάπες ας προμηθευτούν κουτιά, ή αντικείμενα που μπορούν να αποθηκεύσουν πράγματα. Μπορεί να τα βάλουν ακόμη και στη μέση του σαλονιού ή της κρεβατοκάμαρας ή της κουζίνας. Αν όμως είναι ομοιόμορφα και έχουν όλα τα ψιλολόγια ή ακόμη και τα χοντρολόγια, ακόμη και ρούχα ή παιχνίδια, μέσα σε αυτά, θα είναι το σπίτι πολύ πιο τακτοποιημένο από ότι αν τριγυρνούσαν διάσπαρτα έξω και περιφέρονταν πάνω σε τραπεζάκια, καρέκλες, καναπέδες, στην κρεβατοκάμαρα ή όπου αλλού μπορείτε να φανταστείτε.

439056rvbdehj1y0.gif

Τα παιδάκια μου είναι όλη μου η ζωή!!!

• 1 month later...

Αχ.. το θεματάκι μου.... πόσο μου λειψε! :?

Ευχαριστώ για την αναφορά κοριτσάκι μου!!! :P

σε ευχαριστω πολυ .αληθεια μηπως ξερεις αν οι κοπελες που εγραφαν εκει οπως η ειρηνη γραφουν καπου αλλου τωρα:?:παντως το σαιτ που μου εγραψες θα το μελετησω το μεσημερι μολις βαλω τα διδυμακια μου για υπνο

Δυστυχώς πουθενά φίλη μου! Αισθάνθηκα πολύ απογοητευμένη όταν αποφάσισαν να βάλουν στο αρχείο το θέμα μου γιατί είχα δώσει τόσο από τον προσωπικό μου χρόνο και από την ενέργεια μου και όταν μάλιστα έβλεπα πόση συμμετοχή είχε... δεν άντεχα να ανοίξω και πάλι το θέμα.

Αλλά εδώ και καιρό λαμβάνω πολλά μηνύματα από διάφορες φίλες που διάβαζαν το θέμα (ακόμα και από μερικές που δεν έγραφαν ποτέ! :P ) και έχω αρχίσει και το ξανασκέφτομαι... δεν ξέρω τι να κάνω!!! :?:?

Φιλιά!

Υ.Γ. Να χαίρεσαι τα διδυμάκια σου!!!!!!!!!!!!!!;)

Διαφημίσεις

Εγώ από τότε που διάβασα το θεματάκι της Ειρήνης easy living κάτι μέσα μου έκανε "κλικ". Και εγώ δεν είμαι φανατική της οργάνωσης και των δουλειών του σπιτιού.

Ευχαριστώ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ!!! ;)

Εγώ όμως προσωπικά διαβάζοντας το easy living της αγαπημένης Ειρηνούλας εμπνεύστηκα και έτσι ξεκίνησα.

Και γι αυτό σ' ευχαριστώ!!! ;) Ξέρεις, μου στέλνουν μηνύματα διάφορες κοπέλες και μου το γράφουν αυτό και μ' αρέσει τόσο πολύ! Ποτέ δεν θα το περίμενα! Μερικές μάλιστα μου γράφουν πως το θέμα μου εκτός του ότι τις ενεργοποιούσε, τις ηρεμούσε κι όλας!!! :P:p Υπέροχο και απίστευτο!

Σας ευχαριστώ ολες!!!:P:p

Έχω την κακή, κάκιστη συνήθεια, όταν κάτι παίρνω μετά να μην το αφήνω στη θέση από την οποία το πήρα, αλλά να το αφήνω όπου βρω, πάνω στο τραπέζι, στην καρέκλα, στον καναπέ κλπ., (με αποτέλεσμα μετά να μαζεύονται και είναι μια άσχημη εικόνα) πρόχειρα στο ράφι ή στο συρτάρι της κουζίνας, και όχι ακριβώς εκεί που το είχα τακτοποιήσει, με αποτελεσμα τα ράφια και τα συρτάρια μετά από ένα διάστημα να γίνονται ξανά μπάχαλο. ;

z-maria είσαι η δίδυμη αδερφή μου; :D Κι εγώ ακριβώς την ίδια κακή συνήθεια έχω! Γυρίζω απ΄έξω και χωρίς να το καταλάβω μέσα σε 5 λεπτά τα έχω κάνει όλα μπάχαλο, κυρίως όταν ειμαι κουρασμένη - νυστάζω. Α, και ο άντρας μου ελάχιστα καλύτερος. Και η κόρη μου ούνα φάτσα ούνα ράτσα :lol:! Και ξέχασα να σου πω ότι δεν έχω πεθερά! (τώρα αυτό δεν ξέρω πόσο κακό είναι βέβαια ;)). Η μαμά μου,είναι επίσης ακατάστατη -με τάσεις δεν-πετάω-τίποτα, και είναι και 300 χλμ μακριά. Επίσης δουλεύουμε και οι δύο με υπερ-πλήρες ωράριο. Οπότε καταλαβαίνετε την κατάσταση!!!

Οι συμβουλές της Martha Stuart βοηθανε, αλλά θα συμφωνήσω και με τις άλλες κοπέλες, ναι, το τόπικ της Ειρήνης και μένα μου έδωσε έμπνευση.

Θα το επαναλάβω και εδώ, με ηρεμούσε κιόλας γιατί είναι πολύ σημαντικό όταν είσαι ακατάσταστος και προσπαθείς να κάνεις μια καλή αρχή, να μην αισθάνεσαι επιπλέον άγχος και ενοχές. Τώρα ειναι κάπως καλύτερη η κατάσταση: ακόμα κι όταν το σπίτι είναι γης μαδιάμ, ξέρω ότι το κάθε πράγμα έχει τη θέση του και αυτό βοηθάει!

Καλή τύχη!

GJMap2.png

Ευχαριστώ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ!!! ;)

Και γι αυτό σ' ευχαριστώ!!! ;) Ξέρεις, μου στέλνουν μηνύματα διάφορες κοπέλες και μου το γράφουν αυτό και μ' αρέσει τόσο πολύ! Ποτέ δεν θα το περίμενα! Μερικές μάλιστα μου γράφουν πως το θέμα μου εκτός του ότι τις ενεργοποιούσε, τις ηρεμούσε κι όλας!!! :P:p Υπέροχο και απίστευτο!

Σας ευχαριστώ ολες!!!:P:p

Γειά σου, κάποια στιγμή αφού διάβασα τις αμέτρητες σελίδες κ του easy living κ των χριστουγέννων ήθελα να σου στείλω μήνυμα αλλά είπα να μη σε ενοχλήσω. Που είστε κορίτσια ελάτε πάλι. Αλήθεια στο parents cafe γράφεται κ αν ναι σε ποιο θέμα;

Ειρηνούλα εγώ μπορεί να μην έγραφα και πάρα πολύ. Είναι όμως από τα τόπικ που έγραφα περισσότερο. Αυτό που σίγουρα μπορώ να σου πω όμως είναι ότι το διάβαζα και το ξαναδιάβαζα και περίμενα πως και πως να μπω, να δω τί άλλο έχετε γράψει, να πάρω ιδέες, συμβουλές και να πάρω κουράγιο να ξεκινήσω να κάνω και εγώ πράγματα για το σπίτι μου και για εμένα την ίδια κατ' επέκταση. Ήταν και η ψυχοθεραπεία μου, η δική μου ώρα που έβρισκα λύσεις για την καθημερινότητα του σπιτιού μου (μιας και δεν περνάω τον εαυτό μου και για την σούπερ νοικοκυρά). Όμως νομίζω ότι από τότε που άρχισα να διαβάζω το τόπικ αυτό, έγινα καλύτερη, πιο νοικοκυρεμένη, λιγότερο τσαπατσούλα, πιο οργανωτική. Μου έδινε ώθηση διαβάζοντας όλα αυτά να κάνω ότι μπορούσα περισσότερο και για το δικό μου σπίτι. Και όταν έβλεπα τα αποτελέσματα ένιωθα ακόμη πιο καλά.

Συμπέρασμα......

Νομίζω καλή μας Ειρήνη πως πρέπει να ΞΑΝΑΑΝΟΙΞΕΙΣ ένα παρόμοιο θέμα για να παίρνουμε ιδέες τόσο από εσένα όσο και από τις άλλες κοπέλες που θα γράφουν μέσα. Τώρα το ΠΟΥ θα το ανοίξεις θα μας το πεις εσύ!!!! Εμείς απλά... θα ακολουθήσουμε:):):)

439056rvbdehj1y0.gif

Τα παιδάκια μου είναι όλη μου η ζωή!!!

Κορίτσια γιατί δεν ανοίγει κάποια άλλη το θέμα; Κ όποιος -α θέλει συμμετέχει. Απλά θα πρέπει να αποφασισθεί που είναι καλύτερα να ανοιχθεί εδώ ή στο άλλο φόρουμ;

Ειρηνουλαααα!!!!

Αχ κοριτσάκι μου, πόσο μας έχεις λείψει. Κι εγώ τότε που έκλεισε το θέμα στεναχωρέθηκα πολύ.:(

Και τώρα βρίσκομαι σε φάση ¨προ μετακόμισης¨ οπότε σε έχω τόοοοοση ανάγκη για να με οργανώσεις :P

Καθώς έρχονται και τα Χριστούγεννα, είναι καιρός και για το θέμα Χριστούγεννα 2012.... Δεν νομίζεις? ;););)

....γιατί πριν την μετακόμιση θα στολίσω και το σπίτι :shock: και θα μετακομίσω και τον στολισμό μαζί.:P:p:p

Αχ πόσο θα ήθελα να είμαι και γω χαλαρή με τις δουλειές του σπιτιού και να μην με νοιάζει η ακαταστασία! Βλέπετε εγώ μάλλον είμαι στο άλλο άκρο και δεν υπάρχει περίπτωση να έχω σπίτι χάλια και να κάθομαι να το βλέπω. Πραγματικά ώρες - ώρες ζηλεύω όλες όσες δεν αγχώνονται με το νοικοκυριό, έχω 2 θηριάκια τα οποία βέβαια αφήνω να παίζουν ελεύθερα με ό,τι θέλουν αλλά μετά θα τα μαζέψουν ο κόσμος να χαλάσει.

Ειρηνουλαααα!!!!

Αχ κοριτσάκι μου, πόσο μας έχεις λείψει. Κι εγώ τότε που έκλεισε το θέμα στεναχωρέθηκα πολύ.:(

Και τώρα βρίσκομαι σε φάση ¨προ μετακόμισης¨ οπότε σε έχω τόοοοοση ανάγκη για να με οργανώσεις :P

Καθώς έρχονται και τα Χριστούγεννα, είναι καιρός και για το θέμα Χριστούγεννα 2012.... Δεν νομίζεις? ;););)

....γιατί πριν την μετακόμιση θα στολίσω και το σπίτι :shock: και θα μετακομίσω και τον στολισμό μαζί.:P:p:p

Λοιπόν κορίτσι ευχή και κατάρα (μπρρρρρ) σου δίνω πάρε ομοιόμορφες κούτες για τη μετακόμιση. Μετακομίσαμε τον Μάιο και επειδή δεν έχω βοήθεια ξεπακετάρω ακόμα! Μετάνιωσα πικρά που δεν πήρα όλες τις κούτες για όλα τα πράγματα από ένα μέρος. Διαφήμιση ξεδιαφήμιση θα το πω, αν σε παίρνει οικονομικά αγόρασε τις κούτες μετακόμισης από το ΙΚΕΑ ( http://ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=24310 και http://ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=2098 ) χωράνε άπειρα πράγματα, γράφεις απέξω τι έχουν και πού πάνε και το κυριότερο μπορείς να τις καλύψεις αν χρειαστεί γιατί είναι ομοιόμορφες. Καλό κουράγιο.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...