Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΛΕΙΨΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

mata

Recommended Posts

Θα πάω σήμερα να τα πάρω και μεσα στο σ\κ θα τα τοποθετήσω.Η αποθήκη ειναι ενα απ τα μεγάλα κατορθώματα μου στο νοικοκυριο!Είχαν στοιβάξει μέσα οτι μπορείτε να φανταστείτε,ασε που η μαμά μου ΔΕΝ πετάει τίποτα!τίποτα όμως,οποτε ενα κυριακάτικο πρωινό αρχισα το σαβούρωμα,απο τις 7 το πτωί μεχρι τις 2 το μεσημέρι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 971
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σορρυ για την καθυστερημενη απαντηση, τωρα καταφερω να γραψω :oops::oops:

Λοιπον, το μπανιο μου δεν εχει παραθυρο και εχουμε μεσα και το πλυντηριο γιατι ειναι ευρυχωρο και το χωραει... Εχω βαλει ενα μεγαλο καλαθι για τα απλυτα και οταν μετακομισαμε πηρα κι ενα κρεμαστο ντουλαπι και το εβαλα ψηλα στον τοιχο γιατι δεν ειχε τιποτα μεσα για αποθηκευση :shock: ... Επιπλο δεν εχει κατω απο τον νιπτηρα...

Α, εχω παρει εδω και 2 μηνες κατι ραφακια για το μπανιο και ο αντρας μου ακομα δεν μουθ εχει ανοιξει τις τρυπες με το τρυπανι αφου εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να το λεω :twisted: ...

Καλα οχι οτι και το υπολοιπο σπιτι ειναι κομπλε, λοιπουν πολλα κυριως απο θεμα διακοσμησης :oops::oops:

Η γνώμη μου είναι καλύτερα άδειο και όμορφο παρά γεμάτο και «στουμπωμένο».

Αν είναι ευρύχωρο προσπάθησε να το διατηρήσεις έτσι βάζοντας τα απολύτως απαραίτητα ώστε να μην σου δημιουργεί ένα συναίσθημα δυσφορίας.

Πιστεύω πως με 50? θα μπορούσες να κάνεις μερικές μικρές αλλά ουσιαστικές αλλαγές στο μπάνιο σου.

- Αγόρασε καινούργια είδη για τις οδοντόβουρτσες / θήκη υγρού σαπουνιού / θήκη & βουρτσάκι λεκάνης! Αμέσως θα δείξει το μπάνιο σου με τα ολοκαίνουργια στα χρώματα που του ταιριάζουν!

- Αγόρασε κουρτίνα μπάνιου (αν πιστεύεις πως η μπανιέρα και τα πλακάκια της χρειάζονται κάλυψη. Μία νέα κουρτίνα από πλενόμενο ύφασμα που δεν μαζεύει μούχλα!

- Αγόρασε 1 κουτί (κάτι που να δείχνει πανέμορφο αφού θα είναι το κεντρικό «κομμάτι» του πλυντηρίου) και βάλε μέσα τα διάφορα, μικρά του μπάνιου (χτένες, κοκαλάκια, ξυραφάκια κλπ.) ώστε να είναι τακτοποιημένα αλλά και να κάνει εντύπωση μόλις το βλέπεις.

- Αγόρασε ένα γυάλινο μπωλ (σε στενό-μακρο μέγεθος) και μέσα ρίξε λευκές πέτρες (πουλάνε στα είδη σπιτιού) και στόλισέ τες σε κάποια άκρη της μπανιέρας σου που να φαίνεται.

Νομίζω δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω για μία μικρή ανανέωση.

Υ.Γ1. Αν έχεις 2 μπαλκόνια (δηλαδή ένα μπρος και ένα πίσω), έχεις σκεφτεί την πιθανότητα να βγάλεις το καλάθι με τα άπλυτα έξω???

Υ.Γ2. Το παν είναι να βρεις το στυλ που θέλεις να έχει το μπάνιο σου και να το ακολουθήσεις! :D

Ειρηνη μου σε ευχαριστω πολυ... Παντα εχεις μια καλη ιδεα για ολες μας :wink::wink::wink:

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Διαφημίσεις

η μαμά μου ΔΕΝ πετάει τίποτα!τίποτα όμως

Πω πω βρε Αντιγόνη μου. Δεν έχω χειρότερο! :?

Και εμένα με εκνευρίζει αφάνταστα,βέβαια τώρα το καταλαβαίνει που βλέπει πόσο νοικοκυρεμένα είναι όλα τα πράγματα,όμως ποτέ δεν θα κάνε την αρχή να πετάξει κατι,τη προηγούμενη εβδομάδα εκανα εκαθάριση στις ντουλάπες και εβγαλα ενα σωρό ρούχα που δεν φοράει,γιατί στη δικιά μου κάνω πολύ τακτικά και αν δεν μπορώ να το μεταποιήσω το πετάω,λοιπόν τα εχω βάλει μια εβδομάδα σε σακουλες και μου λέει αστα θα δούμε τι θα τα κάνουμε.Και γίνομαι τρελή!Την αποθήκη πάντος απο τότε την εχω σε αριστη κατάσταση,μόνο χρήσιμα πράγματα και ωραία τοποθετημένα.Τωρα θα βάλω και τα ραφάκια και θα είναι ακόμα πιο συγκεντρωμένα.

κορίτσια θέλω τη γνώμη σας!Ως γνωστόν ψαχνω τραπέζι για τη κουζίνα μου,βρήκα ενα πολύ ωραίο στα 230€,και βρήκα και πιο φτηνό στα 100€,ειμαι σε δίλημα,να περιμένω αλλον ενα μήνα να παρω το ακριβό τραπέζι?ή να πάρω το πιο φτηνό αφού ούτως η αλλως δεν θα φαίνεται και ιδιαίτερα αφου θα βάλω τραπεζομάντηλο και τζάμι επάνω?επίσης θα βάλω καλύματα στις καρέκλες οπότε δεν θα φαί΄νονται ούτε τα πόδια του τραπεζιού

Αντιγόνη μου,

Η γνώμη μου είναι να πάρεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο. Αν είναι το ακριβό να περιμένεις και να το πάρεις μόλις μπορέσεις γιατί το τραπέζι είναι κάτι που το αγοράζεις μία φορά και θα το έχεις για πολλά χρόνια. Αξίζει λοιπόν τα λεφτά του αν είναι το ακριβό αυτό που σου αρέσει περισσότερο! :wink:

μαλλον προς τα κει με βλέπω.απλά θέλω να μαζέψω τη κουζίνα μου,με εχει κουράσει παρα πολύ που δεν εχω τραπέζι νακουμπήσω κάτι,και με δυσκολεύει και οταν μαγειρεύω παρα πολύ.Υπομονή λοιπόν μέχρι να παρω το δώρο του Πάσχα!

Διαφημίσεις

εγω προετοιμάζομαι για την άνοιξη.Φυτεύω μανιωδώς,ωστε το καλοκαίρι το μπαλκόνι μου να είναι καταπράσινο,βρήκα ενα υπέροχο μικρό συντριβανάκι και παμφτηνο!και διαφορα αλλα ψιλολόγια για να στολίσω το μπαλκόνι μου.Θα βάψω και την μεταλική ντουλάπα μου απο άσπρο σε πράσινο και τα πόμολα χρυσαφί.Για Πάσχα ποτέ δεν εκανα καμμία διακόσμηση δεν ξερω γιατί.Ωραίες φωτο Ειρήνη.Πείτε καμμια ιδέα για το μπαλκόνι μου,είναι αρκετά μεγαλο,ψαχνω κάτι για το τοίχο,σαν φαναράκια,κατι διακοσμητικό,σκέφτομαι να κρεμάσω γλάστρες στα κάγκελα,δεν θα λερώνουν όμως?

Μʼ έπιασε πάλι και την τσάκισα την ντουλάπα μου.

Έκανα μία ακόμα εκκαθάριση στα ρούχα μου και τώρα η ντουλάπα μου βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση με ρούχα που χρησιμοποιώ και μόνο! Διάλεξα ποια ρούχα δεν φοράω και τα χώρισα σε κατηγορίες (άλλα για την φίλη μου άλλα για την εκκλησία κλπ.) και τα έδωσα ήδη. Επίσης διάλεξα τα παντελόνια που πια μου είναι μεγάλα αλλά ήθελα να τα κρατήσω και τα πήγα στην μοδίστρα για στενεμα. Σήμερα το πρωί τα παρέλαβα κι όλας…!

Τι καλά που νιώθω…!

Ειρηνούλα, φοβερές οι Πασχαλιάτικες κατασκευές!!!!!!!!! :D:D:D

Ευχαριστούμε πολύ!! :D:D:D

Εγώ θα κάνω το Πασχαλινό ντεκόρ το Σάββατο, αφού τελειώσω με τις δουλειές που περιμένω την γυναίκα.

Όσο για τις ντουλάπες, μια που πλέον δεν το βλέπω να ξαναβάζουμε χοντρά πουλόβερ, και ζιβάγκο, λέω να κάνω το πρώτο ξεκαθάρισμα. Μόνο που το σκέφτομαι....ξεφυσάω!!! :roll::roll::lol::lol:

Για τη φωτο της ντουλάπας, δεν σας ξέχασα κορίτσια!Την φωτογράφισα χθες και θα σας την ποστάρω. Με βόλεψε πολύ πάντως που κρύβω τα συμπράγκαλα σκούπα - σίδερο - σιδερώστρα και απλώστρα. Πρίν που ήταν σε μια γωνιά του 3ου δωματίου, όλος ο χώρος έμοιαζε άνω κάτω.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι τελευταία δεν έχω και πολύ οργανωτική διάθεση, γιατί λόγω εγκυμοσύνης νοιώθω λίγο ψιλοκουρούμπελο και κάνω τα απαραίτητα, όταν γυρίζω από την δουλειά! :?

Εχω στο πρόγραμμα όμως, μολις μάθουμε και το φύλο του μωρού μέχρι τις αρχές του άλλου μήνα να βάψω το δωμάτιο, (θα φρεσκάρω και το δωμάτιο του γιου μου)για να αρχίσω σιγά σιγά να κάνω από καμία ετοιμασία, για να μην τρέχω καλοκαιριάτικα. Να τα κάνω σιγά σιγά με την ησυχία μου, γιατί αν περιμένω τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο, που δεν θα μπορώ να κουνηθώ από τις ζέστες και από την κοιλιά.....θα είμαι για να με κλαίνε οι ρέγγες!!! :lol::lol::lol::lol:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Μάτα μου εσύ ειδικά που είσαι με την κοιλίτσα kinder-έκπληξη (:lol: ) να κάνεις τα πάντα με την ηρεμία σου και αν και όταν έχεις κέφι! Αλίμονο! Πρώτα το μπιζελάκι σου!

Και ʽγω το Σαβ/κο με βλέπω για Πασχαλινό ντεκόρ, κάτι απλό και όμορφο.

Να σου πω… εγώ τα μάζεψα τα πουλόβερ (τα «βαριά») την περασμένη εβδομάδα που έκανα την ντουλάπα γιατί και μόνο που τα έβλεπα έβγαζα καντήλες! Φαντάσου σήμερα φοράω από την μέση και πάνω άσπρα… με έχει πιάσει η άνοιξη!!! :lol:

Διαφημίσεις

Ναι Ειρηνούλα κι εγώ θα τα ξεφορτώθω τα πουλόβερ γιατί όπως λές και μόνο που τα βλέπω..ιδρώνω!!! :lol::lol::lol::lol:

Να και οι φωτο από το φύλλο της ντουλάπας που συμμάζεψα τα συμπράγκαλα!!!! :wink:

p3300046.jpg

p3300047k.jpg

n3kPp3.png

zewgp3.png

Εντάξει... μπήκα και επισήμως σε κατάσταση υστερίας..!

Μ' έχει πιάσει λύσσα, τρέλα, μούρλα... πως να το περιγράψω..! ι

Σήμερα την "έπεσα" στις πάνω ντουλάπες και έκανα εκκαθάριση στα παπλωματάκια / κουβέρτες / κουρτίνες. Ε, ρε ξεσκαρτάρισμα...!

Ένα μονό παπλωματάκι, μία κουρτίνα και μία μονή κουβερτούλα στην πεθερά μου.

Ένα μονό κουβερλί και μία κουρτίνα στην γιαγιά μου...

.. και η ντουλάπα μου σε όμορφη τάξη... και η φάτσα μου επίσης σε μια γλυκιά ηρεμία..! xixixi

• 4 εβδομάδες μετά...

μετα απο πολύ καιρό γεια σας!Αυτο το σ/κ οργάνωσα την αποθήκη μου ξανά.Πήρα απο το πράκτικερ ενα ντεξιον μόνο 17,90? προσφορά σε λευκό χρώμα,πολύ όμορφο,εκει εβαλα σε διαφανα κουτια του ικεα,όπου εγραψα απ εξω τι εχει το καθενα,όλα τα μικροεργαλεια,λαμπες,τα πάντα.Εβαψα τα στηρίγματα απο τις γλάστρες μου και τωρα έχω να βάψω τα μπαλκόνια,μόνη μου ετσι!να περασω με γυαλιστικό τα έπιπλα κήπου και να φτιαξω τα μπαλκόνια και μετα να προχωρήσω μεσα στο σπίτι.Πάντος το καταευχαριστήθηκα το ξεσαβούρωμα,τετοια ηρεμία καιρό είχα να νιώσω!Μεχρι το άλλο σ\κ θα εχω τελειώσει τα πάντα.Σήμερα θα τελειώσω και με τα χαλιά.Εχω ανανεωθεί πλήρως!!!!!!!φιλια

μετα απο πολύ καιρό γεια σας!Αυτο το σ/κ οργάνωσα την αποθήκη μου ξανά.Πήρα απο το πράκτικερ ενα ντεξιον μόνο 17,90? προσφορά σε λευκό χρώμα,πολύ όμορφο,εκει εβαλα σε διαφανα κουτια του ικεα,όπου εγραψα απ εξω τι εχει το καθενα,όλα τα μικροεργαλεια,λαμπες,τα πάντα.Εβαψα τα στηρίγματα απο τις γλάστρες μου και τωρα έχω να βάψω τα μπαλκόνια,μόνη μου ετσι!να περασω με γυαλιστικό τα έπιπλα κήπου και να φτιαξω τα μπαλκόνια και μετα να προχωρήσω μεσα στο σπίτι.Πάντος το καταευχαριστήθηκα το ξεσαβούρωμα,τετοια ηρεμία καιρό είχα να νιώσω!Μεχρι το άλλο σ\κ θα εχω τελειώσει τα πάντα.Σήμερα θα τελειώσω και με τα χαλιά.Εχω ανανεωθεί πλήρως!!!!!!!φιλια

Αχ μπραβο χαρας το κουραγιο σου!

Κι εγω αυτο το σ/κ αρχισα με τον εξωτερικο χωρο μπατζουρια,παραθυρα,λουλουδια γλαστρες κλπ!

Τα μεσα τωρα σιγα-σιγα.Οσο σκεφτομαι τις ντουλαπες κατι με πιανει!!!!!!

Πολύ αποφασισμένη σε βρίσκω !!:D

Μπράβο σου, εγώ πάντως το Σάββατο μάζεψα τα χαλιά, και μόνο αυτό μου φάνηκε βουνό :(

παλιά μ επιανε η ψυχή μου με τις δουλειές,δεν ήξερα απο που ν αρχίσω και πάντα ξεχνούσα,πλέον καταγράφω ολες τις δουλειές που εχω να κάνω και οργανώθηκαν όλα πολύ καλά,συστημα θέλει.Ασε που οταν ειναι ολα νοικοκυρεμένα γλιτώνεις απίστευτο χρόνο απ το να ψάχνεις καθε τι που θέλεις.

Ντρεπομαι που το παραδεχομαι αλλα στο σπιτι με τις δουλειες τα χανω τελειως... Δε ξερω απο που να αρχισω κ που να τελειωσω... Θελω να κανω γιορτη σπιτι κ τρεχω στη μαμα μου για καθοδηγηση.. Αυτυ μαλιστα, τερας οργανωσης!!! Τη θαυμαζω.. Εγω καλω κοσμο σπιτι κ ξεχναω να βγαλω τα μισα που εχω για κερασμα...

Παντως χθες μαζεψα τα χειμωνιατικα της μικρης μου κ της εβγαλα τα καλοκαιρινα. Χαμος !! Αν σας πω οτι η μικρη δεν ειναι ουτε δυο κ εχει πιο πολλα ρουχα απο μενα (κ εχω πολλα ρουχα, πιστεψτε με..) Αφου ο αντρας μου βλεπει την ντουλαπα της κ με ρωταει "καλα, αν ειχαμε κ δευτερο παιδι τι θα καναμε??" Τι να κανω, πατρασυρομαι με τα παιδικα...

Σημερα λεω να αρχισω τα δικα μου.. Εκει να δειτε χαμος...

αυτό με τα κεράσματα το πάθαινα και εγώ παλιότερα,μπορεί να παιδευόμουνα 3 ώρες να φτιάξω ενα γλυκό και να μην το εβγαζα,τωρα κάνω το εξής,αν διατηρούνται εκτός ψυγείου τα βγάζω στο τραπέζι της κουζίνας,αλλιώς βγάζω τα πιάτα,τα κουταλάκια,οτι χρειάζεται απο πριν,οπότε τα θυμάμαι.Σήμερα θα αφιερώσω όλο το απόγευμα στο σκύλο μου,εχουμε μπάνιο,κτηνιατρο,πετ σοπ.Νεφέλη δοκίμασε τα τα γράφεις οσα εχεις να κάνεις,μπορεί να σε βοηθήσει!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...