Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΘΕΜΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΜΑΓΙΣΣΟΥΛΕΣ?!

eva27

Recommended Posts

Η φίλη μου θέλει να κάνει σαν θέμα τις μαγισσούλες για την μπουμπού της.Αλλά δεν έχω καμμιά ιδέα για μπομπο και προσκλητήριο...

Μήπως έχει γραφτεί κάτι πιο παλιά όσον αφορά αυτό το θέμα ή μήπως μπορείτε να μας προτείνετε κάτι?

Διαφημίσεις

ευα σημερα ειχα μπει σε ενα μαγαζι και χαζευα τα χριστουγεννιατικα και ειδα κατι μαγισσουλες καρφωμενες σε ξυλακι.....φαντασου να κρεμονται και κορδελιτσες απο τη μαγισουλα που να εχουν τυπωμενο το αμπρα καταμπρα και smarties σε ενα τυπου σακουλακι στη πλατη της μαγισσας.....:D

Ελπίζω να έχετε πολύ προοδευτικό παπά γιατί δεν έχει πολύ σχέση με τον χριστιανισμό ως σύμβολο (εκτός από το κάψιμο της μάγισσας φυσικά στον μεσαίωνα). Δεν ρωτάτε καλύτερα στην εκκλησία μην βρεθήτε προ εκπλήξεων; Και κρατάτε το θέμα μάγισσες για κανένα παιδικό πάρτυ.

Και όσο αφορά την ερώτηση, αν ψάξεις τώρα στο ιντερνετ λόγω του επίκαιρου του Halloween θα βρεις άπειρα πράγματα. Απλά αν είναι αγόρασε τα τώρα γιατί είναι εποχιακά.

There is no patch for human stupidity.

Στο site της Martha Stewart θα βρεις πολλές ιδέες,ακριβώς λόγω εποχής, αλλά όπως σου είπε η Coraline ρώτα καλού κακού και τον παπά.Όχι ότι θα έπρεπε να του πέφτει λόγος,αλλά ορισμένοι έχουνε πολλές παραξενιές.Μη μείνετε με τις μάγισσες στο χέρι!!:lol:

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ!

Αυτά που ήταν σε ξυλάκι μήπως θυμάσαι τιμή?

Οσον αφορά το θέμα κι εγώ τα ίδια της λέω, τόσα όμορφα θέματα είναι που μπορεί να διαλέξει...

Υπάρχουν και μαγισσούλες με γλυκιά μορφή(όπως ας πούμε υπάρχουν και χαριτωμένα σκιάχτρα-μπομπονιέρες)και επίσης υπάρχουν μάγισσες-νεράιδες με το κλασικό μυτερό καπέλο μάγισσας,οπότε σε διευκολύνει γενικότερα και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με τους παπάδες.Θα σου έλεγα να ψάξεις και σε ιταλικά sites για ιδέες,γιατί οι Ιταλοί βάζουν πίσω από την πόρτα μια μάγισσα σε σκούπα για να διώχνουν το κακό(και τους ανεπιθύμητους:lol::lol:),αν θυμάμαι καλά,τουλάχιστον οι δικοί μου συγκάτοικοι αυτό είχανε.Strega είναι η μάγισσα,για κάνε μια αναζήτηση bomboniera strega,εγώ κάτι βρήκα.Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα...

Το κειμενο θα μπορουσε να ειναι κατι σαν αυτο.

Μια φορα και ενα καιρο σε εναν κοσμο ονειρικο, οι μαγισσουλες οι καλες στησαν γλεντι και χορο για ενα ομορφο μωρο!!!!!!!

Ξορκια καναν μαγικα να ναι η μπεμπα μας καλα με υγεια και ομορφια!!!!!!!

Πανω στον μαγικο χορο ονομα ψαχνανε γλυκο και στη μπεμπα ταιριαστο!!!!!!!

Ποιο ονομα διαλεξανε τωρα δεν θα σας πω, στις 23 του Μαη και ωρα 5 το πρωι στην ΑΓ. Σοφα καλλιθεας θα το αποκαλυψει το μαγισσακι το καλο!!!!!

Η ημερομηνια ειναι παραδειγμα, βαζετε οτι ταιριαζει σε εσας. Αυτο το κειμενο θα μπορουσε να ειναι το προσκλητηριο σε ενα χαρτι που θα εχει κατι με μαγισσακια πανω. Αν δεν βρειτε κατι πειτε μου να ψαξω εγω.

Εκανα την βαφτιση του γιου μου με θεμα τα ξωτικα και εγραψα εγω ενα παρομοιο παραμυθι και βγηκε τρελα. Ολοι οι καλεσμενοι μου ελεγαν που βρηκα αυτο το ωραιο παραμυθι και δεν πιστευαν οτι το εφτιαξα εγω. Ολη την διακοσμηση μπορεις να την στηριξεις πανω στο θεμα ανετα. Λιγο ψαξιμο θελει μονο.

Αν δεν αρεσει το κειμενο στη μαμα πες μου να σκεφτω αλλο ενα.

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα, (τι ωραία Κυριακή είναι αυτή, γεμάτη ήλιο, χαίρεσαι να βλέπεις έξω)!!!!!

Για τις μαγισούλες που ψάχνετε μου φαίνονται λίγο τρομακτικές οι συγκεκριμένες.

Έχω δει μαγισσούλες σε μαγνητάκια και διακοσμητικά που έχουν πολύ ωραίες και καλοσυνάτες φατσούλες με διακριτικά παλ χρώματα. Μπορείς να τα βάλεις πάνω σε κουτί ή σε πουγγί και να δείξει πάρα πολύ ωραίο. Κάτι τέτοιο θα μου άρεσε πάρα πολύ αν θέλεις να ξεφύγεις από πριγκίπισσες και νεράιδες και βατραχάκια και φραουλίτσες (που παρεπιπτόντως όλα μου αρέσουν πολύ). Βλέπεις πριν 15 ημέρες βαπτίσαμε αγοράκι (και αυτό έγινε πολύ ξαφνικά) και δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι σε θέμα.

Και πάλι όμως είναι γνώμη μου, αν εσείς μπορείτε να το κάνετε να φαίνεται παιδικό και χαρούμενο φτιάξτε αυτό που έχετε δει.

Με το καλό το μωράκι και πάλι!!!

439056rvbdehj1y0.gif

Τα παιδάκια μου είναι όλη μου η ζωή!!!

Διαφημίσεις

για το προσκλητηριο μπορεις να χρησιμοποιησεις κατι τετοιο

ειναι πολυ γλυκια μαγισσουλα ;)

επισης μπορεις να παιξεις περισσοτερο με τα αστερια και την σκουπα.

u25310994.jpg

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

Οπως το θετει η MarcoPolo ειναι ωραιο...αλλά εισαι οριακά να ξεφυγεις σε κάτι πιο σκληρό και ασχημο...Αν βρεις φωτο σαν αυτη που σου εχει βαλει η taz18 θα ειναι ωραιο αλλά εισαι οριακά...Πρεπει να παιξεις πολύ παιδικά για να μη ξεφυγεις...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Και πινακάκια μπορείς να κάνεις με τέτοιο θέμα (τέτοια έκανα εγω:-D) αλλά είδα και διάφορα κρεμαστα διακοσμητικά εδω

http://www.avalongoldenstore.com/category-168/category-193/

Επίσης μπορείς να διαλέξεις κάποιο απο αυτά τα σχέδια για το προσκλητήριο

http://www.kedros.gr/main.php?cPath=169_470_486

Εμενα μου φάνηκαν πολύ ακριβά βεβαια αλλά έτσι για να πάρεις ιδέες

Διαφημίσεις

βρε κορίτσια, πώς το σκέφτεστε όλο αυτό με τις μάγισσες;

φαντάζεστε σε τελετή μωαμεθανών που δίνουν το όνομα στο παιδί ή εβραίων (περιτομή) να έχουν εικόνες του Εσταυρωμένου, της Παναγίας, Αγίων, του Βούδα;

εντελώς άσχετα, αλλά και εντελώς αντίθετα με το μυστήριο της βάφτισης.

επίσης στο θέμα μάγισσες μπορούν να ταιριάξουν και κουκλάκια βουντού, γιατί όχι.

φιλικά τα λέω, φιλικά θέλω να τα καταλάβετε.

ήμαρτον πρωινιάτικα!

α, mamaroma δεν παίζεσαι!!!!! γιόρτασες το Halloween? Πάντως υπέροχα αυτά που έκανες, ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!

Καλε δεν τα'φτιαξα εγω αυτά! Τα βρήκα στο νετ...

Θα φτιάξω άλλα όμως για την γιορτή του μούργου μου και θα σας τα δείξω:cool::cool::cool:

(φτιάχνω = διαλέγω πολύ καλόγουστα πραγματάκια που φτιάχνουν άλλοι!!!χιχιχιιχ)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...