Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πρώτα εμβόλια στο ΙΚΑ και όχι στον παιδίατρο!

Georgia1

Recommended Posts

Εμένα όταν μου το΄πε αυτό γιατρός του ΙΚΑ (άλλη ειδικότητα) του απάντησα στεγνά ότι "αν είχα λεφτά να πηγαίνω σε ιδιώτες γιατρούς (δεν είπα γι'αυτόν μόνο), τότε ούτε ζωγραφιστή δεν θα με βλέπανε στο ΙΚΑ"

Κι εσύ γιατί του χαλάς το χατήρι καλή μου?

Πήγαινε κάνε τα εμβόλια του παιδιού σου εκεί στο ΙΚΑ και άστον να νομίζει ότι το παρακολουθεί κιόλας.

Μήπως ξέρει πότε πάς στον ιδιώτη παιδίατρο?

Τώρα για το κέντρο μάνας και παιδιού που λες αν έχετε, ρώτα στις υπηρεσίες που έχετε εκεί στο ΙΚΑ και θα σου πούνε.

Μην βασίζεσαι στο τι σου λένε αυτοί. Ρώτα συγκεκριμένα "Ρε παιδιά εμείς εδώ δεν έχουμε κέντρο μάνας και παιδιού?"

Κοιτάζει το βιβλιάριο υγείας του παιδιού και βλέπει ποιος παιδίατρος υπογράφει!!!Άσε σου λέω!!!Α μόλις ρώτησα δεν έχει κέντρο μάνας κ παιδιού εδώ λέει μόνο μεγάλες πόλεις!!!:lol:

Διαφημίσεις

Κοιτάζει το βιβλιάριο υγείας του παιδιού και βλέπει ποιος παιδίατρος υπογράφει!!!Άσε σου λέω!!!Α μόλις ρώτησα δεν έχει κέντρο μάνας κ παιδιού εδώ λέει μόνο μεγάλες πόλεις!!!:lol:

Και θα αρνηθεί να σου γράψει το εμβόλιο γι'αυτό το λόγο? Θέλει χώσιμο ο τύπος, αλλά έχε χάρη που τον χρειάζεσαι.

'Η πέστου ότι ο παιδίατρος είναι φίλος σου και δεν σου παίρνει λεφτά και ενα πάσει περιπτώσει είναι δικό σου θέμα αν θες να παίρνεις γνώμη από 2 ή 102 γιατρούς για οτιδήποτε, δεν απαγορεύεται. Δεν κλείνουμε αποκλειστικό συμβόλαιο όταν επιλέγουμε γιατρό και δεν υπάρχει τέτοια εγκύκλιος από το ΙΚΑ (πέστου) ότι το παιδί πρέπει να παρακολουθείται μόνο από τον γιατρό που συνταγογραφεί τα εμβόλια στο ΙΚΑ.

Ούτως ή αλλως οι παιδίατροι γράφουν στο βιβλιάριο μόνο τα βασικά, δεν γράφουν κάθε φορά που πας ότι το παιδί είναι π.χ. κρυωμένο (τουλάχιστον ο δικός μου), οπότε δεν θα ξέρεις ακριβώς πόσες φορές το πας.

συγγνωμη ρε κορίτσια αλλά αυτά τα εμβόλια και αυτόν τον γιατρό τον έχουμ επληρώσει μέσα απο τις κρατήσεις του μισθού μας !!!έλεος.....είναι υποχρεώση του να κάνει την δουλειά του....απαιτούμε δεν φοβόμαστε τι θα μας πει!!εγώ πάντως στο ικα γιαννιτσων ουδέποτε είχα προβλημα...

Zana μου συμφωνώ μαζί σου απόλυτα.

Δυστυχώς στο δικό μου κέντρο μάνας και παιδιού η παιδίατρος σου δίνει την καρτούλα της και σου λέει " Γιατί να μπεδεύεσαι. Πέρνα το απόγευμα από το Ιατρείο μου και θα σου γράφω τα εμβόλια + θα σου κάνω και τα εμβολία του ΙΚΑ χωρίς να χρειαστεί να κλείνεις ραντεβού 1 μήνα πριν και αν βρεις". Αυτό μου το είπαν βέβαια. Θα το δω και εγώ στην πράξη τον άλλο μήνα.

Σχετικά με τον ιδιώτικη άστα βράστα. Πολύ καλός αλλά θέλει να τηρούμε το δικό του πρόγραμμα εμβολίων. Τέσπα.

Κατέληξα ότι θα πηγαίνω στο ΙΚΑ για τα εμβόλια και για παρακολούθηση εκτός.

Μάρα τι ταμείο έχεις??

εταπ-μμε. μου τα γραφει ο δοχτωρ και ας μην ειναι συμβεβλημένος και ο φαρμακοποιος δεν μ ζητάει τπτ.. ειναι θεμα ταμειου μάλλον ε??

Ενώ είναι γραπτός λόγος, νιώθω ότι ακούγεται. Έχει χροιά! - Marcella - http://www.parents.gr/forum/showthread.php?t=84479

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...