Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

sos Θετικό τεστ χοριακή 38,3

Recommended Posts

Καλωσηρθες στο κλαμπ Χρυση μου!!!!!!!!! Μια χαρα- τελεια ειναι η χοριακη σου!!!!!!!!!!!!!!!!Σου ευχομαι να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και με το καλο το μωρακι σου να το εχεις στην αγκαλιτσα σου!!!!! Να προσεχεις πολυ τωρα που ειναι αρχη. Στο ιδιο διαγνωστικο εκανες τις χοριακες? Αν ναι μπορει να εχεις και διδυμακια, για να ειναι τοοοοοοσο η χοριακη! Διαφορετικα απο εργαστηριο σε εργαστηριο μετρανε διαφορετικα. Οπως και να εχει εισαι Ε Γ Κ Υ Ο Σ !!!!!!!!! Παρε και το γιατρο να δουμε τι θα σου πει. Φιλακια!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 93
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα! την παρασκευη θα παω στο γιατρο και μου ειπε να μη κανω κ αλλη χοριακη, λεει να παω να με δει κατευθειαν. διδυμα????????? πλακα θα χει!μακαρι παναγια μου!

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα!Πως πάτε? Εγω μια χαρα! Προσεχω παααααααρα πολυ λογω τις αποκολλησουλας βεβαια, αλλα τι να κανεις....!!!! Ολα καλα με την αυχενικουλα! Τη Δευτερα θα παρω και την αιματολογικη. Αυτα τα νεακια μας!!!!Φιλάκια!!!!!

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Κοριτσια καλημερα

Θελω τη γνωμη σας

14 μερες μετα τη πρωτη μου σπερματεγχυση εχθες και η χοριακη μου βγηκε θετικη αλλα μολις 31

Να ανησυχησω ??Ειναι παρα πολυ χαμηλη??

Na μην ανησυχήσεις καθόλου!Πολλές κοπέλες όπως κι εγω είχαμε πολύ χαμηλή χοριακή στην αρχη και όλα πήγαν καλά. Κάνε πάλι σε 2 μερούλες για να δεις πόσο ανέβηκε.Συγχαρητήρια!!!

ΝΑ μην ανησηχεις καθολου.εγω ξεκινησα με χοριακη 25 μετα απο 4 ημερες 75 και ειχα ανχωθει πολυ.ομωσ τωρα δοξα το θεο ειμαι πεντε μηνων.Δεν ειναι απολυτο τιποτα οσο αφορα τις τιμες της χοριακης.καλη συνεχεια..οτι καλυτερο

an1cJQh-Sf-0000MzAwMTUxNGR8MzYyNTI5NTlhfA.gifline_line_typew7_beg_d_typew7_time_1260594000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Διαφημίσεις

κοριτσακι μου μετα απο 3 μερες η χοριακη σου θα πρεπει να ειναι γυρω στο 90 .. στισ 4 μερεσ μετα θα ειναι 120.. μη ανησυχεις... ολα καλα θα πανε

κι εγω απο σπερματε.. ειμαι και την πρωτη φορα ειχα χοριακη 18 ¨) μην ανησυχεις αλλωστε στην πρωτη μερα καθυστερησης δεν περιμενουμε να ειναι και πολυ υψηλη η χοριακη

Να μην ανησυχεις καθολου ολα θα πανε καλα εγω που δεν ηξερα οτι ειμαι και εκανα χοριακη μετα απο 10 μερες και ειχα 102 δεν ειναι απολυτο συγχαρητηρια μελλουσα μαμααααα πολυ χαρηκα μπραβο αυξανεσθαι και πληθυνεσθαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-D:grin::P:p εγω ειμαι στον 7ο μηνα και ξερεις η αγωνια χτυπαει κοκκινο πως θα ειναι ποιον θα μοιαζει ασε θα τρελαθεις και συ welcome στο club......

Διαφημίσεις

Εσυ θα εχεις παντα θετικη σκεψη και οτι ολα θα πανε καλα ο γιατρος σου ξερει καλυτερα εννοειται αλλα να εισαι και εσυ λιγο αισιοδοξη.....

Xilia euxaristw koritsia niwthw teleia apla ligo anhsyxh

Μην ανησυχείς καθόλου! Εγώ μετά από την 1η εξωσωματική, 1η χοριακή 10 μονάδες και στη 2η εξωσωματική, 1η χοριακή 21 μονάδες! Και όπως βλέπεις από τα τικεράκια μου και οι 2 πήγαν καλά (για τη 2η ελπίζω να είναι όλα καλά μέχρι τέλους). Σε 2 μέρες αν έχει διπλασιαστεί σημαίνει όλα καλά! Καλή επιτυχία!

ttc77dd.aspx

Κοριτσια καλημερα

Θελω τη γνωμη σας

14 μερες μετα τη πρωτη μου σπερματεγχυση εχθες και η χοριακη μου βγηκε θετικη αλλα μολις 31

Να ανησυχησω ??Ειναι παρα πολυ χαμηλη??

η δικια μου χωριακη 14 μερες μετα την ελευθερη επαφη που ειχα ηταν 24:razz: οποτε μια χαρα εισαι.αντε με το καλοοοοοοο

Ραφαελα 10/10/2005 Αλεξανδρος 22/01/2008 Νεφελη 28/10/2010 Β+Δ 04/10/2001

Newbie μου σ'ευχαριστω !!

Προσευχομαι να πανε ολα καλα

Ολες σας ευχαριστω !!!

Κοριτσια πηγα το πρωι και εκανα επαναληψη χοριακης

Ποσο πρεπει να βγει??

100?Η 120??

Γιατι εχω μπερδευτει

:-D:grin::-Dμπραβο κοριτσι μου ειδες που ολα πανε καλα να μην αγχωνεσαι για τιποτα γιατι εχεις το σπορακι μεσα σου τωρα και θα πρεπει να το σκεφτεσαι φιλακια και ολα θα πανε μια χαρουλα μην ανησυχεις........

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...