Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

sos Θετικό τεστ χοριακή 38,3

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ....ΕΧΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ! ΑΝ ΚΑΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΔΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ 5,5 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ. ΕΧΩ ΑΓΧΟΣ....ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ.... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΥΚΙΔΙΤΣΑ! ΠΕΡΣΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΕΛΟΣ. ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ.... ΕΧΩ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΥΓΡΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΙΣΩ??? ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΧΩ ΠΟΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ???? ΤΟΝ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!!!:)ΜΟΝΟ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ...ΠΟΝΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ. ΛΟΙΠΟΝ, ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΕΙΠΑΜΕ....ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!!! ΣΥΓΝΩΜΗ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΠΡΗΞΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ-ΦΟΒΑΜΑΙ! ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 93
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!

τα πονακια ειναι φυσιολογικα, κι εγω τα εχω. τωρα τα υγρα που λες ειναι νερουλα και κιτρινα ή εχουν ογκο σαν βλενες?

ξερω οτι δεν πρεπει να μυριζουν. εγω που εχω υγρα ειναι μπεζ, νερουλα και αοσμα. πες το στο γιατρο σου καλυτερα να σου πει εκεινος kellypig.

κι εγω θα παω σημερα να με δει γιατι ειχα κατι καφε εχθες μονο μια φορα και μετα τιποτα.

σημερα με το καλο θα δεις σακο και αν κανει σουπερ ζουμ ισως καποια κουκιδα αν και δυσκολο.

σε αυτη την ηλικια κυησης τους νοιαζει να δουν σακο και να ειναι και ενδομητριος.

καλη επιτυχια!

OtE5p3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΧΘΕΣ...ΕΙΔΑΜΕ ΣΑΚΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΟΥΚΙΔΑ!!!ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΟΛΟΓΙΚΑ. ΕΠΙΣΗΣ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!! ΦΙΛΑΚΙΑ! ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕLΜΑΤ.... ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ.....ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!!!!

ΜΠΡΑΑΑΑΒΒΒΟΟΟ!!!

ειδες που στα λεγα, ολα καλα πηγανε!

υπομονη για τον επομενο υπερηχο να δεις την καρδουλα.

εμεις πηγαμε εχθες γιατι ειχα δει αυτα τα καφε και ειχα ανησυχησει, μια χαρα ηταν τελικα το μπεμπιδιο, κουνιοταν κιολας, ειδαμε την καρδουλα, τη μυτουλα, τα δαχτυλακια και εξακολουθει να ειναι 3 μερες μεγαλυτερο!

βεβαια το προβλημα ειναι οτι ειχα κλεισει ραντεβου για την αυχενικη στο ΙΑΣΩ την 1η του μηνα αλλα τωρα θα ειμαι εκτος ημερομηνιων. μας ειπε να παμε αυτη τη Δευτερα χωρις ραντεβου και να τους πουμε να περιμενουμε να βρεθει κενο. ελπιζω να μην υπαρχει προβλημα γιατι αγχωνομαι οταν κανω κατι εκτος προγραμματος.

αυτα τα νεα και ευτυχως ηρεμησα με το χθεσινο υπερηχογραφημα...

να παρεις τα φαρμακα που σου εδωσε και θα τα ξαναπουμε. φιλια πολλα!

OtE5p3.png

Ωραία!!!!! Ολα καλά!!!! Μην αγχώνεσαι, αφού σε στέλνει ο γιατρός, θα σας εξυπηρετήσουν. Εμένα με τρώει λίγο η αγωνία της αναμονής μέχρι την άλλη δευτέρα, άλλα είμαι τόσο σίγουρη μέσα μου ότι όλα θα είναι τέλεια που με ησυχάζει. Άσε το άλλο.... όλο σπυράκια βγάζω στο πρόσωπο!!!!!!Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!! Θα τα πούμε-καλό σκ! Φιλάκια!

Διαφημίσεις

εγω εχω βγαλει μονο 1-2 μικρα στο λαιμο, κατα τ αλλα πολυ ξηροδερμια, πολυ τριχοφυια σε σχεση με πριν και κατι που δε ξερω αν συνδεεται με την εγκυμοσυνη, εχω βγαλει πολλες ασπρες τριχες στα μαλλια μου, ενω δεν ειχα ποτε...

λοιπον, εγω πηγα για την αυχενικη, δε μου ειπαν τιποτα απο το ΙΑΣΩ που δεν ειχα ραντεβου, απλα περιμεναμε λιγο.

το μπεμπακι ειναι δοξα τω Θεω πολυ καλα, χερια, ποδια, ρινικο οστο, καρδουλα κτλ.

πιθανοτητες 1/9500 για το Down. ο γιατρος που μου εκανε τον υπερηχο μου ειπε ολα καλα.

ειμαι πολυ χαρουμενη!!!

Kellypig σειρα σου...

OtE5p3.png

Ωραία!Πολύ ωραία!!!!!!!! Γι'αυτό να μην ξανανησυχείς....τα δύσκολα πέρασαν!!!!!!!!! Ξηροδερμία έχω και εγώ.... 'Ασχετο... τις πρώτες εξετάσεις που τις έκανες??? Τις αιματολογικές και μου έχει ζητήσει και καποιες πιο εξειδικευμένες (όπως ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΟΛΠΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ ΓΙΑ ΜΥΚΗΤΕΣ, ΑΕΡΟΒΙΑ, ΑΝΑΕΡΟΒΙΑ, ΤΡΙΧΟΜΟΝΑΔΕΣ. ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΡΑΧΗΛΙΚΟΥ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΧΛΑΜΥΔΙΑ, ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑ, ΟΥΡΕΟΠΛΑΣΜΑ)που δεν τις κανουν και ψάχνομαι....μην πάω και κάνουν λάθος κανά αποτέλεσμα... Φιλιά!!!!!!!!!!

ποτε δε σταματας να ανησυχεις, ειναι φυσικο πιστευω, απλα εχω λιγο ησυχασει που το ειδα καλα.

οσον αφορα τις εξετασεις κανε ενα τηλ. στη βιοιατρικη, εγω εκει εκανα τις περιπλοκες. διαβασε τους της και θα σου πουν αν τις κανουν.

φιλια!

OtE5p3.png

Διαφημίσεις

Σιγουρα...μεχρι να γεννησουμε δεν προκειται να ησυχασουμε...! Τελικά πήγα στην βιοιατρική Κηφισιάς. Τα έκαναν όλα εκεί. Τη Δευτέρα τα αποτελέσματα και θα παμε και στο γιατρο και για τον υπέρυχο. Εχω αγωνία... Μακάρι να είναι όλα καλά και να συνεχίσουν να είναι!!!!!!!!! Φιλιά!

κι εγω σημερα πηγα στη Βιοιατρικη Νεου Ηρακλειου και εκανα ολα τα κολπικα. πληρωσα μονο 36€ αντι για 126€ γιατι εχουμε ομαδικο συμβολαιο με την Αλικο απο τη δουλεια.

αυριο θα παω να παρω απο το κεντρο μανας και παιδιου τα αιματολογικα απο το ΙΚΑ.

ελπιζω να τα εχουν κανει σωστα γιατι δε τους πολυεμπιστευομαι.

σου ευχομαι καλα αποτελεσματα!!!

OtE5p3.png

Σιγουρα...μεχρι να γεννησουμε δεν προκειται να ησυχασουμε...! Τελικά πήγα στην βιοιατρική Κηφισιάς. Τα έκαναν όλα εκεί. Τη Δευτέρα τα αποτελέσματα και θα παμε και στο γιατρο και για τον υπέρυχο. Εχω αγωνία... Μακάρι να είναι όλα καλά και να συνεχίσουν να είναι!!!!!!!!! Φιλιά!

Μέχρι να γεννήσεις;;;!!!! Και που να δεις μετά. Από τη στιγμή που έμεινες έγκυος μεχρί τη στιγμή που θα κλείσουμε τα μάτια μας μέσα στο άγχος θα ζουμε. Ποτέ δεν θα ησυχάσεις από εδώ και πέρα. Με το καλό το μωράκι. Όλα καλά θα πάνε. Καλή συνέχεια.

Καλημέρα και καλό μήνα κορίτσια!!!!!!!!!! Εχθές καταρχήν πήρα τις εξετάσεις και ήταν πολύ καλές!!!! Μόνο ο αιματοκρίτης μου ήταν χαμήλός λόγω στίγματος που εχω και το ξέρω.Ο άντρας μου ευτυχώς δεν έχει.Γέλασα πολύ όταν είδε ο άντρας μου τις εξετάσεις και τους δείκτες που ήταν κάτω από τα όρια και μου λέει αυτές δεν είναι εξετάσεις φυσιολογικού ανθρώπου....είναι ενός ζόμπι!!!! Και το καλύτερο.... πήγαμε στον γυναικολόγο και ακούσαμε την υπέροχη καρδούλα του μωρού μας, να χτυπά με 119 χτύπους!!!!!!!!!!!!Επίσης, το είδαμε κιολας.....μεγάλωσε!!!!!!!!!!Τέλος, ο γιατρός είπε ότι είμαι 6 εβδομάδων κ 3 ημέρων κ όχι 7 και 1 ημερας. Αυτό, λόγω που δεν είχα πολύ σταθερό κύκλο και μάλλον η σύλληψη έγινε λίγο μετά....αυτά τα υπέροχα νέα μου!!!!!!!Φιλάκια πολλά!!!!!

μπραβο κοριτσακι μου! δεν ειναι τελεια οταν βλεπεις το νινι σου?

εγω ειχα ασχημα νεα στο ΙΚΑ σημερα.

εχω ζαχαρο 113 και πρεπει να κανω αυριο καμπυλη ζαχαρου.

εχω πλανταξει στο κλαμα απο το πρωι...

OtE5p3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΩΡΟ. ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΚΑΙ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ. ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΠΥΛΗ ΖΑΧΑΡΟΥ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΥΨΗΛΗ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ, ΟΠΟΥ ΞΑΝΑΕΚΑΝΕ ΚΑΜΠΥΛΗ ΖΑΧΑΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΖΑΧΑΡΟΥΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝ ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ!ΦΙΛΙΑ!

Υ.Γ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ!!!!!!!ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ!!!!!!!

αχ μακαρι...

πηγα σημερα και καθησα 3 ωρες στη Βιοιατρικη με την πεταλουδα στο χερι.

τα αποτελεσματα αυριο.

ευχαριστω για τη συμπαρασταση kellypig. ελπιζω να πανε ολα καλα.

OtE5p3.png

βγηκαν τωρα το απογευμα και ειναι πολυ καλα δοξα τω Θεω!!!!

0' 79

60' 118

120' 81

180' 77

πηγα και στο γιατρο και ειδα το νινι και ειναι μια χαρα, ξαπλα ηταν, μαλλον κοιμοταν. και το papp-a μια χαρα!

σε ενα μηνα παλι!

OtE5p3.png

Καλημέρα!Είδες τσάμπα τα κλάματα.....!!!!!!!!Ολα καλά!!!!!!!!!! Πολύ χάρηκα!!!!!!!!!! Κάπου διάβασα οτι όταν είσαι εγκυος ανεβαίνουν οι σφιγμοί σου γιατι χτυπάει και η καρδιά του μωρού. Εγω εχτές μέτρησα την πιεσή μου και ήταν χαμηλή, αλλά και οι σφιγμοί μου φάνηκαν χαμηλοί, ήταν 60. Και να σου πω την αληθεια ανησυχησα για το αν ολα συνεχίζουν να είναι καλά...ουφ, τι αγχος! Και είχα και μια ελαφρια ενόχληση κεντροδεξια χαμηλα...Επίσης, εχω αναγούλες ανα περιόδους...όχι συνέχεια.Συνήθως μετά το φαί. Αυτά τα ανησυχα νέα μου....Φιλιά!

• 2 εβδομάδες μετά...

ελπιζω να εισαι καλυτερα τωρα.

λειπαμε 10 μερες και δεν ειχα ιντερνετ.

εγω προς το παρον ολα ενταξει.

τις αναγουλες δυστυχως δε μπορεις να τις αποφυγεις, εγω 15η εβδομαδα και μετα το φαγητο την εχω την αηδια μου, μονο αν βουρτσισω τα δοντια μου περναει...

OtE5p3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα! Χαθηκα λιγακι, αλλα επεστρεψα! Ολα καλα με το μωρακι μας. Το ειδα εχτες και κουναγε χερακια και ποδαρακια! Ειχε 170 παλμους και μας ειπε οτι μπορει να ειναι κοριτσακι!!! Εχτες ειδα λιγο αιμα δυστυχως και ειμαι κρεβατι, επειδη εχω μια μικρη αποκολληση και μου εδωσε και utrogestan πρωι-βραδυ. Στις 8/12 θα παμε για αυχενικη. Αυτα τα νεα μου. Χαρηκα πολυ που ολα κυλανε ομαλα και σε εσενα!!!!!! Να προσεχεισ και να περνας καλα! Φιλάκια!

καλησπερα! λοιπον την πεμπτη στις 25/11 η χοριακη μου ηταν 51 με μια μερα καθυστερησης. σημερα ειναι 704. καλη ειναι? αν διπλασιαζεται καθε δυο μερες, τοτε πολυ δεν αυξηθηκε η δικη μου????

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...