Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

silkepil

Recommended Posts

υπάρχει κάποιο προιόν φυτικό που μου είχε πουλήσει η αισθητικός μου για τις τρίχες που γυρνάνε μέσα. το ψεκάζεις μετά το ντους, όχι την ημέρα της αποτρίχωσης, από την επόμενη και μετά. κα ιτις βγάζει έξω. δεν θυμάμαι πως λέγεται, θα δω στο σπίτι κα ιθα σου πω.

εγώ έχω ένα μηχανάκι τύπου silk e pil, της braun νομίζω. δνε το πολυχρησιμοποιώ γιατί μου ερεθίζει το δέρμα, βγάζω κοκκινίλες. το έχω μόνο για λίγες ξέμπαρκες τρίχες που βγαίνουν εδώ κι εκεί, στο εσωτερικό των μηρών πχ και καμιά ΄φορά κάνω και τα χέρια. επίσης το καλό που έχει είναι μια δεύτερη κεφαλή που κάνει trimming. αυτό είναι τέλειο για το μπικίνι, κάνω αποτρίχωση ΄τα πλαινά αρκετά μέσα (με καιρί, σε αισθητικό) και αυτά που αφήνω, τη 'λωρίδα', τα κάνω trimming κάθε 1-2 εβδομάδες. super! σε 2 λεπτά ξεμπερδεύω

Μακάρι να κάνει δουλειά.

Εγώ κάνω αποτρίχωση, το πόδι για 10 μέρες χωρίς τις παλιότριχες 11-25 μέρες οι τρίχες εμφανείς αλλά μόνο μέσα στο δέρμα, το πόδι λείο δεν μπορώ λέμε ούτε να το αποτριχώσω, ούτε να το ξυρίσω.

O5X4p2.png 

Διαφημίσεις

εγω αρχες Σεπτεβρη αγορασα ενα της μπραουν ειναι ενα πρασινο με 2 ταχητυτες και φωτακι γιανα βλεπεις τις τριχες καλα. εχει και ενα γαντι παγου γιατις πρωτες φορες. τοχα παρει 65 ευρω τιμη απο ιντερνετ σε ενα καταστημα με ηλεκτρονικα. Λοιπον ειμαι πολυ ευχαριστημενη. χρησιμοποιουσα ξυραφι πριν και αμεσως εκανε δουλεια παρολο που ηταν αγριεμενες οι τριχες. μεχρι σημερα τοκανα μονο 2 φορες! Να τωρα απο βδομαδα παλι. Ειναι πολυ καλο!!

1-2-3MPOMPIRES!!!

Για να μη γυρνάνε οι τρίχες καλό είναι να κάνουμε μια φορά την εβδομάδα απολέπιση(εγώ κάνω με ζάχαρη και ελαιόλαδο!:mrgreen:) και χρειάζεται καθημερινή ενυδάτωση.Αλλά και να μεγαλώσει και καμία τρίχα κάτω από το δέρμα,δεν τρέχει τίποτα,εγώ απολυμαίνω μια καρφίτσα και την τραβάω την τρίχα!

Πάντως ρε κορίτσια για μένα είναι αργό βασανιστήριο να κάνω όοοολο το πόδι με τη μηχανή!Τη χρησιμοποιώ μόνο μετά την αποτρίχωση με κερί,άμα έχει μείνει καμία τριχούλα!

(Κερί παίρνω αυτό που είναι σε roll-on και το ζεσταίνω στο μικροκυμάτων,είναι πολύ φτηνό κάνει γύρω στα 1,30? και μου φτάνει για μια φορά και για τα 2 πόδια)

Δεν ξέρω αν κάνει να γράψω από που το παίρνω,αλλά γενικά το βρίσκεις εύκολα σε μαγαζιά με καλλυντικά και τέτοια είδη.

πως το κάνεις αυτό με το λάδι και τη ζάχαρη? δεν λιγδιάζει πολύ? το λαδάκι του εμπορίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί?

πως το κάνεις αυτό με το λάδι και τη ζάχαρη? δεν λιγδιάζει πολύ? το λαδάκι του εμπορίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί?

Το κάνω μόλις μπω στη μπανιέρα,βρέχομαι λίγο πρώτα,βάζω το μίγμα,ξεπλένομαι και μετά συνεχίζω κανονικά το μπάνιο :wink:

Ναι μπορεί να χρησιμοποιηθεί γιατί όχι!Αλλά τα λεφτά δεν τα λυπάσαι?Του εμπορίου είναι πιο ακριβό!

Διαφημίσεις

υπάρχει κάποιο προιόν φυτικό που μου είχε πουλήσει η αισθητικός μου για τις τρίχες που γυρνάνε μέσα. το ψεκάζεις μετά το ντους, όχι την ημέρα της αποτρίχωσης, από την επόμενη και μετά. κα ιτις βγάζει έξω. δεν θυμάμαι πως λέγεται, θα δω στο σπίτι κα ιθα σου πω.

εγώ έχω ένα μηχανάκι τύπου silk e pil, της braun νομίζω. δνε το πολυχρησιμοποιώ γιατί μου ερεθίζει το δέρμα, βγάζω κοκκινίλες. το έχω μόνο για λίγες ξέμπαρκες τρίχες που βγαίνουν εδώ κι εκεί, στο εσωτερικό των μηρών πχ και καμιά ΄φορά κάνω και τα χέρια. επίσης το καλό που έχει είναι μια δεύτερη κεφαλή που κάνει trimming. αυτό είναι τέλειο για το μπικίνι, κάνω αποτρίχωση ΄τα πλαινά αρκετά μέσα (με καιρί, σε αισθητικό) και αυτά που αφήνω, τη 'λωρίδα', τα κάνω trimming κάθε 1-2 εβδομάδες. super! σε 2 λεπτά ξεμπερδεύω

αχ να το βρεις, πες μας pleeeaaseee!

καλημέρα! λέγεται starpil hair puller:

http://www.venuselectronics.gr/depilation/cosmetics-products/hair-puller-125ml.html

Αυτό στο Hondos το βρίσκουμε;

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Αυτό στο Hondos το βρίσκουμε;

δεν ξέρω, δεν έχω κοιτάξει. ίσως να έχουν κι αυτοί κάτι αντίστοιχο, δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις. εγώ το αγόρασα από την αισθητικό μου

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...