Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ρατσισμός στις γυναίκες με κιλά

manoulina

Recommended Posts

ax Σευουλα...ποσο ζηλευω που δεν μπορω να τα κανω ολα αυτα πια! :P

Παντως συμφωνω γιατι εχω περασει και απο τα δυο 'πόστα'....όσο ρατσισμο νιωθουν οι υπερβαροι (και που υφισταται) άλο τοσο νιωθουν και οι όμορφοι-αδυνατοι κλπ.

Μονο που στην δευτερη περιπτωση , ειναι ανεβσαμενη η αυτοπεποιηθηση ετσι και αλλιως και τα βγαζεις πιο ευκολα περα. ;)

ανεβασμένη έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει. εδώ γίνεται το λάθος.

φαντάσου την Μόνικα Μπελούτσι να τρώει κέρατο από τον Βινσέν. πόση αυτοπεποίθηση μπορεί να έχει;

αν εσύ είσαι κουκλάρα, αλλά ο άντρας σου την πέφτει σε μια πατσαβούρα;

αν είσαι κουκλάρα, αλλά στη δουλειά πέφτει πολύ κρεβατάμπλ κατάσταση, οπότε φυσάς και το γιαούρτι, για ποιά αυτοπεποίθηση μιλάμε;

κι εγώ όταν πήγα να γεννήσω είχα χτυπήσει τα 90 κιλά. ξέρεις τί μου έλεγαν; δίδυμα έχεις; όχι, αλλά έβγαλα 3.700 κορίτσαρο!

η μάνα μου όταν με γέννησε ήταν σαμιαμίδι 55 κιλά, εγώ γεννήθηκα 5κιλο. καταλαβαίνεις ότι έτρωγα από τη σάρκα της. πετσί και κόκκαλο.

από αυτά που μου λέει, δεν αισθανόταν όμορφη.

εγώ με τα 90 ήμουν πιο όμορφη από την Ατζολίνα, γιατί μέσα μου είχα την αγαπούλα μου. χαμογελούσα συνέχεια από χαρά!

ελπίζω να έγινα κατανοητή τώρα.

όμορφη είναι μια γυναίκα, ασχέτως κιλών! αρκεί να αγαπάει τον εαυτό της! αυτό φαίνεται είτε είμαι 90 είτε 60 είτε 48!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 254
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

όμορφη είναι μια γυναίκα, ασχέτως κιλών! αρκεί να αγαπάει τον εαυτό της! αυτό φαίνεται είτε είμαι 90 είτε 60 είτε 48![/QUOTE]

αχχχ βρε σεβουλα εισαι θεα...αυτη ηταν ισως απο τις πιο ωραιες και πιο ουσιαστικες κουβεντες που ακουσα...και το εκανα κοκκινο να το βλεπω μπας και αρχισω και εγω να αλλαζω τροπο σκεψης και αρχισω να εκτιμω λιγο τον εαυτο μου...αρκετα...φτανει...οσο με ριξανε στα πατωματα με ριξανε...οχι αλλο...ελπιζω να τα καταφερω...

sorry κιολας αλλα καμμια φορα, απορω με μερικες κοπελες, γιατι μονες τους τα σκεφτονται και μονες τους υποφερουν.

Εχω μια κολλητη που παντα κυκλοφορει με κατι υπεροχα παιδια, να την θελουν να την αγαπουν κλπ, κι εκεινη ολο κλαιγεται για το βαρος της. Μονο γι αυτο συζηταει, μια χαρα κοπελα.

Πηγε λεει, μια φορα σε καταστημα με ρουχα και δεν της εκανε μια μπλουζα κι εκλαιγε μαυρο δακρυ, καθε πρωι κανει 1 ωρα να ντυθει, και αλλα πολλα, ενω ποτε κανενας δεν της εχει κανει νυξη για το παραμικρο. Τελικα αδικα ζοριζεται, αδικα στεναχωριεται....μονη της παιδευεται. Δεν καθονται ολοι να σε εξεταζουν με το σταγονομετρο τι φορας και ποσο ζυγιζεις. Ουτε θεωρουν ολοι οτι με μερικα κιλα παραπανω δεν εισαι επιθυμητη.

Διαφημίσεις

sorry κιολας αλλα καμμια φορα, απορω με μερικες κοπελες, γιατι μονες τους τα σκεφτονται και μονες τους υποφερουν.

Εχω μια κολλητη που παντα κυκλοφορει με κατι υπεροχα παιδια, να την θελουν να την αγαπουν κλπ, κι εκεινη ολο κλαιγεται για το βαρος της. Μονο γι αυτο συζηταει, μια χαρα κοπελα.

Πηγε λεει, μια φορα σε καταστημα με ρουχα και δεν της εκανε μια μπλουζα κι εκλαιγε μαυρο δακρυ, καθε πρωι κανει 1 ωρα να ντυθει, και αλλα πολλα, ενω ποτε κανενας δεν της εχει κανει νυξη για το παραμικρο. Τελικα αδικα ζοριζεται, αδικα στεναχωριεται....μονη της παιδευεται. Δεν καθονται ολοι να σε εξεταζουν με το σταγονομετρο τι φορας και ποσο ζυγιζεις. Ουτε θεωρουν ολοι οτι με μερικα κιλα παραπανω δεν εισαι επιθυμητη.

Προφανώς δεν τα έχει η ίδια καλά με τον εαυτό της και νομίζει ότι όλοι ασχολούνται με τα κιλά της. Δεν είναι όμως έτσι. Μπορεί να ασχολούνται γιατί εκείνη ανοίγει συζήτηση.

εχω δυο μπουμπουκακια

γνωρίζω εμφανίσιμες γυναίκες που έχουν ψύχωση με τα κιλά τους, ούσες αδύνατες.

πανικός στην σκέψη να φάνε, να ντυθούν, να μαγειρέψουν. μιζέρια.

να προσέχουν, αλλά περισσότερο τα νεύρα τους. πάλι δηλαδή, να αγαπήσουν τον εαυτό τους.

ίδιος παρονομαστής.

για να αδυνατίσει μια παχουλή, να προσέξει το σώμα της, πρέπει να το κάνει γιατί το θέλει για τον εαυτό της και μόνο, να νιώσει όμορφα με το είναι της, να βάλει τα θέλω της σε τάξη.

αν με έβλεπε μια νευρωτική αδύνατη-ανορεξικιά- θα έλεγε ότι θέλω κι άλλα κιλάκια να χάσω, για να δείχνω όμορφη.

η μάνα μου, που σημειωτέον υπήρξε πάντα αυστηρή μαζί μου στα κιλά-ιδίως στην εγκυμοσύνη- μου λέει να μην χάσω γραμμάριο.

ο σύζυγος, με χαίρεται, αλλά μου είπε να μην αδυνατίσω άλλο, για να έχει να χαίρεται με τα love χαντλς.

την ίδια μέρα που γέννησα, ήμουν πρησμένη, ταλαιπωρημένη, μου είπε ότι είμαι πανέμορφη και ότι με επιθυμεί ερωτικά όσο ποτέ!

εγώ νιώθω καλά, αν χάσω κι άλλο 1,5 κιλό θα είμαι καλύτερα.

όλα στο μυαλό μας είναι.

ανεβασμένη έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει. εδώ γίνεται το λάθος.

φαντάσου την Μόνικα Μπελούτσι να τρώει κέρατο από τον Βινσέν. πόση αυτοπεποίθηση μπορεί να έχει;

αν εσύ είσαι κουκλάρα, αλλά ο άντρας σου την πέφτει σε μια πατσαβούρα;

αν είσαι κουκλάρα, !

συμφωνω αλλα γιατι δηλαδη να μην ειμαι και η μονικα μπελουτσι και να μην τρωω κερατο και να μην την πεφτει σε πατσαβουρα? :)

Είναι πολύ θετικό να σκέφτεται κάποιος έτσι για να μην τον παίρνει από κάτω. Παρόλα αυτά, αν αγαπάς τον εαυτό σου του κάνεις τη χάρη να προσέχεις :)

ε ναι...θα συμφωνησω....ΟΚ εχω το αλλοθι της εγκυμοσυνης και των χρονων που περασαν, δεν θα μπορω να ειμαι όπως 20 χρονων...αλλα αν ημουν μια ομορφη εικοσαρα, λογικο ειναι να θελω (και να θελει και ο αντρας μου) να ειμαι και μια ομορφη 40αρα..( ..ΟΚ...σε 6 χρονια! :mrgreen:)

ελίζα μου, όσο ήμουν από τα 90 προς την κάθοδο το δερματάκι-πρόσωπο ήταν φραπαδούρα, τζάμι. τώρα χρειάζεται πού και πού το βαψιματάκι. με πιάνεις;
λιγο βαψιματακι δεν πειραζει μωρε....αλλα κοτζαμ μπουργκα??? τι να πρωτοκαλυψω???/

sorry κιολας αλλα καμμια φορα, απορω με μερικες κοπελες, γιατι μονες τους τα σκεφτονται και μονες τους υποφερουν..
Λιζα μου εγω μιλαω για νορμαλ περιπτωσεις...Τωρα αν καποιας ονειρο ηταν η επιδειξη και δεν τε καταφερε, τοτε η εμμονη της σε αυτο για εμενα δεν ειναι νορμαλ.

Εγω κοριτσια στις εγκυμοσυνες γινομαι ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ...δεν εχω ξαναδει πιο ασχημη εγκυο απο εμενα...και ναι, ημουν πολυ ευτυχισμενη γιατι ειχα μεσα μου τα ζουζουνια μου...όταν βγηκαν ηταν τα δυσκολα :P....αλλα οκ....στο χερι μας ειναι, όποιος θελει μπορει να αδυνατισει και να προσεχει τον εαυτο του. Όποιος το θεωρει περιττο, δεν το κανει....

Το κακο με την δικη μου περιπτωση ειναι πως ουτε ο αντρας μου το θεωρει περιττο! :mrgreen:

ήμουν 90 κιλά όταν γέννησα και τώρα είμαι 63,5. φοράω ρούχα που φορούσα και πριν.

αν ο άντρας μου δεν μου πει έναν καλό λόγο για τα ρούχα που θα βάλω, για το πόσο όμορφη δείχνω, τί να το κάνω που ξερογλείφονται οι άλλοι. εγώ ξέρω πώς είμαι. αλλά θέλω να με θέλει και να το δείχνει. αν δεν... τότε όσο και να λιώσω... πάλι ανεπαρκής θα νιώθω.

τώρα με πιάνεις αλέκα;

ήμουν 90 κιλά όταν γέννησα και τώρα είμαι 63,5. φοράω ρούχα που φορούσα και πριν.

αν ο άντρας μου δεν μου πει έναν καλό λόγο για τα ρούχα που θα βάλω, για το πόσο όμορφη δείχνω, τί να το κάνω που ξερογλείφονται οι άλλοι. εγώ ξέρω πώς είμαι. αλλά θέλω να με θέλει και να το δείχνει. αν δεν... τότε όσο και να λιώσω... πάλι ανεπαρκής θα νιώθω.

τώρα με πιάνεις αλέκα;

σεβουλα δεν διαφωνω σε ό,τι λες αλλα στην δικη μου περιπτωση ο αντρας μου και φοραδα που ημουν παντα καλες κουβεντες ελεγε και εδειχνε παντα πως με θελει....οποτε δεν τον εχω μετρο αναφορας....:-P.

Η ωραια εμφανιση ειναι καλο να υπαρχει αλλα δε φτανει για να φερει την ευτυχια, δεκτο και αληθινο. Απλα καμια φορα οι ανθρωποι εφησυχαζομαστε στο κοφτερο μυαλο μας ή στον καλο χαρακτηρα μας και παραμελουμε τελειως τον εαυτο μας. Με αυτο διαφωνω....όχι με 5-6 κιλα παραπανω, όχι με 2-3 ρυτιδες παραπανω κλπ.....

Διαφημίσεις

πάντως τα γούστα του αντρας της καθεμιανής δεν ειναι μετρο σύγκρισης για το φαινόμενο της παχυσαρκίας στην Ελλάδα ε ; :-) :-)

Καλό ειναι να προσέχουμε τον εαυτό μας

και πανω απ όλα υγεια ... όλα τα αλλα ....ειναι ;;;; για αυτούς που δεν εχουν ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ προβλήματα !

Πάντως να λάβεις υπόψη σου αυτό που λένε οι κοπέλες. Η αυτοπεποίθηση και ο "αέρας" που αποπνέεις δείχνει κάτι στον υποψήφιο εργοδότη σου.

Θα σταθω εδω γιατι εδω πιστευω ειναι το μεγαλυτερο θεμα. Εχω δει "αφρατουλες" γυναικες αξιολατρευτες με ενα μοναδικο στυλ ντυσιματος που εχω ζηλεψει και εχω δει και το αντιθετο.

Μου εχει μεινει στο μυαλο αυτη η ηθοποιος που επαιζε στο "εισαι το ταιρι μου" την φιλη της "Στελλας" (αν θυμαμαι καλα). Η κοπελα ηταν παχουλη αλλα ολο αυτο που αποπνεει η προσωπικοτητα της και η ανεση που νοιωθει ειναι απιστευτο. Ειναι δυνατον να μην λατρεψεις εναν τετοιον ανθρωπο δεν μπα να ειναι και 800 κιλα ;).

Προσωπικα εχω ενα θεμα που επ ευκαιρια καταγγελω (παλι εκτος θεματος θα ειμαι :lol: ). Η μοδα θεωρουν μερικοι οτι ειναι ενα μεγεθος και προσπαθουν να τους περασει. Αυτο με τρελαινει. Οταν βλεπω οτι ξερω να ντυθω οπως θελω και ομως καποιος θεωρει οτι για να με κολακεψει ενα τζιν πρεπει να ειναι ο μισος απ αυτος μου απ εξω :evil::mrgreen::mrgreen:. Πως να νοιωσει ανετα μετα καποιος ετσι ρε σεις....

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

με μήλα ....ξέρω καποιες χαρντκορούδες που τρωνε ΜΟΝΟ μήλα και νέρο ...!

και τσουπ ΝΑ ΣΟΥ τα χαμένα κιλα !!!

:mrgreen:

Είχε και μήλα μέσα, μα μπροστά ήσουν;;;;; :shock::lol:

Πέρα απο την πλάκα όμως δεν συνιστώ διαίτες που ρωτάει η φίλη πιο πάνω. Μόνο σε ειδικό διαιτολόγο. Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και δεν ξέρω αν μπορεί να ανταπεξέλθει σε σκληρή δίαιτα και μάλιστα μονοφαγική όσο hardcore άτομο κι αν είναι...... :roll:

• 4 εβδομάδες μετά...

Για τους ανθρωπους που κρινουν συμφωνα με τα κιλα και απορριπτουν υποψηφιους εργαζομενους,ενα εχω να πω....Μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι!!

Σαν κοπελα με περιττα κιλα,εχω να καταθεσω και γω καποιες εμπειριες και κυριως απο συντροφους μου.Δεν ημουν παντα παχουλη,υπηρξα αδυνατη,αλλα λογω μιας κακιστης διαιτολογου η οποια μου μπλοκαρε τον μεταβολισμο μου,εμφανισα θυρεοειδη.Οταν λοιπον αρχισα να παιρνω τα κιλα,ειχα ηδη 2-3 χρονια σχεση μ'εναν γελοιο-οπως αποδειχτηκε-ο οποιος πισω απ την πλατη μου με σχολιαζε με φρασεις τυπου "Ρε μακακα,πως εγινε ετσι γαμωτο της;;;".:evil::evil:Και ενω το συζητουσαμε και του ζηταγα την γνωμη του,εκεινος απαντουσε πως του αρεσω οπως και να ειμαι και να ξεκολλησω απ τις χαζες σκεψεις που κανω και να μην ακολουθω τα χαζο-προτυπα....:roll::roll:

Μετεπειτα,ο επομενος συντροφος μου,ενω με γνωρισε τσουποτουλα,ξαφνικα και μετα απο 5-6 μηνες θυμηθηκε οτι τον ενοχλουσαν τα κιλα μου και αρχισε να ψαχνεται μεσω face για καινουργιες γνωριμιες,γιατι οπως υποστηριξε,δεν του εδινα αυτο που ηθελε και ηθελε να το βρει αλλου.Ας μην σχολιασω τη δικη του εμφανιση που την εκριναν ολοι οι φιλοι και γνωστοι μου,γιατι τοτε ουσα τρελη για εκεινον τον εβλεπα σαν Θεο.

Επομενος....Περναγαμε καλα,εδειχνε να γουσταρει τρελα και να επιδιωκει να με βλεπει ΣΥΝΕΧΕΙΑ και ανακαλυπτω οτι με αποκαλεσε ΧΟΝΤΡΗ σ'ενα φιλο του.

Απογοητευτηκα πολυ και επαθα ενα σοκ που για τριτη φορα,εκριναν τα κιλα μου.Και χωρις να θελω να περιαυτολογησω,ειμαι μια κοπελα που απ'οτι βλεπω "μετραω"πολυ στο δρομο και αισθανομαι οτι αρεσω.

Δικαιολογια,τον ειχα νευριασει και δεν το ειπε με πριθεση να με προσβαλλει,αλλα τελειως τυχαια.

Οι συγγνωμες βεβαια που ζηταγε δεν μου εφταναν.

Το οτι πρεπει να χασω βαρος γιατι θα δειχνω πολυ-πολυ καλυτερη και θα φοραω ο,τι θελω,αυτο το ξερω και δεν το αρνουμαι!!!Το θεωρω γελοιο και αναδρο ομως,ενας ανδρας να σε επιλεγει γι'αυτο που εισαι και μετα να του ξυνιζεις.Και ενας λογος για να τρελαινεσαι ειναι οτι δεν μιλαμε για μοντελα που αποφασισαν να κρινουν τις παχουλες,μη τρελαθουμε τωρα!!

Επειδη ακριβως απηυδησα με ολα αυτα,τις προαλλες οταν μια γειτονισσα πανω σε εναν γελοιο καυγα αποκαλεσε εμενα και τη μητερα μου ΦΑΛΑΙΝΕΣ και πολλα αλλα,πηγα να τη χτυπησω γιατι δεν ανεχομαι πλεον την ελλειψη σεβασμου και το να κρινουν ανθρωπους για κατι το οποιο δεν δειχνει το χαρακτηρα και τη ψυχη του!!

Δυστυχως-για εκεινη-βρεθηκε στη θεση να πληρωσει τα σπασμενα....

Βρες αυτόν που θα σου δείξει τα χρώματα την στιγμή που ο ουρανός για σένα θα φαίνεται γκρίζος...

εγω παλι ,εχω αλλο θεμα.. πρωην συναδελφος και φιλη ειναι 146 κιλα με υψος 1.60 . ποτε απο μερους μου δεν τεθηκε θεμα ρατσισμου. πριν 1 1/2 χρονο μου ειπε οτι θελει να βρει διαιτολογο για να βελτιωσει την υγεια της. ειχε συχνα προβλημα με την αναπνοη της καθαρα λογω βαρους και ηθελε να το καταπολεμησει. εφοσον με εμπιστευτηκε, της ειπα οτι χαιρομαι που πηρε την αποφαση μονη της και πως θα την στηριξω οσο μπορω. αφου ψαξαμε αρκετα βρηκαμε ενα διαιτολογο, ο οποιος της εφτιαξε ενα προγραμμα με 5 γευματα την ημερα και αφου της ειπε να κανει καποιες εξετασεις. να σημειωσω οτι δεν υπαρχει παθολογικος λογος που οδηγησε στην αυξηση βαρους της, αλλα απλως καταναλωνει συνεχως φαγητο. ε, ρε παιδια εχω σκυλομετανιωσει που προσφερθηκα να βοηθησω..εναμισι χρονο μετα με εχει προσβαλει απειρες φορες οτι εγω φταιω που συνεχιζει να τρωει, εγω φταιω που δεν εχει χασει κιλο, ολα εγω...μεχρι και στο παιδι μου μιλησε υποτιμητικα, εκει την πηρε και την σηκωσε ομως, το ανοιξα το στομα μου εκει.

μεχρι που σκεφτηκα οτι μπορει να ζηλευει και να της βγαινει ετσι. βλεπετε παντρευτηκε και γεννησε η αδερφη της. και εκει δεν φερεται καλα..

Διαφημίσεις

Κι εγω ως εφηβη ημουνα αυτο που λεμε "τσουπωτη".Στην αρχη δεν εδινα σημασια,απο ενα σημειο και μετα ομως,αρχισε να με ενοχλει και επειδη εγω ειμαι της λογικης"ποναει κεφαλι-κοψει κεφαλι",ξεκινησα γυμναστηριο.Εχουν περασει 15 χρονια απο τοτε.Δεν εχω σταματησει να γυμναζομαι,εχει γινει μερος της καθημερινοτητας μου,ακομη και στο εξοχικο εχω παρει στατικο ποδηλατο,κολυμπαω πολυ κλπ.Η γυμναστικη μου "εφιαξε"και την διατροφη,γιατι εαν πχ παραφας και παρεις κανα 2 κιλο,βλεπεις αμεσως αλλαγη στην αντοχη σου,οποτε απο μονη μου ,δεν μπορω να παραφαω,πλεον.Απο τοτε παντρευτηκα,δεν εχει αλλαξει κατι,φοραω τα ιδια ρουχα.Τα τελευταια 2χρονια,μου παρουσιαστηκε θυροειδης,αλλα δεν με εχει επιρρεασει πανω απο 1-2 κιλα που δεν φευγουν ευκολα.Περισυ για ενα 4μηνο ημουνα σχεδον σε ακινησια λογω προβληματος υγειας πηρα 4 κιλα ,τα οποια εχασα χωρις διαιτα σε 3 μηνες οταν αρχισα παλι να γυμναζομαι.Γενικα,πιστευω οτι κατι αρχιζει και ειναι προβλημα οταν μας ενοχλει,εαν ειμαστε εμεις ενταξει με τον εαυτο μας,δεν νομιζω οτι χωραει ουτε ρατσισμος απο τους αλλους,ουτε τιποτα.

Άσχετο λίγο αλλά θα το πω...για τον ρατσισμό και τις πωλήτριες.. Όταν ήμουν έγκυος 7 μηνών ήμουν γύρω στα 70 κιλά.Είναι έτσι ο σωματότυπός μου που δεν φαινόμουν έγκυος αλλά στρουμπουλή..Ήταν πλατιά η κοιλίτσα και τα ρουχα μου ριχτά..Πάω σε ένα μαγαζί με ρόυχα και κοιτούσα φουστανάκια. Ήμουν μαζί με τον άντρα μου.. Βλέπω ένα και ρωτάω:Υπάρχει αυτό στο νούμερό μου? Και τι μου απαντάει η άξεστη??? Κοιτάει τον άντρα μου και λέει: Εεεεεε!όοοχι!!! Θα σας βρω όμως εγώ ένα φουστανάκι που θα κρύβει τα παχάκια1 Έτσι? και κοιτούσε τον άντρα μου.. Της απαντάει λοιπόν κοιτώντας τη: Δεν είναι παχάκια. Είναι εγκυμοσύνη 6 μηνών.. Δάγκωσε τη γλώσσα της...Ααααα... Να σημειώσω.. Τώρα είμαι 70 κιλά χωρίς να είμαι έγκυος..

Άσχετο λίγο αλλά θα το πω...για τον ρατσισμό και τις πωλήτριες.. Όταν ήμουν έγκυος 7 μηνών ήμουν γύρω στα 70 κιλά.Είναι έτσι ο σωματότυπός μου που δεν φαινόμουν έγκυος αλλά στρουμπουλή..Ήταν πλατιά η κοιλίτσα και τα ρουχα μου ριχτά..Πάω σε ένα μαγαζί με ρόυχα και κοιτούσα φουστανάκια. Ήμουν μαζί με τον άντρα μου.. Βλέπω ένα και ρωτάω:Υπάρχει αυτό στο νούμερό μου? Και τι μου απαντάει η άξεστη??? Κοιτάει τον άντρα μου και λέει: Εεεεεε!όοοχι!!! Θα σας βρω όμως εγώ ένα φουστανάκι που θα κρύβει τα παχάκια1 Έτσι? και κοιτούσε τον άντρα μου.. Της απαντάει λοιπόν κοιτώντας τη: Δεν είναι παχάκια. Είναι εγκυμοσύνη 6 μηνών.. Δάγκωσε τη γλώσσα της...Ααααα... Να σημειώσω.. Τώρα είμαι 70 κιλά χωρίς να είμαι έγκυος..

Καλά, αυτό δεν είναι ρατσισμός... Απλώς ήταν αγενής η πωλήτρια, αλλά πίστεψέ με, το ίδιο αγενής θα είναι και με τις "αδύνατες"...

εχω δυο μπουμπουκακια

Οσο για τις πωλήτριες...μια φορά όταν ήμουν 70 κιλά μπήκα σε ένα κατάστημα attrativo και ρώτησα αν μπορώ να δω κάποιο τζιν. Η πωλήτρια με κοίταξε απο την κορυφή ως τα νύχια και με ειρωνικό ύφος μου είπε "δεν έχουμε τόσο μεγάλα νούμερα....

τι ειπε το κοριτσακι στα attrativo???Δεν ειχαν νουμερα για σενα???Εγω παντως με 78 κιλα φοραω το νουμερο 12 και δεν μου ειναι και τσιτα!!!!!

αει με ολες τις ασχετες που δεν ξερουν ουτε πελατισσες να κρατησουν!!

η μάνα μου όταν με γέννησε ήταν σαμιαμίδι 55 κιλά, εγώ γεννήθηκα 5κιλο. καταλαβαίνεις ότι έτρωγα από τη σάρκα της. πετσί και κόκκαλο.

από αυτά που μου λέει, δεν αισθανόταν όμορφη.

εγω οταν γεννησα εμεινα 60 κιλα απο 78 και η μικρη μου βγηκε 3100.Ποτε λες ενιωθα πιο ομορφη τωρα ή τοτε???

Η μανα σου απαντησε και για λογαριασμο μου!!!

Να βρασω τα 60 κιλα με 174 υψος που εμοιαζα με εφηβακι που ειχε πιει μπυρες...

Δεν με νοιαζει τιποτε...αν πεσω στα 75 θα νιωθω τελεια...αλλα και τωρα ομως μια χαρα νιωθω!

Οσο για τον ρατσισμο...ναι,υπαρχει!Προσωπικα δεν τον εχω νιωσει,με βοηθα το κορμι μου σε αυτο γιατι ειναι αρμονικο ακομη και με το κατιτις παραπανω αλλα τα σχολιακια και καλα καλοπροαιρετα τα εχω ακουσει οταν ξεφυγα λιγακι!!!

Τον βλεπω ομως τριγυρω σε πολυ κοσμο,φιλους και μη!!

• 1 χρόνο μετά...

υπαρχει τρελος ρατσισμος για τις παχιες ειδικα αν ψαχνουν δουλεια που απαιτει εμφανιση. και αυτο προερχεται ιδιαιτερα απο κοπελες με αναλογιες ή αντρες με περαση στις γυναικες ή γενικα ατομα που δε βλεπουν τη "καμπουρα τους".

ειδικα οι αντρες με εχουν αφησει με το στομα ανοιχτο με το τι σκεφτονται! δε παιζονται οι λογοι που τις αποφευγουν! εχω κανει απειρες συζητησεις με συζυγους, ελευθερους, μικρους, μεγαλους, αλλα ολοι ειναι φωτοτυπιες του κοινου τους προγονου πριν δις χρονια. οι πιο συνηθισμενες ιδεες γυρω απο το μυθο της "χοντρης" ειναι πως

-μυριζει οταν κανεις σεξ

-μπορει να σε κατ....σει απο ακρατεια(ελεος)

-τουλαχιστον ναχει καλο προσωπο να το βλεπω στο κρεβατι(το αντιθετο με τις αδυνατες και "ασχημομουρες" που λενε οτι σαυτες βαζουν και καλα σακουλα στο κεφαλι τους)

-αν εχει γλυκο προσωπο μπορω να τη πλησιασω γιατι η χοντρη γινεται καλλονη με διαιτα αλλα η μουρη μενει.

το θεμα ειναι πως ολοι λενε ασχημα πραγματα για τις χοντρες αλλα ολοι εχουν μια αγαπημενη θεια, αδερφη, μαμα, γιαγια, κολλητη, που ειναι υπερβαρη και την αγαπανε! οποτε τι να πεις! απλα χωρις σχολια!

υπαρχει τρελος ρατσισμος για τις παχιες ειδικα αν ψαχνουν δουλεια που απαιτει εμφανιση.

Δεν εχω τιποτα με τις υπερβαρες ισα ισα....αλλα ειναι και μερικες που δεν παιζονται δηλαδη θελω να πω τα θελουν και τα παθαινουν ειναι αναλογα που θα ζητησεις δουλεια αυτο θελω να πω.....

Γιατι δουλευα αρκετα χρονια υποδοχη σε διαφορα μαγαζια και ερχοντουσαν κοπελες ευσομες και αρκετα παχιες και ζητουσαν δουλεια ως υποδοχη....

Πραγμα που δεν γινοταν.....

Θελω να πω δηλαδη πως πολλες φορες πληγωνονται και μονες τους καποιες δεν πας να ζητησεις δουλεια καπου που ξερεις πως δεν θα σε παρουν σιγουρα γιατι το μονο που κοιτανε ειναι η εμφανιση:rolleyes::rolleyes:

Κατα τα αλλα και εγω νευριαζω με τον ρατσισμο απεναντι σε ανθρωπους ευσομους κτλ...

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Κοριτσια μη το ψαχνετε.. τον ρατσισμο τον βιωνουν ολοι, ειτε χοντροι,αδυνατοι,ψηλοι,κοντοι κτλ..

Εγω ποσα χρονια ημουν αρκετα αδυνατη το τι εχω ακουσει δε λεγεται.. Οχι ανορεκτικη καμια σχεση, απλα αδυνατη.. Ολη την ωρα να ακουω πως εισαι ετσι, θα σε παρει ο αερας, θα πεσεις σε κανα πηγαδι και θα πας στο πατο, να πηγαινω σε κανα τραπεζι και να μου γεμιζουν το πιατο μεχρι πανω (γευμα για σουμο) και να μου λενε δεν εχεις αναγκη εσυ ισα ισα να παρεις και λιγο, η πεθερα μου την πρωτη μερα που πατησα στο σπιτι να την γνωρισω να με πρηζει με τα κιλα και να μου λεει οτι οι αντρες θελουν τσουπωτες γυναικες και οχι αδυνατες..Ολα αυτα βεβαια σε ειρωνικο υφος οχι χαριτολογοντας οπως υποστηριζαν..

Ενα σωρο γι αυτο σας λεω οτι εχει ο καθενας θα του το χτυπησουν. Δε πα να σαι μοντελο παλι θα βρουν κατι να σου ριξουν την ψυχολογια..

Εγω ποσα χρονια ημουν αρκετα αδυνατη το τι εχω ακουσει δε λεγεται.. Οχι ανορεκτικη καμια σχεση, απλα αδυνατη.. Ολη την ωρα να ακουω πως εισαι ετσι, θα σε παρει ο αερας, θα πεσεις σε κανα πηγαδι και θα πας στο πατο, να πηγαινω σε κανα τραπεζι και να μου γεμιζουν το πιατο μεχρι πανω.

α ρε τι μου θυμισες! εγω στις πιο τρυφερες-σημαντικες ηλικιες, δημοτικο+εφηβεια μεχρι τα 16, ενιωσα το ρατσισμο απο ανθρωπους 40-100χρονων! ημουν αδυνατη αλλα ευτυχως δεν υπηρχε η μοδα της ανορεξιας. αλλα με υποτιμουσαν συνεχεια.ξερετε τι ειναι να μου λενε μυρμιγκια τρως?ναμου γεμιζουν το πιατο και οταν ελεγα οτι εφαγα δε με πιστευαν??? κοντευα να παθω τραλαλα και δεν ηθελα να εμφανιζομαι με καλοκαιρινα ρουχα μεχρι το γυμνασιο, για να μη λενε οτι ειμαι αδυνατη! μονο η μαμα κ ο μπαμπας δε νοιαζονταν και μου ελεγαν αν τρως και παιρνεις ολες τις βιταμινες να μη παρεις τουτε ενα κιλο παρολο που ημουν πολυ αδυνατη και ολοι οι αλλοι ελεγαν χοντραδες. αλλα το πιο σπαστικο ειναι να σε συγκρινουν! με τη φιλη, την ξαδερφη, τον εαυτο τους. λες και ενα παιδι δεν αλλαζει εμφανιση! εγω στα 16 πεταξα καμπυλες αφου εβαλα καποια κιλακια και αμεσως ολοι "πωπωπ παχαινε καλε αυτη!"δηλαδη τι? πλεον με αποδεχονται?αυτο ειναι το ολο θεμα με ενα ατομο? οι τελειες καμπυλες ακομα και στην εφηβεια?

τι ειπε το κοριτσακι στα attrativo???Δεν ειχαν νουμερα για σενα???Εγω παντως με 78 κιλα φοραω το νουμερο 12 και δεν μου ειναι και τσιτα!!!!!

αει με ολες τις ασχετες που δεν ξερουν ουτε πελατισσες να κρατησουν!!

Παίζει ρόλο και το πώς/πού είναι κατανεμημένα τα κιλά. Πριν μείνω έγκυος ήμουν 50 κιλά κι όμως στο attrattivo πολλά ρούχα δεν με έπαιρναν στο στήθος. Εξάλλου τα attrattivo είναι γνωστό πως έχουν νούμερα εφηβικά. Πρέπει να έχεις συγκεκριμένο σωματότυπο για να τα φορέσεις. Ακόμα και τα φαρδιά και τα "χαχόλικα" που έχουν, είναι για στενές σιλουέτες.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...