Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τέλος οι αστυνομικές ταυτότητες – Έρχεται η κάρτα του Πολίτη

poukis

Recommended Posts

Δεν είπα αυτό! Είπα ότι η αποκάλυψη του Ιωάννη δεν είναι του Ιωάννη του Θεολόγου όπως διαστρεβλωμένα πιστεύουν κάποιοι.

εεεεεεελλαααααααααα!!!!!!!!!

για πεςςςς......

γιατι ξερεις ε?

εμεις οι χριστιανοι,ειμαστε ΤΕΛΕΙΩΣ προβατα και παιρνουμε μια ζωη διαστρεβλωμενες πληροφοριες....

ααααα!!!!!

αστο!

εφαγα φλασακι!

μη μου πεις!!!!!!!!

ο μπαρμπα - γιαννης ο κανατας δεν ητανε?????:rolleyes:

uDuOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 166
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τσου... ο γιάννης μου το μαντίλι σου...

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

δεν ανοιξα αυτο το θεμα ουτε για να τσακωθω...ουτε για να ξεκατινιαζομαι με αλλες μανουλες μεσα στο φορουμ...δεν ειναι στον χαρακτηρα μου...

οποιος ενδιαφερετε να μαθει περισσοτερα ειναι πολυ ευκολο να το κανει...οποιος θελει ας αγωνιστει οποιος δεν θελει ας μην το κανει...

ειναι καθαρα στην κριση και στα πιστευω του καθενος...

εγω ξερω οτι μπορει να δω τα παιδια μου να πεινανε ...να μην μπορω να τα παω στο γιατρο...να μην εχω σπτι να μινω...γιατι οποιος δεν δεχτει το χαραγμα δεν θα εχει δουλεια,δεν θα μπορει να κανει συναλλαγες,δεν θα μπορει να κανει τιποτα στη ζωη του...θα ειναι ενα τιποτα για το κρατος...ενα ανυπαρκτο στοιχειο και θα πολεμηθουν πολυ οσοι αντισταθουν...αλλα αξιζει τον κοπο να αγωνιστω ακομη και αν χρειαστει να παρω τα βουνα...οσοι αντισταθουν θα διξουν την αγαπη τους για το θεο και εκεινος δεν θα αφησει κανεναν στη μοιρα του...θα ειναι εκει να βοηθησει...

δηλαδή αν κάποιος είναι άθεος και αντισταθεί δεν θα τον βοηθήσει????????

ξερατε οτι στο αγιο ορος αν καποιος προσκυνητης για καποιο λογο μινει μονος στην ερημο του αγιου ορους θα βρει το πρωι που θα ξυπνησει με ανεξυγητο τροπο φαγητο κοντα του? ετσι λοιπον κανεις απο αυτους που θα αγωνιστουν δεν θα παει χαμενος...

απ' ότι γνωρίζω μόνο άντρες δεν επιτρέπονται στο άγιο όρος?????????

ευτυχώς που κάνω μόνο αγόρια θα σωθούν...............

πραγματικα οφειλω να ζητησω συγνωμη αν σας κουρασα και αν σας προσβαλα με καποιο τροπο ...ξαναλεω δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου...ηθελα απλα να ενημερωσω οσους ενδιαφερονται...

οσο για τον πατερ παισιο δεν ειπα ποτε οτι μιλησε για τις ταυτοτητες...που μπορει να το εχει κανει δεν εχω διαβασει τα παντα για εκεινον...μιλησα για προφητειες που εχει πει-γραψει και οι προφητειες δεν αφορουν μονο τις ταυτοτητες...

οσο αυτο για τα ομοιοπαθητικα δεν το γνωριζω, δεν το εχω ακουσει ποτε οποτε δεν μπορω να εκφερω αποψη...

ούτε εγω γνωρίζω κάτι σχετικό

:oops:

Διαφημίσεις

Το θέμα έχει ξεφύγει εντελώς.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω εγώ είναι πως εφόσον κάποιος δεν πειράζει κανένα και είναι καλός άνθρωπος παύει ξαφνικά να είναι, όταν χρησιμοποιεί αυτήν την κάρτα. Είναι ένα μέρος της ζωής μας. Ζούμε και εργαζόμαστε σ΄αυτήν την κοινωνία και καλώς ή κακώς παρακολουθούμαστε. Δηλαδή ποιά η διαφορά να χρησιμοποιώ τον υπολογιστή και το internet με τη χρήση της κάρτας; Είναι δυνατόν να μην έχουμε επαφή με κανένα; Σε όποιο βουνό και να πας θα έρθεις σε επαφή με τον έξω κόσμο. Πιστεύω πως όποιες κάρτες και να βγούν, όσες τηλεοράσεις και να υπάρχουν, όσο internet και να χρησιμοποιώ κανένας δε θα μπορέσει να με ελέγξει αν εγώ δε θέλω. Είμαστε άνθρωποι με νου και κρίση και καμιά κάρτα δε θα με κάνει "να πάω με τον αντίχρηστο" μια που δεν πιστεύω κι όλας σ΄αυτόν. Προσπαθώ να νιώθω καλά μέσα μου, δεν έχω κανένα λόγο να κρυφτώ από κανένα γι΄αυτό και δεν με πειράζει να με παρακολουθήσουν. Και; Πιστεύω πως μια τέτοια κάρτα θα διευκολύνει στην καθημερινότητά μου. Σ΄αυτό τον κόσμο ζούμε. Με αριθμούς ΙΚΑ, ΑΜΚΑ, ΑΦΜ.

74Qtp3.png2SeRp3.png

http://www.orthros.org/Greek/EA/EA.htm#q28

Τα παρακατω ειναι αποσπασμα απο το παραπάνω λινκ που παρεθεσε καποια κοπελια.

Ὁ π. Παΐσιος χαρακτήριζε τά ὁμοιοπαθητικά φάρμακα σάν δαιμονικό ὑποκατάστατο τοῦ ἁγιασμοῦ, ἐνῷ ὁ π. Πορφύριος εἶπε ὅτι κάποια ἀπό τά ὁμοιοπαθητικά χάπια, πού εἰσάγονται ἀπό τό ἐξωτερικό, εἶναι διαβασμένα ἀπό μάγους.

Ὁ Γ. Βυθούλκας πού εἰσήγαγε τήν Ὁμοιπαθητική στήν Ἑλλάδα δέν ἦταν γιατρός, ἀλλά ἦταν ὁ «γιατρός» τοῦ Γκουρού Μαχαρίσι καί θεωροῦσε «πνευματικούς γίγαντες» τόν Ramana Maharishi καί τόν Ramakrishna. Ὅλο αὐτό τό ζοφερό κλῖμα μᾶς πείθει γιά τίς ἀποκρυφιστικές ρίζες τῆς Ὁμοιοπαθητικῆς. Τό γεγονός ὅτι πολύ καταφεύγουν στήν Ὁμοιπαθητική γιά νά θεραπευθοῦν χωρίς νά γνωρίζουν τί ἀκριβῶς συμβαίνει πρέπει νά μᾶς ἀνησυχήσει. Ὑπάρχει μιά ψευδαίσθηση στούς προσερχομένους στούς Ὁμοιοπαθητικούς «γιατρούς», ὅτι γίνονται καλά. Τί συμβαίνει; Συμβαίνει ὅ,τι καί μέ φάρμακα Placebo δηλαδή ἐκεῖνα τά ψευδο -φάρμακα πού δίνουν οἱ γιατροί σέ ἀρρωστομανεῖς. Αὐτά σέ μορφή χαπιοῦ, κάψουλας ἤ σιροπιοῦ δέν περιέχουν καμμιά θεραπευτική οὐσία. Ὅμως οἱ ἀρρωστομανεῖς πού συνεχῶς φαντάζονται πόνους καί ἀρρώστειες πιστεύουν ὅτι παίρνουν τό καλλίτερο φάρμακο καί κατευνάζονται οἱ φανταστικοί ἤ νευρικοί πόνοι τους. Παρόμοια δράση ἔχουν καί τά ὁμοιοπαθητικά φάρμακα ἰδίως ὅταν συνοδεύονται ἀπό μιά μακρά συζήτηση τοῦ ἀσθενοῦς μέ τόν ὁμοιοπαθητικό «θεραπευτή»

Και ξαναρωτω ειναι ο ιδιος???????????????????????

Ενταξει παιδια εχω φαει κολλημα, αυτο το πραγμα δεν το ειχα ματαξανακουσει!

Διαφημίσεις

Επειδή η natty θα σκάσει από το κακό της αν δεν μάθει... ε δεν υπάρχει άλλος πατερ Παΐσιος καλό μου!

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Ανώνυμος είπε...

ο αντρας μου πηρε το αμκα εγω δεν θελω και με πιεζει πολυ μπορει και να χωρισουμε γι αυτο δεν θελω να σφραγιστω με 666

9 Σεπτεμβρίου 2009 6:14 μ.μ.

ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ είπε...

Απάντηση στο σχόλιο της φίλης αναγνώστριας

Αγαπητή μας φίλη ο στόχος είναι να μην προδώσουμε την πίστη μας και απωλέσουμε την ψυχή μας δια της αρνήσεως.Δυστυχώς για μας τους ενδεδυμένους τον "δερμάτινο χιτώνα" υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους οδηγούμεθα στην αιώνια καταδίκη.

Όλοι πάντως οι δρόμοι προς την άρνηση και την κόλαση έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό,την ανυπακοή στις εντολές του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού όπως μας παρεδόθησαν δια των Αγίων Αποστόλων και των Αγίων Πατέρων της Εκκλησίας μας.Αν υπάρχει διαφωνία με τον σύζυγο για το θέμα του ΑΜΚΑ τότε η επίμονη και απο καρδιάς προσευχή,η συχνή και ειλικρινής εξομολόγηση και Θεία κοινωνία θα ελκύσει την Θεία Χάρη η οποία θα εξομαλύνει κάθε "αιχμηρή γωνιά" , θα διορθώσει τους λογισμούς μας και θα "ενεργοποιήσει" πάλι τους ιερούς δεσμούς του Γάμου μετατρέποντάς τον σε μέσο αγιασμού ψυχών και σωμάτων.Ποτέ ο πιστός δεν σκέφτεται τον χωρισμό ούτε ακόμα κι αν υπάρχουν τετοιου είδους διαφωνίες.Αφού ο ίδιος ο Χριστός ήταν παρών στο Ιερό μυστήριο του Γάμου μας και το ευλόγησε Ο Ιδιος τότε αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι Τον εμπιστευθούμε απόλυτα και να Τον ξανακαλέσουμε στο σπίτι μας και τότε όλα θα αλλάξουν πρώτα εντός μας και ύστερα στους γύρω μας.Κανένα πρόβλημα και καμία δυσκολία δεν θα μπορέσει τότε να προκαλέσει ρήγματα στο Γάμο μας.Αγαπητή μας φίλη μην απελπίζεσαι και μην πιστεύεις ότι τίποτα δεν αλλάζει ,έχε την πίστη σου θερμή και την "λαμπάδα" αναμμένη και τότε θα έχεις ανοίξει την πόρτα Στον μόνο και πραγματικό ΣΑΣ στήριγμα που είναι ο Σταυρωθείς και Αναστάς Ιησούς Χριστός.

Με τιμή

Ο.Π

και αποθηλασε επιτελους!

και παλι Αρκας..

απο το ΖΩΗ Μετα

διαολακι απο τη κολαση, συζηταει με αγγελακι απο τον παραδεισο

-ρε συ αγγελε, θελω ν παρω μεταθεση στο παραδεισο, εχει πολυ τρεξιμο και δουλεια κατω στη κολαση..

-εχεις διαβασει την υλη, για να περασεις τις εξετασεις?

-ναι, απλα ψιλομπερδευομαι... δε θυμαμαι ποσα ειναι τα 12 ευαγγελια... 7 δεν ειναι? και τα 7 θανασιμα αμρτηματα.. 4 δεν ειναι?

-αχρηστε!! τιποτα δεν ξερεις..

-ναι ρε γμτ, εχω προβλημα με τα νουμερα, ολο ξεχναω.... γι αυτο με κατσαδιαζει συνεχεια κατω στη κολαση και ο 66κατι...

ολοι οι ΑΜΚΑ δεν αρχιζουν απο 666? τυχαιο? δε νομιζω!!

καλέ εγω νόμιζα οτι έχουν την ημερομηνία γέννησης μας

τα δικά μου αρχικά τουλάχιστον έτσι είναι....................:cool:

Διαφημίσεις

υπαρχει

ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ???????????

πως λεμε ο Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων?????

ελα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε....

:-)

αυτο δε το ξερα ΟΜΟΛΟΓΩ !

(Πληρώνονται εξτρα ?)

η natty μετα την αποκάλυψη :D:D:D:D:D:D:D:D

Shock_Bill.png

Ε ναι βρε κοριτσια! Ετσι! Μα δεν νομιζω να εχω ξανακουσει κατι τοσο βλακωδες στη ζωη μου! Επαθα σοκ!

Για αυτον τον τυπο συζητάμε τωρα, μεγαλες κοπελες με παιδια!

Ενταξει τωρα θα κατεβασω τα κοτσιδια μου και θα κατσω ησυχη περιμένοντας με αγωνια το εμβόλιο για τη βλακεια γιατί αλλιως εγω δεν την παλευω διαφορετικα. οκ!:D

οκ πάσο :-):-) :-)

δεν εχω λόγια απλα να ...

εγω πιστεύω ποιά μόνο στο ότι αρεσκετε η ανεπάρκειά του ανθρώπου στο να βασίζει για ψυχολογικούς καθαρα λόγους την ευθύνη των πράξεων και της υπαρξης του σε κατι περα απο αυτον ...

είναι βολικό !

Ενταξει τωρα θα κατεβασω τα κοτσιδια μου και θα κατσω ησυχη περιμένοντας με αγωνια το εμβόλιο για τη βλακεια γιατί αλλιως εγω δεν την παλευω διαφορετικα. οκ!:D

Δυστυχώς natty όπως λέει και η υπογραφή μου, άδικα θα περιμένεις

There is no patch for human stupidity.

ρε natty ρε natty ....μετα το Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκκαι το παρατηρητήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων

ήρθε ΚΑΙ το ορθόδοξο παρατηρητήριο για τις κάρτες και το ΑΜΚΑ :-) :-) :-)

τωρα έμαθα οτι γίνεται η σύσταση του παρατηρητηρίου της καρτας του πολιτή

και ακολουθούν το

Ορθόδοξο παρατηρητηρίο της καρτας του carfur

Ορθόδοξο παρατηρητηρίο της καρτας του Βασιλόπουλου ΑΕ

Ορθόδοξο παρατηρητηρίο της καρτας του ΟΑΕΔ

:-):-)

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...