Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τέλος οι αστυνομικές ταυτότητες – Έρχεται η κάρτα του Πολίτη

poukis

Recommended Posts

Με ενοχλεί πραγματικά να υποστηρίζουμε ανθρώπους με διαφορετική θρησκία και να σεβόμαστε τα πιστεύο τους όσο παράλογα και ακραία και να είναι και όταν μιλάμε για χριστιανισμό να αφορίζουμε κάποια πράγματα χάρην της προοδευτικότητας και του 20ου αιώνα που διανίουμε.

σε ενοχλει να σεβεσαι τα πιστευω των αλλον αν ειναι διαφορετικα???

πριν το σχολιασω μηπως θες να το διατυπωσεις καλυτερα!?????

Οι παππουδες μας προσφυγες, οι γονεις μας μεταναστες και εμεις......ρατσιστες!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 166
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπορει καποιοι να πιστευουν οτι ειναι μια απλη καρτα και δεν τρεχει τιποτα...

οσοι πιστευουν και θελουν να λεγονται χριστιανοι ορθοδοξοι και διαβασουν και κατι παραπανω θα ξερουν οτι ολα αυτα ειναι προφυτευμενα και γραμμενα απο αγιους μας εκατονταδες χρονια πριν...

και φυσικα για να απαντησω σε μια φιλη πιο πανω δεν υπαρχει ποτε περιπτωση να ερθει καποιος και να σου πει οτι αυτη η καρτα θα περιεχει το 666 τοσο ξεκαθαρα...

τωρα αν πιστευω οτι μπορουμε να αλλαξουμε αυτη την κατασταση ... πιστευω οτι μπορουμε να το παλεψουμε...αξιζει τον κοπο...

δικαιωμα του καθενος ειναι να δεχτει ή οχι...

μας περιμενουν δυσκολα χρονια...θα ζησουμε ασχημες καταστασεις...ειναι ολα γραμμενα και ειναι ολα πολυ κοντα μας...

το επομενο βημα μετα την καρτα θα ειναι το μικροτσιπ αυτο πανω μας...

εγω παλι αν ειναι να μην κουβαλαω 10 εγγραφα μαζι μου (ταυτοτητα , αφμ , διπλωμα , αμκα και αλλα τετοια) και το κοστος αυτων ειναι ο 666 ....χαλαλιιιιιι!!!!

Οι παππουδες μας προσφυγες, οι γονεις μας μεταναστες και εμεις......ρατσιστες!!!

Η δική μου ένσταση είναι στην χρήση του συγκεκριμένου φόρουμ για τέτοια θέματα. Δεν αφορούν γονείς και σίγουρα δεν καλύπτουν το σύνολο των ατόμων που συμμετέχουν. Όπως έχω αναφέρει και σε προσωπικό μύνημα στους διαχειριστές κατά την γνώμη μου θέματα θρησκευτικού περιεχομένου δεν θα πρέπει να επιτρέπονται. Δεν προάγουν καμία ενημέρωση και ίσα ίσα δημιουργούν εντάσεις.

There is no patch for human stupidity.

Δεν βλέπω κανένα κυνήγι μαγισσών. Για μένα δεν είναι κάτι που το λέι απλά η εκλησία ή μερικοί παπάδες. Είναι κάτι που έχει γραφτεί χρόνια πρίν στην αποκάλυψη και όσα έχουν γραφεί έχουν γίνει κατά τη δική μου άποψη. Με ενοχλεί πραγματικά να υποστηρίζουμε ανθρώπους με διαφορετική θρησκία και να σεβόμαστε τα πιστεύο τους όσο παράλογα και ακραία και να είναι και όταν μιλάμε για χριστιανισμό να αφορίζουμε κάποια πράγματα χάρην της προοδευτικότητας και του 20ου αιώνα που διανίουμε.

Στον αιώνα που διανύουμε όμως η "υποτιθέμενοι" δάσκαλοι τοι χριστιανισμού κάνουν χειρότερα πράγματα απο τους "άθεους"

Και μη μου πεις οτι παντού υπάρουν οι εξαιρέσεις....................

Και αφού λοιπόν δεν θέλει η εκκλησία αυτές τις κάρτες ας δώσει απο την περιουσία της και να φτιάξει δικές τις όπως τις θέλει;)

δυστηχως δεν μιλαμε για μια απλη καρτα που απλως εχει το 666 και σταματηστε τα σχολια του τυπου "αμαν,ξεκολιστε με το 666" κτλ....ενημερωθητε διαβαστε και μετα πειτε μας θρησκοληπτους!μιλαμε για το σφραγισμα-το μικροτσιπ που θα ειναι σε μεγεθος κοκκου ρυζιου και με μια απλη συριγγα 8α τοποθετηται εσωτερικα στον οργανισμο του ανθρωπου:δεξι χερι πανω μερος και κεφαλι-αυτο θα εχει απωτερο σκοπο ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΕΙ!!ηδη το βαζουνε στα ζωα!σε περιπτωση ποθ 8ελησεις να το αφιαρεσεις απο μεσα σου γινεται "μικροεκρηξη του τσιπ"και διαχεεται στον οργανισμο μια ουσια(δεν τη θυμαμαι)η οποια ειναι ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ-δεν θα κανεις τιποτα που να μην ενημερωνεται αυτοματα το λογισμικο των κομπιουτερ για το που εισαι και τι κανεις(δειτε την ταινια με την sabdra boulock-παγιδευμενη στο δικτυο)δειχνει ακριβος οτι θα ζησουμε στο μελλον-οσοι δεν σφραγιστουν(χριστιανοι το πιθανοτερο)δεν 8α μπορουν να κανουν συναλλαγες!ουτε ψωνια ουτε φαρμακα ουτε βενζινη-θα καταργηθουν τα λεφτα ηδη εχει ξεκινησει σιγα σιγα το ΠΛΑΣΤΙΚΟ χρημα δηθεν και καλα γιανα μην μας κλεβουν και στα μικροτσιπ ακομα που θα μας βαλουν θα υπαρχει η δικαιολογια οτι ειναι για ΚΑΛΟ ΜΑΣ!!!Οσοι δεν σφραγιστουμε δυστηχως θα ταλαιπωρηθουμε μεχρι να ληξει ολο αυτο με την δευτερα παρουσια(ξερω πως γελατε αυτη τη στιγμη)οτι θα βρισκουμε ανα πασα ωρα και στιγμη τους εγκληματιες και οσους διαπραττουν εγκληματα δεν θα υπαρχει πλεον γραφειοκρατια και αλλα. . . το βαθυτερο νοημα ολου αυτου,ναι,ειναι η θρησκεια!και δεν ντρεπομαι να το πω γιατι εχω ψαχτει πααρα πολυ με αυτο το θεμα και οσα διαβαζω τοσα χρονια και νομιζα πως ειναι βλακειες ενα ενα μου βγαινουν στην επιφανεια και ειναι πραγματικοτητα!ναι τα γραφουν και οι γραφες!αλλα εγω μιλαω και για θεολογικα βιβλια-δεν ειμαι ουτε καθε μερα εκκλησια ουτε με τους μεγαλους σταυρους αλλα καλο ειναι να διαβασουμε και να ενημερωθουμε για κατι που μας αφορα!το τσιπακι που λεμε εχει ηδη ξεκινησει σε πολλες χωρες του εξωτερικου-γιανα ανοιξει ας πουμε η πορτα στην εταιρια που εργαζεσαι 8α βαζεις την παλαμη σου σε μια υποδοχη θα σε σκαναρει το λαζερ και θα ανοιγουν οι πορτες!ANYWAY δε θελω να σας κουρασω αλλο μπορειτε αν θελετε ολα αυτα να τα βρειτε και να τα διαβασετε-η elizaa εδωσε καποιες διευθυνσεις-φανταζομαι πως πολλοι εδω μεσα θα με χλευασουν αλλα καλο θα ειναι να το ψαξετε πρωτα το θεμα. . . .πριν κριτικαρετε χωρις να ξερετε.......(oso gia toys iereis , nai dysthxws , 8a doyme pollaaaaa akomi!!einai elaxistoi aytoi poy kanoyn to ergo toys kai to leitourgima swsta!opws psaxnoume na vroume to kalo giatro kai to kalo dikigoro etsi exoume ftasei pleon na psaxnoume kai enan swsto ierea allwste to leei kai h agia grafi,pws prwtoi oi iereis 8a pesoyn sthn amartia)

Διαφημίσεις

Με ενοχλεί πραγματικά να υποστηρίζουμε ανθρώπους με διαφορετική θρησκία και να σεβόμαστε τα πιστεύο τους όσο παράλογα και ακραία και να είναι και όταν μιλάμε για χριστιανισμό να αφορίζουμε κάποια πράγματα χάρην της προοδευτικότητας και του 20ου αιώνα που διανίουμε.

μήπως εννοείς τον 21ο; γιατί από ότι ξέρω τον 20ο τον αφήσαμε πίσω μας χρόοοονια τώρα.

η πίστη και η θρησκεία είναι υπέροχα πράγματα και μπορούν να δώσουν δύναμη, κουράγιο και ελπίδα σε δύσκολες στιγμές.

όμως καλό θα είναι να μάθουμε να χρησιμοποιούμε την κρίση μας, να φιλτράρουμε τα πράγματα και να μη τα βάζουμε όλα στο ίδιο καζάνι.

η χρήση μίας τέτοιας κάρτας - δεν τη γνωρίζω καν, δεν έχει πέσει ακόμα στην αντίληψή μου - θα μπορούσε να φανεί αρκετά πρακτική.

ας αφήσουμε τις προκαταλήψεις κατά μέρος και ας δούμε το κατά πόσο μπορούσε να μας είναι χρήσιμη αφήνοντας τις θεωρίες συνωμοσίας κατά μέρος.

δυστηχως δεν μιλαμε για μια απλη καρτα που απλως εχει το 666 και σταματηστε τα σχολια του τυπου "αμαν,ξεκολιστε με το 666" κτλ....ενημερωθητε διαβαστε και μετα πειτε μας θρησκοληπτους!μιλαμε για το σφραγισμα-το μικροτσιπ που θα ειναι σε μεγεθος κοκκου ρυζιου και με μια απλη συριγγα 8α τοποθετηται εσωτερικα στον οργανισμο του ανθρωπου:δεξι χερι πανω μερος και κεφαλι-αυτο θα εχει απωτερο σκοπο ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΕΙ!!ηδη το βαζουνε στα ζωα!σε περιπτωση ποθ 8ελησεις να το αφιαρεσεις απο μεσα σου γινεται "μικροεκρηξη του τσιπ"και διαχεεται στον οργανισμο μια ουσια(δεν τη θυμαμαι)η οποια ειναι ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ-δεν θα κανεις τιποτα που να μην ενημερωνεται αυτοματα το λογισμικο των κομπιουτερ για το που εισαι και τι κανεις(δειτε την ταινια με την sabdra boulock-παγιδευμενη στο δικτυο)δειχνει ακριβος οτι θα ζησουμε στο μελλον-οσοι δεν σφραγιστουν(χριστιανοι το πιθανοτερο)δεν 8α μπορουν να κανουν συναλλαγες!ουτε ψωνια ουτε φαρμακα ουτε βενζινη-θα καταργηθουν τα λεφτα ηδη εχει ξεκινησει σιγα σιγα το ΠΛΑΣΤΙΚΟ χρημα δηθεν και καλα γιανα μην μας κλεβουν και στα μικροτσιπ ακομα που θα μας βαλουν θα υπαρχει η δικαιολογια οτι ειναι για ΚΑΛΟ ΜΑΣ!!!Οσοι δεν σφραγιστουμε δυστηχως θα ταλαιπωρηθουμε μεχρι να ληξει ολο αυτο με την δευτερα παρουσια(ξερω πως γελατε αυτη τη στιγμη)οτι θα βρισκουμε ανα πασα ωρα και στιγμη τους εγκληματιες και οσους διαπραττουν εγκληματα δεν θα υπαρχει πλεον γραφειοκρατια και αλλα. . . το βαθυτερο νοημα ολου αυτου,ναι,ειναι η θρησκεια!και δεν ντρεπομαι να το πω γιατι εχω ψαχτει πααρα πολυ με αυτο το θεμα και οσα διαβαζω τοσα χρονια και νομιζα πως ειναι βλακειες ενα ενα μου βγαινουν στην επιφανεια και ειναι πραγματικοτητα!ναι τα γραφουν και οι γραφες!αλλα εγω μιλαω και για θεολογικα βιβλια-δεν ειμαι ουτε καθε μερα εκκλησια ουτε με τους μεγαλους σταυρους αλλα καλο ειναι να διαβασουμε και να ενημερωθουμε για κατι που μας αφορα!το τσιπακι που λεμε εχει ηδη ξεκινησει σε πολλες χωρες του εξωτερικου-γιανα ανοιξει ας πουμε η πορτα στην εταιρια που εργαζεσαι 8α βαζεις την παλαμη σου σε μια υποδοχη θα σε σκαναρει το λαζερ και θα ανοιγουν οι πορτες!ANYWAY δε θελω να σας κουρασω αλλο μπορειτε αν θελετε ολα αυτα να τα βρειτε και να τα διαβασετε-η elizaa εδωσε καποιες διευθυνσεις-φανταζομαι πως πολλοι εδω μεσα θα με χλευασουν αλλα καλο θα ειναι να το ψαξετε πρωτα το θεμα. . . .πριν κριτικαρετε χωρις να ξερετε.......(oso gia toys iereis , nai dysthxws , 8a doyme pollaaaaa akomi!!einai elaxistoi aytoi poy kanoyn to ergo toys kai to leitourgima swsta!opws psaxnoume na vroume to kalo giatro kai to kalo dikigoro etsi exoume ftasei pleon na psaxnoume kai enan swsto ierea allwste to leei kai h agia grafi,pws prwtoi oi iereis 8a pesoyn sthn amartia)

ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ.....Πιστευεις δηλαδη πως ο κοσμος θα κατσει να του βαλουν μικροτσιπ στο σωμα του που αν θελησει να το βγαλει θα πεθαινει ?? Τι ειναι αυτα ρε παιδια πρωι πρωι????? Τι πινετε? Εαν σας πειραζει ο κινηματογράφος μην τον παρακολουθειτε βρε παιδια..

Ειλικρινά πρέπει να απαγορευθούν τέτοια ποστς σε φόρουμ για γονείς. Τι να πρωτοσχολιάσεις εδώ μέσα. Είναι απογοητευτικό πως αναπαράγονται κιόλας.

This is a man's world

Δεν πιστεύω αυτά που διαβάζω! Α ρε spielberg ζημιά που έχεις κάνει και δεν το ξέρεις!

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

δυστηχως δεν μιλαμε για μια απλη καρτα που απλως εχει το 666 και σταματηστε τα σχολια του τυπου "αμαν,ξεκολιστε με το 666" κτλ....ενημερωθητε διαβαστε και μετα πειτε μας θρησκοληπτους!μιλαμε για το σφραγισμα-το μικροτσιπ που θα ειναι σε μεγεθος κοκκου ρυζιου και με μια απλη συριγγα 8α τοποθετηται εσωτερικα στον οργανισμο του ανθρωπου:δεξι χερι πανω μερος και κεφαλι-αυτο θα εχει απωτερο σκοπο ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΕΙ!!ηδη το βαζουνε στα ζωα!σε περιπτωση ποθ 8ελησεις να το αφιαρεσεις απο μεσα σου γινεται "μικροεκρηξη του τσιπ"και διαχεεται στον οργανισμο μια ουσια(δεν τη θυμαμαι)η οποια ειναι ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ-δεν θα κανεις τιποτα που να μην ενημερωνεται αυτοματα το λογισμικο των κομπιουτερ για το που εισαι και τι κανεις(δειτε την ταινια με την sabdra boulock-παγιδευμενη στο δικτυο)δειχνει ακριβος οτι θα ζησουμε στο μελλον-οσοι δεν σφραγιστουν(χριστιανοι το πιθανοτερο)δεν 8α μπορουν να κανουν συναλλαγες!ουτε ψωνια ουτε φαρμακα ουτε βενζινη-θα καταργηθουν τα λεφτα ηδη εχει ξεκινησει σιγα σιγα το ΠΛΑΣΤΙΚΟ χρημα δηθεν και καλα γιανα μην μας κλεβουν και στα μικροτσιπ ακομα που θα μας βαλουν θα υπαρχει η δικαιολογια οτι ειναι για ΚΑΛΟ ΜΑΣ!!!Οσοι δεν σφραγιστουμε δυστηχως θα ταλαιπωρηθουμε μεχρι να ληξει ολο αυτο με την δευτερα παρουσια(ξερω πως γελατε αυτη τη στιγμη)οτι θα βρισκουμε ανα πασα ωρα και στιγμη τους εγκληματιες και οσους διαπραττουν εγκληματα δεν θα υπαρχει πλεον γραφειοκρατια και αλλα. . . το βαθυτερο νοημα ολου αυτου,ναι,ειναι η θρησκεια!και δεν ντρεπομαι να το πω γιατι εχω ψαχτει πααρα πολυ με αυτο το θεμα και οσα διαβαζω τοσα χρονια και νομιζα πως ειναι βλακειες ενα ενα μου βγαινουν στην επιφανεια και ειναι πραγματικοτητα!ναι τα γραφουν και οι γραφες!αλλα εγω μιλαω και για θεολογικα βιβλια-δεν ειμαι ουτε καθε μερα εκκλησια ουτε με τους μεγαλους σταυρους αλλα καλο ειναι να διαβασουμε και να ενημερωθουμε για κατι που μας αφορα!το τσιπακι που λεμε εχει ηδη ξεκινησει σε πολλες χωρες του εξωτερικου-γιανα ανοιξει ας πουμε η πορτα στην εταιρια που εργαζεσαι 8α βαζεις την παλαμη σου σε μια υποδοχη θα σε σκαναρει το λαζερ και θα ανοιγουν οι πορτες!ANYWAY δε θελω να σας κουρασω αλλο μπορειτε αν θελετε ολα αυτα να τα βρειτε και να τα διαβασετε-η elizaa εδωσε καποιες διευθυνσεις-φανταζομαι πως πολλοι εδω μεσα θα με χλευασουν αλλα καλο θα ειναι να το ψαξετε πρωτα το θεμα. . . .πριν κριτικαρετε χωρις να ξερετε.......(oso gia toys iereis , nai dysthxws , 8a doyme pollaaaaa akomi!!einai elaxistoi aytoi poy kanoyn to ergo toys kai to leitourgima swsta!opws psaxnoume na vroume to kalo giatro kai to kalo dikigoro etsi exoume ftasei pleon na psaxnoume kai enan swsto ierea allwste to leei kai h agia grafi,pws prwtoi oi iereis 8a pesoyn sthn amartia)[/

ετσι ακριβως είναι!!

Διαφημίσεις

τί είπες τώρα........................

αν όντως είναι έτσι όπως τα λες (αν και υπερβολικό μου φαίνετε) τότε δεν θα είναι μόνο οι χριστιανοί ορθόδοξοι που δεν θα θέλουν τις κάρτες αλλά όλος ο κόσμος..............οπότε μην ανησυχείς........................

αλλά για να επανέλθουμε στο θέμα προς το παρον μόνο η θρησκεία αντιδρά γι αυτές τις κάρτες και μοναδικός της λόγος είναι το 666........

σιγά τον αριθμό πια...........

ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ.....Πιστευεις δηλαδη πως ο κοσμος θα κατσει να του βαλουν μικροτσιπ στο σωμα του που αν θελησει να το βγαλει θα πεθαινει ?? Τι ειναι αυτα ρε παιδια πρωι πρωι????? Τι πινετε? Εαν σας πειραζει ο κινηματογράφος μην τον παρακολουθειτε βρε παιδια..

Μα γιατί το λες αυτό; Δεν έχεις δει το GATAGA που τα λέει έξω από τα δόντια; :lol:

(Λορέτα Ποντικίνα)

ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΧΛΕΥΑΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ!!!ΔΙΑΒΑΣΕ!!!ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΘΕΣΗ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΗ!???ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΕ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ,ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ-ΗΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ-ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!! και καλο θα ειναι να προσεχεις πως μιλας σε καποιον που απλα διαφωνεις ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!!

Ειλικρινά πρέπει να απαγορευθούν τέτοια ποστς σε φόρουμ για γονείς. Τι να πρωτοσχολιάσεις εδώ μέσα. Είναι απογοητευτικό πως αναπαράγονται κιόλας.

ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΣΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΝΟ ΚΕΡΑΤΟ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ???ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΧΛΕΥΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ !!ΑΝΟΙΞΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΛΛΩΤΕ ΕΝΤΟΝΑ ΑΛΛΑ ΗΠΙΑ!ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!!ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ???ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ!!

Διαφημίσεις

Ωρε τι διαβάζω Παρασκευιάτικα!!!

Η συγκεκριμένη ταινία (The net) ουδεμία σχέση έχει με εμφυτευμένα μικροτσιπ ή έστω κάρτες με μικροτσιπ και θα το ήξερες αυτό αν είχες δει την ταινία!!!

http://www.imdb.com/title/tt0113957/plotsummary

Όσο για τα υπόλοιπα , άλλο Χριστιανός και άλλο συντηρητικός!!!

Σας παρακαλώ , επειδή μου διαφεύγει , θυμίστε μου , σε ποιό σημείο της Αποκάλυψης γράφει ότι η κάρτα του πολίτη είναι αντίθετη με το Χριστιανισμό ή ότι έστω θα φέρει , όπως λέτε, τον Αντίχριστο με το 666...

Νομίζω ότι οι διαχειριστές θα πρέπει να κλειδώσουν το θέμα...

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Όλα αυτά που γράφετε για σφράγισμα του Αντίχριστου, μικροτσιπ κλπ τα έχω ξανακούσει. Έχω μια θεία πολύ θρησκα και μου τα έχει πει από τότε που ήμουν παιδί. Αυτό με την κάρτα με μικροτσιπ να το πιστέψω ότι θα γίνει κάποτε για πρακτικούς λόγους αλλά ποιος θα κατσει να του βάλουν στο σώμα του μικροτσιπ και με ποια δικαιολογία;; Πολύ τραβηγμένο έως επιστημονική φαντασία το βρίσκω και δε νομίζω ότι έχει σχέση με τον Χριστό όλο αυτό.

Πολύ τραβηγμένο έως επιστημονική φαντασία το βρίσκω και δε νομίζω ότι έχει σχέση με τον Χριστό όλο αυτό.

Γιατί έχουν αυτοί που διασπείρουν τον φόβο με τοιούτο τρόπο; :rolleyes:

Αλλά μιας και το 'φερε η κουβέντα και είναι και Παρασκευή έχω μια ερώτηση σε εσάς τους περισσότερο Χ.Ο. από ότι εμείς οι υπόλοιποι:

Στα κηρύγματα της Κυριακής οι θρησκευτικοί μας λειτουργοί διατείνονται και για τις βλαβερές συνέπειες της χρήσης τηλεόρασης και υπολογιστών. Εκεί γιατί δεν δείχνετε τον ίδιο ζήλο να τους υπακούσετε; :roll:

(Λορέτα Ποντικίνα)

ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΧΛΕΥΑΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ!!!ΔΙΑΒΑΣΕ!!!ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΘΕΣΗ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΗ!???ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΕ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ,ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ-ΗΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ-ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!! και καλο θα ειναι να προσεχεις πως μιλας σε καποιον που απλα διαφωνεις ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!!

Δεν παιζεσαι! Συνεχιζεις να με κανεις πλακα.:D

Ελιζα ανοιξες ενα θεμα που προβλεπω οτι θα προκαλεσει αναστατωση....

Η αποψη μου ειναι οτι η ελευθερα του ατομου τεινει να εξαφανιστει. Τa προσωπικα απορρητα και δεδομενα πλεον ειναι σε κοινη θεα (βλεπε facebook)

Μπαινουμε σε ενα δρομο χωρις επιστροφη.

Δυστυχως ειμαστε "προβατα που πανε για σφαγη" (ελπιζω να μην θιχτει κανενας).

Ολα γυρω μας γινονται με τρομακτικους ρυθμους, η τεχνολογια προοδευει καθε λεπτο, το περιβαλλον καθε λεπτο καταστρεφετε, καθε λεπτο και ενας ανθρωπος αρρωσταινει απο τις επεμβασεις του ανθρωπου στο περιβαλλον και αλλα πολλα....

Δεν μπορω να μιλησω για προφητιες ουτε για αποκαλυψεις γιατι δεν πιστευω σε αυτα.

Αυτο που μπορω να πω με σιγουρια γιατι το πιστευω ειναι οτι παντα ηθελαν (οι υψηλα προνομιουχοι και καθουμενοι) να μας ελεγχουν ετσι ωστε να μας εχουν με τα νερα τους.

Κατα καιρους η ιστορια εχει δειξει οτι ο ελεγχος αυτος οδηγει σε επαναστασεις σε αγωνες και πολεμους.

Μηπως παει να γινει μια καινουργια επανασταση?? ενας πολεμος?? Ειτε θα λεγεται αυτος οικονομικος ειτε θρησκευτικος ειτε επεκτατικος???? Μηπως ειμαστε εν΄οψη μεγαλων εξελιξεων???

Αυτο που μπορω να πω με σιγουρια γιατι το πιστευω ειναι οτι παντα ηθελαν (οι υψηλα προνομιουχοι και καθουμενοι) να μας ελεγχουν ετσι ωστε να μας εχουν με τα νερα τους.

Οι οποίοι, να θυμήσω, ότι για πολλά χρόνια (εκατοντάδες για την ακρίβεια) ήταν οι εκπρόσωποι της Εκκλησίας και έχασαν τα προνόμιά τους γιατί τα έκαναν μπάχαλο :lol:

(Λορέτα Ποντικίνα)

Οι οποίοι, να θυμήσω, ότι για πολλά χρόνια (εκατοντάδες για την ακρίβεια) ήταν οι εκπρόσωποι της Εκκλησίας και έχασαν τα προνόμιά τους γιατί τα έκαναν μπάχαλο :lol:

Πιστευεις σιγουρα οτι εχουν χασει τα προνομια τους?? Δηλαδη η κυβερνηση αποφασιζει χωρις να παρει την συγκαταθεση τους????

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...