Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Οι Ελληνες ταξιτζήδες!!

Recommended Posts

ντροπή...μόνο αυτό έχω να πω...

είναι σαν να κοροϊδεύεις τον σκουπιδιάρη ότι μυρίζει σκουπίδια..

οι άνθρωποι είναι όλη την ημέρα για να βγάλουν το μεροκάματο, μέσα στη ζέστη, στο καυσαέριο ούτε να προλάβουν να πάνε σπίτι τους να φάνε δεν μπορούν γιατί πρέπει να δουλέψουν δωδεκάωρο συνεχόμενο για να βγάλουν τα έξοδα του μαντρά-ιδιοκτήτη,τις ζημιές, τα σέρβις τις ασφάλειες και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο;;; Έχω θείους ταξιτζήδες και είχε δουλέψει και ο αντρούλης μου ένα διάστημα και ξέρω τι περνάνε.Οι περισσότεροι παθαίνουν προστάτη από τις πολλές ώρες που είναι στο τιμόνι χωρίς διαθέσιμη τουαλέτα και χίλια δύο άλλα....ντροπή σε όσους έγραψαν αυτό το τραγούδι καθώς επίσης και σε όσους το ακούνε και χαζογελάνε.

χαχαχαχααχαχαχαχα!σιγα μην ντραπω που ακουσα το τραγουδι που εγραψαν.καλλιτεχνικο ιστρο ειχαν κυρια μου τα παιδια και αυτο ερχετε απο καταστασεις που ζεις στην καθημερινοτητα σου ή ακουςκαι εγω ειμαι σακατεμενη απο την δουλεια μου αλλα δεν γινομαι καφρος.ντροπη σε σενα που τους υπερασπιζεσε λογο συγγενειας και δεν εισαι αντικειμενικη,και δεν αφηνεις να συνεχιστει το ρου της συζητησης.

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 187
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Koufetaki η Γιωτούλα δεν τους υπερασπίστηκε όλους, απλά είπε να μην τους βάζουμε όλους σε ένα τσουβάλι γιατί (όπως σε όλα τα επαγγέλματα) δεν όλοι είναι ίδιοι.

Ν'αρχίσω για τους Ιταλούς ταξιτζήδες........ιδίως από Νάπολη και κάτω?

Koufetaki η Γιωτούλα δεν τους υπερασπίστηκε όλους, απλά είπε να μην τους βάζουμε όλους σε ένα τσουβάλι γιατί (όπως σε όλα τα επαγγέλματα) δεν όλοι είναι ίδιοι.

Ευχαριστώ πολύ Ζανάκι...αυτό ακριβώς είπα!;)

.ντροπη σε σενα που τους υπερασπιζεσε λογο συγγενειας και δεν εισαι αντικειμενικη,και δεν αφηνεις να συνεχιστει το ρου της συζητησης.

Θα ήταν ανόητο να πιστεύει κάποιος ότι έχω όλους τους ταξιτζήδες της Ελλάδας συγγενείς καθώς επίσης ανόητο θα ήταν να συνεχίσω μια τέτοια συζήτηση με εσένα..

φιλικά πάντα

Γιωτούλα

Διαφημίσεις

οποιος εχει λιγο μυαλο σαφος και καταλαβαινει οτι ποτε και σε τπτ δεν μιλαμε για ολους.αλλα ντροπη σε μια καλλιτεχνικη διεξοδο και στους ακροατες αυτης?ασε με τωρα.αν εχεις ιστοριες με ιταλιανους ταξιτζιδες πες please!

καλά μην παίρνεις και όρκο...

γτ με ξερεις?:rolleyes:

οποιος εχει λιγο μυαλο σαφος και καταλαβαινει οτι ποτε και σε τπτ δεν μιλαμε για ολους.αλλα ντροπη σε μια καλλιτεχνικη διεξοδο και στους ακροατες αυτης?ασε με τωρα.αν εχεις ιστοριες με ιταλιανους ταξιτζιδες πες please!

γτ με ξερεις?:rolleyes:

γιατί εσύ αυτούς όλους που κοροϊδεύεις και ειρωνεύεσαι τους ξέρεις;;;

δεν έχω να σου πω κάτι αλλο

Καλό σου απόγευμα

αλλα ντροπη σε μια καλλιτεχνικη διεξοδο και στους ακροατες αυτης?

Δεν την είδα την καλλιτεχνική διέξοδο..........αλλά αν τσουβαλιάζει έναν ολόκληρο κλάδο τότε τι να πω?

Ίσως έτσι όπως το έθεσες χωρίς την διευκρίνηση η οποία εννοείται, αλλά ο γραπτός λόγος πάντα παρεγηξείτε, να νόμιζε η Γιωτούλα ότι το έλεγες για όλους.

Δεν ξέρω εξ'ιδίων Ιταλούς ταξιτζήδες αλλά όταν πήγαινα στη σχολή για Ιταλικά, ο καθηγητής μου ήταν βέρος Ιταλός και θυμάμαι κάτι ιστορίες του στυλ ότι έτσι και πέσεις σε Νότιο ταξιτζή, δεν υπολογίζει πράσινο και κόκκινο φανάρι ο κόσμος να΄ρθει τούμπα. Ορισμένοι δε, βγαίνουν στην autostrada (αν θυμάμαι καλά την λέξη), λες και πήρανε στο χρήσμα να τρέξουν στον επόμενο αγώνα της F1.

Έχω ρίξει κι εγώ κάτι μπινελίκια σε κάτι μούτρα ταξιτζήδες που είναι ντροπή να λέγονται ταξιτζήδες και ξεφτιλίζουν έναν ολόκληρο κλάδο.

Το κακό είναι ότι είναι πολύ περισσότεροι αυτοί (που δεν έχουν και άδεια) από τους σοβαρούς επαγγελματίες και γι'αυτό το ξεφτιλίκι του κλάδου.

Δεν την είδα την καλλιτεχνική διέξοδο..........αλλά αν τσουβαλιάζει έναν ολόκληρο κλάδο τότε τι να πω?

Ίσως έτσι όπως το έθεσες χωρίς την διευκρίνηση η οποία εννοείται, αλλά ο γραπτός λόγος πάντα παρεγηξείτε, να νόμιζε η Γιωτούλα ότι το έλεγες για όλους.

Ζανα μου σε παρακαλώ κάνε τον κόπο και μπες να δεις το λινκ (είναι στην προηγούμενη σελίδα) που ανέβασε είναι άκρως προσβλητικό σε όποιο κλάδο κι αν αναφερόταν...πραγματικά θέλω τη γνώμη σου.

γιατί εσύ αυτούς όλους που κοροϊδεύεις και ειρωνεύεσαι τους ξέρεις;;;

δεν έχω να σου πω κάτι αλλο

Καλό σου απόγευμα

μα δεν ειρωνευομαστε τους ανθρωπους καθαυτου αλλα αυτα που πρατουν.γτ οπως και να το κανουμε η πραξη μιλαει και οχι το πως ειναι ο καθενας μεσα στο σπιτι του.καλο απογευμα και σε σενα γιωτουλα.

Διαφημίσεις

μα δεν ειρωνευομαστε τους ανθρωπους καθαυτου αλλα αυτα που πρατουν.γτ οπως και να το κανουμε η πραξη μιλαει και οχι το πως ειναι ο καθενας μεσα στο σπιτι του.καλο απογευμα και σε σενα γιωτουλα.

το είδα.........προσωπική μου άποψη......απλά κακόγουστο και δεν με διασκέδασε καθόλου.

Και σιγά μην πάρω στα σοβαρά τα βιντεάκια που ανεβάζει ο καθένας στο youtube επειδή άλλη δουλειά δεν έχει να κάνει.

Και όχι δεν το θεώρησα προσβλητικό, ξέρεις γιατί? Για τον λόγο που ειπα πιο πάνω , είναι ένα βιντεάκι που ανέβασε ένας που μπορεί να έχει πάθει πολλα από ταξιτζήδες και δεν έχει άλλο τρόπο να πει τον πόνο του. Αυτό του' κοψε, αυτό έκανε.

Για πιο λόγο θα πρέπει εγώ να τον πάρω στα σοβαρά?

Γιωτούλα μάλλον δεν έχεις πάει ποτέ σου γήπεδο έτσι?:D

Πήγαινα συχνά πυκνά στα νιάτα μου με το δεσμό μου τότε που ήταν ΤΑΞΙΤΖΗΣ:D:D, ω! ναι, δεν κάνω πλάκα........έχω ακούσει πολλά και έχω "προπονηθεί" να μη δίνω σημασία, ........και ο πατέρας μου στην δεκαετία του 70 είχε ταξί, οπότε καταλαβαίνεις ότι μιλάω εκ των έσω.

εεεεεε!!!το συγκροτημα γνωστο στους φαν της μουσικης και οχι τυχαιοι........δεν ειναι οι καθενας...εαν εχεις καλες αναμνησεις απο ανθρωπους που καναν αυτο το επαγκελμα καλα εκανες αλλα αυτο δεν σημαινει οτι η πλειοψηφια των ανθρωπων που κανουν αυτο το επαγκελμα ειναι πολιτισμενοι....ανθρωποι

Γιωτούλα μάλλον δεν έχεις πάει ποτέ σου γήπεδο έτσι?:D

Πήγαινα συχνά πυκνά στα νιάτα μου με το δεσμό μου τότε που ήταν ΤΑΞΙΤΖΗΣ:D:D, ω! ναι, δεν κάνω πλάκα........έχω ακούσει πολλά και έχω "προπονηθεί" να μη δίνω σημασία, ........και ο πατέρας μου στην δεκαετία του 70 είχε ταξί, οπότε καταλαβαίνεις ότι μιλάω εκ των έσω.

:D:D όχι δεν έχω πάει...φαίνομαι ε;;; μου έχει τάξει ο αντρούλης μου αλλά 12 χρόνια δεν!!! Στα επόμενα θα δούμε:D:D:D

εεεεεε!!!το συγκροτημα γνωστο στους φαν της μουσικης και οχι τυχαιοι........δεν ειναι οι καθενας...

Δηλαδή το βγάλανε αυτό ΕΠΩΝΥΜΩΣ με το όνομα του συγκρότηματός τους?

Εάν όντως είναι γνωστοί και δεν είναι ο καθένας, δεν θα έπρεπε να εκφράζονται έτσι κατ' εμέ.

Ζάνα ευχαριστώ πάντως που εκανες τον κόπο και το είδες..εκτιμώ τη γνώμη σου , το κακόγουστο είναι όντως ένα άλλο επιθετο που υιοθετώ κι εγώ..

Διαφημίσεις

Δηλαδή το βγάλανε αυτό ΕΠΩΝΥΜΩΣ με το όνομα του συγκρότηματός τους?

Εάν όντως είναι γνωστοί και δεν είναι ο καθένας, δεν θα έπρεπε να εκφράζονται έτσι κατ' εμέ.

ω ναι!!!και υπαρχουν και αλλα τραγουδια αλλα δεν σας τα λεω φοβαμε οτι θα σας σοκαρω!!

Επαγγελματική αλητεία υπάρχει παντού. Ακόμα και στον χώρο του δικού μου επαγγέλματος (ανεπαρκείς επαγγελματίες, καταχραστές, συνέταιροι στη δωροδοκία κλπ)

Αλλά συνήθως μιλάμε για τις εξαιρέσεις.

Οι ταξιτζήδες όμως είναι άλλο παραμύθι. Σε αυτόν το χώρο οι σωστοί επαγγελματίες είναι η εξαίρεση. Και πιστεύω ότι δεν υπάρχει ούτε ένας πολίτης που να μην έχει στο ενεργητικό του τουλάχιστον 2 πολύ άσχημες εμπειρίες με ταξιτζή.

Δεν με ενδιαφέρει αν ο άλλος χρεώθηκε για να βγάλει άδεια. Αν περνάει 60 ώρες την ημέρα στη κίνηση. Αν τον πονάει το δόντι του, η μέση του ή ο ποπός του. Αν το πρωί έκανε καλό σεξ ή τον έφτυσε η γκόμενα. Αν έχει κατάθλιψη ή περνάει κλιμακτήριο.

Ο κώδικας επαγγελματικής δεοντολογίας είναι αδιαπραγμάτευτος. Και όποιος δεν μπορεί να τον εφαρμόσει ας γίνει κάτι άλλο: μπετατζής, πωλητής, λογιστής, φιλόσοφος, γιατρός, θηριοδαμαστής, στρίπερ ή ότι του κατέβει. Αν αυτό που του χρειάζεται είναι ένας καλός επαγγελματικός προσανατολισμός ας μου στειλει πμ να τον βοηθήσω.

Οι ταξιτζήδες είναι η μια κατηγορία από τις πολλές που έχω άχτι. Μια άλλη είναι οι πολιτικοί και οι βουλευτές. Άσχετο.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

ω ναι!!!και υπαρχουν και αλλα τραγουδια αλλα δεν σας τα λεω φοβαμε οτι θα σας σοκαρω!!

καλά εγώ δεν σοκάρομαι μην μου στεναχωριέσαι, είμαι χοντρόπετση ακόμα και στον δικό μου "κλάδο" τα χώνω.

Ποιό συγκρότημα είναι?

Γιατί εφόσον το κάνουν επώνυμα νομίζω θα πρέπει να δέχονται και την ανάλογη κριτική, έτσι?

Πιστεύεις ότι θα τους άρεσε να τους βγάλουν ένα ανάλογο βιντεάκι για τον "κλάδο" τους, που να του λέει πρεζάκηδες, χασικλήδες, ναρκομανείς, "εκδιδόμενες/νους" ( για να το πω πιο κόσμια), ατάλαντους, άφωνους, μεγαλομανείς που τρέχουν από reality σε reality... επειδή κάποιοι (για να μην πω η πλειοψηφία που νομίζω έτσι είναι), είναι μπλεγμένοι σε τέτοιους είδους υποθέσεις γιατί ως γνωστό ο κόσμος της show biz είναι ανάλογος του κόσμου των ταξιτζήδων........ότι δηλώσεις είσαι.

Οπότε όποιος και να'χει κάνει το βιντεάκι η γνώμη μου δεν θα αλλάξει επειδή τυχγάνει επώνυμος (ίσα ίσα που χειροτερεύει αν είναι επώνυμος). Το θεωρώ ατυχές και κακόγουστο.

Καλά εγώ θεωρώ την Celine Dion oλίγον κακόγουστη παρόλη την καταπληκτική φωνή της.

Εάν αλλους τους διασκεδάζει δεν χαλάω τη ζαχαρένια μου...........περί ορέξεως κολοκυθόπιτα....... εφόσον οι ορέξεις δεν εμπίπτουν σε κα'να ποινικό κώδικα.

Γιωτούλα@

μου δεν ξέρω τι συγγενεια έχεις με τους ταξιτζήδες αλλά δεν είναι συμπεριφορα αυτή..

συγνωμη..

ενταξει σιγουρα υπαρχουν και καλοι ανθρωποι αλλα εδω μιλαμε για την πλειονοτητα!! διαλεγουν τον πελατη απ μακρυα!!!! ελεοοος

υγ: το δωματιακι ok θα σου στειλω φωτουλες δε σε ξεχασα!!

dora@

μου το καροτσακι ηταν ενα απλο περιπατου 6 κιλα

δε χρωνεις ποτε φορτιο σε μαμα με καροτσι..

απο πελατη του αντρα μου που ειναι ταξιτζης το συζηταγαμε σημεα το πρωι!!!

εκτος κι αν εχεις κανα καροτσι φορτηγο!

εδω μιλαμε για περιπατου καλοκαιρινο

με αυτη τη λογικη μια γιαγιουλα με το καροτσακι της λαικης και τοσες τσαντες ποσο πρεπει να πληρωσει?????? για το φορτιο μονο!

μου χρεωσε κ εμενα σαν αποσκςυη το καροτσι.δεν μπορουσα να τσακωθω κ πολυ εκεινη την ωρα κ πληρωσα.το εψαξα μετα κ ειδα οτι ειναι 48 λεπτα αν ειναι πανω απο 10 κιλα!!το καροτσι δεν ειναι.αρα δεν πρεπει να χρεωνεται

αυτοι ειναιhttp://www.youtube.com/results?search_query=%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%81%CE%B1 σου βαζω την γενικη σελ. να δεις αααν θες να ακουσεις εχει και ενα που λεγετε μητσομ δωσε φραγκα.εγω παντος χτυπηθηκα απο τα γελια οταν το ακουσα για 1η φορα.τωρα για το εαν εβγαζε ενα σατυρικο βιντεακι για αυτους καποιος βασικα ποσος με ενδιαφερει αλλα δεν νομιζω οτι θα τους πειραζε κιολας!ειπαμε ομως η καλλιτεχνικη ανησυχια και διεξοδο του καθενος εφοσον επιτρεπετε να βγει ειναι θεμιτη απο οποιον θελει να ακουσει.στην αθηνα ειχα κατεβει με τα δυο μου παιδια και τον συζηγο με μεγαλη παρεα για μια συναυλια στο οακα,για να βρουμε ταξι μετα και το τι περασαμε δεν λεγετε.στην θεσσαλονικη εαν γινοταν τετοια μεγαλη συναυλια τα ταξι απο εξω θα περιμεναν δεν πειραζει ομως ειδαμε και λιγο απο το ολυμπιακο χωριο για τους δημοσιογραφους νομιζω....ευτυχως που δεν μας εφαγαν τα μαντροσκυλα.

Εγώ παιδιά πρώτη φορά βλέπω κλάδο που να περνάει κρίση και να κάνει επιλογή στους πελάτες! Έχουν πάντα σίγουρη πελατεία γι'αυτό και διαλέγουν! Ας μην κοροϊδευόμαστε!

Είμαι απο τους ανθρώπους που πραγματικά χρησιμοποιώ ελάχιστες φορές ταξί και βασικά μόνο όταν υπάρχει ΜΕΓΑΛΗ ανάγκη.

Στις λίγες λοιπόν φορές που έχω μπει σε ταξί:

- Μ' έχουν πάει απο δρόμο διαφορετικό απ αυτόν που συνηθίζω, ισχυριζόμενοι πως η διαδρομή είναι πιο κοντινή, ενώ στην πραγματικότητα αποδείχθηκε πως ήταν ωραιότατος κύκλος. (Βέβαια ο δρόμος που επέλεξε και κακώς αρχικά δέχθηκα, ήταν πιο πολυσύχναστος επόμενως με περισσότερες πιθανότητες 2ης κούρσας). Τυχαίο?

- Μου έχουν κρατήσει 5-20 λεπτά ισχυριζόμενοι πως δεν έχουν ακριβώς τα ρέστα. Μήπως υποχρεούμαι εγώ να έχω ακριβώς τα χρήματα? (βασικά αυτό κάνω πλεον, τουλάχιστον για τις κοντινές αποστάσεις)

- Έχω πάρει ταξί, επιβιβάζει 2ο πελάτη κι επειδή ο επιβάτης ήταν σχετικά κοντά απο εκεί που ήμασταν (θα επρεπε όμως να κάνει κύκλο για να φτάσει στον δικό μου προορισμό), επιμένει να πάμε εκείνον πρώτα.

- Έχω εξηγήσει που ακριβώς θέλω να πάω, αλλά επειδή ο κύριος μιλάει στο κινητό, δεν στρίβει στο στενό που πρέπει. Ή που θα κατέβαινα εκνευρισμένη (αυτό έκανα), ή που θα κόλλαγα στην κίνηση μέχρι να κατέβουμε 3-4 τετράγωνα παρακάτω (λόγω νησίδας) και να κάνουμε ένα υπέροχο γύρω-γύρω όλοι το οποίο φυσικά θα χρεωνόμουν εγώ.

Εντάξει, μετά απο όλα αυτά και διάφορα άλλα, ή εγώ είμαι περίεργη, δύστροπη και γκαντέμα με τη συγκεκριμένο επάγγελμα, ή μάλλον είναι η πλειοψηφία!!!!.....

an1cA57oSf-0010MjA2ZG98ODM3MTcxNzFqYXx0byB6b3V6b3VuaSBtb3UgbyBraXJpYWtvcyBlaW5h.gif

Εγώ παιδιά πρώτη φορά βλέπω κλάδο που να περνάει κρίση και να κάνει επιλογή στους πελάτες! Έχουν πάντα σίγουρη πελατεία γι'αυτό και διαλέγουν! Ας μην κοροϊδευόμαστε!

Συμφωνώ! Στο μόνο που θα τους δικαιολογήσω είναι στις βραδυνές-μεταμεσονύχτιες κούρσες. Όμως κι εκεί, ας μην έχουν ανοιχτή τη σημαία.

an1cA57oSf-0010MjA2ZG98ODM3MTcxNzFqYXx0byB6b3V6b3VuaSBtb3UgbyBraXJpYWtvcyBlaW5h.gif

Συμφωνώ! Στο μόνο που θα τους δικαιολογήσω είναι στις βραδυνές-μεταμεσονύχτιες κούρσες. Όμως κι εκεί, ας μην έχουν ανοιχτή τη σημαία.

Κανονικά δεν επιτρέπετε να έχουν κατεβασμένη σημαία και να πάνε ψαρεύοντας ακόμα και αν είναι βράδυ. Απο εκεί και πέρα παντού υπάρχουν κακοί επαγγελματίες και αυτο που ακούω οτι οι καλοί σε αυτόν τον κλάδο είναι μειονότητα δεν μπορώ να το αποδεχτώ. Εγω σε έναν κακό επαγγελματία ταξιντζή έχω τη δυνατότητα να πάρω τον αριθμό του και να τον τρέχω ακόμα και αν δεν έχω δίκαιο το πιθανότερο να δικαιωθώ γιατι θα καταγγείλω κάτι και ο οδηγός δε μπορεί να αποδείξει το αντίθετο. Ο οδηγός ταξί σε έναν πελάτη με ανάρμοστη συμπεριφορά, που αρνείται να πληρώσει όλο το κόμιστρο, που μπορεί να βρωμάει (οπως σαφώς και κάποιοι ταξιντζήδες, δεν αντιλέγω) που απαιτεί ο οδηγός να κάνει παρανομία στο δρόμο για να πάει συντομότερα μιας και τον πληρώνει, που θεωρεί τον οδηγό σοφέρ του και πολλά πολλά άλλα που μπορεί να τα καταγγείλει; Που θα βρεί τα στοιχεία του πελάτη για να πάρει το κόμιστρό που δεν του πληρώθηκε;

Αχ ανεξάντλητο το θέμα αυτό... Έχω μερικά αρκετά χοντρά περιστατικά. Είναι πρωί έχω καθυστερήσει στη δουλειά και παίρνω ταξί, ο ταξιτζής πηγαίνει με το πάσο του και κάνει δεξιά για να βρεί 2η κούρσα και πλευρίζει κ κόσμο που απλά στέκεται στο πεζοδρόμιο χωρίς να κάνει σήμα για ταξί. Μια δυο τρείς, του λέω στον πληθυντικό πάντα και ευγενικά, "επειδή έχω καθύστερήσει και βιάζομαι μπορείτε να πάτε λίγο πιο γρήγορα", ε τι ήθελα να το πώ αρχίζει να με βρίζει χυδαία και εγώ να του απαντάω στο ίδιο ύφος πλέον...με βρίζει και οδηγεί πολύ σουρεάλ κατάσταση, σταματάει παρακάτω παίρνει μια ηλικιωμένη γυναίκα και κάθεται μπροστά η οποία τα είδε όλα και του έλεγε να την αφήσει να κατέβει. τέλοσπάντων με τα πολλά φτάνουμε στη δουλειά, ευτυχώς η απόσταση ήταν μικρή και του λέω μην περιμένεις οτι θα πληρωθείς μετά από όσα είπες, κάνει να γυρίσει να με απειλήσει και πάει να με πιάσει του λέω ακούμπησέ με και πέθανες πάμε στο τμήμα τώρα, όπου φυσικά χ$#%#κε και με άφησε να φύγω, το μετανιώνω που δεν κάλεσα την αστυνομία επιτόπου για τον συγκεκριμένο, ήταν για την λευκή τη μπλουζίτσα με τα ωραία τα μανίκια κανονικά....και τώρα που το σκέφτομαι απορώ και με το θάρρος μου πως δε φοβήθηκα μη μ' αρχίσει στις γρήγορες δεν ξέρω....

ουφ άλλος έχει τύχει να μπώ να του πώ που πάω και ξεκινάμε, βραδάκι...μετά από δέκα μέτρα το σκέφτεται και σταματάει μου λέει τελικά δε μπορώ να σε πάω, καλά του λέω δώσε μου τα στοιχεία σου λοιπόν και μη με πας, τελικά με πήγε, κρίμα τέτοια συμπεριφορά και ήταν νέο παιδί, τουλάχιστον αυτός δε με έβρισε μέχρι να κατέβω τουλάχιστον! :)

Την αδερφή μου έχει τύχει να την κλέψει ταξιτζής , φοιτήτρια πήγαινε σε μια φίλη της που έμενε σε σχετικά απομακρυσμένη περιοχή και αντί να της πάρει 10 ευρώ της ζήτησε 25 φοβήθηκε και αυτή να κάνει ιστορία και του τα έδωσε.

Βέβαια μου έχουν τύχει και πολύ σωστοί επαγγελματίες και ευγενέστατοι και καλαμπουρτζήδες που λές και καμιά κουβέντα στη διαδρομή, απ' όλα έχει ο μπαξές όπως σε όλα τα επαγγέλματα....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...