Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Eίναι τέχνη αυτο;

kel

Recommended Posts

Ο σκηνοθέτης πάντως προσπάθησε να δικαιολογήσει τις σκηνές κάνοντας έναν παραλληλισμό που κανείς δεν μπορεί να καταλάβει.

«Πρόκειται για μία καταγραφή της δικής μας κακοποίησης από τη σερβική κυβέρνηση. Δείχνει τη μονολιθική δύναμη των ηγετών που σε υπνωτίζουν για να κάνεις πράγματα που δεν θες», είπε, αλλά μάλλον δεν έπεισε κανέναν.

τι αλλες μαλ... θα σκεφτει να πει για να μας πασαρει την ανωμαλια του και την αηδιαστικη προκληση ως τεχνη με συμβολισμο και 2ο επιπεδο... και άλλες τετοιες αηδιες που τις τρωγαμε στην εφηβεια, οταν ανακαλυπταμε τον κοσμο και τον εαυτο μας και ψοφαγαμε για συμβολισμους στην τεχνη, για προβληματισμο, για ολονυχτιες αντιπαραθεσεις με φιλους...

εγω τουλαχιστον τωρα πια δεν τα τρωω... ολοφανερος στοχος ειναι να γινει ντορος και κοψει εισιτηρια μια ταινια που μαλλον θα βαριουνταν πολλοι να την δουν.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 61
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και ποιο ειναι αυτοι οι ρρωστοι γονεις που παραχωρουν τα βρεφοι τους ???????????

τρελλενομαι μονο που τα σκεφτομαι..........

μηπως θα επρεπε να ξεκινησουν ορισμενοι απο αυτους τους γονεις και μετα να προχωρησουν και στους υπολοιπους...........

Δηλαδή οι ταινίες αυτές γυρίζονται με πραγματικά βρέφη :shock: και όχι με κούκλες…?

ελευθερία εξαρτάται απο την χώρα απο την οποία γυρίστηκαν ...

δλδ : στην Αμερική το νομικό πλαίσιο είναι εξαιρετικά αυστηρό και στις ηλικίες και στις σκηνές και στην θεματολογία της ταινίας στην οποία εμπλέκονται ανήλικοι ¨ηθοποιοί¨. Αλλά και οι ασφαλιστικές δικλίδες για την ασφάλεια ψυχική και σωματική υγεία των παιδιών ...είναι μεγάλες ..!

Προφανώς στην Σερβία (όπως και στην Ελλάδα το νομικό αυτό πλαίσιο είναι αν μη τι αλλο χαλαρο )

.

Στην τέχνη γενικότερα υπάρχουν δύο τρόποι να περάσεις το μήνυμα (κατεμε)

α. να μην δείξεις αλλα να αφήσεις να υπονοηθεί εντέχνως αυτο που θες (όπως στην ζωή που δεΝ κυκλοφορεί πχ κανέις με την ταμπέλα ΠΑΙΔΕΡΑ .... θα σου λεγα να δεις το ,mystic river και το woodsman γενικότερα που καλλιτεχνικά και τα δύο είναι αλλης κλασης ΣΑΦΩς απο την ταινία που δεν έχουμε δει ....όλοι )

β. να το δείξεις με όλη την ωμότητα του ... καρέ καρέα , σκηνή σκηνή .. όπως στην ζωή . (η προσέγγιση δλδ της πραγματικότητας ...θα σου πρότεινα να δεις το old boy ... ένα ποίημα γενικότερα ...)

αν πιστεύει κάποιος οτι χρησημοποιήθηκε στην εν λόγο ή σε όποια αλλη ταινία και στις σκηνές βίας , σεξουαλικής κακοποιήσς θανατου κλπ κλπ που υπάρχουν σε αυτές , πραγματικοί ανθρωποι - παιδια - βρέφοι είναι το ίδιο αφελές με το να πιστεύει κάποιος οτι αλήθεια ο Ντι Κάπριο πέθανε στο τιτανικό και ότι όλες οι ταινίες που ακολούθησαν είναι μέσο εικονικής πραγματικότητας με ομοίωμα του ... (κατι σαν το Simon εν πάση περίπτωσή ) :-)

ΝΟΜΙΚΆ και ΠΡΑΓΑΜΑΤΙΚΑ είναι αδύνατον να έχει γυριστεί μια τετοια σκηνή ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΣ ...! Α Δ Υ Ν Α Τ Ο Ν !

εγω να δεχτω (λεμε τωρα) οτι ο βιασμος του παιδιου ηταν μεσα στο καλλιτεχνικο οραμα του σκηνοθετη.. ποιητικη αδεια ας πουμε...

ομως, με χαλαει κυριως, οτι το πιο πιθανο ειναι οτι το εκανε για να βγαλει φραγκα, ολα για τα λεφτα!!!!!! να προκαλεσω, για να γινω γνωστος, για να μετατρεψω τη διασημοτητα μου σε χρηματα..

εγω να δεχτω (λεμε τωρα) οτι ο βιασμος του παιδιου ηταν μεσα στο καλλιτεχνικο οραμα του σκηνοθετη.. ποιητικη αδεια ας πουμε...

ομως, με χαλαει κυριως, οτι το πιο πιθανο ειναι οτι το εκανε για να βγαλει φραγκα, ολα για τα λεφτα!!!!!! να προκαλεσω, για να γινω γνωστος, για να μετατρεψω τη διασημοτητα μου σε χρηματα..

αυτό δε κάνουν όλοι όμως ;;;; και όντως με τόσο ντόρο θα βγάλει πολύ χρημα (και αν όχι χρήμα στνταραντάκι έχει την παραγωγή - την εταιρία- στο τσεπάκι για την επόμενη ταινία του με πολύ υψηλότερο baget !)

αλλά ...αυτόν τον ντόρο τελικά ποιός τον συντηρεί ...; :wink:

το αρχικό λίνκ ...είχε μάλιστα και αθώο γκαλοπακι ...! :wink: (και καλά πες μας την γνωμη σου να προβληθεί ; ...ΑΦΟΥ ΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ τι ρωτάς ρε μάστορα ;):lol: η ερώτηση για να ήτο ειλικρινής θα έπρεπε να ήταν ... ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ;

Διαφημίσεις

αλλο να παω να δω μια ταινια να γελασω πχ.. ΞΕΡΩ οτι το κανουν για να βγαλουν λεφτα, δε με παραμυθιαζουν οτι ειναι το 'οραμα' του καλλιτεχνη..

ποσο εχει κοστολογισει ο τυπος αυτος την 'τεχνη' του? ποσο πουλησε την ταινια του?

φίλη ζανα δεν με απασχολεί ουδόλως το κίνητρο και η ¨καλλιτεχνική ¨ ή η ¨ψυχολογική" κατάσταση του "ασθενούς" - σκηνοθέτη ...

εγω προσωπικά δεν έχω σκοπό να δώ την ταινία είναι αντίθετη στην αισθητική θεματολογία μου ... (όπως ελεγα και κάπου αλλού ;) )

αλλά ...λέγω .... (και θα αποσυρθώ) εγώ προσωπικά σοκαρίστηκα ΠΟΛΥ περισσότερο με την είδηση που κυκλοφόρησε στα ΜΜΕ με τα στοιχεία για την κακοποίηση στην Ελλάδα όπου αναφέρθηκε βρέφος ΜΗΝΩΝ να έχει όντως κακοποιηθεί σεξουαλικά από γονέα .... με γαλφυρότατο και απροκάλυπτο τρόπο ....

αυτό με σόκαρε λοιπόν περισσότερο , η πραγματικότητα κι όχι μια σκηνή μιας ταινίας ... (παρόλο που ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ )

Δεν είδες παιδί μου που έκανα edit γιατί έφαγα φρίκη και νόμιζα ότι η ταινία ήταν πραγματική?

Τόση σύγχιση έπαθα με το που είδα τη λέξη ΒΡΕΦΟΣ να αναφέρεται.

PS:Λες να είναι ο σκηνοθέτης του bebe-Λιλή?:confused::-):smile:

αλλο να παω να δω μια ταινια να γελασω πχ.. ΞΕΡΩ οτι το κανουν για να βγαλουν λεφτα, δε με παραμυθιαζουν οτι ειναι το 'οραμα' του καλλιτεχνη..

ποσο εχει κοστολογισει ο τυπος αυτος την 'τεχνη' του? ποσο πουλησε την ταινια του?

αυτό καλύτερα έιναι να το ρωτήσουμε στην εταιρία παραγωγής ... αυτή ενεκρηνε σενάριο σηνοθεσία ηθοποιούς και αυτη αναλαμβάνει την διανομή της ...!

όσον αφορά το όραμα δνε ξέρω τι να σου πω .... για ποιόν λόγο;

θα ήθελα να την δώ για να μπορώ να έχω άποψη ...αλλα δυστυχώς δεν μπορώ ...δεν βλέπω πορνό και δεν έχω δει ποτε ... (σε φάση που κλείνω μάτια σε ερωτικές σκηνές :-) )

κάποιος μέγας σκηνοθέτης κινηματογράφου που μεταπήδησε στην διαφήμιση μετα έιχε πει ..

: αν θες ένα έργο μια ταινία ή οτιδήποτε να βγάλει χρήμα βάλε ενα παιδι και ένα σκυλι μέσα ... θα κανεις πολλά λεφτα

και έχει δίκιο!

ε;

ζανα παιδι μου ... ηρεμία ...:-) ηρεμία :-) όλα καλα ! :lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

εχω αηδιασει και εχω στεναχωρηθει παρα πολυ....τρεμω στην ιδεα ενος βιασμου ποσο μαλλον σε βιασμο νεογεννητου η παιδιου...ποσοι ψυχανωμαλοι υπαρχουν πια??και σε τι κοσμο εχουμε φερει τα παιδια μας μου λετε???

ενα θα πω και ας φαω και καρτα ολων τοων ψυχανωμαλων που ειχανε την φαεινη ιδεα για αυτο το αισχος....ΚΟΨΙΜΟ ΣΥΡΙΖΑ....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...