Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παιδίατρος ΙΚΑ

elepet

Recommended Posts

γνωρίζει κανείς κάποιον καλό παιδίατρο του ΙΚΑ για να πάω την μικρούλα επειδή είναι λίγο κρυωμένη...δεν μπορώ να πληρώνω κάθε φορά την παιδιατρό μου 50 ευρω για να την βλέπει απλα :) Μένω περιοχή κερατσίνι..αν ξέρετε κάποον καλό παιδιατρο στα γύρω ΙΚΑ και λίγο πιο μακρυά να είναι δεν με πειράζει αρκει να είναι καλός θα μου φανήτε πολύ χρήσιμες!! :)

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Διαφημίσεις

• 3 months later...

γεια ειμαι 7 μηνων εγκυος και ψαχνω εναν παιδιατρο που να ειναι στο κερατσινι και να ειναι συζητησημος και να μην ενοχλειται αν τον παιρνω τηλεφωνο για τυχων αποριες. ξερετε καποιον? περιμενω νεα σας

• 1 month later...

Γνωριζετε καποιον καλο παιδιατρο??? Θα προτιμουσα να ειναι και στο ΙΚΑ για να μας γραφει τα εμβολια.

Αν δεν ειναι στο ΙΚΑ ξερετε ποια ειναι η διαδικασια? πας στο Ικα με ραντεβου στα γραφει ο εκει παιδιατρος(χωρις προβλημα) και τα κανεις στο Κεντρο Μανας και Παιδιου????

Δεν εχω καταλαβει το ολο συστημα,αν μπορει καποια ας μαου εξηγησει!!!

Ευχαριστω πολυ!

Διαφημίσεις

• 7 months later...

Θα μπορούσατε να μου συστήσετε κάποιον παιδίατρο στο Κερατσίνι ο οποίος να είναι και συμβεβλεμένος με το ΙΚΑ; Σκοπεύω να αλλάξω παιδίατρο ΑΜΕΣΑ και θα ήθελα γνώμες..

Σας ευχαριστώ πολύ!

• 6 months later...

καλησπερα ο Καρυδης Κωνσταντινος στην Κυψελη ειναι καλος?

θελω να αλλαξω παιδιατρο και εχω αγχωθει

εχω ακουσει και για τον Βλαχο Κωστα στο Γαλατσι

περιμενω να μου πειτε τη γνωμη σας

ευχαριστω...

• 2 months later...

Είναι πολύ σημαντικό...

Έχω ασφαλίσει το παιδί στο δικό μου βιβλιάριο του ΙΚΑ, καθώς είμαι μια μαμά που θηλάζει και εργάζεται γιατί δεν δικαιούται άδεια μητρότητας. Είναι πολύ δύσκολο να τρέχω από το Παίδων που εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια, στο ΙΚΑ ... για να γράφουμε τα φάρμακα και τις εξετάσεις.

Θέλω να εκμετάλλευτώ το ταμείο μου στο έπακρον.

Η υγεία είναι κοινωνικό αγαθό , έτσι δε λέμε ;

Θα ήθελα να μου προτείνετε από την εμπειρία σας κάποιον παιδίατρο του ΙΚΑ που να έχει ιατρείο στα Νότια Προάστεια ή το πολύ Πειραιά, δηλαδή , στις περιοχές Αλίμου,Νέας Σμύρνης, Νέου Κόσμου, Π.Φαλήρου,Μοσχάτου,Καλλιθέας,Τζιτζιφιών, Ν.Φαλήρου, Ταύρου, Πειραιά.

Το ζητούμενο είναι να έχει το παιδί ΕΝΑΝ γιατρό και να μην γίνεται πειραματόζωο στις γνώμες και τις φαρμακευτικές αγωγές του ενός και του άλλου γιατρού.

Ακόμα και στο Παίδων κάθε μέρα συναντάς και άλλο γιατρό και φτου και απ'την αρχή το ιστορικό και οι ερωτήσεις.

Θέλω τη βοήθειά σας!!!!!

9Af0p2.png

Παναγιωτοπουλος Διευθυντης Ικα Αλιμου,και εχει δικο του ιατρειο στην οδο Αχιλλεως 31 - Π.φαληρο(Παναγιτσα) στον πρωτο οροφο! Εχω αλλαξει 4 γιατρους και κατεληξα σε αυτον.......μου εμπνεει εμπιστοσυνη! Και το βασικοτερο....τα βρεφη για το καθιερωμενο ελεγχο τα δεχεται κατοπιν ραντεβου και οχι να πηγαινεις και να περιμενεις με τις ωρες αναμεσα σε αρρωστα παιδακια!

Διαφημίσεις

Δοκιμασε αν ειναι κοντα σου και σε διευκολυνει την Καπου Ανστασια στο ΙΚΑ Νικαιας..Ειναι κατα τη γνωμη μου ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΧΙΛΙΑ,ΤΗΝ ΕΧΩ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ.

Στον Νεο Κοσμο στο ΙΚΑ ειναι ο Κος Εξαρχος.Εχει κ ιατρειο στην οδο Λυσιμαχιας.Αν σε ενδιαφερει να σου στειλω με πμ τα στοιχεια του.Εγω ειμαι ευχαριστημενη.

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Χρόνια Πολλά καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος!!!!

Ό,τι επιθυμείτε για σας, τους/τις συζύγους και τα παιδάκια σας:-P

Χίλια Ευχαριστώ για την ανταπόκριση.gavramid,giota.,Eirini_Dr,DEL!!

Elenik , δεν πειράζει η χειρονομία μετράει!!

Έχω βρει στοιχεία για όλους τους γιατρούς που μου έχετε προτείνει. Η κ. Κάπου είναι αρκετά μακριά... Ο κ. Παναγιωτόπουλος βολεύει, ίσως και ο κ. Έξαρχος...

Η αναζήτηση συνεχίζεται... και μοιάζει σαν ψηφοφορία (!)

Ίσως να προκύψει και μια λίστα με παιδιάτρους του ΙΚΑ που προτείνουμε εμείς...

και πάλι Χρόνια Πολλά!

9Af0p2.png

Η γνωμη μου ειναι οτι ο παιδιατρος πρεπει να ειναι κοντα στο σπιτι.Οτιδηποτε και να συμβει το παιρνεις στα χερια το παιδι κ τρεχεις.Ουτε μπες στο αμαξι,δεσε το παιδι στο καθισμα,πηγαινε στον παιδιατρο,βρες να παρκαρεις κτλ κτλ.

Βεβαια σε ωρες αναγκης πας κ στο ΠΑΙΔΩΝ αλλα νομιζω πως καλο ειναι να ειναι κοντα στο σπιτι.Απο κει κ περα μπορεις να πας στο ΙΚΑ της περιοχης σου και να ζητησεις απ τον παιδιατρο μια καρτουλα.Αν ειναι κοντα κ σε εξυπηρετει!!!!!

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Διαφημίσεις

Η γνωμη μου ειναι οτι ο παιδιατρος πρεπει να ειναι κοντα στο σπιτι.Οτιδηποτε και να συμβει το παιρνεις στα χερια το παιδι κ τρεχεις.Ουτε μπες στο αμαξι,δεσε το παιδι στο καθισμα,πηγαινε στον παιδιατρο,βρες να παρκαρεις κτλ κτλ.

Βεβαια σε ωρες αναγκης πας κ στο ΠΑΙΔΩΝ αλλα νομιζω πως καλο ειναι να ειναι κοντα στο σπιτι.Απο κει κ περα μπορεις να πας στο ΙΚΑ της περιοχης σου και να ζητησεις απ τον παιδιατρο μια καρτουλα.Αν ειναι κοντα κ σε εξυπηρετει!!!!!

Μιλάς πολύ σωστά. Αυτό είναι το ζητούμενο.

Η μία και μοναδική γιατρός του ΙΚΑ της περιοχής μου εξετάζει πρωινά, κάθε Δευτέρα- Τετάρτη- Παρασκευή (με ραντεβού από το 184 εννοείται) κι όταν της ζήτησα καρτούλα, μου είπε ότι δεν επισκέπτεται την περιοχή μου γιατί μένει μακριά.

Στο κέντρο μητέρας και παιδιού μια γιατρός μου έδωσε δείγμα από "γαλατάκι για συμπλήρωμα"(έγινα έξω φρενών από μέσα μου) και την καρτούλα της (χωρίς να της τη ζητήσω) αλλά το ιατρείο της είναι μακριά.

Πρέπει να συμπέσουν οι παράγοντες ΙΑΤΡΕΙΟ,ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΡΟΥ,ΣΠΙΤΙ ΑΣΘΕΝΗ,ΙΚA ...

9Af0p2.png

• 2 months later...
Παναγιωτοπουλος Διευθυντης Ικα Αλιμου,και εχει δικο του ιατρειο στην οδο Αχιλλεως 31 - Π.φαληρο(Παναγιτσα) στον πρωτο οροφο! Εχω αλλαξει 4 γιατρους και κατεληξα σε αυτον.......μου εμπνεει εμπιστοσυνη! Και το βασικοτερο....τα βρεφη για το καθιερωμενο ελεγχο τα δεχεται κατοπιν ραντεβου και οχι να πηγαινεις και να περιμενεις με τις ωρες αναμεσα σε αρρωστα παιδακια!

και εμεις τον ιδιο εχουμε ! :D μεχρι στιγμης ειναι σουπερ ! :D

:lol: smile !!!

Γνωριζει μηπως καποια κοπελα αν στο ικα Παγκρατιου υπαρχει καλος παιδιατρος?

Λογω των διδυμων δε μπορω να δινω στο παιδιατρο 100αρες καθε φορα και αποφασισα να ψαξω μεσω του ικα.

Αν εχετε καποια πλοιροφορια θα σας ημουν υποχρεη.

rT3np3.png

Λοιπον κοριτσια ξαναγραφω μηπως τυχων γνωριζει καποια για τον παιδιατρο Ραμμο Θεοδωρο στο ικα Καισαριανης.Ξερετε αν ειναι καλος?Εχει παει καποια απο σας?

rT3np3.png

• 1 month later...

Καλησπέρα σας!σε λίγες εβδομάδες θα γίνω μανούλα και θα ήθελα να μου πειτε εάν έχει κάποια απο εσας κανένα καλό παιδίατρο(να μην φαρμακώνει με το παραμικρό το παιδί)στην περιοχή του κερατσινίου και εάν είναι δυνατόν να είναι και στο ικα.:))Μάλλον σας ζητάω πολλά αλλά ποτέ δεν ξέρεισ...

RUx9p2.png

Aγαπητά μέλη, δεν απαγορευεται η δημοσιευση αληθινών μαρτυριών

για καλά προιόντα/υπηρεσίες κτλ.

αυτό που απαγορεύετεαι είναι να δημοσιευσει καποιος διαφημιση απο την

οποία έχει ο ίδιος κέρδος.

ή να δημοσιεύσει δυσφήμιση απο την οποία προκύπτει δόλος ή

χαρακτηρισμοί που ζημιώνουν την όποια επιχείριση

Η προτροπή για να σας στείλει καποιος πμ, οδηγεί στο να είναι

άχρηστο το θέμα αυτό, για μελλοντικούς χρήστες καθώς το θέμα δεν

θα περιέχει πληροφορίες!

παρακαλούμε λοιπόν, αν μπορείτε

να μην προτρέπετε τα μέλη να σας στείλουν πμ ή ότι θα στείλετε εσείς πμ,

και να δημοσιεύετε πληροφορίες τις οποίες πιστεύετε οτι θα βοηθήσουν

μελλοντικά τους ανανγώστες

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

νομιζω πως το χασαμε λιγο.αν ειχα να βγαλω κατι θα ανεφερα το ονομα του γιατρου κατευθειαν.μια κοπελα ηθελα να βοηθησω αλλα με προτρεπεται να μην το κανω.

ευχαριστω!

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα σας!σε λίγες μέρες θα γίνω μανούλα και θα ήθελα να μου πειτε εάν έχει κάποια απο εσας κανένα καλό παιδίατρο(να μην φαρμακώνει με το παραμικρό το παιδί)στην περιοχή του κερατσινίου και εάν είναι δυνατόν να είναι και στο ικα.:-))Μάλλον σας ζητάω πολλά αλλά ποτέ δεν ξέρεισ...

(Το είχα ξαναστείλει το μήνυμα αλλά δεν μου είθπε καμία μανούλα στοιχία επικοινωνίας για κάποιον παιδίατρο)

RUx9p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...