Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΟΥΤΣ! ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ

Recommended Posts

Πρόβλημα...

η κορη μου ειναι 3 ετών.

Εδώ και 2 χρόνια για να την παρει ο υπνος πρεπει να μου τραβαει τα μαλλια.. βασανιστικο.. ανυποφορο... νιωθω μια-μια τις τριχες να ξεριζωνονται..κανει κυκλακια στο μαλλι με τα δαχτυλα της κ μολις φτασει κρανιο τα σφιγγει, πεθαινω απο τον πονο.. ειδικα εκεινο το ευαισθητο σημειο στον κροταφο..!!! :shock:

Βρε καλη μου βρε χρυση μου, με πονας μωρο μου.. "στα χαιδευω" μου λεει.. και δωστου τραβηγμα... ωρες ωρες μου ερχεται να ουρλιαξω... καποιιες φορες καταληγουμε να τσακωνομαστε γιατι της παιρνω το χερακι κ της το κραταω για να μην τα τραβαει κι εκεινη τσαντιζεται.. Αν δεν βαλει χερι στο μαλλι δεν την παιρνει ο υπνος.. αλλοτε χωνει το πατουσακι στα μαλλια, μπλεκει τις τριχες αναμεσα στα δαχτυλακια κι εκει να δειτε πονο..

καμια ιδεα? περα απο το οτι με εχει τσουρομαδησει.. ποναω κι εκνευριζομαι!!! κ δεν θελω να κοιμομαστε τσακωμενες.. :-(

Διαφημίσεις

καλημερα καλη μου εμενα η δικη μου κορη ειχε ταση με το αυτι οταν κοιματε και να μου κραταει το προσωπο για να κημηθει αφου και εγω δεν το αντεχα να θελει συνεχεια εμενα για να κοιμηθει αφου ηθελε το αυτι μου επερνα και εγω το χερακι της και το εβαζα στο δικο της αυτακι μια -δυο- τρεις δεκα που λενε τωρα δεν με θελει αφου πιανει μονη της το δικο της αυτακι και ειναι ολα καλα ειναι βεβαια ενα χρονο μικροτερη απο την δικια σου και ετσι ηταν ποιο ευκολο . ελπιζω αμα κανεις καποιες δοκιμες εστι να το ΞΕΚΟΨΕΙ και να μην υποφερεις και στεναχωριεσαι και εσυ. φιλακια !!!

δεν συμφωνω ειχα μια φιλεναδα που τα μαλλια της ειχαν ατροφισει επειδη τα πειραζε συνεχεια.να της το κοψεις μια και καλη αλλα μην της βαλεις ιδεα να τραβαει τα δικα της μαλλια.καλυψε τα μαλλια σου με κατι πηγαινε μαζι της και αν στα ξαναπηραξει να φευγεις για λιγο μεχρι να καταλαβει οτι οποτε το κανει θα φευγειςκαι βρες της κατι αλλο να πειραζει

δεν συμφωνω ειχα μια φιλεναδα που τα μαλλια της ειχαν ατροφισει επειδη τα πειραζε συνεχεια.να της το κοψεις μια και καλη αλλα μην της βαλεις ιδεα να τραβαει τα δικα της μαλλια.καλυψε τα μαλλια σου με κατι πηγαινε μαζι της και αν στα ξαναπηραξει να φευγεις για λιγο μεχρι να καταλαβει οτι οποτε το κανει θα φευγειςκαι βρες της κατι αλλο να πειραζει

εχω την εντυπωση οτι επειδη θα ποναει δεν θα της αρεσουν τα δικα της μαλλια.. της εχω δωσει κουκλα να την ξεμαλλιαζει, αρκουδακι, πετσετακι.. τπτ.. με το 1 χερι κραταει την κουκλα κ με το αλλο το μαλλι μου..

να φευγω.. χμ.. λιγο δυσκολο, νομιζω θα αρχισει να φωναζει κ να κλαιει.. κ θα μου ξυπναει τον μπεμπη... αλλα δεν χανω τπτ να δοκιμασω κι αυτο.

Edited by Agkalia
διορθωση

Διαφημίσεις

κατι θα βρει να της αρεσει αν δεν εισαι εκει τα παιδια βρισκουν τροπους να ηρεμουν .παντως μην την αφηνεις να τραβαει τα δικα της μαλλια θα το κανει μεχρι εκει που δεν ποναει αλλα θα δημιουργισει προβλημα με τον καιρο το εχω δει με τα ματια μου

Το κανει και η μικρη. Κυκλακια και τα τραβολογαει. Αλλα το κανει στα δικα της οχι στα δικα μου. Πως μαθατε ετσι ρε κοπελα μου.....δωστης κατι αλλο να το κανει. Ετσι που εμαθε αντε να ξεμαθει. Σου λεω το ιδιο κανει ακριβως και η μικρη αλλα στα δικα της μαλλια...........

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

όντως είναι πρόβλημα..

δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά μια ξαδέρφη μου είναι έτσι με τον γιο της που τώρα είναι 7 χρονών και η καημένη πραγματικά υποφέρει.Έχει και κατσαρά σγουρά μαλλιά και καταλαβαίνεις:|

Το κανει και η μικρη. Κυκλακια και τα τραβολογαει. Αλλα το κανει στα δικα της οχι στα δικα μου. Πως μαθατε ετσι ρε κοπελα μου.....δωστης κατι αλλο να το κανει. Ετσι που εμαθε αντε να ξεμαθει. Σου λεω το ιδιο κανει ακριβως και η μικρη αλλα στα δικα της μαλλια...........

Χαζή είναι να το κανει στα δικα της; :mrgreen: Αυτή με πουλαει και μ’αγοράζει! Θα ξαναδοκιμασω με την κουκλα, να την ξεμαλλιασει να ευχαριστηθει.

Πώς μάθαμε; :lol: Ειπα στην αρχή αντε, το γλυκουλι μου, απαλα απαλα το εκανε, μετα ελεγα αντε μην τη μαλωσω, μετα αντε να κοιμηθει να ξεραθω κι εγω.. μετα…αντε τωρα να το κοψουμε… :roll:

Γειά σας,

μπορείτε επίσης να δείτε κι εδώ

Τράβηγμα Μαλλιών

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Διαφημίσεις

Πρόβλημα...

η κορη μου ειναι 3 ετών.

Εδώ και 2 χρόνια για να την παρει ο υπνος πρεπει να μου τραβαει τα μαλλια.. βασανιστικο.. ανυποφορο... νιωθω μια-μια τις τριχες να ξεριζωνονται..κανει κυκλακια στο μαλλι με τα δαχτυλα της κ μολις φτασει κρανιο τα σφιγγει, πεθαινω απο τον πονο.. ειδικα εκεινο το ευαισθητο σημειο στον κροταφο..!!! :shock:

Βρε καλη μου βρε χρυση μου, με πονας μωρο μου.. "στα χαιδευω" μου λεει.. και δωστου τραβηγμα... ωρες ωρες μου ερχεται να ουρλιαξω... καποιιες φορες καταληγουμε να τσακωνομαστε γιατι της παιρνω το χερακι κ της το κραταω για να μην τα τραβαει κι εκεινη τσαντιζεται.. Αν δεν βαλει χερι στο μαλλι δεν την παιρνει ο υπνος.. αλλοτε χωνει το πατουσακι στα μαλλια, μπλεκει τις τριχες αναμεσα στα δαχτυλακια κι εκει να δειτε πονο..

καμια ιδεα? περα απο το οτι με εχει τσουρομαδησει.. ποναω κι εκνευριζομαι!!! κ δεν θελω να κοιμομαστε τσακωμενες.. :-(

χαχαχχα εμενα μου εξυνε το κεφαλι και κοιμομουνα πρωτη αχχαχαχα

Λοιπόν εμενα σταματησε με τον εξης τροπο :

Καποια στιγμη της πιανω την πατουσα και της κάνω ενα ελαφρυ μασαζ ε απο 2 ετων εως και σημερα τριβω και εχει κουλαθει το χερι μου αχχαχαχα τωρα που μιλάει μου δίνει και οδηγιες :

μαμα πατουσα λίγο πιο σιγα

μαμα γαμπά

μαμα μπουτακι

μαμα δαχτυλάκα

λίγο πλατουλα μπορεις???

και φυσικα καταλαβαινετε οτι δεν αρκει μονο στο ενα ποδι θελει και στα δύο

3 ευρω την ωρα να την χρεωνα θα ειχα Θησαυρισει χαχχαχαχχαχαχχαχα

φαση ειναι θα περάσει

Αντε να δουμε πόσο υπομονη ακομα ....

Πρόβλημα...

η κορη μου ειναι 3 ετών.

Βρε καλη μου βρε χρυση μου, με πονας μωρο μου.. "στα χαιδευω" μου λεει.. και δωστου τραβηγμα... ωρες ωρες μου ερχεται να ουρλιαξω... κάποιες φορες καταληγουμε να τσακωνομαστε γιατι της παιρνω το χερακι κ της το κραταω για να μην τα τραβαει κι εκεινη τσαντιζεται.. Αν δεν βαλει χερι στο μαλλι δεν την παιρνει ο υπνος.. αλλοτε χωνει το πατουσακι στα μαλλια, μπλεκει τις τριχες αναμεσα στα δαχτυλακια κι εκει να δειτε πονο..

Χαχαχαχα και εμένα το κάνει αυτό, αλλά κυρίως αυτό που κάνει περισσότερο είναι να βάζει το δαχτυλάκι της μέσα στα ρουθούνια μου, μέσα στο αυτί, μέσα στο στόμα και μέσα στο μάτι!!!!!:shock::shock::shock:

Το δε καλό είναι ότι βάζει στο ρουθούνι το δαχτυλάκι και αμέσως μετά το μεταφέρει ΜΕΣΑ στο στόμα (αν είμαι και τίποτα συναχομένη φαντάζεστε...:?). Και εγώ όταν αρχίζω να πονάω (γιατι το κάνει με πολύ δύναμη) και της βγάζω απάλα το χέρι νευριάζει!!!:!:

Έχω προσπαθήσει με το καλό, με το κακό αλλά τίποτα.

Όταν ήταν 10 μηνών μου το έκανε με τόσο άγριο τρόπο που μάτωσε η μύτη μου μέσα στη νύχτα... :shock: και ο άντρας μου γέλαγε... Εν τω μεταξύ, σε εκείνον δεν το κάνει τόσο... έχει βρει εμένα τη χαζή και κακοποιεί:?!!!

I LOVE LOVE LOVE MY LOVEs!!!

kk3v338aind9kxn9.png

kk3v94dfbst5o12x.png

Χαχαχαχα και εμένα το κάνει αυτό, αλλά κυρίως αυτό που κάνει περισσότερο είναι να βάζει το δαχτυλάκι της μέσα στα ρουθούνια μου, μέσα στο αυτί, μέσα στο στόμα και μέσα στο μάτι!!!!!:shock::shock::shock:

Το δε καλό είναι ότι βάζει στο ρουθούνι το δαχτυλάκι και αμέσως μετά το μεταφέρει ΜΕΣΑ στο στόμα (αν είμαι και τίποτα συναχομένη φαντάζεστε...:?). Και εγώ όταν αρχίζω να πονάω (γιατι το κάνει με πολύ δύναμη) και της βγάζω απάλα το χέρι νευριάζει!!!:!:

Έχω προσπαθήσει με το καλό, με το κακό αλλά τίποτα.

Όταν ήταν 10 μηνών μου το άκανε με τόσο άγριο τρόπο που μάτωσε η μύτη μου μέσα στη νύχτα... :shock: και ο άντρας μου γέλαγε... Εν τω μεταξύ, σε εκείνον δεν το κάνει τόσο... έχει βρει εμένα τη χαζή και κακοποιεί:?!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

κυρίως αυτό που κάνει περισσότερο είναι να βάζει το δαχτυλάκι της μέσα στα ρουθούνια μου, μέσα στο αυτί, μέσα στο στόμα και μέσα στο μάτι!!!!!:shock::shock::shock:

και ο δικός μου τα ίδια κάνει.:-D

Πρόβλημα...

η κορη μου ειναι 3 ετών.

απιστευτοοοοοοοοοοοοο

την ιδια κορη εχουμε καλεεεε

εμενα εκτος οτι τα τραβαει τα μασαει κιολας...

απιστευτοοοοοοοοοοοοο

την ιδια κορη εχουμε καλεεεε

εμενα εκτος οτι τα τραβαει τα μασαει κιολας...

ασε!!! το ωραιο ειναι οτι αν βρει καμια τριχα στην πιπιλα ή στο φαγητο (εχω μακρια μαλλια ε, κ καμια φορα πεφτει καμια τριχα-ρα!) σιχαινεται και αναγουλιαζει! Συμπερασμα: οταν μου τραβαει το μαλλι θα της το χωνω στο στομα!!! (ΚΑΚΙΑ ΜΑΜΑ!) :mrgreen::twisted:

ασε!!! το ωραιο ειναι οτι αν βρει καμια τριχα στην πιπιλα ή στο φαγητο (εχω μακρια μαλλια ε, κ καμια φορα πεφτει καμια τριχα-ρα!) σιχαινεται και αναγουλιαζει! Συμπερασμα: οταν μου τραβαει το μαλλι θα της το χωνω στο στομα!!! (ΚΑΚΙΑ ΜΑΜΑ!) :mrgreen::twisted:

ιχιχιιχιχχι την ιδια *κακια* εχουμε κ τις ιδιες σκεψεις

μια φορα τις εκανα το ιδιο κ εκλαιγε αουτσ φωναζε να καταλαβει το πονο τραβαω κ εγω γιαυτο τις το κανα]

ασπλαχνη μανα ειμαι τελικα αχχαχχ

χαχαχχα εμενα μου εξυνε το κεφαλι και κοιμομουνα πρωτη αχχαχαχα

Λοιπόν εμενα σταματησε με τον εξης τροπο :

Καποια στιγμη της πιανω την πατουσα και της κάνω ενα ελαφρυ μασαζ ε απο 2 ετων εως και σημερα τριβω και εχει κουλαθει το χερι μου αχχαχαχα τωρα που μιλάει μου δίνει και οδηγιες :

μαμα πατουσα λίγο πιο σιγα

μαμα γαμπά

μαμα μπουτακι

μαμα δαχτυλάκα

λίγο πλατουλα μπορεις???

και φυσικα καταλαβαινετε οτι δεν αρκει μονο στο ενα ποδι θελει και στα δύο

3 ευρω την ωρα να την χρεωνα θα ειχα Θησαυρισει χαχχαχαχχαχαχχαχα

φαση ειναι θα περάσει

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

• 3 weeks later...
Πρόβλημα...

η κορη μου ειναι 3 ετών.

Πωπωω μολις διαβασα το μνμ σου γελασα...

λες κ το εγραψα εγω.

Ειμαι παθουσα , εμενα κ με τα ποδια της το κανει ακομα κ τωρα.

Τις λεω πιασε τα δικα σου κ δεν θελει,τι πηρα την κουκλα με τα μακρυα μαλλια την γνωστη αυτη που την χτενιζεις κ της βαζεις κοκαλακια,δεν ηθελε.:shock:

ΑΦΟΡΗΤΟΣ ΠΟΝΟΣ!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Λες και μιλάς για την κόρη μου! Με πιάνει πονοκέφαλος απο το τράβηγμα. Πολλές φορές νιώθω πως χρειάζομαι ντεπόν. Εγώ αρχίζω να της το κόβω. Επειδή κοιμάται στο κρεβάτι μας και μετά την μεταφέρω στην κούνια της της λέω πώς αν συνεχίσει να τραβάει τα μαλλιά της μαμάς θα την μεταφέρω στο κρεβάτι της. αυτή το βιολί της, εγώ όμως κράτησα την υπόσχεσή μου. Την πήγα την ίδια στιγμή στην κούνια της. έβαλε τα κλάματα και της έδωσα μια δεύτερη ευκαιρία. Της είπα πώς θα την πάρω στο κρεβάτι με την προυπόθεση να μην ξανατραβήξει τα μαλλιά γιατί η μαμά πονάει. Συμφώνησε και φέρθηκε έξυπνα μπορώ να πώ....Δεν τα ξανατράβηξε. Την επόμενη μέρα απο συνήθεια πάλι άπλωσε το χέρι της και αφού της μίλησα θυμήθηκε το χθεσινό συμβάν. Για να δούμε....

Κορίτσια πάρτε μια τρέσα στο χρώμα των μαλλιών, κοτσάρετέ την κοντά στο κεφάλι σας την ώρα του ύπνου και αφήστε τα να τραβάνε.

Μπορεί να κοιμηθούν και με την τρέσα αγκαλιά μετά.........

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Λες και μιλάς για την κόρη μου! Με πιάνει πονοκέφαλος απο το τράβηγμα. Πολλές φορές νιώθω πως χρειάζομαι ντεπόν. Εγώ αρχίζω να της το κόβω. Επειδή κοιμάται στο κρεβάτι μας και μετά την μεταφέρω στην κούνια της της λέω πώς αν συνεχίσει να τραβάει τα μαλλιά της μαμάς θα την μεταφέρω στο κρεβάτι της. αυτή το βιολί της, εγώ όμως κράτησα την υπόσχεσή μου. Την πήγα την ίδια στιγμή στην κούνια της. έβαλε τα κλάματα και της έδωσα μια δεύτερη ευκαιρία. Της είπα πώς θα την πάρω στο κρεβάτι με την προυπόθεση να μην ξανατραβήξει τα μαλλιά γιατί η μαμά πονάει. Συμφώνησε και φέρθηκε έξυπνα μπορώ να πώ....Δεν τα ξανατράβηξε. Την επόμενη μέρα απο συνήθεια πάλι άπλωσε το χέρι της και αφού της μίλησα θυμήθηκε το χθεσινό συμβάν. Για να δούμε....

Οταν μοιραζομαστε την καθημερηνοτητα μας συμπαιρενω οτι τελικα ειναι σε ολες το ιδιο πανω - κατω .Ετσι κ εμεις ,την κοιμιζω στο κρεββατι μας κ την μεταφερω στο κρεββατι της.