Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ? ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ???

Recommended Posts

:lol: :lol: :lol: (χα-χα-χα)

Δεν παίζεσαι μιλάμε με τίποτα!!.....

Γεια σου λογικέ απελεύθερε! :lol:

Αν έγραφε "έχε πίστη στη δύναμη της επιστήμης και της ιατρικής" θα σε πείραζε; Μάλλον και αυτό θα σε πείραζε, αλλά τι να κάνουμε, αυτά είναι προσωπικά θέματα.

Πάντως, Απελεύθερε, έχω μια απορία: γιατί σπαταλάς τόσο χρόνο για κάτι που πιστεύεις ότι είναι η μεγαλύερη ανοησία του κόσμου; ΟΚ, δικαιούσαι φυσικά να πεις την αποψή σου, αλλά γιατί τόση αφοσίωση για κάτι που δεν υπάρχει κατά τη γνώμη σου; Εμείς είμαστε αρκετά "ανόητες/ανόητοι", πιστεύουμε ότι μπορεί να ωφεληθούμε από την ομοιοπαθητική και για αυτό αφιερώνουμε ένα κομμάτι του χρόνου μας για να ενημερωθούμε.

Εσύ γιατί καταναλώνεις τόση ενέργεια για κάτι που δεν υπάρχει;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φοβόμαστε για προωρότητα και θέλει να κάνω 2 διπλές δόσεις με διαφορά 24ωρου για να μεγαλώσουν τα πνευμονια. Μιλάμε ότι τρέμω! Δεν τις θέλω με τπτ' date=' αλλά η υγεία του μωρού μου είναι το μόνο πράγμα που θα με έκανε να τις κάνω τελικά. Θέλω όμως να ξέρω τις πραγματικες πιθανές συνέπειες. Αν μάθω κάτι εννοείται θα σας πω![/quote']

καλά κανεις και το ψάχνεις, αλλά να θυμάσαι αυτό που πρέπει να συγκρίνεις για να αποφασίσεις είναι τις πιθανές συνέπειες αν κάνεις τις ενέσεις με τις πιθανές συνέπειες αν δεν κάνεις τις ενέσεις. Δηλαδή θα πρέπει να ρωτήσεις και για τα δύο. Σε κάθε μια περίπτωση πρέπει να συνυπολογήσεις και τις πιθανότητες της κάθε συνέπειας αλλά και την σοβαρότητα και την σημασία που έχει για σένα και το παιδί. Το θέμα είναι αν πιστεύεις ότι είσαι σε θέση να το κάνεις αυτό ή αν προτιμάς να εμπιστευτείς τους ειδικούς οι οποίοι βέβαια δεν θα ξέρουν τίποτα για το τελευταίο...

Λοιπόν το συζήτησα μαζί του και του εξήγησα ότι κλίνω στο να τις κάνω, αλλά ήθελα να μάθω τις παρενέργειες. Μου εξηγησε αυτό που λες mesastoura ότι σε τόσο μικρή δόση δεν έχουν παρατηρηθεί παρενέργειες και ότι ουσιαστικά πρέπει να ζυγίσουμε τα υπέρ και τα κατά. Μην σας κουράζω και αυτός κλίνει στο να τις κάνω και μου είπε ότι αν παρατηρήσουμε οτιδήποτε στο μωρό (πχ ορμονικό) θα το αντιμετωπίσουμε ομοιοπαθητικά. Αν και πιστεύει ότι όλα θα πάνε καλά. Οπότε σήμερα τις ξακινάω.

Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον!

Αν θέλεις ψάξε λίγο στην ενότητα της εγκυμοσύνης στο τρίτο τρίμηνο νομίζω, έχει ένα θέμα για την κορτιζόνη, είχα βάλει τότε ένα κείμενο για το τι συστήνεται, αλλά δυστυχώς δεν το έχω κρατήσει.

To έχω διαβάσει ήδη και μου έδωσε την συνιστώμενη δόση στη συνιστώμενη βδομάδα.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Μια φίλη μου έκανε αυτές τις ενέσεις γιατί ήταν η δεύτερη καισαρική της αλλά και πάλι το παιδί είχε κάποιο αναπνευστικό πρόβλημα και το κράτησαν για παρακολούθηση....για εμένα είναι φάουλ ο γιατρός ο οποίος παίρνει τα μωρά αρον αρον για καισαρική ενω δεν ειναι τελειόμηνα.....αντε να το καταλάβει η άλλη αμα τον έχει θεό... :(

Μια φίλη μου έκανε αυτές τις ενέσεις γιατί ήταν η δεύτερη καισαρική της αλλά και πάλι το παιδί είχε κάποιο αναπνευστικό πρόβλημα και το κράτησαν για παρακολούθηση....για εμένα είναι φάουλ ο γιατρός ο οποίος παίρνει τα μωρά αρον αρον για καισαρική ενω δεν ειναι τελειόμηνα.....αντε να το καταλάβει η άλλη αμα τον έχει θεό... :(

πολλές φορές τις κάνουν σε λάθος εβδομάδα, οπότε δεν έχουν κανένα όφελος, παρά μόνο επιβάρυνση. Επίσης, κάποιες φορές ίσως να μην προλάβει να δράσει το φάρμακο, οπότε το μωράκι δεν γλιτώνει τα αναπνευστικά. Αλλά το να μπει απλά στην παρακολούθηση για λίγο είναι μεν σίγουρα άσχημο για τους γονείς, αλλά οι γιατροί αυτό που φοβούνται κυρίως είναι το οξύ αναπνευστικό σύνδρομο που μπορεί να αποβεί και μοιραίο και γι' αυτό χρησιμοποιούν την κορτιζόνη.

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας. Σας διαβάζω πολύ καιρό τώρα και πραγματικά έχω μάθει πολλά από εσάς. Θα ήθελα να ρωτήσω γνωρίζει κάποιος απο προσωπική εμπειρία, απο γνωστό αν η ομοιοπαθητική μπορει να θεραπεύσει τα συμπτωματα της Σκλήρυνσης κατα Πλάκας που είναι αυτοάνοση ασθένεια? Ευχαριστώ

.png

Λοιπόν το συζήτησα μαζί του και του εξήγησα ότι κλίνω στο να τις κάνω' date=' αλλά ήθελα να μάθω τις παρενέργειες. Μου εξηγησε αυτό που λες mesastoura ότι σε τόσο μικρή δόση δεν έχουν παρατηρηθεί παρενέργειες και ότι ουσιαστικά πρέπει να ζυγίσουμε τα υπέρ και τα κατά. Μην σας κουράζω και αυτός κλίνει στο να τις κάνω και μου είπε ότι αν παρατηρήσουμε οτιδήποτε στο μωρό (πχ ορμονικό) θα το αντιμετωπίσουμε ομοιοπαθητικά. Αν και πιστεύει ότι όλα θα πάνε καλά. Οπότε σήμερα τις ξακινάω.

Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον!

[/quote']

Eπειδή έχω χάσει μωράκι, και ακόμα το φυσάω και δεν κρυώνει...:-(

εγώ θα έκανα ό,τι μου έλεγαν προκειμένου

να μην το ξαναέχανα!

Είναι απο τις λίγες περιπτώσεις που θα έκανα.....τουμπεκί!!

Κορτιζόνη?....Κορτιζόνη!!

Συμβατικά?....Συμβατικά!!

Τι να κάνουμε.

Οταν γεννηθεί με το καλό το μωράκι σου

θα το πλακώσεις στα ομοιοπαθητικά

και θα ισορροπήσεις την κατάσταση!! :lol: :lol:

Ολα καλά θα πάνε νεραιδομανούλα!!!!!!!! :wink:

Kαλημερα,η μικρη μου ειναι αρρωστη απο την Κυριακη το βραδυ,εχει συνεχεια δεκατα κ ειναι παρα πολυ κομμενη,απο την Δευτερα πηραμε πουλσατιλα 1Μ 2καψουλες,δεν μας εκαναν τιποτα,μετα για αλλες δυο μερες πηραμε σουλφουρ 1Μ.Και τωρα ξαναγυρισαμε παλι σε πουλσατιλα 1Μ.Σημερα θα την παω στον κλασσικο να την δει γιατι ειναι πολλες μερες κ εχω αρχισει κ ανυσηχω

Kαλό!

Για να μην ξεχνιόμαστε για τι πράγμα μιλάμε!

Μερικοί νομίζουν οτι είμαστε....θρησκευτική αίρεση! :mrgreen:

Διαφημίσεις

Kαλημερα,η μικρη μου ειναι αρρωστη απο την Κυριακη το βραδυ,εχει συνεχεια δεκατα κ ειναι παρα πολυ κομμενη,απο την Δευτερα πηραμε πουλσατιλα 1Μ 2καψουλες,δεν μας εκαναν τιποτα,μετα για αλλες δυο μερες πηραμε σουλφουρ 1Μ.Και τωρα ξαναγυρισαμε παλι σε πουλσατιλα 1Μ.Σημερα θα την παω στον κλασσικο να την δει γιατι ειναι πολλες μερες κ εχω αρχισει κ ανυσηχω

Να πας!!

Κι εγώ θα πήγαινα!

Αυτο θα κανω,το εγραψα μηπως κυκλοφορει τετοια ιωση κ ξερατε να μου πειτε

Εγώ στη θέση σου θα πήγαινα στον δεύτερο γιατρό

όχι για να πάρω απαραίτητα τα φάρμακά του

αλλά για τη διάγνωσή του.

Να ξέρεις ακριβώς τι έχει το παιδί

και αν "παίρνει" η κατάσταση μια μικρή καθυστέρηση

μέχρι να βρείτε το φάρμακο που θα σας πιάσει 100%

Πάντως με δέκατα, δεν θα αγχωνόμουν και ιδιαίτερα.

Απλά δεν θα έχετε βρει το φάρμακό σας ακόμα!

Το θεμα ειναι οτι εαν δεις το παιδι φαινεται απο χιλιομετρα οτι ειναι αρρωστο,ειναι πολυ πεσμενη κ δεν εχει ορεξη για τιποτα,βεβαια μπορει να φταιω κ εγω που δεν της δινω ουτε ντεπον.Οπως κ να χει σημερα θα την παω στον κλασσικο κ ελπιζω να ειναι μια απλη γριπη κ να μας περασει συντομα.

Διαφημίσεις

Φερυς μαμ δεν σε πετυχα στο ιατρο τελικα:(

Ευχομαι να πανε ολα καλα με τις ενεσεις.Λοιπον εγ χθες πηγα μου πηρε ιστορικο ο Γιαννοπουλος νομιζω δεν ειμαι σιγουρη και μετα με ειδε ο Κυβελλος.Ειπα αυτα που επρεπε και επισης ο γιατρος που μου πηρε το ιστορικο μου ειπε για τους 2 οζους που εχω να τους κοιταξω και παλι το συντομοτερο,ο ενας ειδικα ειναι μεγαλουτσικος ,να δουμε που βρισκομαστε...Ελπιζω να μην ειναι τιποτα ρε γμτ καθως ειχα κανει παρακεντηση το καλοκαιρι και ηταν ολα οκ αλλα επειδη ειναι ακομη εκει πρεπει να δω τι γινεται σε τι φαση ειναι.Κατα τα αλλα ολα οκ μου δωσε το νατρουμ φοσφορικουμ .Για να δουμε..

DlkKp2.png

aoJjp3.png

Επειδη εχω σβησει τα πμ με τα φαρμακεια υπαρχει καποια κοπελα που να εχει φυτολακα?εχω ψαξει ολα τα φαρμακεια κ δεν μπορω να βρω πουθενα,τελικα ισως εχομυε λοιμωδη μονοπυρηνωση

Επειδη εχω σβησει τα πμ με τα φαρμακεια υπαρχει καποια κοπελα που να εχει φυτολακα?εχω ψαξει ολα τα φαρμακεια κ δεν μπορω να βρω πουθενα,τελικα ισως εχομυε λοιμωδη μονοπυρηνωση

Έχω φυτόλακα 200 CH, είμαι Πειραιά σε βολεύει ? Στείλε πμ

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

chatzico σε ευχαριστω παρα παρα πολυ,οχι μονο γιατι θα μου δωσεις τα φαρμακα αλλα για το οτι δεχεσαι να ερθει καποιος αγνωστος στο σπιτι σου τετοια ωρα,ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ελπιζω καποια στιγμη να μπορεσω να στο ανταποδωσω.

Να σου πω να γελάσεις ?

Αυτό το φάρμακο έχει λίγη ιστορία !!!!

Η Δανάη χάλια με τις αμυγδαλές της, παίρνω τον Κυβέλλο γύρω στις 9 και μου λέει ΦΥΤΟΛΑΚΑ !!!!!!!!!

Μπίνγκο !!!!

ΟΕΟ !!!!

Που την βρίσκουμε τώρα ?

Παίρνω σβάρνα τηλέφωνο τα φαρμακεία και το βρίσκω γύρω στις 10.30 ..... στο ΧΑΙΔΑΡΙ !!!!!!!!!!! Πάλι καλά που δεν ήταν Ελευσίνα !!!!

Η γυναίκα έκλεινε στις 11, μέχρι τότε ήταν εφημερία. Την ορκίζω στο ευαγγέλιο να με περιμένει και να ετοιμάσει το φάρμακο στο μεταξύ.

Μένει με τα παιδιά η μαμά μου και έρχεται και μια φίλη μου μαζί. Σημειωτέον από το πρωί στους δρόμους.

Βάζω το τζιπιες και πάμε. Το φαρμακείο με τα φώτα κλειστά και η γυναίκα να με περιμένει στον δρόμο. Τα παίρνω, ούτε απόδειξη ζήτησα ούτε ρέστα νομίζω.

Στον δρόμο, είμαστε στην Λ. Αθηνών και λέμε με την φίλη μου, να πάμε από Θηβών ή από το ποτάμι ? Μέχρι να αποφασίσουμε στο μιλητό, κάνω ένα ξαφνικό δεξιά, χωρίς φλάς και χωρίς να κοιτάξω, ανεβαίνω και λίγο στο διαχωριστικό. Ευτυχώς δεν ήταν κανείς δίπλα μου να τον πάρω και σβάρνα δηλαδή.

ΑΛΛΑ από πίσω ΑΚΡΙΒΩΣ ήταν ένα περιπολικό !!!!!!!!!

Ακούω την ντουντούκα 'Το ΑΒΓ 1234 να σταματήσει δεξιά".

Αρχίζω το μοιρολόι....

Δίπλωμα, άδεια κλπ. Αρχίζω το κλάψιμο, και συγγνώμη και ότι και να πείτε δίκιο έχετε και τέτοια ευγενικά.

Μου λέει μα καλά τι κάνετε, πως οδηγείτε έτσι. Απαντώ ότι έχω το παιδί άρρωστο στο σπίτι και βγήκα να βρω φαρμακείο.

Με ρωτά και που είναι το παιδί τώρα. Λέω στον Πειραιά με την γιαγιά.

Και έρχεται η λογική απάντηση 'Και πως βρεθήκατε στο Χαιδάρι από τον Πειραιά ? Δεν έχει φαρμακεία ο Πειραιάς ?

Και αρχίζουν να με κυκλώνουν τα φίδια.

Του εξηγώ ότι ήθελα ομοιο φάρμακο κλπ.

Με ρωτά τι δουλειά κάνω.

Ψάχνουν τα στοιχεία μου στον ασύρματο.

Μου ζητά να δεί το φάρμακο.

Το δείχνω.

Μου λέει 'τι είναι αυτό, που είναι η συσκευασία ?'.

Του εξηγώ ότι είναι φτιαχτό φάρμακο όχι συσκευασμένο, και γι' αυτό βγήκα βόλτα στο μαγευτικό Χαιδάρι 11 το βράδυ. Από μέσα μου μοιρολογάω σαν μανιάτισσα, λέω σιγά μην καταλάβει τώρα τι του λέω, με όλη την γκαντεμιά που με δέρνει, λέω μπορεί να έπεσα και στον απελεύθερο ....

Στο μεταξύ λέω, και να μου ζητήσει απόδειξη τι να δείξω ? Και να ζητήσει το τηλέφωνο του φαρμακείου να δει αν λέω αλήθεια, ποιόν θα βρεί ? Αφού είχει κλείσει η γυναίκα.

Ρωτά την φίλη μου ποιά είναι.

Απαντά 'Συνοδεύω την κυρία, είμαι φίλη της και το επάγγελμά μου είναι κοινωνική λειτουργός (αλήθεια)".

Πάει λέω το κάψαμε. Θα νομίζει τώρα ότι είμαι πρεζόνι.

ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕ και φύγαμε.

Καλό ε ?

Τα φάρμακα μόλις έφυγαν.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΌΛΑ ΚΑΛΑ.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Να σου πω να γελάσεις ?

Αυτό το φάρμακο έχει λίγη ιστορία !!!!

............................

ΑΛΛΑ από πίσω ΑΚΡΙΒΩΣ ήταν ένα περιπολικό !!!!!!!!!

Ακούω την ντουντούκα 'Το ΑΒΓ 1234 να σταματήσει δεξιά".

Αρχίζω το μοιρολόι....

.....................

ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕ και φύγαμε.

:!::!::!:

:!::!::!:

Παραλίγο του κοινού ποινικού δικαίου θα γινόμουν........

Αχ βρε ομοιοπαθητική, τι τραβάω .................:lol::lol::lol::lol::lol:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...