Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ? ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ???

Recommended Posts

"ναι κλαιει αμα τον αφησω θελει συνεχεια αγκαλια"

Αλλο θέμα, κανει καμια σας ομοιοπαθητικη για ημικρανίες/συχνους πονοκεφάλους; Εχετε δει αποτελεσμα; Η μαμα μου εχει καθημερινα ημικρανία και εγω βαδιζω στα χναρια της με συχνους πονοκεφαλους.

Αυτό είναι από τις κλασικές ερωτήσεις που μου κάνει, αν θέλει αγκαλιά και αν είναι γκρινιάρα.

Πάθαινα εγώ ημικρανίες περίπου συχνότητα μία φορά την βδομάδα ή στις 10 μέρες. Εκτός από τον πόνο, είχα και τάση για εμετό, αδυναμία ακόμα και να σταθώ όρθια και έπρεπε να κοιμηθώ σε απόλυτο σκοτάδι και ησυχία για να μου περάσει. Πιο σπάνια με έπιανε 2 φορές την βδομάδα. Πλέον μου συμβαίνει 1 φορά στο δίμηνο τρίμηνο και με σαφώς πιο ελαφριά συμπτώματα. Σκέψου ότι την καταφέρνω μόνη μου με το παιδί. Η θεραπεία βέβαια που έκανα δεν ήταν αποκλειστικά για τις ημικρανίες, αλλά διορθώθηκαν και αυτές. Μάλιστα ο Κυβέλλος συνεργάζεται νομίζω στο Γενικό Κρατικό με μία γιατρό για τις ημικρανίες συγκεκριμένα. Για ρώτα τον..

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτό είναι από τις κλασικές ερωτήσεις που μου κάνει' date=' αν θέλει αγκαλιά και αν είναι γκρινιάρα.

Πάθαινα εγώ ημικρανίες περίπου συχνότητα μία φορά την βδομάδα ή στις 10 μέρες. Εκτός από τον πόνο, είχα και τάση για εμετό, αδυναμία ακόμα και να σταθώ όρθια και έπρεπε να κοιμηθώ σε απόλυτο σκοτάδι και ησυχία για να μου περάσει. Πιο σπάνια με έπιανε 2 φορές την βδομάδα. Πλέον μου συμβαίνει 1 φορά στο δίμηνο τρίμηνο και με σαφώς πιο ελαφριά συμπτώματα. Σκέψου ότι την καταφέρνω μόνη μου με το παιδί. Η θεραπεία βέβαια που έκανα δεν ήταν αποκλειστικά για τις ημικρανίες, αλλά διορθώθηκαν και αυτές. Μάλιστα ο Κυβέλλος συνεργάζεται νομίζω στο Γενικό Κρατικό με μία γιατρό για τις ημικρανίες συγκεκριμένα. Για ρώτα τον..[/quote']

Ευχαριστω. Εμενα χειροτερευει με τον υπνο...Γενικα κανει 24 ωρες να περασει κι αν...Θα ρωτήσω. Νομιζω η μαμα μου εχει παει σε αυτη στο Γενικο..

Για τις ημικρανίες να ξέρεις ότι μπορεί να σε ενοχλεί και κάτι που τρως. Εμένα πχ με πειράζει κάποιες φορές η σοκολάτα ειδικά σε ρήφημα. Μία κοπέλα μου είχε πει ότι την πείραζε η τσίχλα! Και το ανακάλυψε μόνη της μετά από πολύ καιρό ταλαιπωρίας. Προσπάθησε να δεις αν υπάρχει συσχέτιση με κάποια τροφή που δεν φαντάζεσαι.

Πάντως 24 ωρες είναι μεγάλο πακέτο κοπέλα μου και πραγματικά πώς το αντέχεις! Εμένα με έπιανε κατά τις 5 το απόγευμα και ευτυχώς έφευγε με τον ύπνο. Και πάλι όμως ήμουν ένα κινητό ερείπιο. Σκέψου μία φορά που είχα την κόρη μου μωρό και με έπιασε κρίση και αναγκάστηκα να χτυπήσω στην γειτόνισσα να πάρει το μωρό γιατί θα μου έπεφτε από τα χέρια!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Προσπάθησε να δεις αν υπάρχει συσχέτιση με κάποια τροφή που δεν φαντάζεσαι.

Μερικές φορές ισχύει αυτο με τις τροφές. πχ ειναι φορές που αν φάω γιαούρτι με πιάνει κατευθείαν. Αλλά όχι πάντα (τρωω καθε μερα ενα γιαούρτι) οποτε δεν ξέρω απο πριν αν θα με πιάσει ή οχι. Ασε μεγάλο πακέτο - στην εγκυμοσύνη ειχα καθε μερα στον 4ο-5ο μήνα -οπότε κατα ένα μέρος ειναι και ορμονικό.

Διαφημίσεις

Homeopathic Medicines for Cough

Μια και σαν έκανε εντύπωση το παραθέτω όπως ήταν πριν 2+ χρόνια. Τώρα δεν είναι τόσο πλήρες όσο τότε.

Επεξεργάστηκαν by mesastoura
link fixed

πᾶν μέτρον ἄριστον

https://docs.google.com/a//document/pub?id=1cEuj6z3qngYPupojs0zL6YcbFsowMFKMlZy3uiBBysE

Μια και σαν έκανε εντύπωση το παραθέτω όπως ήταν πριν 2+ χρόνια. Τώρα δεν είναι τόσο πλήρες όσο τότε.

mesastoura για ξαναδες λίγο το λινκ...

(δεν μου ανοίγει :-()

Καλημέρα και χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση σε όλους! Θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να με βοηθήσει, γιατί έχω τον μικρό άρρωστο και σήμερα τα φαρμακεία με ομοιοπαθητικά είναι κλειστά (είμαι επαρχία). Ο γιατρός μου έδωσε από μία κάψουλα 200ch πρωί -μεσημέρι-βράδυ, αλλά εγώ έχω μόνο κάψουλες 1Μ. Μπορώ να του δώσω σε αυτή τη δυναμοποίηση και αν ναι πόσες κάψουλες; Δεν θέλω να ξαναενοχλήσω τον γιατρό Σαββατιάτικα γι αυτό αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει (άμεσα αν γίνεται!). Ευχαριστώ πολύ, καλό Πάσχα!

G0vpp3.png

9Aq8p3.png

Διαφημίσεις

Όμοιοπαθητική δεν κάνω συστηματικά αλλά ούτε φάρμακα παίρνω. Αν κάτι μπορεί να περάσει με φυσικό τρόπο θα το προσπαθήσω και ας παιδευτώ λίγο.

Εκεί που έχω μετανοιώσει είναι που δεν την χρησιμοποίησα στον τοκετό, κυρίως επιεδή δεν το είχα ψάξει πριν. Πιστεύω ότι κατά ένα 80% θα είχα γλιτώσει την καισαρική.Τεσπα.

Στην μικρή μου έχω δώσει 2 φορες για λαρυγγίτιδα (ψιλο-ήπια μορφή) και για την οδοντοφυία που έχω δει θεαματικά αποτελέσματα.

Τώρα για όσους λένε ότι είναι placebo, θα πω ότι οκ το δέχομαι για εμάς τους ενήλικες αλλά στα παιδάκια? Τι μπορούν να καταλάβουν?

Όπως και να έχει όμως και placebo να είναι δεν με νοιάζει αφού βλέπω αποτέλεσμα. Εξαλλου η ομοιο ή καλό μπορεί να σου κάνει ή τπτ. Είναι και πιο φθηνή από τα φάρμακα!!!

καλησπερα

ειμαι καινουργια κ θα ηθελα να μοιραστω μαζι σασ μια ιστορια

ξεκινησα ομοιοπαθητικη στο γιο μου 3,5 ετων λογω μιας ατοπικης δερματιτιδας αλλα κ για τις πολλες ωτιτιδες που μου κανει.

περασε 1 μηνας θεραπεια για το δερματικο οπου του φουντωσε πολυ

και συνεχισαμε αλλο ενα μηνα οπου θα του εφευγε.

(υποτιθετε οτι το χαπι που περναμε καθε μερα ηταν προστατευτικο για ωτιτιδα και γενικα να μην αρρωστενει)

η θεραπεια δεν εχει τελειωσει και την προηγουμενη παρασκευη 15/4

μου κανει πυρετο,τηλεφωνο στο γιατρο και μου λεει να του δωσω το εκτακτως χαπι πρωι-μεσημερι-βραδυ και οταν του πεσει ο πυρετος να το σταματησω μαζι φυσικα και με αντιπυρετικα.

περναει σαββατο κυριακη το παιδι ανεβαζε κατεβαζε εφτανε μεχρι 39.4

δευτερα περνω το γιατρο κ του λεω εχει ακομα πυρετο με ρωταει γενικα τα συμπτωματα του ειχα πει οτι μυριζε και το στωμα του κ διαφορα αλλα κ με καθησυχαζε

μιλαμε τριτη συνεχιζει να εχει πυρετο μου ανεφερε ο μικρος οτι ποναει το αυτι ο λεμος και το στηθος του μιλαω με το γιατρο μου λεει να παρω αλλα 6 χαπια τα δινω

μιλαμε τεταρτη ....

πεμτη κανονιζουμε να τον δει το μεσημερι

ακομα με πυρετο ο μικρος

και με διαβεβαιωσε οτι λεμος αυτια ακροαστικα δεν εχει απολυτος τιποτα κ ρωταω εγω οτι μου φενονται πολλες οι μερες που εχει πυρετο αλλα μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα κ οτι ο πονος στο αυτι ειναι καποιου ιδους αντανακλαση

μ.παρασκευη βραδυ 20.00 τον περνω τηλεφωνο γιατι ειχε ακομα πυρετο και αρχισε τελικα να του φαινετε περιεργο !!!

με ρωτησε λοιπον για αλλη μια φορα πως ειναι αν παιζει αν κοκκινιζει κλπ και στο τελος μου λεει οτι καλο θα ηταν να παω στο παιδων να του κανω εξετασεις αιματος ουρων κ ακτινογραφια ......

παμε στο τζανειο κ το παιδι ειχε ωτιτιδα και στα 2 αυτια αμυγδαλιτιδα και πηγαινε για βροχιτιδα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κ μου λεει ο γιατρος εκει οτι π ρ ε π ε ι να μας κρατησουνε

τον ρωτησα μηπως να μας δωσει συνταγη για το σπιτι κ μου ειπε οτι ειναι καλυτερα να μεινουμε γιατι ειχε κ πολλες μςρες πυρετο.

το μωρο ηταν η πρωτη φορα που επρεπε να μεινει σε νοσοκομειο και του βαλανε και πεταλουδα στο χερι κ εκλεγε ολο το βραδυ παμε σπιτι να το βγαλουμε ....

πραγματικα ειμαι τοσο στεναχωρημενη και νευριασμενη με ολο αυτο γιατι εμπιστευτικα τον ομοιοπαθητικο και ειχαμε αυτη τη καταληξη

Διαφημίσεις

καλησπερα

ειμαι καινουργια κ θα ηθελα να μοιραστω μαζι σασ μια ιστορια

ξεκινησα ομοιοπαθητικη στο γιο μου 3,5 ετων λογω μιας ατοπικης δερματιτιδας αλλα κ για τις πολλες ωτιτιδες που μου κανει.

περασε 1 μηνας θεραπεια για το δερματικο οπου του φουντωσε πολυ

και συνεχισαμε αλλο ενα μηνα οπου θα του εφευγε.

(υποτιθετε οτι το χαπι που περναμε καθε μερα ηταν προστατευτικο για ωτιτιδα και γενικα να μην αρρωστενει)

η θεραπεια δεν εχει τελειωσει και την προηγουμενη παρασκευη 15/4

μου κανει πυρετο,τηλεφωνο στο γιατρο και μου λεει να του δωσω το εκτακτως χαπι πρωι-μεσημερι-βραδυ και οταν του πεσει ο πυρετος να το σταματησω μαζι φυσικα και με αντιπυρετικα.

περναει σαββατο κυριακη το παιδι ανεβαζε κατεβαζε εφτανε μεχρι 39.4

δευτερα περνω το γιατρο κ του λεω εχει ακομα πυρετο με ρωταει γενικα τα συμπτωματα του ειχα πει οτι μυριζε και το στωμα του κ διαφορα αλλα κ με καθησυχαζε

μιλαμε τριτη συνεχιζει να εχει πυρετο μου ανεφερε ο μικρος οτι ποναει το αυτι ο λεμος και το στηθος του μιλαω με το γιατρο μου λεει να παρω αλλα 6 χαπια τα δινω

μιλαμε τεταρτη ....

πεμτη κανονιζουμε να τον δει το μεσημερι

ακομα με πυρετο ο μικρος

και με διαβεβαιωσε οτι λεμος αυτια ακροαστικα δεν εχει απολυτος τιποτα κ ρωταω εγω οτι μου φενονται πολλες οι μερες που εχει πυρετο αλλα μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα κ οτι ο πονος στο αυτι ειναι καποιου ιδους αντανακλαση

μ.παρασκευη βραδυ 20.00 τον περνω τηλεφωνο γιατι ειχε ακομα πυρετο και αρχισε τελικα να του φαινετε περιεργο !!!

με ρωτησε λοιπον για αλλη μια φορα πως ειναι αν παιζει αν κοκκινιζει κλπ και στο τελος μου λεει οτι καλο θα ηταν να παω στο παιδων να του κανω εξετασεις αιματος ουρων κ ακτινογραφια ......

παμε στο τζανειο κ το παιδι ειχε ωτιτιδα και στα 2 αυτια αμυγδαλιτιδα και πηγαινε για βροχιτιδα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κ μου λεει ο γιατρος εκει οτι π ρ ε π ε ι να μας κρατησουνε

τον ρωτησα μηπως να μας δωσει συνταγη για το σπιτι κ μου ειπε οτι ειναι καλυτερα να μεινουμε γιατι ειχε κ πολλες μςρες πυρετο.

το μωρο ηταν η πρωτη φορα που επρεπε να μεινει σε νοσοκομειο και του βαλανε και πεταλουδα στο χερι κ εκλεγε ολο το βραδυ παμε σπιτι να το βγαλουμε ....

πραγματικα ειμαι τοσο στεναχωρημενη και νευριασμενη με ολο αυτο γιατι εμπιστευτικα τον ομοιοπαθητικο και ειχαμε αυτη τη καταληξη

Ποιος ήταν ο γιατρός?

Επειδή η Ομοιοπαθητική είναι Ολιστική μέθοδος, όπως είπε και η soevan, τσάμπα θα γκρινιάξεις. Στην Ομοιοπαθητική δεν μας ενδιαφέρει αν είναι ωτίτιδα ή/και κάτι άλλο, γιατί απλούστατα δεν θεραπεύει ασθένειες, αλλά ασθενείς. Εφόσον ο γιατρός έχει μια σαφή εικόνα των συμπτωμάτων, το φάρμακο που δίνει ενεργεί σε όλο τον οργανισμό.

Και μπορεί να αποκτήσει την κλινική εικόνα με τις στάνταρτ ερωτήσεις που κάνει τηλεφωνικώς η γραμματέας στην μαμά του ασθενή? Χωρίς να μιλήσει ο ίδιος χωρίς να δει το παιδι?

Ποιος ήταν ο γιατρός?

σορυ ειμαι καινουργια ποια ρωταει ποιος ειναι ο γιατρος ???

τον οποιο θα αναφερω σε μερικες μερες αλλα πρωτα θελω να κανω καποια πραγματα.

και ρωταω εγω τωρα το θεμα ειναι ποιος ειναι ο ομοιοπαθητικος η το πως αντιμετωπισε το θεμα ??????

παντως ειναι εγεγραμενος

και δε γκρινιαζω αλλα τα περνω γιατι οπως αναφερα ολη αυτη η αντιμετωπιση μας οδηγησε στο νοσοκομειο !!!!!!

κ τι φταιει το παιδακι να ειναι με ορους και νατραβαει ολα αυτα

γιατι αφου εβλεπε οτι ολες αυτες τις μερες δεν εκανε τιποτα το χαπι ας εδινε ενα αλλο η ας εδινε αντιβιωση γιατι απ οτι μου ειχε πει αν χρειαστει να δωσει θα δωσει ....

Επειδή η Ομοιοπαθητική είναι Ολιστική μέθοδος, όπως είπε και η soevan, τσάμπα θα γκρινιάξεις. Στην Ομοιοπαθητική δεν μας ενδιαφέρει αν είναι ωτίτιδα ή/και κάτι άλλο, γιατί απλούστατα δεν θεραπεύει ασθένειες, αλλά ασθενείς. Εφόσον ο γιατρός έχει μια σαφή εικόνα των συμπτωμάτων, το φάρμακο που δίνει ενεργεί σε όλο τον οργανισμό.

Ναι οκ

Τότε γιατί πάτε πρώτα στο παιδιατρο να σας κάνει διάγνωση και μετά περνάτε τον ομοιοπαθητικη ??????

Οπως επίσης έχω υπόψη μου

οτι η ομοιοπαθητική βοηθάει και στους κωλικούς των νεογέννητων

πράγμα που η συμβατική ιατρική δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα....:cool:

Αυθυποβάλεται φαίνεται το νεογέννητο!! :lol: :lol: :lol:

η σύγχρονη παιδιατρική δεν θεωρεί τους κολικούς οργανική αντίδραση αλλά εξελικτική, είναι η προσαρμογή του νεογνού στην εξωμήτρια ζωή. Μάλιστα (αυτό μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση), είναι ένα φαινόμενο που επιτείνεται από το άγχος των γονιών, κι έχει διαπιστωθεί ότι τα παιδάκια στα ιδρύματα δεν έχουν ΠΟΤΕ κολικούς.

άρα, ένας σοβαρός παιδίατρος δεν θα συστήσει ούτε χαμομήλια, ούτε κιντερτε ούτε δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο δίνουν στα μωρά για τους κολικούς, θα συστήσει πολλές αγκαλιές και βόλτες ;). Έτσι, αν ο ομοιοπαθητικός δίνει κάτι για τα εντερικά του μωρού σε περίπτωση κολικών είναι λάθος προσέγγιση, το μόνο που θα μπορούσε να δώσει ίσως είναι κάτι για την ηρεμία του μωρού (αν κι εμένα μου φαίνεται ανεπίτρεπτο ένα βρεφάκι μηνών να πάρει το οτιδήποτε, όταν δεν συντρέχει πραγματικός λόγος).

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Ναι οκ

Τότε γιατί πάτε πρώτα στο παιδιατρο να σας κάνει διάγνωση και μετά περνάτε τον ομοιοπαθητικη ??????

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά και περαστικά στο μικρό.

Προσωπικά δεν πάω πρώτα στον παιδίατρο και μετά στον ομοιοπαθητικό, τηλεφωνώ στον ομοιοπαθητικό με το πρώτο σύμπτωμα. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο ο παιδίατρος βλέπει το γιο μου μόνο για εμβόλια και για το τσεκ-άπ που μας δίνει το πιστοποιητικό υγείας για το σχολείο. Βέβαια, λόγω σχετικής πείρας στην ομοιοπαθητική(20 χρόνια περίπου) ξέρω πια να ξεχωρίζω τα συμπτώματα και να δίνω σωστή εικόνα στον γιατρό.

Μου κάνει εντύπωση ότι το παιδί είχε αμυγδαλίτιδα και δεν το είδε όταν το εξέτασε, δεν φαίνονταν οι αμυγδαλές πρησμένες; Επίσης μου κάνει εντύπωση που είχε σχεδόν μια εβδομάδα πυρετό και δεν δοκίμασε ένα άλλο φάρμακο ή αντιβίωση...

Πάντως, χωρίς διάθεση να υπερασπιστώ κανέναν, τα ίδια και χειρότερα και κατά σύμπτωση μέσα στη Μ.Εβδομάδα είχα περάσει κι εγώ με τον γιο μου και με παιδίατρο της Κλασσικής Ιατρικής, που τυχαίνει να ήταν και στη ΜΕΘ του Παίδων Αγλαίας Κυριακού... Δυστυχώς δεν είναι μόνο επιστήμη η Ιατρική, είναι και τέχνη...

Αν θέλεις, πες μας πώς πάει τώρα ο μικρός, εύχομαι να συνέλθει γρήγορα:)

σορυ ειμαι καινουργια ποια ρωταει ποιος ειναι ο γιατρος ???

τον οποιο θα αναφερω σε μερικες μερες αλλα πρωτα θελω να κανω καποια πραγματα.

και ρωταω εγω τωρα το θεμα ειναι ποιος ειναι ο ομοιοπαθητικος η το πως αντιμετωπισε το θεμα ??????

παντως ειναι εγεγραμενος

και δε γκρινιαζω αλλα τα περνω γιατι οπως αναφερα ολη αυτη η αντιμετωπιση μας οδηγησε στο νοσοκομειο !!!!!!

κ τι φταιει το παιδακι να ειναι με ορους και νατραβαει ολα αυτα

γιατι αφου εβλεπε οτι ολες αυτες τις μερες δεν εκανε τιποτα το χαπι ας εδινε ενα αλλο η ας εδινε αντιβιωση γιατι απ οτι μου ειχε πει αν χρειαστει να δωσει θα δωσει ....

Συγνώμη δίκαιο έχεις,

απο καθαρή περιέργεια ρώτησα - προσωπικά δεν κάνω ομοιοπαθητική, την "σκεφτομαι" και για αυτό διαβάζω αυτά που γράφονται. Ρώτησα ποιος είναι ο γιατρός γιατί δεν μου φάνηκε κλασσική αντίδραση ομοιοπαθητικού γιατί από τι λένε οι υπόλοιποι που την ακολουθούν οι ομοιοπαθητικοί δεν είναι αντίθετοι στην αντιβίωση, επίσης μου φάνηκε πολύ παράξενο αν τον εξέτασε και δεν είδε την αμυγδαλίτιδα! Αφού οι εγγεγραμμένοι έχουν περάσει και από την κλασσική ιατρική δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία να μην την είδε και αν και δεν υποστηρίζω την ομοιοπαθητική θα έλεγα ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση το πρόβλημα δεν είχε να κάνει με την θεραπεία - ομοιοπαθητική αλλά με την διάγνωση.

Σε κάθε περίπτωση αυτά φαντάζομαι τώρα πλέον δεν έχουν σημασία για σένα. Περαστικά στο παιδάκι σου και ελπίζω γρήγορα να τελιώσουν τα βάσανα του.

Καταρχας θελω να πω οτι ειμαι πολυ χαρουμενη που εχω γινει μελος.

Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας.

Ο μικρος μου περνει αντιβιωση απο τη Μ.Παρασκευη ενδοφλεβια εκανε μια φορα πυρετο το βραδυ στο νοσοκομειο και το Μ.Σαββατο το απογευμα μας αφησαν να φυγουμε.

Πραγματικα ηταν μια υπεροχη παιδιατρος στο νοσοκομειο ....

Εντομεταξυ δεν εφτανε ολο αυτο στο νοσοκομειο που πηγα να του βαλω το θερμομετρο μου εσπασε και πεταχτηκε υδραργυρος πανω στο παιδι του ειχε κατσει στις βλεφαριδες του και στο αυτι ...... εκει να δειτε φρικη που εφαγα λεω ρε γαμωτο καποιος μας εχει μουτζωσει !!!!!!

(Ο αντρας μου επεισεις με αμυγδαλυτιδα απο Μ.Παρασκευη+αντιβιωση)

Η παιδιατρος κοιταξε αυτια ματια τα παντα μου ειπε οτι η ωτιτιδα ειναι και καραμπινατη αλλα υδραργυρο δεν εχει πουθενα και οτι δεν υπαρχει λογος ανησυχιας......

Ημαστε λοιπον σπιτι χωρις πυρετο με πολυ διαθεση και μου εχει κανει πολλα νευρα το παιδι ......... + αντιβιωση φυσκικα !!!!

Πραγματικα ακουω γυρω μου ανθρωπους που ειχαν θεματα με ωτιτιδες ,αμυγδαλιτιδες , βροχιτιδες ....... και με ομοιοπαθητικη εχουν παρει σπανια αντιβιωση η και καθολου.

Αν και απο την αλλη σκεφτομαι και το υπολοιπο ποσοσοστο που δεν παει και δεν κανει .....

και μετα ξανασκεφτομαι οτι κανει συχνα ωτιτιδες και φοβαμαι μην παθει καμια βλαβη στα αυτια .....

Κ μετα ξανασκεφτομαι μην παθω τα ιδια,που θα βρω καλο ομοιοπαθητικο,να κανω αλλη μια προσπαθεια η οχι , πως θα ψησω τον αντρα μου να ξαναδωκιμασουμε ...............

Σας ζαλισα συγνωμη ............

Χαιρομαι που βρισκομαι εδω

Χρονια Πολλα σε ολους

Και να ειναι ολα τα παιδακια του κοσμου παντα καλα

ΗΡΩ όταν ένα παιδάκι έχει επίμονα πυρετό και άλλα συμπτώματα ο σωστός γιατρός θέλει ή να το δει ή να έχει διάγνωση παιδιάτρου. Παρατεταμένος πυρετός συνήθως είναι λοίμωξη ή κάτι κακό τελος πάντων. Σίγουρα ο γιατρός που πήγες δεν το χειρίστηκε σωστά και καλό θα ήταν να τον πάρεις να τον ξεχέ*εις αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Καλό θα ήταν φυσικά να μην αφορίζεις την ομοιοπαθητική από αυτό και μόνο το περιστατικό αλλά όπως και να έχει οι προσωπικές μας εμπειρίες είναι πολύ σημαντικές και καθοριστικές για να το σχηματίσουμε άποψη. Εγω για παράδειγμα ξεκίνησα ομοιοπαθητική γιατί είχα μεγάλο πρόβλημα με ακμή και κάτι ορμονικά αν δεν είχε πετύχει η θεραπεία θα έλεγα φυσικά ότι η ομοιοπαθητική είναι μια μπούρδα ;)

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...