Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ? ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ???

Recommended Posts

Ναι, βρε yogini μου, δίκιο έχεις:D, αλλά δεν είναι υπέροχο να μην χρειάζεται να δίνεις στο παιδάκι σου τόση χημεία που λέει και η 4 U;;;

Να σκεφτείς ότι ο άντρας μου (δεν κάνει ομοιοπαθητική λόγω καφέ, αλλά είναι υπέρ εννοείται)μετά από όσα περνάγαμε κάθε φορά που ο μικρός αρρώσταινε με ίωση, δεν το πίστευε ότι το παιδί κοιμάται ήσυχο μετά από τέτοια επιδείνωση και ... ξενύχτησε στην τηλεόραση περιμένοντας μήπως και ξυπνήσει κλαίγοντας κλπ. Ε, δεν άντεξε και στις 4 κοιμήθηκε κι αυτός! Εγώ πάλι, που είμαι παλιά στο ... ομοιοπαθητικό κουρμπέτι, μόλις είδα το παιδί να κοιμάται, κατάλαβα ότι αυτό ήταν:-D και τό'ριξα κι εγώ στον ύπνο:mrgreen:

Καλό Σβκ σε όλες/ους!!!:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι, βρε yogini μου, δίκιο έχεις:D, αλλά δεν είναι υπέροχο να μην χρειάζεται να δίνεις στο παιδάκι σου τόση χημεία που λέει και η 4 U;;;

Να σκεφτείς ότι ο άντρας μου (δεν κάνει ομοιοπαθητική λόγω καφέ, αλλά είναι υπέρ εννοείται)μετά από όσα περνάγαμε κάθε φορά που ο μικρός αρρώσταινε με ίωση, δεν το πίστευε ότι το παιδί κοιμάται ήσυχο μετά από τέτοια επιδείνωση και ... ξενύχτησε στην τηλεόραση περιμένοντας μήπως και ξυπνήσει κλαίγοντας κλπ. Ε, δεν άντεξε και στις 4 κοιμήθηκε κι αυτός! Εγώ πάλι, που είμαι παλιά στο ... ομοιοπαθητικό κουρμπέτι, μόλις είδα το παιδί να κοιμάται, κατάλαβα ότι αυτό ήταν:-D και τό'ριξα κι εγώ στον ύπνο:mrgreen:

Καλό Σβκ σε όλες/ους!!!:-D

μπραβο κοριτσια!!ετσι!!να μαζευομαστε να λεμε εδω τις ιστοριες αυθυποβολης μας!!!καλο Σαββατοκυριακο!!!chatziko πολυ χαιρομαι και για τη δικη σας...ιστορια!!!

η μικρη ειναι μια χαρα.θελω να χοροπηδηξω απο τη χαρα μου.

πηρε δυο καψουλες mercury κ αμεσως σταμάτησε ο πηρετος κ απο την επόμενη μερα αναπνέει κανονικά οχι απο το στόμα.

την γλυτώσαμε παλι την αντιβίωση...γουπιιιι

ευχαριστώ κοριτσια που είσαστε εδω παντα , δίπλα μου να μου δίνεται κουράγιο.

φιλια

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

πηρε δυο καψουλες mercury κ αμεσως σταμάτησε ο πηρετος κ απο την επόμενη μερα αναπνέει κανονικά οχι απο το στόμα.

φιλια

na αυτο εννοουσα..μπραβο κοριτσι μου!!!σιδερενια!!

ξανακανε πυρετο η μπουμπου, μια εβδομαδα μετα την αναρρωση, το αντιμετωπισαμε με aconitum 1m οπου ιδρωνε επι 2-3 ωρες, της επεσε κ σημερα ειναι καλα:)

βεβαια, μπορω για λιγο καιρο να μην εχω καμια ιστορια 'αυθυποβολης';:rolleyes: εχω κουραστει με τις απανωτες ιωσεις.....!!!

ξεκινησαμε να της δινουμε γυρη μετα απο συμβουλη της Σ. κοριτσια εσεις που την εχετε, εχετε δωσει καθολου;

Διαφημίσεις

ξανακανε πυρετο η μπουμπου, μια εβδομαδα μετα την αναρρωση, το αντιμετωπισαμε με aconitum 1m οπου ιδρωνε επι 2-3 ωρες, της επεσε κ σημερα ειναι καλα:)

βεβαια, μπορω για λιγο καιρο να μην εχω καμια ιστορια 'αυθυποβολης';:rolleyes: εχω κουραστει με τις απανωτες ιωσεις.....!!!

ξεκινησαμε να της δινουμε γυρη μετα απο συμβουλη της Σ. κοριτσια εσεις που την εχετε, εχετε δωσει καθολου;

μπράβο σας! ;)

εμείς όχι, κάτι θα είδε σε εσας φαντάζομαι και έκρινε ότι πρέπει.

σας εύχομαι να μην έχετε καμία ιστορία ανθυποβολής για την επόμενη 20ετιά τουλάχιστον :P

φιλια

χε χε χε ποσες φορές το έχω κάνει, να χοροπηδώ απο τη χαρά μου, όταν τον βλέπω καλά μεσα σε λίγες ώρες... :lol: γιουπι για για...:-P

τη γυρη την εδωσε για ενισχυση ανοσοποιητικου, μας ειπε καλο να την παρει για 3 μηνες, διακοπτουμε κ ξανα απο σεπτεμβρη.

να ξεπρηστει εντελως ο λεμφαδενας κ τι στον κοσμο, παρτι θα κανω.:-)

τη γυρη την εδωσε για ενισχυση ανοσοποιητικου, μας ειπε καλο να την παρει για 3 μηνες, διακοπτουμε κ ξανα απο σεπτεμβρη.

να ξεπρηστει εντελως ο λεμφαδενας κ τι στον κοσμο, παρτι θα κανω.:-)

οκ, είχατε πολυ συχνά ιώσεις? πάτε παιδικό?

περιμένουμε πρόσκληση για το παρτι σας λοιπόν ;)

Διαφημίσεις

Τάρα μπορεί και να γλυτώσει κάποιος την κορτιζόνη.

Πριν χρόνια το ένα παιδί του -αλλεργικό- έπιασε μέλισσα. Τον πήρε αμέσως η γυναίκα του και της είπε να δώσει apis 200 και κλείνει το ιατρείο και πάει σπίτι. Μέχρι να πάει βλέπει το παιδί με φουσκωμένο όλο το χέρι μέχρι πάνω. Ξαναδίνει 200αρι που δεν έκανε τπτ και αμέσως δίνει 1Μ. Μέσα σε 10 λεπτά είδε το χέρι να ξεπρήζεται' date=' το πρήξιμο έμεινε μόνο στο σημείο του τσιμπήματος και το παιδί απέβαλλε το δηλητήριο με συνεχόμενη ούρηση! Μάλιστα μου είπε ότι και ο ίδιος τα έχασε όταν έβλεπε το χέρι να ξεφουσκώνει και μου έλεγε ότι δεν σκέφτηκε εκείνη την ώρα να το βινετοσκοπήσει! [/quote']

αυτό που μόλις έγραψες είναι εξαιρετικά επικύνδινο....

η αλλεργική αδερφή μου ακούμπισε φοίνηκα και μέσα σε 15 λεπτά η πίεση ήταν στο 5 (η μεγάλη. όχι η μικρή), οι σφιγμοί ψηλαφούνταν με δυσκολία είχε πρηστεί και είχε τρομερή δύσπνια, για καλή μας τύχη (μπήκαμε τυχαία στο πρώτο ιατρείο που βρήκαμε) ο γιατρός εκεί ήταν πλήρως εξοπλισμένος τις έκανε 2 φορές κορτιζόνη και κατόπιν ανδρεναλίνη και επανήλθε.....

το αλλεργικό σοκ είναι σούπερ επείγον και άμεσα απειλητικό για τη ζωή...

δε χωράνε πειραματισμοί με ομοιοπαθητικά κτλ..... γιατί απλά πεθαίνεις.......

το ξέρω ότι σας τη σπάω αλλά το συγγεκριμένο κρατίστε το....

η αλλεργική αδερφή μου ακούμπισε φοίνηκα και μέσα σε 15 λεπτά η πίεση ήταν στο 5 (η μεγάλη. όχι η μικρή), οι σφιγμοί ψηλαφούνταν με δυσκολία είχε πρηστεί και είχε τρομερή δύσπνια, για καλή μας τύχη (μπήκαμε τυχαία στο πρώτο ιατρείο που βρήκαμε) ο γιατρός εκεί ήταν πλήρως εξοπλισμένος τις έκανε 2 φορές κορτιζόνη και κατόπιν ανδρεναλίνη και επανήλθε.....

το ξέρω ότι σας τη σπάω αλλά το συγγεκριμένο κρατίστε το....

Eδω μαλλον θα συμφωνησω, γιατι εζησα το ιδιο με τον αντρα μου (ειναι αλλεργικος στις σφηκες και τον ειχε τσιμπησει σκουρκος...). Δε νομιζω πως θα πειραματιζομασταν γιατι ακομη και τα δευτερολεπτα ειναι κρισιμα...

μαριαλ ο φοινικας δεν νομιζω οτι ειναι επικινδυνος μονο για αλλεργικους, μου εχουν πει οτι τα φυλλα του εχουν δηλητηριο, αν τρυπηθεις εστω κ λιγο συμβαινει αυτο που περιγραφεις...:?

μαριαλ ο φοινικας δεν νομιζω οτι ειναι επικινδυνος μονο για αλλεργικους, μου εχουν πει οτι τα φυλλα του εχουν δηλητηριο, αν τρυπηθεις εστω κ λιγο συμβαινει αυτο που περιγραφεις...:?

άντε ρε δεν είχα ιδέα! Ε καλά άμα έβλεπα τον άλλον σε κατάσταση ανάγκης δεν θα περίμενα να βρω ομοιοπαθητικό. Καμιά φορά και στον εαυτό μου αμα δω τα ζόρια και βαριέμαι να πάρω τον γιατρό τηλέφωνο θα πάρω το φάρμακο το κλασσικό και δεν με νοιάζει κιόλας. Πχ πριν μέρες άρχισα να πονάω πολυ χαμηλά στην κοιλιά χωρίς λόγο....ε λέω που να μπλέξω βραδιάτικα με τον ομοιοπαθητικό πήρα ενα buscopan και τελείωσε το θέμα.

Το apis είναι για ολα τα τσιμπήματα να προμηθευτούμε για το καλοκαίρι;;;

Διαφημίσεις

Eδω μαλλον θα συμφωνησω, γιατι εζησα το ιδιο με τον αντρα μου (ειναι αλλεργικος στις σφηκες και τον ειχε τσιμπησει σκουρκος...). Δε νομιζω πως θα πειραματιζομασταν γιατι ακομη και τα δευτερολεπτα ειναι κρισιμα...

Είχα μία απορία για το εν λόγω φάρμακο, ρώτησα τον γιατρό μου και μου είπε για ένα συμβάν που έτυχε στην οικογένεια του. Τονίζω ότι έτυχε σε έναν γιατρό και έκρινε ότι θα το αντιμετωπίσει ομοιοπαθητικά και όπως αποδείχτηκε με επιτυχία. Και έκρινα σωστό να ενημερώσω ότι υπάρχει και αυτή η δυνατότητα.

Τώρα το αν κάποιος εκείνη τη στιγμή θα αποφασίσει να πάρει την κορτιζόνη ή θα καθυστερήσει για να πάρει τηλ τον ομοιοπ του (εφόσον ήδη κάνει κάνει ομοιοπαθητική) είναι προσωπική απόφαση. Εγώ σίγουρα αν είχα τέτοιο πρόβλημα θα το είχα συζητήσει εκ των προτέρων με τον γιατρό μου, να ξέρω τις εναλλακτικές μου και πραγματικά δεν ξέρω τι θα έκανα εκείνη τη στιγμή. Αλλά σίγουρα θα το είχα συζητήσει από πριν και θα είχα προαποφασίσει το τι θα κάνω σε περίπτωση ανάγκης. Και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής από τη στιγμή που δεν θα είχα τον γιατρό στο σπίτι μου, το πιο πιθανό είναι ότι θα είχα προαποφασίσει την κορτιζόνη.

Επομένως δεν έγραψα ή εννόησα πουθενά αφήστε την κορτιζόνη και πιάστε την ομοιοπαθητική!

Αυτά για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις...οι οποίες να πω ότι είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν στον γραπτό λόγο που ο διάλογος γίνεται με καθυστέρηση ακόμα και ημερών.

Το apis είναι για ολα τα τσιμπήματα να προμηθευτούμε για το καλοκαίρι;;;

Δεν ρώτησα για ποια τσιμπήματα ενδείκνυται...θα σημειώσω την ερώτηση για την επόμενη φορά ;)

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Επομένως δεν έγραψα ή εννόησα πουθενά αφήστε την κορτιζόνη και πιάστε την ομοιοπαθητική!

Αυτά για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις...οι οποίες να πω ότι είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν στον γραπτό λόγο που ο διάλογος γίνεται με καθυστέρηση ακόμα και ημερών.

Ναι βρε' date=' το καταλαβα αυτο! Καλα εκανες και το εγραψες, για να ρωτησω και το γιατρο μας. Εφοσον υπαρχει ιστορικο αλλεργιων σε εμενα και τον αντρα μου, πολυ πιθανο να εχουν και τα παιδια και να μη το γνωριζουμε. Καλο ειναι να ξερουμε οτι υπαρχει εναλλακτικη!

[/color']

Μπράβο ρε κορίτσια!!!

Εγω από προχθές είμαι με τη μέση μου αλλά δεν παίρνω τώρα τηλέφωνο για τέτοια πράγμαυα...η μάνα μου έχει λυσσάξει να μου δώσει αντιφλεγμονώδη (η γυναίκα κάνει ένεση buscopan με τον παραμικρό πόνο για να καταλάβετε που μεγάλωσα) και λέω δεν παίρνω λίγο Rous toxicodentron που μου το είχε δώσει όταν πονούσε το ισχίο μου....ε το παίρνω αλλά ήμουν σίγουρη ότι δεν μπορεί να βοηθήσει σε πόνο μέσης....αμ πως! Πήγα και έκανα τη γιογκίτσα μου κανονικά...μετά με έπιασε πάλι και σήμερα άνοιξα μια καψουλίτσα 200αρα και την μοίρασα στα 4 και πήγα και έκανα και πιλάτες! Ρε πως αυθυποβάλλομαι έτσι η ρουφιάνα!! :D

Η μητερα μου εχει θεμα σοβαρο με ισχιο, εδω και χρονια δλδ ο ορθοπαιδικος δεν μπορει να τη βοηθησει (αυτοι μον για αντιφλεγμονωδη και χειρουργεια ειναι). Της ειχα πει για τον ομοιοπαθητικο αλλα επειδη παιρνει συνεχεια φαρμακα πιεσης (τελευταια δεν μπορουσε να την ρυθμισει καθολου) το αποκλεισαμε. Αυριο θα παμε σε οστεοπαθητικο να δουμε αν μπορεσει να την βοηθησει.........σκεφτομαι αν δεν γινει κατι μηπως την παω τελικα στο γιατρο που ελεγε η ΤΑΡΑ που απο οτι καταλαβα δεν εχει προβλημα με τα φαρμακα. Κλαιει απο τον πονο εδω και 2 βδομαδες (και μυαλο δεν βαζει αφου μολις συνελθει λιγο κουβαλα βαρος και αντε παλι τα ιδια)

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Ούτε εγώ, εδώ και καιρό, η πεθερά μου με κοιτά σαν ψάρι με πόδια και ουρά, η φαρμακοποιός μου (μαμά) στην αρχή μου έλεγε με σκεπτικισμό, μα γίνεται να μην δώσεις κορτιζόνη στην λαρυγγίτιδα, το διακινδυνεύεις ? Τώρα που μου φτιάχνει τα φάρμακα η κόρη της και βλέπει ότι έχουν αποτέλεσμα, λέει, είδες βρε παιδί μου, τελικά αποδίδουν.....

Αρχικα να ξεκαθαρισω οτι δεν ειμαι ουτε υπερ ουτε κατα της ομοιοπαθητικης. Ειναι κατι που απλα δεν ξερω και λογο σοκολατας και τσαγιου ... δεν πλησιαζω :lol:.

Θα ηθελα ομως να εκφερω μια ενσταση στο παραπανω. Δεν ξερω πως λυνει η ομοιοπαθητικη το θεμα της λαρυγγιτιδας (θα με ενδιεφερε βεβαια να μου πειτε τι συνιστα) αλλα ξερω το ποσο επικυνδινη ειναι η λαρυγγιτιδα.

Οσες δεν γνωριζετε πως ειναι να του κοβεται η ανασα, να το βλεπεις να προσπαθει να βαλει μεσα του μια σταλα αερα και να μην μπορει και το μονο που εχετε βιωσει ειναι ενα σφιριγματακι στην ανασα... μην υποτιματε τοσο αυτη την νοσο και μην το λετε λες και ειναι ιωσουλα με βηχαλακι. Ειναι κατι πολυ σοβαρο και μπορει να αποβει μοιραιο.

Σε περιπτωση βεβαια που παρακολουθειστε απο ομοιοπαθητικο οκ. Αλλα ναι ειναι κατι που χρηζει καταληλης θεραπειας (απο οποιον και αν προερχεται)

ΥΓ. Οσες κανετε ομοιοπαθητικη στα παιδια σας, κανετε και εσεις?

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

σκεφτομαι αν δεν γινει κατι μηπως την παω τελικα στο γιατρο που ελεγε η ΤΑΡΑ που απο οτι καταλαβα δεν εχει προβλημα με τα φαρμακα.

Δεν απαγορευει καφε, μεντα κλπ, για τα φαρμακα δε γνωριζω να σου πω. Η ανιψια μου ειναι στο Λονδινο τωρα, οποτε θα μαθω σε μια εβδομαδα που θα επιστρεψει.

Αρχικα να ξεκαθαρισω οτι δεν ειμαι ουτε υπερ ουτε κατα της ομοιοπαθητικης. Ειναι κατι που απλα δεν ξερω και λογο σοκολατας και τσαγιου ... δεν πλησιαζω :lol:.

Θα ηθελα ομως να εκφερω μια ενσταση στο παραπανω. Δεν ξερω πως λυνει η ομοιοπαθητικη το θεμα της λαρυγγιτιδας (θα με ενδιεφερε βεβαια να μου πειτε τι συνιστα) αλλα ξερω το ποσο επικυνδινη ειναι η λαρυγγιτιδα.

Οσες δεν γνωριζετε πως ειναι να του κοβεται η ανασα, να το βλεπεις να προσπαθει να βαλει μεσα του μια σταλα αερα και να μην μπορει και το μονο που εχετε βιωσει ειναι ενα σφιριγματακι στην ανασα... μην υποτιματε τοσο αυτη την νοσο και μην το λετε λες και ειναι ιωσουλα με βηχαλακι. Ειναι κατι πολυ σοβαρο και μπορει να αποβει μοιραιο.

Σε περιπτωση βεβαια που παρακολουθειστε απο ομοιοπαθητικο οκ. Αλλα ναι ειναι κατι που χρηζει καταληλης θεραπειας (απο οποιον και αν προερχεται)

Γνωρίζω πολύ καλά τι εστί λαρυγγίτιδα, την έχω ζήσει στο πετσί μου και ο γιός μου στο δικό του. Ήταν 6 μηνών όταν τον έπιασε πρώτη φορά, Μεγάλη Τρίτη προς Μεγάλη Τετάρτη πέρσυ, 3 το βράδυ τρέχαμε στο ΜΗΤΕΡΑ, τον κρατούσε η μητέρα μου πίσω, οδηγούσα - νέα οδηγός, μόλις 4 μήνες - και όταν δεν τον άκουγα να κλαίει, την ρωτούσα ΑΝΑΠΝΕΕΙ ? ΑΝΑΠΝΕΕΙ ? Ο λαιμός μπορεί να πρηστεί σε μισή ώρα και να πάθει ασφυξία το παιδί σε χρόνο dt.

Πήρε πολύ κορτιζόνη και έκανε πολύ καιρό να ξεπεράσει τις παρενέργειες της. Το δέχθηκα τότε γιατί θεώρησα ότι δεν είχα εναλλακτική, καιτοί έκανε ομοιοπαθητική η κόρη μου ήδη για 6 μήνες και είχα δει θεαματικά αποτελέσματα.

Όταν ξαναέκανε λαρυγγίτιδα τον Οκτώβρη, ξαναέδωσα κορτιζόνη με το ίδιο σκεπτικό. Είχαμε τα ίδια αποτελέσματα. Το παιδί συνήλθε μεν ΑΛΛΑ έγινε εξαιρετικά ευερέθιστος και δύσκολος, κάτι που δεν είναι.

Πήγαμε ομοιοπαθητική. Έκανε την αρχική του θεραπεία και ξανανόσησε βέβαια, και μάλιστα αρκετές φορές. Με φόβο ψυχής - και ξαναλέω ότι ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι εστί λαρυγγίτιδα - αποφάσισα να μην ακολουθήσω συμβατική θεραπεία αλλά ομοιοπαθητική. Ο μικρός πλέον ξεπερνά τις λαρυγγίτιδες με ομοιο, σχετικά γρήγορα και χωρίς παρενέργειες μάλιστα γρηγορότερα κάθε φορά, όχι ότι κάθε φορά που ακούω τον λαρυγγικό βήχα, δεν μου κόβεται το αίμα και δεν τα βλέπω όλα κόκκινα. Κρατώ την ψυχραιμία μου και πάω μπροστά.

Αυτό που βλέπω είναι ότι μακροπρόθεσμα ιαίνεται το παιδί γρηγορότερα, χωρίς να κάνει τον οργανισμό του σουρωτήρι από την χημεία της κορτιζόνης.

Όσες έχετε πάρει κορτιζόνη, γνωρίζετε καλά τι σημαίνει. Έκανα δύο ενέσεις πριν γεννήσω τον μικρό - ήταν προγραμματισμένη καισαρική - και ακόμα και τώρα, σχεδόν δύο χρόνια μετά, ο ύπνος μου δεν έχει σχέση με παλιά. Θα πω μόνο ότι έκανα την πρώτη Δευτέρα, γέννησα Σάββατο και ξανακοιμήθηκα (4 ώρες) αφού βγήκα από το μαιευτήριο. Αυτά σε εμένα, την ενήλικη των 78 κιλών, όχι σε κορμάκι μωρού 5 κιλά.....

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

κοριτσακι μου, εμας ο γιος μας ειναι τωρα 6 μιση μηνων και προσφατα περασε λαρυγγιτιδα μονο με ομοιοπαθητικα..δεν ξερω την ενταση της, διοτι μας συνεβη πρωτη φορα, νομιζω η μαρτυρια της chatziko ειναι πιο να την πω πληρης και πειστικη, γιατι εχει ταλαιπωρηθει πιο πολυ...η συμβατικη γιατρος ειπε ζολντεζανιλ αμεσως, αλλα τελικα ολα περασαν με ομοιοπ. δεν μπορβ να σου πω τι θα κανεις, απλα εχε στο νου σου να δωσεις μια ευκαιρια και στην ομοιοπαθητικη-να σου πω οτι παλι ο μικρος μας ξεπερασε σοβαρη ωτιτιδα και βρογχιτιδα μονο με ομοιοπαθ.-και εγω, οπως ολοι στην αρχη ημασταν επιφυλακτικοι, αλλα νομιζω αξιζει εστω μια προσπαθεια προσεγγισης....οσο για εμας, εγω εχω αυριο ραντεβου μπας και ρυθμισω το θυρεοειδη μου....

Έκανα παλιά ομοιο, γύρω στο 1992-1993, όταν στο άκουσμα και μόνο της λέξης πετάγονταν οι τρίχες στον αέρα, και είχα αποτέλεσμα.

Κάποια στιγμή σταμάτησα από ανοησία.

Θα ήθελα να ξεκινήσω πάλι αλλά έχω θέμα με τον καφέ. Και ειλικρινά, λόγω δουλειάς (εντελώς ακατάστατα ωράρια, πρωινά, απογευματινά, βραδυνά, σαββατοκύριακα, αργίες κλπ), τον χρειάζομαι τον άτιμο. Αλλιώς, θα είχα ξανακάνει.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Λοιπόν, chatzico, έχουμε πολλά κοινά εμείς οι δυό!!!

1)Ξεκίνησα κι εγώ ομοιοπαθητική το 92-93 στο Μαρούσι, επίσης με θεαματικά αποτελέσματα!

2)Τις έφαγα κι εγώ τις ενέσεις κορτιζόνης πριν την καισαρική!

3)Τρέχαμε κι εμείς με την λαρυγγίτιδα στο Παίδων, φάγαμε τις soldesanil,την αντιβίωση και τα εισπνεόμενα με το κουτάλι, παρόλο που κι εγώ ήξερα για την ομοιοπαθητική, γιατί όπως είπε κι η elenik, πολύ απλά την ώρα που το παιδί σου δεν αναπνέει ... ούτε να το θυμάμαι δεν θέλω...

Γι αυτό και την Παρασκευή, αφού πήρε τη δεύτερη κάψουλα, μετά την επιδείνωση, δεν περιγράφεται η ανακούφιση που ένιωσα όταν τον είδα να ησυχάζει και να κοιμάται:-D

4) Ναι, κανω κι εγώ ομοιοπαθητική και μετά την περίπτωση της Παρασκευής, ο άντρας μου δήλωσε έτοιμος να κόψει τον καφέ!!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...