Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ? ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ???

Recommended Posts

Διαβάζω το βιβλίο του Βυθούλκα "Ομοιοπαθητική η νέα πρόκληση για την Ιατρική" και εχω ενθουσιαστεί! Εξηγεί τα πάντα, το πως δρα, τις δυσκολίες, τα φάρμακα, την ιστορία

Το ψάχνω και δεν το βρίσκω. Μήπως εννοείς το "Ομοιοπαθητική Η Μεγάλη Πρόκληση για την Ιατρική"? Αυτό βρίσκω.

Έχετε να προετείνετε και κανένα άλλο? Αν είναι να παραγγείλω να πάρω και κανένα ακόμα που να αξίζει να το διαβάσω

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

(δεν είδα πουθενά το όνομα της γιατρού που αναφέρθηκε πριν, ανήκει σίγουρα στην Ελλην.Εταιρεία Ομοιοπαθητικής; )

Ούτε εγώ την είχα βρει τότε που την googlara αλλά είναι πολύ γνωστή στους ομοιοπαθητικούς κύκλους. Και μάλιστα την συστήνουν ως ομοιοπαθητική παιδίατρο.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Ούτε εγώ την είχα βρει τότε που την googlara αλλά είναι πολύ γνωστή στους ομοιοπαθητικούς κύκλους. Και μάλιστα την συστήνουν ως ομοιοπαθητική παιδίατρο.

Προσωπικά είμαι εξαιρετικά επιφυλακτική ως προς αυτούς που δεν ανήκουν στην Ελλην. Εταιρία Ομοιοπαθητικής. Όπως θα δεις κι εδώ

http://www.homeopathy.gr/contact.html

(δες το μήνυμα #7 και την απάντηση που δίνει για όσους αποκαλούνται ομοιοπαθητικοί γιατροί χωρίς να είναι μέλη της Εταιρίας)

εκτός από συνδικαλιστικός είναι και ο μόνος αναγνωρισμένος επιστημονικός' date=' εκπαιδευτικός φορέας των γιατρών που την ασκούν και αυτό για μένα αποτελεί εγγύηση και για την κατάρτιση αλλά και για την ορθή άσκηση της ιατρικής πράξης[/b']. Είχα την τύχη πριν από χρόνια να παρακολουθήσω συνέδριά τους με την ιδιότητα του Μέλους Φίλων της Ομοιοπαθητικής κι είχα και την χαρά να γνωρίσω τον Γ. Βυθούλκα. Χάρη σε φίλο γιατρό που εδώ και χρόνια διατηρεί το γιατρείο του στη Μυτιλήνη, είμαι σε θέση να γνωρίζω πόσο απαιτητικός ήταν πάντα ο Βυθούλκας (και δικαίως) ως προς την επιλογή και την εκπαίδευση των συνεργατών του.

Δεδομένου δε, ότι στην Ελλάδα "είσαι ό,τι δηλώσεις" , το ξαναλέω, αν ο Ομοιοπαθητικός δεν ανήκει την Εταιρία, προσωπικά δεν αισθάνομαι ασφαλής. Δεν αποκλείω ασφαλώς να υπάρχουν εξαιρετικοί Ομοιπαθητικοί εκτός Εταιρείας, απλά δεν το ρισκάρω σε θέματα υγείας.

Η συγκεκριμενη γιατρος οπως εγραψα κ πιο πανω ειναι καθηγητρια διδασκει ομοιοπαθητικη,δεν ξερω γιατι δεν υπαρχει στο σιτε αλλα οποιον κ να ρωτησεις θεωρειται κορυφη.

Στην σελιδα ειδα που εχει κοντα μου ομοιοπαθητικους,απλα ελεγα μηπως ξερει καποια κοπελα ωστε να μου πει κ προσωπικη αποψη.Ε[ισης θα ηθελα να ρωτησω ειναι καλυτερα να βρω παιδιατρο ομοιοπαθητικο η δεν παιζει ρολο η ειδικοτητα?

Νομιζω καλυτερα ενα γενικο ομοιοπαθητικο και να χεις μια παιδιατρο συμβατικη για διαγνωσεις κι οτι αλλο χρειαστει. Ετσι ο ομοιοπαθητικος μπορει να βλεπει κι εσενα αν θελεις.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

vann, μήπως μπορείς να μας πεις πού διδάσκει την Ομοιοπαθητική η κυρία Αρβανίτη; Απ'όσο ξέρω, στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου υπάρχει ένα και μόνο Μεταπτυχιακό που σου δίνει την ειδικότητα και εκεί δεν αναφέρεται το όνομά της στο επιστ.προσωπικό.

http://www.syros.aegean.gr/metaptyhiakes-spoudes/pms-olistika-enallaktika-therapeutika-systimata---klasiki-omiopathitiki/stelehosi/prostheto-didaktiko-

prosopiko.aspx

http://www.syros.aegean.gr/metaptyhiakes-spoudes/pms-olistika-enallaktika-therapeutika-systimata---klasiki-omiopathitiki/stelehosi/synergazomeno-epistimoniko-prosopiko.aspx

Δεν ξέρω βέβαια αν διδάσκεται η Ομοιοπαθητική ως μάθημα σε προπτυχιακό επίπεδο...

Συγγνώμη που επιμένω, αλλά μου κίνησε την περιέργεια το γεγονός ότι δεν ασχολήθηκε να πάρει ιστορικό, που είναι το βασικότερο από όλα...

mariazil θες να σου πω το αλλο κορυφαιο που μου ειπε,γιατι ενα ενα τα θυμαμαι,εγω εχω χρονια αλλεργικη ρινιτιδα,την ρωτησα εαν μπορει να μου δωσει καποιο ομοιοπαθητικο κ μου ειπε οτι δεν υπαρχει τιποτα,που να μπορει να με βοηθησει.Που ξερω οτι η ομοιοπαθητικη βοηθαει πολυ τις αλλεργιες.Δεν ξερω σε ποιο πανεπιστημιο διδασκει,θα ρωτησω ομως την φιλη μου την φαρμακοποιω να μου πει,γιατι ξερω οτι κανει μαθηματα ωστε να μαθει να φτιαχνει ομοιοπαθητικα σκευασματα.Εχω μια αλλη κολλητη που θεωρει πως η συγκεκριμενη ειναι καταπληκτικη γιατρος κ την εχει βοηθησει πολυ κ εκεινη αλλα κ τον αντρα της.Τι να πω ισως εχει πολυ πελατεια κ μπορει να θελει να την ελλατωσει κ αρχιζει να συμπεριφερεται ετσι ασχημα,γιατι ομοιοπαθητικος στο πρωτο ραντεβου κ να μην περνει ιστορικο σε οσους κ να το ειπα δεν το πιστευαν.

Επειδη μου εβαλες την ιδεα πηγα κ βρηκα το συνταγολογιο της,κ δεν γραφει πανω ομοιοπαθητικος αλλα ιατρος,κανονικα δεν θα επρεπε να εγραφε ομοιοπαθητικος?δεν ξερω τι να πω γινεται να μην ειναι ομως κ να εχει κ ειδικοτητα παιδιατρου?

Πρωτα σπουδαζουν ιατρικη, κανουν ειδικοτητα και επειτα σπουδαζουν ομοιοπαθητικη.

Μηπως κανει μαθηματα εκτος πανεπιστημιου? Σεμιναρια η κατι τετοιο? Κι ο ξαδερφος μου που ειναι φαρμακοποιος εχει κανει μαθηματα ομοιοπαθητικης, εκτος πανεπιστημιου φυσικα.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Διαφημίσεις

Κορἰτσια, καλημέρα! Λοιπόν, να σας πω τί μου είπε κλασικός γιατρός, όχι ομοιοπαθητικός, φίλος του άντρα μου. Είναι πολύ σημαντικό να ανήκουν στην Εταιρεία οι ομοιοπαθητικοί, γιατί αυτό είναι ένα είδος πιστοποίησης για την ειδικότητα αυτή. Ακόμη κι αυτοί που έκαναν ειδικότητα έξω, όπως ο Κυβέλλος πχ, περνούν από την έγκριση της Εταιρείας, όπως οι απλοί γιατροί δίνουν τις αντίστοιχες εξετάσεις στον Ιατρικό Σύλλογο. Ο Ιατρικός Σύλλογος δε, αναγνωρίζει ως Ομοιοπαθητικούς μόνο όσους ανήκουν στην Εταιρεία. Και είναι λογικό, αφού την ειδικότητα της Ομοιοπαθητικής την δίνει επισήμως μόνο το Παν. Αιγαίου στο Μεταπτυχιακό που στελεχώνεται με διδακτικό προσωπικό από την Εταιρεία.

vann, εγώ ξέχασα τί θα πει αλλεργική ρινίτιδα με την ομοιοπαθητική, οι αλλεργίες είναι η "σπεσιαλιτέ"τους:D:D:D

Μην αγχώνεσαι και μην αγχώνεις την λεχώνα, όταν είναι εύκολο όμως μάθε, γιατί είναι χρήσιμο να ξέρουμε. Σ'αυτή την χώρα, πρέπει να έχουμε τον νου μας...

vann απο τη στιγμή που δεν υπάρχει στη λίστα των ομοιοπαθητικών γιατρών εγω προσωπικά δεν θα πήγαινα.

fairy's mom ναι αυτό ειναι το βιβλίο που διάβασα...δυστυχώς δεν εχω διαβάσει κάποιο άλλο

Η γυναίκα αυτή δεν καταλαβαίνω γιατί έχει τόσο καλή φήμη.Είναι ΑΣΧΕΤΗ ή επικίνδυνα αδιαφορη!!! Και το λέω με κάθε επίγνωση του τι γράφω. Να θεωρείς τον εαυτό σου τυχερή που έφυγες αμέσως' date=' γιατί εμείς την κρατήσαμε για κανά 2μηνο περίπου μέχρι να την καταλάβουμε.[/quote']

Πήγα στην Αρβανίτη μετά από σύσταση συναδέλφου μου για ένα πρόβλημα, που με ταλαιπωρεί δύο χρόνια πλέον τώρα. Γενικά μου φάνηκε περίεργος άνθρωπος. Ιστορικό πήρε και μου έγραψε ένα φάρμακο το οποίο τελικά δεν βοήθησε. Πάνω στην απελπισία μου πήγα και δεύτερη φορά. Ούτε το δεύτερο βοήθησε. Να σημειώσω ότι τη δεύτερη φορά δεν μου πήρε επίσκεψη.

Θυμάμαι ότι είχα απογοητευτεί πολύ με την ομοιοπαθητική αλλά μ' αυτά που διαβάζω σκέφτομαι να ξαναδοκιμάσω με κάποιον άλλον ομοιοπαθητικό:)

Μήπως ταλαιπωρείται καμμία από ιλίγγους και έχει βοηθηθεί με την ομοιοπαθητική;:?:

NnQYp3.png

Ξέρεις όμως τί προκαλεί τους ιλίγγους; Εγώ πχ έχω από τα 23 μου αυχενικό σύνδρομο, λόγω κακής στάσης, μου κάνει ιλίγγους, αλλά έχω πάρει φάρμακο μόνο 2-3 φορές. Το παλεύω με γυμναστική, γιόγκα(τρομερή βελτίωση με ειδικές ασκήσεις). Καλύτερα πρώτα να έχεις μια διάγνωση για την αιτία που τους προκαλεί πάντως.

Ενα λινκ που εβαλε η γιογκινι

http://www.in2life.gr/wellbeing/health/articles/164692/article.aspx?singlepage=1

Αναφερει και τους ιλιγγους

2. Ποιες είναι οι ασθένειες που η ομοιοπαθητική βρίσκει τις πιο αποτελεσματικές εφαρμογές της;

Εάν υποθέσουμε ότι έχει γίνει σωστά η εκπαίδευση των γιατρών μπορούν να αντιμετωπίσουν τις παρακάτω ασθένειες που συναντώνται συχνότερα: Xρόνιες κεφαλαλγίες, ημικρανίες, ιλίγγους, petit Mal, ιγμορίτιδα και μετωπιαία κολπίτιδα, αλλεργική ρινίτιδα, βρογχικό και αλλεργικό άσθμα, γαστρίτιδα, γαστρεντερικές διαταραχές, ηπατίτιδες, ηπατικές βλάβες, λιπώδης εκφύλιση του ήπατος, λιπώδης διήθηση του ήπατος χολοκυστίτιδες, έλκος δωδεκαδάκτυλου, ευερέθιστο κόλον, σπαστική και ελκώδης κολίτιδα, χρόνιες επιπεφυκίτιδες, ωτίτιδες, νεανική ακμή, ατοπική δερματίτιδα, νευροδερματίτιδα, νευραλγία τριδύμου, μεσοπλεύριος νευραλγία, έρπης ζωστήρας,

αυχενικό σύνδρομο, οσφυαλγίες, οσφυοϊσχυαλγίες, μυαλγίες, κακώσεις μυϊκών ινών και τενόντων από ατυχήματα, γυναικολογικές παθήσεις, μαστίτιδες, ενδομητρίωση, στειρότητα, προεμμηνορρυσιακό σύνδρομο, κυστίτιδες, ακράτεια ούρων, προστατίτιδες, ανωμαλίες σπέρματος, αγχώδεις και φοβικές νευρώσεις, αναιμίες (όχι μεσογειακή) ADD, κτλ κτλ.

O κατάλογος είναι πραγματικά μεγάλος και δεν μπορεί να αναφερθεί με λεπτομέρειες δεδομένου ότι μια πάθηση από αυτές που αναφέρονται μπορεί να είναι μια μόνο έκφανση μιας βαθύτερης παθολογίας.

Διαφημίσεις

Ξέρεις όμως τί προκαλεί τους ιλίγγους; Εγώ πχ έχω από τα 23 μου αυχενικό σύνδρομο, λόγω κακής στάσης, μου κάνει ιλίγγους, αλλά έχω πάρει φάρμακο μόνο 2-3 φορές. Το παλεύω με γυμναστική, γιόγκα(τρομερή βελτίωση με ειδικές ασκήσεις). Καλύτερα πρώτα να έχεις μια διάγνωση για την αιτία που τους προκαλεί πάντως.

Δύο χρόνια που ψάχνομαι τόσο με γιατρούς όσο και στο ιντερνετ έχω καταλάβει τα εξής βασικά:

1. Ο ίλιγγος είναι σύμπτωμα και όχι ασθένεια. Αρα όντως πρέπει κανείς να έχει βρει την αιτία.

2. Το αυχενικό δεν αποτελεί ποτέ αιτία και σίγουρα όχι στην περίπτωσή μου

Έχω κάνει όλες τις εξειδικευμένες εξετάσεις, μεταξύ αυτών και ηλεκτρονυσταγμογράφημα (δύο φορές!!) και οι μέχρι σήμερα διαγνώσεις ήταν:

1. Ίλιγγος αιμοδυναμικής αιτιολογίας (κάτι πάει σταρβά με την αιμάτωση ή του εγκεφάλου ή του λαβυρίνθου

2. Άτυπο meniere

3. Λαβυρινθίτιδα

4. Ημικρανιακός ίλιγγος (φαίνεται να είναι αρκετα πιθανό αλλά θέλει ψάξιμο ακόμα)

Τεσπά, το πλάνο είναι να ψάξω τα νέα δεδομένα (για τον ημικρανιακό) και μετά να απευθυνθώ στον Κυβέλλο.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις κορίτσια!!

NnQYp3.png

Πήγα στην Αρβανίτη μετά από σύσταση συναδέλφου μου για ένα πρόβλημα, που με ταλαιπωρεί δύο χρόνια πλέον τώρα. Γενικά μου φάνηκε περίεργος άνθρωπος. Ιστορικό πήρε και μου έγραψε ένα φάρμακο το οποίο τελικά δεν βοήθησε. Πάνω στην απελπισία μου πήγα και δεύτερη φορά. Ούτε το δεύτερο βοήθησε. Να σημειώσω ότι τη δεύτερη φορά δεν μου πήρε επίσκεψη.

Θυμάμαι ότι είχα απογοητευτεί πολύ με την ομοιοπαθητική αλλά μ' αυτά που διαβάζω σκέφτομαι να ξαναδοκιμάσω με κάποιον άλλον ομοιοπαθητικό:)

Ούτε σε μας πήρε λεφτά την πρώτη φορά που πήγα με το μωρό.

Για να καταλάβετε, είχε το μωρό γοπ και σαν λύση μας πρότεινε να φάει κρέμα Humana για 2 μέρες, για να δούμε μήπως δεχτεί καλύτερα τις στέρεες. Το παιδί ήταν 3 μηνών :!: και όπως αποδείχτηκε αργότερα αλλεργικό στο γάλα :twisted: Και σα να μην φτάνει αυτό όταν η παιδίατρος διέγνωσε σταφυλόκοκο και την πήρα μήπως και γλυτώσουμε την αντιβίωση, μου είπε "Δεν έχω άποψη επί του θέματος" Εννοείται ότι 3η φορά δεν πήγα!

Καλά, την θυμήθηκα και τα χω πάρει τώρα. :twisted: Μην σας πω ότι από Δευτέρα θα πάρω τηλ στην εταιρία ομοιοπαθητικών μήπως μπορώ να κάνω καταγγελία. Κι αυτοί θα μου πούνε τώρα το θυμήθηκες? :(

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Σε συνέχεια του τέλους της σελίδας 8 όπου έγραφα:

διαβάζοντας το blog της yogamama που δεν μπορούσε να βρει belladona σκέφτηκα ότι θα μπορούσαμε να αλληλοβοηθιόμαστε εδώ μέσα.

Εγώ π.χ. έχω μερικά αποθέματα απο κάποια που θεωρώ βασικά...

τι λέτε, το οργανώνουμε; αν ναι πως;

Μετά η fairy's mom έγραψε:

Να φτιάξουμε ένα πίνακα με φάρμακα σε αλφαβητική σειρά που έχει ο καθένας στο φαρμακείο του και δίπλα το όνομα του κατέχοντος? Ο καθένας προσθέτει με copy paste τα δικά του φάρμακα και συμπληρώνεται ένας τελικός πίνακας - φαρμακείο που όποιος θέλει τον ενημερώνει εκ νέου.

πχ belladona 1M fairy's mom (2 κάψουλες) - Ζωγράφου

---

calc carbonica 1M fairy's mom (2 κάψουλες) - Ζωγράφου

Vera (1 κάψουλα) - Θεσσαλονίκη

Το θέμα είναι σε περίπτωση ανάγκης, πώς ενημερώνεται αυτός που έχει το φάρμακο? Θα είναι on line να το δει?

εγώ

φυσικά θα κάνω καταγραφή ομοιοπαθητικών φαρμάκων που έχω σπίτι.

... πως θα λύσουμε το θέμα ότι δεν είμαστε συνεχώς (και καλά κάνουμε) on-line; ...

Να συμπληρώσω πως δεν έχει νόημα να γράφουμε δραχμοποιήσεις 6Χ, για οξεία περιστατικά (που μας ενδιαφέρει σε αυτή την λίστα), έχει νοήμα από 12ch και πάνω.

Η λίστα:

• belladona 1M fairy's mom (2 κάψουλες) - Ζωγράφου
  • Beladonna mesastoura Μεταμόρφωση
  • Apis 30ch mesastoura Μεταμόρφωση
  • Arnica 30ch mesastoura Μεταμόρφωση
  • Bryonia 12ch mesastoura Μεταμόρφωση
  • Hep. Sulpur 200ch , 30ch mesastoura Μεταμόρφωση
  • Sulphur 30ch mesastoura Μεταμόρφωση
  • Veratrum album 30ch mesastoura Μεταμόρφωση
  • Silica 30ch 2caps mesastoura Μεταμόρφωση
  • Lycopodium 30ch mesastoura Μεταμόρφωση
  • Spongia mesastoura Μεταμόρφωση
  • Staph mesastoura Μεταμόρφωση
  • Aesc 12ch hemmoroids mesastoura Μεταμόρφωση

Έχω επίσης όσα έχουν μείνει από την ομοιοπαθητική κασετινα πρώτων βοηθειών που δίνει η Προβατά (ομοιοπαθητικό φαρμακείο στο Μαρούσι). Θυμάμαι έκανε 100 ευρώ τότε. Δεν κάθισα να μετρήσω και αυτά.

Δυστυχώς, ΣΚ γενικά δεν μπαίνω internet , πως θα το λύσουμε αυτό; Μπορούν κάποιοι / κάποιες να κάνουν τους μεσολαβητές για την επικοινωνία;

Διαφορετικά μπορώ να δώσω το κινητό μου μέσω πμ σε όσους γονείς νομίζουν ότι κάτι μπορεί να χρειαστούν και έχουν μια κάποια παρουσία εδώ.

πᾶν μέτρον ἄριστον

Ούτε σε μας πήρε λεφτά την πρώτη φορά που πήγα με το μωρό.

Για να καταλάβετε' date=' είχε το μωρό γοπ και σαν λύση μας πρότεινε να φάει κρέμα Humana για 2 μέρες, για να δούμε μήπως δεχτεί καλύτερα τις στέρεες. Το παιδί ήταν 3 μηνών :!: και όπως αποδείχτηκε αργότερα αλλεργικό στο γάλα :twisted: Και σα να μην φτάνει αυτό όταν η παιδίατρος διέγνωσε σταφυλόκοκο και την πήρα μήπως και γλυτώσουμε την αντιβίωση, μου είπε "Δεν έχω άποψη επί του θέματος" Εννοείται ότι 3η φορά δεν πήγα!

Καλά, την θυμήθηκα και τα χω πάρει τώρα. :twisted: Μην σας πω ότι από Δευτέρα θα πάρω τηλ στην εταιρία ομοιοπαθητικών μήπως μπορώ να κάνω καταγγελία. Κι αυτοί θα μου πούνε τώρα το θυμήθηκες? :([/quote']

Τί να της κάνουν οι Ομοιοπαθητικοί; Δεν μπορούν να της απαγορεύσουν να λέει ότι είναι Ομοιοπαθητικός. Αν και μ'αυτά που λέτε εδώ αυτή φαίνεται σαν να μην είναι καν γιατρός...

Λοιπον ρωτησα τη μαμα μου για το κολοστρουμ που ανεφερε η φιλη μας Vann Και κοιταξε τον καταλογο. Λεει οτι ειναι πρωτογαλα αγελαδας, δεν ειδε τιποτα παραμπενς μεσα (αν και πιστευω πρεπει να δεις την ιδια τη συσκευασια) και βγαινει σε δυο τυπους.

Συσκευασια με 60 δισκια κοστος 58.50 ευρω

Και σε υγρη μορφη (125 ml) 41.50 ευρω το μπουκαλι

fairy's mom δεν ξερω αν ενδεικνυται για την μικρουλα σου αλλα αν σε ενδιαφερει μπορουμε να κανουμε παραγγειλια. Σημερα τελειωνει και μια προσφορα που κανουν 2 μπουκαλια υγρο 80 ευρω. Mικρη διαφορα, δινουν και κατι δωρο αλλα τεσπα...

Δε χρειαζεται να πω ποσο φρικαρα με αυτα που εγραψες!!!! Δεν ρωτησες αυτους που στην συστησαν σε τι ακριβως την βρηκαν τοσο καλη?

fairy's mom τουλαχιστον εσυ δεν την πληρωσες εγω που την πληρωσα τι να πω,αν θυμαμαι καλα μου ειχε παρει η 50 η 70ευρω.

Βερα η συναδελφος που μου τα φερνει μου ειχε πει πανω απο 2ετων δινουμε αφοβα πρωτογαλα.Να σας ρωτησω η κορη μου επαθε ουρολοιμωξη την πηγα στο μετροπολιταν στα επειγοντα κ μου ειπαν για 10μερες ζιναντολ,πηρα τον παιδιατρο μας κ με το που του διαβασα την γενικη ουρων μου ειπε κ εκεινος το ιδιο,υπαρχει κανα ομοιοπαθητικο φαρμακο η να την πηγαινα σε καποιον ομοιοπαθητικο γιατρο να την εβλεπε αυριο?ειναι πρωτη φορα που πηραμε αντιβιωση, κ ευχομαι κ τελευταια.

H μικρή μου άρπαζε τις ιώσεις στον αέρα, πέρσυ τον Οκτώβριο ήταν συνέχεια με κάτι, συνήθως εμπύρετο. Ο μικρός μόλις είχε σαραντίσει. Φρίκαρα, σκεφτόμουν ότι δεν θα τη γλυτώσει ο μικρός, θα καταλήξουμε σε νοσοκομείο, αν συνεχίσουμε έτσι.

Συζητώντας με την μητέρα μου, κατάληξα να την πάω σε ομοιοπαθητικό γιατρό. Πήγαμε στον Κυβέλλο στον Πειραιά.

Να πω ότι ήμουν λίγο επιφυλακτική, ως προς την αμεσότητα της θεραπείας και την έκτασή της, αλλά σκέφτηκα ΟΚ ας ξεκινήσουμε με τόνωση του ανοσοποιητικού φέτος, μπας και γλυτώσει τουλάχιστον το μωρό και η Δανάη να δεί αποτέλεσμα μέχρι να πάει στον παιδικό.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Όλα κόπηκαν μαχαίρι. Η πρώτη επίσκεψη ήταν μια μεγάλη επίσκεψη, πήρε το ιστορικό του παιδιού, ξέρετε συνήθειες κτλ., και της έδωσε το ιδιοσυγκρασιακό της φάρμακο, το οποίο πήρε 3 φορές ανά δεκαπενθήμερο. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ. ΦΙΝΙΤΟ.

Εδώ και ένα χρόνο, ότι περνάει το περνάει απύρετη και στο πόδι. Όταν βλέπω τα σκούρα, τηλεφωνώ, περιγράφω τα συμπτώματα και μου λένε τι να πάρει το παιδί.

Το σοβαρότερο που έχει περάσει εδώ και έναν χρόνο είναι μια εμπύρετη ωτίτιδα προ 2 εβδομάδων. Η παιδίατρος που είπε να πάρει αντιβίωση, στην ομοιοπαθητική ξεμπερδέψαμε σε 3 ημέρες χωρίς αντιβίωση. Έχω μεγάλο ιστορικό με ωτίτιδες σαν παιδί, οπότε ξέρω πόσο ζόρι είναι να περάσει και τι πόνο τραβάς.

Την επόμενη εβδομάδα, η Δανάη έχει επανέλεγχο και ο Ερμής πρώτη επίσκεψη.

Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αυτό που ζήτησα για την Δανάη είναι τόνωση του ανοσοποιητικού και αν γίνεται να στρώσει το στομάχι της, που είναι πολύ ευαίσθητο. Είχα άμεσο αποτέλεσμα και στα δύο.

Αν θέλετε, λεπτομέρειες πείτε μου.

Το πρόβλημα που έχω είναι με τα ομοιοπαθητικά φαρμακεία στην εφημερία. Πως τα βρίσκετε ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

chatzico μιας και ξέρεις το φάρμακο του παιδιού θα φροντίζεις να έχεις πάντα ενα απόθεμα 6-10 κάψουλες στο σπίτι. Εγω πάντως ακομα και ΣΚ πάντα βρίσκω τα ομοιοπαθητικά...εντάξει τρέχει κάποιος να μου τα πάρει με μηχανή αλλά τα βρίσκω....

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...