Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

μα όλο μαμμμ?

Recommended Posts

Και εμενα λεει συνεχεια μαμ ειδικα αμα μας δει να τρωμε τρελαινεται!!! Βεβαια εχω την εντυπωση πως καποιες φορες θελει να πει μαμα:mrgreen: κ της βγαινει το μαμ πιο ευκολο :wink:. Εχω εναμιση μηνα να την ζυγισω (η παιδιατρος μας ειπε παλι εμβολιο στους 14 μηνες) οποτε πρεπει να ειναι 11,5 κιλα??? και υψος 79???

Εμεις τρωμε κατα τις 08.00 : 240 ml γαλα

11.00 : φρουτοκρεμα (μισο μηλο,ενα αχλαδι, μια μπανανα)

14.00 : 320 ml φαγητο (ή κοτοπουλακι ή μοσχαρακι συνοδευομενα με λαχανικα ή ζυμαρικο ή χορτοσουπα ή μπιφτεκακι)

17.00 : συνηθως 2 γιαουρτια advance ή για αλλαγή φαριν λακτε ή ρυζαλευρο βανιλια της NESTLE (ποσοτητα 180 νερο + 10 κοφτες κρεμα)

20.30 : 240 ml γαλα

και βεβαιως ενδιαμεσα κανενα μπισκοτακι NUTRICIA, λιγο μπανανιτσα (αδυναμία!!!).

Πως σας φαινεται??

Ajnwp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα.εγω τι να πω που ειμαστε 15μηνων 8500 υψοσ 80βεβαια.δεν ξερω αν ειναι καλο.αλλα το προγραμμα μασ ειναι καπωσ ετσι

8.00 180μλ,γαλα

13,00 300μλ φαι και 100μλ γαλα

19,00 150γρ κρεμα και ενα γιαουρτακι

και στισ 20,15 180μλ γαλα αλλα οχι παντα καμια φορα μονο 80μλ

ενδιαμεσα τσιμπαει η ενα ψωμακι η μπισκοτακι.φυσικα με το που θα φαμε σε 5 λεπτα κανουμε κακα σε ολα τα γευματα εκτοσ του βραδυνου και ξυπναμε την νυχτα ευτυχοσ τωρα πια μια φορα να πιει 80μλ γαλα

δεν ειναι πολυ αδυναμοσ για την ηλικια του?

Δεν του δινεις φρουτακι? το θεωρω πολυ σημαντικο.. αποψη μου.:roll:

Πιστευω πως δινοντας του στις 19,00 150γρ κρεμα και ενα γιαουρτακι, ειναι λογικο κατα τη γνωμη μου να μην πινει πολυ γαλα το βραδυ πραγμα που σημαινει οτι ειναι ακομη χορτασμενο:D

Ajnwp2.png

Ο Γιαννης κανει μονιμως σαν πεινασμενος :mrgreen:

Αφου αν τον δει κανεις πως κανει για φαγητο θα νομιζει οτι τον αφηνουμε νηστικο και λυσαξε στην πεινα.:mrgreen:

Για να καταλαβεις 1 ετους αντι για βραδινο γαλα ετρωγε μπανανα γιατι το γαλα δεν τον επιανε.

Γενικα αν πειναει το παδι ταιζω. :D

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Κι εμενα εδω και 10 μερες απο εκει που εβγαζε μονο κραυγες εχει αρχισει και φωναζει μαμ! Καθε τρεις και λιγο μαμ!!

Ειναι καπου 10 κιλα και 74 ποντους υψος, και δεν ειμαι σιγουρη ποσο γαλα πρεπει να του δινω (τον θηλαζα μεχρι πριν 1 μηνα).

Του δινω

Στις 8,30 180-210 ml γαλα

10,30 φρουτοκρεμα (3-4 φρουτα)

14,00 φαγητο (κρεας/κοτοπουλο/ψαρι με λαχανικα)

17,30 1 ή 2 γιαουρτακια ή μπισκοτοκρεμα(βαζω 10 κουταλιες σκονη)

20,30 250ml γαλα

Συνηθως ξυπναει μια φορα το βραδυ και πινει ως και 180-210 ml γαλα.

Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι πινει πολυ γαλα το βραδυ,

πχ χτες του δινω στις 21,00 250 ml, το ηπιε ολο και στις 22,00 που προσπαθουσα να τον κοιμησω καταλαβα οτι μαλλον πειναγε και του εκανα αλλα 90 ml και τα στραγγιξε, δεν του εφτιαξα κι αλλο ομως μου φανηκε υπερβολη, με αποτελεσμα να ξυπνησει 3 φορες μες την νυχτα και ησυχασε μονο οταν του εδωσα 210 ml γαλα στις 4πμ. Το πρωι στις 8 ηπιε 180ml, δηλαδη συνολο 730 ml γαλα!

Πολυ δεν ειναι??

Διαφημίσεις

αχ εμεις βρε κοριτσια ειμαστε 22 μηνων και δεν τρωμε σχεδον τιποτα, σημερα π.χ. ηπιε μονο 200 μλ γαλα το πρωι, και μεχρι τωρα τιποτα!!!!συνεχεια εχω προβλημα με το φαγητο της!!!!

Ο δικός μου είναι 13 μηνών γύρω στα 9 κιλά και ύψος 77 εκ. είναι γενικά πολύ λιχούδης. Πίνει κανονικά το γάλα του 180 ml στις 8 το πρωί. στις 11 τρώει τα φρούτα του και κοιμάται, στις 2 το φαγητό του.. αρκετή ποσότητα, στις 5 ή αυγό ή κρέμα ή γιαούρτι και στις 8:30 πίνουμε το γάλα μας και νάνι μέχρι την επόμενη μέρα.. κατα την διάρκεια της ημέρας του δίνω κανα μπισκοτάκι.. έχει πλάκα όμως..μόλις δεί κάτι να τρώμε.. δε μπα να έχει φάει πριν 10 λεπτά.. τρέχει και φωνάζει... μαμ μαμ μαμ.. έχει ένα μήνα που σταματήσαμε τα αλεσμένα.. τρώει τα πάντα πλέον. το μόνο που σκέφτομαι και γω είναι να του εμπλουτίσω λίγο το απογευματινό.. να υπάρχουν και άλλες εναλλακτικες για το μικρό..

Το δικό μου θέμα είναι το εξής. Η μικρή τρώει ικανοποιητικές ποσότητες και όλα τα φαγητά. Δεν έχει βρεθεί ακόμα κάτι που να μην της αρέσει. Είναι όμως πολύ λιχούδω και αν μας δει να τρώμε ορμάει κυριολεκτικά φωνάζοντας μαμ... Κανένα πρόβλημα μέχρι εδώ

Ορμάει όμως και όταν βλέπει άλλα παιδάκια να τρώνε :oops::oops::oops: Τι κάνω τότε???

Το δικό μου θέμα είναι το εξής. Η μικρή τρώει ικανοποιητικές ποσότητες και όλα τα φαγητά. Δεν έχει βρεθεί ακόμα κάτι που να μην της αρέσει. Είναι όμως πολύ λιχούδω και αν μας δει να τρώμε ορμάει κυριολεκτικά φωνάζοντας μαμ... Κανένα πρόβλημα μέχρι εδώ

Ορμάει όμως και όταν βλέπει άλλα παιδάκια να τρώνε :oops::oops::oops: Τι κάνω τότε???

Εμεις απο 1ος ετων ολο μαμ ειναι....

συνεχεια θελει να μασουλαει...

αυτο με τα αλλα παιδακια το κανει και σε εμας....

εχω παντα λιγο φρουτο, μπισκοτακια, καποιο σνακ και τα δινω και στα 2 παιδακια.

ειναι παντως φυσιολογικο!!!

γενικα να χαιρομαστε οταν τρωνε χωρις να τα κυνηγαμε!

Εμεις απο 1ος ετων ολο μαμ ειναι....

συνεχεια θελει να μασουλαει...

αυτο με τα αλλα παιδακια το κανει και σε εμας....

εχω παντα λιγο φρουτο, μπισκοτακια, καποιο σνακ και τα δινω και στα 2 παιδακια.

ειναι παντως φυσιολογικο!!!

γενικα να χαιρομαστε οταν τρωνε χωρις να τα κυνηγαμε!

Ναι σίγουρα χαίρομαι :P Και όταν ακούω για παιδάκια που δεν τρώνε μου φαίνεται τόσο περίεργο...:roll::roll::roll: Απλά νιώθω λίγο αμήχανα όταν ορμάει και το άλλο παιδάκι λέει έντρομο στην μαμά του "μαμά το κοριτσάκι θέλει να μου το πάρει" :oops::D:oops: Θα δοκιμάσω να έχω μαζί μου πάντα μπισκότα που τα λατρεύει

Διαφημίσεις

Η δικια μου την Κυριακη γινεται 2... Και συνεχιζει να ζηταει συνεχεια φαγητο..

Φτανει να σας πω πως στις κουνιες παμε καθημερινα μετα τη φρουτοκρεμα αλλα παρολαυτα παιρνω μαζι μου κανενα τυρακι, μπισκοτακι και μπανανα.. Ολοκληρο τοστ βαριεται να φαει γιατι θελει να παιξει, οποτε βολευεται με τα υπολοιπα! :D

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Κορίτσια κι εγω εχω αντίστιχο θέμα με τον μικρό μου. Ειναι 3 ετών και μιλάμε για πολυυυυυυυυυυυυυ φαί! Αναρρωτιέμαι τί θα κάνω όταν μεγαλώσει! Δεν είναι τόσο ότι τρώει συνέχεια, όσο ότι τρώει ποσότητες.

Πρωί: γάλα μια κούπα

9.00: πρωινό στο σχολείο μεμπισκοτάκι-κεικ συνήθως

12.00: μεσημεριανό στο σχολείο (σπανίως δεν το τρώει όλο και το ξέρω γιατί ειναια ρκετά μεγάλος για να μου λέει και μόνος του)

2.30: με το που έρχεται σπίτι, "χτυπάει" ένα μπολ κορνφλέικς με γάλα (150 μλ περίπου) ή κανα φρούτο ή και φαί ακόμα

17.00: χυμούλης, ή φρούτο + μπισκοτάκι ή κέικ (ότι έχουμε φτιάξει τέλος πάντων)

19.00: βραδυνό (σχεδόν όσο τρωω κι εγω)

20.30: γάλα (πολλές φορές με κορνφλέικς)

Πόσα κιλά είναι; 13 με το ζόρι! Ολοι αναρωτιόμαστε που το βάζει τόσο φαί!

6/ 11/2007: Ο μικρός Πρίγκιπας!!!

24/3/2011: Η Μπουκίτσα μας!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...