Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

LOTUS BIRTH

koufetaki

Recommended Posts

μπα ευχαριστω δεν θα παρω χορτασα μια σαλατα παρακαλω

ελαααα δεν δειχνει συνταγες δες το δευτερο λινκ πραγματικα κατατοπιστικοτατο

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 91
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

αμα σου μυρισε βρε παιδι μου να παμε σε ενα μαιευτηριο ολο κ κατι θα βρουμε χιχιχιιχιχιχιχιι:P:p:p

χαχαχαχα,οταν θα παω θα κανω παραγγελια ολους τους πλακουντες.

καλη ιδιεα,χαχαχα

η yogomama μου ειχε αναφερει πριν καιρο λογο του οτι ο μικρος μου γεννηθηκε με κτ οτι επρεπε να μην κοψουν αμεσως το λορο κατι θα ξερει yogomamaaaaaaaa που εισαι?

ααα,αυτο το ξερω και εγω.μου το ειπε ο γιατρος που κανω τα μαθηματα rat,

καλυτερα ειναι να μην κοπει αμεσως ο λωρος ειτε ειναι καισαρικη ,ειτε φυσιολογικος τοκετος αλλα αλλο αυτο.

ελαααα δεν δειχνει συνταγες δες το δευτερο λινκ πραγματικα κατατοπιστικοτατο

παω να το δω το δευτερο λινκκ το κριμα στολαιμο σου αμα με πιασει λιγουρα κ ειμαι μονη στο εξοχικο ολοι εχουν παει για ψωνια :P:p:p:p:p:p

Διαφημίσεις

παω να το δω το δευτερο λινκκ το κριμα στολαιμο σου αμα με πιασει λιγουρα κ ειμαι μονη στο εξοχικο ολοι εχουν παει για ψωνια :P:p:p:p:p:p

αί μαρι παλαβιαρα:lol::lol::lol:

η αληθεια ειναι οτι τον εκοψαν μετα απο 5 λεπτα περιπου γιατι μολις γεννουσα μου αφηναν τα μωρα επανω μου αμεσως.κ μετα εκοβαν τον λωρο.αλλα καμια σχεση!αλλο 5 λεπτα αλλο 5 μερες!μπλιαχ

Και τον λώρο κρατάνε και τον πλακούνυτα τρώνε. Τα ξέρω από την αδερφή μου, που ζει Αγγλία και εκεί πολλές τα κάνουν αυτά.

Τον πλακούντα τον τρώνε επειδή θεωρούν ότι περιέχει ΟΛΑ τα θρεπτικά συστατικά που 9 μήνες "τραβούσε" ο οργανισμός. Πολλές κοπέλες και κάποιες γνωστές της αδερφής μου, το έχουν κάνει αυτό.

Επίσης, τον λώρο τον κρατάνε μέχρι να πέσει μόνος του (σέρνουν το μωρό μαζί με το λώρο παντού για μέεεερες), οπότε και θεωρείτε ότι η φύση έχει κάνει τη δουλειά της.

Η αδερφή μου δεν έκανε τίποτα από τα δυο, αλλά στον αφαλό του μωρού, δεν έβαζε ΤΙΠΟΤΑ (εγώ ας πούμε έβαζα cetavlon μέχρι να πέσει) και έπεσε σε 3 μέρες.

Να σας πω και το άλλο. Το μωρό ΔΕΝ το πλένουν μόλις γεννηθεί, το αφήνουν με τα υγρά της γέννας και της μήτρας και έτσι το πήρε η αδερφή μου σπίτι. Όλες οι φώτο τους οι πρώτες είναι με το μωρό καλυμμένο με το άσπρο που έχουν τα μωρά στη μήτρα-δε θυμάμαι πώς λέγεται...Μάλιστα λέει ότι το είχε αγκαλιά και της ψιλοέφερνε αποστροφή γιατί μυρίζει...ξέρετε πώς!

Μου έχει πει και άλλα τέτοια, αν τα θυμηθώ θα τα πω.

Διαφημίσεις

Ναι οκ, και στο Θιβέτ κάνουν sky burial, όλα αυτά τα ανατολίτικα κουλά ούτε να τα σκέφτομαι δεν θέλω. Άσε που άμα το ψάξεις θα έχει καμία εξήγηση του στυλ ότι δεν είχανε νερό τότε στην περιοχή εκείνη της Ασίας και για να μην μολυνθεί από το κόψιμο και πεθάνει το μωρό το σέρνανε 5 μέρες με τον πλακούντα. Άσε που με το επίπεδο καθαριότητας που θα είχαν ούτε καν θα τους έκανε αίσθηση.

There is no patch for human stupidity.

τι μας ειπες τωρα βρε babystar.!δεν πλεναν το μωρο?το ξερω οτι ειναι προστατευτικο το ασπρο(κι εγω δεν θυμαμε πως λεγετε)αλλα αν το σκεφτεις λογικα ειναι για ενα περιβαλλον το οποιο εχει αμνιακο υγρο και εκει χρειαζοταν οχι εξω...υπερβολη...και ξερεις ατομα που εχουν φαει πλακουντα?ουυυυ!!!νυχια μεγαλα μαλια αυτια?ολα φυσιλογικα?

τι μας ειπες τωρα βρε babystar.!δεν πλεναν το μωρο?το ξερω οτι ειναι προστατευτικο το ασπρο(κι εγω δεν θυμαμε πως λεγετε)αλλα αν το σκεφτεις λογικα ειναι για ενα περιβαλλον το οποιο εχει αμνιακο υγρο και εκει χρειαζοταν οχι εξω...υπερβολη...και ξερεις ατομα που εχουν φαει πλακουντα?ουυυυ!!!νυχια μεγαλα μαλια αυτια?ολα φυσιλογικα?

Τα μωρά δεν τα πλένουν, δεν πλύναν και της αδερφής μου. Το κάνουν για συναισθηματικούς λόγους, για να δεθεί η μαμά με το μωρό και το μωρό να έχει ακόμα τη μυρωδιά της μήτρας και να έρθει όσο πιο ομαλά γίνεται στον κόσμο. Θυμάμαι που οι μαίες μου λέγανε ότι το πλένουν πολλές φορές για να το καθαρίσουν το δικό μου το μωρό και της αδερφής μου είναι με τα άσπρα σε ΟΛΕΣ τις φώτο. Όλα αυτά αποσκοπούν στην πιο ομαλή μετάβαση του μωρού από τη μήτρα στον έξω κόσμο.

Κάποιες συναδέλφισσες της αδερφής μου από τη δουλειά έχουν φάει τον πλακούντα, ναι. Από ότι λέει η αδερφή μου είναι λίγο..κάπως αυτές οι κοπέλες έτσι και αλλιώς με τη φύση, με τα πάντα.

Δε μιλάμε πάντως για έλλειψη νερού. Μιλάμε για την...Αγγλία πάντα...Εκεί μένει η αδερφή μου, εκεί γέννησε και κατά καιρούς με σοκάρει με όλα όσα μου λέει...

καλα εγω εβλεπα ενα ντοκιμαντερ τις προαλλες που ελεγε οτι στην αγγλια ο νομος επιτρεπει να δερνεις τα παιδια αρκει να μη τους αφησεις εμφανη σημαδια!πχ στο προσωπο:shock: κ εδειχνε μια οικογενεια αγγλων που τα παιδια τους ειχα φαει γλυκο πριν το φαι κ η μανα ειπε στο παιδακι ''τωρα κατσε εκει να σε δειρω!:shock:'' κ αυτο πηγε το καημενο κ εκατσε κ περιμενε να παει να το δειρει!τοσο συνηθισμενο στο ξυλο ηταν!ελεος πια!

Διαφημίσεις

ειναι να μην παθαινεις σοκ?δεν ειναι τυχαιο που τα μωρα τον 1ο χρονο της ζωης τους τα κανουμε καθε μερα μπανιο,η γεννηση ειναι ενα μεταβατικο σταδιο αλλαγης και το να μενει το μωρο με το ασπρο εγω δεν θα το δεχομουν με τπτ.ετσι κι αλλιως ξερει η φυση και το δερμα του μωρου εκρινει ουσιες που το προστατευουν τωρα οσο αφορα το να μην κοψεις το λορο δεν ξερω,και εχω και μια απορια,δεν υπαρχει περιπτωση να παθει αιμοραγια εσωτερικη απο τον αφαλο το μωρο απο την στιγμη που δεν τροφοδοτειτε πλεον ο πλακουντας αλλα ειναι ανοιχτα τα αγγεια που επικοινωνουν με αυτον?

καλα εγω εβλεπα ενα ντοκιμαντερ τις προαλλες που ελεγε οτι στην αγγλια ο νομος επιτρεπει να δερνεις τα παιδια αρκει να μη τους αφησεις εμφανη σημαδια!πχ στο προσωπο:shock: κ εδειχνε μια οικογενεια αγγλων που τα παιδια τους ειχα φαει γλυκο πριν το φαι κ η μανα ειπε στο παιδακι ''τωρα κατσε εκει να σε δειρω!:shock:'' κ αυτο πηγε το καημενο κ εκατσε κ περιμενε να παει να το δειρει!τοσο συνηθισμενο στο ξυλο ηταν!ελεος πια!

Αυτό δεν το ξέρω...Δεν ξέρω δηλ. αν όντως ισχύει κάποιος τέτοιος νόμος. Το θέμα όμως είναι όχι αν στο επιτρέπει ο νόμος ή όχι...Γιατί ακόμα και να μην το επιτρέπει, κάποιο αρρωστημένο μυαλό θα το κάνει αντ ο θέλει...

Τέλος πάντων, μπορώ να ρωτήσω και για αυτό την αδερφή μου, αλλά βγαίνω εκτός τόπικ...

http://www.ert.gr/doconair/ksylo/

βρηκα κ το σχετικο αρθρο

δηλαδη αν το σκεφτεις απο τη μια ταχα μου αγαπανε τα παιδια τοσο πολυ που δε θελουν να τρομαξουν απο τη μεταβαση πο τη μητρα στον εξω κοσμο κ απο την αλλη τα σακατευουν στο ξυλο οποτε γουσταρουν κ με το νομο μαλιστα!

Δεν το αμφισβητώ, απλά ποτέ δεν έτυχε να συζητήσω κάτι τέτοιο με την αδερφή μου...

Πάντως και στην Ελλάδα που δεν υπάρχει τέτοιος νόμος-υπάρχει?-μήπως δεν τα σακατεύει ένας σωρός κόσμος τα παιδιά???

Τέλος πάντων, ξέφυγε το θέμα, το οποίο είναι οι γέννες.

Αν δεν κανω λαθος σε καποιο απο τα θεματα περι βλαστοκυτταρων τα οποια ανοιξαν πριν λιγο καιρο στο φορουμ αναφερθηκε παλι το θεμα του να τρωει η μαμα τον πλακουντα (μπλιαχ) και μαλιστα αν δεν κανω λαθος αρκετες κοπελες απο δω το υποστηριζαν ενθερμα λεγοντας πως ετσι κανουν και τα ζωα αρα αυτο ειναι το ιδανικο.Ηταν και το σημειο που σταματησα να παρακολουθω το συγκεκριμενο θεμα μιας και αρχισα να εχω αναγουλες οι οποιες δε σχετιζονταν με την εγκυμοσυνη μου!!!

οπως ειπε η κοπελα πιο πανω τα ζωα γλειφουν κ τα κακα των μωρων!αυτες που το υποστιριζαν αυτο εγλειφαν τα κακα των μωρων τους?

Πάντως, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, τα ΖΩΑ γλείφουν τα υπολείματα της γέννας και τα κακά των μωρών τους ΟΣΟ τα θηλάζουν (από τη στιγμή που τα μικρά αρχίζουν και τρώνε οτιδήποτε άλλο από μητρικό γάλα, ανεξαρτητοποιούνται και οι μαμάδες παύουν να τα καθαρίζουν), ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ. Όταν η μαμά γλείφει όλα αυτά είναι γιατί θέλει να διατηρήσει τη φωλιά χωρίς οσμές, ώστε να προστατεύσει τα μικρά από τους εχθρούς και τα άλλα ζώα κυνηγούς, τα οποία δε θα μπορούν να βρουν τη φωλιά αφού δε θα μυρίζει.

Εμείς οι άνθρωποι χρειάζεται να κάνουμε κάτι τέτοιο???Μην τρελλαθούμε κιόλας...Είμαι υπέρ της φύσης, λατρεύω τη φύση, την πιστεύω και την αγαπάω, κάνω ό,τι μπορώ για να την προστατεύσω, ΑΛΛΑ όχι κι έτσι...Όλα έχουν ένα όριο, ήμαρτον πια!

Αν δεν κανω λαθος σε καποιο απο τα θεματα περι βλαστοκυτταρων τα οποια ανοιξαν πριν λιγο καιρο στο φορουμ αναφερθηκε παλι το θεμα του να τρωει η μαμα τον πλακουντα (μπλιαχ) και μαλιστα αν δεν κανω λαθος αρκετες κοπελες απο δω το υποστηριζαν ενθερμα λεγοντας πως ετσι κανουν και τα ζωα αρα αυτο ειναι το ιδανικο.Ηταν και το σημειο που σταματησα να παρακολουθω το συγκεκριμενο θεμα μιας και αρχισα να εχω αναγουλες οι οποιες δε σχετιζονταν με την εγκυμοσυνη μου!!!

συγνωμη δηλαδη εχει ειπωθει οτι ειναι φυσιολογικο να τρωμε τον πλακουντα και τον ομφαλιο λωρο?????

τελικα εχουμε ξεφυγει τελειως με το τι ειναι φυσιολογικο και μη......

ελεος πια..

Βρε κορίτσια κ έλεγα να χτυπήσω μια σοκολάτίνα αλλά μετά τον καθαρισμό που διάβασα μου κόπηκε η όρεξη

είδες είχε και τα καλά του το διάβασμα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Άραγε υπάρχει καμία από το φόρουμ που θα τα έκανε τα παραπάνω????

Εγώ από την ώρα που τα είδα, μια ναυτία - ανακατοσούρα την έχω!!!!!!!!

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...