Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλκυονακι.......

fistikaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 317
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

DEMS.... σειρά σου...... :lol:

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Μετα τη μπουλντοζα ερχεται πλοιο και θελετε και καποιον να συναγωνιστει????Μια πτωση απο μαντρα εχω η γυναικα οταν μουρθε μια μερα να το παιξω Κομανετσι με αποτελεσμα να σπασω χερι οποτε ουτε καν για τελευταια δεν κανω!!

2xgIp3.png1RTwp3.png

Δεν ξερω αν πιανει αλλα κ αυτο ηταν ατυχημα...απο τα λιγα...

Οταν τα ειχα με τον αντρα μου τον 1ο χρονο αποφασισε να παρει αμαξι μεταχειρισμενο...το πηρε...σουπερ εγω χιαρομουν γιατι ειχα ξεσκιστει να οδηγαω μονο εγω...:confused:

Το πηρε Παρασκευη...εμεις το Σαββατοκυριακο πηγαμε Ωρωπο κ το οδηγησα κ εγω..κατι δεν μου πηγαινε καλα...με τραβουσε...

του λεω Γιωργο τραβαει πολυ ταμαξι...οκ μου λεει την Δευτερα ειμαι απογευμα στην δουλεια μαλλον θα το παω να το δουν...ηρθε η Δευτερα κ δεν πηγε...ξεκιναει για την δουλεια κ περνουσε απο τις στροφες τις Βαρυμπομπης...καποια στιγμη με περνει τηλεφωνο κ μου λεει ελα επεσα σε εναν γκρεμο....

εγω λεω για να μιλαει θα επεσε σε ενα ρεματακι...κ τον ρωταω που?μου λεει στην γεφυρα που απεναντι ειναι η βιανεξ....προσπαθουσα να καταλαβω....του λεω μετα το αμαξι?διαλυθηκε...τεσπα λεω μαλλον απο το σοκ που ειχε δεν μου τα ελεγε καλα....επισης του λεω ετρεχες κ μου λεει οχι....:roll:σε αυτο αμα θελω τον πιστευω...

οταν πηγα στο τοπο του ατυχ

προσπαθουσα να σκεφτω τι εγινε κ που συνεχεια...δεν θυμομουν να υπηρχε ρεματακι εκει...μονο γκρεμοι...ενα χρονο εκανα αυτην διαδρομη πρωι βραδυ...

πανε 2 αλλοι να τον βρουν....οταν μιλησα μαζι τους μου λενε...τον παμε στο νοσοκομειο γιατι μαλλον θα εχει παθει εσωτερικη αιμοραγια...το αμαξι βρισκεται 15 στο γκρεμο κ αυτος δεν εχει παθει ουτε γρατζουνια....κ ο ενας που κατεβηκε να τον βοηθησει να βγει απο το αμαξι ειχε κατακοψει τα χερια του....

τον πηγαν στο νοσοκομειο...οι γιατροι ειχαν παθει πλακα με τον συζηγο μου δεν μπορουσαν να πιστεψουν οτι ζουσε απο τοσο υψος...

οταν ειδα τον συζηγο μου δεν το πιστευω οτι δεν ειχε ουτε γρατζουνια...το μονο που θυμοταν ηταν οτι πηγαινε με δευτερα κ καποια στιγμη εχασε τον ελεγχο απο το αμαξι...κ το φυσιολογικο ηταν η στροφη να τον πεταξει αριστερα αλλα πηγε δεξια ασχετα...ανεβηκε ενα κρασπεδο κ επεσε....καποια στιγμη τον σταματησε ενα δεντρο κ εκεινη την ωρα ειπε ''θεε μου'' κ μετα εχασε τις αισθησεις του....

ηταν αγιας κυριακης πριν 8 χρονια....το δευτερο ονομα του γιου μας ειναι κυριακος γιατι δεν πιστευα οτι δεν ειχε εσωτερικη αιμοραγια....το μονο προβλημα που ειχε για αρκετο καιρο ηταν οτι τον πονουσε πολυ το κεφαλι κ το σωματου...κατα τα αλλα τιποτε....

οποιος εχει περασει απο τις στροφες τις βαρυμπομπης ξερει...

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια εγώ έχω τρακάρει με:

Κολώνες όλων των ειδών, ξύλινες, μεταλλικές, από σκυρόδεμα (πεζή ή οδηγώντας)

κτίρια (μεταλλικά, από σκυρόδεμα, προκατασκευασμένα)

Μηχανήματα εργοταξίου

Οχήματα (δίκυκλα ή τετράτροχα) πεζή ή οδηγώντας

Πλωτά όλων των διαστάσεων

Ανθρώπους όλων των φυλών και φύλλων

Κατοικίδια

Ηλεκτρικές συσκευές (με ιδιαίτερη αδυναμία στο ψυγείο)

Έχω μετρήσει από κοντά με γυμνό οφθαλμό το μισό οδικό δίκτυο της Ελλάδος

Έχω χτυπήσει σε ράγες και σε αεροδρόμια

Γενικά φημίζομαι για την κομψότητα και την χάρη των κινήσεών μου:oops: ότι υπάρχει...θα πέσω πάνω του.

Είμαι συνέχεια με μώλωπες και ψιλοεγκαύματα:oops::shock:

Έχω εγκαινιάσει 2 νοσοκομεία της επαρχίας ως πρώτος ασθενής στις πρώτες βοήθειες....

Όταν κάποτε είχα γραφείο σε κοντέϊνερ σε εργοτάξιο, μια φορά το μήνα οι εργάτες επανέφεραν τα έπιπλα στην αρχική τους θέση....είχαν μετακινηθεί από τα τρακαρίσματα που τους έριχνα:shock:

Κοριτσάκια εγώ έχω τρακάρει με:

Κολώνες όλων των ειδών, ξύλινες, μεταλλικές, από σκυρόδεμα (πεζή ή οδηγώντας)

κτίρια (μεταλλικά, από σκυρόδεμα, προκατασκευασμένα)

Μηχανήματα εργοταξίου

Οχήματα (δίκυκλα ή τετράτροχα) πεζή ή οδηγώντας

Πλωτά όλων των διαστάσεων

Ανθρώπους όλων των φυλών και φύλλων

Κατοικίδια

Ηλεκτρικές συσκευές (με ιδιαίτερη αδυναμία στο ψυγείο)

Έχω μετρήσει από κοντά με γυμνό οφθαλμό το μισό οδικό δίκτυο της Ελλάδος

Έχω χτυπήσει σε ράγες και σε αεροδρόμια

Γενικά φημίζομαι για την κομψότητα και την χάρη των κινήσεών μου:oops: ότι υπάρχει...θα πέσω πάνω του.

Είμαι συνέχεια με μώλωπες και ψιλοεγκαύματα:oops::shock:

Έχω εγκαινιάσει 2 νοσοκομεία της επαρχίας ως πρώτος ασθενής στις πρώτες βοήθειες....

Όταν κάποτε είχα γραφείο σε κοντέϊνερ σε εργοτάξιο, μια φορά το μήνα οι εργάτες επανέφεραν τα έπιπλα στην αρχική τους θέση....είχαν μετακινηθεί από τα τρακαρίσματα που τους έριχνα:shock:

οποτε ειναι να κυκλοφορεις κατα σαλονικα πλευρα σε παρακαλω στελνε μου πμ να μην βγαινουμε εξω....μας θελω!!!!:shock::lol::lol::lol:

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Κάποτε (στα χρόνια του χαλκού) εγώ μαθήτρια λυκείου....τσιμπημένη τα μάλλα με ένα αγόρι συμμαθητή μου, αθλητικός τύπος....εγώ απλά ψηλή και μπουχέσω:oops:

Έπαιζε ο τυπάκος βόλλευ στο προαύλιο του σχολείου με όλο το αντρικό φύλλο του σχολείου στην κερκίδα...και ένα σωρό θαυμάστριες των αθλητών επίσης. Η κερκίδα τίγκα...

Εγώ ντυμένη στην τρίχα (με την μόδα βέβαια της δεκαετίας του '80), ελαφρά μακιγιαρισμένη για να αναδεικνύεται η ομορφιά μου και το μαλλί φροντισμένο...αφάνα και φράντζα της εποχής:oops:

Με την κολλητή μου περπατούσαμε στον διάδρομο απέναντι για να με προσέξει ο τυπάκος...περπατούσα με χάρη και νάζι...έριχνα και ματιές να δω αν με κοιτάζει κι' αυτός....και ξαφνικά....έγινε η μούρη μου χαλκομανία με μια κολώνα:shock::shock::shock: πάει το περπάτημα με νάζι....έμεινα κολλημένη με την κολώνα και έβλεπα αστράκια:oops::shock::roll: φυσικά την φάση παρακολούθησε όλο το σχολείο...ο δε τυπάκος ντρεπόταν να έρθει να δει πως είμαι....εγώ ακόμα αγκαλιά με την κολώνα και η κολλητή μου να έχει πέσει και να γελάει στα πατώματα. Ούτε που θυμάμαι από την ταραχή μου πως ξεκόλλησα...συνέχισα να περπατάω με χάρη....και απλά προσπαθούσα να το παίξω ανέμελη.

Το απόγευμα που με πήγε ο μπαμπάς μου στο νοσοκομείο μου διέγνωσαν διάσειση...και όχι ελαφρυάς μορφής:rolleyes:

εγω παλι ειχα ενα θεματακι με την μπαλα του μπασκετ(επαιζα 6 χρονια σε ομαδα)ολο καποιο απο τα δαχτυλα μου ηταν μπλε και πρησμενο,αλλα το κορυφαιο ειναι οτι εχει προσγειωθει ουκ ολιγες φορες πανω στην μυτη μου 10 ζευγαρια χερια να περιμενουν μια μπαλα απο το καλαθι και αυτη πανω στην μυτη μου γι αυτο εκανα διαφραγμα πριν 3 χρονια

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

βρε κοριτσια ειστε πραγματικα πολυ καλη παρεα αλλα αληθεια βρε αλκυονη και εγω θαυμαζω αυτη τη σταση ζωης που εχεις. οσο μπορουμε βεβαια να καταλαβουμε απο εδω μεσα. να σε χαιρονται οι ανθρωποι γυρω σου και να μου πεις σε παρακαλω που το βρισκεις το κουραγιο να συνεχισεις με τα παιδια και οσο παει?! εγω σκεφτομαι για το δευτερο και με πιανει πανικος!! ! οσο για τα ατυχηματα θα παρω μερος στο διαγωνισμο! αν και πρωτη εχεις ηδη ανακυρηχθει εσυ αλκυονη. λοιπον! στο λυκειο με χτυπησε αυτοκινητο, με πεταξε μερικα μετρα και εσπασα ποδι. πρηστηκε και αλλα διαφορα και οταν ηρθε ασθενοφορο επρεπε να μου κοψουνε το τζιν γιατι δεν εβγαινε αλλιως.! και γω ελεγα οχι οχι! ειναι το αγαπημενο μου!!

Διαφημίσεις

Συγνώμη κι όλας..... μου επιτρέπετε.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Έχω ρίξει το απίστευτο γέλιο με τις ιστορίες σας.....

1η γυμνασίου... κάπου στα 40 κιλά σκελετός (κι αν...)...

Έχω καθυστερήσει να πάω στη στάση του σχολικού λεωφορείου, το οποίο βλέπω στο βάαααθος (πολύ βάθος όμως) να έρχεται.

Πρέπει να περάσω απέναντι αλλά έχει ένα σχετικό μποτιλιάρισμα.... και τα αυτοκίνητα κινούνται με 0.5 χλμ/ώρα... ούτε σταματημένα, ούτε σε κίνηση. Κάποια στιγμή βρίσκω ένα μικρό "κενό" και ορμάω να περάσω απέναντι.

... Ώσπου καρφώνομαι πάνω σε έναν τύπο με ένα μηχανάκι! :shock: (Ο τύπος έκανε "σφήνες").

Εγώ μένω όρθια (!!) να τον κοιτάζω... κι αυτός στο πεζοδρόμιο πια ανάσκελα με τη μηχανή πάνω του... να κοιτάζει εμένα ... 40 κιλά άνθρωπο.......

Εγώ πάντως... δε χτύπησα σ' εκείνη τη φάση...... :lol:

... εκείνος ακόμα κι αν χτύπησε μάλλον το έκανε "γαργάρα".... ΠΟΥ να το πει και να τον πιστέψουν.... :lol:

Υ.Γ. Το πλοίο ακόμα...... σαλπάρει σε λίγο.... :lol:

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Αλκυομη χαιρομαι που το μικρουλι σου ειναι καλα...ευχομαι ποτε να μην ξαναζησεις τετοιες στιγμες και καμμια αλλη μανουλα βεβαια.Οσο για τα περιστατικα με τις τουμπες σας δεν εχω να αναφερω τιποτα εκτος απο ενα μικρο σκισιματακι στο μετωπο οταν επεσα πανω στην κοχη του σκαλιου της αυλης μας οταν ημουν ακομη στο δημοτικο...δεν συγκρινονται με τα δικα σας.Και παλι περαστικα και να δωσεις σε ολα τα μικρα σου πολλα φιλια.

το μοναδικο που εχω παθει εγω

ηταν οταν ημουν 8-9 χρονων, και περπατουσα στην Αχαρνων, τρωγοντας τυρογαριδακια...

και μου ρθε (μα ποσο κουφο??????)

να διαβασω τα συστατικα...

και καρφωθηκα με τη μυτη σ ενα στυλο της ΔΕΗ, τρομαξε η μανα μου να με ξεκαρφωσει..

πρεπει να εγινε καραμπολα, απο τους οδηγους στο υψος του αγιου ελευθεριου... οχι οτι ειχε λιωσει το συμπαν στο γελιο....

Αφού συνήλθα από το χτύπημα της μπολντόζας :lol::lol::lol: και μιας και το πλοίο δεν έχει φανεί ακόμα...

Δέκα χρονών παίζω σε μια πλατεία...ψάχνω δέντρο να σκαρφαλώσω...δεν βρίσκω κατάλληλο και αποφασίζω να ανέβω στο ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ...πέφτει η μεταλική πόρτα πάνω στο αριστερό μου πόδι...φόραγα πέδιλα...ποτάμι το αίμα.

Ήταν ένα ωραίο πρωινό του Οκτώβρη που απεργούσαν τα ταξί και οι νοσοκομειακοί γιατροί :cool:

Η μαμά μου αγκάρεψε ένα φορτηγάκι "εκτελούνται μεταφοραί" για να με πάει στο Παίδων, το οποίο λειτουργούσε με προσωπικό ασφαλείας.:cool::cool:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

ααααααα ααααααααααααα αααααααααααααα!!!

τωρα που ειπε η ντεμουλα για καφαο..

παλι, εκει γυρω στα 8-9..

παιζουμε κρυφτο στα χανια, εξω απο το σπιτι της θειας μου.. νυχτα..

και ειμαι τελευταια... δεν με εχει βρει αυτος που τα φυλαει, οποτε πεταγομαι απο την κρυψωνα μου,

τρεχω τρεχω τρεχω..

παω να φτυσω..

σκουντουφλαω...

και καρφωνομαι (με το πηγουνι αυτη τη φορα)

παλι

στην κολωνα της ΔΕΗ...

αυτες τις ξυλινες, με το ξεφτυσμενο ξυλο...

διαολε..

κατι ειχαν μαζι μου οι κολωνες!

...

και καρφωνομαι (με το πηγουνι αυτη τη φορα)

παλι

στην κολωνα της ΔΕΗ...

αυτες τις ξυλινες, με το ξεφτυσμενο ξυλο...

διαολε..

κατι ειχαν μαζι μου οι κολωνες!

:lol::lol::lol::lol:

Εγώ να δεις συνειρμό που έκανα από το ξεφτισμένο ξύλο...

Τρίτη λυκείου κάνω ελεύθερο σχέδιο για τις πανελλήνιες...ξύνω το μολύβι με το κοπίδι γιατί πρέπει η μύτη να είναι χοντρή...έχω φαεινή ιδέα :idea: αντί να ξύσω με φορά προς τα έξω να το κάνω ανάποδα για να τελειώνω πιο γρήγορα...αποτέλεσμα ένας αντίχειρας σε δύο φέτες (έχει αλλοιωθεί το αποτύπωμά μου) :lol:

Λιμενάρχα μου (alcyon) τι ώρα έχει καράβι;

etCDp3.png hk8kp3.png

:έχω φαεινή ιδέα :idea: αντί να ξύσω με φορά προς τα έξω να το κάνω ανάποδα για να τελειώνω πιο γρήγορα...αποτέλεσμα ένας αντίχειρας σε δύο φέτες (έχει αλλοιωθεί το αποτύπωμά μου) :lol:

εχω καρφωσει αντιχειρα με το συρραπτικο.. πηγα να πιασω 2 σελιδες, και ξεχασα να τραβηξω το δαχτυλο μου

Μου ήρθε σχετικό/άσχετο να ρωτήσω τι έχετε φάει ως παιδιά;

Έχω μασήσει κερί (μυρίζε μέλι που μου αρέσει πολύ)

Έτρωγα συστηματικά τα κεφάλια από τα σπίρτα (έχετε δοκιμάσει; γιαμ!)

Επίσης είχα μασήσει τσιγάρα (όσες είστε 40 άνω θα έχετε προλάβει τις τσίχλες σε μορφή τσιγάρου. Ε, μπέρδεψα το πακέτο μου με αυτό του μπετατζή που δούλευε στο εξοχικό μας).

Και όλο περιμένω πάλι τη στιγμή, να ξαναρθεί, το καράβι στο λιμάνι...

etCDp3.png hk8kp3.png

:lol: :lol: :lol:

Ok ok... Σααα να το βλέπω να 'ρχεται...

(αλλά δεν πιάνει μία... μπροστά στα τυρογαριδάκια και στο .... ΚΑΦΑΟ... :lol:)

ρε κοριτσια ειστε απιθανες! φιστικακι προσοχη στις κολωνες~~~~~~~~` απο μακρυα και αγαπημενες! ευχομαι σε ολες να ειναι μονο ολα αυτα παρελθον και να τα λεμε οπως τωρα καλη ωρα και να γελαμε!

όσες είστε 40 άνω θα έχετε προλάβει τις τσίχλες σε μορφή τσιγάρου.

Κι εγω τις προλαβα κι ας ειμαι κατα πολυ μικροτερη των 40

Ατυχημα που ειχα παθει και μου εχει μεινει ηταν στο λυκειο αν και δεν επαθα τιποτα..Πηγαινοερχομουν στο σχολειο με λεωφορειο γιατι το σχολειο μου ηταν σε αλλη περιοχη απο αυτην που εμενα..ειχαμε εναν χαζουλη καθηγητη και φυγαμε 5-6 ατομα μιση ωρα νωριτερα απο το τελος της τελευταιας ωρας και πηγαμε για μπιλιαρδο..(τελικα πεξαμε βελακια και πετυχα ενα συμμαθητη μου στον ωμο κι απο τοτε οποτε με εβλεπαν με αιχμυρο αντικειμενο εξαφανιζονταν,ασχετο!)

εχει περασει η ωρα με τα γελια και την καλοπεραση και οταν συνειδητοποιησα οτι ειχα αργησει να παω σπιτι,εφυγα τρεχοντας για να προλαβω το λεοφωρειο..για να φτασω στη σταση επρεπε να περασω εναν δρομο που αποκαλουσαμε δρομο του θανατου γιατι ερχονταν αυτοκινητα απο 8 μεριες και τα φαναρια δεν ηταν συγχρονισμενα..οποτε ετσι οπως τρεχω εγω με πρασινο για τους πεζους,φευγει κι ενας αλλος με πρασινο για τα αμαξια και καπου στη μεση συναντηθηκαμε..σκαω κατω με τον κωλο,εχει βγει ολο το στρινγκ απ εξω(τι το θελα τρομαρα μου) κι εχουν σταματησει 15 αυτοκινητα,ολοι αντρες για να δουν αν ειμαι καλα γιατι με πηρε στην λεκανη και αργησα λιγο να σηκωθω κι ενω ο οδηγος εχει φρικαρει και θελει να με τρεξει στο νοσοκομειο εγω σηκωθηκα και πηγα να φυγω..με τραβουσε να με παει στο νοσοκομειο,εγω να του λεω καλα ειμαι πρεπει να φυγω..μεχρι να με αφησει,ειχε φυγει το λεωφορειο οποτε φυρναω και του λεω"να ρε μαλ@κα(μουντζα)..τωρα εχασα το λεωφορειο..γιατι νομιζες οτι ετρεχα για το τιποτα?"εχει μεινει αμιλητος ο οδηγος..κι εγω "τωρα που το εχασα φερε τροχαια,ασθενοφορο και ο,τι αλλο θες" σηκωθηκα κι εφυγα προς την σταση κι αυτος για ενα 10λεπτο ηταν ακομα εκει..εφαγα μια γερη κατσαδα απο την αδερφη που αργησα να γυρισω(δεν της ειχα πει για το ατυχημα) ακομα την θυμαμαι..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...