Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλκυονακι.......

fistikaki

Recommended Posts

Σημασία έχει ότι είναι το παιδάκι καλά ...

Σημαδάκι έχω και εγώ από ράμματα (3) στο μάγουλο (είχα πέσει με τη στράτα).. Εγώ πάντως δεν θα το αποχωριζόμουν .. μου λένε ότι είναι η γοητεία μου .. (ψωνάρα ! :))

Όσο για τα μπιμπερό και εγώ δεν ξέρω τι να κάνω ... γάλα πίνει μόνο από γυάλινο και προσπαθώ να του μάθω και ένα εκπαιδευτικό ποτηράκι (της nuk - λέει ότι είναι bpa free - να το πιστέψω? made in Germany) για να πίνει το νεράκι του ... αλλά που ... πάλι με το γυάλινο του δίνω .. Από τη μια μας φοβίζουν με τα γυάλινα για ατυχήματα, από την άλλη λένε για τα πλαστικά τα χειρότερα ...

Τελικά έχω μπερδευτεί .. Σε όλα κάτι βγαίνει .. μια τα πλαστικά, μια τα γυάλινα, μια τα αφρόλουτρα, μια τα αντηλιακά με parabens .. τελικά πάει το παιδάκι μου το δηλητηριάζω και το εκθέτω σε κινδύνους .. Θα μας μουρλάνουν !(sorry off topic)

Αααα ... και εγώ σε κουκέτες κοιμόμουν μικρή (πάνω από 5 ετών μάλλον όμως) και στο επάνω κρεβάτι παρακαλώ ενώ ο αδερφός μου είναι μεγαλύτερος .... Πιο μικρά μας είχαν τα κρεβάτια δίπλα δίπλα και δεν χώραγες καλά καλά να μπεις στο δωμάτιο ... όχι να παίξουμε .. ούτε λόγος ... 60 τμ διαμερισματάκι ...

...ζω & υπάρχω για να σας βλέπω να μεγαλώνετε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 317
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σε νιωθω απολυτα!δεν εχεις φτασει στην αποδοχη εισαι σε φαση συνειδητοποιησης,ολοι οι ανθρωποι δεν αντιδρουν το ιδιο παντος οταν καποια μερα κλαψεις να νιωσεις καλα γτ τοτε πιστευω θα το αποβαλεις ολο αυτο απο το συστημα σου και τα λεω αυτα γτ εχω ζησει παρομοιες καταστασεις με τον μεγαλο μου.και που σε οτι τωρα μας φαινετε βουνο με τον καιρο πραγματικα και πιστεψε το δεν ειναι.παντοςδεν εχεις παθει πλακα με την μικρη?τι δυναμη που βγαζουν μια σταλιτσα ανθρωπακια!δωστην ενα φιλι μεγαλο απο μενα σε παρακαλω!

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

αχ αλκυονη μου ευτυχως εχεις το συζηγο σου που απο οτι καταλαβα σε στηριζει και σε καταλαβαινει. τα σημαδια καλη μου αν δεν τα δινετε εσεις καποια σημασια τοτε και η μικρη δεν θα νιωθει ασχημα. υπαρχουν βεβαια και οι εξωτερικοι παραγοντες αργοτερα (βλεπε σχολειο κ.λ.π.) αλλα και παλι εκει θα φανει τι δουλεια εχουμε κανει εμεις ως γονεις. βεβαια ευκολα τα λεμε εμεις τωρα που μεγαλωσαμε , ωριμασαμε και βλεπουμε πως αξια στη ζωη εχουν αλλα πραγματα απο την εξωτερικη εμφανιση αλλα ειπαμε εσεις σαν γονεις θα κανετε το καλυτερο για το παιδι. φιλακια καλη μου και καλη δυναμη σε ολες μας. να προσεχει ο θεος τα παιδακια μας

Ήμουν πολύ ζωηρό παιδί και επιπλέον έπαιζα κυρίως με αγόρια :mrgreen: Έχω κόψει και τα δύο φρύδια (τώρα που τα βγάζω ευτυχώς δεν φαίνεται), έχω σκίσει το πηγούνι, έχω ένα σημάδι από την αριστερή πλευρά της μύτης από πέσιμο σε σκάλα, έχω σπάσει δόντι (τώρα βέβαια το έχω φτιάξει, αλλά το είχα σπασμένο πολλά χρόνια) έχω, έχω, έχω και τι δεν έχω :lol::lol::lol:

Λοιπόν τα σημάδια ήταν πάντα αφορμή για να πιάνω συζήτηση. Αν έχετε δει μια από τις ταινιές "Φονικό Όπλο" που ο Μελ Γκίμπσον και η "Δεν θυμάμαι πως τη λένε" ξεκινάνε να συγκρίνουν τα σημάδια από τραυματισμούς και καταλήγουν στο κρεβάτι;...ε, κάπως έτσι ;)

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Αλκυόνη μου, σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να σε κάνω να νιώσεις άσχημα! Κι αν το έκανα άθελά μου σου ζητώ συγνώμη... Όσο για τα πλαστικά μπιμπερό έχεις απόλυτο δίκιο. Εγώ μόνο ένα έχω για το νεράκι που πίνει η μικρή. Και πάλι περαστικά... Όλοι έχουμε ατυχήματα στο ενεργητικό μας με τα ταλιμπανάκια μας...:)

Δε με αναστάτωσες καθόλου. :)

Ο μόνος λόγος που εκθέτω κάτι τέτοιο στο φόρουμ (άλλωστε το φυστικάκι με ρώτησε πριν πει λεπτομέρειες...), είναι γιατί πιστεύω πως ο καθένας θα βγάλει τα δικά του συμπεράσματα και θα αντλήσει πληροφορίες.

Δεν είμαι ο τύπος που κλαίει και οδύρεται και δύσκολα μπορεί κάποιος να με "ρίξει" ψυχολογικά, αν δεν το επιτρέπω εγώ στον εαυτό μου.

Επειδή γνωρίζω ακριβώς πού ήταν η δική μου ευθύνη κι επειδή ο χρόνος πίσω δε γυρίζει, αναλαμβάνω αυτό που μου αντιστοιχεί, και προχωράμε.

Δεν έχω πρόβλημα στην κριτική, κι αυτό γιατί μέσα από αυτή θα βγει κάτι (ίσως) για όλους όσους συμμετέχουν στο θέμα ακόμα κι από εδώ. Και βέβαια δε μπαίνω στη διαδικασία της "απολογίας" γιατί δεν υπάρχει κάνενας λόγος... ;)

Μarandnik καλά κάνεις και λες κάποια πράγματα. Η ενημέρωση είναι άλλωστε ο στόχος του φόρουμ... Πληροφορίες ψάχνουμε όλοι εδώ, σωστά;! ;) Δε σε ένιωσα επικριτική... μην ανησυχείς... καλά κάνεις και μιλάς! :)

Παρόλ' αυτά, δε νομίζω πως φταίει η επιλογή μας για αγορά κουκέτας, αλλά το ότι δεν τήρησα όπως έπρεπε τους κανόνες που είχα θέσει για την ασφαλή ύπαρξη της κουκέτας εντός του σπιτιού. Οι κανόνες δεν ήταν ανέφικτοι, επομένως η ασφαλής ύπαρξή τους στο σπίτι δεν ήταν ουτοπία. Αυτά όμως αφορούν τη δική μου οικογένεια, και σαφώς αν με ρωτήσεις δε μπορώ σε καμία περίπτωση να συστήσω κουκέτα σε παιδιά κάτω από 5-6 ετών και πάλι με επιφύλαξη για το χαρακτήρα τους.

Ήμουν πολύ ζωηρό παιδί και επιπλέον έπαιζα κυρίως με αγόρια :mrgreen: Έχω κόψει και τα δύο φρύδια (τώρα που τα βγάζω ευτυχώς δεν φαίνεται), έχω σκίσει το πηγούνι, έχω ένα σημάδι από την αριστερή πλευρά της μύτης από πέσιμο σε σκάλα, έχω σπάσει δόντι (τώρα βέβαια το έχω φτιάξει, αλλά το είχα σπασμένο πολλά χρόνια) έχω, έχω, έχω και τι δεν έχω :lol::lol::lol:

Λοιπόν τα σημάδια ήταν πάντα αφορμή για να πιάνω συζήτηση. Αν έχετε δει μια από τις ταινιές "Φονικό Όπλο" που ο Μελ Γκίμπσον και η "Δεν θυμάμαι πως τη λένε" ξεκινάνε να συγκρίνουν τα σημάδια από τραυματισμούς και καταλήγουν στο κρεβάτι;...ε, κάπως έτσι ;)

Εγώ πάλι ζωηρή δεν ήμουν...... αλλά τα "τυχερά μου" τα είχα.... Ειδικά ως φοιτήτρια...... Εκεί πια....... είχε παραγίνει......... :lol:

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Διαφημίσεις

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κι εμένα μου αρέσει αυτή η σκηνή!!

Πάμε μια "κόντρα" να απαριθμήσουμε τι έχει πάθει η καθεμιά μας, να διασκεδάσουμε λίγο;; (Δεν έχω πολλά, αλλά τα περιστατικά είναι........ :lol:)

Ψιτ... ξεκίνα!!!

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

:lol::lol:

Ξεκινάω από πάνω προς τα κάτω

2 ετών ετοιμαζόμαστε για ταξίδι...βαλίτσες έτοιμες στο σαλόνι...βρίσκω παιχνίδι να τις χρησιμοποιώ ως σκαλοπάτια...πάει το πρώτο φρύδι στο μαρμάρινο τραπεζάκι του σαλονιού. :cool:

Σειρά σου...

etCDp3.png hk8kp3.png

β' γυμνασίου, εν μέσω εξετάσεων, πάω να το παίξω πρωταθλήτρια. Συμμετείχα σε κάποιους αγώνες δρόμου, έφαγα σπρωξιά (ευγενή άμιλα το λένε.... πώς το λένε .... πώς το λένε...)... και έφυγα πάνω στο διαχωριστικό.

Σπασμένο αριστερό χέρι ... (φτου γκαντεμιά για εξετάσεις)

Σειρά σου..... :lol:

Διαφημίσεις

ασε demακο... εισαι χαμενη απο χερι...........

ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΝΤΑΛΙΚΑ

Ρε μαρτυριάραααα.... τον "άσσο" μου πας να ρίξεις?!! :lol:

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!

Αυτή φταίει -----------------------> fistiki .... :lol:

Πάω να φτιάξω "τούρτα"... και μου τρώει τα "κεράσια"!!! Πιάστε τη!!!! :lol: :lol: :lol:

Δεν ήταν ΝΤΑΛΙΚΑ!!

Μπουλντόζα ήταν...! :lol:

Αυτή φταίει -----------------------> fistiki .... :lol:

Πάω να φτιάξω "τούρτα"... και μου τρώει τα "κεράσια"!!! Πιάστε τη!!!! :lol: :lol: :lol:

Δεν ήταν ΝΤΑΛΙΚΑ!!

:shock::shock::shock::eek::eek::eek::shock::shock::shock:

Ε ενταξει τωρα που διευκρινησες αυτη τη διαφορα ηρεμησα!

2xgIp3.png1RTwp3.png

Διαφημίσεις

ε μα τι την παιδευεις ρε συ αλκυ την κοπελα??? αφου εισαι πορσε στα κουλα ατυχηματα!!! τι να σου κανει το φιατακι, η ντεμς??!!!

Έλα μου ντε, που πάω ο Καραμήτρος; :lol::lol:

Δεν ήταν ΝΤΑΛΙΚΑ!!

Sorry αλλά με τρώει η περιέργεια...για λέγε...

etCDp3.png hk8kp3.png

οκ οκ... άντε να το πω........ (νια νια νιαααα μαρτυριάρααααα) :lol:

Λοιπόν ... φοιτήτρια 2ο έτος.... ΚΡΗΤΗ:

Πρώτη μέρα στη σχολή...

Το σπίτι μου κοντά στο Πανεπιστήμιο, κι εγώ πάω με τα πόδια. Συναντώ τους συμφοιτητές μου (έξω σχεδόν από το Πανεπιστήμιο) που είχαν έρθει με το λεωφορείο. Πάω να προλάβω τη φίλη μου κι έτσι πρέπει να "προσπεράσω" μια άλλη επίσης πεζή φοιτήτρια...

Πεζοδρόμια στο Ηράκλειο... δεν παίζουν.

Μόλις κάνω την προσποίηση και την προσπέραση.... ακούω ένα.... ΝΤΟΥΠ. :confused:

Γυρίζω πίσω να δω ποιος με χτύπησε στο κεφάλι... (κάτι σε καρπαζιά ας πούμε από κουβά...). Κανείς...

Γυρίζω μπροστά.... βλέπω αίματα παντού... στα μαλλιά μου να στάζουν και να γίνονται κόκκινα! :shock:

Κοιτάω πιο πέρα βλέπω μια πλατφόρμα να μεταφέρει μια μπουλντόζα! Η μπουλντόζα εξείχε λίγο (το μπροστινό της μέρος, ήταν κάπως λοξά βαλμένο....) και με "πήρε" στο κεφάλι.

Σοκ οι φίλες μου!

Πάγωσαν και έμειναν στήλες άλατος.

Τους λέω "πάρτε τις πινακίδες του, και φωνάξτε το 166"

Κόκκαλο... καμία κίνηση!!

Βάζω πιο δυνατά τις φωνές....

Τους λέω και σταματάμε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο....

Βγαίνει η φίλη μου στη μέση του δρόμου, κάνει σήμα σε οδηγό.

Ο οδηγός σταματά (γιατί αλλιώς θα έπρεπε να περάσει από πάνω της...)

Μπουκάρουμε και οι τρεις μέσα (εγώ και δύο φίλες).

Ο οδηγός μένει κάγκελο ... :shock: :shock: :shock:

Του λέμε: "στο νοσοκομείο".

Πάμε στο νοσοκομείο, που ΔΕΝ εφημέρευε (αλλά ήταν πολύ κοντά). Είχε και απεργία... Γιατροί πουθενά...

Με βάζουν χειρουργείο για πρώτες βοήθειες.....

Σταματάνε την αιμορραγία.

Ήμουν μπρούμυτα στο φορείο (αναγκαστικά).

Με ρώτησαν τι έγινε (οι νοσοκόμες), τους εξηγώ.

Λίγη ώρα μετά... έρχεται ένας ειδικευόμενος.

Γιατρός (προς τις νοσοκόμες): Τι έπαθε;

Εγώ: Μπουλντόζα!

Γιατρός; ... (δε δίνει σημασία).... Τι έπαθε;

Εγώ: Μπουλντόζα!

Γιατρός (προς τις νοσοκόμες): Παραμιλάει;;

Νοσοκόμες (γελώντας): Όχι... Μπουλντόζα τη χτύπησε!

Γιατρός: :shock: :shock: :shock: :shock: ............ ....... Η.... η... μπουλντόζα είναι καλά????!!! :P:lol: :lol:

Απολογισμός...: Μεταφορά στο άλλο νοσοκομείο που εφημέρευε και δεν έχω ιδέα πόσα ράμματα στο κεφάλι.... 3-4 εκατοστά θλαστικό τραύμα ήταν (είπαν... τι να σημαίνει... δεν πολυ κατάλαβα... )

Coming up next: Πλοίο.... :lol:

καλα κοριτσια ειστε θεεεεες!!!!!

προσκυναω!!!!!

ειμαι μπροστα στο υπολογιστη και εχω μπει για να δω τι κανει το αλκυωνακι!!!!!!

χαιρομαι τα μαλλα που ειναι καλυτερα!!!!!!!περαστικα σας και αγυριστα......

αλλα ταυτοχρονα εχω πεσει τα ανασκελα και γελαω σιγανοφωνως γιατι κοιμαται η ευα και το αλλο μου μωρο.... (ο αντρας μου....)

σας φιλω και ο θεος να σας εχει καλα κι εσας και τις οικογενειες σας!!!! ειστε ΦΟΒΕΡΗ παρεουλα!!!!!!

σας χαιρεται η καρδια μου......

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

παντως αλκυον δεν σε γνωριζω προσωπικα αλλα μου κανει εντυπωση η γενικοτερη σταση ζωης σου..... απο τα λιγα θεματα που εχω καταφερει να διαβασω στο φορουμ παντα τα δικα σου ποστς ξεχωριζουν!!!

οσοι σε γνωριζουν πρεπει να ειναι πολυ τυχεροι.... μπραβο σου κοπελα μου....

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Του λέμε: "στο νοσοκομείο".

Πάμε στο νοσοκομείο, που ΔΕΝ εφημέρευε (αλλά ήταν πολύ κοντά). Είχε και απεργία... Γιατροί πουθενά...

Απολογισμός...: Μεταφορά στο άλλο νοσοκομείο που εφημέρευε και δεν έχω ιδέα πόσα ράμματα στο κεφάλι.... 3-4 εκατοστά θλαστικό τραύμα ήταν (είπαν... τι να σημαίνει... δεν πολυ κατάλαβα... )

Coming up next: Πλοίο.... :lol:

εισαι τυχερη νομιζω που εφημερευε το πεπαγνη και οχι το Βενιζελειο.....

αν κανω λαθος ας με συγχωρεσουν οι συντοπιτισσες Κρητικες αλλα νομζω οτι ειναι λιγακι καλυτερο το ΠΑγνη.....

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Με το 'να και με τ' άλλο ξέχασα να σας πω για το παιδί!! (αααχχχ πού το ΄χω το μυαλόοοο!!! )

Πήγαμε σήμερα για αλλαγή ...

Καλά φαίνεται (που το είδα χωρίς τα τσιρότα)... Πρέπει να έχει γίνει καλή δουλειά. Ελπίζω να επιβεβαιωθώ.

Σε 3 μέρες έχουμε άλλη μια αλλαγή και σε 5 μέρες από σήμερα, αν όλα πάνε καλά θα βγάλουμε τα ράμματα. Η γιατρός μου είπε πως όσο νωρίτερα βγουν, τόσο μικρότερο σημάδι θα αφήσουν.

Από διάθεση η μικρή .... σούπερ! Γελάει, τρέχει... μια χαρά. Καμιά φορά αν κάνει κάτι και το νιώσει το τραύμα της, σουφρώνει μια στιγμή το χειλάκι της, μας κοιτάει... Της λέμε πως όλα πάνε καλά.... σκάει χαμόγελο και τέλος...! :D

εισαι τυχερη νομιζω που εφημερευε το πεπαγνη και οχι το Βενιζελειο.....

αν κανω λαθος ας με συγχωρεσουν οι συντοπιτισσες Κρητικες αλλα νομζω οτι ειναι λιγακι καλυτερο το ΠΑγνη.....

Εγώ πάλι... είχα μια μόνιμη σύνδεση με το Βενιζέλειο... :lol:

Ε όχι ρε alcyon :lol::lol: πάω πάσο...τα δικά μου ατυχήματα είναι πταίσματα (απλά άφησαν σημάδια :cool: )

Αν υπάρχει κάποια survivor στην ίδια κατηγορία με την alcyon να πάρει τη θέση μου.

Εγώ θα πάρω πατατάκια. (άκουσα ότι το ποπ-κορν απαγορεύεται :roll: )

etCDp3.png hk8kp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...