Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλκυονακι.......

fistikaki

Recommended Posts

άσε φυστικάκι με τα δημόσια νοσοκομεία δεν βρίσκεις άκρη, ειδικά στις παιδιατρικές κλινικές στην περιφέρεια...

να σας πω, πέρισυ μετα την εγχείρηση έγινε η μικρή μου δυσκοίλια και πήγαμε να της κάνουμε κλίσμα γιατί είχε μέρες να ενεργηθεί το μωρο και πονούσε υπερβολικά στην κοιλιά της...καταλαβαίνεις τώρα φύγαμε και μεις αρων-αρων και δεν πήραμε πάνα, βέβαια είχε καθαρίσει το παιδι και δεν το σκεφτήκαμε...

ζητησα πάνα από εκεί και δεν είχαν!μου δώσανε απλα χαρτια..βέβαια χάλια γίναμε αλλα βραστα...πας να γίνεις καλά και βγαίνεις χειρότερα.

433965qzur0la2nd.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 317
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μα, να ζητησει σαπουνι η μανα του παιδιου.... :roll::roll::roll:

απαιτησεις που εχει ο κοσμος ρε φιλε......

πτιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, που λενε και στο χωριο μου...

Διαφημίσεις

δε διαβασες? στο θεμα σου ειχε παει να γραψει η αλκυ, και στα 22 δευτερολεπτα που ελειψε εγινε το κακο!!

αλλη φορα θα ρωτας... 'κοριτσια, να ανοιξω τοπικ? εχετε ασφαλισει παιδια, σκυλια, γατια, παραθυρα, πορτες, μπιμπερα??????'

ετσι γινονται αυτες οι δουλειες...

- πλακα πλακα............... ποση ωρα θελει να γινει το κακο??? 2 δευτερολεπτα? 3? μεχρι ν ανοιγοκλεισεις τα ματια σου?

Αχ Αλκυώνη με λαχτάρισες, αλλά στο τέλος όλα καλά :D

Μεγάλη λαχτάρα σε βρήκε, όσα δεν φέρνει ο χρόνος τα φέρνουν λίγα δευτερόλεπτα.

Πια δεν έχω απαίτηση τίποτε να μην συμβεί (είναι απίθανο), αλλά παρακαλάω όλα να είναι περαστικά.

Σιδερένια να είναι όλα τα παιδάκια!!!

KOPITΣIA κ εμείς πριν ενα χρόνο π έφαγε ο κωνσταντίνος το τσιγάρο δεν είχαν πανα να μου δώσουν.

Γιαυτό να έχετε μια τσαντα έκτακτης ανάγκης για τέτοιες περιπτώσεις-ΧΤΥΠΆ ΞΎΛΟ,ΑΧΡΕΊΑΣΤΗ ΝΑ ΕΊΝΑΙ-

Αχχχ όσο ήμουν ελεύθερη είχα τσάντα έκτακτης ανάγκης για παραλία.για ξαφνικές αποδράσεις...

Διαφημίσεις

δε διαβασες? στο θεμα σου ειχε παει να γραψει η αλκυ, και στα 22 δευτερολεπτα που ελειψε εγινε το κακο!!

αλλη φορα θα ρωτας... 'κοριτσια, να ανοιξω τοπικ? εχετε ασφαλισει παιδια, σκυλια, γατια, παραθυρα, πορτες, μπιμπερα??????'

- πλακα πλακα............... ποση ωρα θελει να γινει το κακο??? 2 δευτερολεπτα? 3? μεχρι ν ανοιγοκλεισεις τα ματια σου?

:P

συγνωμη αλκυονιτσα !αλλη φορα θα γραφω σε παρενθεση (ασφαλιστε τα παιδια!:lol:)

ευτυχως ολα ειναι καλα

Διαφημίσεις

Για τα σημαδάκια είναι καλή κι η kelosoft (δεν ξέρω αν επιτρέπεται σε παιδάκια, ρώτησε). Επίσης το βαλσαμέλαιο είναι το πιο υγιεινό για τέτοιες περιπτώσεις γιατί πρόκειται για εκχύλισμα σε λάδι από το φυτό υπερικό (ή βαλσαμόχορτο ή σπαθόχορτο). Ο λαός λέει ότι γιατρεύει κάθε "πληγή από σπαθί" (και γυαλί και νυστέρι και καψίματα). Ρώτησε σε φαρμακεία της περιοχής σου και ζήτα να στο φτιάξουν. Φυσικά πάρε και γνώμη γιατρου... Πολλά περαστικά.

it's never too late to start all over again

Πολλά φιλιά κι από μας στην μικρή ταρζανούλα. Σιδερένια να είναι.

Υ.Γ. Την επόμενη φορά αφήστε την απλά να πιπιλήσει το δάχτυλό της, έτσι;:wink:

.....δε νομίζω τάκη....

Γεια σου Αλκυώνη. Μόλις είδα κι εγώ το θέμα της λαχτάρας που περάσατε. Να σου ευχηθώ να είναι σιδερένια η μικρούλα, περαστικά της και να μη σε ξαναλαχταρίσει ποτέ.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ.

1457745k8p286od3g.gif

............... κι αλλη φορα να σαι πιο σαφης στα μνμ σου!! να μη νομιζω οτι εισαι μεθυσμενη!!! :lol::lol::lol:

περαστικα κι αγυριστα..... φιλακια στο αλκυονακι.. και κοιτα να ηρεμησεις λιγο... σαλταρισμενη:mrgreen::mrgreen:

(καλα, εγω στη θεση σου θα μουν σε καταστολη... :( )

Λέω στην αναισθησιολόγο κατά την ανάνηψη..... "Είναι ΟΚ? Μπορώ να λιποθυμήσω τώρα με την ησυχία μου?" Κι εκείνη το πήρε στα σοβαρά και μου λέει, αν είναι να λιποθυμήσεις... άσε το παιδί και κάτσε εκεί. Θα σε περιμένει!

Άσε που από το άγχος ξέχασα να ειδοποιήσω το σύζυγο πως είχε τελειώσει η επέμβαση και το έμαθε μισή ώρα αργότερα.....! :oops:

Μάχιμο και το μικρό αλκυωνάκι ένα μικρό σημαδάκι για να θυμάστε την πρώτη σας αναρρίχηση περαστικά και αγύριστα οι υπόλοιπες περιπέτειες σας να είναι ανώδυνες τόσο για το μικρό όσο και για την μαμά.

(πάνα ζήτησες?τςτςτς ντροπή ..σε πετσέτα πάντως η απάντηση που είχα πάρει ήταν κυρία μου που νομίζεται πως είστε?νοσοκομείο είμαστε εδώ..μάλιστα κι εγώ νόμιζα πως βρισκόμουν διακοπές σε ξενοδοχείο).

Πετσέτα!!! Ούτε που μου πέρασε από το μυαλό!!!

Κι έλεγα.... τι λείπει στο μπάνιο... τι λείπει!! :P

αμα επεφτε φακελακι κ πανα θα εβρισκαν κ απολα:evil:

Σιγά μη ρίξω φακελάκι!!!

Δε τα δίνω καλύτερα φακελάκι στον περιπτερά, να διαλέξω και μάρκα!!!:mrgreen:

Ρε φυστίκι..... γιατί μου αγχώνεις τη Δήμητρα?????

Κυνηγητό παίζαμε με τα παιδιά..... άγριο τρεχαλητό... κάναμε τα λιονταράκια.....

Μόνο κλάσματα του δευτερολέπτου αρκούν. Κι ακόμα λιγότερα αρκούν για να πας στον άλλο κόσμο και να ρθεις... από το άγχος, το σοκ και τις μαύρες σκέψεις.

Ακόμα πετάγομαι με το παραμικρό.....

Καλά βρε κορίτσια, σε νοσοκομείο της επαρχίας ζητάτε πάνες?Έδώ γιατρούς δεν έχουν...

Αυτός ήταν και ένας από τους διάφορους λόγους που φύγαμε. ΑΝ υπήρχε θέμα νευροχειρουργικό, τότε το παιδί θα έπρεπε να μεταφερθεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο (στην άαααλλη πλευρά της πόλης). Το σπίτι μου όμως είναι 5 λεπτά από το πανεπιστημιακό. Άρα είμαι μάλλον ασφαλέστερη στο σπίτι μου... γιατί θα φτάσω πιο γρήγορα!! :roll:

:P

συγνωμη αλκυονιτσα !αλλη φορα θα γραφω σε παρενθεση (ασφαλιστε τα παιδια!:lol:)

ευτυχως ολα ειναι καλα

Έχεις τίποτα σύμβαση με κανέναν..... ασφαλιστή????? :P:p:p:p:p

Όσο για το δαχτυλάκι στο στόμα.... Τώρα έχω ΚΑΙ εντολή γιατρού να μη το βάζει........... Δυσκολεύεται η μικρή με αυτό το θέμα. Εχθές που είχε τρομάξει, χάιδευε τα μαλλιά της με τα χέρια.

Τώρα είμαστε ξαπλωμένες στο κρεβάτι, και την προσέχω για να μη βάζει το χεράκι στο στόμα... και χαζεύω εδώ.... ενώ εκείνη αντί να κοιμάται.... με χαϊδεύει στο χέρι.... η γλυκιά μου.... :D

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

αχ τι περάσατε,ευτηχώς πέρασε...

τι ζητάμε από τα νοσοκομεία!!!εδώ εγχείρηση σου κάνουν και σου λένε φέρε τα αναλώσιμα...βαμβάκι,γάζες!!

πάντως μου κάνει εντύπωση για την πάνα...γέννησα στο χατζηκώστα,και κάθε μέρα έπλεναν το μωρό και μου το έφερναν με 5 πάνες,την ημέρα.

καλά σαπούνι δεν υπάρχει εννοείται...μου έδωσαν όμως betadin να πλένομαι...

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...