Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τι θεωρείτε εσείς ανώμαλο στις σχέσεις κ στον έρωτα;

mariantinos

Recommended Posts

εγω παντως με τον τζοννυ ντεπ, θα εκανα οτιδηποτε...

και θα σας αφηνα και να βλεπετε! ;)

ανωμαλη!!!! διαστροφικά αρρωστηηηηηηη:wink:

(υπάρχουν και καλύτεροι)

q8SSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 93
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Περισσότερες δημοσιεύσεις

sesame μπορείς να πας πεις μέχρι πόσες φορές τη μέρα/βδομάδα/μήνα/χρόνο ΔΕΝ ειναι ανωμαλία? Να ξέρουμε να μη ξεπερνάμε το όριο δηλαδη.

να ρωτήσω και κάτι άλλο? Η ομοφυλοφιλία ειναι διαστροφή?

Δεν κατάλαβες τι εννοώ....αν κάποιος αυνανίζεται μόνο....αλλά συνέχεια, ΄το μυαλό του είναι εκεί βρε παιδί μου......δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο, τότε είναι διαστροφή...

Και όχι δε θεωρώ την ομοφυλοφιλία διαστροφή.......

Και όχι δεν το παίζω Μπαμπινιώτης.......και συγνώμη αν σας ξενέρωσα......

στον ερωτα αισθησιακο ειναι οταν χρησιμοποιεις ενα φτερο.

διαστροφη ειναι οταν χρησιμοποιεις ολοκληρη την κοτα!

Χαχαχα.......Να ο τέλειος ορισμός της διαστροφής...και όχι από τον Μπαμπινιώτη

Κάτσε βρε κορίτσι μου.εγώ δηλαδή αν την BPIΣKΩ πχ να μου δένουν με μαντίλι τα μάτια(ΜΑΝΤΊΛΙ=ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΟ)είμαι άρρωστη;;;

Δεν ξέρω..

Εσύ πες μου, αν αυτό που είπε μια κοπέλα παραπάνω είναι άρρωστο.....το να σου δένουν το λαιμό ας πούμε........είναι?

Διαστροφή είναι επίσης να χρησιμοποιούνται αντικείμενα....αν θεωρήσουμε τον υπολογιστή αντικείμενο.....τότε είναι....θα μου πεις σε αυτή την περίπτωση ο υπολογιστής είναι το μέσο για να φτάσω στο αντικείμενο (του πόθου να πω?) τέλος πάντων.....δεν παύει να είναι άρρωστο...από την άλλη αυτοί που κάνουν σάιμπερ σεξ ίσως είναι και το μόνο σεξ που κάνουν.......

Για να τα ξεκαθαρισουμε λίγο με ένα απλό παράδειγμα.....ο αυνανισμός δεν είναι ανωμαλία.....αν όμως κάποιος αυνανίζεται συνέχεια είναι.....

τότε όλοι ανώμαλοι είμαστε!και το κρεβάτι αντικείμενο είναι:wink::wink:

Διαφημίσεις

sesame μπορείς να πας πεις μέχρι πόσες φορές τη μέρα/βδομάδα/μήνα/χρόνο ΔΕΝ ειναι ανωμαλία? Να ξέρουμε να μη ξεπερνάμε το όριο δηλαδη.

Κ

Εγώ την εχω την απορία...

Αυτο πιστευω κι εγω...Στην τελικη το πως τη βρισκω με τον αντρα μου στο κρεβατι δεν αφορα και κανεναν.

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!για άλλο ΛOΓO όπως είπα άνοιξα το θέμα.

στον ερωτα αισθησιακο ειναι οταν χρησιμοποιεις ενα φτερο.

διαστροφη ειναι οταν χρησιμοποιεις ολοκληρη την κοτα!

Φτερό=αντικείμενο.ουουου άρρωστη :-P

Συμφωνώ!θέλαμε μ μια φιλη να γελάσουμε κ πήραμε μια ταινία μ τίτλο η πινακοθήκη της διαστροφής...να MHN σας πω τι EIΔAN τα μάτια μας...

Επίσης ένας φίλος είδε μια ταινία με εμετουσ...ούτε εδώ δεν θέλετε να ξέρετε τι γινόταν!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:!!!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

εγω καταλαβα τι εννοει η sesame

οτι ολοι οι αντρες βλεπουν πορνο κ αυνανιζονται ειναι πασιγνωστο.ειδικα σε νεαρες ηλικιες η σε ηλικιες που ειναι χωρις συντροφο!αν καποιος ομως ρε παιδια το κανει καθε μερα κ 3 κ 4 φορες .ειναι μονιμως με μια τσοντα κ το π... στο χερι ε τοτε αυτο τι ειναι?νορμαλ?η αν ο αντρας μου ολη μερα την εβγαζε ετσι εμενα δε θα με ενοχλουσε?

η οταν καποιος περναει καθε μερα κ πολλες ωρες την ημερα στο ιντερνετ ψαχνοντας τη μια κ την αλλη για να ανταλλαξουν βρωμολογα!κ ολη μερα ειναι κολλημενος σαυτο!εγω πχ δε θα αφηνα τον αντρα μου να κανει παρεα με κανενα απο τα παραπανω ατομα.ουτε με καποιον που ξημεροβραδυαζεται στα σαιμπερ σεξ ουτε με καποιον που ειναι ολη μερα με μια πορνο ταινια στο χερι κ το αλλο χερι σε ετοιμοτητα!μιλαμε οταν κατι γινεται σε υπερβολικο βαθμο.

Δεν κατάλαβες τι εννοώ....αν κάποιος αυνανίζεται μόνο....αλλά συνέχεια, ΄το μυαλό του είναι εκεί βρε παιδί μου......δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο, τότε είναι διαστροφή...

Και όχι δε θεωρώ την ομοφυλοφιλία διαστροφή.......

Και όχι δεν το παίζω Μπαμπινιώτης.......και συγνώμη αν σας ξενέρωσα......

Εγώ AYTON θα τον χαρακτήριζα σεξομανη,αν θέλει όμως να κάνει σεξ ΣYNEXEIA το θεωρείς διαφορετική περίπτωση;

Όπως είπαν πολλά κορίτσια περί ορέξεως κολοκύθοπιτα...

Ο τρόπος π το έθεσεσ είναι σαν να υπάρχουν κάποιοι κανόνες για το τι είναι άρρωστο ή όχι.

Δεν είναι έτσι.αυτό π εσυ θεωρείς άρρωστο, για πολύ κόσμο ίσως είναι φυσιολογικό.

οτι ολοι οι αντρες βλεπουν πορνο κ αυνανιζονται ειναι πασιγνωστο.ειδικα σε νεαρες ηλικιες η σε ηλικιες που ειναι χωρις συντροφο!αν καποιος ομως ρε παιδια το κανει καθε μερα κ 3 κ 4 φορες .ειναι μονιμως με μια τσοντα κ το π... στο χερι ε τοτε αυτο τι ειναι?νορμαλ?η αν ο αντρας μου ολη μερα την εβγαζε ετσι εμενα δε θα με ενοχλουσε?

η οταν καποιος περναει καθε μερα κ πολλες ωρες την ημερα στο ιντερνετ ψαχνοντας τη μια κ την αλλη για να ανταλλαξουν βρωμολογα!κ ολη μερα ειναι κολλημενος σαυτο!εγω πχ δε θα αφηνα τον αντρα μου να κανει παρεα με κανενα απο τα παραπανω ατομα.ουτε με καποιον που κημεροβραδυαζεται στα σαιμπερ σεξ ουτε με καποιον που ειναι ολη μερα με μια πορνο ταινια στο χερι κ το αλλο χερι σε ετοιμοτητα!μιλαμε οταν κατι γινεται σε υπερβολικο βαθμο.

Αυτό που περιγράφεις είναι εθισμός (και μάλιστα πολύ ισχυρός) και έχω ακούσει το γνωστό σεξολόγο να λέει ότι όταν ενήλικο άτομο τη βρίσκει μόνο αυνανιστικά, αυτό δεν είναι καθόλου νορμάλ. Τώρα το ότι μπορεί να πηγαίνει με πολλές στο διαδίκτυο, δεν μου λέει και πολλά, αφού και σε αληθινές σεξουαλικές σχέσεις αυτά τα άτομα θα είχαν τον ίδιο προφίλ πολυγαμίας.

Αυτό πάλι με τον πνιγμό την ώρα του σεξ, το άκουσα πρώτη φορά πριν από 3-4 χρόνια από μια φίλη μου που μου είπε ότι γνωστή της χώρισε γι΄αυτό το λόγο... Έμεινα με το στόμα ανοιχτό σαν χάνος όταν άκουσα τις περιγραφές... Ο άντρας της κοπέλας αυτής το έκρυβε και είχε νοικιασμένο μόνιμα δωμάτιο (νομίζω σε ξενοδοχείο) όπου πήγαινε μια συγκεκριμένη πόρνη που το δεχόταν όλο αυτό το σκηνικό... Εντάξει, αν δεν είναι διαστροφή αυτό (το να πνίγεις τον άλλον σαν κουνέλι και να ηδονίζεσαι) τότε τί είναι;;;

Αυτό πάλι με τον πνιγμό την ώρα του σεξ, το άκουσα πρώτη φορά πριν από 3-4 χρόνια από μια φίλη μου που μου είπε ότι γνωστή της χώρισε γι΄αυτό το λόγο... Έμεινα με το στόμα ανοιχτό σαν χάνος όταν άκουσα τις περιγραφές... Ο άντρας της κοπέλας αυτής το έκρυβε και είχε νοικιασμένο μόνιμα δωμάτιο (νομίζω σε ξενοδοχείο) όπου πήγαινε μια συγκεκριμένη πόρνη που το δεχόταν όλο αυτό το σκηνικό... Εντάξει, αν δεν είναι διαστροφή αυτό (το να πνίγεις τον άλλον σαν κουνέλι και να ηδονίζεσαι) τότε τί είναι;;;

ελεος!!!

:shock::shock::shock:

Δεν ξέρω..

Εσύ πες μου, αν αυτό που είπε μια κοπέλα παραπάνω είναι άρρωστο.....το να σου δένουν το λαιμό ας πούμε........είναι?

Αυτό ΛEΩ κ Εγώ κ πολλά άλλα κορίτσια,όπως την βρίσκει ο καθένας...

Ξέρεις υπάρχει ολόκληρη θεωρία ΓYPΩ απ την αίσθηση του πνιγμού λίγο πριν την "ολοκλήρωση"

.επίσης εχω ακούσει πως AYTOYΣ π τους κρεμανε,EKEINH την στιγμή "ολοκληρώνουν"

Κ εκεί λένε πως φυτρώνει το φυτό μανδραγόρας π έχει ανθρωπόμορφο σχήμα.

Οι μάγισσες της παλιάσ εποχής πήγαιναν κ μάζευαν το φυτό αυτό,το έτριβαν πάνω σε σκουποξύλα,καθόταν πάνω... κ τους προκαλούσε παραισθήσεις...νόμιζαν ότι πετούσαν κτλ.

Έτσι έχει μείνει η εικόνα της μάγισσασ πάνω σε σκούπα να πετάει!

ΆΣΧΕΤΑ ΌΛΑ AYTA αλλά τα ΘYMHΘHKA κ τα είπα.

Διαφημίσεις

Διαστροφή είναι επίσης να χρησιμοποιούνται αντικείμενα....αν θεωρήσουμε τον υπολογιστή αντικείμενο.....τότε είναι....θα μου πεις σε αυτή την περίπτωση ο υπολογιστής είναι το μέσο για να φτάσω στο αντικείμενο (του πόθου να πω?) τέλος πάντων.....δεν παύει να είναι άρρωστο...από την άλλη αυτοί που κάνουν σάιμπερ σεξ ίσως είναι και το μόνο σεξ που κάνουν.......

Για να τα ξεκαθαρισουμε λίγο με ένα απλό παράδειγμα.....ο αυνανισμός δεν είναι ανωμαλία.....αν όμως κάποιος αυνανίζεται συνέχεια είναι.....

εμένα πάντως με ενοχλούν περισσότερο αυτοι που αυνανίζονται συνέχεια με τη μεταφορική κι όχι την κυριολεκτική έννοια της λέξης

η οταν καποιος περναει καθε μερα κ πολλες ωρες την ημερα στο ιντερνετ ψαχνοντας τη μια κ την αλλη για να ανταλλαξουν βρωμολογα!κ ολη μερα ειναι κολλημενος σαυτο!εγω πχ δε θα αφηνα τον αντρα μου να κανει παρεα με κανενα απο τα παραπανω ατομα.ουτε με καποιον που ξημεροβραδυαζεται στα σαιμπερ σεξ ουτε με καποιον που ειναι ολη μερα με μια πορνο ταινια στο χερι κ το αλλο χερι σε ετοιμοτητα!μιλαμε οταν κατι γινεται σε υπερβολικο βαθμο.

Αυτό είναι sex maniac!

Ξέρεις όμως κάποιες φορές οι ορμόνες, μας παίζουν περίεργα παιχνίδια...κ οι ομοφυλόφιλοι παιχνίδι των ορμονών δεν είναι;

εγω παντως με τον τζοννυ ντεπ, θα εκανα οτιδηποτε...

και θα σας αφηνα και να βλεπετε! ;)

ο απόλυτος άντρας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειδικά στις ταινίες τύπου "ακέφαλος καβαλάρης", "from hell" που είναι και ψιλό σάικο!!!!!!!!!!!!!!!!!

σιγά μη καθόμασταν μόνο να βλέπουμε..........

γιατί κυρία μου να κρατήσεις το φιλετάκι για πάρτη σου;;;;;;;;;

[/b] εμένα πάντως με ενοχλούν περισσότερο αυτοι που αυνανίζονται συνέχεια με τη μεταφορική κι όχι την κυριολεκτική έννοια της λέξης

XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA

Είσαι θέα!τέλος!

το είπα κι αλλού........

αλλά θα το ξανά πω...........

πως είναι δυνατόν να προτιμάς το κάθε σαιμπερ σεξ από το φιλέτο στο κρεβάτι σου;;;;;;;;;

φυσικά ο καθένας όπως τη βρίσκει....... μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, σκεπτόμενοι (θέλω να πιστεύω) άνθρωποι είμαστε.... άρα άν κι οι δυο γουστάρουν γιατί όχι;;;;;;;;;;

αλλά εγώ θα προτιμήσω το φιλέτο κι όχι το πληκτρολόγιο..........

Αυτό ΛEΩ κ Εγώ κ πολλά άλλα κορίτσια,όπως την βρίσκει ο καθένας...

Ξέρεις υπάρχει ολόκληρη θεωρία ΓYPΩ απ την αίσθηση του πνιγμού λίγο πριν την "ολοκλήρωση"

.επίσης εχω ακούσει πως AYTOYΣ π τους κρεμανε,EKEINH την στιγμή "ολοκληρώνουν"

Κ εκεί λένε πως φυτρώνει το φυτό μανδραγόρας π έχει ανθρωπόμορφο σχήμα.

Οι μάγισσες της παλιάσ εποχής πήγαιναν κ μάζευαν το φυτό αυτό,το έτριβαν πάνω σε σκουποξύλα,καθόταν πάνω... κ τους προκαλούσε παραισθήσεις...νόμιζαν ότι πετούσαν κτλ.

Έτσι έχει μείνει η εικόνα της μάγισσασ πάνω σε σκούπα να πετάει!

ΆΣΧΕΤΑ ΌΛΑ AYTA αλλά τα ΘYMHΘHKA κ τα είπα.

τι λες τωρα;;;;;;;;;;

πολύ ενδιαφέρον αυτό με τις μάγισσες!!!!!!!!!!!!!

και συγνώμη, που τον κρεμάνε το τύπο ή τη τύπισσα;;;;

και ποιον πνίγουν;;; τον άντρα ή τη γυναίκα;;;; ή δε παίζει ρόλο;;;;

κ συγκεκριμενα το ψαρονεφρι!:lol:

θα παρακαλούσα θερμά, οι συζητήσεις περί φαγητών να λείπουν.....

εχω ζαχαρο λεμε και τρώω ένα σωρο αηδίες κι αυτές με το σταγονόμετρο............

τι λες τωρα;;;;;;;;;;

πολύ ενδιαφέρον αυτό με τις μάγισσες!!!!!!!!!!!!!

και συγνώμη, που τον κρεμάνε το τύπο ή τη τύπισσα;;;;

και ποιον πνίγουν;;; τον άντρα ή τη γυναίκα;;;; ή δε παίζει ρόλο;;;;

Για τους άντρες!όταν τους κρεμανε.έτσι εχω ακούσει.χέρι στην ΦΩTIA δεν βάζω ε!

Αλλά για το άλλο γενικά για τον πνιγμό λίγο πριν την ολοκληρώση ότι προκαλεί πολύ μεγαλύτερο κ εντονότερο οργασμό έχει αναπτυχθεί ολόκληρη θεωρία.

http://neraidokosmos1.wordpress.com/2007/10/16/madr/

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...