Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

sos ERROR σε laptop

Baby A

Recommended Posts

alcyon, σου έχω τη λύση!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΕΤΑ ΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!!!! Α! και αυτό με το καλώδιο το έχω κάνει κι εγώ...:rolleyes: πριν μια εβδομάδα που φρίκαρε το λαπτόπι και αποφάσισα να κάνv ξανά εγκατάσταση των windows! Είμαστε πολλές μη νομίζεις, απλά είμαστε σκόρπιες!

ΥΓ. Πετάς ένα κομματάκι κέικ;;;; please.........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 52
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια, ευχαριστώ για τη συμπαράσταση...!!!!

Ό,τι υπάρχει σε F... το έχω πατήσει και με όλους τους πιθανούς συνδυασμούς....

Ctrl+Alt+...... και σκέτο και γενικά .....δεν έχω αφήσει πλήκτρο για πλήκτρο......

Τίποτα...

Ερώτηση:

Στο Linux βλέπει τα partition... στο ένα είναι το παλιό λειτουργικό (αυτό θέλω να κάνω φορματ), το άλλο περιέχει δεδομένα που δε θέλω να χάσω... Αλλά δε μου δείχνει... ποιο αντιστοιχεί σε ποιο....

Ξέρει κανείς πώς να μην καταστρέψω τα δεδομένα μου από λάθος;;;

(Γιατί σύμφωνα με το νόμο του Μέρφυ.... τότε ΣΙΓΟΥΡΑ θα επιλέξω για διαγραφή το κομμάτι που δε θέλω να χάσω). :lol:

Υ.Γ. Κέικ ... χμμμ μπορώ να σου στείλω... αλλά να ξέρεις ... έφαγα το γύρω-γύρω....... έχει μείνει η ψύχα.... :lol:

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

αλκυοοον πετα τον τενεκε!:lol:

αυτο με το φ8 που σου ειπα το εκανες ?ναι το εσενσιαλς εχω κ εγω!

παντως λαπτοπ χωρις κουλερ μαστερ δε γινεται.το ανεμηστηρακι εκει κατω που ειναι δε παιρνει αερα!

δίαιτα δίαιτα!!!!! την τούρτα προχθές όμως την "χτύπησες" :lol::lol::lol: :lol::lol::lol:

Δεν τον πας μια βόλτα από το μαγαζί που είναι στα Παλούκια όπως πάμε για τα φέρρυ, δυο τρια στενά μετά το στενό που στρίβεις για τον παιδικό σταθμό!!! Δεν είναι από τους σύνηθες "επιχειρηματίες" του νησιού που κοιτάνε να στην φέρουν!!!

Αλκυόνη δοκίμασες την ώρα που ανοίγει το λάπτοπ να πατήσεις F8, ώστε να σε βάλει στο μενού που γίνεται εγκατάσταση ξανά τον windows???

Εγώ πάντως πέρσι που είχα αντιμετωπίσει πρόβλημα (toshiba), τελικά τα είχε παίξει ο σκληρός, ήταν στην εγγύηση και αλλάχτηκε. Φυσικά με ταλαιπώρησαν, γιατί ενώ τον είχα κάνει φορμάτ, τα ξανάφτυσε τους τον έστειλα, τον ξανακάνανε, μου τον στείλανε και τους τον ξανάστειλα και μου άλλαξαν τον σκληρό. Ωστόσο είχε πάει Οκτώβριος και εγώ είχα αρχίσει τις εργασίες για το πανεπιστήμιο και έχασα υλικό, γιατί δεν έμπαινε ούτε σε safemode!!!!!!!!

το ανεμιστηράκι που αναφέρατε παραπάνω βοηθάει πολύ!!

το antivirus της microsoft, είναι το microsoft essential!!!!!!!!!

Γιατί με διαβάλλεις;;; :mrgreen: Μάλλον δεν κοίταξες το πιατάκι που άφησα φεύγοντας (και έφαγε και η μικρή μην ξεχνιόμαστε...):lol::lol::lol:

Ω θεοί του Ολύμπου και χοντρή και με χαλασμένο υπολογιστή... Όλα τα κακά της μοίρας μου έχω...:lol::lol::lol:

Εντάξει θα το πάω το ρημάδι, αλλά βρήκα και τη βαριοπούλα από την αποθήκη καλού κακού...:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Ρε Δήμητρα ΠΩΣ να αποθηκεύσω αυτά που θέλω? Με ΠΟΙΟ υπολογιστή να "δω" τον δίσκο "φάντασμα"? :lol:

Πασχαλίτσα... σε βλέπω οργανωμένη!! Έχεις και βαριοπούλα!!!! Αχχχ πού πάω εγώ με το σφυράκιιιιι????

Τι κούλερ μάστερ μας λές βρε Δήμητρα.... Βάλε ένα πακέτο τσιγάρα από κάτω (δεν καπνίζω, του άντρα μου έπερνα) και κάντο σαν "τακούνι". Μια χαρά αέρα παίρνει και δεν αναπτύσσονται τέτοιες θερμοκρασίες.

4 χρόνια.... δε θυμάμαι πότε τον είχα κλειστό....... :lol:

Εντάξει... δεν πέρναγε και τις καλύτερες μέρες..... :lol:

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Φταινε τα Vista λετε ε???

Εμενα στον παλιο μου καηκε 2 φορες η μητρικη...ειχε λεει προβλημα απο τη μανα της.. την πρωτη ηταν στην εγγυηση κ την αλλαξαν.. στη δευτερη δεν ηταν κ επειδη ο τεχνικος "μεταξυ μας" μου ειπε οτι στανταρ στο εξαμηνο θα ξαναχαλασει δεν εκανα καν τον κοπο.. το εχω ακομα στις ζελατινες οπως το πηρα απο το τσεκ της αντιπροσωπειας κ πηρα καινουργιο.... κ ο ξαδελφος μου που μου το πηρε το πρωτο που εκανε ηταν να βγαλει τα vista και να βαλει αλλα windows.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Εντάξει... μπερδεύτηκα, μπερδεύτηκες, μπερδεύτηκε.... τα μπερδέψαμε γενικώς.....

Βάζω (στο "νέο" λαπ)... WinXP...

Είπαμε ξέχασα καλώδιο... εγκατάσταση έμεινε στη μέση... STOP.

Κόλλησε και δεν έμπαινε ΟΥΤΕ με το CD της εγκατάστασης.

Linux... βλέπει, αλλά μου λείπουν στοιχεία. Φοβάμαι και δε συνεχίζω.

Τα Vista που είναι "κρυφά" στο δίσκο δε μπορώ να τα "φτάσω".

Βάζω άσχετο CD με VISTA....

Μου λέει να κάνω επιδιόρθωση ή εγκατάσταση. Λέω... δεν κάνεις μια επιδιόρθωση να δούμε "πόσα απίδια βάζει ο σάκος;" (Μεταξύ μας δεν πίστευα πως μπορεί να μετρήσει απίδια).

Τελικά..... μπήκε... σε XP...!!

Τι γίνεται εδώ ωωωωω?????

... ή vRista ...

και μια και ξενυχτάμε....

[YOU TUBE]gL4qC9re-K0[/YOU TUBE]

Υ.Γ. Τελικά... ξεκόλλησε το "νέο" και του περνάω ξανά... τα XP... από την αρχή........ ΑΤΙΜΑ WINDOWSSSSS!!!

Διαφημίσεις

.......και μια και ξενυχτάμε....

....ας όψετε η αναθεματισμένη καούρα που με αναγκάζει να την βγάζω στον καναπέ :lol: :lol:

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Αυτός μου τίναξε τα πέταλα!!! :lol:

Έχω παρατήσει άντρα... (δηλαδή αυτός με παράτησε, για να πάει για ύπνο...) και παιδιά... (κι αυτά για ύπνο...) κι εγώ..... κοιτάω στα μάτια τη μπλέ οθόνη (μια ναυτία με πιάνει με αυτό το μπλέ... Μου θυμίζει τις μπλε οθόνες των win98 -μπρρρρρ).

Ευτυχώς είστε κι εσείς εδώ.... και μου κρατάτε συντροφιά......

Πάει και το κέικ.... (Πόσα κιλά να έχω πάρει άραγε??)

Υ.Γ. Το καλώδιο το τσέκαρα... Είναι στην πρίζα!! :lol:

Διαφημίσεις

....ας όψετε η αναθεματισμένη καούρα που με αναγκάζει να την βγάζω στον καναπέ :lol: :lol:

Θέλω κι εγώ "καούρες"..... :lol: Αλλά...... τι να λέμε τώρα... :lol:

Μπλέ οθόνη ... στα XP κατά την εγκατάσταση λέω... ξέρεις μωρέ... το χρώμα της "κονσόλας".

Το θέμα είναι πως μου άλλαξε γράμμα στους δίσκους και μπερδεύτηκα.... ο C είναι ο άδειος που θα κάνω φορμάτ ή ο D ???

Έπρεπε να είναι ο C.... αλλά εδώ βλέπω... πως ο D είναι άδειος.... και ο C γραμμένος.... Και τώρα δηλαδή θα κάνει εγκατάσταση στο D ???? (Κάπου το έχω ξαναζήσει αυτό με το C και το D....) αγκρρρρ...

Είναι και νύχτα...

το πρωί θέλω να δω ... τι θα έχω καταφέρει.... αχταρμά προβλέπω!! Και χαμένα δεδομένα......... (να φρικάρω τώρα ή μετά? :lol:)

Υ.Γ. Σε βρίσκω "αδιάβαστη" Δήμητρα!! :lol: Βάλε στο google νόμος Μέρφυ..... και θα γελάσεις με την ψυχή σου....

α μαλιστα!μου εχει συμβει πολλες φορες ο νομος του μερφυ!:lol:ρε αλκυον με μπερδεψες κ ξυπνησα απο τις 6 σημερα!τελικα ποιον εκανες φορματ?:shock:η νεκροψια τι εδειξε?

images?q=tbn:ANd9GcR0tomlg03NGCSw-XsCsJAP_Bf1BHBWclGe6rDx8EzC3V-48p0&t=1&usg=__Hjc-BHyDEyKwgzjDIZ7irPSfrdw=ERROR Resource conflict - PCI Bus Controler in slot 01, Bus:01, Device:04, Function:00 ...#%@%!@ ERROR ERROR ERROR

(-Έχω κάνει τα ΠΑΝΤΑ! Όποιος γνωρίζει περισσότερα, ας στείλει ένα πμ στον απελπισμένο.... Thanks!)

προβλημα με το Laptop εαν καποιος εχει περισσοτερες γνωσεις στο θεμα ισως μπορει να τη βοηθησει να μας πει με ποιο τροπο θα το λυσουμε.

Να σας πω κοριτσια o Network Controller τα εχει παιξει στο παραπανω μηχανημα royally ομως ετσι.....λοιπον μια ιδεα ειναι στο bios να βρεις τον network controller και να τον βγαλεις off και μετα δοκιμασε παλι να μπουταρεις και πες μου........

Αρρρεεεεεε......παρτε κανα MAC ρεεεεεε να βρειτε την υγεια σας !!!! :lol::lol:

Αλκυον δικο σου ειναι βρε? Να σου πω πιο CD εγκαταστασης καλε? Τι κανετε? Δεν θελει εγκατασταση. Hardware προβλημα εχεις οχι Operating system!!!!....

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Μήπως φταίνε ΟΛΑ τα WINDOWS τελικά???

Ναι και γιαυτο φωναζω ΒΑΛΕ MAC ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ......ΖΗΤΩ ΤΟ UNIX λεμεεεεεεεεεεεεεεε:lol: Ξαφνικα ΤΙΠΟΤΑ δεν θα σου χαλαει και θα νομιζεις οτι εσυ κατι εχεις.......

Να σας πω κοριτσια o Network Controller τα εχει παιξει στο παραπανω μηχανημα royally ομως ετσι.....λοιπον μια ιδεα ειναι στο bios να βρεις τον network controller και να τον βγαλεις off και μετα δοκιμασε παλι να μπουταρεις και πες μου........

Αλκυον δικο σου ειναι βρε? Να σου πω πιο CD εγκαταστασης καλε? Τι κανετε? Δεν θελει εγκατασταση. Hardware προβλημα εχεις οχι Operating system!!!!....

πες τα ρε ελλη γιατι μας εχει κουφανει απο χτες!εχει αλλαξει 10 λειτουργικα:rolleyes: αλκυον περιμενουμε εξελιξεις!

αλκυον αποθηκευσε σε σιντι καλε αυτα που θες

Alkyon με αφησες εκπληκτη εισαι σαϊνη. εκανες μονη σου τοσα πολλα; μπραβο μωρε παλεψε το με κανεναν αλλο δε μου φανηκε κ ατσιδας ο τεχνιτης!

Λύση 1

Πρέπει να βρείς πρόσβαση στην ενσωματωμένη ασύρματη κάρτα δικτύου από το κατώ μέρος. Την αφαιρέις απο την εσοχή της και αποσυνδέεις τα ασυρματα καλώδια της που συνδέονται με αυτην. Φυσάς λίγο με το στόμα η με το σεσουάρ μαλλιών και τα ξανασυνδέεις και κάνεις reboot το μηχάνημα σου και είσαι έτοιμος.

Υπάρχουν και άλλες λύσεις να σου δώσω αλλά θα χρειαστείς τεχνικό γιατι εσύ σίγουρα θα πονοκεφαλιάσεις και θα μπερδευτείς για να τις κάνεις....

Καλύ τύχη εύχομαι!!!

την εγκατάσταση από ότι κατάλαβα την έκανε στο λαπτοπ του άντρα τής με τον δικό της δίσκο, όχι σε αυτό που είχε πρόβλημα.

για το δικό της το απλούστερο σενάριο είναι να έχει κουνηθεί κάποια κάρτα από την θέση της............. για το χειρότερο έχει έτοιμο το σφυρί :D:D

Ελπίζω τουλάχιστον να έσωσες τα αρχεία σου :roll:

Πολύ πολύ... καλημέρα σας!! :D

Για να το κάνω αυτό θα πρέπει να μπω στο BIOS... κάτι που όπως ανέφερα δε γίνεται γιατί μου λείπουν κάποιες "καρτέλες". Σε αυτές τις καρτέλες έχει ρυθμίσεις για να απενεργοποιήσει κανείς hardware... σύμφωνα με όσα έχει το service manual και με όσα λέει η αντιπροσωπεία.

Άλλος τρόπος είναι να βγάλω την αντίστοιχη κάρτα με την οποία υπάρχει conflict. Η κάρτα δικτύου.... φράκαρε γιατί είχε δύο βίδες από τις οποίες η μία έχει σφηνώσει και ΔΕ βγαίνει. Άρα, δε μπορώ να την απομακρύνω..... (χάλασε το "κεφάλι" της βίδας ....).

Αυτό το σενάριο λοιπόν.... πάει...

Σου περισσεύουν 2000 ευρώ??? :lol: Πήγα να δω λαπτοπ.... είμαι ερωτευμένη με τα MAC, αλλά.... ο ιδανικότερος έρωτας είναι ο απαγορευμένος.... :lol: ΤΖΙΖΖΖΖ οι τιμές!! (Το μηχάνημα αυτό το είχα πάρει κάπου στα 400 ευρώ).

Εγκατάσταση στο λαπτοπ του συζύγου, με το δικό μου δίσκο.

Το παλιό... φυσικά και έχει θέμα hardware (τουλάχιστον).

Όσο για το UNIX... δε χρειάζεται να έχει κανείς MAC...

Υπάρχει και το μικρό του παιδάκι το Linux.... :-D :grin: :-D

Αλλά έχω θέματα συμβατότητας με τις συσκευές αλλά και προγράμματα.....

- Ένα PDA.... που χρειάζεται syncronization

- CS3 Photoshop...

- Office (... έχει ΠΟΛΥ καλό office το Linux). Αλλά είναι σοβαρό πρόβλημα όταν φτιάχνω παρουσίαση στο OpenOffice... και εμφανίζεται διαφορετικά στους άλλους υπολογιστές.... Και χάνω περισσότερο χρονο για να βρω συμβατότητα ή να αποφύγω πράγματα που δεν "αναγνωρίζονται".

... Τα υπόλοιπα βολεύονται...

Ellemphriem Μαζί σου!!! ΖΗΤΩ ΤΟ UNIX !!!!!! :cool: 8-) :cool: 8-) :-D

UNIX = Κάνεις ότι θες ΕΣΥ... και όχι ότι θέλει ΑΥΤΟ !! (Μόνο που θέλει διάβασμα για να μάθεις..... ΤΙ μπορείς να κάνεις εσύ...) :lol: Το λατρεύω! :-D

Επίσης... για όσους πρότειναν να αποθηκεύσω τα δεδομένα μου....

Χωρίς λειτουργικό... δεν έχω ΠΟΥ να λειτουργήσει ο δίσκος... άρα δεν έχω πρόσβαση στα δεδομένα μου. Ούτε μπορώ να τον χρησιμοποιήσω ως "εξωτερικό". Γιατί απλά..... είναι SATA... κι έχω ένα παλιότερο "κουτί" με το άλλο σύστημα (δε θυμάμαι πώς λέγεται). Δεν ταιριάζει κοινώς....

Άρα χωρίς λειτουργικό... δεν έχει πρόσβαση... σ' αυτό το δίσκο...

Stellinula Ο υπολογιστής μου είναι πιο καθαρός και από καθρέφτη πλέον. :lol: To πρώτο πράγμα που έκανε ο τεχνικός είναι το ... καθάρισμα..... Αφού κατάλαβα πως ο τεχνικός ΔΕ μετακίνησε το ODD γιατί είχε.... σκόνη πάνω! :lol: Το ανεμιστηράκι.... είναι σαν καινούριο.... Προχθές μάγκωσε λίγο σκόνη... και την έβγαλα με καρφίτσα... :lol:

Άλλο???

:-P :-P :-P

Τα αρχεία είναι οκ. Λειτουργικό XP μπήκε... (laptop συζύγου, με δικό μου δίσκο). Θέλει αλλαγές.... γιατί τα Vista που έκαναν recovery... ανακάτεψαν τα drive letters. Και έτσι η εγκατάσταση έγινε στο D ! :evil:

Από παλιότερη σχετική εμπειρία..... δε θα το συνιστούσα. Κι έτσι θα ψάξω τρόπο να αλλάξω πάλι τα C, D, κτλ.... Τι μπελάς!! (που λέει και ο Winnie!! :lol:)

Σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση!!!!

Ellemphriem Μαζί σου!!! ΖΗΤΩ ΤΟ UNIX !!!!!! :cool: 8-) :cool: 8-) :-D

UNIX = Κάνεις ότι θες ΕΣΥ... και όχι ότι θέλει ΑΥΤΟ !! (Μόνο που θέλει διάβασμα για να μάθεις..... ΤΙ μπορείς να κάνεις εσύ...) :lol: Το λατρεύω! :-D

Ναι βρε κοπελα μου ετσι ειναι. Οσο για τον Mac ντρεπομαι....συγνωμη βλακεια ειπα. Εχουμε 2 στο σπιτι. Ο συζυγος τα κανονισε τι να σου πω....δεν μιλαω παραπανω. Αλλα απο τοτε που βαλαμε mac οsX και στον κεντρικο server του σπιτιου (ολο το σπιτι δουλευει BSD) εχουμε το κεφαλι μας ησυχο λεμε. Δεν σκαει ποτε τιποτα, ολα σταθεροτατα. Απλα τελειο. Βλεποντας και διαβαζοντας το κατεβατο σου θυμηθηκα το χαλι με τα windows ......πω πω....:-(

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...