Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Πάντως για να αποφύγετε την ταλαιπωρία, επάνω στην απόδειξη λέει ποιές είναι οι μέρες και ώρες αλλαγών κανονικών και ελλατωματικών προϊόντων.

Δεν το ειδα καν, ουτε μου περασε απο το μυαλο οτι θα το εγραφε πανω στην αποδειξη. Δεν την εχω εγω τωρα για να το τσεκαρω αν οντως το γραφει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 499
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολύ απλά δε ψωνίζουμε ΤΙΠΟΤΑ από εκεί! Υπάρχουν βιβλιοπωλεία για τα σχολικά μας στις ίδιες τιμές (αλλά και λίγο πιο ακριβά να είναι χαλάλι του ανθρώπου που έχει το βιβλιοπωλείο) και ο Μουστάκας έχει ωραιότατα παιχνίδια σε καλές τιμές. Δεν είναι και τόσο φτηνό πια, και αν θέλω πράγματα για το σπίτι ωραιότατα και φτηνά βρίσκεις και σε σούπερ μάρκετ, και στο Ικεα και σε άλλα μαγαζιά. Οπότε ειλικρινά δε βρίσκω το λόγο να μπω σε αυτό το απαράδεκτο μαγαζί (καλά για τα ρούχα δε σχολιάζω καν...)

Eγω πάλι είμαι δυσαρεστημενη γιατι δεν υπάρχει προσωπικο να εξηπερετησει οταν θελεις κατι να βρεις και χανεσαι στους διαδρομους και επισης μια φορα ειχε αγορασει η ξαδελφη μου ρουχαλακια και επειδη αλλαξαν τα ρουχα τους σε καλοκαιρινα μου ειπαν να παω τον σεπτεμβρη να τα αλλαξω. Εκει θυμωσα πραγματικα αλλα οταν ηρθε ο Σεπτέμβρης μου τα αλλαξαν δεν μπορω να πω...Κατα τ'άλλα ειμαι ευχαριστημενη και με την ποιοότητα και με τις τιμες φυσικά.

Εμείς να δείτε! Στο Jumbo στα Σπάτα είναι ένας τύπος στην υποδοχή ένας πιτσιρικάς με ύφος "wanna be γενικός Τζαμπάρχης" όπως λέει κι ο άντρας μου!!

Μας είχαν πάρει μία ενδοεπικοινωνία για το μωρό και δεν την θέλαμε, θέλαμε μια με κάμερα. Ετσι πήγαμε εκεί - μαζί κι ένα φορμάκι. Ψώνια της προηγούμενης ημέρας, έτσι;

Μας λέει ο τύπος ότι αλλαγές ελαττωματικών γίνονται μόνο το Σάββατο. Του εξηγήσαμε πως δεν είναι ελαττωματικό, απλά θέλαμε αλλαγή γιατί δεν μας άρεσε- θέλαμε κάτι άλλο.

Επέμεινε πως ο "τεχνικός" έρχεται μόνο Σάββατο. Και έπρεπε να διαπιστώσει εάν η ενδοεπικοινωνία είναι χαλασμένη και γιαυτό την επιστρέφω. Και το φορμάκι θα το δεχόντουσαν το Σάββατο για να μην μας ταλαιπωρήσουν.

Το Σάββατο πήγαμε και βλέπουμε πάλι αυτόν!!! "Που είναι ο τεχνικός;;;" τον ρωτάω, "εγώ είμαι" μου απαντάει!! Παιδιά δεν μπορούσα να συγκρατήσω τα γέλια μου και αυτός τσαντίστηκε.

Τέλος πάντων, κοίταξε το μηχάνημα από 100 μεριές, είδε ότι ήταν εντελώς αχρησιμοποίητο και μας το έδωσε να το βάλουμε ΕΜΕΙΣ στην συσκευασία του, λέγοντας "Εντάξει, ελάτε την Δευτέρα να το αλλάξουμε. Σήμερα αλλάζονται μόνο τα ελαττωματικά"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαααααααααααααααααααααααααα!!!

Να σας πω πως πήγα να τον στολίσω;;; Ευτυχώς που ο αντρούλης μου είναι πολύ χαλαρός και με έκανε να γελάσω - κάτι που εκνεύρισε τρομερά τον χοντρούλη Τζαμπάρχη/τεχνικό/αλλαχτή.

Την Δευτέρα λοιπόν πήγα και το άλλαξα. Γενικά τώρα πια δεν πάω, νομιζω ότι έχω από τότε να πατήσω. Το βλέπω μόνο σαν αναγκαίο κακό, όταν δεν μπορώ να βρω αλλού κάτι άλλο.

Eγω πάλι είμαι δυσαρεστημενη γιατι δεν υπάρχει προσωπικο να εξηπερετησει οταν θελεις κατι να βρεις και χανεσαι στους διαδρομους και επισης μια φορα ειχε αγορασει η ξαδελφη μου ρουχαλακια και επειδη αλλαξαν τα ρουχα τους σε καλοκαιρινα μου ειπαν να παω τον σεπτεμβρη να τα αλλαξω. Εκει θυμωσα πραγματικα αλλα οταν ηρθε ο Σεπτέμβρης μου τα αλλαξαν δεν μπορω να πω...Κατα τ'άλλα ειμαι ευχαριστημενη και με την ποιοότητα και με τις τιμες φυσικά.

Εγώ τους λυπάμαι και λίγο, παίρνουν γελοία χρήματα..

Για τα ρούχα, κι εγώ αρχικά από εκεί είχα πάρει φανελάκια, αλλά τώρα πια πάω ζάρα και καρφούρ. Οι τιμές καλύτερες και η ποιότητα σαφώς ανώτερη. Τα τζαμποφανελάκια τα φοράνε 3-5 φορές και αρχίζουν να "στενεύουν" ενώ τα άλλα που σου λέω (ψάξε το!!) είναι μαλακά και αντέχουν σαν καινούρια και δεν μπαίνουν!

Τζαμποφανελάκι = 2,5 ευρώ το ένα (για λίγες χρήσεις)

Ζαραφανελάκι = 15 τα 5 και μιλάμε για ποιότητα!

Καρφουρ = 12 τα 4 (ασύγκριτα ποιοτικά κι αυτά) κι αν περιμένεις τις εκπτώσεις, φορτώνεις σε εντελώς παράλογες τιμές, εντελώς χαμηλότερα από τα τζάμπο σε όλα τα είδη.

Διαφημίσεις

Για μένα μια χαρά είναι τα εν λόγω καταστήματα όταν πρόκειται να αγοράσεις κάτι επώνυμο, το βρίσκεις πιο φθηνά από αλλού, πχ barbie κλπ. επίσης όλα είναι θέμα του τι χρήματα έχεις εάν δεν βγαίνεις όντως συμφέρει κάτι που το διαπίστωσα δυστυχώς κάποια στιγμή που θέλησα να πάρω κάτι και πολύ απλά δεν περίσσευαν. Νομίζω ότι όταν κάποιος ψωνίζει ρούχα από το Jumbo θα πρέπει να έχει υπόψη του τα εξής, τα νούμερα είναι κάπως μικρά, και δεύτερον δεν είναι η top ποιότητα εάν έχει υποψίες ότι το παιδάκι μπορεί να είναι αλλεργικό ή μπορεί να αναπτύξει αλλεργίες καλύτερα να αναζητήσει την τύχη του αλλού. Εγώ προσωπικά πάω Zara στις εκπτώσεις που οι τιμές είναι τέλειες. Πάντως με τέτοια κρίση που έχει πλακώσει ας λέμε και δόξα το Θεό βρε κορίτσια που υπάρχει και το jumbo. Ξέρετε πόσο κάνει ένα ciciobello Πυρετούλι ή ένα μωρό nenuco, από το jumbo... έχουμε πάρει 3 μωράκια (το ένα κλαίει κιόλας) και μας βγήκαν σούπερ και ήταν και πάμφθηνα μιλάμε ούτε 15 ευρώ το ένα).

Για όποιον πάει πρώτη φορά ΝΑΙ θα έχει θέμα γιατί ούτε το φοβερό προσωπικό έχει, ούτε τις ευγένειες και έχει συγκεκριμένη πολιτική σε θέματα αλλαγών κλπ. Η μητέρα μου πήγε μια φορά και έμεινε τελείως δυσαρεστημένη και μετά για κάτι παιχνιδάκια πήγε στο Μουστάκα και μετά το παραδέχτηκε ότι ήταν όντως ακριβότερα αλλά έτρεξαν οι κοπέλες να την εξυπηρετήσουν. Εγώ δεν έχω ανάγκη από τέτοια ξέρω ακριβώς τι ζητάω οπότε δεν με νοιάζει.

Εμενα δεν με ενδιαφερει να ειναι απο πισω μου ο πωλητης. Με ενδιαφερει ομως οταν απευθυνετε σε εμενα να ειναι ευγενικος. Επισης ειναι υποχρεωμενος να με πληροφορει σωστα και οχι να με αναγκαζει να τρεχω καθε μερα για να κανω την δουλεια μου.

Εμενα κοριτσια ενα απο τα πολλα που με εκνευριζει πολυ στα τζαμπο που δεν σαφηνουν να δοκιμασεις τιποτα και δεν μιλαω για ρουχα φυσικα...αλλα το καλοκαιρι... ειχα δει κατι σαγιοναρες για την θαλασσα τις ηθελα και ειχε 1 νουμερο μικροτερο απο αυτο που φοραω και πηγα να τις δοκιμασω και μια πωλητρια μου ειπε πως δεν επιτρεπεται και πως θα τις παρω λεω?θα τις αγορασετε λεει θα πατε θα τις δοκιμασετε και αν δεν σας κανουν θα τις αλλαξετε:lol::lol::rolleyes::rolleyes: Ελεοςςςςςςς.... Εννοειτε τις πηρα παραπερα που δεν εβλεπε και τις δοκιμασα8-):cool:

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

• 4 εβδομάδες μετά...

Εγω ενα εχω να πω ενα φιλικο μου προσωπο εργαζεται στα καταστηματα τζαμπο ταμειας στην Αθηνα και μου λεει βαραγανε μύγες την πρωτοχρονια δεν ειχαν δουλεια....

Οσα αυτοκινητακια με τηλεχειριστηριο πηγαν φετος στο ανοιψακια μου δεν δουλευε κανενα και φαινοταν απο το κοντρολ οτι ηταν χρησιμοποιημενο.Παλια ειχαμε αγορασει μια βαρκα 70 ευρω και ηταν τρυπια.Την αλλαξαμε 2 φορες με τα χιλια ζορια και τις 2 φορες ηταν τρυπια!Τελικα αφου τσακωθηκαμε το αφησαμε το θεμα ετσι.Απλα κλαψαμε τα 70 ευρω!

Ενα τρενακι με 8.99 που πηρα εγω σε ενα παιδακι,δεν δουλεψε πανω απο μια ωρα!Εβγαζε καπνο απο την καμιναδα και μετα σταματησε να κινηται η ροδα!

Τελευταια,εγιναν καποιες αλλαγες στο εσωτερικο του Τζαμπο στην πολη μας και εκει που ηταν παλια σαν το σουπερ μαρκετ με διαδρομους,τωρα σε αναγκαζουν να περασεις απο ολο το καταστημα ακολουθωντας μια κυκλικη διαδρομη.Αν δηλ πας να παρεις μανταλακια εισαι υποχρεωμενη να γυριζεις γυρω γυρω να βρεις την εξοδο!

Σε κανεναν δεν αρεσει και ολοι κανουν παραπονο,αλλα σιγα τα αυγα!Θα το συνηθισουμε και αυτο!

Αυτο που με προβληματιζει ειναι τι γινεται σε περιπτωση πυρκαγιας?Θα επικρατησει πανικος και οπως ειναι η εσωτερικη "διακοσμηση" μεσα δεν θα βρισκουμε εξοδο!Σαν τα ποντικια θα παμε!!!

Διαφημίσεις

Εγω ενα εχω να πω ενα φιλικο μου προσωπο εργαζεται στα καταστηματα τζαμπο ταμειας στην Αθηνα και μου λεει βαραγανε μύγες την πρωτοχρονια δεν ειχαν δουλεια....

Mε την πολιτικη που ακολουθουν θα δουν και χειροτερες μερες (οσες γνωστες εχω...τα χειροτερα λενε)

Εμεις εδω που μενουμε δεν εχουμε αλλο παιχνιδαδικο (και αυτο ειναι 20 χιλ μακρια) και παραυτα... οταν θελουμε να παρουμε δωρα στα παιδια μας..προτιμαμε να παμε πχ στο μουστακα που ειναι ακομα πιο μακρια (φροντιζουμε να το συνδιασουμε με αλλες δουλειες οταν κατεβαινουμε Αθηνα)

Mε την πολιτικη που ακολουθουν θα δουν και χειροτερες μερες (οσες γνωστες εχω...τα χειροτερα λενε)

Εμεις εδω που μενουμε δεν εχουμε αλλο παιχνιδαδικο (και αυτο ειναι 20 χιλ μακρια) και παραυτα... οταν θελουμε να παρουμε δωρα στα παιδια μας..προτιμαμε να παμε πχ στο μουστακα που ειναι ακομα πιο μακρια (φροντιζουμε να το συνδιασουμε με αλλες δουλειες οταν κατεβαινουμε Αθηνα)

Συμφωνω και εγω εδω και καιρο προτιμαω αλλα καταστηματα παιχνιδιων και οχι τα τζαμπο δυστυχος με εχουν κανει με την πολιτικη τους να μην θελω να πηγαινω πια εκει ο κυριοτερος λογος ειναι ο ελενγχος σακουλας και τσαντας που γινετε με απαραδεκτο τροπο και μετα λογο των συγκεκριμενων ημερων που μπορω να κανω αλλαγη και φυσικα οτι δεν κανουν αμπαλαζ ειναι και αλλος ενα λογος......

Συμφωνω και εγω εδω και καιρο προτιμαω αλλα καταστηματα παιχνιδιων και οχι τα τζαμπο δυστυχος με εχουν κανει με την πολιτικη τους να μην θελω να πηγαινω πια εκει ο κυριοτερος λογος ειναι ο ελενγχος σακουλας και τσαντας που γινετε με απαραδεκτο τροπο και μετα λογο των συγκεκριμενων ημερων που μπορω να κανω αλλαγη και φυσικα οτι δεν κανουν αμπαλαζ ειναι και αλλος ενα λογος......

Εμας το πιο κοντινο παιχνιδαδικο ειναι τα τζαμπο και αυτα στα 20 χιλ αποσταση (αν εχεις ακουστα αυτα που ειναι στην εθνικη αθηνων -λαμιας στο σειριο) και εινα τραγικο... αν θελεις ν αλλαξεις κατι οτι πρεπει οχι να βρεις μερα που να μπορεις να πας..αλλα μερα που να εχει και αλλαγες ...και αλοιμονο αν καποιο απ αυτα ειναι ελλατωματικο ή εκτος εποχης (γιατι πριν καλα καλα περασει η εποχη τα μαζευουν)

Γι αυτο και αφου πρεπει να κανω ολοκληρη επιχειρηση για τα τζαμπο..προτιμω ν αλλαξω στατηγικη και να το δωσω σε μαγαζια που τ αξιζουν πιο πολυ

Αφου αυτοι δεν μας σεβονται κι εμεις δεν τους στηριζουμε (εχουμε πιο πολλη δυναμη απ αυτους )

Πηγαίνω στα Jumbo του Αλίμου με την 18 μηνών κόρη μου τότε με 150 Ευρώ στη τσέπη να πάρω 3 παιχνίδια για 2 παιδάκια που κάνανε πάρτυ και για το ξαδερφάκι της. Παρκάρω στο υπόγειο πάρκινγκ, πάω να πάρω καρότσι, θέλουν 1 Ευρώ. Δεν είχα ψιλά, κοιτάζω γύρω μου για κανα ταμείο, τίποτα. Σιχτιρίζω αλλά λέω θα χαλάσουμε επάνω, τι διάολο έχω λεφτά (τρομάρα μου).

Ανεβαίνω με την μικρή αγκαλιά, μπαίνω στο μαγαζί και βγαίνω (μονόδρομος) σε κυλιόμενους διαδρόμους που σε οδηγούν επάνω στα είδη ρουχισμού και σπιτιού. Ταμεία πουθενά. Ανεβαίνω πάλι με την μικρή αγκαλιά που ζωή να 'χει είναι 13 κιλά, διασχίζω όλο το μαγαζί μέχρι να φτάσω στην άλλη πλευρά με την μικρή να σταματάει και να προσπαθεί να κατεβάσει όλα τα ράφια κάτω κι εμένα να προσπαθώ να την συμμαζεψω. Φτάνουμε στους μοναδικούς διαδρόμους που κατεβαίνουν κάτω, κατεβαίνουμε, βρισκόμαστε στα παιχνίδια. Με τα πολλά και με απίστευτα "μη, όχι τώρα, άστο, πάμε σου λέω, εδώ με τη μαμά, μη φεύγεις από κοντά μου" φτάνουμε στα ταμεία για να πληρώσουμε να φύγουμε.

Και ρωτάω: Ένα ταμείο να δίνει ψιλά δεν μπορούσαν να βάλουν, να είναι προσβάσιμο πριν διασχίσεις όλο το μαγαζί; Περιττό να πω ότι από τον 1ο όροφο η ευκαιρία για καρότσι πέταξε έστω κι αν έβρισκα αυτό το πολυπόθητο κέρμα....Ευχαριστώ δεν θα ξαναπάρω.

καλησπεραα...αν κ προτιμω τον μουστακα για παιχνιδια να πω στην κοπελα απο πανω οτι μολις βγαινεις απο το ασανσερ ,εχει τις αλλαγες..εκει σου κανουν ψιλα κ παιρνεις καροτσι απο εξω..χωρις καμμια ταλαιπωρια.

ο αστερης μας, ηρθε στη ζωη 29/10/07!!!!

η τοσοδουλα μας,ηρθε στη ζωη 14/11/09!!!

Διαφημίσεις

Α ωραία! Άδικα ταλαιπωρήθηκα δηλαδή....Ευχαριστώ πάντως!

Μουστάκας κορυφή και έχει και ποιοτικά παιχνίδια χωρισμένα ανά ηλικιακό γκρουπ. Αλλά στον δρόμο που είναι γίνεται πανικός από κίνηση και είπα να μην ταλαιπωρηθώ. Τελικά δεν το γλύτωσα..

BAsika και εμενα μου αρεζε ο ΜΟυστακαας μεχρι που εβγαλε τη διαφημιση για το -20% , παραμονες Χριστουγεννων , οπως ακριβως και to hondos center ακριβως απεναντι . Περιοχη ικεα και τα 2 ,παω λοιπον Μουστακα για να μην περναω τον δρομο απεναντι να παρω ενα δωρο που ηθελα για ενα κοριτσακι , λεω 30 ευρω θα εχει και το -20% εντα3ει μια χαρα τιμη , παω στα ταμεια και εκει μαθαινω οτι ειναι Παραπληροφοριση , το -20% ειναι μονο για αγορες ανω των 50 ευρω , το παρατησα . Το hondos center οταν εχει -20% εννοει σε ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα παιχνιδα ακομα και σε εκεινα που εχουνε 1 ευρω . Προσωπικα δεν θα ξαναπατησω στο Μουστακα , ακομα και τα jumbo καλυτερα μου φαινονται , γιατι δεν υποσχονται κατι που τελικα δεν το κανουνε . Και γενικα αντιπαθω τη νοοτροπια των τζαμπο ομως ποτε δεν ταξανε κατι που δεν το κανανε .

QRyOp2.png

Με συγχωρείς αλλά το ανέφερε ο Μουστάκας ότι είναι άνω των 50 ευρώ και μάλιστα νομίζω πως σου δίναν δωροεπιταγή με το -20%για να ψωνίσεις την επόμενη φορά, δεν νομίζω ότι αφαιρούσαν επιτόπου το την έκπτωση στα 50 ευρώ την ίδια ημέρα.

Εγώ δεν πήγα στο μουστάκα εκείνη την ημέρα αλλά το ήξερα ότι ήταν άνω των 50ευρώ η έκπτωση (για αυτό και δε πήγα εκείνο το Σάββατο που θα είχε πανικό, πήγα με την ησυχία μου άλλη μέρα) κάπου θα το διάβασα αλλά δε θυμάμαι που (στο ιντερνέτ, στην τηλεόραση) πάντως το ανέφεραν.

Και τηλέφωνο που τους παίρνεις σε εξυπηρετούν ευγενικότατα ακόμα και σε καιρό που έχουν πολύ δουλειά. Θεωρώ ότι είναι επαγγελματίες....

Όπως είπε και η beba09 τα ρούχα από τα jumbo δεν είναι ποιοτικά.Αν θές φανελάκι για 3μηνών μωρό πρέπει να αγοράσεις για 6μηνών γιατί μπάζουν στο πλύσιμο.Άσε για τα κουβερτάκια και τα φορμάκια fleece.....μου έκαναν δώρο για τη μπέμπα, τα έχω πλύνει 5 φορές και ακόμα μυρίζουν απαίσια,δε φεύγει η μυρωδιά του πολυεστέρα.Καρκίνος σκέτος σου λέω.

Ένα μουσικό παιχνίδι που πήρα για την κούνια της μικρής ,μάρκα μ'εκαψες ήθελα κ εγώ δεν έβγαζε μουσική και όταν στριφογυρνούσε έκανε γκρου γκρου γκρου!!!!

Πάντως για τις αλλαγές αναγράφονται τα ωράρια και οι ημέρες στο πίσω μέρος της απόδειξης.

Κρίμα πάντως που πολύς κόσμος προτιμά τα jumbo,από τα συνοικιακά παιχνιδάδικα.Δυστυχώς έχουν κλέισει πολλά στην πόλη μου:(. Σε πιάνει η ψυχή σου ρε παιδί μου.Και κάνα δυό που έχουν μείνει ανοιχτά έχουν πολύ καλές τιμές και ποιοτικά παιχνίδια.Πραγματικά κρίμα.......

AMA to ανεφερε τοτε παω πασο , μαλλον δεν ειχα πληροφορηθει καλα τοτε .

Φυσικά και το ανέφερε. Στο Μουστάκα που πήγα εγώ, υπήρχαν τεράστιες ταμπέλες στην είσοδο δεξιά και αριστερά (και να ήθελες δηλαδή δεν μπορούσες να μην το δεις) που το έγραφαν. Πήρα τη δωροεπιταγή , η οποία ίσχυε για την επόμενη αγορά κι έτσι αγόρασα σχεδον 30 ευρώ φτηνότερα το δώρο που θα έφερνε ο Αη Βασίλης στο μικρό.

Δεν το συζητώ, ο Μουστάκας είναι 1000 φορές καλύτερο κατάστημα από το τζάμπο, δεν συγκρίνονται, παρόλο που ψωνίζω και από τα δύο το ένα είναι μέγαρο και το άλλο καλύβα.

Μέχρι τώρα ψώνιζα πολύ συχνά στα Jumbo. Παιχνίδια, κάλτσες, φανέλες και άλλα διάφορα (άμα μπεις για 1 πράγμα σίγουρα θα βγεις με 5 άχρηστα). Μετά από κάποια χαζοπαχνιδάκια που πήραμε τις γιορτές -δηλ. η κόρη επέμενε και επειδή ηταν φτηνά τα πήραμε τελικά- τα οποία έσπασαν την ίδια ακριβώς μέρα (τι πρωτότυπο θα μου πεις!!!) έχω αρχίσει και ξενερώνω. Και αν κάτσω να το καλοσκεφτώ σχεδόν τα πάντα που έχουμε πάρει από κει κατά καιρούς σήμερα είναι κατεστραμμένα. Αν προσθέσεις και τους θεόστενους άβολους διαδρόμους που το καρότσι δεν στρίβει με τίποτα αποφάσισα να μην ξαναπατήσω. Στο κατω κατω γιατι να μην ενισχύσω μια άλλη αξιόλογη επιχείρηση βλέπε Μουστάκας, Ζαχαριάς, Πανταζόπουλος ή συνοικιακά καταστήματα. Αν το Jumbo έχει γίνει σήμερα μεγάλο και τρανό και έχει ανοίξει ένα σωρό μαγαζιά εμείς το κάναμε τέτοιο. Κάλλιο αργά παρά ποτέ λοιπόν...

Ακόμα και μπρίκι ή τηγάνι που έχω πάρει εγώ, με το πρώτο πλύσιμο σκούριασε η βίδα στο χερούλι.

Άσε, δε τον τρόπο που συμπεριφέρονται στο προσωπικό και τους μισθούς πείνας που δίνουν!

Ακόμα και μπρίκι ή τηγάνι που έχω πάρει εγώ, με το πρώτο πλύσιμο σκούριασε η βίδα στο χερούλι.

Άσε, δε τον τρόπο που συμπεριφέρονται στο προσωπικό και τους μισθούς πείνας που δίνουν!

Οταν παω αναγκαστικα..παιρνω μονο προιοντα επωνυμα.. ειδικα μαγειρικα σκευη τα φοβαμαι..γιατι ολο ανακλισεις εχουν απο εισαγωγες που κανουν (ειχα διαβασει ενα διαστημα 3-4 ανακλισεις και απο τοτε το εχω παρει με φοβο)

Οταν παω αναγκαστικα..παιρνω μονο προιοντα επωνυμα.. ειδικα μαγειρικα σκευη τα φοβαμαι..γιατι ολο ανακλισεις εχουν απο εισαγωγες που κανουν (ειχα διαβασει ενα διαστημα 3-4 ανακλισεις και απο τοτε το εχω παρει με φοβο)

για ποιο λόγο τα ανακαλούν;; η μητέρα μου πήρε από εκεί κάτι πυρεξ φτιαχμένα στην γαλλία παρακαλώ!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...