Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

συγνώμη αλλά και τα ελληνικά μαγαζιά πολλές φορές πουλάνε κινέζικα ενώ πολλές φορές από τις φίρμες πουλάνε 2 και 3 σεζόν κομμάτια στις ίδιες όμως τιμές των φετινών χωρίς καμία έκπτωση. Προτιμώ τα ξένα μεγάλα πολυκαταστήματα. Όταν κάνουν έκπτωση κάνουν έκπτωση όταν δίνουν κομμάτι άλλης σεζόν σου κόβουν στην τιμή. Κοιτάζω την ντουλάπα μου και ότι πήρα από μεγάλα μαγαζιά....είναι ακόμα εκεί. Όσο για τα ελληνικά μαγαζιά...πακιστανοί τα ράβουν τα ρούχα....μην κοροιδευόμαστε!

δε νομίζω....ελληνικές βιοτεχνίες υπάρχουν ακόμα

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 499
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιατί δεν τα πήγαινες λίγα... λίγα.. με διαφορετικά άτομα... διαφορετικές ημέρες...

για να πάρεις 2-3 ακριβότερα πράγματα ή κάτι που πραγματικά έχεις ανάγκη...!!:mrgreen::?

Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδη!

πηγαινε και αλλαζε τα (χωρις να δινεις παραπανω λεφτα) και καντα 4 μεγαλα δωρα. και μετα αλλαξε τα 4 τελευταια και παρε ενα τεραστιο! θα πας 3-4φορες αλλα στο τελος θα παρεις αυτο που θες.

Καλέ δεν το σκέφτηκα αυτό...! Πολύ σωστή σε βρίσκω!

Κι αν ήθελα να τους τσατίσω κιόλας, θα μπαινόβγαινα στο κατάστημα και θα έκανα τις αλλαγές τη μία πίσω από την άλλη...

...εκτός κι αν υπάρχει καμιά άλλη πολιτική στα jumbo που να σε απαγορεύει να κάνεις πάνω από δύο αλλαγές την ίδια μέρα...:wink:

Υπάρχουν, αλλά το ράψιμο, δίνετε φασόν σε πακιστανούς κλπ. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι Πακιστανοί δεν ξέρουν να γαζώνουν.

Το πρόβλημα δεν είναι το γαζί!

Είναι η ποιότητα των υφασμάτων, τι ποιότητας χρώματα μπαίνουν στις βαφές κλπ κλπ.

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Ελληνικές βιοτεχνίες υπάρχουν , αλλά οι υπάλληλοι είναι Πακιστανοί

Πληρώνονται λιγότερο και δουλεύουν περισσότερο , άρα πάλι το χρήμα φεύγει έξω

Διαφημίσεις

Καλέ δεν το σκέφτηκα αυτό...! Πολύ σωστή σε βρίσκω!

Κι αν ήθελα να τους τσατίσω κιόλας, θα μπαινόβγαινα στο κατάστημα και θα έκανα τις αλλαγές τη μία πίσω από την άλλη...

...εκτός κι αν υπάρχει καμιά άλλη πολιτική στα jumbo που να σε απαγορεύει να κάνεις πάνω από δύο αλλαγές την ίδια μέρα...:wink:

το καθε καταστημα λεει οτι του ερθει....εγω οταν γεννησα την μικρη μου εφεραν τοοοοσα ρουχα και παιχνιδια απο αυτο το καταστημα...τι να σας πω!!

οτι δεν ηθελα τα εβαλα σε μια μεγαλη σακουλα και τα πηγα εκει!!στην αρχη αυτη εκει μου λεει"δεν μπορειτε να κανετε αλλαγη σε τοσα πραγματα".............τα επομενα 3 λεπτα δεν μπορω να σας τα πω:evil::evil::evil:

αλλα μετα μου τα αλλαξε μια χαρα!!!ΟΛΑ!!

λιγο τσαμπουκα θελει και να μας δωσουν επιτελους σε χαρτι αυτην την πολιτικη τους να ξερουμε και εμεις τι να κανουμε!!!!

apHGp3.png

.............τα επομενα 3 λεπτα δεν μπορω να σας τα πω:evil::evil::evil:

αλλα μετα μου τα αλλαξε μια χαρα!!!ΟΛΑ!!

λιγο τσαμπουκα θελει και να μας δωσουν επιτελους σε χαρτι αυτην την πολιτικη τους να ξερουμε και εμεις τι να κανουμε!!!!

έλα ντε...

το πρόβλημα είναι ότι αποφεύγω να μαλώνω σε τέτοιες περιπτώσεις γιατι άμα αρχίσω ξεφεύγω τελείως....

και μετά πάλι εγώ χαλιέμαι...

rkt γραφαμε μαζί

Και τα ίδια πανω κάτω!!

Πάντως και εγώ όταν γέννησα άλλαξα πολλά πράγματα, και όλα μαζί. Δεν μου είπαν όχι.

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Κι εγω εχβ να πω οτι παρ οτι ειναι φθηνοι στα περισσοτερα(οχι σε ολα) δεν εχουνε ποιοτητα στα παιχνιδια...ειναι πολυ ψεφτηκα κ καταστρεφονται γρηγορα κι ετσι ξαναπληρωνεις να παρεις καινουρια.....οποτε ακριβοτερο σου βγαινει.

Και τα ρουχα τους τα περισσοτερα ειναι χαλια...οι ραφες στριβουνε,δε σιδερωνονται....ασε που τα υλικα τους πρεπει να ναι τα χειριστα.....

Προσωπικα και να μπορουσα να παω εκει δε θα ξαναπηγαινα σε τζαμπο

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Διαφημίσεις

έλα ντε...

το πρόβλημα είναι ότι αποφεύγω να μαλώνω σε τέτοιες περιπτώσεις γιατι άμα αρχίσω ξεφεύγω τελείως....

και μετά πάλι εγώ χαλιέμαι...

και εγω δεν θελω να μαλωνω για τετοια πραγματα αλλα δεν μπορει η καθε μια να μου λεει οτι θελει γιατι δεν θελει να κανει την δουλεια της!!!

θα τους αρεσει καλυτερα να παω να αλλαξω 3-4 πραγματα να βγω εξω να φερω αλλα 3 να βγω εξω να φερω αλλα 3.......δεν ειναι βλακεια???

τη τους νοιαζει αν θα ειναι 5 η 8 τα πραγματα;;;;

apHGp3.png

• 3 εβδομάδες μετά...
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/08/k-jumbo.html

πολυ χαιρομαι που εχουν αρχισει και γινονται καταγγελιες , προκειμενου να κατανοησουμε την πολιτικη των καταστηματων και τον τροπο με τον οποιο θελουν μονο να μας αποσπασουν τα χρηματα.

Ειχα και εγω αντιστοιχες περιπτωσεις απο τα jumbo και πλεον ειμαι σιγουρη οτι δεν προκειται να ξαναψωνισω απο δαυτους.

Ειναι αγενεις και απο το Πασχα και επειτα εχω παρατηρησει οτι προφασηζονται διαφορους λογους ωστε να αποφυγουν τις αλλαγες , γι αυτο αλλωστε δημιουργησανε ξεχωριστες ημερες αλλαγων ελλατωματικων προϊοντων.

Ντροπη τους , να μην σεβονται τον καταναλωτη που τους εμπιστευθηκε και εφτασαν τοσο ψηλα.

Συμφωνω και εγω μαζι σου γιατι στην αρχη νομιζα οτι ειμαι η μοναδικη που εχει προβλημα με αυτους και το ψαξιμο στις τσαντες!!!

Μου έχουν κοιτάξει και εμένα την τσάντα κάποιες φορές- όχι την προσωπική- σε σχέση με την απόδειξη. Δηλαδή αν λέει 5 πράγματα η απόδειξη να είναι 5 και στη τσάντα. Πριν κάποιες μέρες που πήγα να ψωνίσω για το μωρό δεν με κοίταξαν μάλλον επειδή ήταν πάνω από 30 αντικείμενα (και λίγα λέω!).

Μια φορά όμως τα χριστούγεννα συγκεκριμένα δεν με έψαξαν και παραλίγο να έχω πρόβλημα! Πήγα να ψωνίσω δώρα για τα ανήψια μου, ήξερα στο περίπου τι θα κοστίσουν, πλήρωσα και έφυγα. Στο λεωφορείο που γύριζα σπίτι όμως χάζευα την απόδειξη και βλέπω ότι έχει χτυπηθεί ένα καλσόν 2 φορές. Πήρα τηλ την κολλητή μου που δουλεύει εκει και μου λέει πήγαινε θα στο αλλάξουν. Η κοπέλα στην υποδοχή δεν με πίστευε αρχικά και είχα αρχίσει να τσαντίζομαι. Μετά μίλησε με μια υπεύθυνη και μου λέει κατεβείτε κάτω(το συγκεκριμένο κατάστημα έχει 2 ορόφους). Άφησα τα υπόλοιπα πράγματα στην υποδοχή και κατέβηκα, εκεί μια ευγενέστατη κοπέλα μου επέστρεψε τα χρήματα και μου ζήτησε χίλιες φορές συγνώμη (χωρίς να πω τίποτα). Όταν ανέβηκα πάνω όμως για να πάρω τα υπόλοιπα πράγματα με περίμενε ένα εγκεφαλικό. Η κοπέλα της υποδοχής μάλλον πάνω στη φούρια της είχε αδειάσει τις σακούλες μου και είχε βάλει τα πράγματα σε καρότσια προς επιστροφή! Άντε να τα ψάχνουμε ένα ένα μετα!

Πάντως αν με είχαν ελέγξει τη στιγμή που έφευγα δεν θα είχα περάσει αυτό το βάσανο ούτε θα με αντιμετώπιζαν σαν κλέφτρα ή ζητιάνα (υπαινίχτηκε επειδή είχε περάσει κάποια ώρα ότι κάπου άφησα το 2ο καλσόν και πήγα και καλά να ζητήσω τα 4 ευρώ πίσω!!!! :mad: :mad: :mad: )

• 3 months later...

κ εγω παθουσα απο τα αγαπητα μας τζαμπο!πηγα σημερα σα χαζη κ πηρα του παιδιου ενα πινακα που ζωγραφιζεισ απο τη μια με κιμωλια κ απο την αλλη με μαρκαδορο,20 ευρω.μαρκαδορουσ κ κιμωλιεσ κτλ αλλα 4 ευρω.οι μαρκαδοροι δεν ζωγραφιζανε,οι κιμωλιες δε γραφανε, το σφουγκαρι δε σβηνει.ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ .

θυμηστε μου να μη ξαναπατησω εκει.η μαλλον πρεπει να παω να τους το παω πισω ΔΕ ΤΟ ΘΕΛΩ.

Διαφημίσεις

εγω σημερα πηγα σε ενα βιβλιοπωλειο για να παρω τα πραγματα που μας ζητησε η δασκαλα στο νηπιο του μικρου μου,μετα πηγα και στο τζαμπο για να παρω ενα κουτι για τα παιχνιδια των παιδιων,αφου λοιπον ημουν εκει ειπα να δω τι διαφορα τιμης εχουν τα πραγματα που πηρα απο το βιβ/λειο με το τζαμπο......και το αποτελεσμα????βιβ/-τζαμπο 1-0!!!

και λεω ενα παραδιγμα

ντοσιε με λαστιχο βιβ. 0.50-Τζα. 0.65

μαρκαδορους carioca βιβ.2.50 -Τζα. 2.90 ,

κολλα uhu ρευστη βιβ. 2.25 -Τζα.3.10 ,

χαρτι γκοφρε βιβ. 0.40 Τζα. 0.90 ......

δεν νομιζω πως χρειαζετε να γραψω και αλλα εε??

κοριτσια τα μαγαζια του τοπου μας εχουν κανει καλες προσφορες και μας συμφερει!!!

ΔΕΝ τους εχουμε αναγκη!!!(το Τζαμπο!!)

apHGp3.png

Ρία αυτό έχω προσέξει κι εγώ. Αγόρασα ένα συγκεκριμένο προϊόν της Προδέρμ 2.99 ευρώ στα Τζάμπο στην Αθήνα. Μετά το βρήκα 2.88 στο μίνι μάρκετ επαρχιακής πόλης και 2.54 στον Βερόπουλο :evil:

Εννοείται από εδώ και πέρα κομμένα τα Τζάμπο, ειδικά για τυποποιημένα προϊόντα που μπορώ να βρω και αλλού.

εγω το εχω κοψει τωρα και πολυ καιρο το ΤΖΑΜΠΟ ,οχι μονο για της τιμες που πολες φορες ειναι ακριβοτερα π.χ. κολαν τζαμπο 6,99 ε και κολαν της ΖΑΡΑ 3 ε ( σε προσφορα )

αλλα για τους διαδρομους που ειναι μαρτιριο να περασεις με καροτσι με παιδι απο εκει γιατι εχουνε γιεμισει με σαβουρα τους διαδρομους !!!!!!!!!!!!!!

Δεν είναι πάντα έτσι. Μπιμπερό ΜΑΜ στα Jumbo: 4,99 -- ενώ το ίδιο μπιμπερό (διαφορετικό σχέδιο στο μπουκάλι) στα Λητώ: 5,60!! Συμφωνώ όμως ότι καλό είναι να ψάχνεις τις τιμές και να μην ψωνίζεις στα τυφλά, όπου κι αν ψωνίζεις.

• 2 εβδομάδες μετά...
Δεν είναι πάντα έτσι. Μπιμπερό ΜΑΜ στα Jumbo: 4,99 -- ενώ το ίδιο μπιμπερό (διαφορετικό σχέδιο στο μπουκάλι) στα Λητώ: 5,60!! Συμφωνώ όμως ότι καλό είναι να ψάχνεις τις τιμές και να μην ψωνίζεις στα τυφλά, όπου κι αν ψωνίζεις.

καλα στα μπιμπερο και τις πιπιλες η διαφορα με του φαρμακειου ειναι μολις ενα λεπτο, πχ 5,99 στα τζαμπο, 6 στο φαρμακειο, για λητω κλπ δε γνωριζω. πηγα το σεπτεμβριο να αλλαξω κατι ρουχα που μου φερανε και καταφερα ν αλλαξω μονο ενα φορμακι κι αυτο με τα χιλια ζορια, τα αλλα μου λεει καποια ηταν εκτος σεζον αλλα ηταν προηγουμενης σεζον, κλπ το ιδιο επαθα και στα παιδικα της μπενετον πηγα ν αλλαξω ενα τζιν ζακετακι μεσα σεπτεμβρη και η υπευθυνη και μαλλον ιδιοκτητρια εκτος οτι με κοιτουσε πατοκορφα με υφακι -δεν ηταν βλεπεις μαρκας τα ρουχα μου- αρνηθηκε να μου το αλλαξει μου λεει οτι τωρα εφερε χειμωνιατικα -με 38 βαθμους.

απλα δεν ξαναπαω σε κανενα απο τα δυο.

Για να σου κανουν αλλαγη στα μπενετον πρεπει να ειναι της ιδιας σεζον. Δηλαδη αν εσυ πηγες ανοιξιατικο-καλοκαιρινο κομματι και τα μπενετον ειχαν μεσα ηδη τη χειμερινη κολεξιον ειναι λογικο να μη δεχτουν αλλαγη. Επειδη ετυχε να ψωνισω αρκετα πραγματα με τις εκπτωσεις απο το συγκεκριμενο καταστημα μου εγινε σαφες οτι οι αλλαγες ηταν μεχρι τελος εκπτωσεων. Απο 1/9 ηταν ολα χειμωνιατικα στο καταστημα.

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

• 2 months later...

εχω ξεκινήσει νομικη προσφυγή κατα jumbo!

Δεν θα υπαρξουν νομικα έξοδα ουτε καν για τα παραβολα.

Παρακαλω οποια ενδιαφερεται ας επικοινωνησει μαζι μου με πμ!

"...ήρθες κι έφερες φως ο δικός μου Θεός

αγκαλιά μου εσύ ξεκινάει η γιορτή

θα΄ναι η τύχη με μας αν εσύ μ΄αγαπάς..."

• 2 εβδομάδες μετά...

ti egine??ti sou kanane pali??olos o kosmos exei na to leei gia thn symprifora touw kai aytoi....xartaeto..!!

RN1Zp2.png

Πες μας τι εγινε ...και τι ζητας ..αν μπορουμε και που να βοηθησουμε

Και μεις έχουμε καταλήξει ότι τα τζάμπο πλέον έχουν απαίσια παιχνίδια. Στα επώνυμα έχουν τις ίδιες τιμές με όλα τα μαζαγια και τα υπόλοιπα αν και οικονομικά είχα χάλια και επικυνδινα. Στον μουστάκα έχουμε βρε πολύ καλύτερης ποιότητας παιχνίδια σε επίσης χαμηλές τιμές. Και στον ζαχαριά το ίδιο. Από κει αποφασίσαμε να παίρνουμε παιχνίδια για το παιδι.

Καλά για το θέμα τον αλλαγων είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. Πουλανε όλο ελλατωματικά προιοντα, κοτσάρουν ένα δεν γίνονται αλλαγές ή κάποια δικαιολογία στον πάγκο αλλαγών, σε εξοργίζουν και φεύγεις χωρίς να κάνεις δουλεια. πεταμένα λεφτά

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...