Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Σφουγγάρισμα πατώματος και καθαριότητα

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 239
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σήμερα πάμε στον ορθοπαιδικό και έχω αγωνίαααα :!::!:

Ευχομαι να πάνε όλα καλά!! εχουμε γίνει μια παρέα πια και έχουμε και μεις την έννοια σας.. Ενημέρωσε μας!!

Οι θησαυροί μου:

Δημήτρης 5,5 χρονών, Ματθαίος 22 μηνών

Λοιπον, καλο κουραγιο, καλη επιτυχια.

Ένα tip, εμεις πάντα μετά απο νοσοκομεια και άλλα τέτοια, πάντα πηγαίνουμε μετα για γλυκό, παγωτο, κατι τι , για να φυγει η ενταση και να χαλαρωσουμε.

Δυο tip, παρε μαζι σου ενα χαζοπεριοδικό, για όσο περιμενεις, βοηθά,,,

Διαφημίσεις

ΒΙΖΕΛΙ όλα θα πάνε καλά! Καλή επιτυχία, ωστόσο !!!

Άντε να μας πω κι ένα χαρούμενο νέο: Η μπουμπού σηκώθηκε μόνη της στο πάρκο, πριν 5 λεπτά!!!

Ήδη χθες το βράδυ μπουσούλησε (σύρθηκε είναι το ακριβές ρήμα, αλλά εθελοτυφλώ :lol: ) προς τα πίσω :!: και χώθηκε κάτω από τον καναπέ!

Όλα εντάξει λοιπόν, θα αρχίσω να την ξαναταϊζω , μετά το σημερινό :lol::lol::lol:

s-age.pngs-age.png

Είδες η ζουζού σου τσάμπα την κατονόμασες τεμπελίτσα!! και τα γράπτα ξέρεις μένουν..... :lol: Οχι μόνο άρχισε τα συρτομπουσουλίσματα αλλά και το κρυφτό :wink: Καλό τρέξιμο κορίτσια :P

Οι θησαυροί μου:

χαχαχαχα!!!! πολύ καλό bizeli :lol::lol:

Σάλιο δεν αφήνει ακόμα ,αλλά κάτι τριχούλες και σκουπιδάκια τα εντόπισε το σκασμένο!! Ούτε κάτω από τον καναπέ δεν μπορώ να τα κρύβω πλέον! :lol:

s-age.pngs-age.png

και που είμαστε ακόμα να λες!!!!

εμένα χθες παρολίγο να φάει και πρωτεϊνη...εντόπισε ενα μυρμήγκι και προσπαθούσε να συντονιστεί για να το πιάσει με αντίχειρα και δείκτη...πολύ γελιο :lol::lol:

Διαφημίσεις

όλα καλάαααα :D:D:D

δεν θα βάλουμε ναρθηκάκι γιατί έχει φτάξει πάρα πολύ μας είπε (της κάνουμε και κάποιες ασκησούλες που μας έχει δείξει) και θα ξαναπάμε σε 2 μήνες να την ξαναδεί (ίσως να της βάλει πάτους στα παππούτσια της).

Όλα καλα!!!!!!!!!

έφυγα νωρίτερα χθες απο τη δουλειά και με περίμενε σήμερα μια στίβα με χαρτιά, και άργησα!!! :D:D

είμαι πολύ χαρούμενη :D:D αν και μου έκοψε τη χαρά με την χθεσινή ολονυχτία κλάματος :x:x αυτά τα δόντια τα άτιμααααα!!!! :wink:

Εσένα ΒΙΖΕLI δεν είναι ικανά να σου κόψουν τη χαρά δυο δόντια!!! Είσαι η χαρά και η αισιοδοξία προσωποποιημένη!! πραγματικά σε χαίρομαι..

Οι θησαυροί μου:

Διαφημίσεις

ναι ναι!!! LITTLE MISS SUNSHINE κανονική!!! λοιπον για να κανονίζουμε καμιά συνάντηση όλες οι μαμομπαμπαδες να γνωριστούμε από κοντά!!!!admin για να κανονίζουμε meeting του forum!!!

• 1 month later...

Μετα απο τοσο καιρο τωρα ειδα το θεμα του πατωματος. (φουλ γκαβουλιακας! :roll: )

Εγω βρε κοριτσια εχω λευκο μαρμαρο κατω και ειναι πραγματικα μαρτυριο. Οποια εχει μαρμαρα στο σπιτι της θα καταλαβει το δραμα μου! :cry::cry::cry: Ουτε ξυπολυτη δεν μπορω να περπαταω (που το λατρευω) γιατι αφηνει σημαδια η πατουσα!

Ξερετε κανενα απορρυπαντικο βιολογικο η καποιο τρικ για να μην θαμπωσουν κιολας? Αυτο με το ξυδι το φοβαμαι πολυ γιατι τα μαρμαρα ως γνωστον εχουν πορους και φοβαμαι μην κατσιασουν τα καημενα.

Στα υπνοδωματια εχουμε ξυλο και εκει θελει μονο νερακι γιατι οτιδηποτε αλλο τα καταστρεφει ακομα και τα ειδικα προιοντα. (ο μπαμπακας μου ειναι ξυλουργος και ξερει απο καλο... ξυλο!)

Πειτε καμια γνωμη βρε νοικοκυρες!

• 1 month later...

ΜΕ ΣΚΕΤΟ ΝΕΡΑΚΙ ΟΜΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ; ΕΓΩ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΝΑΩ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΧΑΛΙΑ :cry: ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΞΥΠΟΛΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΗ ΟΛΗ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ....

αναλογα την ποιοτητα και την κατασταση τους.

Εμενα ηταν πολυ παλια αλλα τα τριψαμε και τα λουστραραμε απο την αρχη και για να διατηρηθουνε θελουν μονο νερακι.

Τα καθαριστικα (αζαξ κλπ) καποια στιγμη χαλανε το λουστρο και οσο πιο πολυ τα περνας τοσο πιο χαλια γινονται.

εμαίς τώρα μετακομίσαμε στο σπίτι μας, εχουμε περίπου 2 μήνες που το τελειώσαμε και στην αρχή πέρναγα τα πατώματα με σκέτο νεράκι αλλα μου έδιναν την εντύπωση οτι δεν ήταν καθαρά τελικα οπότε άρχισα να χρησιμοποιώ και τα καθαριστικα για ξύλινα πατώματα που υπάρχουν στο εμπόριο....

• 5 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια εγώ ξέρω απο τον παιδίατρο ότι μόνο με ειδικό απορρυπαντικό πλένουμε τα μωρουδιακά ρούχα. Και μάλιστα ούτε καν στο πλυντήριο...Οπότε κάθισα και έπλυνα όλα τα ρούχα της στο χέρι, ένα ένα...και νομίζω αυτό γίνεται μέχρι 6 μηνών....

• 1 month later...

εγώ πήρα ειδικό απορρυπαντικό για μωρά αλλά τα έβαλα τα ρουχαλάκια στο πλυντήριο.δεν είναι λίγο δύσκολο να τα πλένεις συνέχεια στο χέρι και μάλιστα για 6 μήνες;δεν ξέρω ρωτάω.

Τα ρουχάκια του τα πλένω στο πλυντήριο, απλά πρώτα καθαρίζω την θήκη από τα υπολείμματα των κοινών απορρυπαντικών. Στο χέρι θα πλύνω όσα έχουν κακάκια αφού τα αφήσω σε ζεστό νερό με λευκό σαπούνι στον ήλιο για 2-3 ώρες! Απίστευτο αλλά ασπρίζουν χωρίς καθόλου τρίψιμο!! Το πάτωμα δεν άρχισα ακόμη να το σφουγγαρίζω με ξύδι και νερό. Από τώρα πρέπει ή όταν αρχίσει να μπουσουλάει;

Κορίτσια τα ειδικά απορρυπαντικά για τα παιδιά είναι δίκοπο μαχαίρι. Κι αυτό γιατί περιέχουν σαπούνι στο οποίο μερικά παιδάκια είναι αλλεργικά. Το ξέρω γιατί είχε πρόβλημα ο ανιψιός μου και είχε πει η παιδίατρος να το κόψουν και να χρησιμοποιούν κανονικό απορρυπαντικό. Επίσης εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερο το πλύσιμο στο πλυντήριο που μπορείς να βάλεις υψηλή θερμοκρασία (στο χέρι πόσο ζεστό νερό αντέχεται?). Αφήστε που με ένα νεογέννητο στο σπίτι ψάχνεις να βρεις χρόνο και για να βάλεις πλυντήριο, να απλώσεις και να σιδερώσεις, πόσο μάλλον για να πλύνεις στο χέρι! Εγώ το μόνο που κάνω ακόμα με τα ρούχα της μικρής είναι ότι τα πλένω, εννοείται, χωριστά από τα δικά μας, όλα μαζί και χωρίς μαλακτικό.

6qjVp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...