Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ!!


Recommended Posts


Διαφημίσεις


  • Απαντήσεις 161
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • 2 εβδομάδες μετά...
Παιδιά πάντως οι φακές καταψύχονται, και όταν βγουν είναι σαν της ώρας!

 

αληθεια;;;και εγω φοβομουν τα τις βαλω!εχεις δοκιμασει και αλλα οσπρια;;

aIcEp2.png

rDT8p2.png

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Έφτιαξα χταπόδι μαρινάτο (χταπόδι βραστο, καροτο, σελερι, κρεμμυδι, λαδι, ξυδι)

Μπορώ να το βάλω στην κατάψυξη ή όταν θα βγει θα είναι πολύ μαλακό το χταποδάκι και "ξινισμένο";

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από μένα κορίτσια,

αναφέρθηκε και παλιότερα αλλά ήθελα να ξαναπροτείνω τις πίτες (σπανακόπιτες, πρασόπιτες) και τυροπιτάκια. Αυτές καταψύχονται και ψυμένες, αφού κρυώσουν βεβαίως :), και μέσα σε 15 - 20 λεπτά ξαναζεσταίνονται στον φούρνο και είναι πραγματικά σαν φρέσκιες. Ένα ταψί φτάνει για αρκετά γεύματα...

Μια ζωή την έχουμε...

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...
Kαλημέρα!

Τον κυμά θα στον έγραφα κι εγώ τον οποίο μπορείς να τον κάνεις και παστίτσιο. Το παστίτσιο επίσης, μπορείς να το καταψύξεις έτοιμο. Σουτζουκάκια μαγειρεμένα, οπότε κάνεις μόνο το ρύζι. Τώρα εκτός από κυμακοειδή δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Μπορείς να πάρεις και σουβλάκια ή σνίτσελ, σίγουρα θα αρέσουν στον μικρό.

Καλά να περάσετε!

 

kalhmera!! to pastitsio na to zestanw amesws afou to bgalw apo thn katapsiksh h' na perimenw na ksepagwsei prwta~!?

Link to comment
Share on other sites

Eγω καταψυχω παντα ολα τα οσπρια (φασολια, φακες, ρεβυθια), παστιτσιο με ωμη μπεσαμελ σε μικρα ταψακια μιας χρησης sanitas (οταν χρειαζομαι το βγαζω απο καταψυξη κατευθειαν στο φουρνο για 50 λεπτα). Eπισης κιμα ή σαλτσα ντοματας για μακαρονια, σουπα με λαχανικα ή / και μοσχαρι, μπιφτεκια πλασμενα με ολα τα υλικα, αλλα οχι μαγειρεμενα (ο κιμας πρεπει να ειναι φρεσκος). Αυτα προς διευκολυνση των εργαζομενων μαμαδων.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 3 χρόνια μετά...

Καλησπέρα,

 

Διάβασα με προσοχή τα σχόλια σας, αλλά έχω μια απορία. Τελικά το μουσακά και το παστίτσιο που κατέψυξα με ωμή μπεσαμέλ, για να το ψήσω πρέπει να το αφήσω να ξεπαγώσει πρώτα, ή να τα βάλω κατευθείαν από την κατάψυξη στο φούρνο? Και αν ισχύει το τελευταίο, σε ποια θερμοκρασία αρχικά? Προθερμασμένο φούρνο ή όχι?

Thanks!!!

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα,

 

Διάβασα με προσοχή τα σχόλια σας, αλλά έχω μια απορία. Τελικά το μουσακά και το παστίτσιο που κατέψυξα με ωμή μπεσαμέλ, για να το ψήσω πρέπει να το αφήσω να ξεπαγώσει πρώτα, ή να τα βάλω κατευθείαν από την κατάψυξη στο φούρνο? Και αν ισχύει το τελευταίο, σε ποια θερμοκρασία αρχικά? Προθερμασμένο φούρνο ή όχι?

Thanks!!!

 

Δεν μπορώ να σου απαντήσω, αλλά για επόμενη φορά, ο μουσακάς και το παστίτσιο καταψύχονται μία χαρά και ψημένα, μη σου πω βελτιώνεται και η γεύση τους. Πάντα κάνω διπλή δόση και το μισό μπαίνει στην κατάψηξη.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...