Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

κυτταριτιδα,χαλαρωση θα αγαπησω ξανα

Recommended Posts

τον εαυτο μου?10 κιλα πηρα και πριν μεινω εγκυος γυμναζομουν πηγα στο ζαρα να παρω μια φορμα και στα δοκιμαστηρια μολις ειδα το σωμα μου με τα φωτα στραμμενα επανω μου με επιασαν τα κλαμματα....βοηθειαααα απελπιστηκα εντελως...................

my baby was my reborn...

Διαφημίσεις

Κοριτσακι μου γλυκο μην στεναχωριεσαι!!!Ολα αυτα που συμβαινουν στο σωμα σου ειναι 100% αναστρεψιμα,αρκει εσυ να εχεις την θεληση να ξαναγυμναστεις και να προσεχεις λιγουλακι την διατροφη σου μετα την γεννα!!!Προς το παρον παψε να ανησυχεις για το σωμα σου και ασχολησου με την ψυχουλα που κουβαλας μεσα σου!!Αυτο το πλασματακι ειναι κομματι απο την ψυχη και το σωμα σου και το βασικο ειναι να γεννηθει υγιες!Απολαυσε την εγκυμοσυνη σου, σε λιγο καιρο ολα θα γινουν οπως πριν μονο που θα εχεις και το παιδακι σου αγκαλιτσα! :P

yHVLp3.png G2Hmp3.png

Μην αγχωνεσαι για αυτα, εχεις πιο σημαντικα πραγματα να σκεφτεσαι πια!Ολα θα γινουν οπως πριν!Εναν ανθρωπο φερνουμεστον κοσμο δε θα χαλασει λιγο το σωμα μας?

Ειδικα αν σκοπευεις να θηλασεις σου λεω οτι θα τρως-θα τρως και θα χανεις τα κιλα μερα με τη μερα!Εγω τουλαχιστον αυτο επαθα!

bxBwp2.png EgDTp2.png

ΠΟΙΑ γυναίκα δεν έχει κυτταρίτιδα?? το 0,1111 % ??????????

μήν τρελλαινόμαστε.

εγώ έχω παντού!!! χωρίς κάν να έχω γεννήσει.

κάπου διάβασα σε ένα περιοδικό, γραμμένο απο άντρα - "δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται τέτοιος ντόρος, απο την στιγμή που όλες οι γυναίκες έχουν. Πότε θα γίνει επιτέλους αποδεκτό -απο γυναίκες και άντρες - να τελειώνουμε με τα βάσανα?" (στα αγγλικά ήταν)

(ναι όταν θηλάζεις φεύγουν τα κιλά αβέρτα το χω δεί πολλές φορές).

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

μη στεναχωριεσαι ομορφοοο :D

να σκεφτεσαι μονο το μπεμπε και να χαιδευεις την κοιλιτσα σου...ολα θα γινουν μετα τη γεννα .

εμενα μου πηρε ενα χρονο αλλα τα καταφερα :D το μυστικο ειναι να μην παρατησεις τον εαυτο σου μετα...και σιγουρα θα επανελθεις :wink:

Διαφημίσεις

Ειδικα αν σκοπευεις να θηλασεις σου λεω οτι θα τρως-θα τρως και θα χανεις τα κιλα μερα με τη μερα!Εγω τουλαχιστον αυτο επαθα!

(ναι όταν θηλάζεις φεύγουν τα κιλά αβέρτα το χω δεί πολλές φορές).

Κι εγώ ρε κορίτσια γιατί να είμαι η εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα; στην πρώτη μου κόρη, αν κα είχα πάθει ανορεξία και δεν έτρωγα τίποτα σχεδόν, δεν έχασα γραμμάριο τους τρεις μήνες που θήλαζα, ενώ τώρα που τρώω κανονικά έχω πάρει από τότε που γέννησα (1 1/2 μήνα) 2 κιλά :oops::cry:

sorry Ιοκάστη, εσύ μπορεί να είσαι στην άλλη κατηγορία, των τυχερών!

Δεν με αγχώνει ιδιαίτερα η εμφάνιση του σωματός μου τώρα στη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Βάζω μόνο λαδάκι σώματος για τις ραγάδες αλλα και αυτές αν βγουν δεν θα σκάσω. Μετά τον τοκετό φυσικά και θα επανελθω με τη γνωστή μέθοδο, δίαιτα γυμναστήριο, πολύ νερο και τα σχετικά. Ακουσα όμως ότι μετά τον τοκετό αλλάζει το σχήμα του σώματος εννοώ οτι φαρδαίνει η λεκάνει και τα πλευρά ανοίγουν. Ελπιζω να μην αλλάξει πολύ ο σκελετός γιατί ήδη έχω από τη φύση μου φαρδύ καλούπι

Εμένα πάντως, μετά την πρώτη εγκυμοσύνη, ο σκελετός μου ήταν πανομοιότυπος με πριν. Μετά τη δεύτερη... θα σου πω κατά το χειμώνα...

Όσο ζω... μαθαίνω

--------------------------

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Σωτήρης (γέννηση 30/7/2007)

Εισαι εγυος. Εγκυος αδυνατη δεν υπαρχει.

Θα επανελθεις πολυ γρηγορα μην αγχωνεσαι. Ειδικα αφου γυμναζεσαι .

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Ioκάστη και εγώ ούτε 3 μήνες μετά ήμουν σχεδόν όπως πριν, μπαίνω τελείως στα τζιν μου κλπ κλπ.

Βέβαια η κυτταρίτιδα είναι ενα θεμα αλλά κοριτσάκι μου να σου πω κάτι? χθες εβλεπα σε κάποια φάση πασαρελα για μαγιώ med και ήταν όλες τίγκα στη κυτταρίτιδα!!! :shock::shock:

Ε ναι λοιπόν!!! αφού έχουν αυτές που κάνουν και πασαρέλα θα νοιώσω άσχημα εγώ και εσύ???

Διαφημίσεις

Μπα, κι εγώ όπως η Rosi δεν έχασα ούτε ένα κιλό όσο θήλαζα. Ίσα ίσα όσο καιρό θήλαζα ήμουν πρησμένη παντού . Αυτό έγινε και στις δύο εγκυμοσύνες. Αφού σταμάτησα να θηλάζω, ξεπρήστηκε το σώμα μου και με προσεγμένη διατροφή επανήλθα στα κιλά μου (Χμ, μετά τη δεύτερη όχι ακόμα, αλλά το παλεύω :roll:

s-age.pngs-age.png

Μην αγχώνεστε γι αυτά βρε κορίτσια.

Σώμα είναι, χαλάει όσο μεγαλώνουμε..Εγώ άρχισα να παίρνω κιλά με το που έπιασα δουλειά γραφείου και από τότε δεν κατάφερα να τα χάσω ποτέ..Στην πρωτη εγκυμοσύνη είχα πάρει 20+ κιλά και κατάφερα και τα έχασα και με το παραπάνω..

Βέβαια όταν γύρισα στην δουλειά, ξαναήρθα στα τελευταία επίπεδα..

χρόνο θέλει και υπομονή, και να μείνει κυτταρίτιδα δεν έγινε και τίποτα. Εγώ θυμάμαι τον εαυτό μου από 18 χρονών που έβαζα κρέμες και έκανα διαιτες..Τώρα που βλέπω τον τότε εαυτό μου σε φωτογραφίες, σκέφτομαι πόσο ανόητη ήμουν (και χειρότερα με προσφωνώ αλλά δεν το γράφω εδώ πέρα)

Το νόημα είναι να αποδεχτούμε το δώμα μας και να προσπαθούμε να δείχνουμε κομψές. Εγώ αφού αρέσω στον άντρα μου και με θέλει ακόμα και έτσι με την κοιλιά, δεν αγχώνομαι. Θα προσπαθήσω μετά να κάνω ότι μπορώ, και ότι καταφέρω.

Το βασικό από ότι έχω καταλάβει είναι στην συμπεριφορά..Οι άντρες δεν δίνουν τόση σημασία στην κυτταρίτιδα. Άλλα είναι που τους ενδιαφέρουν!

Ένα παράξενο πράγμα... Εκεί που είχα λίγη κυτταρίτιδα πριν την εγκυμοσύνη στους μηρούς με το που έμεινα έγκυος εξαφανίστηκε... Το ίδιο και η λιπαρότητα στο πρόσωπο αλλά και η ακμή!!! Και δεν χαλάρωσα καθόλου τούμπανο είναι κ το μπούτι και οι γάμπες όπως ήμουν... Ούτε κιλά πολλά έβαλα... Αλλά...

Μόνο που σκίστηκε η κοιλιά μου :cry: Και γέμισα ραγάδες... Α και το στήθος μου ήταν που ήταν μεγάλο έγινε τεράστιο και με ψιλοβαραίνειιιιι :oops:

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

απ΄οτι έχω παρατηρήσει η πλειοψηφία των γνωστών - φίλων κλπ (99,9%) που γέννησαν, επανήλθαν στα πρό εγκυμοσύνης κιλά τους μέσα σε 6μήνες-1 χρόνο. Οπότε εσύ γιατί να μην επανέλθεις; :wink:

Ιωακείμ το αγγελούδι μου!

σας ευχαριστω πολυ ολους....ηταν απλα μια κριση,πιστευω ολοι την περνουν...επαθα σοκ αντικριζοντας εναν αλλο ανθρωπο μπροστα μου..ομως το σημαντικοτερο ολων ειναι οτι ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ,ΕΓΩ ΑΠΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ...ΜΕ ΑΓΑΠΑΩ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΖΩΗ ΜΟΥ............!!!!!!!!!!!!

κι αν δεν επανελθω στην αρχικη μου μορφη δεν εγινε και τιποτα .........

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΕ ΒΟΗΘΑΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.............

my baby was my reborn...

Διαφημίσεις

Και στην αρχική σου μορφή θα επανέλθεις και καλύτερη θα γίνεις... Υπομονή επιμονή και θέληση και θα τα καταφέρουμε! :P

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Μα βρε κοριτσια φυσιολογικο δεν ειναι και να παρουμε κιλα, και λιγη κυτταριτιδα και συναισθηματικα σκαμπανεβασματα και γενικοτερα λιγο απο ολα????

Εγω ημουν απο τη φυση μου χωρις ιχνος κυτταριτιδας πριν μεινω εγκυος και δυο μηνες περιπου πριν συλλαβω αρχισε να βγαινει λιγο στο πωπουδακι μου και να πρηζεται το στηθος μου σε ασχετες φασεις του κυκλου μου. Ηταν λες και με προειδοποιουσε το σωμα μου για την εγκυμοσυνη, μαλλον προετοιμαζοταν κι αυτο.

Και τωρα που με βλεπω με την κυτταριτιδα δεν μου αρεσει αλλα δεν πρεπει να στεκομαστε σε τοσο ασημαντες λεπτομερειες οταν προκειται να βγαλουμε εναν ολοκαινουργιο ανθρωπο!!!

Και κατι αλλο: Αν θελεις να επανελθεις και να μην αφησεις τον εαυτο σου θα τα καταφερεις κι εσυ και ολες μας.

Οχι σαν καποιες που ξερω που εγιναν τοφαλοι και μετα ελεγαν "μα δεν τρωω" και χλαπακιαζαν στα κρυφα ή το φαι πηγαινε σχεδον αμασητο κατω! (βλεπε κουνιαδα μου). Αν το ραψεις τελειωσε!!!

• 4 months later...

Κορίτσια την ίδια κρίση περνώ και εγώ...αλλά ξέρω ότι θα έχω επανέλθει ως τα Χριστούγεννα και έτσι προσπαθώ να μην αγχώνομαι. Τώρα στο σπίτι για 40 μέρες θα προσπαθήσω να μαζέψω όσο μπορώ και φυσικά έπεται και συνέχεια....

Όσο για την κυτταρίτιδα είχα ελάχιστη πρίν την εγκυμοσύνη μετά είχα γεμίσει...χάλι...τώρα σιγά σιγά αρχίζει και φεύγει...για να δούμε... :roll:

Επειδή κάποια πράγματα μπορεί να ακούγονται σκληρά ή να πληγώνουν κάποιους εδω μέσα, να πω mimika ότι σε σχέση με αυτό που είπες ότι:

Οχι σαν καποιες που ξερω που εγιναν τοφαλοι και μετα ελεγαν "μα δεν τρωω" και χλαπακιαζαν στα κρυφα ή το φαι πηγαινε σχεδον αμασητο κατω! (βλεπε κουνιαδα μου). Αν το ραψεις τελειωσε!!!

να θυμήσω ότι υπάρχει κάτι πάρα πολύ κοινό που συχνά παραβλέπεται και λέγεται συναισθηματική υπερφαγία. Οι άνθρωποι που περιγράφεις, δεν σου λένε ψέμματα όταν λένε δεν τρώω, αλλά δεν μπορούν να διαχειριστούν τα συναισθήματα τους και προσπαθούν υποσεινήδειτα να τα κουμαντάρουν με το φαί.

Δεν πρέπει αυτούς τους ανθρώπους να τους υποτιμούμε. Δεν είναι τεμπέληδες και χαραμοφάηδες, αλλά παλεύουν με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, τον ίδιο τους τον εαυτό. Και συνήθως είναι αντιμέτωποι με έναν φαύλο κύκλο που τους φαίνεται ανίκητος.

Mimika ξέρω ότι δεν ήθελες να θίξεις κανέναν με αυτά που έγραφες, αλλά επειδή ειμαι ευαισθητοποιημένη με το θέμα αυτό, και πιστεύω ότι πολλοί που ξέρουν από συναισθηματική υπερφαγία μπορεί να είδαν τον εαυτό τους στους "τόφαλους" που περιγράφεις και ένιωσαν άσχημα, είπα να απαντήσω! :wink:

Κατά τα άλλα συμφωνών ότι όντως δεν πρέπει να τρελλαινόμαστε, με την κατάλληλη ψυχολογική διάθεσή και θέληση , όλα γίνονται! :)

Κορίτσια την ίδια κρίση περνώ και εγώ...αλλά ξέρω ότι θα έχω επανέλθει ως τα Χριστούγεννα και έτσι προσπαθώ να μην αγχώνομαι. Τώρα στο σπίτι για 40 μέρες θα προσπαθήσω να μαζέψω όσο μπορώ και φυσικά έπεται και συνέχεια....

Όσο για την κυτταρίτιδα είχα ελάχιστη πρίν την εγκυμοσύνη μετά είχα γεμίσει...χάλι...τώρα σιγά σιγά αρχίζει και φεύγει...για να δούμε... :roll:

Kelly, θα σε συμβούλευα τώρα στην αρχή να μην παραζοριστείς με δίαιτα. Νομίζω κιόλας ότι δεν πρέπει. Απλά λιγουλάκι πρόσεχε. Το σώμα θα αρχίσει να επανέρχεται σιγά σιγά μόνο του. Έτσι έγινε με μένα. Άρχισα περίπου στους 3 μήνες μετά τη γέννα να χάνω, και έγινα ακριβώς όπως πριν χωρίς να προσέχω και ιδαίτερα. Όσο για την κυτταρίτιδα μην ανυσηχείς. Και γω είχα τρομοκρατηθεί. Της εγκυμοσύνης έφυγε όμως όλη!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...