Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Είδη φροντίδας και περιποίησης για μωρά/παιδιά!

Recommended Posts

τελικα τους πηρα τηλεφωνο στο καταστημα στην αθηνα και μου ειπαν για ολα οτι οι τιμες ειναι απο 10-13,κατι...

παντως ευγενικος ο κυριος που μιλησα.. και τσεκαρα και τις ουσιες στο http://www.biodizionario.it/

ειμαι μεταξυ της weleda και της lavera :roll:

l8gxp3.png 7SGKp3.png

• 1 month later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 208
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια εγώ πήγα εχθές και πήρα προϊόντα της beaming baby. Τα ήξερα βέβαια και από πιό παλιά, αλλά μήπως είναι καλύτερα της weleda ή της Lavera? Έχει κάνει κάποια κοπέλα τη σύγκριση? Οι τιμές πάντως είναι παρόμιες.

7uEBp2.png M3GSp2.png

Σε ευχαριστώ πολύ!

Θα πάω από Δευτέρα να τα επιστρέψω και να πάρω της Weleda. Μόνο την κρεμούλα για την αλλαγή της πάνας θα κρατήσω, γιατί μου άρεσε πολύ το άρωμά της.

Με το καλό να έρθουνε τα μωρουλίνια μας! :D

7uEBp2.png M3GSp2.png

Δοκίμασε πάντως κάποια στιγμή και την κρέμα αλλαγής πάνας της WELEDA. Εγώ την είχα πάρει τυχαία κάποια στιγμή και έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Η κόρη μου δε συγκάηκε ποτέ ως τώρα (ούτε όταν αρχίσαμε να τρώμε κρέας και κρέμες και άκουγα ότι όλα τα άλλα παιδάκια ήταν συγκαμένα) και γι' αυτό δεν την αλλάζω. Μπορεί να μη μυρίζει ωραία, αλλά κάνει καταπληκτική δουλειά. Πότε με το καλό το περιμένεις το μωράκι σου; Ελπίζω όλα να πάνε κατ' ευχήν.

Διαφημίσεις

Κι εγώ έχω ήδη προμηθευτεί τη σειρα της weleda (την παρήγγειλα στο σχετικό e-mail της madreterra) δλδ:

βοτανόλουτρο για την αρχή

αφρόλουτρο για λίγο αργότερα

λαδάκι

κρέμα αλλαγής πάνας

και περιμένων πως και πως να τα χρησιμοποιήσω... :):):)

Δοκίμασε πάντως κάποια στιγμή και την κρέμα αλλαγής πάνας της WELEDA. Εγώ την είχα πάρει τυχαία κάποια στιγμή και έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Η κόρη μου δε συγκάηκε ποτέ ως τώρα (ούτε όταν αρχίσαμε να τρώμε κρέας και κρέμες και άκουγα ότι όλα τα άλλα παιδάκια ήταν συγκαμένα) και γι' αυτό δεν την αλλάζω. Μπορεί να μη μυρίζει ωραία, αλλά κάνει καταπληκτική δουλειά. Πότε με το καλό το περιμένεις το μωράκι σου; Ελπίζω όλα να πάνε κατ' ευχήν.

Καλησπέρα! :D

Τελικά μου κάνανε δώρο για το μωράκι τα προϊόντα της WELEDA κάτι συγγενείς μου, οπότε μια χαρούλα! Έχει μέσα και την κρεμούλα για την πάνα που μου είπες.

Τον Λαζαράκο τον περιμένουμε το αργότερο στις 9/12, αλλά μάλλον θα έρθει πολύ πιό σύντομα!

Να σου ζήσει η κορούλα σου και με το καλό το μωράκι σου!

7uEBp2.png M3GSp2.png

mami και εγω το ιδιο προβλημα εχω .εχει βγαλει σπυθουρακια στα ποδια απο τα γονατα και κατω καθως και στο προσωπο.επσης το προσωπο του εχει γινει ξηρο.τι να κανω;

Διαφημίσεις

εγω εχω βαλει αρκετα.λαδακι τζονσονς,κρεμα φισαν και νιβεα,ενυδατικη φισαν και προδερμ,μωρομαντηλα τζονσονς,νιβεα,λιντλ,αβ,κολονια τζονσονς και φισαν.αντηλιακη φρεζιντερμ κικο και προδερμ.σαμπουαν φισαν και νιβεα και τζονσονς και λιντλ και προδερμ.ουφ τα ειπα.πειραζει που δοκιμαζω απο ολα?

• 2 months later...

καλημερα σε ολες

επειδη ειμαι καινουρια και θα γινω μαμα για πρωτη φορα μπορειτε να μου πειτε τι καλλυντικα χρησιμοποιειτε για τα μωρα σας(αφρολουτρο, σαμπουαν κλπ). Εγω ειδα καποια της chicco και της avent; τι λετε;

age.png

γεια σου matinasid βρισκομαι και εγω στη θεση σου.ΝΕΑ ΜΑΜΑ ΠΕΛΑΓΩΜΕΝΗ ΨΑΧΝΕΙ...! απο την δικη μου ερευνα μου προτειναν την φαρμακευτικη σειρα τη FREGIDERM.μου ειπαν οτι ειναι απο τα καλυτερα αλλα λιγο ακριβα. Η 2η επιλογη ειναι τα CHICCO που επισης μου ειπαν οτι ειναι πολυ καλα με τελειο αρωμα και προσιτα σε τιμη. η επιλογη δικη σου . ελπιζω να σε βοηθησα.

Υ.Γ. καμια φορα σκεφτομαι μηπως υπερβαλουμε???εμεις μεγαλωσαμε με πρασινο σαπουνι .τι παθαμε? χημικα στο ενα χημικα στο αλλο...ας κουλαρουμε λιγο.

Στην κορη μου ειχα τα Chicco και δεν δημιουργησαν κανενα προβλημα.Τωρα πηρα τα Fissan ενθυμουμενη τα δικα μου παιδικα καλλυντικα...Στην πορεια βεβαια μπορει να παρω κατι αλλο...

Διαφημίσεις

ΚΑΙ ΕΓΩ ΩΣ ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ! ΤΕΛΙΚΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ-ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ- ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ ΠΗΡΑ ΤΗΣ CHICCO, ΛΑΔΑΚΙ ΠΡΟΔΕΡΜ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΣΥΓΚΑΜΑΤΟΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η SUDOCREME(ΝΟΜΙΖΩ ΕΤΣΙ ΛΕΓΕΤΑΙ)

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Κι εμείς weleda και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι! Το δερματάκι του δεν έχει παρουσιάσει κανένα ερεθισμό και δεν έχουμε συγκάψει ποτέ! Μπορεί να μην έχουν την ωραία μυρωδιά που έχουν των σούπερ μάρκετ και των φαρμακείων αλλά τουλάχιστον είναι πιο αγνά για τα αφράτα δερματάκια τους! Όσον αφορά τα χημικά και το γεγονός ότι κακώς υπερβάλλουμε θα διαφωνήσω.. Εντάξει ούτε κι εγώ είμαι της υπερβολής και ούτε κάνω υστερίες, αλλά κάποια απλά πραγματάκια μπορούμε να τα κάνουμε. Δεν το βρίσκω τόσο φοβερό να πάρω κάτι από βιολογικά καταστήματα αντί να πάρω από σούπερ μάρκετ, ίδιως όταν πρόκειται για το δερματάκι του μωρού που είναι τόσο ευαίσθητο. Όσο για το οικονομικό, ναι είναι πιο ακριβά, αλλά νομίζω ότι αξίζει για τα μωράκια μας!

Θα συμφωνήσω πάντως για τα seba med. Έχουν τέλεια μυρωδιά! Σαν καραμέλα..

H sudocreme είναι για περιπτώσεις συγκάματος και όχι για πρόληψη.. Τη θεωρώ αρκετά βαριά..

age.png

Στην κορη μου ειχα τα Chicco και δεν δημιουργησαν κανενα προβλημα.Τωρα πηρα τα Fissan ενθυμουμενη τα δικα μου παιδικα καλλυντικα...Στην πορεια βεβαια μπορει να παρω κατι αλλο...

θα αλλάζες ίσως γνώμη αν ήξερες ότι στην Ιταλία (πατρίδα της Chicco) γίνεται προσπάθεια ώστε τα καλλυντικά αυτά (chicco kai fissan) να μην χαρακτηριζονται ώς "βρεφικά" γιατί θεωρούν ότι με τον τρόπο αυτό παραπλανούν τους ενήλικες που τα χρησιμοποιούν ότι είναι αθώα και αγνά (τι πιο φυσικό αφού είναι για μωρά!!!!) ενώ είναι γεμάτα καρκινογόνες ουσίες και επικίνδυνα χημικά.

Άλλαξε συνήθειες... ΟΧΙ πλανήτη!!!!

Αν και εχω μια αλλη αποψη επι του θεματος των "μη χημικων" καλλυντικων,την οποια εχω εκθεσει σε αλλο σχετικο τοπικ, απλα θα πω οτι αργα ή γρηγορα ολα τα παιδια θα εκτεθουν στα χημικα προιοντα απο τη στιγμη που η αγορα βριθει απο δαυτα.Αν και δεν θεωρω τον εαυτο μου παντογνωστη παρολα αυτα θα με αφησεις να μην ειμαι και τοσο σιγουρη για οσα λεγονται για τα καλλυντικα με "χημικα" και αυτα¨"χωρις χημικα".

Βεβαιως ο καθενας εχει τις αποψεις του και κανει τις επιλογες του...

απλα θα πω οτι αργα ή γρηγορα ολα τα παιδια θα εκτεθουν στα χημικα προιοντα απο τη στιγμη που η αγορα βριθει απο δαυτα

Δηλαδή βρε Σοφία με αυτή τη λογική θα πρέπει να πούμε "εντάξει δε βαριέσαι, θα εκτεθούν στα χημικά κάποια στιγμή τα μωρά μας άρα γιατί να προσέχουμε??" Εντάξει γνωρίζουμε όλοι ότι δε ζούμε σε ένα κόσμο αγγελικά πλασμένο αλλά νομίζω ότι κάποια απλά πραγματάκια μπορούμε να τα κάνουμε. Για τα παιδιά μας μιλάμε στο κάτω κάτω.. Όσο αφορά την άποψή σου για τα χημικά, αυτό είναι άλλο θέμα και φυσικά είναι σεβαστό. Ο καθένας πράττει όπως νομίζει καλύτερα. Ξαναλέω ότι διαφωνώ με την παραπάνω λογική γενικότερα..

age.png

Δηλαδή βρε Σοφία με αυτή τη λογική θα πρέπει να πούμε "εντάξει δε βαριέσαι, θα εκτεθούν στα χημικά κάποια στιγμή τα μωρά μας άρα γιατί να προσέχουμε??"

Δεν ειπα οτι δεν πρεπει να προσεχουμε.Ομως με αυτη τη λογικη θα πρεπει κανουμε και αλλα πραγματα:να πλενουμε και τα ρουχα των μωρων με πρασινο σαπουνι (χημικα απορρυπαντικα),να πινουν μεχρι τα 2-3 χρονια τους μητρικο γαλα ή να μη φανε κρεμες σκονη του εμποριου (τα συσκευασμενα γαλατα και κρεμες δεν ειναι και τοσο αθωα),εμεις οι μαναδες ως θηλαζουσες να τρεφομαστε μονο με αγνα προιοντα (οχι απαραιτητα βιολογικα-δεν ειναι σιγουρο οτι ειναι οντως πιστοποιημενα) κ.ο.κ.Κι ολα αυτα ενω τα μωρα θα εκτιθενται στην ακτινοβολια των κινητων,των υπολογιστων,της τηλεορασης,στον ηλιο,το καυσαεριο,τη μυρωδια του τσιγαρου και αλλα πολλα-ολα τα παραπανω οχι επιτηδες αλλα στα πλαισια της καθημερινοτητας τους και της δικης μας.

Μπαινω απλα στη λογικη οτι με "μη χημικα" καλλυντικα δεν σωζεται η κατασταση...Και τωρα λιθοβολιστε με!!!(αστειευομαι αλλα σιγουρα θα υπαρχουν αντιρρησεις-οπως ειπα ομως και παραπανω ο καθενας πραττει οπως νομιζει) :D

Δηλαδή βρε Σοφία με αυτή τη λογική θα πρέπει να πούμε "εντάξει δε βαριέσαι, θα εκτεθούν στα χημικά κάποια στιγμή τα μωρά μας άρα γιατί να προσέχουμε??"

Δεν ειπα οτι δεν πρεπει να προσεχουμε.Ομως με αυτη τη λογικη θα πρεπει κανουμε και αλλα πραγματα:να πλενουμε και τα ρουχα των μωρων με πρασινο σαπουνι (χημικα απορρυπαντικα),να πινουν μεχρι τα 2-3 χρονια τους μητρικο γαλα ή να μη φανε κρεμες σκονη του εμποριου (τα συσκευασμενα γαλατα και κρεμες δεν ειναι και τοσο αθωα),εμεις οι μαναδες ως θηλαζουσες να τρεφομαστε μονο με αγνα προιοντα (οχι απαραιτητα βιολογικα-δεν ειναι σιγουρο οτι ειναι οντως πιστοποιημενα) κ.ο.κ.Κι ολα αυτα ενω τα μωρα θα εκτιθενται στην ακτινοβολια των κινητων,των υπολογιστων,της τηλεορασης,στον ηλιο,το καυσαεριο,τη μυρωδια του τσιγαρου και αλλα πολλα-ολα τα παραπανω οχι επιτηδες αλλα στα πλαισια της καθημερινοτητας τους και της δικης μας.

Μπαινω απλα στη λογικη οτι με "μη χημικα" καλλυντικα δεν σωζεται η κατασταση...Και τωρα λιθοβολιστε με!!!(αστειευομαι αλλα σιγουρα θα υπαρχουν αντιρρησεις-οπως ειπα ομως και παραπανω ο καθενας πραττει οπως νομιζει) :D

Βλέπω τα ίδια λέμε ε? χε χε επαναλαμβάνεται η ίδια συζητηση ... Συνέχισε Σοφία μου :D

• 5 months later...

Κορίτσια καλησπέρα βρίσκομαι στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης μου και θα ήθελα τα φώτα σας όσον αφορά τι μάρκα και είδος βρεφικά καλλυντικά χρησιμοποιείτε ή χρησιμοποιήσατε και διαπιστώσατε ότι είναι ασφαλή

PENATEN κρέμα για την ευαίσθητη, σαμπουαν και αφρόλουτρο. Επίσης ένα κουτάκι sudocream κρέμα για μεγάλα συγκάματα καθώς και μελάνι από το φαρμακείο πάλι για συγκάματα μεγάλα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...