Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Είδη φροντίδας και περιποίησης για μωρά/παιδιά!

Recommended Posts

Χρησιμοποιώ την Trixera της Avene για την ενυδάτωσή του

Vlanik μετά τη συμβουλή σου πήρα κι εγώ την Trixera της Avene και είδα φοβερή βελτίωση ακόμα και από την πρώτη φορά που της την έβαλα....

Thanks.

Επίσης η φαρμακοποιός μου μου συνέστησε το A-derma, το οποίο είναι αφρόλουτρο και σαμπουάν μαζί, το οποίο όπως μου είπε δεν περιέχει σαπούνι. Επίσης είδα μεγάλη διαφορά στην ξηροδερμία και το συστήνω ανεπιφύλακτα.

kTB4p3.png

N9Mep2.png

• 2 months later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 208
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μεχρι τωρα χρησιμοποιω στον γιο μου σαμπουαν αφρολουτρο της aderma ,το επαιρνα απο το φαρμακειο

σκεφτομαι αφου μεγαλωσαμε λιγακι να παρω καποιο απο αυτα που πουλανε στα σουπερ μαρκετ...

ποιο να παρω προδερμ? φισσαν? για κικο δεν το συζητω......

γιατι της κικο δεν το συζητας?εγω το χρησιμοποιω κ το βρισκω καλο ξερεις κατι που δεν ξερω για την εταιρια αυτη :?: παντως κ το προδερμ εχω παρει κ αυτο καλο ηταν

Δυστυχως δεν εχω να σου προτεινω κατι. Χρησιμοπιουσα το φισσαν μεχρι που διαβασα τα συστατικα του και ηταν γεματο παραμπεν. :(:( Με μια ματια στο σουπερ μαρκετ μπορει να βρεις καποιο χωρις παραμπεν αλλα δυσκολο γιατι τα περισσοτερα εχουν.

Διαφημίσεις

αααα..αυτο για τις φισσαν δεν το ηξερα.. τα χρησιμοποιω σχεδον ολη την σειρα και μια χαρα ειναι! τωρα μια εναλλακτικη λυση ειναι της προδερμ.. επισης εχουν υπεροχο αρωμα, οπως της φισσαν και δεν παρουσιαστηκε κανενα προβλημα! :wink:

daffy

αυτό το παραμπέν που αναφέρεις τι είναι; γιατί κι εμείς της φισάν χρησιμοποιούμε.

επίσης, το προδέρμ είνα εξίσου καλό. αν είναι να το αλλάξουμε.

:?::?::?::?::?:

ZS95p3.png  hcT0p3.png

κορίτσια εμείς χρησιμοποιούσαμε jonson αλλά ο παιδίατρος μας που είναι παιδοδερματολόγος μου έιπε οτι όλα αυτά του super market δεν πα΄ρεχουν την σωστή ενυδάτωση στο δέρμα τους ..και έτσι ξαναγυρίσαμε στο Frezyderm....

Ολα αυτά του σουπερ μαρκετ εχουν παραμπεν(επιβλαβής χημικη ουσια που χρησιμοποείται σε τέτοιου είδους προϊόντα-περισσοτερες λεπτομερειες με αναζητηση στο ιντερνετ) προδερμ, φισαν, τα καινουρια της johnson. Ακομα και στα chicco παρολο που πανω δεν τα αναγραφειο σιγουρα κατι θα παιζει με την χημεια. Μονο αυτα απο τα βιολογικα προφανως ειναι Paraben-free.

Τα parabens ειναι ουσίες που περιέχονται σχεδόν σε όλα τα αφρόλουτρα και σαμπουάν των σουπερ-μαρκετ τα οποία έχουν ενοχοποιηθεί για καρκινογεννέσεις. Δυστυχώς τα χρησιμοποιούν λόγω του ότι κάνουν αφρό τα προιόντα κτλ.

Αν το κόστος δεν ειναι μεγάλο για την οικογένεια σας μπορείτε μονο για το μωρό να πάρετε κάποιο προιον απο το φαρμακείο χωρίς αυτές τις ουσίες ή απο το http://www.ecofamily.gr

Προσοχή γιατί παραβένες περιέχονται και σε προϊόντα μερικών επιτήδειων που αναγράφουν "φυσικά προϊόντα" π.χ propoline-apivita.

Αυτά απο εμένα...

Διαφημίσεις

αχ βρε κοριτσάρες μου αν καθίσουμε να τα ψάξουμε όλα ένα ένα δεν νομίζετε ότι δεν κάνει να χρησιμοποιούμε τίποτε για τα μωρά μας;

Εντάξει δεν λέω...να προσέχουμε λιγάκι αλλά να μην γινόμαστε και υποχόνδριες, αυτή είναι η άποψή μου.

Όσο πιό πολύ προσέχουμε, τόσο πιο πολύ την πατάμε...τα παιδιά πρέπει να δημιουργούνε και κάποια αντισώματα και με την πολύ προσοχή δεν γίνετε αυτό.

Για να μην με παρεξηγήσει καμία σας λέω και πάλι πως είναι άποψή μου :D

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

για κικο δεν το συζητω......

Αυτό χρησιμοποιούσανε στην κλινική και το μωρό μύριζε υπέροχα!!

Μας φέρανε δώρο αφρόλουτρο κ κολώνια της Chicco κι όταν τα άνοιξα κ τα μύρισα θυμήθηκα τις πρώτες μέρες με το μωράκι στην κλινική.

ναι ναι στο Γένεσις χρησιμοποιούνε της Chicco και όντως μυρίζει υπέροχα.

Εγώ στο σπίτι χρησιμοποιώ της Penaten! Proderm πήρε και μιά φίλη μου που γέννησε πρόσφατα κι η μικρή της γέμισε όλο κοκκινίλες και σπυράκια...τυχαίο σε τόσα μωράκια;;; Δεν ξέρω...ίσως!

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

NIVEA baby κανείς?

Τα προϊόντα καθαρισμού τύπου αφρόλουτρα-σαμπουάν δεν τα γνωρίζω (αγοράζω μόνο από φαρμακείο προς το παρόν), αλλά έχω ξετρελαθεί με τα μωρομάντηλα ιδίως τα pure και τα sensitive τα οποία είναι απίστευτα μαλακά και καθαρίζουν τέλεια σε περίπτωση που είσαι χωρίς δυνατότητα πλυσίματος με νεράκι και σαπούνι.

Επίσης, το γεγονός ότι βρίσκω τον φυσιολογικό ορό σε αμπουλίτσες στο Super market με έχει βολέψει πάρα πολύ.

(πάντως η συγκεκριμένη μάρκα...έχει μεγαλώσει γενιές στην Ελλάδα!)

αχ βρε κοριτσάρες μου αν καθίσουμε να τα ψάξουμε όλα ένα ένα δεν νομίζετε ότι δεν κάνει να χρησιμοποιούμε τίποτε για τα μωρά μας;

Εντάξει δεν λέω...να προσέχουμε λιγάκι αλλά να μην γινόμαστε και υποχόνδριες, αυτή είναι η άποψή μου.

Όσο πιό πολύ προσέχουμε, τόσο πιο πολύ την πατάμε...τα παιδιά πρέπει να δημιουργούνε και κάποια αντισώματα και με την πολύ προσοχή δεν γίνετε αυτό.

Για να μην με παρεξηγήσει καμία σας λέω και πάλι πως είναι άποψή μου :D

Σωστά τα λες συγκάτοικε, δεν κοιτάμε πρώτα τι κυκλοφορεί στην ατμόσφαιρα. Αν καθίσουμε κι αναλύσουμε τα πάντα, την πατήσαμε είτε είναι φαγητό, είτε είναι προϊοντα περιποίησης, όλα είναι....

Έμαθα από την μαία οτι τα μωράκια μας στο Γέννεσις μοσχοβολούσαν τόσο διότι στην κλινική δεν τα ξεπλένανε... είπα κι εγώ γιατί στο σπίτι δεν μύριζε τόσο;

Πάντως πολύ ωραία είναι τα Johnsons Naturals

Li2ep3.pngKeoEp3.png

Εγώ στην αρχή την έπλενα με της Τζονσον, και μεχρι τώρα με Προδερμ.... Δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα ακομα κι όταν ήταν ημερών...

Τωρα θα της παρω Φισαν να το δοκιμασω..

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Εγώ χρησιμοποιούσα penaten (αφρόλουτρο και κρέμα). Πριν ένα μήνα πήρα chicco αφρόλουτρο και μου άρεσε πολύ. Επίσης, πήρα και το αρωματάκι της bulgari και της το βάζω στα μαλλάκια, δεν ξέρω αν κάνει αλλά μου αρέσει πολύ.

Τώρα που το λες..κι εγώ αφρόλουτρο Προδέρμ έχω κι έβγαλε εξανθήματα..

Χμμμ για να δοκιμάσω κανένα άλλο και βλέπουμε..

gerakina μου καλη προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι ειναι πολυ μικρουλα για να τις αγοραζεις αφρολουτρα απο το σουπερ.

Εγώ μεχρι ενος ετους του επαιρνα μονο KLOREN ειναι αφρολουτρο και σαμπουαν και το βρισκεις μονο στο φαρμακειο.Μυρίζει ομορφα μεν αλλα διακριτικα και δεν κανει πολυ αφρο

( σχεδον καθολου ).

Η αληθεια ειναι οτι μερικες φορες το περνω ακομη και τωρα.Ο θεοφιλος ειναι σχεδον 3 ετων.

rQGhp3.png

Εγώ αποφάσισα να χρησιμοποιήσω τα βιολογικά καλλυντικά weleda. Παρήγγειλα αφρόλουτρο/σαμπουάν, κρεμούλα, κρέμα για τα συγκάματα και λαδάκι για μασαζάκι για να είμαστε ήρεμα αγοράκια. Ελπίζω να τα πάμε καλά μ'αυτά και να μην έχουμε εξανθήματα

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...