Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Λουράκι ασφαλείας για ζωηρά παιδιά- ποιά είναι η γνώμη σας?

Recommended Posts

Ως θεαμα δεν ειναι οτι πιο ομρφο αλλα προεχει πανω απο ολα η ασφαλεια του μωρου μας

Ναι θα το επαιρνα!!!!!!Αν δεν ειχα παρει ηδη!!!!

μου το εκανε δωρο μια ξαδερφη μου που το ειχε παρει και στα δικα της μωρα

και δεν ειναι μονο για ασφαλεια αλλα ζωνη στηριξης για οταν το παιδι αρχιζει δειλα τα πρωτα του βηματακια και το προσεχεις χωρις να σκυβεις και να πιανετε η μεση σου

εχει προβλημα με την μεση της

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 141
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να μου πιαστεί η μέση, να μου κοπούν τα χέρια και να φροντίσω ταυτόχρονα να μάθω το παιδί μου κάποια πράγματα. Αν είναι ποτέ δυνατόν να το δένω... Στο κάθισμα και το καρότσι τη δένω με τις ζωνούλες και τρελαίνομαι. Πόσο μαλλον με λουρί? Έλεος...Το διάβασα κ αυτό...

Α, δεν φεύγω εδώ θα μαι και σε λίγα χρόνια και με πιθανώς αγρίμια παιδιά. Και δεν θα χω λουρί...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Δε θα τη βάλουμε στη φυλακή για αυτό που περιγράφεις, αν όμως συμβεί κάτι και αμάξι χτυπήσει το σκυλάκι, τότε η μαμά σου θα πληρώσει το αμάξι του οδηγού, πίστεψε με, γιατί δεν τη καλύπτει ο νόμος...Ψαξτο λίγο...

Ίσως να φανεί εκ πρώτης όψεως off topic αλλά δεν είναι.:mrgreen:

Σε παλιότερο post περιέγραφα ότι από όταν άφησε το σκυλάκι ελεύθερο, αυτό έγινε πολύ πιο προσεκτικό, λιγότερο ατίθασο και ταυτόχρονα πιο χαρούμενο.

Σε διαβεβαιώ ότι πολύ περισσότερο κινδυνεύω εγώ να με πατήσει αυτοκίνητο παρά ο σκύλος. Το σκυλί είχε πρόβλημα με τη χρήση του λουριού. Με το λουρί έκανε σαν να τον είχαν αμολύσει και την έσερνε κυριολεκτικά στο δρόμο, χωρίς το λουρί είναι υπόδειγμα αρετής και όλοι της κάνουν κοπλιμέντα για το τι ήσυχο σκυλί είναι.

Τέλος πάντων, την περίπτωση την είχα αναφέρει υπονοώντας ότι αν ακόμα και ένα ζώο νιώθει άσχημα και δεν μπορεί με το λουρί, τι θα πρέπει να αισθάνεται ένα παιδί.:?

.....δε νομίζω τάκη....

ΟΚ, συμφωνώ μαζί σου έτσι όπως το θέτεις..Αλλά εγώ μίλησα ΓΕΝΙΚΑ και τι αναφέρει ο νόμος...Ούτε είπα ότι θα πατήσει το σκυλάκι σας αμάξι-αν είναι δυνατόν!Στο κάτω κάτω αφού το σκυλάκι σας είναι έτσι εκαπιδευμένο, μπράβο!Μακάρι να ήταν έτσι πολλά άλλα σκυλάκια!Απλά επειδή αυτό συνήθως δε συμβαίνει, ανέφερα το νόμο, για τη μανούλα που είπε ότι δεν της αρέσει να πλησιάζουν σκυλιά το απιδί της...

Τέλος πάντων, αυτό που αναφέρεις είναι η εξαίρεση, το δικό μας σκυλί είναι το αντίθετο και πιστεύω το λουρί στο παιδί, είναι για άλλο λόγο...

Διαφημίσεις

Να μου πιαστεί η μέση, να μου κοπούν τα χέρια και να φροντίσω ταυτόχρονα να μάθω το παιδί μου κάποια πράγματα. Αν είναι ποτέ δυνατόν να το δένω... Στο κάθισμα και το καρότσι τη δένω με τις ζωνούλες και τρελαίνομαι. Πόσο μαλλον με λουρί? Έλεος...Το διάβασα κ αυτό...
Βρε κοριτσακια χαλαρωστε λιγο!!!Αντε και το δενεις,τι πιστευετε οτι θα παιδι?Ποσες φορες σας εχει τυχει να ειστε σε καποια εκδηλωση και να ακουτε απο τα ηχεια αναγγελιες για παιδια που χαθηκαν?Αν ομως ηταν δεμενα σε μια τετοια περιπτωση δεν ειχε συμβει αυτο!!

Θα σας φερω ενα παραδειγμα που βλεπω καθημερινα οταν πηγαινω να παρω τον ανηψιο μου απο το νηπιαγωγιο!

Ειναι μια γιαγια η οποια και αυτη ερχεται να παρει τα εγγονια της.Τα εγγονακια ομως παρα πολυ ατακτα!!Προσφατα το αγορακι, με το που βγηκε απο την πορτα πεταξε την τσαντα του και της πεταχτηκε στο δρομο απο οπου περνουν λεωφορεια!!!

Σε μια τετοια περιπτωση ναι προτιμω δεμενο παρα σκοτωμενο!!!

Για οσες δεν ξερουν πως ειναι τα λουρια ιδου:

605921.jpg

604182.jpg

Και δεν μιλάμε για λουρί...τιράντες είναι που έχουν λάστιχο για να κρατάει ο γονιός το παιδάκι. Όταν τίθεται σοβαρό θέμα ασφάλειας, δεν το βρίσκω τόσο τραγικό.

Θα ξεκινησω λεγοντας οτι δεν ξερω εαν θα το εκανα ποτε στο παιδι μου,γιατι δεν θελω ποτε να ειμαι απολυτη για τιποτα στην ζωη μου!!!

Με μεγαλη ευκολια θα ελεγα ενα τεραστιο ΟΧΙ αλλα ποτε δεν ξερεις πως τα φερνει η ζωη!!!

Εγω και ο αδελφος μου γεννηθηκαμε στην Αυστραλια.

Ο αδελφος μου απο μικρος ηταν υπερκινητικος...ζωηρος...ατιθασος!!!

Εκανε απιστευτα πραγματα και πολλες φορες πολυ επικυνδυνα για την ζωη του!!

Οι γονεις μου ως μεταναστες τοτε ηταν μονοι τους σε μια ξενη χωρα ,χωρις καμια βοηθεια!!!

Ειχαν δικο τους καταστημα και απο πισω (επικοινωνουσε με πορτα εσωτερικη) ηταν το σπιτι!

Δουλευαν στην κυριολεξια γυρω στις 18-20 ωρες την ημερα!!!!:shock:(μιλαμε για την δεκαετια 70 και αρχες 80)

Οπως καταλαβαινετε ηταν πολυ δυσκολο να τον εχουν διαρκως περιορισμενο στο μαγαζι για να μπορουν να τον επιβλεπουν!!

Δεν θα μπω στην διαδικασια να σας πω τι εκανε ο αδελφος μου γιατι ειναι τοσα πολλα που πρεπει να ανοιξω καινουργιο θεμα!!!:lol::lol::lol:

Σε αυτο που θελω να καταληξω ειναι οτι,επειδη πολλες φορες της ειχε φυγει της μητερας μου και ειχε παθει τα εγκεφαλικα της ζωης της,ειχε παρει λουρακι(οχι ομως αυτο που κυκλοφορει εδω και δεν θυμιζει ζωο!!!)...ηταν σαν γιλεκακι,το οποιο τοτε ηταν πολυ διαδεδομενο και δεν υπηρχε Αυστραλεζα στον δρομο που να μην εχει δεμενο το παιδι της!!!

Το χρησιμοποιουσε μονο οταν πηγαινε στην αγορα για ψωνια(οι αγορες ηταν τεραστια πολυκαταστηματα με πληθος κοσμου!!!)

Απ οτι μου ειχε πει στην αρχη ειχε παθει σοκ οταν το ειχε δει σε αλλα παιδακια......αλλα η αναγκη μετα την εκανε να το χρησιμοποιησει ξαναλεω σε συγκεκριμενες στιγμες!!!Γιατι της ειχε φυγει μια φορα και μεσα στο πολυκαταστημα!!!

Ο αδελφος μου τωρα ειναι 33 χρονων υγιεστατος ψυχικα και δεν εχει κανενα απολυτως ψυχικο τραυμα απο εκεινη την περιοδο της ζωης του!!!!

Αυτο που θελω να πω για να κλεινω εδω ειναι ποτε να μην λεμε μεγαλες κουβεντες και να ξεχωριζουμε ποτε κατι ειναι για την ασφαλεια ενος παιδιου και εαν καποιες μητερες το θεμα λουρι το εκλαμβανουν ως μεσων για να ειναι αυτες πιο ησυχες και να πινουν το καφεδακι τους και να κανουν το τσιγαρακι τους τοτε λυπαμαι πολυ αλλα δεν ειναι αυτος ο σκοπος!!!

Θα κατακρινω αυτες που θα δω με αυτην την συμπεριφορα,αλλα οχι την σωστη χρηση του θεματος αυτου!!!

Κατεθεσα απλως μια προσωπικη μας εμειρια και την αποψη μου!!!

Να στε ολοι καλα!!!:D

Υπάρχουν αναγγελίες για παιδιά που χάθηκαν γιατί ξέφυγαν από την προσοχή του γονιού. Ε, σα γονιός προτιμώ να το προσέχω παρά να του φοράω λουρί, τιράντα, γιλέκο όπως θες πες το...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Υπάρχουν αναγγελίες για παιδιά που χάθηκαν γιατί ξέφυγαν από την προσοχή του γονιού. Ε, σα γονιός προτιμώ να το προσέχω παρά να του φοράω λουρί, τιράντα, γιλέκο όπως θες πες το...

Αγαπητη ravT οπως ειπε και καποια αλλη κοπελα πιο πανω ειναι να μην τυχει σε κανεναν!!!!

Δεν νομιζω να υπαρχει σωστη μητερα που να μην προσεχει το παιδι της,αλλα δεν ειναι και ολα τα παιδια ιδια!!

Επειδη προφανως υπονοεις οτι μαλλον η μητερα μου και η καθε μητερα που χανει το παιδι της ειναι μητερες που δεν δινουν την δεουσα προσοχη στα παιδια τους θα σου πω ποτε να μην λες μεγαλες κουβεντες!!!

Εννοειτε πως απευχομαι να συμβει οτιδηποτε σε οποιοδηποτε παιδακι στον κοσμο(αν ειναι δυνατον),αλλα εαν εσπαγε ο διαολος το ποδαρι οπως λενε και σου εφευγε μια φορα το παιδακι σου θα σε εκανε αυτοματα ανευθυνη μητερα ή που δεν προσεχει σωστα το παιδι της????????

Δεν νομιζω!!!!!Υπαρχουν δυστυχως στιγμες που μπορει να συμβει και αυτο!!!Για μενα προεχει πανω απ ολα η ασφαλεια του παιδιου μου και οπως προειπα κανωντας σωστα την χρηση του και οχι καταχρηση!!!

Διαφημίσεις

Κανένας δεν είναι αλάνθαστος, μόλις προχθες μου έπεσε από το κρεββάτι και σε πληροφορώ ότι νιώθω άχρηστη και ανευθυνη λόγω αυτού του γεγονότος. Πάντως και μετά από αυτό δεν θα σκεφτόμουν ποτέ να δέσω το μωρό μου. Αλλά για ακόμα μια φορά σε ένα ακόμα θέμα να τονίσω πως δεν κρίνω την απόφαση καμίας μάνας, απλά λεω τη γνώμη μου. Σε φόρουμ ανταλλαγής απόψεων είμαστε...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Κανένας δεν είναι αλάνθαστος, μόλις προχθες μου έπεσε από το κρεββάτι και σε πληροφορώ ότι νιώθω άχρηστη και ανευθυνη λόγω αυτού του γεγονότος. Πάντως και μετά από αυτό δεν θα σκεφτόμουν ποτέ να δέσω το μωρό μου. Αλλά για ακόμα μια φορά σε ένα ακόμα θέμα να τονίσω πως δεν κρίνω την απόφαση καμίας μάνας, απλά λεω τη γνώμη μου. Σε φόρουμ ανταλλαγής απόψεων είμαστε...

Συμφωνω μαζι σου,αλλα δεν νομιζω προσωπικα εγω να ανεφερα καπου οτι η μητερα μου εδενε τον αδελφο μου μεσα στο σπιτι για να μην χτυπησει ή για να μην φυγει και το τονισα αυτο!!!Και εννοειτε πως δεν συμφωνω με κατι τετοιο!!!Ας μην μπερδευομαστε.....

Σιγουρα η καθεμια μας καταθετει την αποψη της,αλλα φανηκες να κατακρινεις....... ισως επειδη ειναι απλως ενας γραπτος λογος χωρις εκφρασεις και συναισθηματα!!!!!

Δεκτες ολες οι αποψεις......σε δημοκρατια ζουμε.....αρκει να μην προσβαλουμε τον αλλο!!;)

για μενα προσωπικά και το γεγονός ότι υπάρχουν γονείς που υποστηρίζουν ότι το λουρί "μπορεί να είναι οκ " είναι τραγικό...

για ελάτε στη θέση του παιδιού...

rQGhp3.png

Και εγω ειμαι αντιθετη σε κατι τετοιο . Το θεωρω προσβλητικο για το παιδι . Πλακα πλακα απο τοτε που εφευραμε τετοιους τροπους γεμησε ο κοσμος μας με αγοραφοβικους και κλειστοφοβικους ενηλικες με καταθλιψη . Ο γιος μου ειναι παρα παρα πολυ ζωηρος , αλλα τον εχουμε μαθει ειτε να καθετε στο καροτσι σε μερος οπου εχει πολυ κοσμο ειτε απο το χερακι οταν χρειαζεται . Προτιμω να τον μαλωσω αμα μου αφησει το χερακι παρα να τον δεσω με το λουρακι. Οσο για το παρκο ? μετανοιωσα που υποχρεωνα τον μεγαλο να καθετε εκει ενω εκλαιγε και δεν το ηθελε . Κλαμα κλαμα το πιτσιρικι και εγω με τους χαζους φοβους ννα μην τον βγαζω , δεν λεω ειναι παιδακια που καθονται , ή μπορει οντως να ειναι αναγκαιο σε μερικες περιπτωσεις ή σε μικρη ηλικια 4-5 μηνων για λιγο ή για κανα υπνακο αλλα το θεωρω χαζο να περιοριζουμε ενα παιδι 10-12 μηνων που περπαταει και θελει να κινηθει στο σπιτι να καθετε μεσα στη φυλακη . Την κορη μου δεν την εβαλα καθολου , μονο για κανα υπνο οταν ηταν βρεφακι ακομα . Δεν εχουμε καν παρκο , εχουμε δηλαδη ενα αλλα ειναι κλειστο αμα τυχει να παμε πουθενα να εχουμε μερος για υπνο για τη μικρη .

Η μεγαλυτερη μου φοβια ειναι ,το βλεπωω μεχρι και στον υπνο μου, μην τυχων χασω τα παιδια μου και μου τα κλεψει καποιος . Ομως αυτο ειναι δικη μου φοβια δεν εννοω να το περασω σε αυτα , ουτε λουρακι θα τα βαλω ουτε θα τα περιορισω απλως θα τα προστατεψω και θα τα προσεχω με τα ματια 114 , ακομα και στους παιδοτοπους που παμε δεν πινω καφε με ησυχια αλλα φοβασμαι μην τυχων φυγουνε και δε το παρω χαμπαρι , ομως τα παιδιατα πηγαινω να παιξουνε .

Προσοχη θελει και ανοιχτα ματια οχι παραλογισμους , μεγαλωνουνε που μεγαλωνουνε μεσα σε κουτια μην τα δενουμε κιολας προς Θεου τι ενηλικες θα μεγαλωσουμε , ετσι δεν ειναι ?

Συγνωμη αλλα εγω θα το ξαναπω.....δεν λεω ουτε ναι ουτε οχι,γιατι πολυ απλα δεν ξερω τι θα κανω εαν πρωτα ο θεος το παιδι μου ειναι ακραια ζωηρο και επικινδυνο(γιατι μονο για αυτα τα παιδακια μιλαω!!)

Δεν θελω να ειμαι απολυτη......

Αλλα ναι υπαρχουν παιδακια που δεν μπορεις ευκολα να τα κουμανταρεις(ενα απο αυτα ηταν και ο αδελφος μου και γι αυτο εγραψα σε αυτο το τοπικ)

Λοιπον εαν σου φυγει στον δρομο και το χτυπησει (μακρυα απο εμας)αυτοκινητο.......ποια η θεση του παιδιου και του γονιου?????

Εαν σου φυγει μεσα στο πληθος και στο κλεψουν.......ποια η θεση του παιδιου αλλα και του γονιου??????

Εγω αυτο θεωρω τραγικο!!!!!

Γιατι μην μου πειτε οτι δεν συμβαινουν.....και στις καλυτερες οικογενειες ,οπως λεει και ο λαος!!!Το κακο δεν αργει να συμβει,οσο και να παλευουμε να διαφυλαξουμε τα παιδια μας απο κινδυνους!!

Και τελος δεν νομιζω να υποστηριξε κανεις εδω μεσα,οτι πρεπει να εχουμε διαρκως τα παιδια μας δεμενα μεσα στο σπιτι...στην αυλη...στο σπιτι των φιλων που παμε για επισκεψη...κτλ

Κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες και σε συγκεκριμενες στιγμες!!!

Διαφημίσεις

Eγώ προσωπικά είμαι κάθετη...

παιδάκια ακραία επικύνδινα απλά οι γονείς θα πρέπει να είναι ακραία προσεχτικοί...

η αδερφή μου έχει αγοράκι ζιζάνιο αλλά ποτέ της δεν σκέφτηκε το λουρί...και εκείνη όταν το είδε στην παραλία ένιωσε πολύ άσχημα για το παιδάκι και δεν το σκέφτηκε καν για τον γιο της....

**αν η γιαγιά μου είχε ρόδες θα ήταν πατίνι**

φυσικά τα πάντα μπορεί να συμβούν στον οποιονδήποτε αλλά αυτό δεν λέει κάτι...

rQGhp3.png

Μαλλον μιλας εκ του ασφαλους......και δεν μιλαω για παιδακι ζιζανιο αλλα επικινδυνο!!!

"φυσικά τα πάντα μπορεί να συμβούν στον οποιονδήποτε αλλά αυτό δεν λέει κάτι... "

Εμενα μου λεει πολλα....και μιλαω καθαρα και μονο απο την οικογενειακη μας εμπειρια!!!

Οπως βεβαια εχουμε ξαναπει ο καθε ανθρωπος εχει την αποψη του και βεβαιως ειναι σεβαστη!!!!

Οπως και ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του αλλα και τις συνεπειες των πραξεων του!!!!

κατια81 ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.....

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Σ ευχαριστω πολυ Χρυσα μου!!!Σημερα θα παμε να ακουσουμε καρδουλαααα!!:D:D:D:D:D

(Σορυ για το offtopik αλλα ειμαι ποοοοοολυ χαρουμενη!!!:D:D:D)

Μαλλον μιλας εκ του ασφαλους......και δεν μιλαω για παιδακι ζιζανιο αλλα επικινδυνο!!!

Aλήθεια πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι μιλάω εκ του ασφαλούς ??

αγοράκι 4 ετών έχω...:confused: καλά θα ήταν να μιλούσα εκ του ασφαλούς..

το ζιζάνιο το χρησιμοποίησα διότι δεν μου αρέσουν οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιείς εσύ :-(

rQGhp3.png

εγω παλι επειδη μιλαω μαλλον εκ του ασφαλους ( τουλαχιστον ακομα) γιατι ο μικρος μου ειναι ηρεμο κ υπακουω παιδακι προς το παρόν, δεν θα το διαλεγα γιατι πιο πολυ δεν μ αρεσει αισθητικά το θέαμα (ίσως κ γιατι δεν το εχουμε συνηθησει εδω στην Ελλάδα) αλλά δεν νομίζω κ να κατηγορούσα κ κάποιο γονιό που θα το χρησιμοποιύσε. Αν με αυτό ενιωθε πιο σιγουρος, ας το έκανε.Δεν νομιζω οτι το παιδακι θα αποκτουσε κ ψυχολογικα απ αυτό! Και ενας λογος παραπανω που απ οτι διαβαζω εδω στο εξωτερικο χρησιμοποιεται αρκετα συχνα πραγμα που σημαινει οτι γενικα δεν θα εχει τοσες επιπτωσεις πανω στο παιδί.

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

ελεος πια τι ειναι το παιδι?σιγα μη του εχουμε κ πιατακι που να γραφει αζορ.:shock: εχω δει 3 φορες στο δρομο.η αλλη κοιταζε βιτρινες κ εσερνε κ το παιδι απ το λουρι

μια επινε καφε με τις φιλεναδες κ το παιδι απ ττο λουρι .γιατι???για να μηη την ενοχλει???για να πει παει μακρια κ χασει το τσιγαρο κ το κουτσομπολιο για να παει να το μαζεψει???

προσωπικα θα το χρησιμοποιουσα μονο αν πηγαινα σε μερος που υπαρχει φοβος να το κλεψουν πχ ντισνευλαντ

αν κ δεν εχω καν αγορασει τετοιο πραγμα.

οποιος εχει ζωηρα παιδια να τα προσεχει εξω κ να αφησει τους καφεδες κ τις αφηρημαδες

δε θα κανουμε το παιδι σκυλο για να καλοπερναμε.μηπως να τα βαλουμε κ καννενα φιμωτρο??

Aλήθεια πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι μιλάω εκ του ασφαλούς ??

αγοράκι 4 ετών έχω...:confused: καλά θα ήταν να μιλούσα εκ του ασφαλούς..

το ζιζάνιο το χρησιμοποίησα διότι δεν μου αρέσουν οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιείς εσύ :-(

Το συμπερασμα μου το εβγαλα απο τα λεγομενα σου ,γιατι δεν καταλαβα απο αυτα τουλαχιστον που εγραψες οτι εχεις πολυ ζωηρο παιδακι,γι αυτο λεω μαλλον μιλας εκ του ασφαλους!!!!

Εαν κανω λαθος τοτε πραγματικα ζηταω συγνωμη!!

(Ο χαρακτηρισμος ακραια ζωηρο και επικινδυνο(για τον ιδιο του τον εαυτο εννοω) παιδακι,ειναι ασχημος?:confused:)

ελεος πια τι ειναι το παιδι?σιγα μη του εχουμε κ πιατακι που να γραφει αζορ.:shock: εχω δει 3 φορες στο δρομο.η αλλη κοιταζε βιτρινες κ εσερνε κ το παιδι απ το λουρι

μια επινε καφε με τις φιλεναδες κ το παιδι απ ττο λουρι .γιατι???για να μηη την ενοχλει???για να πει παει μακρια κ χασει το τσιγαρο κ το κουτσομπολιο για να παει να το μαζεψει???

προσωπικα θα το χρησιμοποιουσα μονο αν πηγαινα σε μερος που υπαρχει φοβος να το κλεψουν πχ ντισνευλαντ

αν κ δεν εχω καν αγορασει τετοιο πραγμα.

οποιος εχει ζωηρα παιδια να τα προσεχει εξω κ να αφησει τους καφεδες κ τις αφηρημαδες

δε θα κανουμε το παιδι σκυλο για να καλοπερναμε.μηπως να τα βαλουμε κ καννενα φιμωτρο??

Σε ολα αυτα που εγραψες συμφωνω απολυτα μαζι σου....!!!!!!( κατι αναλογο εγραψα καποια ποστ πιο πισω!)

Το συμπερασμα μου το εβγαλα απο τα λεγομενα σου ,γιατι δεν καταλαβα απο αυτα τουλαχιστον που εγραψες οτι εχεις πολυ ζωηρο παιδακι,γι αυτο λεω μαλλον μιλας εκ του ασφαλους!!!!

Εαν κανω λαθος τοτε πραγματικα ζηταω συγνωμη!!

(Ο χαρακτηρισμος ακραια ζωηρο και επικινδυνο(για τον ιδιο του τον εαυτο εννοω) παιδακι,ειναι ασχημος?:confused:)

πιστεύω ότι όταν με το καλό έρθει στον κόσμο το παιδάκι σου σίγουρα θα αλλάξεις γνώμη...:D

όταν μέσα στο φόρουμ μιλάω εκ του ασφαλούς φροντίζω πάντα να το αναφέρω...

όχι, οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιήσες δεν είναι άσχημοι, απλά εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν...

όλα τα παιδάκια θέλουν τον τρόπο τους γιατί δεν είναι ίδια..ο κάθε γονιός πρέπει να βρίσκει "το κουμπί του" χωρίς να προχωρήσει στην εύκολη λύση που είναι του λουράκι..

rQGhp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...